Patti, Kike, remélem, tudtok pihenni - küldök egy kis gyógyzserbót, h édes legyen az álmotok!
Az összes beteg kis drágaságnak jobbulást!
Babák gyönyörűek!
Kike - csodálom, h csak most borultál ki!!!! Magamnak mindig mondom, amikor morgok a kupi, a sok tennivaló meg a túlbuzgó Oti miatt, hogy bezzeg Kike csak mosolyog és teszi a dolgát három gyerekkel. És én már régesrég kiborultam ám, pedig csak 2 gyerekem van, és segítségem is van!
Szóval fel a fejjel, egy kis gőzkiadás mindenkinek jár!
Tesóddal nem tudtok olykor kettesben elszabadulni?
Wera - nagyon köszönjük, szuperanyus, hogy így bugráltál körülöttünk!
A kardiofitnesz biztosan megvolt nekem egy időre, hát még neked
Vkata - köszi, én is örülök, h megismertelek benneteket Védával - meg az édes gyerekeiteket is!
Muffin - tök jó, hogy eljöttetek! És Eliot hihetetlen erős és cuki!
Ja, és a kis tanítványod gyönyörű levelet írt neked...
És az is tök jó, h mentek telelni! Én is síbolond vagyok
- bár a technikámon nem látszik
Anyjuk - szívesen, máskor is! Én is örültem, h dumcsiztunk, bár gondolom, a végén már észrevehető volt, hogy befáradtam
Kriszti - Anyós monnyon le! És remélem, férjeddel közös nevezőre juttok lakásügyben!
Magdi - drukkolok a tesóprojektetekhez. Nem akarsz megpróbálni egy kineziológust? Ő tényleg "old", nekem Otival kapcsolatos dolgaimban sokat segített.
Liza nagyon ügyes!
Köszönjük a jókívánságokat Otinak! Holnap leviszem dokihoz - érdekes lesz, kettővel, busszal, mert Apa viszi az autót olajcserére -, hogy csináljunk már valamit, mert szeptember óta nem igazán sikerül neki kigyógyulnia a légúti izékből.
Nici, kötelessége az orvosnak megkérdezni, akarsz-e oltást, és ha igen, ha nem, alá kell írnod egy papírt - innentől kezdve nem az övé a döntés joga, max. azt mondhatja, hogy épp nincs vakcina...
Apagondokhoz mindenkinek sok-sok türelmet és szeretetet kívánok!
Véda - jobbulást, remélem, hagytak aludni a gyerkőcök!
Patr, kicsi Zsuzska jajdecuki!!!!
Holnap visszakeresem a fotót, mert választottam ám rugit, de elfelejtettem, melyikeket... bocs...
mennem kell, a gyerekem most fogja meghozni a döntést kivel szándékozik aludni, és apával egymás mellé kell állnunk...
Uff, holnap nemtom jövök-e.
Jó éjt!