Macilaci! Üdv köztünk! Naná, hogy minden apró részlet érdekel minket!
Szolnokról költöztetek ki? Melyik oviban voltál? Én is óvónőnek készülök, ez az utolsó évem...
Pné Ramival ismeritek egymást?
Judit! De bosszantó! Én is hányszor jártam így! Idén talán 2x nem mentem suliba (gulyásfesztivál, meg mikor babó lázas volt), naná, hogy jól megszívtam, nem vagyok/voltam képben. A többi órán amin meg ott voltam inkább ne lettem volna... semmi értelme nem volt...
És akkor mit csináltál a nagy szabaidőben? Barátnőd ráért napközben?
Komp: hugaimnak is volt, Alex valóban lábujjhegyen kezdett el járni, de ez nem kompos kisgyermekekkel is soknál van így. Én is a sok negatív kritika orvosok, szakemberek véleménye miatt vagyok ellene, meg ide a lakásba egyébként sem fért volna... De nem is hiányzott.
Niki! Örülök, hogy Dorka könnyen viseli a megpróbáltatásokat.
Rami! Épp tegnap kérdeztem rá, hogy mennyire jellemző, hogy kint altatják téli időszakban a gyerekeket, és azt mondta a gondozónő, hogy nagyon is jellemző
-10 fokig! Ááááá! Én nem akarom! Úgyhogy haza is hoztam Balázs üzenő füzetét, hétvégén majd beírom, hogy ne altassák kint.
balwin Judit! Nagyon is emlékszem a buktádra én is, el is kértem anno a receptet. Jó is lenne megcsinálni valamikor...
Dorka!
Semmit nem intéztem Népszabadságos dvd melléklettel kapcsolatban... Már szóltam apának próbáljon már meg eligazodni a honlapukon, de elfelejtettük... Ha nem sikerülne rendelni, akkor visítok majd, okés?
Anikó! Dorkát már elég régen megcsípte az a szúnyog, ha ez még az a szúnyog... vakarja talán? Hát nem semmi huncut pofikája van, az már igaz!
Betty! Veled mi van? Punnyadós időszakod van még? Sajna nekem jövőhéten is lesz vizsgám...
Képzeljétek, tegnap ott ebédeltünk a bölcsiben, és ahogy tették le a földre a szivacsokat, babó megkérdezte, hogy melyik az övé?
Ott akart aludni! Mondom mi majd otthon alszunk! Nem, itt!
Ma a régi bölcsijébe ment, mert nekem suli lesz déltől. Bár én úgy látom, hogy ma már aludhatott volna itt is, de hát ha két hét a beszokatási idő, akkor annyi.
Na lépek, takarítani kellene.
Üdv!