Tünci, felgyógyult szerencsére. Nagyon akarta. Néha még azért észre lehet venni, hamar elérzékenyül, pedig ő nagyon kemény ember.
Most hétvégén, hogy jöttek apum testvérei, nem mondták nekik, hogy otthon vagyunk. Beléptem az ajtón, puszi stb. Erre látom, hogy apukámnak könnyes a szeme. Egyemmeg, annyira meg tudtam volna ölelgetni, de tudom, az sértette volna a büszkeségét. Neki, aki sosem érzékenyült el semmin. Abba bele sem merek gondolni, hogy min ment / mentek keresztül, mikor az unokájuk elment.
Nagyon aranyos a kollégád. Esküszöm, hogy ezek a drága emberkék tartják bennünk a lelket.
Betti, na végre. Végre látja a férjed, hogy min mész / mentél keresztül. Könnyebb lett volna, ha már kicsit hamarabb olvassa, talán neked is könnyebb lett volna minden, de azért még most sem késő.
Itt reggel is tiszta latyak volt az út, csak úgy csúszkáltam. Még jó, hogy nem szeretek, nem tudok magas sarkú cipőben menni:)
Betti, persze, hogy lesz mit számolni
Együtt fogunk számolni. És ha nem baj, hogy ilyet mondok, szerintem veled együtt fogjuk átélni az első naptól kezdve, édes Istenem, már belekönnyezett a szemem. Jó lesz na
És minden rendben lesz