Krisz
Tegnap meglepődtem, mert nem kellett semmit se borogatnom, értelmes volt a csaj. TÉnyleg csak 5 perc volt, és tényleg csak egy aláírás kellett (mondjuk mérgesnek mérges voltam,mert direkt azért választottuk a BB, hogy ott adnak házrészre is állami támogatásos lakáshitelt, közben kiderült hogy dehogy is. Én meg még attól féltem, hogy még egyszer felszámolnak bizonyos díjakat, pl lakásfelértékelés. Mert ez egy új hitelkérelem. De nem szerencsére most már pár nap és megkapják a szüleim a hitelt, mert minden papír rendben van, csak át kell futnia a rendszeren) NA vége az off-nak.
Nagyon jók a bodyk, szinte mindenki vett innen belőle (Era is
)
Era
Anna hogy viselte a délután többi részét? Továbbra is nyügi volt. Kíváncsi leszek, hogy mikor mi megyünk hozzátok akkor is ilyen kis félénk lesz e vagy a hazai terep nyújt neki agy kis biztonságérzetet. Egyébként nem értem, hogy miért félt annyira Zsankától, még hangos se volt igazán. Este hallota volna, mikor a kutyával játszott, kimenekült volna még a lakásból is (szerintem a szomszédok azt hitték nyúzzuk a kölköt, pedig csak szimplán a kutyára hozta a frászt
)
Ildikó
Nekem speciel torokfájásra a Strepsils jött be (főleg a naracsos) De én általában nem úszom meg azt az évi két betegséget antibiotikum nélkül, így mikor beteg voltam a Semicilin is bejátszott (azt lehet szoptatás alatt is szedni, nem tom mennyi megy át a tejcsibe, de mikor én beteg votlam, akkor volt Zsani is, és akkor kezdett el igazán gyógyulni, mikor én is beteg lettem és elkezdtem gyógyit szedni, gondolom ment át az ellenanyag+ AB). Most legutóljára meg homeoval kezeltem a családot:
BELLADONNA 9-15 CH: napi 3*5 golyócska, fájó, szúró piros, száraz torok, nyeléskor rosszabbodik, a nyaki nyirokcsomók megnagyobbodtak és fájdalmasak. Láz, kipirult arc, verejtékezés. Száraz köhögés, rekedtésg. Javulás sötétben, csöndben, pihenéskor.
APIS 15 CH: napi 6*5 golyócska, torok, nyelvcsap ödémája, égő fájdalom, a beteg szomjas, a hideg víz kortyolása jót tesz.
MERCURIUS SOLUBILIS 9 CH: napi 4*5 golyócska, piros torok és mandulák, kicsiny fehér pontokkal, esetleg vastag lepedékkel, nyirokcsomók duzzadtak, nyelv lepedékes, vastag, őrzi oldalán a fogak lenyomatát.
PHYTOLACCA DECANDRA 9 CH: napi 3*5 golyócska, a garat sötétpiros, a nyelés fájdalmas, a fájdalom a fülek felé sugárzik, a mandulák, nyirokmirigyek duzzadtak.
HEPAR SULFUR CALCAREA 15 CH:napi 2*5 golyócska, a gennyesedéssel járó gyulladások megfékezésére.
Kriszta
Mi is azért választottuk ezt, mert tartja a lábát, eszméletlen stabil a lány benne. És imádja leszednia lábáról, mert már azt is tudja, és az íze is finom
puszi mindenkinek
Nadine