Új privát üzeneted érkezett!

Ja, Mági, köszi az infot a szülésznő tarifáról, mi egy helyen szülünk, szóval fontos :D
Szerinted kérdezzem meg mennyi? És doki tarifát is tudsz?

Kép
Kép
zsiraf8
 
 


Vera! remélem Iza jól van! sajnos nekünk sincs.

Zsiráf! semmi baj! hívlak holnap ha sikerül.

Nekem ma sem megy az alvás, pedig fáradt vagyok.

Kép
Kép
Kép
erika26
 
 


Szupi Erika, nagyon köszi :D

Én sem tudok aludni, pedig tegnap 3 orát sikerült :twisted:

Kép
Kép
zsiraf8
 
 

 
 

Nitacska: Nekem van! (Angelcare - legújabb) Vettem, bontatlan még és természtesen szívesen odaadom, amíg Domonkos kibújik. Mobilom: 30 593 5053

Kép
mannababoca
 
 


Lányok!

Nekem egész jó napom volt. Remélem, Sinanszi és Aida már az igazak álmát alussza.... fájások nélkül! :D

Vettem olajat a gátmasszázhoz és ma csináltam először....hát lányok...ebben kellemes dolog nincs....vagy nem jól csinálom?? :shock: :D :oops:

Beszéltem a szülésznőmmel, mondta, hogy már vár!!!! Köszi, de ha egyszer Domi legalább annyira jól érzi magát a bőrömben, mint én? :D

Kép
mannababoca
 
 


Sziasztok!

Utólag is elnézést, egyszerűen senkinek se volt felírva a száma...
Tegnap délután jöttünk haza, azóta vegetálok...

Előszöris: HATALMAS GRATULA MINDENKINEK A BABÁKHOZ!!!!!! Andy, Sarmi, BB, Gaby, Zöldi, Vera... kihagytam valakit??? (Hatalmas hidegfront van)

Dobok egy szüléstörténetet: Szerdán 7-kor elkezdett szivárogni a magzatvíz, mi elkezdtünk pakolászni mert ugye csomagom az nem volt, mp3-akat kiírni cd-re a szüléshez, zuhanyoztam, Lillát leadtuk apukámnak (érte jött) stb. Nagy nehezen elindultunk végre, még bementünk egy benzinkútra ásványvízért és elemekért az mp3 lejátszóba aztán szépen lassan odaértünk a kórházhoz. Fájások talán 2-3 percesek voltak de nem voltak erősek úgyhogy nem is igazán méricskéltem.

A dokimat persze nem sikerült reggel elérnem, az sms-t 9-kor kapta meg, pont amikor a kórház kapujába értünk. Mondta, hogy szívás van, kötelező továbbképzésen ül 2-ig. Kérdezte, hogy állok. Mondtam neki, hogy max. délre megszülök úgyogy ez nem nyert. Kérdeztem, hogy tudja-e ki van a szülőszobán mert volt egy doki akit a közelembe se engedtem volna. Na erre hümmögött... (naná... az egyik doki pont az volt). Az aznap egyébként pont ügyeletes dokim később bejött egyszer fél percre gratulálni, aztán aznap este még egyszer amikor a hasamat is megtapogatta... és azóta se híre se hamva... többet nem is hallottam róla...

A lényeg, hogy feltipegtem a szülészetre, fent megvártam a férjem aki épp parkolót keresett aztán bementünk a szülőszobákhoz és szóltunk, hogy engedjenek be, mert szülök.

Bementünk, mondták, hogy öltözzek át aztán menjek a vizsgálóba. Nagy nehezen átöltöztem (nem volt szabad szekrény és két hülye látogató lényegében az egész kabint elfoglalta... de nem mentek volna arrébb...). A férjemet közben elküldték, hogy jelentsen be a recepción. Amire visszaért már bekerültem a vizsgálóba ahol pont az a másik doki várt akiről mostanában csak rosszakat olvastam itt a Babaneten. Állat, szívás a köbön.

Kérdeztem, hogy melyik szülőszoba szabad... mondják, hogy egyik sem, még a vajúdóban is szülnek... vazzzzz....

Mondom, hogy OK, ugorjunk, gyors szülésem lesz, azonnal adjanak antibiotikumot a sztrepto pozitív eredményem miatt. Persze végül egyáltalán nem kaptam, de az elején legalább az egyik nővér megígérte, hogy majd kapok.

Vizsgálat, 2 ujjnyi a méhszáj. A tahó doki gépelget, kérdezget mindenféle hülyeséget miközben én egyre gyakrabban fájogatok... (.. nehogymár a fájás közben azt kelljen magyarázgatnom, hogy nem volt rendszeres a ciklusom mert nem is volt szoptatás mellett...). A csúcskérdés (a férjem ekkor kezdett el röhögni): Hány percesek a fájások? 10? Mondom neki, hogy viccel, az ucsó kérdése alatt kb. 4 fájásom volt... Úgy látszik fel se tűnt neki...

Na mindegy, doki lelkesen gépelget és kérdezi a hülyeségeit... Mondom neki, hogy jön a baba. Ő rendületlenül gépel... Mondom, hogy de JÖN a baba, kakilnom kell... gépel... bejött a szülésznő, mondom neki is, hogy JÖN a baba, a lányomnál ugyanez volt, 2 ujjnyiról percek alatt eljutottam a tolófájásokig, és ez most AZ...

Na erre a doki nagy kegyesen odajött, hogy megvizsgáljon... tolófájások ezerrel, érzem, hogy nyomni kéne, doki nem szól egy szót se... lemegy a fájás és erre rámszól, hogy miért fogtam vissza, szülünk.

Anyukád... nem lehetett volna szólni? Én tudom mit érzek de hülye nem vagyok, hogy akkor nyomjak amikor azt se tudom hogy áll a méhszáj...

Na valamikor ekkor átvette a dolgot a kórház egyik legjobb szülésznője (a dokinak hála a jó égnek máshová kellett rohannia). A baba pillanatok alatt meglett, a doki ha jól emlékszem már csak állapotfelmérésre mászott be és bepakolt 1-2 öltést mert a gátvédelem ellenére azért repedtem egy nagyon picit.

A lényeg: 9:55-kor megszületett Luca Bianka 52 centivel és 3340grammal

Vajúdás ugye nem igazán volt, jó ha 20 percig tartott, a maradék kórházban töltött idő az 55 percből a kitolásra és a papírmunkára ment el. Sikerült gugolva szülnöm, ahogy azt jó előre elterveztem (a vizsgálóban lévő szék szuper volt, távirányítós, mindenhol állítható, pont mint a szülőkerék csak ez nem annyira UFO-szerű), nem volt semmi külső beavatkozás, se beöntés se borotválás, viszont volt gátvédelem és egy döbbenetesen gyors regenerálódás. Egyedül az rontott a dolgon, hogy ugye egy vizsgálóban szülni nem túl romantikus dolog plusz így nem kaptuk meg a szülés után járó papás-babás 2 óránkat sem...

Viszont mivel sikerült mindenkit beelőznöm, én nyertem meg a 4 ágyas, külön fürdőszobás császáros őrzőben lévő szabad ágyat így nem kellett a 6 ágyas csak a folyosón WC-s szobába mennem plusz másnap még egy alapítványi szobába is bejutottam.

Sajna Luca nagyon besárgult így először csak egy napra kék fény alá tették, aztán amikor másnap romlottak az értékek még egy napot rá kellett húznunk. Így lett a 3 napból 5 nap.

Egyébként a gyerekorvos és a védőnő szerint elszámolhattuk a terhességi kort mert Luca tökéletesen kifejlett baba, kizárt dolog, hogy csak 37 hetes. (Valszeg emiatt lehet, de amikor megszületett döbbenetesen lazák voltak az izmai... teljesen elgémberedett a hasamban, valszeg már semmi helye nem volt... úgyhogy fel fogunk hívni egy Dévényest és átmozgattatjuk vele... Mondjuk azóta már ég és föld a helyzet, a gyerekorvos szerint minden tökéletes, erős baba, mivel nem oxigénhiány miatt volt lazább ezért törvényszerű a gyors javulás - de ettől függetlenül megkeressük a Dévényest.)

Ja... tejem van, így ma már Lilla is anyatejet kapott és ha minden jól megy még kap is egy ideig... remélem Luca nem bánja majd, ha a fagyasztó helyett Lillába töltjük a felesleget :))))

Hát ez van/volt. Jobban belegondolva iszonyatos szívás is lehetett volna a dologból de nem lett... sőt :))))) (hehe... másnap a takarítónő mesélte lelkesen, hogy képzeljük el mi volt, még a vizsgálóban is szültek... )

Hasonló szülést kívánok mindenkinek :)))))))

Ui: A kórházi kaja kritikán aluli volt... még a disznók se ennék meg... úgyhogy aki Kistarcsán szül az készüljön és hozasson minden nap ebédet magának... ja, és CSAK fogadott dokinál szülni... és előre lefixálni a programját, nehogy meglepetés érje az embert...

Ui2: Az azért vicces, hogy a zárómon olyanok szerepeltek, hogy burokrepesztettek nálam plusz, hogy hazamenetel előtt megvizsgáltak... maradjunk annyiban, hogy a bent töltött 5 nap alatt az egyetlen vizsgálat a hőmérés volt...
Vendég
 


Csakegy!

Én új vagyok, bár régóta olvaslak Benneteket, azért nagy Gratula-főleg, hogy ilyen ügyesek és gyorsak voltatok. Hát igen itt jön be az, hogy dokira igazából komplikációmentes szülésnél nincs is szükség, egy tuti szülésznő mindennkinél többet ér!

Luca magzati korára visszatérve mit jelent az, hogy tökéletesen kifejlett baba? Végülis a 37. hét betöltése után készen van a baba nem? Bár azt godolom, hogy sajnos a 41. héten is bármi előfordulhat, persze ne történjen úgy!
Így, hogy nem a dokid vezette le a szülést és később sem foglakozott igazán Veled kihez mész vissza 6 hetes kontrollra?

Manna!

Hú Te tényleg nagyon rendes és segítőkész vagy a légzésfigyelővel kapcsolatban. Mennyiért vetted megkérdezhetem?

Erika

Én sem tudok aludni.

Melegfronra érzékenyek!

Csütörtöktől a jelenlegi hőmérséklettől akár 20 fokkal is magasabb lehet. Szerintem a köv. babaeső akkor várható! én is számítok rá, a melegfront mindig megvisel!
csurimuri
 
 


Na szép jó reggelt!???! :roll:

Nem tudok aludni, olyan savam van...Ez akisasszony azt hiszem visszafordult és megint csücsül a kijáraton... :roll:

Hu Csaki, jó kis kalandos szülésed volt! Elég barom volt a doki! :evil:

Sina, Aida:
remélem nem szültetek meg az éjjel :wink:

Habe, Csurimuri:
üdv köztünk! :)

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Csuri:
még front? Nem volt elég erre a hétre? :roll: :lol:

Csaki:
nagyon gyors szülésed volt,ügyik voltatok! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Sziasztok!

nem megy valaki ctgre a II.nőire? Zöldit sajnos nem tudjuk elérni,(nem veszi fel, nem válaszol smsre) és nyugodtabbak lennénk ha tudnánk róluk valamit...

Köszönöm előre is...

Vera remélem minden rendben lesz Iza babával!

Mindenkinek drukkolok, hogy még húzza ki legalább decemberig :lol:
Vendég
 


[quote="mannababoca"]R írta:mannababocaemélem, Sinanszi és Aida már az igazak álmát alussza.... fájások nélkül! :D


Remélem Sina tényleg aludt nagyot, Aida sajnos nem. :cry: Éjjel fent voltam, fájt sokat, de most nem erősen tompán folyamatosan, sétálgattam, forgolódtam, aludni nem bírtam csak 1-2 órát. Szóval az én éjszakám pocsék volt. Van egy olyan női vagy anyi megérzésem, hogy maximum 1 hét és Nolika kibújik.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Remélem Zöldivel minden rendben! De szerintem csak nagyon babázik. :) Császár után nehezebb, gondolom van nagyobb gondja is mint telefonálni.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida én is erre gondolok, azért is írtam, hogy nyugodtabb lennék én... :wink: na ma lehet felhivom párját! :wink:
Vendég
 


Jó reggelt!

Vera! Remélem, hogy minden rendben és hamarosan csupa jót hallunk csak Felőletek!

Mi még egyben és kb. hajnali 1/4 3 óta fájás nélkül... Már nem tudom, hogy mi volt, mert éjjel volt olyan erős fájásom, hogy azt hittem, hogy menni kell. De aztán 3 körül el tudtam aludni! Most zuhanyoztam, viszont a derekam az nagyon fáj! Megyünk orvoshoz, NST-re és uh-ra! Majd jelentkezem! Bocika! Mentettem éjjel a számod! Csaki! Üdv. újra köztünk és még egyszer nagy gratula Nektek Luca babához! (Látom, hogy név tekintetében győzött a többségi szavazat! :D )

Nos! Csók mindenkinek! Majd jövök!
sinaszi
 
 


Jó reggelt Csajok!

Látom az éjjel nem szült meg senki...

Vera!
Jézusom!!! Remélem már minden ok Izával! Szerintem a kórház is tud segíteni ilyen helyzetben.

Zsiráf!
Ezen a vízfolyáson én is paráztam, amikor először látványos mennyiség távozott (ez talán a 25-26. hét környékén lehetett), de a magzatvizem mennyisége azóta is normális, szóval nincs összefüggés a kettő közt. Most meg, hogy tényleg naponta figyelik Laját, tuti nem lesz gáz.

Csurimuri!
Üdv köztünk! Milyen jó, hogy még ilyenkor is csatlakoznak kismamik hozzánk!

Csaki!
Milyen jó, hogy te már rutinos vagy szülés tekintetében! Amin keresztülmentél, valószínüleg azért is sült el jól, mert nem az első babádat vártad. De nagyon durva, hogy ilyenek megtörténhetnek. Köszönjük a szüléstörténeted!!!

Boniko!
Írj majd, ha van infód Zöldiről!!!

Kép
Kép
lbernuska
 
 


Sziasztok,
Mégegyszer köszi minden jókívánságot, annyian kérdeztetek, próbálom összefoglalni a válaszaimat:

Apa behozta a kórházba a laptopomat, így ha van egy kis időm nézegetlek Titeket, próbálok írni is.

Babám a koraszülött osztályon, mivel odakerült szülés után, csak onnan engedik haza. Már nem is bánom, jó kezekben van, csak így nem lehet velem egész nap, de sűrűn látogatom. Tejem mára indult be, baba sárgul, de egyelőre nincs fény alatt. Máv kórházról nem tudok túl jót írni, sajnos, interneten csupa szép van, de a valóság katasztrófa. Szülészeten 36 ágy, de úgy beindultak a szülések, hogy engem is áttettek a nőgyógyra, mert nincs hely. Mondjuk inkább átadom annak a helyem, akihez odamehet a babája. Szóval 36 kisbabára jut 3 csecsemős nővér, ebből egy állandóan a szülőszobán van. Senkinek nincs ideje mamával, szoptatással foglalkozni, az először szülőknek a szobatársak mutatják meg mit kell tenni, pelenkázás, szopi, stb. Röhej. Fizikai gondozásra nincs idő, lelkiekről ne is beszéljünk. Szószerint futószalagként működik minden. A szülésznőkről jókat hallottam, itt nem lehet fogadni, szerencsére én kifogtam egy nagyon szupit, a dokim is végig mellettem volt, de tul.képpen a szülésznő csinált mindent a varráson kívül. Maga a szülés jó élményként maradt meg bennem, de az utána lévő - eddig csak 3 nap - borzasztó. Itt kéne lenni egy-két parlamenti képviselőnek, hátha megváltozna valami.
Babának hozni kell: pelenka, popsitörlő, krém. Mamának: mindent. Még forralt vizet sem tudnak adni a szopiteához (mikro van azt használom), mellszívót is csak a koraszülött osztályon fertőtlenítették ki nekem. Fáradt lehangolt minden ittdolgozó, mindenki látja, hogy itt nem jól működik a rendszer, de ez van. Szörnyű.

Én is éreztem, hogy hamarosan szülni fogok, pénteken nekem is voltak popsiba sugárzó (szinte székelési ingerek) fájások, keményedések. Vasárnap hajnalben elfolyt a magzatvizem. Röhej, de így a harmadik szülés után sem tudok tanácsot adni mikor milyen fájásokkal induljatok kórházba, nekem mindannyiszor elfolyt magzatvíz volt az első jel.

Varrataimat szombaton szedik ki, annyira szeretnék utána hazamenni, remélem Ádámkám nem fog továbbsárgulni.

NAGY-NAGY GRATULA MINDEN ÚJSZÜLÖTTHÖZ!!!

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Szülésznő ismertetőjegyei: szőke hosszú haj, fiatal, Andinak hívják. (MÁV)

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Hú, Csaki, nem semmi a sztorid! És ilyen gyors szülést! Hát most irigykedek (még ha nem is volt minden ideális, de lényeg, hogy a szülés nagyon könnyen és problémamentesen ment) És szép neve lett Lucának!

Én ma délután megyek a klinikára és terveztem, hogy benézek Zöldihez. Én úgy sejtem, hogy tegnap még az őrzőben lehetett, de mára már ki kell, hogy engedjék a gyerekágyra. Reméljük, tényleg nincs gond!

Kép
trombibébi
 
 


csaki:jó hogy itthon vagytok!Micsoda szerencsés szülésed volt!a dokidról meg inkább nem mondanék semmit...... :evil:


Sina,Aida:Izgultam értetek!Próbáljatok meg pihenni! :wink:


bb:nem semmi ami az egészségügyben megy...és ez minden kórházban így van.kitartás,bár tudom nagyon lassan telik az idő,de remélem hétvégén már itthon lesztek :wink:


Vera:Jézusom!Sajnos mi nem vettünk légzésfigyelőt,de ezek után elgondolkozom rajta!remélem a kicsi Iza rendbejön!!!!!!!!

KépKép
lyndee
 
 


Na hello mindenki

Nem ment a netem pár napig, látom azóta már vannak új babák (én Andyról, meg Csakiról tudtam) , millió gratula mindenkinek. Én még egyben vagyok, és egyelőre semmi jele, h szülni készülnék :roll: Se fájások - még jóslók se - se egyéb tünet...Remekül alszom(elég sok pisiszünettel, de egyből alszom is tovább)

Most egy kicsit visszaolvasok, legaább 10 oldal :roll: , még jövök

Kép
galzsuzsa
 
 


Sziasztok!
Nem mondjátok, hogy újabb front jön??? Kezdtem büszke lenni a fiamra, hogy ilyen jól bírta.. Nem akarok jövő héten szülni!!!

Vera:
Remélem, hogy Izával minden rendben van már, ilyenkor csak úgy engednek haza, ha van otthon légzésfigyelő. Nekünk is ez volt a hazabocsájtás feltétele, a zárón is szerepelt, hogy kötelező. Akkor a csecsemősök szóltak, hogy,ha nincs, a klinikán is lehet kölcsönözni, venni. Szóval ott kellene megprbálni még..

csuri:
Na hát akkor nem csak egy helyen lakunk, de kollégák is vagyunk :wink:

Zsiráf:
Én nem kérdeztem meg a szülésznőmet, hanem keretem itt a neten olyat, aki nála szült. Tőle érdeklődtem. A dokinak általában a magánrendelésen fizetett 10-szeresét szokták adni, és 60-at fogok most is, a csak éppen nem akkor születik az ő kislánya is, mert ügyeletesnek nem adok, dokimnak pedig akkor kevesebbet fogok.

Csaki:
Hát nem semmi egy történet! Valahogy hozzád passzol :lol: Én is ilyen gyorsan szeretnék szülni megint!
Dévényre mi is jártunk, és esküszöm rá, remélem most nem lesz rá szükségünk, de Annával csodát tett...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Jó reggelt!

Vera! Remélem, jól vagytok, és Iza csak jól megijesztett!

Csaki! Nagyon ügyesek voltatok, gratulálok! Még egyszer jó egészséget nektek. Ha tudsz, tegyél majd fotót Lucáról!

Sina, Aida! Nagyon szorítok nektek, izgatottan várom a híreket!

Én most is egész jól aludtam, egyszer voltam ébren éjszaka. Enyhe fejfájásra ébredtem, de a vérnyomásom jó. Az unokatestvérem mesterkozmetikus, tegnap megkérdeztem, bevállana-e nekem egy szülés előtti tisztítást, masszázst, kényeztetést stb. Befértem, úgyhogy 11-re megyek szépülni. Addig csinálok gyorsan egy milánóit.

Ja, és betöltöttem a 38. hetet! :lol: :lol: :lol:

Vigyázzatok magatokra, a babásoknak jó babázást!

Laura

Kép
Kép
szeles4
 
 


trombi add át neki üdvözletemet várom a híreket! :wink:
Vendég
 


egy másik ős topikban olvastam, hogy ZÖldi visszaírt Babinak.. minden rendben.. nem tom nekem mé nem válaszolt, de legalább megnyugodtam :lol:
Vendég
 


Csaki! Még egyszer nagy GRATULA a kislányodhoz! Kívánok nektek sok tejcit és nyugis éjszakákat (már amennyire lehet).
Természetesen nem rójuk fel neked, hogy nem vittél telefonszámot, tudjuk, hogy te még nem készültél szülni! :D És tök jó látni, hogy a humorod is a régi! :D
Szóval nagyon hiányoztál és kérünk képeket is!
Azért én is szeretnék ilyen gyors szülést!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Sziasztok!

Látom senki nem szült meg!

Vera remélem Iza jobban van már!!!!

Csaki nem semmi! Ügyes voltál! És nagyon szép nevet adtatok a leánynak!

Most nekiálltam kifőzni a cumisüveget meg mellszívót, mert nem vagyok benne biztos, hogy nem én leszek a következő. Reggel óta fájok, rendszertelenül ugyan de fájok. És most igen erősen!

Kép

Kép
dcili81
 
 


Jó reggelt!

Csaki! én is gratulálok mégegyszer! tényleg mázli hogy nem az első szülésed volt, nem értem, hogy lehetnek ennyire felelőtlenek a dokik.
De a lényeg, hogy minden rendben! Sok boldogságot Luca babához!

Csuri! Üdv köztünk!

Sina! Mesi jó kislány, megvárta a dokit! :wink: kiváncsi vagyok mit mondanak az NST után.

Aida! örülök, hogy még egyben vagytok, még ha nem is volt jó éjszakád. azér Noel még tényleg kihúzhatna legalább 1 hetet.

Veráékról nincs semmi hír?

Én most aludtam éjféltől 6-ig, bár nem túl jól. A szám úgy meg van dagadva és a hasam is nagyon lement.
Kiváncsi vagyok, ha tényleg ilyen erős melegfront lesz, hányan maradunk decemberre! :lol:

Kép
Kép
Kép
erika26
 
 


Sziasztok

Aida
Hogy vagy?

Vera
Remélem nincs semmi gond Izával!

Sina
Várjuk a híreket!

Csaki
Ügyes voltál!Gratula még egyszer!Szép nevet választottatok! :D

BB
Remélem nem sokáig kell bent lennetek!

Cili
Drukk neked is!Hátha te leszel a következő!

Trombi
Én holnap megyek a klinikára,úgyhogy beelőzöl! :lol:

Szülésznő:én megkérdeztem tőle hogy mennyit kér,azt mondta amit a dokinak adunk annak a fele!

Én 23:30-tól voltam fent fél 4-ig,addig görcsölt a pocak,gondoltam ha fél 6-ig nem múlik felhívom a szülésznőt,de elmúlt.Azóta elég ramatyul érzem magam. :roll:

edoci
 
 


na most hívott Zöldi MInden gömbölyű ma átküldi a hoszúhajú szépségről a képet ha férje beért!

kicsit kapar a a torka,Hanna már most el van kényeztetve, mert nem hajlandó az üvegbúrában aludni, a szopiárnán vagy anya pociján, így Zöldi keveset aludt

tegnap egész nap látogatói voltak szegénynek, most már csak kizárólag pihenni akar :lol: bár ha kismenyem engedi :lol:

aki írt neki smst ne haragudjon hogy nem válaszolt kb 36 db érkezett és azt sem tudja szegény kitől, de köszöni jól vannak

szegénykémnek antibiotikumot kell szednie mert a katétertől sikeresen elkapott valamit

puszil mindenkit és nagyon boldogok..apa kicsit el van varázsolva, nézzük el neki, hogy nem írt be... :lol:
Vendég
 


sziasztok.

megjöttem a dokitol.minden leletem tökéletes,legközelebb 2 hét mulva kell mennem akkor megvizsgál,...stb...pénteken megyek ismét ctg-re...a tegnapi depim délutánra enyhült.apácska hozott nekem rejtvényt és lekötöttem magam.


erika:a számat és a hasamat nekem is mondják...állitolag annyira lent van a hasam hogy üti a combom :D :shock: és már kezdme én is érezni.

BB:igen sajna én is hallottam hogy olyan a MÁV mint egy futo szalag,de még mindig előrébb van mint sok másik..mindenesetre én felkészülök mindenre.még jo hogy csak pár sarok a korház tölünk és ha kéne valami párom ott van 10 perc alatt.

csakegy:azért nagyon ügyi voltál,és mégegyszer nagyon gratulálok.ez az orvos télleg gáz lehetett..

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Boniko! köszönjük a híreket és üdv Zöldinek és Hannának!

Edoci! te is a klinikán szülsz? Kihez jársz?

Kép
Kép
Kép
erika26
 
 


Erika
Nekem az orrom van megdagadva! :shock: :lol:
Sára Leventéhez! :D Te kihez?

Niki
Örülök hogy minden rendben volt a dokinál! :wink:

edoci
 
 


Csakegy:
NEm semmi, ilyeneket csak könyvekben olvas az ember, még jó, hogy a helyzet magaslatán voltál. Ebben a helyzetben én nem lettem volna képes irányítani, én bíztam a dokimban és azt tettem amit mondott. A helyedben ... el sem tudom magam képzelni. Ügyes vagy. Vigyázzatok magatokra, sok egészséget kívánok.

Vera:
Szerintem vagy a kórházban, vagy a gyerekorvostól kéne érdeklődni légzésfigyelő ügyében. Biztonsági okokból be kell szerezni, de reméljük csak ezért, és nem komoly okból. Szorítok.

Tegnapi nap folyamán 17 szülés volt a Máv-ban. Front. Vigyázzatok.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Niki! nekem csak mára llett jobb hangulatom én még este is sírtam, de most jobban érzem magam.
Amekkora pocid van el is tudom képzelni mennyire lent van :D

Edoci! Én Sobel Gáborhoz.
Az orrdagadás is jó lehet! Érzed is vagy csak látszik?

Kép
Kép
Kép
erika26
 
 


BB!
Hát ezek a MÁV kórházas hírek elég lehangolók... Kitartás, már nem kell sokáig bent lennetek! Ádám meg a tejcitől biztos hamar jobban lesz.

Aida, Sina, Cili!
Hogy vagytok mostanában???

Boniko!
Köszönjük az infókat Zöldiről!!! Szegény, nem elég a császár utáni lábadozás, még az antibigyó, meg a látogatók hada is... Nem irigylem.

Kép
Kép
lbernuska
 
 


Na végre, közel félóra alatt sikerült új vonalzót csinálnom. Fotókat majd később, otthon.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Vonalzókban csak egy hiba van, Dániel nem 12 éves, hanem 13 lesz januárban. Valami még sem tökéletes.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Vera. remelem Iza baba mar jobban.

lanyok vera azert kert segitseget, mert ha jol emlekeztek naluk is anyagi gondok voltak, mert nem kaptak meg valami igert penzt a ferje munkahelyen. szoval ezert ker kolcson, mert szerintem nem tudnak venni.

manna. nagyon rendes vagy!

CSAKIIIIII! de jo, hogy ujra vagy! mar hianyoztal. a humorod nelkul nem az igazi a topik.
az a doki egy allat! :evil: orulok, hogy a nehezsegek ellenere minden rendben volt a szulessel es gyorsan kibujt Luca! meg egyszer gratulalunk! :lol: remelem teszel majd fel kepet!
azert a fogadott dokid bement megnezni?

bb. nem semmi allapotok vannak! remelem Adam hamar rendbejon es ti is otthon lehettek mar a hetvegen! amikor ilyeneket olvasok, akkor orulok, hogy nem otthon szulok.
ilyen korulmenyek, es meg fizessetek is erte!

boniko. szuper hir Zoldirol! turelmetlenul varjuk a kepeket a hecegnorol! remelem ma mar hagyjak pihenni kicsit!

trombi. majd varjuk a beszamolot, ha megjottel a klinikarol!

nekem turheto ejszakam volt, sok pisi szunettel. meg mindig nagyon faj a torkom az oscillo ellenere.anyukam tegnap adott fel olyan masikat (manna fele).remelem hamar ideer.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.11.26 10:56-kor.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Sziasztok!

Remélem, Veráék jól vannak!!

Csaki! Nem semmi szülésed volt, de az orvosodat inkább nem is minősíteném! Remélem, a hozzáállása meglátszik a borítékon!

Én most voltam Nst-n, ami nem lett túl jó, de szerintem csak túl korán volt még Szabinak, mert nem nagyon mocorgott. Bezzeg utána!! Szóval a dokim elküldött még egy bf-re, ami viszont tökéletes lett. De biztonság kedvéért holnap megint mehetek Nst-re. :cry:
Mivel holnap reggel elutazik, vasárnap délutánig jó lenne egyben maradni, ezért azt mondta, szedjek magnéziumot, és konyakozzak esténként :wink: .

zsebi_baba
 
 


Ja, egyébként nekem is elég szörnyű éjszakám volt. Semmi fájás, vagy ilyesmi, de valahogy tegnap este annyira rákészültem, hogy szülni fogok, hogy először alig bírtam elaludni, aztán egész éjszaka forgolódtam, fönt voltam vagy hússzor, és mivel reggel korán kellett mennem nst-re, 6-kor csörgött a telefonom, de hirtelen azt sem tudtam mi van, a kezem el volt zsibbadva, alig bírtam megfogni és kikapcsolni, szóval elég katasztrófa volt az alvás és az ébredés is. :cry:

zsebi_baba
 
 


zsebi. zoldinek tetszene az orvosod hozzaallasa.

utana neztem, itt nincs front szoval mi meg maradunk 2in1.
ha otthon tenyleg 20 fokot valtozik a homerseklet, akkor biztosan tobben szultok majd!

sina, aida, cili. hogy vagytok?

nalunk most nagy a mozgolodas odabent. eppen szetverik a konyhat (JEEEEEEEEEEEE! megdogolnek a meztelen csigak!!! :twisted: :twisted: ), es hat eleg zajos! a Picurkam meg nem annyira toleralja ezt a nagy zajt. Szegenykem! :oops: :roll: :lol:

niki. szuper, hogy jok az eredmenyek!

zsuzsa. orulok, hogy ujra van neted!

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Mush! Nekem is tetszik! :wink: Bár a konyakot konkrétan nem szeretem, de találok helyette olyat, amit igen! :)

zsebi_baba
 
 


BB! a babafalvás vonalzót csak 11 éve korig tudod csinálni már én is próbáltam, az én fiam is 13 éves! A picibaba.hu oldalon tudtam

Kép
Kép
Kép
erika26
 
 


Sziasztok!

Ha még nem sikerült szerezni Verának légzésfigyelőt, a mi topikunkból felajánlott egyet az egyik lány! CSak el kell érte menni a 17. ker-be!


További szép napot mindenkinek! :wink:
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Minden alkalommal olyan izgatottan jövök ide a forumra, hogy jaj megint történt valami....

Olyan boldog vagyok Zöldi történettől!

Nálunk nem változott semmi, arcüreggyulladás, szobafogság, plussz nemalvás... de azért már jobb lett. :) Ráadásul apa most hívott, hogy nem tudja kivenni az apasági szabiját, ha megszületett a kicsi, és jövő héttől két napokat hetente két napot nem lesz itthon, mert Amsterdamban kapott projektet február elejéig... paff... szóval ha kiscsipetke pont arra a két napra tervezi a megszületést, valszeg anya apa nélkül megy a kórházba... és nagyi szállítmányoz :cry: de azért ennek ellenére meglepően jó a kedvem... :)

Csaki! Gratulálunk Luca Biankához! Szép nevet választottatok, és nagyon gyorsak voltatok! De elismerésem... én tuti megszívtam volna egy ilyen helyzetben. És mindjart irok neked privit...

Csuri! Szia!

BB! Kitartás! A lényegen már túl vagy... a többit meg már a jég hátán is... nem sokára szerető otthonodban élvezhetitek a dajkálást!

Laura! Gratula a 38. héthez! Én is ma töltöm :) Hurrá!

Aida, Sina! Már nem sokat kell kihúzni :)!

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 


[quote="mush589"]k írta:mush589ati. tok jo hogy vegul megfordult a bebi. nem fajt?


de fájt, sőt elég erős fájdalmaim voltak, de nem gondoltam, hogy azért. Azt sem gondoltam, hogy megfordult, mert a hasam formája ugyanolyan maradt, mintha keresztben lenne....doki is meglepődött, hogy a feje ott van.... :roll:

Zsebi! Magnéziumot? Ilyenkor? Már a 39. hétben vagy nem?

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 


Sziasztok!

Vera miatt szoktalak neha olvasni titeket!

BB!

Gratulalok a babadhoz!

Itt van Andi!
En is nala szultem, de akkor meg lehetett fogadni szulesznot.
En ot fogadtam. Ha talizol vele, mond meg neki legyszi, hogy puszilom. Aprilis 1-en szultem nala Katicat!

Kép

Kép

Magi
Vendég
 


Hát a baba lakhelye most épp jó, de a bal oldalon a beleim mortyognak és fájnak, tegnap volt hasmenésem is biztos azért. :( Ma csak kamillatea és kekszi inkább. A szülésznő ejgetett tegnap, hogy ez bizony a szülés előjele lehet. :roll:

Többiek? Sina hírek? Látom már vannak akik a 39. hétben vannak. Meddig akarják egyben kihúzni? :D Nem kéne lassan "szétválni"? :) Vagy legyen csak meg a kerek 40 hét?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Bkati! Igen, csak ezt a 4 napot jó lenne még kihúzni, amikor a dokim konferenciázik. Mondjuk nem tudom, ha jönni akar a baba, a Mg visszatartaná-e, mindenesetre megpróbálom...

zsebi_baba
 
 


Aida! Én jövő hét hétfőre tervezem a "szétválást" :wink:

zsebi_baba
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?