Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok mégegyszer!

Aerika: szerintem érdemes normális, ill. jó minőségű csőrös poharat venni. Én már vettem a lányomnak 1-2 olcsóbbat, hasznavehetetlenek csőrrel együtt. Bármikor kezdheted a csőrös pohárból ivást tanítani. A lányomnál mi is műanyag kanállal kezdtünk és később váltottunk fémre. Most is így fogjuk a fiammal. A foltokat nekem legjobban Vanish szappannal sikerült kivennem a ruhákból.

Dandy
dandy

Sziasztok!

Erika: Baluval nem használtunk csőrös poharat, most sem akarok.
kanalat baby novát használunk.

Az ivást mi presszókávés pohárból kezdtük Baluval, és elég hamar megtanult akármilyen pohárból inni.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Sajna csak pici idöm van,Ádámnak már bevetettem egy használaton kivüli zsinórt,mert más nem hatKép Komolyan mondom, teljesen felesleges játékokat venni,amikor az igazi dolgok sokkal jobban érdeklik a gyerekeket...

Szia "új" Zsófi, üdv körünkben, gyere amilyen sürün csak tudsz!!! tök jó,hogy még mostanában is csatlakoznak anyukák a topichoz, ezért is jó szerintem az ,hogy benne van a cimben, hogy 2003-as nyári babák.( Bocs Ann, tudom oszlopos tag vagy a Pöttömöknél, de szerintem nagyon hiányzik egy évszám onnan, aki ugyanis most téved ide, nem tudja miröl van szó..Bocs, ez csak magánvélemény volt, tudom, nem tehetsz a topic nevéröl...)
Na, ma Ádám is mozgott már végre,teljes 360 fokos kört megtett a hasán, meg kb 30 cm-t haladt elöre kúszva. (természetesen a kutya labdájáért tepert ennyire, olyan,mint DBarbi Fannija,a tiltott dolgokért hajtKép)

Ma már 3 bogyó kakát is kiguritottam alóla, valami jól megfogta a pociját. Szerencsére nincs vele gondja, csak olyan kis muris ahogy nyomatol a pelusba mindig.

Én is vettem már csörös poharat, elöször az IKEA.ban, szerintem egy nagy vacak most meg rendes boltban. Az Ikeásnak nem lehetett csavarni a tetejét, majd belezöldültem, mire leszedtem róla (pattintós de nem pattan), és nincs benne szelep, vagyis ebböl csak ömlik a lé, kicsit fuldoklott is Ádám mire észbekaptam miért... (most kis kitérö, de én tényleg nem tudom mi tetszik sok embernek az IKEa-ban,nagyon keresnem kell néha dolgokat, hogy találjak olyat, ami tetszik...Lehet csak az itteni választék ilyen, vagy az én izlésemmel van baj???)

Próbálkozom a hamikkal én is Ádámnál, de már tud válogatni a kis vacak!!! Amit én készitettem tökpüré eltörpült a bolti mellett...Azt hittem a kanalat is lenyeli amikor az utóbbival kináltam.
Apopó kanál, nekünk szilikonos bevonatú müanyag kanál van,nagyon szeretem, pont kézreeseik, és olyan jó anyaga van.

ANita,én is gonoltam a napokban Laurára, söt még a profilját is próbáltam megnézni, de azt is megszüntetteKép Ha meg lehet osztanod velünk, leirod, mi baja van Nikinek? (azt tudom,hogy kb mi a baja, de most konkrétan mi a helyzet??)
Robó nagyon aranyos a mamuszkában, sajna Ádám már túlvan az orraesésen, ahogy a mamuszáért nyúlkált. Pont ma láttam meg ,hogy kilyukadt neki az elsö pár kismamusza, annyit dörzsölgeti a lábait,meg erölködik a kúszással... (lassan most is már bekúszott a székem alá, amig irok, hajajaja, mi lesz még késöbb???)

Jaj, lányok, még annyit irnék, de nem enged Ádám, nyügös, mert éhes..VAgyis, vonalat bontok és elköszönök...
Mindenkinek nagyon boldogságos Valentin napot, lehet még holnap benézek, ha nem akkor itt hagyom elölegbe a jókivánságomat! Hétfön itt szünet, megyünk kirándulni, már alig várom!!!
Még egy kép búcsúzóul, kedvet kaptam a közös képhez:

Kép

Hiába, öltözködni, tudni kell..
Na sziasztok,jó hétvégét!!!

Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Lauráéknak sok erőt és kitartást kívánok továbbra is!Kép

Bencének jobbulást!

Zsófi:
Üdv közöttünk, Boti nagyon aranyos baba!

zit
zit

Sziasztok Kép
Zsófi, igyexem nem izgulni Kép Ha sírna Hami én se hagynám, h egyedül játsszon, nyugi Kép lehet, h idővel leszokik róla, ha már birtokba veszi az egész lakást Kép Kép Kép A félórás takarítások és egyéb műveletek nekem is mennek Kép (vagy hagyom az egészet a francba Kép )

Anita, Én is sokat gondolok Nikire, nagyon szorítok nekik!!! Az akkori helyzethez képest is rosszabbul van? Kép

Barbi csodajó a közös kép!!! Kép szinte egyforma a ruhátok is (nekünk is lesz egyszer egyforma mellényünk Hamival Kép ). HAJRÁ KÖZÖS KÉPES ANYUKÁK!!!!
(Pöttömök az Pöttömök, nincs korhatár - mint ahogy itt sincs. Hol vagyunk mi a nyár végéhez a 11.04-gyel??? Bár nem bánnám, ha addig tartana a nyár KépKépKép - gondolom, te sem Kép )

Most viszont ritka alkalom, de konyhatündér leszek és lsagne-t csinááálok Kép
Pussssz
Ann
annann

Sziasztok!

Lauráéknak drukkkk 1000rel...

Anita
El tudnád nekem is küldeni a hozzátápis táblist ?
Köszike előre is.
Nekem Robó kalapos képe tetszik a legjobban, de mamuszban sem rossz Kép csak kevésbé macsóóóó Kép Kép

szaftos téma
Regina
Dokim szerint, két mensi között, ha csak csipp-csupp van, az nem gáz, jópofa volt a doki mikor voltam nála, jót mosolygott a "most már mindíg így lesz?" kifejezés láttán.

Mindnekinek Boldog Valentin napot !!!
Bár szerintem ez egy újabb üzleti fogás az ajándékosoknak, ezért mi nem "üljük meg" ma ... csak 2-3 nappal korábban Kép Kép

Pusza
Su
susie

anita

bocsi, de a pasim ráugrott a gépre és le se szállt hajnalig.
most vendégek vannak, utána irom, bocsi még1x.
orsolya11

Sziasztok!

Barbi: nagyon menők vagytok az egyforma pólóban Kép Tökjóóó Kép

Énis sokat gondolok Lauráékra, nagyon drukkolok Nekik!!!

Menő farmercuccos csajom (távirányítóval) Kép
Kép

Nagyon Boldog Valentint Mindenkinek Kép

dbarbiKép
DBarbi

Sziasztok!

Lányok!Milyen homeobogyóról szoktatok írni?Ez segíti a tejtermelést?Mi a neve és hol lehet kapni?Én ugyan már csak 2-3szor szoptatok nappal,és ugyanannyit éjjel.Tegnapelőtt ittam egy kis alk.mentes sört és éjjel valszínű több volt a tejcsi, mert másnap Bazsi du.1/2 2-ig semmit nem evett!!!Akkor viszont bevágott egy egész üveg bébikaját.De ha ez a bogyó jobb, szívesen áttérnék rá!
Zsófi!
Az én kisfiam sem volt el magában nagyon sokáig.Igazából amióta mászik és elér mindenhez, amihez akar,azóta van el egész jól.Megértelek, hogy aggódsz, de hidd el nálatok is eljön az az idő.
Szerintem nem nagy tragédia, ha kimarad egy mozgásfázis, rengeteg olyan ismerősöm van, akinek a gyereke előbb állt, mint ült,vagy előbb ült,mint forgott.stb.Az én nagylányomnál(most 11 éves)anno a kúszás maradt ki.

Kép
arvaerika

sziasztok!
akkor irom, mit tanácsol a könyv:
4-6 ho: pépes, szinte folyékony
borso,tök,zöldbab,bébirizs,sárgarépa,alma,krumpli

6-8 ho: vagdalva, örölve
kináljuk nyers zöldséggel
hus/hal: vágjuk le a zsirt, bört
grillezzük v. fözzük

máj,sajt, turo,paszternák,karalábé,cékla,paradicsom, édes kukorica,száritott sárgabarack áztatva,csirke, hehér hal,sima joghurt+fött áttört gyümi,banán, fött tojás(szerintem ez nem adhato, sárga tuti nem)

NE: keksz,süti, fagyi,zsirban sült étel

8-9ho: darabos ételek
sovány marha v. bárány, tészta, lencse,barnarizs, zeller, avokádo,

10-12ho:
sertéshus,káposzta,zöldpaprika,brokkoli,tonhal,málna, narancs,ananász
NE: gyümölcsszörp,zsiros-füszeres étel

hát ennyi.
orsolya11

DBarbi, Fanni nagyon nagy lááááány! Kép

Aerika,
Urtica Urens 5 CH ami a tejtermelést segíti. 2x5 bogyó pár napig. Ha látod, h több, lehet 1x öt, utána abba lehet hagyni. Most én is bevetettem 2 napig szedtem és sokkal több lett a tejcsi. Csak az én kis nézelődőm nem igazán akar szopni... Gyógyszertárban lehet kapni - jó, ha homeopátiás patikába mész, mert ott egyből van, de bármelyik gyógyszertárban meghozzák neked sztem (nálunk 60ban csak így műxik). Van egy pár dolog, amit be kell tartani, ha homeocuccot szedsz: előtte-utána fél órával nem szabad: enni, inni, fogat mosni, dohányozni, rágózni, illóolajat használni. Ne tartsd műszaki cikk közelében!

Pussz
Ann
annann

KépKép
annann

Ja, egyébként a fényképezésről jut eszembe.
Hamikám, ha fényképezem, komolyan, érdeklődve néz - mint fent 2. kép. Mosolygós képet Barbi Ádibádijával ellentétben csak csellel tudok belőle kicsalni: vigyorgok vele, lenyomom a fényképezőgép gombját és amikor tudom, h fényképez, hirtelen elékapom. Ezért is homályosabb sajna. Persze kamerával ugyanez megy. Bármit csinál megérzi, h vesszük és egyből odanéz - természetesen a felvételre szánt produkciót egyből hanyagolja!!!

Pussz
Ann
annann

homeohoz:

nekünk ugy mondta az homeos orvos, mig beindul 5x5 golyo nyelv alatt elszopogatva, szinten tartáshoz 2x5 golyo.
a többi az ua.+ kerülni kell a csokit, kávét, teát, kakaot.

ha nem válik be az urtica (nálunk igy volt) van még a: phytolacca americana (nekem ez segitett)a több tejcihez.
orsolya11

Sziasztok!
Aerika!
Én is ebben bízom, mert úgy tűnik, hogy a legnagyobb problémája Botinak az, hogy még nem tud eljutni azokhoz a nagyon érdekes dolgokhoz, amikhez szeretne. Háton feküdni meg nagyon unalmas, hason meg utálatos!! Úgyhogy ha már mászni tud, vagy legalább ülni, talán jobban ellesz.

Ami a hozzátáplálást illeti: én már annyiféle véleményt olvastam, hogy ember legyen a talpán, aki eligazodik rajta. Mi járunk egy allergia megelőző programra, ott a következőket tanácsolták:
4-6 hó: lehetőség szerint anyatej, ha nincs, hypoallergén tápszer.
4-6 hótól: főzelék, gyümölcs:
ősz-tél: krumpli, sütőtök, cékla, s.répa, alma, banán
tavasz-nyár: krumpli, saláta, sóska, spenót, s.répa, főzőtök, gyümölcs szezon szerint
7-8 hótól: főzelékbe mehet szárnyashúspép, napi min. 30 gr., lehet csirkemáj is
10 hótól: gabonafélék: búza, árpa, rozs, és zabpelyhek; hidegen sajtolt olajok, tejmentes margarin (Liga)
Egy éves korig ne: citrusfélék, bogyósok; méz; tejtermék
Tojást másfél év előtt nem javasolnak!

Mi még csak szopizunk, de már számolom a napokat (még két hét), hogy adhassak mást is! Olyan kíváncsi vagyok rá, hogy mit fog szólni hozzá! Még nem döntöttem el, hogy gyümölccsel, vagy főzelékkel kezdjük, de az az igazság, hogy én magam allergiás vagyok az almára, úgyhogy lehet, hogy nem ezzel kellene kezdeni a hozzátáplálást.
Lehet, hogy naív a kérdés, és majd rájövök: általában üveges bébiételről írtok, mi szól az otthon főzőcskézett ellen?

Bocs, még egy kép, de ez annyira tetszik: Kép
Kép
A fényképezőgép nálunk is nagyon menő ám!
Zsófi
zsóf

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, Bence köhög, dekedve, étvágya szupi Úgyhogy nem aggódok. (Most Anna lázas Meg én)

Viszont nagy hírünk van: Jön a felső két foga is. Már mindkettőnek kint van a hegye

Puszi:

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

zsofia

te vagy allergiás vagy a babod?
hova jártok megelözés tanácsadásra?

miket mondanak? kiváncsi vagyok minden uj ismeretre ami segithet nekünk is (talán).

köszi
orsolya11

Sziasztok!

Zsóf(i): mi is 2 hét múlva kezdjük, de én nagyon nem várom Kép Baluval bébiételeztünk nagyrészt lustaságból. Most is így terveztem, de megnéztem a bébiételválasztékot, és azt kell mondanom, nagyon sokat romlott. Egyre több olyan van kicsiknek, amit szerintem nem lenne szabad adni, és egyre kevesebb olyan, amit igen. Úgyhogy főzöcskézni fogok, bár nem szeretek.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Hát nem semmi vissza olvasni az elmúlt napok termését. Lehet, hogy nem kellett volna elutaznunk?? Kép A szüleimnél voltunk pár napra Zalában. Végre tiszta friss levegő, esett a hó is, lapátoltuk is. Gyermek körberajongva, még séta közben a faluban is. Kicsi hely, még nem látták az ismerősök, és hát ott mindenki ismerős Kép
Homeobogyókról: Aerika, én is úgy tudom, hogy az urticából lehet 3x5 egy nap, és lehet folyamatosan szedni. Nekem először segített, aztán most már nem érzem, hogy jobb lenne. Talán az volt a baj, hogy folyamatosan szedtem? Mindeesetre Orsinak köszi a másik nevét, mert úgy tűnik szükség van rá.
Batkamanó! Nekem nagyon hiányzik a mozi, ezért különösen irigyellek benneteket, a napot és meleget már nem is említem... Kép
Regina! Igen Lizi rögtön elfogadta kanalat, hozáteszem, hogy a vitaminokat is kanállal adjuk be minden este, így nem volt újdonság, csak az, ami a kanálon volt Kép, de már egész jól bírja az almát, és ma kinézte az apja kezéből a banánt, de arra még fintorgott Kép
Zit! Üdvözöllek, nem találkoztam még én sem veled, új vagyok én is itt. Helyes dundi fiad van, és már félévesen ennyit tud rosszalkodni?? Értsd: konnektorozás...
Gabi, kérdezted, hogy várunk-e babát. Bevallom, fogalmam sincs, mert csak egyszer jött meg a menses, és az előső terhességnél sem volt semmi jel, a vérzés elmaradásán kívül, de a doki tudná megmondani, akihez majd valamikor elmegyek. Azt hiszem te írtad, hogy félévente jársz szűrésre, nekem is így mondta az orvosom, és így olvastam, de mindenki azt mondja, elég évente is.
Orsi! Ha jól emlékszem te is a 11-ben laksz. Hol úsztok? Budafok, vagy Rubin? Mi a budafoki uszodába járunk, a campona mellé. Fiad nagyon barátságosnak látszik a fotón. Szeretem az ilyen mosolygós gyermekeket.
Dbarbi! Tényleg nagymenő a farmercucc, de Fanni is nagylány már (legalábbis hozzánk képest). Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy ők már nem csecsemők, hanem bájos kisgyermekek.
Dandy! Köszi az ötletet, hogy libero-ról pampersre váltsunk, lehet, hamarosan szükség lesz rá. Bár Liza nem túl jó evő, mégis úgy tűnik, hogy az 5-8 kg-os kategória az ő alig több, mint 6 kilójára éppen jó...
Zsófi! Üdvözöllek én is. Micsoda pirospozsgás, vasgyúró fiad van! Mi csak epekedünk a kilók után...
Nem bírok mindenkinek írni, ezért bocs. De apa már morog. Almás fotó majd holnap.
Jóccakát, Panu
panu

Szaisztok,
latom megint hozzatapi Kép Eleg nehez eligazodni, nagyon sokfele info kering a neten is es konyvekben is. Plusz mi meg hust sem eszunk...

Orsolya,
szerintem a konyved nem igazan jokat ir...
... 6 honapos korig anyatej a legjobb (persze ha van)
... paradicsom, aszalt gyumi, tej, tejtermek, tojas 1 eves kor alatt nem ajanlott. Egyes tejtermekekkel es tojas sargajaval lehet probalkozni 10 honapos kortol, de en azert inkabb megvarom az 1 evet. Tejrol, tojas feherjerol mindenhol azt olvastam, hogy 1 eves kor elott ne!
... apromagvas gyumikkel es citrusfelekkel is ajanlatos megvarni az 1 evet
most olvastam Zsofi listajat, szerintem az jo Kép

Vera,
meg a multkor akartam irni, hogy nalunk a negykezlabazas ugy indult, hogy megfordult hatrol hasra, aztan semmi, aztan megint elkezdtett forogni-porogni, majd hason feltolta a popsijat, aztan egyszercsak kinyomta magat es mar hintazott is. Ez mind kb. 1 het leforgasa alatt Kép De maszni meg most sem maszik, inkabb csak tekereg, loki magat elore, oldalra... idonkent akkorat nyekken, hogy csak nezunk, de puhan van, meg sem erzi. Ja, meg eleg sokszor pofin landol Kép

Zsofi,
udv itt, Emma szept. 3-an szuletett 3925/53, viszont o meg csak 6,6 kg. Es o sem igazan jatszik el egyedul... pontosabban, ha az olemben ul, vagy ott vagyok mellette (az nem eleg ha lat), akkor igen Kép Botond nagyon kis mosolygos Kép En fozocskezni fogok, pedig nem vagyok egy konyhatunder, de itt eleg gazosak a bebietelek. Regebben en is vartam a misztikus 6 hot, de mar annyira nem varom, rajottem, hogy a szopinal jobb, kenyelmesebb nincs Kép no de azert nem allok a fejlodes utjaba Kép

Anita,
nyugi! Robo nagyon aranyos, es is maszni fog. Szerintem nem o van lemaradva, hanem inkabb mi vagyunk "gyorsabbak", ami meg engem aggaszt, mert szerintem meg ez a sietseg nem jo. De hiaba mondom Emmanak, hogy lesz meg boven ideje kuszni-maszni-szaladni, nem hallgat ram Kép (Ilyenek a mamik, nekik semmi sem jo - ha nem maszik az a baj, ha meg maszik akkor meg az Kép)
Koszi, hogy Lauraekrol tajekoztatsz, sokat gondolok rajuk en is, sajnalom, hogy teljesen eltunt a Babanetrol, de megertem. Nagyon drukkolok nekik!

Ann,
remelem mar megnyugodtal! Attol, hogy uresnek erzed a cicit, meg van ott sok finom tejcsi (nekem pl. mindig ilyen volt, sose feszult). Hami nagyon szep, kiegyensulyozott es nem is sovany - tehat tuti nem ehes Kép Lehet azert eszik kevesebbet, mert most masra gyur Kép Kamera nalunk is meno, lassan profi paparazzit kell hivnunk, mert mindig kiszurja Kép

Barbi,
nagyon tuti szerkotok van Kép Jol latom, hogy Adam mar all? Mikor allt fel egyedul?

Remelem mar mindenki alszik Kép
batka
batkamano

Sziasztok!

Én is előkerültem.
Sikerült minden vizsgám Kép

Ákos most már mindenhol feláll (még a falnál is) és végre tud ülni is.
Tök furi volt, hogy már egy hónapja mászott, 1,5 hete felállt már úton-útfélen, de ülni még nem akart.
De pont ma egy hete rájött, hogy ülni is jó Kép

Viszont mostanában olyan rosszul alszik, mint még soha Kép Ez azóta van, mióta tavasz volt pár napig.

Hozzátáplálás.
Mi is elkezdtük. Én Coryt szoktam "nyúzni" a chat-en ezügyben, mert nekem az Ő hozáálása tetszik a legjobban és adok a véleményére és a tapasztalatára.

Én eddig még mindig főztem Ákosnak. Helyesebben pároltam párolórácson sütőtököt, répát, krumplit. Valamint még repertoáron van a reszelt alma.
Minden egyes ízt 3-4 napig csak magában adtam, aztán múlt hét óta kevergetem őket.
Még nem túl jelentős a mennyiség, amit elfogad, de egyre több lecsúszik már. Most 5-6 babakanálnyinál tartunk.

És végre vettünk etetőszéket Kép

Rakok fel két képet és mostantól sűrűbben jövök. (Az nem lesz nehéz Kép)

Kép
Kép

Puszi a babáknak, akik mind nagyon szépek és édik. Néha olyan hihetetelen, hogy már ekkorák.

Üdv.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Sziasztok Kép
Marcsi, Hűűűűű, nagyon ügyes Ákos!!! Eszméletlen jól fejlett csemete!!! Gratula!!! KépKépKép Szép az etetőszék is Kép
No és gratula a vizsgákhoz is!

Batka, viszonylag megnyugodtam, ugyanis már több a tejcsi (kb mint régen). Hízni továbbra se akar (most 75g-ot a múlt 7en), de már nem csapok belőle akkora cirkuszt. Apája szerint így van programozva. Kép Tegnap 5200g és 61 cm volt. És kezdjük kinőni 62es cucokat Kép

Panu, én nem szedném folyamatosan az Urticát! Pár nap, hat, és mivel kiszívja a csemete a keletkezett többlettejet, ez meg is fog termelődni. Egyébként még van 2-3 féle tejtermelődést serkentő homeobogyó, csak valszleg nem mindet forgalmazzák Mo-n. Most próbálom megtudni, h vannak-e. Ha kellenek a nevek, szólj!

Zsuzsófi, örülök, h jobban van Bence, mostmár ti is gyógyuljatok meg!

Pussz
Ann
annann

Sziasztok!
Képzeljétek, bekaptunk egy nagyon agresszív vírust, napok óta harcoltunk vele, mindent újratelepítettünk, de most már végre itt vagyok Kép
Visszaolvasni lehetetlen titeket, de a képeket megnézegettem, és itt-ott beleolvastam..a babócák nagyon édesek, GYÖNYÖRŰ MIND! Látom most a hozzátáplálás a téma, mi már elég sok mindent eszünk zsenge korunk ellenére, pl. alma, krumpli, sütőtök, répa, őszibarack, sárgabarack, szilva...Kép imádja őket, főleg az almát. Mi is egy-két kanállal kezdtük, de mostanra egy csészényi is kevés Kép Arra viszont nagyon figyelek hogy mit nem szabad, nem szeretném ha később miattam lenne allergiás vmire. Most a feneke van nagyon kicsípve, pedig szellőztetem is, a védőnőnk szerint az új ételektől kicsit "erősebb" a pisije, és azért pirosodott ki a popsi Kép
Ma megyünk tanácsadásra, ill. mázsálásra, szerintem kb 5.25 kg, de majd kiderül...
Most mennem kell, de majd jövök ám!!!!!!! Kép
sok-sok puszi
regina
gregina

Sziasztok! Csatlakozhatok a társaságotokhoz? Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, de úgy tűnik, hogy azok beszélgetnek itt, akik 2003. nyár végén szültek. Ugye? Akkor mi is ide tartozunk, mert szeptember 19-én még igencsak nyár volt Kép
klarissza

Klarissza, üdv itt Kép Még 11.04-én is nyár volt ezek szerint, Hamikám akkor született KépKépKép (azért csatlakoztunk, mert jó a társaság)
Írsz magatokról?

Ann
annann

Sziasztok!

Mi is megvagyunk csak egy kicsit szar kedvem vanKép Úgy néz ki nekem is megjött, bár még nem vagyok biztos benne hogy ez az. Dehát mi más lenne? Kép Remélem csak emlékeztető hogy ilyen is volt egyszer, és még vár egy évet! Annyira nem hiányzik!

Hétvégén itt voltak anyukámék, nagyon jó volt! Voltunk vásárolni is, Bencét pedig itthon hagytuk a nagyszülőkre. Annyira hiányérzetem volt a kocsiban, hogy meg is beszéltük a férjemmel hogy mindenhova visszük, nem jó nélküle. De most az influenzajárvány miatt jobb volt így.
A Corában a babarészlegen (nem ott ahol a Baba-Mama hetek vannak) nagyon nagy leárazás van! Vettünk Bencének egy kiskabátot tavaszra, jó meleg, polárbéléses, 1100 Ft-ért! És egy nagyon édes kertésznadrágot, ami éppen jó rá, úgyhogy használjuk is. Nagyon aranyos benneKép
Kapott még két belebújós előkét és új cumikat isKép
Nagyon örült nekiKép

Az új gatyóban:
Kép
Melyik is tetszik a legjobban?
Kép
Úgy bekapnám az orrod!
Kép

Ne haragudjatok, de írni most nem írnék személy szerint, mert rengeteget kéne visszaolvasni. Az oldalon a képeket azért megnéztem, minden baba nagyon nagyon cukorfalat: csini Nóri, csajozós Balu, vigyori Botond, telefonáló mamuszos Robó, anyukájával egyformaruhás Ádámka, farmercuccos Fanni, huncutgyönyörűkékszemű Hami, és nagyon ügyi ÁkosKépKép mind-mind gyönyörűűűű!

Sziasztok,
Vera

KépKép Kép
76vera

Nos, akkor ezek szerint jó helyen vagyunk Kép A profilomban sok mindent beletettem. De azt nem például, hogy 12 kg-tól akarok megszabadulni, ha már jobb idő lesz. (Nem tudok itthon tornázni, nekem nem hatásos.) Vagy hogy a kedves férj egész nap dolgozik Kép A babuci tündéri, épp elszenderült. Kissé későn talátam a páromra, de egyáltalán nem érzem magam öregnek még legalább egy gyerkőchöz. Hiányzik a munkám és a sportolás stb, stb. Majd minggyá megnézem a korábbi leveleket, mert így elég tudatlanka vagyok, sziasztok:
Klári
klarissza

Most látom mennyi cuki baba van itt! Nagyon édesek!
klarissza

Sziasztok!

Kicsit elvesztünk Kép Szombaton elég vacakul éreztem magam, olyan álmos voltam, mint már nagyon régen. Plusz a fejem is fájt, alig bírtam megmozdulni Kép Aztán vasárnap bepótoltam az itthoni lemaradást: mosás, főzés, takarítás... De most már itt vagyunk KépKépKép

Képzeljétek, Zsoltika egész hétvégén 2 óránként evett. Korábban 3, 3,5 óra is eltelt két szopi között, most meg este van hogy csak 1,5 órát bír ki cici nélkül Kép Lehet, hogy ez a 6 hós fejlődési ugrás? Igaz, még csak 5 hónaposak múltunk Kép Az elmúlt hónapban csak 300 grammot gyarapodott Zsoltika, igaz hogy már 70 cm (!) Úgy látszik, hogy eddig hosszra nőtt, mostantól pedig talán súlyra... Hát majd meglátjuk.

Hozzátápiról még nincs tapasztalatunk, de kb. 3 hét múlva mi is megkezdjük Kép Én már nagyon várom. Igaz, hogy a szopinál kényelmesebb nincs... Zsoltika nagyon-nagyon nézi, ahogy eszünk, jó lesz már őt is bevonni a kanállal való táplálkozásba Kép Ehhez egy kérdés: ugye banánt lehet adni 6 hós kortól?

Klarissza,
üdv itt! Az én kisfiam szeptember 10-én született Kép Irj magatokról, és gyere gyakran Kép

Panu,
esetleg egy tesztet érdemes kipróbálni Kép Almás fotót várjuk Kép

Zsófi,
jobbulást az egész családnak! Fogacskához gratula Kép

Regi,
piros popsi Kép A gyógyszertári popsikrém segít?

Marcsi,
vizsgákhoz gratula, ügyi vagy! És Ákos is nagyon ügyi. Nagyon szépen áll, és az etetőszék is klassz. Szép pirospozsgás a gyerkőc Kép Nálunk is ilyen, kidörzsöli forgolódáskor. Fogacska van már?

Zsófi,
nagyon édes Botid van, olyan kis kerek az arcocskája Kép Nagy kár, hogy az almára allergiás vagy. Egyébként az hogy jön ki? Kiütés, vagy vmi más? Csak mert ilyenről még nem hallottam Kép Mi almával kezdjük majd a hozzátápit, és én is nagyon várom már.

Ann,
Hami szeme még mindig gyönyörű!!!!! Fényképezés nálunk sem egyszerű, Zsoltika is rögtön abbahagyja, amit csinál és a fényképezőbe néz Kép

Anita,
képet köszi Kép Már mi is beszereztünk a hétvégén egy játék mobiltelefont, Zsoltikának nagyon tetszik Kép Már a boltban alig akarta elengedni KépKép Lauráéknak én is nagyon drukkolok!

Még egy kicsit magunkról: a tegnapi napunk érdekesen alakult. Zsoltikám általában 11 körül alszik el este, napközben pedig 3x félórát pihizik. Ehhez képest tegnap csak séta közben szunyált picit. Este fél 8-kor aztán bealudt, és reggel 7:15-ig aludt Kép Közben volt 3 szopi, de az természetes. Nem is tudtuk megfürdetni! Azt hittük, hogy csak alszik egy kicsit, aztán felébred és este még később alszik majd el, mint a megszokott!!! Hát ez történt KépKépKép

Most már megyek, szép napsütéses napot továbbra is!

Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Mindenkinek köszönet, hogy Lauráéknak szorítotok. Ha tudok bővebben róluk megírom.

Jó sokat írtatok, elkezden visszafelé az írást, ha vkit kifelejtenék, vagy nem sikerülne befejeznem, az azért van , mert Robó felébredt.
Olyan szép napos idő van, kéne ablakot pocolni , de most inkább írok gyorsan. Március elején lesz Robó keresztelője,most azt szervezgetjük. Kicsit zűrűs, mert délelőtt lenne 1/2 10 -kor, és így előző nap meg kéne főznöm, ahhoz, hogy legyen kaja délre. Nem annyira sokan leszünk kb 15 fő, de csak készülni kell rá jobban.

Gabi: dejó, hogy Zsoltika ilyen ügyesen aludt. Igazi jó hír. Lehet, hogy egyszer Robóval is eljutunk eddigKép? Evészet terén nagy a valószínűsége, hogy Zsolti most tart a hat hós ugrásnál. Banán. érdekes kérdés,sok helyen olvastam, hogy banán mehet, de vannak oldalak mint pl LLL is, ahol nem igazán ajánlják allergén hatása miatt. Most egyenlőre úgy vagyok vele, hogy nem igazán adom én sem. meg a másik kicsit tartok tőle, hogy kintről behozott zöldség-gyömölcsfélék, mivel vannak permetezve, vagy gyorsérlelve.Annyi rosszat hallottam felőle. de ez csak az én véleményem.Remélem a fejfájás elmúlt márKép.Biztosan a fronttól volt.

Klarissza: örülök, hogy jöttél, gyere sűrűbben.Nem vagy egyáltalán "öreg" Kép. Kicsit írj majd magatokról. Babócádról is érdekel ám minden ! Kisfiú, kislány ? Jó baba? stb... ami eszedbe jut oszd meg velünk. Nagyon jó kis társaság van itt tényleg,mindenkit szeretek Kép.

Vera: szomorúan olvasom, hogy rossz a kedved. nekem is vannak előjelek a menszesznek sajna, de az az érdekes, hogy most semmi hasfájás nem párosul hozzá, mint eddig régebben. Sajnos ezzel együtt kell élnünkKép.Meglennék nélküle én isKép.
Benci: még ilyen tündérien dögös kissrácot! Mi is akartunk venni ilyen gatyót, de jó lenne még feljutni a Corába, még akciók vannak.Tényleg meddig tart nem tudod?? De a járvány miatt én sem merek elindulni. Nekünk pedig nem egyszerű még itthonhagyni a nagyszülőkkel, mert csak hosszú az idő nélkülünk.(út miatt is) Cuminézegetős kép is édi, nameg a tigrisorrharapó mutatvány se semmiKép. Aranyos nagyon.Az első képen olyan édesen tartja a lábicskóit Bence, Robó is szokta ígyKép.Meg lehet őket zabálni én mondom!

Regina: nekünk is volt vírus, szerencsére sikerült "kiírtani". Teljesen rendbejött a gép? Mi volt tanácsadáson, várom a fejleményeket. Amúgy meg tudtam, hogy mentek, mert Robó beszélt DomcsivalKép.Lassan minden nap tartják a kapcsolatotKép.

AnnAnn: jó, hogy van ismét tejcsiKép, örülök neki. Újabb bogyó nevek engem is érdekelnének. Nem tudom miért nem kapom meg a leveled, más is innen írt a profilomba szereplő címről, azok ideértek. Pedig várom ám még mindig a levélkét. Hanna súly pedig szerintem nagyon jó korához képest, aggodalomra nincs okotok szerintem. Lehet ő is elejében többet hízott, most kevesebbet. Gyönyörű a kékszeműhuncutúlmosolygó HannaKép. Tényleg nehéz ari mosolygós képet készíteni. Egyre nehezebb elkapni egy egy jó póztKép.Nagyon szép lányod vanKép.

Marcsi: nem is tudom mihez gratuláljak előszörKép? Elsőként Ákosnak a sok mindenhez, üléshez, álláshoz. Nagyon ügyes fiúcska. Mekorra lett, oriásiKép. Remélem mostmár sűrűbben fogsz jönni. Nagy gratula a vizsgáidhoz is, ügyi vagyKép.Hozzátápiál mi is itt tartunk. Cory hasznos ötletei jól jönnekKép.Fogacskáji bújnak már? Szép az etetőszék is.

Batkamano: szerintem a hozzátápi egy ideig listán lesz. Tényleg sikerült szerezni valamit húsnélküli ételekről? Köszi a megnyugtatást is, aranyos vagy.

Panu: almás fotót várom kíváncsianKép. Liza hogy viselkedik mostanában? Jó lehetett kicsit kimozdulni, hólapátolásKép. Szerencsére itt nem esett a hó.Már nagyon a tavaszt várom.

Cory: chatre nincs időm járni, de ha vannak jó ötleteid én is szívesen olvasgatnámKép. Főképpen a hozzátápiról, de más gyereknevelési tanács is jól jönneKép. Én is bízom abban, amit Te írszKép.

Zsófi: Bencének, Annácskának és neked is jobbulást. Fogacskákhoz gratula. valamit adtál rá neki, vagy nem viselte meg nagyon?

Zsófi: semmi bocsánatkérés, több ilyen cukor fotót kérünk ámKép. Nagyon szép nagyszemű Botibabád vanKép.Hozzátápi: én is úgy vagyok, hogy sok az infó, de azért ki tudom szűrni ami nekem megfelel. Én főzicskélek, nekem az vált be, de biztosan lesz majd olyan is, (pl ha megyünk valahová), hogy bébiételtadok Robónak. Szerintem a bébiétel kényelmesebb, de valójábban jobbat nem tudok rá kitalálni.Maradok a főzicskénél, időben nem sok és tudom, hogy mit eszik a gyerkőc. Bár a bébiételek gondosan válogatott anyagokból készülnek, de valahogy nem próbáltuk még ki mi sem. Kicsit furcsa , hogy mini adagokat főzők, volt már, hogy le is égettemKép, de jó dolog szerintem, főleg aki szeret amúgy is főzni. Néha az idő kevesebb, de maradok ennélKép.

Orsi: köszi a homeós bogyikról a leírást. A másodikról nem hallottam még, az milyen CH értékű? Köszi a leírtakat is hozzátápiról, de szerintem is vannak benne kérdéses dolgok. Van egy jó kis táblázatom, elküldöm neked is ha gondolod .Ebben vannak jó dolgok. Persze tényleg annyi az információáradat, hogy győzzőn választani az ember belőle. Nagy lányoddal hogyan kezdtétek?

AErika: látom a többiek már szépen leírták a bogyókat, mást én sem tudok írni. Csőrőspohár: nálunk inkább varázsitatós pohár van. Szelepes és jól zár. Robó szereti , jól iszik belőle mellette még pohárból is iszogat. Szóval nálunk nem zavarta a pohárból ivást a csőrős itatóka. Foltokkal én is gondban vagyok, jó lenne vmit kitalálni rá.

DBArbi: köszi a szívecskéketKép. Most ahogy rápillantottam Fannira még a lélegzetem is elállt. Milyen nagy már, mintha nem is ő lenne. A farmercuccról pedig nem is beszéltem mégKép. csuda csini nagylány márKép.Látom nálatok is menő a távírányítóKép.Szépen ül már Fanni is.Holnapra Fanninak boldog 8 hót kívánunk!!

Susie: táblázat ment. Emlékeztél még a kapapos képre? De drága vagy. Tényleg nem macsó Robó a szerkóban, főleg ahogy apája fogjaKép, de a mamusz miatt tettem fel a képet a felette lévőt meg a telefon miatt. Termékbemutató volt éppenKép.

Barbi: de csinik vagytok az egyforma szerkóba. Talán bébi-mami divatbemutatóra indultatokKép? Édesek vagytok nagyon. Ádi is hatalmas fiú már. Gurulós kaki nálunk is megy. Bár nem csak attól ami fog, minap kérdezte a dokibácsit és azt mondta, hogy adjak több folyadékot, mert lehet, hogy attól van. Bár Robó nem nagyon van oda a teákért. Azaz egy két kortyi és kész. Jó kirándulást Nektek, remélem jó időtök van/volt.

Meme: Nórinak is utólag boldog 4 hót kívánok.
Hú , jó hosszú lettem és képzeljétek Robó azóta is alszik. Már ötször szaladtam ki hozzá, és még mindig húzza a lóbőrt. Előtte jól behamizott perszeKép.

Diti, Meme, Edit, nyuszimanó, Judit, Docka, Szisz, Dea, Gabi75 és a többiek merre vannak?

Szisz: talán azóta teleltek már?

A foltokkal én is gondban vagyok. Tényleg ti mivel szeditek ki a színes rucikból? Minap sütőtök fogta agyonra be a kedvenc ruginkat. Érdekes, mert nem evészet közben kenjük össze, mikor előke is ott van. Nagyon szépen eszik ilyen téren Robó, hanem inkább utánna néha úgy veszem észre, hogy túleszi magát, és olyenkor jön a büfivel együtt a kaja is. Másnál is van ilyen???
Több helyen is olvstam, hogy addig adjuk a babának még éhes...Na nálunk Robónál nincs elég. Képes nagy adagokat megenni, mellette pedig később kiadja a felesleget.Nehéz eltalálni mennyi az elég..

Tényleg jó hossz lett, de azért pár képet én is teszek fel:

Ho-hóóó Babanetes barátaim, itt vagyok én isKép:

Kép

Úgyis szét tudom húzni, ha én akarom:

Kép

Kicsit szerény de azért csábos fiúcska vagyok:

Kép

Mindenkinek további szép napot: Anita és Robó
anita77

AnnAnn!
Persze, hogy kell. Nagyon köszönöm előre is. Valaki, talán Orsi írt még egy másik nevű homeobogyót itt a neten. Párom ma megkérdezi a patikában azt is. De kérlek, írd meg, hogy milyenek vannak még. Köszönöm az információt az Urticáról. Lehet, hogy ezért nem volt nagy változás?? Próbálkoztam a gyakoribb etetéssel is, de az is csak rövid ideig segített. Így is 2-3 óránként eszik Lizi, ha állandóan 1-2 óránként enne, azt már nem bírnám energiával. Néha így is többet eszek, mint az apja.
Regina! Mi is ma voltunk tanácsadáson, és azt mondta a védőnő, hogy a szilva még nehéz az ilyen kicsiknek, azt ne adjak. Szerinted lehet? Nekünk a gyümölcsökből az almát, az őszibarackot, és a meggyet ajánlotta, dokibácsink a banánt is (doki bácsi majd csütörtökön mondd el mindent részletesen, akkor jön hozzánk egy kellemes diperte és ordítás party-ra az 5 hós lányunkhoz), és csak aztána zöldségeket.
Szia Klarissza! Üdvözöllek. Fiad, vagy lányod lesz mindjárt 5 hónapos? Hol szültél? Hol laktok? Liza lányom 1 nappal idősebb a te gyermekednél.
Vera! Nagyon édes Bence az új gatyóban! A zokni lemaradt? Vagy lehúzta a kis zsivány? Milne-tigris nálunk is menő, igaz, sokkal kisebb méretben Kép
Gabi! Lehet, hogy tesztelek, de olyan jó az ábrándozás... Kép
Anita! Robó micsoda pofi!! Igazi zsivány lesz belőle! Az a kalap nagyon sármossá teszi, majd megnézetem Lizivel is, mi a véleménye Kép Kép
Magunkról annyit, hogy a mérleg 6,16 kg-ot mutatott, és 61,5 centi hosszú, védőnénit bírja, ezért neki is pisilt a mázsáláskor, a kezére... Kép. Most alszik, és közben sül a csokis muffin. Még vele kevertük a tésztáját, de közben elaludt. Almás fotó apa laptopján van, így majd csak késő este bírom feltenni.
Üdv, Panu
panu

Sziasztok megint!

Felébredtünk. A nagyobb baj az az hogy Bence is. Délelőtt is egy félórácskát sikerült aludnia, meg most is. Pedig most én is lepihentem mellé, de nem jött összeKép
Mostanában pedig ha nem tetszik neki valami (leginkább ha azt akarja hogy vegyem fel) olyan hangos sírásba kezd, hogy rendesen megijedek. Az én pici manóm akinek eddig a sírása is inkább nyöszörgés volt. Na de most. Rájött hogy kell igazából sírniKép És akkor még örülhetek hogy csak most közel félévesenKép
Azért a macskanyávogás is megy továbbra is...

Na idetettem magam mellé a hordozóba. A röhej az hogy mikor már meghallja a lépteimet hogy megyek felé, már abbahagyja a sírást és vár nagy szemekkel. Amikor meg megemelem, vigyorogKép
Nagyon imádom, olyan kis drága, de néha azért rettenetesen fárasztó tud lenniKép

Anita!
Robó milyen tüneményes ebben a kalapban. Most nem is tudok választani melyik kép tetszik a legjobban, mert mindegyik csúcsKép
Miben ül?
Én is úgy vagyok a banánnal, hogy félek tőle, és inkább nem kap Bence. Én már adtam neki 3szor, de mivel ugyanúgy megéhezett éjjel így is, és a kakija is kemény volt tőle, elhalasztottuk későbbre.
Köszi a dícséretet Bence nevébenKép Az akció már csak holnapig tart sajna, de már nem is volt túl sok ruha, kár hogy mi sem mentünk korábban.

Panu!
A zokni nem maradt le a képen, mert akkor épp csak a próba kedvéért adtam rá Bencére a nadrágotKép Egyébként ő nem veszi le a zokniját. Bár gondolom azért mert még nem jött rá hogy kellKép
Nem tudsz véletlenül valami tuti muffinreceptet a csokison kívül?
Én mindig olyat sütök (na meg olyat amiben valami gyümölcs van a csoki helyett), és már jó lenne valami változatosság.

Én Bencének gyümölcsök közül adtam már almát, körtét, banánt, szilvát, sárga- és őszibarackot. Mindet szeretteKép de nálunk sincs olyan hogy elégKép Addig eszi amíg adom és tátja is a száját. Aztán a következő félórában vissza is jön a felesleg. Így lett tegnap a fél lakás sárgabarackosKép Én a ruhákból Vanish OxyAction-nel szedem ki a foltokat, de nekem csak akkor válik be, ha frissen megcsinálom. A beszáradt foltok szépen bennemaradnak a pelusokban is, még a sokadik mosásra isKép Ma átmostam a pelusokat 90 fokon Cloroxszal és ugyanolyan foltosak maradtakKép
Ezentúl nem hagyok semmit beleszáradni! De néha nincs rá rögtön időm.

A gyümölcsök után én 6hósan szeretném elkezdeni a krumplit pár napig, aztán répát, sütőtököt (egyszer már azt is kapott Bence), salátát. Remélem azzal sem lesz gond és megeszi Bence!

Klarissza!
Üdv ittKép Nagyon édes kis babód van! Megnéztem a profilodban található weblapotKép

Mennem kell, mert Bencike türelmetlen és szeretné ha felvennémKép
Puszi,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok Kép

Vera, ne szomorkodj máááááá! Én is túléltem valahogy! Kép Direkt nem is számolom, h mikor kéne megint jönnie, hátha elfelejti KépKépKépKép
Benci annyira édi! Az a birkózás a tigrissel!!! Kép Hami a macijával szokott nyálbirkózni: szopogatja és birkózik vele, megzabálom!!! Majd keresek róla képet!
LÁtom, cumiból van választék Kép

Anita, Robótól el vagyok ájulva, olyan képeket tud vágni!!! KépKépKép

Gabi, sztem is 6 hós ugrás lehet nálatok! Már annyira nagyok vagytok, hihetetlen, mi? KépKépKép

Panu - ezeket másolták ki nekem egy nagyokos könyvből, remélem, pár nap múlva nekem is meglesz, esetleg nézhetek részleteket is belőle.

LACTUCA VIROSA (mérges saláta igazi tejtermelődést serkentő szer),
LECITHINUM (a vér tápanyagszállító képességét növeli, így a tej tápértékét is, és a tejelválasztást is),
LAC DEFLORATUM (serkenti a tejtermelődést),
CAUSTICUM (fáradtság, szorongás, virrasztás miatt apadó tejre),
ALFALFA (szoptató anyáknál növeli a tej minőségét és mennyiségét),
CALCIUM CARBONICUM (bőséges tej, a gyerek mégsem akar szopni, emiatt csökken az anyatejmennyiség),
BRYONIA (tejlázra, emlőgyulladásra is, a gyerek nem fogadja el a mellet, de ha megnedvesítik a száját, akkor igen),
DULCAMARA (ha a tejtermelődés megfázás hatására csökken vagy szűnik meg),
PULSATILLA (szintén szorongás miatt apad, vékony, világos, érzékeny nők szere elsősorban)

Pusszancs, mennem kell altatni... mert annyira nyügi Kép Mindig alszik vagy 4 órát naponta (4x1et), ma meg eddig 2x 1/2 nél tartunk...

Ann
annann

Sziasztok!

Kicsit nem figyelek oda és teleírjátok a topikot! Kép Hál istennek. Kép

Nem is tudom már kinek mit akartam írni. Na majd lassanként és nem névreszólóan eszembe jut. Kép

Banán téma:
Nekem sem ajánlották, mert mielőtt szállítják állítólag befújják érést gátló anyaggal, aztán amikor célba ér, érést segítővel. Azért döntse el mindenki magának, hogy ad-e a babának.

Mensi:
Nekem még nem jelentkezett, de nem is vagyok rá kíváncsi. Jó lenne ha nem is lenne már. Kép

A képek nagyon jók, különösen Anita Robója tetszik, tök vagány kiscsákó!! Kép Beni imádja, ha fényképezzük Kép, olyankor direkt pózol és vigyorizik.

Sajna nálunk két napja folyamatos hiszti van Kép, ha öt percre nem vagyok vele közvetlen testi kapcsolatban, akkor ordítás van. Most is itt ül az ölemben és néha veri a klaviatúrát. Kép Jó sokáig tart így írnom. Kép

Na megyek is, további szép napot!
zit
zit

Sziasztok, megérkeztünk, majd este jövök és írok mindenkinek, csak el akartam újságolni hogy manókám 5390 gr, azt hittem elájulok mikor megláttam az eredményt a mérlegen...alig 14 napja voltunk akkor 4890 volt pelenkával!!!!
Nagyon dagad a gyerek Kép
A fenekére kapott vmi bűzös ragacsot, talán attól meggyógyul Kép
Egyébként fülig ér a vigyora Kép
pusssssszok
regi
gregina

Sziasztok!

Javítom magam, nem két foga jön, hanem háromKépKépKép

A felső kettő még nem bújt elő, de már látszik a hegye, és baloldalt a felső (középről a (leendő) második) már kint van!

Most kicsit nyűgös, de nem viseli meg nagyon, hála Istennek.

Annának egyész éjjel magas láza volt, 39.0-39.7, volt, hogy még a hűtőfürdő mellett is felfele ment. Apa is beteg, anya is, én isKépKépKép Én nem vok nagyon rosszul, csak a köhögéstől előjött az asztmámKép

De optimista vagyok, mint mindigKépKépKép

Babókák tetszenek, Robó nagyon eredetiKépKépKépKép

Marcsi, Ákosod nagyon hasonlít az én BencémreKépKépKép Mennyi idős?
Megkaptad a levelem?

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szép estét mindenkinek!
Na most végre írhatok, úgy néz ki, Domci végre elaludt KépNa nézzük csak sorban:

Anita:
Robó nagyon vagány, a szerény kép a legklasszabb, hát igen azon a képen igazi hódító pofija van Kép
A gép hál'istennek még működik, úgy néz ki kiírtottuk a gonoszt...10 percenként kikapcsolt a gép magától, stb..Kép A család férfi tagjai dolgoztak a víruson egész hétvégén Kép

Panu:
cSak nem egy kistesón ábrándozol?! De jó neked! Kép
Ez a legjobb az egészben, mikor nem tudja az ember hogy mi a helyzet, ez az örömteli bizonytalanság a legjobb Kép
Ami a hozzátápit illeti, nekünk bevált a szilva, nem vettem észre hogy nehezen emésztené, sőt, talán javított is a kakin. Most krumplival próbálkozunk, azt még nem kóstolta, de szinte biztosan ízleni fog neki, az én lányom mindenevő, bármit betöm, ami kéznél van Kép de komolyan, még nem volt olyan ami nem ízlett volna neki! Banánt én nem fogok neki adni még jó ideig, egyrészt mert tényleg mindenféle gázokkat érlelik, másrészt meg nem szeretném hogy "felfújja".

Amúgy gyümi után Domci is hatalmasat büfizik, és a vége mindig visszajön, persze a ruhámra Kép

Vera:
Benci tünemény, nekem a cumis kép tetszik a legjobban Kép látom nektek is bunkós végű cumitok van Kép klassz a gatyója, azt mennyiért vetted?!
Egyébként a Neten van vhol muffin-os oldal, ott több száz muffin recept van, majd megkeresem! Mi almásat szoktunk csinálni, én imádom!

Klarissza:
üdvözlet, teljesen el vagyok ájulva, megnéztem Laca képeit, fantasztikusak!!! Mr. Februárból a középső nagy kép a kedvencem, az vmi hihetetlen jó!!!!! Mennyi élet van a szemében! Gondolom nagyon vidám virgonc kislegény Kép

Találtam hintát Domcinak használtam 8000ért, újan meg 11000ért, naná hogy az újat fogom megvenni üzletben!!! Kicsit hihetetlen hogy 25 kg-ig jó, de hát ők tudják...Teljesen be vagyok sózva, már holnap mennék is érte, de sajna csak vmikor a jövő héten jutunk odáig Kép

Hát mára ennyi sikeredett, nyugodalmas jó éjszakát!

Regina és Dominika
gregina

Vera: www.konyha.lap.hu oldalon az édességeknél találsz muffin recepteket, van pár száz Kép
gregina

Sziasztok!
Csak gyorsan, mert mág ezeregy dolgom van.
Muffin: http://x3.hu/freeweb/frameset.x3?user=/receptek&page=/muffin/home.htm ezt a muffin oldalt találtam, ezen pár száz muffin recept van, lehet válogatni Kép Kép

és az ígért fotó:
Kép

Üdv, Lizi és Panu
panu

Sziasztok!

Lasssan nekem is ágyba kéne tévednem, de még bekukkantottam.Köszi mindenkinek a dicséreteket Robó nevében is.

Panu: nem bírom, Lizinek ezeket a gyönyörű szemeit. Olyan kis csábos. Látod nem is az almát nézem, ami miatt feltetted a fotótKép. Csudaszép leányzó.

Regina:Domcsi nagyon szépen fejlődik. Látod nem kell aggódnodKép. Örülök neki nagyon , hogy dagad a csajsziKép.

Zsuzsófi akkor javítok én is, nem kettő, hanem három fogacskához gratulálok. Jobbulást!!

Zit: nem is tudom, hogy sajnáljalak e, amiatt, hogy Beni anyafüggő lett. Talán pár év múlva visszasírjuk még ezt az időtKép. Persze tudom, mennyire fárasztó , nálunk is ez megy. Ritkán játszik magában. Csak nálunk nem két napja kezdődött...Giffek most is tutijókKép.

AnnAnn: bírkozós képet várjukKép.

Vera: szerintem Benci a foga miatt sírdogál. Foltokkal küszködök még mindig. Van mikor én sem tudom rögtön lekapni róla és kimosni izibe. Főleg ha máshol vagyunk. Akkor Benci is olyan mohó, mint Robó. Már kezdtem aggódni, hogy csak ő büfizik vissza ennyi adagot. Jó, hogy írtad, hogy nálatok is ez megy.Mármint nem az a jó, hogy nálatok is ez megyKép. ..

Jó éjt , szép álmokat mindenkinek: Anita
anita77

Sziasztok!

Anita: kérdezz nyugodtan. Csak úgy bele a világba nem tudok semmit sem mondani Kép Marcsinak pl jó kérdései voltak a chat-en Kép Nem vagyok mindentudó, de hátha Kép

Holnap leszünk 7 évesek a fickómmal Kép Nagyon furcsa, milyen régóta tart már Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Bocs, ma sem tudok személyreszólóan írni mindenkinek, talán később.

Cory:
Nagy gratu a 7 évességhez, ünnepeljetek ám!!
Kép

Klarissza, Panu:
Azt hiszem nem üdvözöltelek még titeket:
Kép köztünk!

Zsuzsófi:
Gratu a fogakhoz, gondolom szegény Bence megkínlódik vele. Bárcsak már mi is ott tartanánk, hogy megindulnának!

Anita:
Biztos visszasírom majd ezeket az időket, de most nagyon fárasztó napjaim vannak.Ki vagyok purcanva.
Drága kis bagolykám ma is már fél hatkor fent kukorékolt. 20 percig meg se mozdultam hátha visszaalszik, de nem. Nekiállt mászkálni az ágyban Kép , plusz rajtam gyakorolt felállni. Így fél óra után felkeltünk. Kivittem a nappaliba és másfél óráig eljátszogatott, én meg a gondolattal, hogy tán ki kéne ütni Kép , hátha alszik 8 órát egyben. Kép Oké, ez csak vicc.

Nem tudom mit tegyek, hogy aludjon, lehet, hogy átszokunk a későbbi fürcsire Kép és alvásra, akkor talán reggel egy órával tovább alszik. Teljesen tanácstalan vagyok Kép . Mit rontottam el? Mondjatok valamit, légyszi, légyszi!! Már az is eszembe jutott, hogy tápszert adok neki éjjel és akkor apája is fel tud kelni hozzá, gondolom ez rossz ötlet, mi? Kép

Na, megyek, nem panaszkodok tovább.
Pussz mindenkinek!
KépKépKép
zit

Sziasztok!

Hát nem vagyok a toponKép Tényleg megjött, de úgy rendesen és még ráadásul a hasam is görcsöl. Már el is felejtettem milyen is ez. De nem úgy szokott lenni hogy amíg szoptatunk nem jön meg elvileg?!?!? Pedig Bence 3-4 óránként eszik, éjjel pedig 7-8 órát alszik egyben. Lehet emiatt? Mindenesetre ezek után a szoptatás fogamzásgátló hatására sem mernék fogadásokat kötniKép (mondjuk eddig sem mertemKép)
Na mindegy, ez van!

Ann!
Már nem vagyok olyan nagyon szomorkás, csak idegesít. Jó lenne ha elfelejtene legközelebbKép
Macis nyálbírkózást kérjük szépen megmutatniKépKép

Regina!
Köszi a muffinos oldaltKép
Cumi: Bence csak ezt a fajta cumit képes szívni, a többi kifordul a szájábólKép de nekem mindegy csak szívjon valamitKép Néha azért megpróbálom a jobb minőségű cumikat is a szájába dugdosni, de nem megy neki továbbra sem.
A kertészgatyót kérdezted mennyiért vettük. Az akciósan 1790 volt.

Panu!
Neked is köszi a muffinrecepteketKép
Lizi nagyon édesKép tényleg nagyon huncut szemei vannakKép

Cory!
Gratulálok a 7 évhezKép Nem semmi!
Hozzánk képest biztosan, mert mi még csak 2 és fél éve ismerjük egymást. De a tempó jó volt, mert már házasok vagyunk és Benci lassan féléves leszKép Ja, és nem a baba miatt házasodtunk össze, ő csak 3 hónappal az esküvő után fogantKépKép

Zit!
Beni hányszor kel éjjel?
Nem nagyon tudok mit tanácsolni, mert Benci is kel egyszer, pontban 3 óra 30korKép Mondjuk ő utána csak 7-8 körül eszik, és még utána is visszaalszik picit. Talán a későbbi pancsit kipróbálhatjátok, de nálunk semmi nem jön be.

Olyan szép napos idő vanKépKép
A köv. szopi után készülök Bencével a Prince Oliver boltba (itt van nem messze tőlünk, ide még képes vagyok babakocsival bejutni, máshova nem nagyonKép) bodykat venni, mert lassan kifogyunk. Nálatok egyszerre egy méretből hány body fut? Én már csak 74est veszek. Biztos kicsit nagy lesz rá, de majd belenőKép

Most viszont mennem kell vasalniKép pedig jó lenne leheveredni kicsikét!
Üdv,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Vera: nálunk 7-8 body van egy méretből. Lassan Zsoma is 74-eseket hord, de én most még egy darabig nem veszek ruhát Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok Lányok!

Úgy látszik ez már csak így marad, hogy nem tudok olyan gyakran jönni mint szeretnék Kép Most is már az idejét se tudom mikor írtam utoljára, mert olvasgatni azért szoktam ha jut rá időm. Viszont most kimaradt egy pár nap, és hát annyit írtatok, hogy meg se próbálok rá reagálni, akkora mennyiség. Ami persze nem baj, sőt! Kép Legalább látszik hogy a topik él és virul KépKép
Így utólag is üdv az újaknak, örülök hogy jöttetek Kép

Cory, gratula az évfordulóhoz, tényleg nem semmi Kép Na és milyen az a bizonyos hetedik év? KépKép Mert ugye sokan mondják hogy az a kritikus pont... Én mondjuk nem nagyon hiszek benne. Meg mi még távol is vagyunk tőle, még csak most lesz 3 éve hogy először beszéltünk - mert mi ugye a neten ismerkedtünk meg KépKép Ehhez képest már itt vagyunk két lurkóval... Sose hittem volna hogy ilyen rövid idő alatt ennyit változik majd az életem Kép

Nálunk egyébként semmi különösebb újság nincs, kisebb-nagyobb zökkenőkkel azért elvagyunk. Csibi továbbra is hol egy angyal, hol pedig maga az ördög Kép Tünci vigyorog egész nap, vele az az egyetlen gond, hogy szinte csak kézben szeret lenni. Na de már remélhetőleg nem sok idő, elkezd mászni, és akkor ezen is túl leszünk Kép Igaz hogy 1 hét múlva 5 hónapos lesz, de még csak tegnap kapta meg a 4 hónapos oltását, annyit kavart a dokinéni karácsony körül, most meg bejött neki egy kis nátha is, úgyhogy egy hét azért is kimaradt. Viszont a szurit tök jól viselte. Apujával voltak, ő mindig olyan tök jól megoldja a helyzetet, nagyon büszke vagyok rá emiatt Kép Napközben csak egyszer sírdogált a kiccsaj a lába miatt, kapott rá pár percre egy kis borogatást, aztán rendben is volt minden. Láza sem volt, úgyhogy nagyon klasszul átvészeltük az oltást most is Kép

Itt a végére meg elárasztalak benneteket képekkel, ki tudja mikor tudok jönni megint Kép

Sziasztok, Diti
Kép
Kép
diti

Hm, nem enged felrakni csak kettőt... Kép
diti

Sziasztok Kép

Vera, örülök, h jobb már a kedved Kép Érdekes, nekem amikor megjött, szinte csak pecsételő volt... Félreértés ne essék, nem vágyom arra, h elöltsön, de ez van. Én azt olvastam, h amikor 6 óra kimarad 2 szopi között, a fog. gátlás se tuti (sztem egyébként se, de pszt! Kép ), no meg nagyobb az esélye, h megjöjjön. Hát nekem bejött.
Nálunk kb. 10 body lehet forgalomban egyszerre, de ez nem egy méret. Volt, hogy 56-60-62 esek, aztán 56 ki, 60 ki, 67 be. Szóval így forog.

Zit, hiányoztak már a betűid! Kép Jajjj, annyira sajnálom, h nem megy az alvás, de nemtok mit kitalálni. Kísérletezni kell!!! Nálunk úgy van, h ha Hami 6-fél7 kor ébred, akkor már nem tuti, h visszaalszik. Ekkor én totál kóma vagyok, nem tudok kibújni az ágyból. Apája szórakoztatja. Kép Most még fél6kor ébred éppen és sikerül neki visszaaludni 8ig. Ez nagyon rendben van! Kép

Panu, almaevés KépKépKép

Regi, hol veszed a hintát? Milyet?

Cory gratula a 7hez!!! Kép (Mi már 11 leszünk a nyáron! Kép)

Nyálbirkózás: (persze amit le tudtam belőle kapni...) KépKépKép

KépKép

Pusszancs
Ann
annann

Ja, egyébként még az is van, h Haminak csomókban hullik a haja... Megfogom fönt a haját, min. 10 szál a kezemben marad. Hátul már csíkos a feje: hol haj, hol meg kopasz. Úgyhogy lassan megkopaszodunk Kép

Igaz, h pörög a topic, de néhányan nagyon régen írtak!!!! pl. Hanzika, Zsizsa, Szisz ??? Nyuszimanó és Gabi75 hazajöttek ugye? de visszamentek már, vagy hogy is van ez?

Na tényleg eldugulok
Pussz
Ann
annann

Na még egy...

Kép
diti

Hali!

Ann,
köszi a hiányolást.Kép Mostanában Gabi egyáltalán nincs el magában, és úgy nagyon nehéz írni, hogy a kezemben van. Most is csak egy képet teszek fel, mert nagyon tetszik. De majd visszaolvasok, és írok is nemsoká.Kép

Zsizsa

Kép
Nagyon laza kiscsaj vagyok ám!Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X