Sziasztok!
Köszi az infót a thoraxszal meg a femurral kapcsolatban. Ma voltam tanácsadáson és megtudtam, hogy nem baj, ha ezek meg vannak csillagozva, lehet eltérés.
A doki is megvizsgált és azt mondta, hogy "Hû, ez jó nagy baba lesz!"
Úgyhogy nagyon büszke vagyok az én Picurkámra!
Ráadásul a súlyom miatt sem szidtak le, mert az ottani mérleg csak 2 kiló plusszt mutatott az elõzõ alkalomhoz képest!
Zsuzs!
A nyilallás miatt ne aggódj, teljesen természetes és a méh növekedése miatt van. Nekem is volt ilyen, és még mostanában is elõfordul!
Catnet!
Ha aggódsz az állatok által terjesztett bacik miatt, akkor a dokidtól feltétlenül harcolj ki egy toxoplasma vizsgálatot, ha még nem csináltak volna. Én is csináltattam és kiderült, hogy fogékony vagyok a toxoplasma virusra, ezért kerülnöm kell a jószágokat.
A hcg egy hormon, ami a terhesség elején nagyobb mértékben van a szervezetben, majd csökkenni kezd. Ha ezt a szintet magasnak találják, akkor felmerül a lehetõsége, hogy valami gond van a babánál. (Nálam magas volt, majd elküldtek genetikai UH-ra, ahol kiderült, hogy minden renbdben van, ezért nem kellett magzatvizvizsgálat.)
Mamacica!
Az én babám is úgy szokott mocorogni, hogy ha rossz idõ van, akkor alig-alig. Néha rúg egyet, de aztán annyi, alszik tovább. Amikor jó idõ van, meg egész nap el tud rugkapálni. Nálam minden alkalommal meghallgatja a doki a szivhangot. Szertinem kérd meg, hogy nyugtasson meg ezügyben!
Kismamák!
Ti mikor kezdtek el bevásárolni a Picinek? Itt kiságyra meg minden ilyesmire gondolok...
Mi a 30. hétre tervezzük, ti hogyan gondoljátok? Túl korai még, vagy már hamarabb kéne?
Bocs a hosszúságért, sziasztok!