Új privát üzeneted érkezett!

Szijjjjasztok!

Lányok látom vagytok és gondolom fáradtan. :(

Kép

Kép
melcsike70

jaj, de jó már 4-en vagyunk!!!

Szia Betti,szia Melcsike!!!

Betti!
A pasiknál tényleg később jön, ezek szerint..
tünci28

Hát én nem is tudom ezt a jövő hetet, nagyon izgatott vagyok.
Elkezdtem ma az elevit mellé visszaszedni a folsavat, az első 6 hétben biztosan, már ha lesz mit számolni.
Elmondom, de csak nektek majd.

Valamit még akartam, ja igen, lányok, hol találtok ti havat, mert hogy én még nem láttam az idén, itt csak az eső zuhog, de az nagyon, olyan, mintha a híradót nem is ebben az országban készítették volna.

Istenem, milyen rég volt augusztus, mikor azt gondoltam soha nem lesz december....most meg itt van.

(decemberi topicban tegnap 1, ma meg 2 baba lett) többet nem írok róluk, de mindig megdöbbent, hogy mennyire beindultak.

Nem is tudom Lányok, ezt le sem lehet írni, mi is kavarog bennem.
Félek tőle, hogy nem sikerül.

Betti
Kép
betti0412

Az is egy helyzet, mikor készülsz rá, várod, hogy teljenek a hónapok és a távoli jövőben van valami, amit vársz és az is egy más, mikor odaérsz és ott van, hogy elkezdhettek próbálkozni. Letelt, lehet újra. Az is egy más helyzet.

Betti
Kép
betti0412

Tünci
Már volt értelme. Megmutattad Violát valakinek. És szereted. Ez az értelme.
Mit gondolsz, mit érez ott fent, ha meglát téged itt lent ilyen nagyon szomorúan?

Betti
Kép
betti0412

Betti

Ez az időszak nekem sem a kedvencem, mert én is sorban látom azokat a kismamákat akikkel együtt jártam laborba és tanácsadásra. Jövő héten péntekre voltam kiirva.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, felgyógyult szerencsére. Nagyon akarta. Néha még azért észre lehet venni, hamar elérzékenyül, pedig ő nagyon kemény ember.
Most hétvégén, hogy jöttek apum testvérei, nem mondták nekik, hogy otthon vagyunk. Beléptem az ajtón, puszi stb. Erre látom, hogy apukámnak könnyes a szeme. Egyemmeg, annyira meg tudtam volna ölelgetni, de tudom, az sértette volna a büszkeségét. Neki, aki sosem érzékenyült el semmin. Abba bele sem merek gondolni, hogy min ment / mentek keresztül, mikor az unokájuk elment.

Nagyon aranyos a kollégád. Esküszöm, hogy ezek a drága emberkék tartják bennünk a lelket.

Betti, na végre. Végre látja a férjed, hogy min mész / mentél keresztül. Könnyebb lett volna, ha már kicsit hamarabb olvassa, talán neked is könnyebb lett volna minden, de azért még most sem késő.

Itt reggel is tiszta latyak volt az út, csak úgy csúszkáltam. Még jó, hogy nem szeretek, nem tudok magas sarkú cipőben menni:)

Betti, persze, hogy lesz mit számolni :wink:
Együtt fogunk számolni. És ha nem baj, hogy ilyet mondok, szerintem veled együtt fogjuk átélni az első naptól kezdve, édes Istenem, már belekönnyezett a szemem. Jó lesz na :!: És minden rendben lesz :wink:
Vendég

Ma megint kicsit eltört nálam is a mécses, persze ez csak a mindennapos ki sirogatás. A Barcikám, meg azt mondta hogy ne gondoljak annyit a Bogira, mert azért sirok mindig. És akkor nagyon eltört a mécses. Szegényem meg kellett neki magyaráznom, hogy Ő ugyanugy a kislányom, és nagyon fáj hogy nem ölelhetem magamhoz és nem láthatom. Jaj de nehéz volt. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, én a védőnőnél soha egyetlen kismamát sem láttam, így szerencsére nem tudom, hogy kinél mikor jön a baba...

Laborban meg voltak vagy ezren...

Melcsike, nem mondom, hogy jobb lesz, ha eltelik a kiírt időpont. Más lesz. Egy kicsit olyan érzés, mint a november 1. volt. Legalább is nekem ilyen volt.
Vendég

Betti aztán Boboka és Tünci is. Ez lesz a sorrend lányok. Mert már intézkedtem. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Tudod ez nem egy nagyváros, ráadásul, még a utcán is nap mint nap összefuthatok bárkivel.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, Barci nem úgy értette biztosan. Csak úgy érthette, hogy nem szeret téged mindig szomorúnak látni. Szerintem még a nagy 7 évesed nem fog ám fel mindent ebből az egészből. Vagy igen?
Vendég

Betti,arra gondolok én is, ohgyha lát minket, mit gondol vajon..mindig szomorú vagyok..az arcom is más lett, már alig lehet rámismerni egy évvel ezelőttről..lett egy szigorú vonás a szám mellett és már többször észrevettem ,hogy csikorgatom a fogaimat és úgy szorítom az állkapcsom időnként, hogy megfeszül az arcom..

összességében szörnyen boldogtalan vagyok..vannak apróságok, aminek örülök, aztán leesek újra és csak próbálom tartani megam..el se hiszem ,hogy most itt bőgve ugyanaz a lány vagyok, aki egész nap rendületlenül beszél és mosolyog..hol van az az erő ilyenkor???
tünci28

Boboka

Tudom, hogy Ő csak azért mondta, hogy ne sirjak. De aztán amikor mondtam neki a többi, szerintem Ő már felfogja, hogy ez mit jelent.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, én még nagyon távolinak érzem a próbálkozás időpontját. Most állítom Bettiért jobban szorítok :wink:
Vendég

Tünci, az csak egy álarc, mert tudod, tudjuk, hogy az kell ahhoz, hogy élni tudjuk a mindennapokat. Hogy legyen állásunk, stb.

Ma én is éreztem egyszer úgy, hogy de jó lenne egy kicsit kiadni a bánatom. És nem lehetett. Azt csak itthon tudjuk megtenni.
Vendég

Már én sem vagyok ugyanaz mint voltam Tünci. Látod nekem van Barci, de mégis úgy érzem hogy nem vagyok bol........ ki sem merem mondani, mert még megköveznek, ha valaki beleolvas.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike biztos, hogy Barcinak nagyon fáj, ha sírni lát..neki is hiányzik a várt Kistesó és még Te is szomorú vagy,nehéz neki is..de szerintem érti,a saját szemszögéből..

Boboka,jó hogy Apukád felépült, nekem a mamám sosem tudott úgy beszélni utána, elég kevés szóval próbálta meértetni magát..de azért imádtuk!!!Ő 39 évesen kapott stroke-ot..

megyek teregetni...

még maradjatok, légyszi!!!!
tünci28

Én még maradok. Kicsivel 10 után szeretnék majd lefeküdni. Remélem rá tudom majd magam venni. Ilyenkor itthon úgy szalad az idő, mintha kergetnék...
Vendég

Ledáéknál azóta már nagyon finom lángos illatok lehetnek:):):)
Vendég

Tudjátok mi tesz egy pillanatra boldoggá???
Ha a Violával töltött szép hónapokra gondolok..jó volt egynek lenni vele..nagyon szeretem..

időnként egészen nyugodtan arra gondolok, meg kimondom hangosan, hogy esetleg nyáron próbálkozunk..és este a buszon arra gondoltam, ha tényleg terhes leszek...és itt elakadtam..azonnal arra gondoltam ,hogynem fog sikerülni, meghal a másik baba is és meghalok vele én is, mert mégegyszer nem bírom ki..nem hiszem, hogy sikerülhet..most még nem..

addig nem is fog,tudom..

KépKépKép
tünci28

Az a baj hogy Ő azt érzi, hogy nagyon elhanyagoltam, de higgyétek el nem tehettem róla. Amikor még Bogi kórházban volt vele töltöttem a napjaim nagy részét. Aztán amikor elment meg nagyon összetörtem és a férjemmel járt a játszira. Furdall is a lelkiismeret, de most próbálom bepótolni. De Ő szerintem neheztel rám miatta.

Kép

Kép
melcsike70

Grace klinikát felveszem, most már, hogy nincs az a hülye celebes műsor remélem normálisan a kiírt időben elkezdődik majd.

Betti, nagyon nehéz lehet látni, hogy mi van a decemberi topikban. Minden egyes alkalommal megszakadhat a szíved.
Most már van egy kis örző Angyalkád, aki segíteni fog nektek :wink:
Vendég

Tünci, és az nem tesz boldoggá, mikor a nov. 15-i találkozónkra gondolsz? :wink:

Az tuti, hogy fejben dől el minden. Én még nem hangolódtam rá a kistesóra fejben. Lassan "el kéne" kezdeni. De még én is félek tőle. Lehet, hogy hülyén hangzik, de úgy érzem, ahhoz kell egy jó pár nap, amit itthon töltök, és Lackókámmal "megbeszélgetjük" a kistesó "dolgot". Most nem néztek bolondnak ugye? Nekem kell az, hogy az áldását adja rá:)

Tünci, hidd el, nyárig még nagyon sok idő eltelik, addig te is rá fogsz hangolódni :wink:

Melcsike, amiket mesélsz Barbiról, szerintem biztos nem neheztel rád e miatt. Főleg, ha azt írod, tisztában van a dolgokkal. Szerintem inkább csak nagyon félt téged.
Vendég

Boboka

Látod Tildi is az Ő Ákoskájától kért segitséget, hogy legyen kisbabája és segített neki. Miért ne beszélhetnéd meg te is Lackóval.

Kép

Kép
melcsike70

Amikor áldott állapotban leszel, akkor tudni fogod, hogy Lackó küldte el neked az áldását.

Kép

Kép
melcsike70

Hát most ha arra gondolok, hogy jövő héten hétvégén már lehet, hogy együtt várjuk a karácsonyt valakivel, olyan hihetetlennek tűnik, álomszerűnek. Ugyanakkor azt hiszem, hogy a Kicsi Lányom jön majd vissza.
Tudom, ez meg hülyeség, mert nem lehet, de olyan érzésem van, hogy csak megszakadt valami és folytatunk mindent, ahol befejeztük. :(

Betti
Kép
betti0412

Basztikuli

Betti
Kép
betti0412

Betti, nem onnan folytatod, most biztosan minden más lesz. Franciska is veled lesz, és mindenben segíteni fog neked.
Vendég

A párom ma kinyitott egy divatlapot, ahol irodai munkás csajszik voltak szépen felöltözve és közölte, hogy így szeretne látni engem is, csinosan, fessen.
De hogy ez engem mennyire nem érdekel.....
Még az idén nem vettem téli ruhát. Jók a tavalyiak.

Betti
Kép
betti0412

Elköszönök tőletek lassan.
Megyek aludni.
Jó éjt nektek!

Betti
Kép
betti0412

Betti,ez szép gondolat...én is, úgy ,de úgy szeretném, ha Ő jönne vissza..és ameddig nem tudok másra gondolni, addig nekem nem megy....Mert ha fiú lesz és elsőre csallódott leszek???

Meg amíg csak gondolunk a kistesóra, addig elhitethetem magammal, hogy sikerülni fog..ha a gondolat valóság lesz ,akkor megtörténhet megint..

De Betti, Neked nagyon szorítok!!!
tünci28

Én is megyek lassan, még megvárom Tüncit.

Jó éjt Betti. Amúgy meg a tavalyi rucikban is csinos vagy, ezen egy percig se rágódj:):) Csak tedd fel a szemüveget, és máris megvan az irodai feeling is:):)):)

És holnap óvatosan az úton, nem száguldozni ám:)
Vendég

BEtttIIIIIIII!!!!!

TE csinos vagy és fitt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(az uram többször me is állapította!!!!,aztán elzavartam!!!!)))))) :lol:
tünci28

Hát igen a szép és elegáns ruha, az csak külsőség. Attól még a belsőnk nem lesz újra a régi. De tényleg milyen érdekes, mert én is azt veszem észre, hogy nem is érdekel a annyira a ruházkodás. Mondjuk nálam nem tul nagy a változás, mert én eddig is inkább sport cipős voltam inkább.

Kép

Kép
melcsike70

Megyek én is..no nem aludni, vár a házimunka..söprés, mosogatás,miegymásolás....

jó éjt!
tünci28

És különben is aki szép az szép akármiben van.

Kép

Kép
melcsike70

Mentek?

Jó éjszakát.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, egyszerre írtunk 8)

Bocsi, de megyek én is aludni. Holnap remélem többet tudunk beszélgetni:)

És ne idegeskedj a kupi miatt, az nálunk is van jócskán, de ma nem voltam hajlandó egy poharat sem arrébb tenni már:):):)

Jó éjt lányok, Melcsike, te is vigyázz magadra.

Leda, jó lángosozást, irigy vagyok ám egy cseppet. Kérek sokat fénypostán ám:):):)
Vendég

Holnap amíg alszik az uram délelőtt benézek többször, csak főzök, meg megyek Violához, mert már nagyon hiányzik.

Most megyek csinálom amit kell, remélem éjfél körül lefekhetem..

puszi!

KépKépKép
tünci28

Képzeljétek bedagasztottam és utána rájöttem, hogy kifelejtettem a krumplit! Hamar feltettem főni, majd újra dagasztottam.. Tiszta dilingó vagyok.. Most meg várom, hogy keljen 10 per cmúlva it vannak a csajok.

Tünci nem tudok fánkot :(.. anyum nagyon finomakat süt mindig..

Melcsike a 7 éves tudja mi történt és neki is nehéz. Azonkivül a mindig vidám anyuka, sokszor szomorú és biztos arra is gondol, hogy ő már nem tehet téged vidámmá. nagyon nehéz elhiszem, de probálj meg boldog lenni, ne hagyd elmenni melletted, ott van a 7 éves és a férjed, ő érettük..

Amikor velünk megtörtént én azt mondtam, hogy min. 6 hónapot akarok várni, mert a lelkem nem tudja elfogadni az újabb babát.. Egyetértettünk.. Aztán 2 hónap múlva pozitívat teszteltünk, nem értettük, hogyan történt :). Ott volt váratlanul a félelem, öröm megint, felkészületlenül ért. DE sikerült végig csináltuk, itt van egy egészséges csibész 15 hónapos fiú.. Nektek is sikerülni fog, amint poztitv lesz, minden meg fog változni, vegyez érzelmek, de a cél ott lebeg majd előtettek.. Egyébként aki átélte amit mi soha de soha nem lesz felkészülve, én most is aggodok egy következőnél. Ugyanúgy mint Baraknál, mert velünk egyszer már előforfult az amit álmunkban sem képzelünk el.

Kép
leda2002

Leda

:cry: :cry: :cry:

Szerinted gondol ilyesmire a Barcika? Próbálom nem kimutatni előtte, de nagyon nehéz. Tényleg akkor vagyok el csak a gondolataimmal, ha egyedül vagyok. És tényleg ritkán sirok már a BArci előtt. És nem is tudom, hogy jutott ma ez eszébe, mert éppen a iskolatáskába pakoltunk be és akkor mondta nekem ezt. És akkor leültem vele és elmagyaráztam neki, hogy nem tudom elfelejteni a Bogikát, mert Ő is az én kicsi lányom, és azért sirok, mert nagyon hiányzik és nem ölelhetem magamhoz. És azt hiszem megértette. És Ő most nagyon erős volt, mert láttam a könnycseppet a szemében, de nem sirta el magát. Hanem odabújt hozzám, és mondta hogy neki is nagyon hiányzik. És akkor már nagyon potyogtak a könnyeim.

Én még vissza akarom őt kapni................ :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Azt hiszem megyek én is aludni. Jó lángosozást nektek.

Kép

Kép
melcsike70

Oh Melcsike, annyira, de annyira sajnálom a fájdalmad.. Lassan, de el kell engedned Bogikát, értem el kell fogadnod, hogy nem tudsz változtatni a lehetetlenen. Bogikát nem hozhatod vissza, de az élőket boldoggá teheted és segítheted őket is a fájdalmukban. Szerintem Barcika érti, hogy mi fáj neked, de akkor is fáj neki, hogy szomorú vagy és tele vagy fájdalommal. A gyerekeknek különösen jó érzékük van ehhez. És, ha egyedül is vagy probálj arra az időszakra gondolni, amikor minden rendben volt Bogikával, pocakban volt és mellette voltál. Hátha az segít, ha nemcsak arra gondolsz, hogy nincs már, hanem arra is, hogy voltak szép pillanatok.. Nem tudom.. csak féltelek..

Kép
leda2002

Sziasztok!

Igen, Melcsike, én is féltelek. Természetes, hogy vissza szeretnéd kapni Bogikádat, de ezt te is tudod, hogy sajnos lehetetlen. Ott van veled mindig, ebben biztos vagyok, csak sajnos nem úgy, ahogy te szeretnéd.
Hagyd, hogy az Ő kis lelke szabad legyen, és akkor egy kicsit talán a te kis lelked is megnyugszik. Talán.
Vendég

sziasztok,most keltem ,annyira fáradt vagyok..öregszem, nem bírom a gyűrődést..

Ahogy Leda írta,nekem segít, ha a Kicsikémmel együtt töltött szép hónapokra gondolok..egyrészt fáj, amikor az az idő eszembe jut, de bevillannak nagyon boldog idők is és akkor elmosolyodom és öröm van bennem..és tegnap is mondtam a férfi kollegámnak, aki kérte, hogy megnézhesse a képeket, hogy én nagyon büszke vagyok a Kicsikéme ,éppúgy mint más anyuka és Ő mondta, hogy :lehetsz is, mert gyönyörű baba és biztos nagyon küzdött!!!
Akkor bár könnyek voltak a szmemeben, remegett a szám, de csak szeretet volt a szívemben,öröm, hogy Ő a gyermekem..
Nehéz, de muszáj széppé tenné az emlékét,legalább pillanatokra kivenni a fájdalmat belőle, tisztán csak szeretni Őt!

KépKépKép
tünci28

Szia Tünci:)

Puszilom Violácskád, ha mész hozzá :wink:

Betti, remélem nem bánod, hogy így "belekontárkodok" a dolgokba :wink: , de az előbb beírtam a kismama honlapján a termékenység kalkulátorba az utolsó mensid kezdő dátumát, és teljesen ledöbbentem. Ha minden jól megy, akkor december 21-én lehet először kimutatni majd a vizeletből a terhességet. Basszus, mi ugyanebben az időpontban voltunk tavaly együtt, mikor terhes lettem :roll: (Mondjuk a Pindúr nekünk szerintem, november 25-én fogant, de az első + tesztet december 23-án csináltam.) És olyan, mintha tegnap lett volna. Nagyon szalad az idő... :roll:

Úgyhogy tessék minél hamarabb beszerezni a teszteket:)
Vendég

Sziasztok!

Tegnap eléggé kiborultam este. 2 óra is volt mire elaludtam.

Tünci

Nagyon is büszke lehetsz rá. Viola is egy nagyon szép kis baba. Pedig ő is egy iciripiciri volt, mint Bogika. A rokonom unokája normál méretű és nincs olyan szép mint a mi lányaink. Nem formás baba.

Kép

Kép
melcsike70

Ezt egyébként én is észre vettem de nem akartam ilyet mondani, de a férjem kimondta helyettem, amikor mutogatták a képeket. Mert anyósom el volt tőle ájulva és a férjem meg mondta neki, hogy Anyu Bogi sokkal szebb volt már ilyen picinek is, hátha még nagy lett volna. Anyósom nem tudott semmit mondani, mert a fia, elég határozott volt. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Tök ari vagy, ahogy izgulsz Betti miatt is.

Tünci

És ugye azt mondanom sem kell hogy Violának én is küldöm a puszit. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?