Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon ügyes a Zsani, nem sokára szaladhatsz utánaKép

Az apja nálunk is iszonyú büszke a lányára (pedig tudom, hogy fiút akart titkon), de elsö látásra szerelem volt. Hihetetlenül el van olvadva töle, viszi a képeket és büszkélkedik vele. Dorka meg simán az ujja köré fogja tekerni apukátKép

Nadine,
memóriakártya ügyben, nektek xd kártyátok van? Mekkora és mennyibe kerül? A kedvesem kinézett egy fuji fényképezöt és 16 MB-os xd kártya van benne, az gondolom kevés lesz.

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz
nekünk egy olympos cameida C2500L-ünk van. Ebben Compact flash és Smart Media kártya is van. Erdetileg CF 16 MB, a SM 8 MB volt. De mi vettünk egy 128 MB CF kártyát még az esküvőnk előtt (majdnem 250 képet lőttek el, de csak azért ennyit mert az akku nem bírta tovább Kép) Ja a FÉnyképező anno 3 éve 295000 Ft volt. De ma már sokkal nagyobb tudásút lehet venni fele ennyiért (igaz ez tükörreflexes, amit nem nagyon láttunk azóta csak k* drágán) Majd este megnézzük, hogy most mit érdemes megvenni. Oszt leírom. (A férjem most telepíti a sógornőm gépét, most már 3 gépünk van netre kötve....)

Nálunk meg apája lányt akart én elsőre fiút szerettem volna, mert megvédi a gyengébb hugikat (pont én beszélek, aki megverte a suliba a srácokat Kép) Szerintem Zsani is ilyen lesz....

Na megyek, mert nagy örömömre jött a mikulás (elsőre fél év után, utána 40 nap, most 38 nap, előbb utóbb most már rendeződni fog)

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Krisz
nemrég értünk haza, ma már nem lesz belőle semmi,mert még nem vacsiztam, nem fürödtünk meg rohan a lakás.......

De ma vettünk Zsaninak szandált és kicsit meglepődtem, mert a siesta honalpja alapján 18-as lett (12 cm hosszú, és 14 cm a kerülete a lábfejének) erre ma a 18-as rá se ment Kép, a 19-es épp jó lett rá, így vettünk egy 20-ast. De azt megfogadtam, hogy cipőt csak rápróbálással, mert volt olyan fazon, ami egyáltalán nem passzolt az én magasrüsztű lánykámra.

Kép

Kép

Na megyek kirámolom a hűtőt

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Szia Nadine!

Részvétem a mikulás miatt. Remélem engem még jó ideig elkerülKép
Nem fogja nyárra kinöni a 20-as szandált? Vagy otthonra vetted?

Fényképezö ügyben meg azért nem haladunk, mert nekem nincs idöm utánamenni. A férjem meg nem fog körülnézni, amit egy barátunk ajánlott azt készpénznek veszi. Netröl gyüjtöm neki az infokat, hogy legyen valami összehasonlítási alapja. Még azt nem tudom, hogy elég a 2Mpixel, vagy legyen inkább 3?
Elvileg az csak a fénykép nyomtatásnál játszik szerepet.

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz
Ezt itthonra vettük, mert járkál, és instabil zokniban. Ezzel atomstabilan megáll. Olyan édes, nem érti miért van a lábán, próbálja leszedni Kép Ha kinövi, kinövi. Veszünk újat, szebbet, annyi sok szép cipő, szandi volt.... Mondjuk ezeken a képeken két zokni van a lábán, tehát van ott még hely. egyelőre csak szokatás van, meg ha kifejezetten járkál és nem mászik, mert azt nem lehet benne, olyan nehéz.
A megapixel attól függ milyen márka. Láttunk már 3-ast olyan sz@r képet készíteni, míg egy másik 2-es meg csodálatosat. Ez márkafüggő. Férjemmost mondja, hogy mindenképp ki kell próbálni, milyen képet készít ott a helyszínen (a mi gépünk anno hibás volt, ment is vissza garanciába, 2 hét múlva kicserélték, nem javítható, 300000 Ftos gép)
Mikulás: Szeddsz Cezarett-et vagy valami hasonlót? Mert én semmit nem szedtem, és amint elkezdtük a hozzátápit azonnal meg is jött, kevesebb szopi=mensi. (én örültem volna ha meg se jön, majd csak a kövi baba után)

Na én most megyek aludni, elegem volt a mai napból.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Szia Nadine!

Tündéri a kis szandál. El tudom képzelni, milyen édes kis cipök vannak. Én amúgy is cipömániás vagyok, úgyhogy az árak fognak visszatartani. Már nézem Dorkának a cipöket, azért kérdeztem a méretet.

Nem kezdtem el a Cerazettet, pedig már kiváltottam, de annyi rosszat hallottam rólaKép
Halogatom amíg lehetKép

Csajok hova tüntetek?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Nadine
Nagyon tetszik a szandi!!Hol vettétek? Én még egyáltalán nem nézegettem cipőket. Anna még nem nagyon lépeget, néha az ágy mellett.

Krisszie
Ne ijesztgess! Én is Cerazettet szedek, már egy fél éve. Milyen rosszakat hallottál róla?

András( a férjem) itt ül mellettem, és azt mondja, hogy netfüggő vagyok. Igaz tegnap nem is netezten, mert vendégek voltak nálunk.
Annyira jó volt látni, ahogy Anna és Dorka( a vendég kislány, 2 éves) eljátszottak. Vagyis Dorka játszott, Anna pedig nézte. Egy hangja nem volt.
Úgy elfáradt, hogy 3/4 7-kor már aludt. Megyek főzök Annának.

Szép napot mindenkinek!
Sziasztok.
Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok csajok

Era
A szandált a Siesta márkakereskedésben vettük, a Centrum (skála) és a Heliker között van a McDonalds-al szemben. (Az árak horrorisztikusak, ez 6990 Ft volt, de a cipők 10000-12000 Ft. De az elején fontos hogy tartsa a bokáját, azok meg ilyen drágák. Nekem is ilyen cipőim voltak, se lúdtalp, se deformitás, így szerintem megéri)
Anna még nem lépeget, majd kb 2 hét múlva figyled meg. Zsani is összeszedte a bátorságát és kis kaimkáze. Én meg próbálom elkapni, hogy azért ne kössönk ki a klinikán. HÁt van kop, meg kop, de pukli még nem volt (ezt gyorsan lekopogtam)
Tényleg jövőhéten nem jöttök fel, mondjuk kedden délután? Nem lesz estig Józsi, anyósom úgy is dolgozik mi meg unatkozunk majd.

András
Era nem net függő, én vagyok az!!! KépKépKép Reggeltől estig szinte folyamatosan megy a gépem, és ha van 5 percem olvasok. Vagy épp dolgozok rajta. Na ez már netfüggőség KépKépKép

Krisz
Engem is érdekel mi rosszat hallottál a Cezerettről, mert én még semmit, igaz nem is szedem.

Akció: Az intersparban nagyon aranyos bodyk és rugik vannak (jó minőségűek), csak tegnap nem volt időm válogatni, mert ömlesztve vannak. Mondjuk rugi inkább kisebbek 56-74-ig vannak, de bodykat 56-tól 86-92-es ig is láttam. Ma mennék kicsit turkálni bennük, mert mi még nem nagyon vettünk 74-80-as bodykból. És a Liberó is akciós meg babaűléstől az etetőszékig minden.....

Na megyek felöltözöm, mert elárulom pizsamában ülök a gép előtt, Zsanka már a délelőtti adagját alussza, Józsi meg telepíti az ebédlőben a sogórnőm gépét, ami nem engdei magát tegnap óta.... Előbb utóbb megrugdossa.....

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Az én férjem is reklamál, hogy mit kell annyit pötyögnöm, de Ö meg játszana azértKép

Cerazetteröl sokan mondták, hogy folyamatos, de rendszertelen vérzést okoz. Én azért is akartam elkezdeni, mert volt egy kis vérezgetésem és azt akartam megszünteteni. Ez azóta elmúlt.
A doki meg amikor felírta, közölte, hogy nem túl hatékony, így védekezzünk másként is mellette.
Akkor meg minek szedjem?
Attól meg frászt kaptam, hogy átmegy a tejcibe.

De Era, ha neked bevált örülj neki. Majd talán én is elkezdem.

A másik topicban már dicsekedtem, Dorka kis segítséggel felült a férjem hasán, csak a két kezét fogta. Aztán én egy csörgövel kezdtem csalogatni és a kiscsaj egyik kézzel elengedte a férjem kezét és a csörgöért nyúlt. Egy kézzel kapaszkodva, kicsit egyensúlyozva ült és fogta a csörgöt. Olyan büszke vagyokKépKépKép
Na jó abbahagyom, biztos uncsi ez az ömlengés a gyerekröl.
De akkor is olyan jó!

Krisz

Krisz
krisszie

Helló!

Csak egy percre tudtam beugrani, mert most a fiúké a gép. Most ép cigiznek az erkélyen...
A férjem szerint én is függő vagyok, mert egész nap net+ Való Világ az M+on. Dehát, mit csináljak egész nap?

Nadine, köszi a speros infót, már meg akartam nézni, de akkor ma mindenkép elmegyek.

Krisszie,
a mi gépünk Canon, 3,2 megapixel, és a képekből már láthattál.

Ja, tettem fel új képeket
www.babanet.hu/album/main.php?album=1451

majd jövök
manoka

manóka
manóka

Sziasztok!

Az én kedves férjem is átugrott egy barátunkhoz windows-t telepíteni, azért vagyok ilyen virgoncKép Nem tudom mit fogok csinálni, mert a jövö hétre hálós játékot szervez a barátaival. Az non-stop örület lesz.

Manóka,
megnéztem a képeket nagyon-nagyon édesKép amikor kismanónak van öltözve, meg a fürcsis tök jók.
Klasszak a képek, mekkora memóriakártya van benne?

Kinéztem egy fujifilm gépet, most utánanézek a neten és ha jó rászabadítom az embert (89000Ft-ért látta a médiában)

Krisz

Krisz
krisszie

Manóka
http://www.nandu.hu/Magyar/Hasznos/Babakendo/babakendo.htm
Kendőkötési módokat találtam, itt.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Nadine
Jó ötlet a kedd. Legalább a csajok majd egymást fárasztják és nem minket. Majd telcsizünk, hogy mikor menjünk.

Krisszie
Hát én is sokat filóztam, hogy elkezdjem-e a Cerazette-t. Kikérdeztem a védőnőt, a dokimat, olvasgattam a neten. Ők jókat mondtak. Persze azért minden hónapban veszek terhességi tesztet, biztos, ami biztos. Én is aggódom, hogy átmegy a tejcsibe, de ezt választottam. Nekem szerencsére csak egyszer jött meg, azóta sem.

Manóka
Képek nagyon nagyon szépek.

Visszatérve netfüggésre: természetesen az én párom is azért zaklat, mert Ő meg zenét szerkesztene egész nap. Olyan kis önzők!!!!!!

Szép álmokat kicsiknek és nagyoknak!
Sziasztok.
Era.

Era
Kép
era75

Nadine,
köszi, hogy utánanéztél, holnap kísérletezem a gyerekkel. Szegény!

Krisszie,
a kártya 16MB, kb 18-20 képet lehet vele csinálni. A héten jött Médiás szóró, azt hiszem, csak digitális fényképezők voltak benne, de az sok. Nem láttad?

Köszi Erika, büszke is vagyok rá!

Kriszta hol lehet?

Jó éjt nektek. Látjátok, hogy újra esik a hó?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok lányok KépKép
Újra itvagyok bocsika de edig nem tudtam irni mert csak beteg a gyerkőcKép tegnap este 38fokos láza volt és köhög meg megy a hasa, alig aludtam valamit Képde örömel olvastam hogy ti nem vagytok betegekKépKép

ManókaKép
Nagyon édi a kisfiad és azok a hatalmas lábak KépKép

Láttátok megin milyen hó eset szörnyű már ugy várom a jóidőt.Kép

Képzeljétek el mikor voltunk az orvosnál a kéthétel ezelöt akor tudtam meg hogy mielöt viszem a gyereket bekel jelentkezni,azért voltam ledöbenve mert én már nagyon régen vittem a kicsit orvoshoz ,most holnap reggel viszem és elötte szoljak oda hogy menni akarok és ha már nem tud fogadni akor mehetek kedden.Kép

Na gyorsan csak ennyit akartam atol hogy nem irok még olvaslak beneteket.KépKép

Vigyázzatok magadtokra sziasztokKépKépKép

IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Már el is olvadt a hóKép

Manóka,
láttam a médiás szórót, de nem volt benne olyan ami tetszene (helyesebben volt, de az túl drága)

Ildikó,
gyógyuljatok meg hamar!!!!!!

Mindenkinek jó napotKép
Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Vége a hétvégének. Olyan kár, szeretem, ha a párom is itthon van, így több időm van mindenre.
Olyan szép idő volt ma!!
Mindenkinek jól telt a napja?

Ildikó
Sajnálom, hogy kicskéd beteg! Gyógyuljon meg minél hamarabb!!!

Jó éjt!
Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Ildikó
NEm kell bejelnetkezni, csak ajánlatos, nem kell várni. Mi mikor januárban mentünk bejelentkeztünk, elküldött a SZTK-ba és még visszaértünk fél 11-re és még akkor 5-en vártak kint. tehát, ha vinni akarod vigyed. nem kell oda szólni se. Főleg meg hogy pici, nem lehet tudni, hogy vírus csak, vagy már felül is ferőzte egy baktérium. Ha vírus, akkor CEBION napi 6-8 csepp, CALCIMUS napi 3*1 ml, meg lázcsillapítás. Mondjuk a 38 fok annyira nem gáz még, én mindig csak felette csillapítottam, mert egy darabig használ (értsd 37,9-ig nem kapott germicidet) Na gyógyuljatok meg hamar!!

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Merre jártok csajok?
Mi jót csináltok?

Era.

Era
Kép
era75

Nem tudom felhívni dokinénit a vérvétel eredménye miatt, mindig azt mondja, hogy a hívott szám nem kapcsolható.....!
Megváltozott a száma? (Chrametz Katalinnak)

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Erika, nekem ez a szám van:414-469
Tegnap csak olvastalak benneteket, írni már nem volt erőm.
Délelőtt írtam, de biztosan elmaradt a küldés, mert nem látom itt.

Ildikó,
azt akartam neked, hogy a lánynak nagyon sok folyadék+ C vitamin, hogy ki ne száradjon!

Nadine,
jó, hogy írtam az Interspárt, tegnap elmentem, és vettem bodykat, rugikat. Szerintem aranyosak.
A kendős lapot köszi, folyamatosan próbálkozunk a férjem szemrehányásai közepette, miszerint kínzom a gyereket.
Tegnap itt voltak a barátai is, ők sem értették a dolgot. Mondtam nekik, hogy a természeti népeknél ez a megszokott, erre az volt a válasz, hogy én egy civilizált nő vagyok, meg akkor minek vettem százezerért babakocsit. Hülyék ezek a fiúk, nem értenek hozzá, de mindenbe beleszólnak.

Nem tudom eldönteni, menjünk-e sétálni. Meg is nézem, hány fok van. 8 fok!! Akkor mégiscsak le kellene menni?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Vagyok én is, csak eddig olyan sok dolgom volt, hogy csak most tettem gép elé a fenekem. Zsanett alszik. na ja ma még nem aludt, így csak 1 alvás lesz délután, este meg nyügi Kép

Manóka
Nekem is nagyon tetszenek az ilyen fajta bodyk, ezeknek nagyun jó az anyaguk és könnyen feladható rájuk. Mert hidd el egy 8 hónapost nehezebb öltöztetni meg pelenkázni mint egy 2 hónapost. Folyton elszökik, elmászik, zsiványkodik (ritka esetekben dugja a kezét)
Nekem ugyan nincs kendőm, de lehet hogy a kövi babánál veszek. de ez attól függ milyen vérmérsékletű gyerek lesz. MErt Zsanett az elején ezt szerette, ha békén hagytuk és ő nézelődhetett (na ja 40 fokban én se szeretném ha ölben hurciznának) De úgy tervezzük, hogy nem nyári baba lesz, de akkor meg szeretik a testmeleget. Na majd kíváncsi leszek a tapasztalataidra, utána döntök.

Era
Tényleg nem is mondtad hogy viselte Anna a szúrást? Most le tudtak venni annyi ampullát amennyi kellett? (nekünk a mültokr meg volt a kellő mennyiség, de valamit nem tudtak megnézni, mert alssúk voltak) Sikerült végül felhívni a doktrornőt? Holnap jöttök akkor?

Na megyek, mert jön apukám és megyek vele a városba (bank - hitelfelvét, vége lehetne már) Szorítsatok, hogy ne borítsam rájuk az asztalt jó Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Na sziasztok!

Én is vagyok. Egész nap a monitor elött ülök, már lassan kifolyik a szemem (szakdogához keresek anyagot)
Dorka olyan jó kislány mostanában, már túl tökéletes is. Ez nyilván hamar elmúlikKép
Süt a nap, tényleg le kéne menni, de olyan lusta vagyok.

Nadine,
ügyesen az ügyintézést, ha másként nem megy borogass asztaltKép

Na csak lemegyünk.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Manóka
Én is azt a számot hívogattam, akkor azzal nincs gond. Remélem holnap sikerül elérnem!
Én is kíváncsi vagyok a kendőre. Kánikulai gyereknél tényleg nem a legjobb. Anna kicsinek egyáltalán nem szeretett ölben lenni, mára ez teljesen megváltozott.

Nadine
Megyünk holnap, olyan 1 körül, persze ha nektek is jó.
Most nagyon jól sikerült a vérvétel, Anna nem nagyon sírt, és sikerült levenniük a 3 ampulla vért. Remélem ez volt az utolsó!!!!!!
Megvettük az autósülést.26 ezer volt, Brevi Grand Prix. Én Neonatot szerettem volna, de az itt nem volt. A hugom látott Nyíregyházán, de most oda nem megyünk.

Krisszie
Nem irigyellek szakdoga miatt.
Miből írod?

Szép estét mindenkinek!
Era.

Era
Kép
era75

Helló!

Szerintetek a bukáskor lehet sok tejnek jönni a gyerekből? Ez a drága fiú pár napja "csinálja" azt, hogy kinyitja a száját, kijön belőle egy csomó- teljes ruhcsere. De nem sír, nemnyugtalan, szépen szopik, a kutacsa is jó.Tegnap meg ma csokibarnát kakílt. Szerintetek ez kóros? Kicsit ideges vagyok miatta.

manóka

manóka
manóka

Manóka

Én úgy tudom, hogy gyomorszűkületnél sugárban jön a gyerekből, és minden evés után. Nekem az egyik barátnőm kisfiának volt ilyen.
Lehet, hogy most egy kicsit mohóbb.
Kaki. Te nem ettél valami olyat, ami miatt más lehet a színe?
De ha megnyugzol tőle inkább mutasd meg dokikának, vagy hívd fel. Én is azt szoktam.

Szia:Era.

Era
Kép
era75

Era
De jó, mi majd csak jövő hónapban veszünk űlést, hátha akciós lesz addig. A színe milyen? Mi azt beszéltük Józsival, hogy igaz szép a BÉBÉ Confort Iseos, csak ne kerülne majd 50000 Ft-ba, és azért már tuti feltörnék az autót. Talán ezért nem, pedig ez is drága... De most néztem a:
http://interstore.hu/cgi-bin/interstore.pl?page=3&uid=grNLd69u5lI4FJoG&menu=0301 &id=__20031105_000054
oldalon csak 20990 Ft + 2500 Ft szállítási költség. igaz csak 3 szín van belőle, de a MegaTOysban is csak 3 fajta volt, mikor mi néztük.
Holnap várunk titeket, nekem jó bármikor, mert nem lesz itthon rajtunk kívül senki. Majd lerakom a habtapit, meg az összes játékot is előveszem, had veszekedjenek rajtuk.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Era
Tévedtem a szállítási költség 2875 Ft, így 23875 Ft. Szerintem mi ott vesszük majd meg.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine

Mi is néztünk drágábat, de András már emiatt is aggódik, hogy kilopják. A színe, szürke és narancssárga szerű. Nem túl erős színek, nagyon szép.
Hát a Megában nincs nagy választék.
Én is kinéztem egy 50e-t, de célnak ez is megfelel.
Megyünk holnap.
Jó éjt!
Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok lányak Kép
Gyorsan beugrotam kösszönöm de sajna már én is benne vagyok nyakig ugy hogy most beteg a család .Kaptunk köhögésre kúpot meg kanalasat ,augmentin duot,és majd pénteken kell vissza meni mert nagyon piros a torka és azt mondta a doktornő hogy málnás a nyeleve vettek töle kenetet és elküldte tenyésztésre.
Na enyi legyetek jók és vigyázzatok magdtokra
sziasztok
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!

Most volt itt a védőnő, nagyon örültem neki, jött vele egy főiskolai halgató, pont mikor a legnagyobb munka közepén vagok, és így pont bezárt a bank is így majd csak este megyek. GRRRRRRRRRRRR

Era
Várunk titeket, majd mesélek még!

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine!

Egy kicsit később megyünk, mert Annácska még alszik. Reggel egy órával tovább aludt, és teljesen felborult a jól beállt napja.
Várom már, hogy dumáljunk!

Ildikó
Jobbulást nektek!
Pihenjetek jó sokat!

Remélem mindenki jól van!

Sziasztok!
Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Ildikó gyógyuljatok meg!

Krisztaa hol vagytok?

Tényleg nektek ki a védönötök? A miénk Margó és én meg vagyok vele elégedve, az egyetlen problémám vele, hogy iszonyú korán jön (9-kor)

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz
Én Margót szeretném, az első 6 hétben ő jött mert a mienk, Marika lábát törte cseresznye szedés közben. Margó kedvesebb és többet tud. De mindegy, amilyen sűrűn jön, jövőre meg már tök mindewgy lesz, mert Böszörményben nincs ilyen rendszer.

Era
Ok. Majd jöttök én kész vagyok (idegileg is Zsani ma szuper rossz)

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Itt vagyunk mi is, csak egyszerűen sza...-odik a gépem, ugyanis megint írtam nektek tegnap egy regényt és amikor el akartam küldeni az egész eltünt. Hát,mit mondjak nem volta elragadtatva, de kedvem meg nem volt újra kezdeni.
Most próbálkozom újra.

Megnézzük, hogy sikerül-e?
Írok még nektek ez csak egy próba leszKép

Krisztaa
krisztaa

SIKERÜLT!Kép)

Szerencsére sikerült újra közzétek kerülniKép

Hála most már mi is jól vagyunk, Máté meggyógyult ma ment először oviba(szerencséreKép) Hát kezdtem egy kicsit kiakadni, ugyanis nagyon rossz volt itthon Máté, azon kívül Gergőci is elemébe jött ugyanis mindent pakol. Előszeretettel nyomkodja a DVD-t, csak azt nem tudom, hogy honnan tudja melyik gombot kell nyomnia ahhoz, hogy ki jöjjön az ajtaja? Mindent elsőre megtalál, tegnap egy ceruzával kaptam el amivel a konektort próbálta volna megszerelni. Szóval kezdődik vele is az őrület!!!Kép

Manóka!
Aranyos a kis fiad a képeken!
Ne hallgass a férfiakra hordozó kendő ügyben nem értenek ők hozzáKép)
Nekünk nem volt kendőnk, csak kengurúval próbálkoztunk. Nagyon keveset használtuk, de amikor kellett akkor meg nagyon hasznos volt.
Sok olyan hely van ahol nem tudsz bemenni babakocsival erre a célra megfelel.
Nektek meg szerintem pont jól jön ki mert a kicsi most tavasszal pár hónapos és pont az az idő mikor a kendőt szerintem jól kitudod használni.
Bukás ügyben nekem az a véleményem, hogy biztos nem gyomorszülülete van mert akkor ezt első perctől kezdve csinálta volna. Szerintem csak túl ette magát, ha esetleg még mindig előfordul akkor mutasd meg a dokinőnek.

Nadine!
Nagyon aranyos a szanda amit vettetek Zsaninak!
Én is mindig siesta szandált vettem a gyerköcöknek, szerintem nagyon fontos, hogy hogy tartja a gyerek bokáját a cipő.

Krisszi!
Köszi a hiányolást!
Úgynéz ki, hogy megoldódott a torna problémám ugyanis találtam itt Szoboszlón egy jó helyet. már voltam kétszer és nagyon tetszett. Tehát nem megyek most egyelőre Debibe tornázni.

Ildikó!
Jobbulást az egész családnak!
voltál már vérvételn a klinikán babaügy miatt?

Era!
Nagyon aranyos a Te kislányod is!

Úgy örülök ennek a jobb időnek, mi is voltunk lent a fiukkal, Gergő nagyon élvezte, igaz csak egy félórát aludt fent többet szokott, majd du-i alvással bepótolja.

Mindenkinek a legjobbakat!

Krisztaa
krisztaa

LányokKépKép
Kösszönöm probálunk nagyon hamar meggyogyúlniKép
KrisztinaKép
Igen voltam már vérvételen és azt mondta a doki hogy nagyon jók az eredmények most márc 9 én a párom megy vizsgálatra utána meglátjuk azt modta adoki vagy megint HSG vagy a laparaszkopia majd az eredményektöl függKép

Lányok Kép
Nem tudtok nekkem valamit torok fájásra ajánlani de ami nem nagyon drága Kép
KösszikeKépKépKép
IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Krisztaa,
örülök, hogy 'csak' technikai probléma miatt nem tudtál jönni. Ügyes vagy, hogy elkezdted a tornát. Ezek a kisskacok nagyon hamar megtanulnak mindent, a számítógépet is nyüvik?

Nem tudom, hogy lehet megoldani, hogy ne a monitor, vagy a tv elött üljenek egész nap, ha tölünk is ezt látják.

Anyukám átjött bébisintérkedni, volt egy szabad fél délutánom. Ahelyett, hogy magamnak néztem volna valamit, inkább Dorkának vásároltam. Voltam a spárban is vettem aranyos bodykatKép

Nadine,
sikerült a hitelt elintézni, vagy asztalt borogattál?

Ildikó,
Jobbulást nektek! Torokfájásra septofort vagy mebucaine (nem tudom mennyibe kerül, most már minden gyógyszer drága), mézes tea, vagy Nadine biztos ajánl neked homeos bigyókat.

Manóka,
hogy vagytok? Miket tud már a 'kicsi' fiad?

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz
Tegnap meglepődtem, mert nem kellett semmit se borogatnom, értelmes volt a csaj. TÉnyleg csak 5 perc volt, és tényleg csak egy aláírás kellett (mondjuk mérgesnek mérges voltam,mert direkt azért választottuk a BB, hogy ott adnak házrészre is állami támogatásos lakáshitelt, közben kiderült hogy dehogy is. Én meg még attól féltem, hogy még egyszer felszámolnak bizonyos díjakat, pl lakásfelértékelés. Mert ez egy új hitelkérelem. De nem szerencsére most már pár nap és megkapják a szüleim a hitelt, mert minden papír rendben van, csak át kell futnia a rendszeren) NA vége az off-nak.
Nagyon jók a bodyk, szinte mindenki vett innen belőle (Era is Kép)

Era
Anna hogy viselte a délután többi részét? Továbbra is nyügi volt. Kíváncsi leszek, hogy mikor mi megyünk hozzátok akkor is ilyen kis félénk lesz e vagy a hazai terep nyújt neki agy kis biztonságérzetet. Egyébként nem értem, hogy miért félt annyira Zsankától, még hangos se volt igazán. Este hallota volna, mikor a kutyával játszott, kimenekült volna még a lakásból is (szerintem a szomszédok azt hitték nyúzzuk a kölköt, pedig csak szimplán a kutyára hozta a frászt KépKépKép)

Ildikó
Nekem speciel torokfájásra a Strepsils jött be (főleg a naracsos) De én általában nem úszom meg azt az évi két betegséget antibiotikum nélkül, így mikor beteg voltam a Semicilin is bejátszott (azt lehet szoptatás alatt is szedni, nem tom mennyi megy át a tejcsibe, de mikor én beteg votlam, akkor volt Zsani is, és akkor kezdett el igazán gyógyulni, mikor én is beteg lettem és elkezdtem gyógyit szedni, gondolom ment át az ellenanyag+ AB). Most legutóljára meg homeoval kezeltem a családot:

BELLADONNA 9-15 CH: napi 3*5 golyócska, fájó, szúró piros, száraz torok, nyeléskor rosszabbodik, a nyaki nyirokcsomók megnagyobbodtak és fájdalmasak. Láz, kipirult arc, verejtékezés. Száraz köhögés, rekedtésg. Javulás sötétben, csöndben, pihenéskor.

APIS 15 CH: napi 6*5 golyócska, torok, nyelvcsap ödémája, égő fájdalom, a beteg szomjas, a hideg víz kortyolása jót tesz.

MERCURIUS SOLUBILIS 9 CH: napi 4*5 golyócska, piros torok és mandulák, kicsiny fehér pontokkal, esetleg vastag lepedékkel, nyirokcsomók duzzadtak, nyelv lepedékes, vastag, őrzi oldalán a fogak lenyomatát.

PHYTOLACCA DECANDRA 9 CH: napi 3*5 golyócska, a garat sötétpiros, a nyelés fájdalmas, a fájdalom a fülek felé sugárzik, a mandulák, nyirokmirigyek duzzadtak.

HEPAR SULFUR CALCAREA 15 CH:napi 2*5 golyócska, a gennyesedéssel járó gyulladások megfékezésére.

Kriszta
Mi is azért választottuk ezt, mert tartja a lábát, eszméletlen stabil a lány benne. És imádja leszednia lábáról, mert már azt is tudja, és az íze is finom Kép

puszi mindenkinek
Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Végre, ide is eljutottam.
A férjem de. hazajött, hogy beteg, meg megy a hasa, aztán aludt egy órát, majd rákapcsolódott a gépre, talált vmi gagyi játékot, és most unta meg.....De azóta már alszik is, hisz, mint tudjuk, BETEG!!! De halálos.

A gyeremek jól van. Szerintem, az lehet a baj, hogy a karomban szeret leginkább, de mivel érzi a tejcsi illatát, mindig keres, én kínálom, és így kicsit többet eszik, mint ami kellene, a felesleg meg kijön. De majcs csak kitalálok vmit.

A kendő egyébként jó, majd, ha igazán rutinos leszek, akkor tényleg pofon egyszerű lesz, de most még néha összekavarodok, meg amúgy a gyereknek is kell szoknia úgy veszem észre.

Krisztina,
örülök, hogy meglettél. Már gondoltam rád. Rendbe jött már Gergő feneke? Én pont ma este kerestem a Sudocremet, de nem találom sehol.

A kismanócskám már szépen mosolyog, ha nyújtogatom a nyelvem, ill. tátikátok a számmal, azt is először komolyan figyeli, aztán utánozza. Ha énekelgetek, ő is olyan dallamokat tud gagyarászni...Ma meg jól szeműgyre vette a páraelszívót, ráncolta is a szemöldökét, hogy mi is lehet az. De már olyan nagy fiú, ahoz képest, amilyen picike volt.Képmost meg már olyan hájfej fiúKép

Nadine,
jó az ülés, én még nem is gondoltam arra, hogy a hordozót esetleg kinövi. Persze, ráklikkeltem a legjobban tetszőre, és.....hát igen, egy kis trabant ára.
Te amúgy már rendeltél tőlük?
Egyébként, meg minek is nézek ilyeneket, amikor a kocsi totálkárosan várja, hogy végre a biztosító rendelkezzen már!
Te homeos bogyókat próbáltál a Dálobáb mögötti patikából, vagy van vmi spéci helyed, ahol könnyen beszerezhető?

Na, megyek, alszok egy kicsit.

manóka

manóka
manóka

Manóka
Én a délibáb mögöttiben csak akkor veszek, ha ráér a szer és meg tudom várni, hogy hozzák, mert ami kell az sosincs (Murphy törvénye) Kép Általában 2-3 nap mire ideér a szer. Így én általában az ispotály gyógyszertárban veszek (de szokott lenni a gyerekrendelő mellettiben is, a múltkor kérdeztem és már adni is akarta a csaj, ott is meg lehet kérdezni)

Na megyek alukálni

Jóeight!
Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Nadine
Anna tegnap formában volt. Este úgy döntött, hogy csak anya kell neki, még Apa sem volt jó. Ki sem mehettem a szobából. Vannak ilyen napjai.
Remélem hamar elmúlik nála ez a félelem, jó lenne ha eljátszanának. Kíváncsi vagyok én is, hogy itthon mit fog csinálni.
Zsani olyan édes volt!!!

Manóka
Nagyon édes a kisfiad!
Nem is "hajfejű".

Ildikó
Anyukám az Aspirin C-re esküszik, ha fáj a torka. Szerintem a legjobb (árban is) a méz.
Jobbulást!

Kár, hogy nem süt a nap!
Sziasztok!
Era.

Hol lehet szép, női, bőr pénztárcát venni?

Era
Kép
era75

Helló!

Era,
nekem az tetszik benne, hogy a kis háj arra az oldalra csúszik, amelyik oldalon ép fekszik.És ott olyan kocka az arca.
Szerintem a Battyhányi utcán lévő táskaboltban vannak a legszebb tárcák, vagy az Únió emeletén lévő táskásnál, vagy a Piac u. végénél lévő nagy táskaboltban.

Tényleg kár, hogy olyan szomorú az idő, de azért sétálni azt kell!!

Lányok,
ti a két hónapos korban egész nap az ágyban fektettétek a babát, mert én egy kicsit most zavarodott vagyok, egy kritika miatt, de nekem napközben majdnem mindig a kaomban van, vagy alszik rajtam. És megkaptam, hogy ez így nem helyes, mert nem tud megfelelően pihenni, és nem lesz kiegyensúlyozott.

manóka

manóka
manóka

Manóka
Zsanka ennxyi idősen nem komálta, ha fogtuk egész egyszerűen mert dög meleg volt, és még én is melegítem az duplán nem jó. Így ő a nap nagy részéban a befüggönyözött szobában, a mi ágyunkon kiterülve aludt egész nap, estefele felélénkült 6 óra fele, akkor mentünk sétálni úgy fél8-8-ig. na ezt most nem lehet megtenni. Hideg is van és a babák a meleget szerteik, merg a testközelséget általában. De én megpróbálnám ha alszik letenni az ágyába, max ha nem jön be felvenni. De minél többet aludjon nyugodtan ágyban, mert pár hónap és azt veszed észre, hogy nem bírod őkelmét. De ha úgy nyugodtabb vagy, ha látod fektesd mózeskosárba, és tedd magad mellé. Zsanett Most napi ált kétszer alszik, de ha elalszik, cicin, vagy játék közben megy az ágyába. Egyrészt, mert így tudom nem esik le, nincs körülötte veszélyes dolog, plusz tudok tőle bármit csinálni, csak ne legyen túl hangos.

Na megyek feltúrom a lakást 3 db fényképért, nem tom hova tettem, de egy biztos, jól eltettem Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!
Egy ideje olvasgatom az oldalt és en is szeretnék hozzátok csatlakozni.Nekem egy 3 hónapos gyönyörü kislányom vanFlórának hívják.ha sikerül rakok fel róla egy képet.Mi a cívis utcán lakunk.egyenlőre ennyit magunkról.

Era
akkor majd még beszélünk a péntekkel kapcsolatban. remélem összejön olyan jó lenne kíváncsi vagyok mit szólnak majd egymáshoz a csajok.

Kép

sziasztok enci
renci

Manóka

Köszi a pénztárcás tippeket, megnézem majd.

Kicsikédnek biztos kényelmes az öledben, ha nem lenne az akkor nem aludna jókat.
Viszont az igaz, hogy így nagyon meg fogja szokni és később nem fogsz vele bírni.
Anna is kánikulai gyerek, jobb volt neki szabadon a kiságyban, mint ölben. Nem is nagyon igényelte akkor még.

Sétáltunk Annával egy nagyot. Jó idő van. Érzem közeleg a tavasz.

Megyek játszani.
Era.

Era
Kép
era75

Szia Enci!

Végre itt!!!!!
Örülök.
Amíg én irogattam a magamét, addig te is írtál, így csak utólag láttam, hogy itt jártál.
Mit csinál Flóra?

Anna a babakocsiban is aludt egy nagyot. Most Apjával játszik.
Remélem pénteken találkozunk.

Nadine
Nálunk ma járt védőnéni. Anna felment az ölébe. Csoda történt.
Megyek, mert hiányolnak.
Sziasztok.
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Manóka,
Dorka sincs sokat ölben, csak ha éppen visszük valahova, vagy huncutkodunk egyet. Tök jól eljátszik a kiságyában egyedül is. Együtt játszani meg a földön vagy a nagy ágyon szoktuk. Nem is bírnám folyton cipelni, kiállna a hátam.

Enci,
Nagyon édes a lányodKép végre egy Dorka korú csajKép, majd tudunk eszmétcserélniKép

Krisz

Krisz
krisszie

Szia Enci!

Szép lányka a Flóra! Üdv közöttünk. Hol laktok a Civisen? Én a 10ben.

Mi mégis sokat vagyunk karban napközben,ha elalszik megy a kiságyba, akkor már elvan ott is. de nem szeretem hallgatni, ha kiabál, hogy gyere már anya, vegyél ki. Viszont néha kéri, hogy tegyem le, ha meg az ágyban sír, és kiveszem, elalszik, akkor lehet, hogy csak rám vágyódott?Meg a kendőt is használjuk. De nem bánom, majd a nyári melegben leszokik róla.
Na, megyek, lefeküdni.
Már csak össze kellene hoznunk egy közös sétát!

manóka

manóka
manóka

Sziasztok lányokKépKép
Manóka csak most látom hogy a 10ben laktok mi meg 8 alatt KépKép
Szia EnciKép
Aranyos a kicsi lányod és szép a neveKép

Képzeljétek már én és benne vagyok az influenzában most már még levegöt se kapok meg a torkom is fáj és a fejem is na ennyit a nyavajáimrolKép

puszika mindenkinek
Ildikó
ildikó_4

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?