Jó reggelt Lányok!
Jelentem a hasfájás / szúrkálás elmúlt. Magne B6-ot szedek folyamatosan, úgyhogy szerintem nem az segített, hanem az egész délutáni pihenés, ráadásul egy félig fekvő pozícióban.
Arra jöttem rá, hogy a gyerek valószínűleg nem szereti, ha dolgozom..
Amedea, köszönöm a profi leírást, nagyon megnyugtató, hogy akkor tuti ott vannak a méhszalagok.
Mia, neked is köszönöm. Megnyugtató, hogy neked is voltak ilyen tapasztalataid.
Süni a kép isteni! Nekünk is volt hasonló a 12. hetin, de sajnos nem nyomtatta ki a doki. Pedig a férjem azt mondta, hogy látta a nagy száját - valószínűleg ezt tőlem örökölte!
Mniki, ha esetleg át is ír a doki mindenképpen maradj itt! Egyébként lehet, hogy én is erre a sorsra jutok, mivel a doki szerint nagyobb a baba a koránál...
Csillagtáncos, a 4D-ről az én férjemnek is ugyan ez a véleménye. Ráadásul láttam az ikres barátnőm képeit, és ez is alátámasztotta amit írsz. Viszont én azt mondtam a férjemnek, hogy azért az számomra megnyugtató lenne, ha a nagy genetikai uh-t egy ilyen profi gépen csinálnák meg, ráadásul mivel fizetős, tényleg kitöltik az időt, nem sietnek, mert nincs a váróban 10-15 kismama.
Szóval szerintem emiatt fontos. Én úgy döntöttem, hogy elmegyek az ingyenes kórház szűrésre, és ha nem vagyok megelégedve vele, akkor elmegyek a fizetősre is.
Például az ikres barátnőmnek Ráckevén a doki - a nagy genetikai uh kerestében - 3 méretet mért meg összesen, és annyit írt a papírra, hogy 18. hetes terhességnek megfelel. Ezzel szemben - ahogy az már írtam korábban - a fizetősön, még a szívben lévő vér áramlását is megnézték + minden szervét, szóval tényleg nagyon alaposak voltak.
Én hétfőn megyek uh-ra, már nagyon várom! De most tényleg úgy érzem, hogy minden rendben van odabent!
Szép naot lányok!