Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, még egy fontos dolog:

Oroszágiról tud valaki valamit? Nagyon régen nem írt :shock: Nincs meg valakinek a telószáma?
lamme

Sziasztok!
Most egyedül vagyok egy picit, mert a kicsi bölcsiben van, 1 hónap után elöször, a nagy pedig oviban. Ebéd után megyek értük. Igazából a picin még gondolkodom, mert én nem szívesen hordom bölcsibe, és ez után a műtét után most táppénzen vagyok, utána még 3 hónap szabi, és utána jó lenne már pocakosodni. Így szerintem teljesen fölösleges a bölcsi, de msot várok, hogy törpi mit szól hozzá.

Cosmo! Rakok fel vonalzót, csak még nem tudom hogyan kell. Anno az nlc-s vonalzót is férjemmel oldottuk meg.
Nagyon szuper a családi kép! Aranyosak vagytok!
Majd én is rakok fel képet, csak kicsinyiteni kell, de igérem megpróblom még ma.

Damara, Cosmo! Cukros diétán vagytok? Ha kérdésetek van talán tudok segíteni, mert én terhességi diabos voltam, a kicsivel még inzulin is kellett, így már május óta megint diétázom, hogy a szervezetemet felkészítsem a terhességre. Járok a Baranyi doktornőhöz a Honvédba.

Lamme! Nagyon édesek a lányok! Kívánok utólag boldog szülinapot! Izgi, hogy ennyire egyszerre születtek!
aviubi

Megpróbálok felrakni néhány képet. Remélem megfelelő lesz a méret. Kép Kép Bence hoki meccsen Kép Hunor alkot! Kép A fiúk!
aviubi

Kriszta: szerintem nagyon helyesek vagytok mind a családi fotón!

Pepitanna: gratulálok az új autóhoz!

Damara: köszi a tippet, mára azt hiszem már fel is hagyok a diétával, mert már teljesen jól érzem magam. Csinálok valami rizses normális kaját. Én amúgy nagyon fokhagymás vagyok, de a fokhagymás rizst még nem próbáltam... eddig! :wink:
Klassz, hogy Neked is belefér egy kis nápolyi a diétába.

Lamme: annyira jó nézni a Lányok arcát a képeken, édesek ahogy örülnek és megilletődnek.

Aviubi: én "csak" gyomorrontást kaptam az éttermi kajától, azért diétázom, illetve ma már nem, de aranyos vagy, hogy segíteni szeretnél :wink:

Elmentem az idézésért a postára tegnap délután, kiderült hogy tegnap reggelre szólt :shock: Jót mosolyogtam, majd felhívtam őket és kértem új időpontot, így a jövő héten megyek. Elmondták, hogy miért vizsgálódnak, valóban az érzéstelenítés miatt felmerült visszaélések miatt.

Kép
Kép
cosmopolita

Aviubi! Tök aranyosak a lurkóid, vagány srácok!!! :D
Én igen, jelentem diabéteszes vagyok,de szerintem csak a doki fújja fel ennyire...
A terhelésnél 7. 8 - nál maradt az érték 2 óra múlva, de igen:sétáltam, hogyne sétáltam volna, amikor el kellett menni a rendelőbe, ott idegeskedni, hogy délig legyenek kedvesek levenni a vért és hadd ne kelljen bebattyogni másnap, aztán visszasétálni uh-ra (nem keveset sorba állni korgó gyomorral) aztán vissza a második vérvételre a rendelőbe.
A diéta alatt tök jó cukrokat mértem.
Ma volt anyukám névnapja, nem tehettem meg, hogy ne egyek a sok finomságból, mégha mindenből egy kis ízelítőt is....
Egyetlen pici szeletecske zserbócska is lecsúszott, erre este mérek 5,9-et, ami a laborossal összevetve egy egészet csal. Vagyis: 6,9 lenne egy ilyen kis kóstolgatástól??????? :shock: :cry: :x
NNNa, erre most összeszarjam magam és vegyem komolyan, vagy legyintsek rá,mint ahogyan azt pár eü-s ismim tanácsolja?

Lamme, + csajok! Pletyizek, jelentem: Oroszági még egyben van, üzeni,ha bármi érdemleges történik vele, szól. :D
Mindenesetre drukkolunk neki, nem igaz? :D

damara

Damara - köszi a hírt Ágiról. Azt lehet esetleg tudni, hogy miért nem jön néha, nincsen semmi baj?
Szerintem se véresen komolyan a diétázást, néha egy kis nasi belefér. :D

Aviubi - nagyon helyesek a srácok. Ahhoz képest hogy amikor én elkezdtem ide feljönni tiszta lányos topiknak nézett ki, hála égnek most már jönnek fiús anyukák is. Így ha összejön a taláka most már a csajoknak lesz fiú társaságuk is. :D
Bence hokizik?

Cosmo - nem semmi, hogy mivel találtak meg a Katonai Ügyészségtől. Én eddig nem kaptam szerencsére levelet.
Sajnos ez más kórházban is működik, hogy pénzt kérnek az EDA-hoz, és nem adnak semmi számlát, vagy csekket.
Melyik étterembe ettél hogy gyomorrontást kaptál?

Lamme - szuper jók a szülinapi képek. Eszter is olyan mint Niki állandóan vigyorog. :D

Pepitanna - mikor mentek Alsópáhokra? Milyen autót vettetek?

Pannaanya - Te is jó rég voltál, mi van veletek?

Találkára végül nem reagált senki eddig, amit Lamme felvettet két helyszint.
Na megyek, mert megint Barna már elindult fuvarba, így megyek zuhanyozni és alvás. Ki tudja Eszter meddig alszik, ma elég nyügös délutánunk volt, szerintem a foga birizgálja nagyon.
Mindenkinek szép álmokat.
toldikrisztina

Sziasztok!
Köszi a dicséreteket.
Damara! Az a lényeg, hogy maradjon 7 alatt a cukrod. Azt még elfogadják. Nekem már Bencével is 10 körül volt a terheléses érték. Akkor csináltak 24 órás vércukorprofilt, és úgy találta az akkori doki, hogy elég a diéta. Hát nem tudom, hogy jól döntött-e, mert Bence 4650 grammosan született, és sajna a beszédével gond van. Diszfáziája van, és azt mondják, hogy a szülés körül kellett valaminek történnie..
De amúgy igen, hokizik, és nagyon ügyes is. Sajna a korosztálya tele van nagyokkal 6-7 évesekkel, de pár év múlva lazán lerázza őket.
Most olvastam az nlc-n, hogy a forumon kutakodnak az EDÁ-val kapcsolatban. Valaki belinkelt egy cikket amiben még idézték is az egyik anyukát. (2008 Mávos anyukák topikja) Fura.
Ezek után elgondolkozom, hogy ne jelentsem-e fel azt a dokit aki majdnem eltett láb alól ma 5 hete az ÁEK sürgösségijén. :evil:
Jó éjt!
aviubi

Sziasztok!

lamme - Édesek a meghatódott lánykáid! :)
Ezüstmetál Renault Thalia az áldozat. Reggel rájuk telefonáltunk, hogy akkor változatlanul holnap mehetünk az autóért? Hááát, még nincs kész a vámos papír... :evil: Ma még vissza szól. :x PEdig már mindent megterveztünk, hogy hogy járjuk végig a családokat, barátokat. Na, de azért még bízom, hátha.

Kriszta - Jövő vasárnap megyünk Alsópáhokra! Nov. 30-tól dec. 5-ig! Addigra csak meglesznek az autó papirjai!

damara - ugyan ez a diab sztori volt velem is. Hajrá zserbó! De szigorúan csak 1szelet! :wink:

aviubi - Mi történt veled 5 hete?

Lányok!
Szülés után a szobatársaim meséltek valami postán havonta érkező foglalkoztató füzetről nagyobbacska gyerekeknek. De nem jegyeztem meg a címét. :? Nem tudjátok mi lehet az? 3 és fél éves unokaöcsinek befizetnék rá.
Az eda engem nem érintett, de tényleg felháborító! :x

Egy újabb szuper éjszakán vagyunk túl! Fél10-től 6-ig aludtunk, majd 7-től 10-ig tovább! Mennénk sétálni, de úúútálom a hideget! :(
Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
pepitanna

Szeretem hogy dilibogyót lehet "csinálni" belőle! 8) Még hagyja!
Kép

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok!
Kriszta. Hát az történt, hogy nagyon fájt a hasam, olyan volt mintha fel lennék puffadva. De már annyira gáz volt, hogy nem bírtam se ülni, se feküdni, és levegőt is alig bírtam venni. Férjem bevitt mentővel az ÁEK sürgösségijére. Mire odaértünk a vérnyomásom 70/40 körül volt. A doki adott infúziót amitől egy kicsit feljebb ment a vérnyomásom, és elkezdett egy csomó baromságot vizsgálni. A röntgenen már majdnem összeestem annyira szarul voltam. Több órás vzsgálódás után kitalálta, hogy ő nem érti miért fáj a hasam. Azt már az elején említettem, hogy terhes lehetek, még tesztelés elött vagyok, de ő ezt lazán elengedte a füle mellett. Nagyképű volt, és hülyének nézett végig. Még sebészt is hívott, mert hogy ő nem érti mi bajom. A sebész is közölte, hogy műteni tuti nem kell, de ha ennyire fáj maradjak reggelig, utána pedig valószínűleg hazamehetek. A reggeli vizitnél a dokik elöttem szidták ezt a szemetet, hogy nem értik, miért nem nézték a hasamat ha már CT-t is csináltak. Azt mondták felejtsem el a hazmenetelt, mert tuti hogy a hasmban vérzek. Kérdeztem, hogy lehet, hogy méhenkivüli terhesség? Mondták:valószinű. Én mondtam, hogy éjjel nem győztem mondogatni a lehetséges terhességemet, de a doki kakilt rám. Onanntól kezdeve felgyorsultak az események, és Ct után azonnal ott volt értem a mentő, és vittek át a máv-ba. Férjemet már a orvos hívta fel, mert ő pont akkor végzett. Mire a MÁV-ba átértem már el is készült a terhességi HCG vizsgálat ami bizonyította, hogy terhesség. Gyors UH, utána mütő. Én voltam a Zűrös extra... :( Azóta is forr bennem a bosszúvágy. Tudom nem szép dolog, de olyan szinten alázott meg, hogy az már fáj. És ez az ember még a férjemet is tanította a főiskolán...
aviubi

Nagyon édes Panni!!!
aviubi

Pepitanna - nagyon édi Panni. Panni szeret öltözni, mert Eszter üvölt mióta sapka, overál szerelés van.
Mi is pont ebben a szinben néztük ugyan ezt az autót, hogy esetleg ilyet kellene venni, de most először a lakásfelújítást szeretnénk majd befejezni.
De jó lesz Nektek jövőhét vasárnaptól 1 hétig, irigykedek egy kicsit. :D Meglátod nagyon jó lesz majd, szuper hely.

Aviubi - nem semmi ami történt veled. Még a hideg is kirázott ahogy olvastam. Felháboritó hogy egyes orvosok félválról veszik a "betegeket".

Eszter úgy elaludt most délután, hogy szerintem a délutáni sétánknak annyi. Pedig jó lett volna még kimenni, mert holnaptól már nagyon mondják a rossz időt.
toldikrisztina

aviubi - Szörnyű lehetett ezt az "extra zűrös" esetet belülről átélni! :shock: Hogy vagy azóta?

Kriszta - Panni sem mosolyogva tűri az öltözést, de ha már bekerül a hordozóba vagy a babakocsiba, akkor már minden rendben. :wink: A mai séta nálunk is elmaradt, 11-től fél4-ig aludt... Aztán magamra kötözve együtt főztünk, most meg együtt netezünk:-)

Kép
Kép
pepitanna

Pepitanna - úgy látszik ez ma egy ilyen nap. Eszter is 1 óra körül elaludt és fél 5-kor kelt fel.
toldikrisztina

Aviubi nagyon köszönöm a diétás tanácsokat!
Kicsit megnyugodtam, hogy "csak" 7-ig zabálhatom tele magam, az viszont jó, ha a 7 belefér az elfogadható értékbe...
Én úgy tudtam, 6, 2 -ig normális.
Gondolod, hogy a fiad beszédproblémái a cukor miatt lettek?
Nem tudom,de tényleg, bármi történhet szülés alatt, de azért,mert te cukros voltál, volt mire fogni? Vagy valóban ez a tényleges ok?

Amúgy az eseted szerintem is durva, felháborító!
Lehet tudni, ki az a nagyágyú, aki így elbánt veled? :cry:

Pepitanna Tényleg nagyon édes Panni! Én is nagyon szeretem az ilyen aranyos-idétlen sapikat és egyebeket, nekik még olyan jól tud állni, olyan zabálnivalók benne!!! :P :D

Cosmo Kipróbáltad a rizst? :P Még azt felejtettem el hozzáírni, hogy sót ne, csak vegetát használj az ízesítéshez, ettől lesz igazán pöpec az ízharmónia! :lol:

Kriszta Hogy állsz a gyógyulással?
Ági azt mondja egyébként, hogy dolgozik, nem sokszor van gépközelben, ezért is a nagy hallgatás.
Most már ő is a finisben, van kiért izgulni!!! :)

damara

Szisztok! Csak beköszönök gyorsan, voltam ma genetikei uh-on, nagyon cuki volt az Picúr, "integetett", 63 mm az ülőmagassága, 22 mm a buksija.))) Úgy néz ki,minden oké.
Spánikunk valóban szabin van hétfőig, de azért szerencsére sikerült levetetnem a kombinált szűréshez való vért is!
Cosmo! Pont az a csajszi volt bent, akit Te is ajánlottál, Ő vette a vért, nagyon rendes volt! Jó éjt mindenkinek!!!!
banyoszka

Sziasztok!
Aranyosak vagytok! Mostmár kezdem feldolgozni a történteket, de ha a dokira gondolok, és visszaemlékszem akkor azért elborul az agyam. A doki amúgy a sürgösségin dolgozik nem nőgyógyász. T. Zoltánnak hívják.A vezetéknevét inkább priviben, mert ki tudja mi lesz még..
Párom amikor beteget vitt a Máv-ba pont Spánik volt ügyeletes, és kérdezni akart valamit tőle. Így mutatkozott be: " A zűrös extra férje vagyok" :evil:
De szerintem akkor leszek teljesen jól ha sikerül teherbe esnem, és tudom, hogy minden jó helyen van. Tudom, hogy van már 2 gyönyörű fiam, és örülnöm kell neki. Örülök is, de én eredetileg 4-et szerettem volna....
Az, hogy Bence diszfáziája a cukortól van az biztos nem igaz, de mindenki azt mondja, hogy a szülés körül kellett történnie valaminek. Nekem nem mondtak semmit. 10/10 apgarral született, szépen szopizott. Csak a nagy súly lehet szerintem. Aztán ki tudja. Viszont az IQ-ja jobb mint az átlag.
Imádnivalók tudnak lenni ezek a törpék beöltöztetve! Hunor is ülőltött amikor öltöztettük. Most pedig röhög ahogy futunk utána öltöztetéskor! :)
Tudtok nekem segíteni? Próbálom felrakni már napok óta a vonalzót, de nem megy. Hogyan kell?
aviubi

Banyoszka! A nemét tudjátok a babának? Vagy meglepi?
aviubi

Kép
aviubi

Kép
aviubi

Azt hiszem elszúrtam. Majd legközelebb. Bocsi, egy kicsit sok vagyok. :oops:
aviubi

Aviubi, a baba neme meglepi,fel sem merült tegnap, hogy mi lehet, de nem baj... Igazából, ha kibírom, a szülésnél szeretném csak megtudni... Az első kettőt sem kérdeztük meg, de a megérzéseink győztek. Most viszont úgy érzem fiú, de a rosszullétek miatt talán mégis kiscsaj... Ki tudja, a tünetek közül egyik sem garancia.
(A fiammal csak onnan tudtam, hogy babát várok, hogy nőtt a hasam, a lánykámmal meg végigrókáztam az első 11 hetet...Most is rókáztam rendesen!)
banyoszka

Aviubi: nagyon helyesek a fiúk! Látom, már nem kell segítség a vonalzóhoz. :wink:
Ha a saját és ismerőseim orvosi és kórházi tapasztalatait nézem, akkor sajna, negatív a mérleg :?

Kriszta: egy pici 13.kerületi sörözőben voltunk, ez volt a 4.alkalom és eddig maxinálisan elégedettek voltunk. :evil:

Damara: még nem próbáltam ki a rizst, de mindenképpen kifogom. Mondjuk az én rizsemen csak javítani lehet :D Az valahogy nem nagyon megy, de majd belejövök.

Banyoszka: örülök, hogy minden rendben volt az UH-n és a vérvételt is sikerült elintézni :)

Én tegnap nagyon rosszul voltam, fájt a fejem. Délután 3-tól este 10-ig próbáltam elaludni, de nem sikerült. Szegény férjemet szekíroztam, úgy viselkedtem, mint amikor egy pasi beteg :lol: Kérek csokit, szomjas vagyok, simogasd a hátam, masszírozd meg a nyakam... stb. :oops: Nem tudom melyikünk várta jobban, hogy jobban legyek. :roll: Mondjuk ma se vagyok teljesen 100as, biztos a hülye időjárás miatt.

Kép
Kép
cosmopolita

Damara - köszi az infót Ágiról. Most már jobban vagyok, vettem forró fürdőt és szerencsére így 2 nap alatt átment rajtam. De most nagyon vigyázok magamra, mert úgy látszik megint nagyon érzékeny vagyoka felfázásra. Sajnos pár éve nagyon felfáztam akkor nem usztam meg ilyen rövid idővel.

Banyoszka - örülök, hogy minden rendben volt. :D

Aviubi - nagyon szép neveket adtatok a fiúknak. :)
Nem vagy sok egyáltalán. Másold be mind a két vonalzót a női vonalról és utána menj a lap aljára az elküld gömbra.

Eszter is nyügös volt tegnap délután pedig nem szokott ilyen lenni, tuti az idő miatt. Este elaludt majd amikor betettük a kiságyba nagy szemekkel nézett ránk, ezt háromszor eljátszottuk és mindig vigyorgott. Majd végül nagy szenvedések árán 11 órakor végre bealudt, pedig ő általában már 1/2 9 és 9 óra között már alszik. Mondjuk tegnap a foga is piszkálta szerintem, és sajnos tegnap kakilni se tudott az is nagyon szenvetette.
toldikrisztina

Sziasztok! Na be tudok nézni most pár perc erejéig, Alizt elvitte az apukája a nagyszülőkhöz, én meg mindjárt nekiállok főzni.

Köszi a névnapi köszöntést Aliz nevében!! :)

Iszonyat sok meló van a költözéssel... mindent áthordunk, amit nem használunk (bútorok, könyvek, nyári ruhák, fölös tálalóedények, kisbútorok...) már csak azok vannak, amik minden nap kellenek. Az új házban szétverték a falakat, lebontották a lambériát, csempét... mi kiválasztottuk a tapétát, csempét, padlólapot, konyhabútort, kádat, mosdót, kandallót. Nagyjából megvan minden, már "csak" a mesterek munkája hiányzik, és ha minden ok, 2-3 hét múlva cuccolunk :lol: remélem, ép ésszel kibírjuk! Aliz szobája szuper csajos lesz, gyönyörű színes, vidám! Nem tipikus babaszoba, nem lesznek macikás minták, meg ilyesmi, de majd teszek fel képet, ha kész lesz!

Aliz szenved a fogaival, sikongat, kiabál, harapdálja a kezeit, a hajam, cicit... mindent. Totál fehér az ínye alul, mintha egyszerre akarna kibújni vagy 6 foga. Persze még egy sincs kinn. Adom neki az Osanitot, sokszor negyed óránként, elég kevés ideig hat :(( már nagyon élénk, nem elég, hogy állandóan forog, mindig fel akarna ülni! A hordozó a téli ruháival nagyon gáz már, még jó, hogy hosszabb utakat nem nagyon teszünk meg. Utálom ezt az öltöztetős időszakot. Boltba be, le kell venni a kabátját, mert szétsül. Visszaadásnál mindig tiltakozik, nagyon nem csípi. Kocsiba be, irány a következő bolt. Műsor kezdődik előlről. Elég gáz, de otthon meg nem hagyhatjuk anyumékra, mert amint megérzi, hogy nem vagyunk a közelélben, sír :?

Tali: benne vagyunk, bár nekük jobb lenne jövőre (jan. pl.) a költözés-ünnepek miatt. Szóljatok 2 héttel előtte és betervezzük! Mindegy, hogy hol, vidékiek lévén úgyis utazni kell.

Aviubi: üdv itt :)) Sajnálom, hogy ilyen körülmények között kerültél a dokinkhoz! De jó dokihoz kerültél legalább, rá bármikor számíthatsz!
Fiaid gyönyörűek! Olyan nagy kópék, ahogy az a képeken is látszik? 8) :lol:

Banyoszka: Téged is szívesen látunk, gratula a terhességedhez! 3. baba tök jó, fiút, vagy lányt szeretnétek?

Cosmo: ez a topic élni fog, szerencsére folyamatosan vannak kismamik és az anyukák is aktívak hol jobban-hol kevésbé. Jó kis csapat ez, nem fogsz magadra maradni, az tuti! :lol:
Mi volt a fejfájás oka, talán front? Gyógyszert nem vettél be?

Katonai ügyészség: én nem kaptam levelet, EDÁT viszont igen. Pénzt nem kért érte senki. Remélem, nem cibálnak be 90 km-ről...

Lamme: Vivin látszik, hogy szereti az ovit :lol: szülinapi képek nagyon klasszak, milyen kis megilletődött Vivi a tortáson :lol: :lol:
Hintapaci telitalálat volt, gondolom! Nemsoká Nikid is önállóan ül majd rajta, a nővérkéjébe csimpaszkodva :lol:

Damara:
inkább azért vedd komolyan a cukros dolgokat, nehogy baj legyen! Már úgy sincs sok hátra és legalább a súlyodat is kontrollálni tudod általa. Kitartás!
Kösz a híreket Ágiról, már én is aggódtam értük!

Pepitanna: Pannid mekkora már :shock: nagyon kislányos arca van, édes!

Kriszta! Örülök, hogy jobban vagy :) Hirtelen jött ez a hideg, muszáj elővenni a téli cuccokat :x

Na lépek, mert éhenhal a család! :lol:

Így alszik apa karjában:
Kép
vumenke

Sziasztok!

Úgy látszik hétvégén mindenki kikapcsolta magát. :D

Vumenke - sok erőt az új ház átalakításához. :)
Megnyugodtam hogy nem csak Eszter nem szeret öltözni. Leizadok mire feladom rá a téli göncöt, mert ő közben üvölt, és forog.
Lassan én már a szobából se tudom kitenni úgy a lábamat, hogy ne sírna utánam. Múltkor Barna próbálta etetni, de egész végig sírt és az ajtót nézte hogy mikor jövök, ahogy beléptem a szobába egyből semmi baja nem volt. Hihetetlen mennyire anyás. Múltkor mi Barna anyukájára hagytuk ott fél órára, hát így én még nem láttam sírni, már a kapuban hallottam hogy üvölt, rohantam be a lakásba. Ahogy átvettem 5 perc múlva elaludt a kezemben, hihetetlenek ezek a gyerekek.
Aliz nagyon gyönyörü baba, édes ahogy alszik apukája kezében. :D

Egyik ismerősöm aki 1 hónappal előttem szült őt is beidézték a jövőhétre.
Cosmo - tényleg Te már voltál, mi volt?
toldikrisztina

Kriszta: visszahívtak és a történtek miatt eltekintenek a vallomásomtól, mégse kell bemennem. Rendesek voltak.

Kép
Kép
cosmopolita

Csajok mindenki elment síelni, szánkozni? :D
Olyan szép bentről hogy esik a hó, ilyenkor úgy szeretek kinézni a kerbe. Az előbb kimentem havat lapátolni olyan jó volt, szerintem 1 óra múlva ismét megyek, mert szakad, és reggelre nagyon sok lesz. Szerencsére Eszter elaludt már, mondjuk ma egész nap alig 3x fél órát, és már olyan álmos volt. Csak ennek az lesz a böjtje hogy szerintem valamikor hajnalban kelni fog.
Na megyek, remélem mindenki jól van, és csak a hónak örültök és azért nem jöttetek ma? :D
toldikrisztina

Sziasztok!

Kriszta, igen, a hónak örültünk mi is, főleg, hogy lapátolni kellett!!!! :wink: :D
Volt öröm is az ürömben, mert szánkóztunk is, Csabi alig akart bejönni! :D

Kicsit magam alatt voltam tegnap, az én drága jó lélek "Zsiraim" átküldött az ÁEK-be, innentől ők gondozzák a "cukromat"!
Jaajj,de nagyon örültem neki, hogy reggel 7 - 15-ig ba....tuk a rezet a kórházba!!!!!!! :x Szegény férjem nem tudott csinálni semmit, pedig lett volna még rengeteg dolga!
Minden hétfőre berendeltek, a szülés napjáig ez egy kívánatos és számomra elengedhetetlenül fontos program lesz!!! :evil: :cry:
Zsirai megultrahangozott, azt mondta, minden rendben, és hogy kb.1800g lehet most a súlya a bébinek.
(szóval nem is nagy gyerek, cukor értékek is jók, de nem hagyjuk ki, hogy ne vegyék el minden hétfőmet.......)
Bocs a panaszkodásért, de belehülyülök már ebbe a túlzott aggodalmaskodásba!!! (amit én már csak Ki....aszásnak tudok be. :cry: :( :cry: )

Amúgy ti hogy vagytok, csajok? :oops: :)

damara

Sziasztok!

Panni is és Alíz is nagyon kis cuki!!!!!
Lett valami döntés tali ügyben?

Pepitanna - Asszem én is úgy jártam, mint te - megírnás a pedikűrös számát, meg hogy mennyire volt fájadalmas a történet? A vérnyomásmérődet mikor szolgáltassam vissza? A jövő héten Szabi megkapja az oltásait, ha minden igaz. Utána? Ha benne vagy hozzátok is elmegyünk szívesen vagy valahol a városban is összefuthatunk.

Rólunk - Nem emlékszem, hgoy mondtam-e, de képzeljétek a 15-i hétvégén otthon voltunk Tatán a nagyszülőknél és ott valami csoda folytán megkaptam az a mosolyt, amire vágytam. Persze könnybe is lábadtak a szemeim tőle. Azóta is jóízűeket mosolyog, de fotózni még csak felemásat sikerült. Kép
Kép

Gagyarászik is ezerrel, nagyon édes. Kb 1 hete, nyálazik veszettül és tömködi a szájába a kezét.
Voltunk kint az Expon, megkapta a karácsonyi ajándékait (játszószőnyeg, pihenőszék, rugdodód zongora stb), a családon meg majd behajtuk az árát. Az alvás még mindig nem igazán megy éjfél-1 óra előtt rendesen, utána viszont reggelig.

Szép napot mindenkinek!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!
Nálunk is volt nagy öröm amikor elkezdett esni a hó. A fiúk édesen hógolyztak. De ma már olvad, így reggel oviba menet Bence zoknija már csuromvíz volt. de sebaj! Szerintem idén még lesz hó!
Nagyon aranyos Aliz, és Szabi! Gartulálok Szabi első mosolyához!
vumenke! Igen! Nagy kópék. Főleg a nagy. A kicsi pedig egy kismajom. Mindenben utánozza! Azt látni kéne amikor edzés után a 4 évesem, és a 2 évesem a jégcsarnokba kutyát játszik. Négykézláb ugatva rohangálnak fel-alá. Nem is ciki.. :lol:
Damara! Tudom, hogy nagyon szar ez a heti vizsgálódás, de hidd el jobb így! Én is nagyon utáltam, sőt amikor Hunorral terhes voltam az a doki aki akkor kezelt állandóan befektett, és 24 órás profilokat csinált. Már teljesen lila volt a karom, és a nővérek sem tudták, hogy honnan vegyenek vért, mert már sírhatnékom volta mikor a tűt a karomba szúrták..
Szerintem ez a heti 1 alkalom sokkal jobbmegoldás. Fárasztó, de a cukor előreheledtával egyre feljebb kúszik. A nagy súly pedig nem törvényszerű. Nálunk azért a genetika is közbeszólt, mert apukájuk is 4 kiló körül volt. Kitartás!
A vonalzót ugye a mellékletekhez töltsem? Mert oda nem megy..Vagy csak simán ahozzászólásokhoz? Nagyon béna vagyok.
Cosmo! Látom te is a 13. kerületben laksz. Mi is. Mi a Béke -Tatain, a Vasúttörténeti park mellett..
aviubi

Aranyos vagy, Aviubi, hogy vígasztalsz, látom neked sem volt valami rózsás helyzeted! :cry:
A vonalzóknál megadott url címet illeszd be a profil-nál az aláírás rovatba,mentsd el a végén és automatikusan meg fog jelenni.

damara

Damara - szegényke, tényleg jó kicsesztek veled. Érdről egy élmény gondolom minden hétfőn bejönni, főleg úgy hogy ott töltöd szinte az egész napodat. Kitartás.

Sz.bettyna - Szabi nagyon helyes pasi, tudom ezt már többször ítam, de tényleg így van. :D
Ügyesek vagytok hogy megvettétek a karácsonyi ajándékait. Mi még nem tudom mit vegyünk Eszternek, semmi ötletem nincs, mert ami volt azt megvették a nagyszülők.
Tali ügyben nem lett még semmi döntés. Egyedül Vumenke jelezte hogy a felújítás miatt nekik jobb lenne a következő év, de a többiek nem mondtak semmit.

Ezek szerint 99%-ban ezen a környéken lakik a topik nagyobb része, bár mi nem a 13. kerületben, de közel hozzá.

Lamme, Pannaanya, Pepitanna és a többiek mi újság veletek?

Én elfáradtam, tegnap 1/2 8-kor havat lapátoltam, majd reggel 6 órakor szintén azt csináltam. Sőt a szomszéd néninél is, szegény eltörte a kezét. Teljesen ki vagyok azóta, fáj a kezem, a derekam, hát végül is nem vagyok mai csirke. :)
Viszont Eszter olyan jót aludt kint a jó levegőn délelőtt, remélem délután is kitudom vinni majd egy kicsit.
toldikrisztina

Sikerült!!!
Kriszta! 2 év múlva tuti lesz egy lekes segítőd a hólapátoláshoz! :wink:
Na futok, mert menni kell edzésre. Most nagyon nem vágyom rá...

aviubi

Kriszta - Kökszi a bókot, mindig jól esik! Dagad a mellem rendesen. :wink: Nekünk jó a jövő év is, addigra tutira megerősödik Szabi is rendesen. Én sem a 13.-ban lakom, hanem a 6.-ba, itt a kórház közvetlen szomszédságában :lol: Hólapátolás? Szuper. :wink: Testedzésnak se rossz! Szabival én kint sétáltam a Ligetben, jót szunyált ő is!

Aviubi - Túlélted az edést?

Damara - Kitartás, már nincs sok hátra! Gondolj arra, hogy még jó, ohgy ezt nem mondjuk 6 héttel korábban találták ki, meg inkább ez, mint hogy baj legyen! :)

Áginak megya drukk! Lassan már eljön az ő ideje, nem?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok,

bocsánat, mostanság igen ritkán nézek ide, Panna minden időt igényel, még szoptatás közben is vele kell játszani... :?
Gyorsban átfutottam az írásaitokat, mindenkinél szépen nőnek a kicsikék... :) Jó látni, ahogy örültök a kis mosolyoknak, minden kis (és nagy) sikerélménynek, feldobtátok a napomat. Sajnos volt miért, de most ezzel nem untatlak Titeket.

Nem mellesleg nem tudjátok véletlenül, hogy mi van kedvenc dokinkkal? Két hete kergetem, vagy nem veszi fel, vagy ki van kapcsolva. :( Pedig csak beszélnem kellene vele, de azt most már lassan nagyon...

Rólunk kicsit: a picikéim nagyon aranyosak, Blanka majd 10 hetes, szopizik szépen, már 4,2 kg, bár most egy hete nem nagyon hízik, inkább stagnál, lehet, hogy a havazás? :? Pankám meg dumál, van, hogy egész nap be sem áll a szája, halandzsázik, de van már egy-két kedvenc, mint például a tityóó (cipő), sijáá (zsiráf), attóó (autó), taattóó (traktor), táááóóó (távirányító, és minden más is egyben, amit még nem mond ki). Ha elesik, akkor Oppááá, nagyon édes. Van Annny (anya), de még nem használja. :D Viszont a kombinált hiszti és mindent-akarok-de-azonnal-különben-sikítok korszakát éli, nem egyszerű... :(

Hoztam nektek egy-két képet:
Kép Kép
Kép

Tali jó ötlet, mindent támogatok, de szerintem is inkább januárban, kicsit sűrű az élet errefele manapság... :)

Puszi, Ági

KépKép
KépKép
pannaanya

Pannaanya - jó hogy jöttél egy kicsit, és örülök hogy jól vagytok. Nagyon édes lehet Panna ahogy dumálgat, :D és persze nagyon helyesek a csajok. Mekkora szép szeme van mind a kettőnek. :)
A dokit én se érem el már egy ideje, de már feladtam. Ha baj lenne a rákszüréssel akkor szerintem kaptam volna levelet. Persze más okból nekem is jó lenne vele beszélni, de képtelenség valóban elérni.

Aviubi - ügyi vagy. :)
toldikrisztina

Sziasztok!

Bettyna, Pannaanya: Gyönyörűek a gyerekek!!! :lol: Árulja már el valaki, hogyan lehet egymás mellé rakni a képeket :D

Damara: Lehet, hogy nem jól értettem, de akkor most a Zs. lepasszolt téged? :shock: Köszi az infót Oroszágiról :)

Aviubi: Nem is mondtam még neked, hogy nagyon helyesek a srácaid :wink: A hokizás tök jó sport. Meg nagyon vagány is :wink: Úgy tetszik a Hunor név :D Néha a játszón találkoztunk egy iker fiú testvérpárral, és őket meg úgy hívják, hogy Hunor és Magor :D Tök jó :D Már kérdeztem, biztos nem vetted észre: végül akkor dec. 5-én lesz a nagy nap? :)

Kriszta: Irigyellek a hólapátolás miatt :D Minden álmom, hogy családi házunk legyen... Olyan jó lehet, ahogy este van, bent meleg fények, meleg, kint meg csendesen esik a hó :lol:

Dokinkat nekem is lassan hívnom kéne rákszűrés miatt :? Képzeljétek, nálunk a közértben van egy pénztáros srác, és tökre hasonlít a dokinkra :D Még a hangja, és a beszédstílusa is :D

Magunkról. Nem tudom, hogy írtam-e, de múlt héten a lányok meg voltak fázva. Vivi még kicsit köhécsel, de abszolút oviképes :D, Nikinek meg icipicit folyik a nózija, de nem vészes. A szerdai nap volt a "legjobb". Párom reggel tök szarul kelt. Irány az üzemorvos, kiderült, hogy tüszös mandulagyuszija van :? Este teszünk-veszünk, erre leforrázta magát :shock: Irány az ügyelet :? Nem volt egy egyszerű eset, mert anyósék :evil: Inkább nem részletezem... Úgyhogy holnap megy már dolgozni. Ja, és mindemellett én is beteg lettem. Egyetlen egy dolog fáj(t): a torkom, de az brutálisan. Négy éjszakán keresztül nem tudtam aludni, úgy köhögtem :( Most már istenes.... Dokihoz nem mentem, mert biztos valami hülye bogyót írt volna fel, inkább homeos cuccokkal meg házi praktikákkal próbáltam segíteni magamon. Niki még szopizik egy picikét, nem akarom ilyen drasztikusan elválasztani, ha nem muszáj...
lamme

Sziasztok!
Dokit holnaptól hívhatjátok! Én múlt héten hétfőn beszéltem vele, és azt beszéltük meg, hogy a mostani hét közepén hívjam, mert addig szabin van. Úgyhogy holnap lehet csörögni! Már nekem is nagyon sok kérdésem van. Szegényke.. :oops:

Lamme! Milyen nagy nap lesz dec. 5-én? Visszaolvastam, de nem tudom mire gondolsz.
Hát a névválasztás az elég vegyes érzelmeket váltott ki a családból. Apukám még szülés elött 1 nappal is leakart beszélni, de mi kitartottunk. Hozzátartozik, hogy nekem még gázosabb nevem van( Avarka ), és az apukámnak tetszett 32 évvel ezelött. De én imádom a Hunor nevet, és illik hozzá. Szokták kérdezni, hogy a következő Magor lesz??

Panna! Nagyon édesek a lányok! Nagyon hasonlítanak egymásra, és azok a szemek...

Betty! Igen az edzést túléltem, de egyszer tuti odafagyok! Viszont szombaton megyünk szerepelni a Decathlon budaörsi megnyitójára. remélem fiam nem akar sztrájkolni, mert legutóbb a jégkorongválogatott olimpiai selejtezőjén kellett szerepelnie, de egy kicsit meglepte a nagy tömeg, és a meccs elött felkellett menniük a csapattal a himnuszra. A végén elsírta magát. Azóta nem akar sehova menni, csak a Káposztásmegyeri csarnokba edzésre. Elötte imádta ezeket a bulikat. Sajna a műtétem óta nagyon zárkozott, és anyás lett. Őt nagyon megviselte a dolog..
na megyek a fiúkhoz, mert reggel aztán nem kímélnek.
jó éjt!

aviubi

Aviubi: Bocsi, bocsi, azt a dec. 5-i kérdést Okinának szerettem volna írni :oops:
lamme

Sziasztok!
Pannaanya Gyönyörűek a csajok! :D

Aviubi Érdekes és különleges a neved! Nem is értem, mi kifogása volt apukádnak a Hunor név ellen... :D
Van egy nagyon jó barátnőm és ő fogalmazta meg és mondta ki nekem előszőr azt a halovány érzésemet, miszerint a gyerek az, aki sugallja a nevet, tehát ő dönti el, hogy fogják hívni, nem a szülei!
Van benne valami, nem gondoljátok?

Lamme Remélem, azóta meggyógyult a család, főként te!
Ez az influenza egy idiótaság, én már két hete kigyógyultam, de az orrom még mindig be van dugulva! :x
Egyébként, igen, ZS. lepasszolt!
Olyan hirtelen ért, hogy nem értettem, mi a szándéka avval, hogy átküld az ÁEK-be....Meg is kérdeztem tőle, hogy akkor mi már nem találkozunk? Erre ő: "Találkozhatunk, ha gondolja...."
Mindegy, azért,hogy jót is mondjak róla (!!!!!!) :P Nem volt vele semmi gond. Mondhatni: Rendes volt! :oops:

Banyoszka :?: :?:

damara

Pannaanya: de jó hallani felőletek! Köszi a képeket, tüneményesek a lányok!

Doki-telefon: én eddig azt tapasztaltam, hogy csak akkor van kikapcsolva, ha beteg vagy szabin van (bár este és hétvégén még nem hívtam). Nekem az jött be, amikor nem veszi fel, hogy 10-15percenként folyamatosan hívom és eddig a közel 1 év alatt csak max. 1 nap volt olyan, amikor nem tudtam elérni (és max.délután 3-ig szoktam keresni), de akkor talán mondtátok is, hogy délelőtt tanfolyamon volt.
Amúgy nekem az előző nőgyógyim olyan volt, aki meg akkor is felvette a telefonját, ha vele szemben ültem és velem beszélt... nekem az nem volt szimpi.

Aviubi: milyen különleges neved van!!! Én szeretem a nem hétköznapi neveket nagyon! Téged biztosan mindenki megjegyez, nem úgy mint engem a tucat nevemmel. Igaz előnye is van, még sose kérdeztek vissza asztalfoglalásnál :)
Mi a Béke tér közelében lakunk.
Én is nehezen találtam meg a profilt az elején és módosítani még mindig nem tudok egy egy hozzászóláson. Aki tud, súghat :)

Damara: lehet hogy így van, hogy a gyerek sugallja a nevét, de akkor miért sugall mást az apjának és miért mást nekem? 8) :lol:
Heti cukros dolgot sajnálom, de nyugodtan dühöng ki magad itt a fóumon, legalább kicsit kijön a feszültség!

Lamme: jobbulást a családnak!

Kép
Kép
cosmopolita

Damara: De aranyos vagy,hogy hiányolsz!!!!
Vagyogatok, de mivel semmi extra nem történik mostanság, nincs igazán mit írnom.
Ma délelőtt hívtam Spánikot, elsőre fel is vette a telóját, majd jövő héten kell újra hívnom a Down szűréses-es lelet miatt.
Délelőtt védőnőztem, (sajna nem túl szimpi, de szerencsére ez csak helyettes!), híztam 1 kg-ot, de lehet,hogy csak a bakancsom nehezebb az előző hónapban hordott cipőcskémnél valamivel:)))
Az émelygések sajna még megvannak, nem bírom elhagyni, pedig ez már a 13.hét....
banyoszka

ÁÁÁ, fordítva akartam vastagítani a betűket, de béna vagyok!
banyoszka

Sziasztok! Jelentek gyorsan én is!!! :D Ma voltam doki bácsinknál,és Lamme! dec 9 a végleges idöpont! Kedvenc ultrahangosunk megint remekelt kissebbnek mérte megint a babát mint a multhéten plussz a lepényt meg se nézte ugyhogy dokibácsival visszamentünk... :twisted: Én jövöhét hétfön megyek hozzá megint ctg aztán valoszinü már csak szülni!!!
okina78

Sziasztok!
Bocsi az eltűnésért, de gázok vannak a cégtársunkkal és próbáltam segíteni...
A felújítás is véget ért nálunk, jól elhúzták, így anyuáékkal egy csomót takarítottunk, most meg próbálok berendezkedni.

Nagyon mennék már szülni mert nagyon nehéz a hasam és sehogy sem tudok aludni, szinte óránként kelek éjjelente. Mozogni is egyre nehezebb, ha feljövök az emeletre pár perc pihi kell mert olyan mintha futottam volna.
Gyermekem szépen meghízott, voltam baba-mama börzén pénteken!

Kép a képen a lábujjai láthatóak :)

röviden ennyi, amint lesz időm jelentkezem!
puszi és köszi az aggódást, szurkoljatok!

Kép

Kép
oroszági

cosmo lehet, hogy más-más elképzelésetek vannak a nevekről, de egy független név, amire mindketten rábólintotok, az a sugallt név... :lol: szerintem.
Mi állandó harcban álltunk a férjemmel a lányneveket illetően, de a fiúnéven összenéztünk és tudtuk, hogy: na, ez az!!!
S lőn világosság.... (mindkettő fiú! :lol: :lol: :lol: )

Banyoszka hogyne hiányolnálak, te is ide tartozol! :wink: :D
A lábnehezedés nem lehet, hogy a felgyülemlett víztől van?
Csak mert én az 5. hónapig olyan vizes voltam,hogy alig bírtam behajlítani az ujjaimat, a cipőfelhúzást már meg sem említem! 8)
Lassan az émelygések is megszűnnek, kitartás! :) (lehet,hogy lány?)

Ági Oly édes a bébid! Tényleg kis pufók és láthatóan majd' kicsattan az egészségtől!
Nem sok van hátra neked sem, szerintem mindnyájan drukkolunk neked! :D
Na meg persze neked is, Okina!!! A télapó meghozza neked is az ajándékodat! :lol:

damara

Damara: biztosan igazad van :wink: Nálunk mindig lány nevekből volt több, amiből választani tudtunk, fiú meg nincs olyan igazi...

Ági: drukkolok én is, hogy mihamarabb a kezedben tarthasd a kisfiadat. Hányadik héten készült ez az UH kép? Nagyon cuki.

Okina: 9-én gondolatban Veled leszünk!

Banyoszka: kitartás az émelygéshez, reméljük már nem tart sokáig.

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!
Szerintem is érdekes ez a név kérdés. Lány nevünk soha nem volt igzán. Voltak amik tetszettek, de a sorrend, vagy valami soha nem volt jó. Bencénél azon vitáztunk még az utolsó napon is, hogy ha mégis lány lesz akkor Csenge Boglárka, vagy Boglárka Csenge legyen. Nekem a Bogi, nem tetszett férjemnek pedig a Csenge. Hunornál a Zsófi lett volna az esélyes, de most örülök, hogy nem az lett, mert körülöttünk mindenki Zsófi nevet adott a lányának. Érdekes most van lány nevünk. A Csenge..De fiúnevet most is kapásból 4-et tudnék mondani ami tetszik, viszont most ott vannak "viták" :lol:

Ági! Nagyon jó a fotó Gyurikáról! Édes kis husi baba! :wink:

Lamme! Én is sokszor írom el a neveket. Mindig kapkodok, elküldöm, és utána látom miket írtam..

Damara! Nagyon jó kezekben leszel Baranyi doktornőnél! És a vérvételes csaj nagyon aranyos. Krisztinek hívják azt hiszem. Amúgy ő is Spánikhoz jár. :wink:

Cosmo! Akkor mi nem lakunk messze egymástól!

Okina! Gondolunk rád!

Tegnap én is beszéltem a dokival. Hétfőn megyek hozzá. Azt imádom benne, hogy mindig megnyugtat. Most ezen a petevezető átjárhatósági vizsgálaton agyalok, mert tiszta görcsbe vagyok, hogy nehogy megint úgy járjak. Azt mondta csinálhatunk, és megbeszéljük hétfőn, hogy szerinte hogyan érdemes. Már alig várom. Szegény férjem alig várja, hogy újra kezdjük a babaprojektet, én pedig görcsben vagyok..

Húú. Mostmár lelövöm magam!

aviubi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?