Sziasztok! Na be tudok nézni most pár perc erejéig, Alizt elvitte az apukája a nagyszülőkhöz, én meg mindjárt nekiállok főzni.
Köszi a névnapi köszöntést Aliz nevében!!
Iszonyat sok meló van a költözéssel... mindent áthordunk, amit nem használunk (bútorok, könyvek, nyári ruhák, fölös tálalóedények, kisbútorok...) már csak azok vannak, amik minden nap kellenek. Az új házban szétverték a falakat, lebontották a lambériát, csempét... mi kiválasztottuk a tapétát, csempét, padlólapot, konyhabútort, kádat, mosdót, kandallót. Nagyjából megvan minden, már "csak" a mesterek munkája hiányzik, és ha minden ok, 2-3 hét múlva cuccolunk
remélem, ép ésszel kibírjuk! Aliz szobája szuper csajos lesz, gyönyörű színes, vidám! Nem tipikus babaszoba, nem lesznek macikás minták, meg ilyesmi, de majd teszek fel képet, ha kész lesz!
Aliz szenved a fogaival, sikongat, kiabál, harapdálja a kezeit, a hajam, cicit... mindent. Totál fehér az ínye alul, mintha egyszerre akarna kibújni vagy 6 foga. Persze még egy sincs kinn. Adom neki az Osanitot, sokszor negyed óránként, elég kevés ideig hat
( már nagyon élénk, nem elég, hogy állandóan forog, mindig fel akarna ülni! A hordozó a téli ruháival nagyon gáz már, még jó, hogy hosszabb utakat nem nagyon teszünk meg. Utálom ezt az öltöztetős időszakot. Boltba be, le kell venni a kabátját, mert szétsül. Visszaadásnál mindig tiltakozik, nagyon nem csípi. Kocsiba be, irány a következő bolt. Műsor kezdődik előlről. Elég gáz, de otthon meg nem hagyhatjuk anyumékra, mert amint megérzi, hogy nem vagyunk a közelélben, sír
Tali: benne vagyunk, bár nekük jobb lenne jövőre (jan. pl.) a költözés-ünnepek miatt. Szóljatok 2 héttel előtte és betervezzük! Mindegy, hogy hol, vidékiek lévén úgyis utazni kell.
Aviubi: üdv itt
) Sajnálom, hogy ilyen körülmények között kerültél a dokinkhoz! De jó dokihoz kerültél legalább, rá bármikor számíthatsz!
Fiaid gyönyörűek! Olyan nagy kópék, ahogy az a képeken is látszik?
Banyoszka: Téged is szívesen látunk, gratula a terhességedhez! 3. baba tök jó, fiút, vagy lányt szeretnétek?
Cosmo: ez a topic élni fog, szerencsére folyamatosan vannak kismamik és az anyukák is aktívak hol jobban-hol kevésbé. Jó kis csapat ez, nem fogsz magadra maradni, az tuti!
Mi volt a fejfájás oka, talán front? Gyógyszert nem vettél be?
Katonai ügyészség: én nem kaptam levelet, EDÁT viszont igen. Pénzt nem kért érte senki. Remélem, nem cibálnak be 90 km-ről...
Lamme: Vivin látszik, hogy szereti az ovit
szülinapi képek nagyon klasszak, milyen kis megilletődött Vivi a tortáson
Hintapaci telitalálat volt, gondolom! Nemsoká Nikid is önállóan ül majd rajta, a nővérkéjébe csimpaszkodva
Damara: inkább azért vedd komolyan a cukros dolgokat, nehogy baj legyen! Már úgy sincs sok hátra és legalább a súlyodat is kontrollálni tudod általa. Kitartás!
Kösz a híreket Ágiról, már én is aggódtam értük!
Pepitanna: Pannid mekkora már
nagyon kislányos arca van, édes!
Kriszta! Örülök, hogy jobban vagy
Hirtelen jött ez a hideg, muszáj elővenni a téli cuccokat
Na lépek, mert éhenhal a család!
Így alszik apa karjában: