Sziasztok!
Mindenkinek köszönet, hogy Lauráéknak szorítotok. Ha tudok bővebben róluk megírom.
Jó sokat írtatok, elkezden visszafelé az írást, ha vkit kifelejtenék, vagy nem sikerülne befejeznem, az azért van , mert Robó felébredt.
Olyan szép napos idő van, kéne ablakot pocolni , de most inkább írok gyorsan. Március elején lesz Robó keresztelője,most azt szervezgetjük. Kicsit zűrűs, mert délelőtt lenne 1/2 10 -kor, és így előző nap meg kéne főznöm, ahhoz, hogy legyen kaja délre. Nem annyira sokan leszünk kb 15 fő, de csak készülni kell rá jobban.
Gabi: dejó, hogy Zsoltika ilyen ügyesen aludt. Igazi jó hír. Lehet, hogy egyszer Robóval is eljutunk eddig
? Evészet terén nagy a valószínűsége, hogy Zsolti most tart a hat hós ugrásnál. Banán. érdekes kérdés,sok helyen olvastam, hogy banán mehet, de vannak oldalak mint pl LLL is, ahol nem igazán ajánlják allergén hatása miatt. Most egyenlőre úgy vagyok vele, hogy nem igazán adom én sem. meg a másik kicsit tartok tőle, hogy kintről behozott zöldség-gyömölcsfélék, mivel vannak permetezve, vagy gyorsérlelve.Annyi rosszat hallottam felőle. de ez csak az én véleményem.Remélem a fejfájás elmúlt már
.Biztosan a fronttól volt.
Klarissza: örülök, hogy jöttél, gyere sűrűbben.Nem vagy egyáltalán "öreg"
. Kicsit írj majd magatokról. Babócádról is érdekel ám minden ! Kisfiú, kislány ? Jó baba? stb... ami eszedbe jut oszd meg velünk. Nagyon jó kis társaság van itt tényleg,mindenkit szeretek
.
Vera: szomorúan olvasom, hogy rossz a kedved. nekem is vannak előjelek a menszesznek sajna, de az az érdekes, hogy most semmi hasfájás nem párosul hozzá, mint eddig régebben. Sajnos ezzel együtt kell élnünk
.Meglennék nélküle én is
.
Benci: még ilyen tündérien dögös kissrácot! Mi is akartunk venni ilyen gatyót, de jó lenne még feljutni a Corába, még akciók vannak.Tényleg meddig tart nem tudod?? De a járvány miatt én sem merek elindulni. Nekünk pedig nem egyszerű még itthonhagyni a nagyszülőkkel, mert csak hosszú az idő nélkülünk.(út miatt is) Cuminézegetős kép is édi, nameg a tigrisorrharapó mutatvány se semmi
. Aranyos nagyon.Az első képen olyan édesen tartja a lábicskóit Bence, Robó is szokta így
.Meg lehet őket zabálni én mondom!
Regina: nekünk is volt vírus, szerencsére sikerült "kiírtani". Teljesen rendbejött a gép? Mi volt tanácsadáson, várom a fejleményeket. Amúgy meg tudtam, hogy mentek, mert Robó beszélt Domcsival
.Lassan minden nap tartják a kapcsolatot
.
AnnAnn: jó, hogy van ismét tejcsi
, örülök neki. Újabb bogyó nevek engem is érdekelnének. Nem tudom miért nem kapom meg a leveled, más is innen írt a profilomba szereplő címről, azok ideértek. Pedig várom ám még mindig a levélkét. Hanna súly pedig szerintem nagyon jó korához képest, aggodalomra nincs okotok szerintem. Lehet ő is elejében többet hízott, most kevesebbet. Gyönyörű a kékszeműhuncutúlmosolygó Hanna
. Tényleg nehéz ari mosolygós képet készíteni. Egyre nehezebb elkapni egy egy jó pózt
.Nagyon szép lányod van
.
Marcsi: nem is tudom mihez gratuláljak először
? Elsőként Ákosnak a sok mindenhez, üléshez, álláshoz. Nagyon ügyes fiúcska. Mekorra lett, oriási
. Remélem mostmár sűrűbben fogsz jönni. Nagy gratula a vizsgáidhoz is, ügyi vagy
.Hozzátápiál mi is itt tartunk. Cory hasznos ötletei jól jönnek
.Fogacskáji bújnak már? Szép az etetőszék is.
Batkamano: szerintem a hozzátápi egy ideig listán lesz. Tényleg sikerült szerezni valamit húsnélküli ételekről? Köszi a megnyugtatást is, aranyos vagy.
Panu: almás fotót várom kíváncsian
. Liza hogy viselkedik mostanában? Jó lehetett kicsit kimozdulni, hólapátolás
. Szerencsére itt nem esett a hó.Már nagyon a tavaszt várom.
Cory: chatre nincs időm járni, de ha vannak jó ötleteid én is szívesen olvasgatnám
. Főképpen a hozzátápiról, de más gyereknevelési tanács is jól jönne
. Én is bízom abban, amit Te írsz
.
Zsófi: Bencének, Annácskának és neked is jobbulást. Fogacskákhoz gratula. valamit adtál rá neki, vagy nem viselte meg nagyon?
Zsófi: semmi bocsánatkérés, több ilyen cukor fotót kérünk ám
. Nagyon szép nagyszemű Botibabád van
.Hozzátápi: én is úgy vagyok, hogy sok az infó, de azért ki tudom szűrni ami nekem megfelel. Én főzicskélek, nekem az vált be, de biztosan lesz majd olyan is, (pl ha megyünk valahová), hogy bébiételtadok Robónak. Szerintem a bébiétel kényelmesebb, de valójábban jobbat nem tudok rá kitalálni.Maradok a főzicskénél, időben nem sok és tudom, hogy mit eszik a gyerkőc. Bár a bébiételek gondosan válogatott anyagokból készülnek, de valahogy nem próbáltuk még ki mi sem. Kicsit furcsa , hogy mini adagokat főzők, volt már, hogy le is égettem
, de jó dolog szerintem, főleg aki szeret amúgy is főzni. Néha az idő kevesebb, de maradok ennél
.
Orsi: köszi a homeós bogyikról a leírást. A másodikról nem hallottam még, az milyen CH értékű? Köszi a leírtakat is hozzátápiról, de szerintem is vannak benne kérdéses dolgok. Van egy jó kis táblázatom, elküldöm neked is ha gondolod .Ebben vannak jó dolgok. Persze tényleg annyi az információáradat, hogy győzzőn választani az ember belőle. Nagy lányoddal hogyan kezdtétek?
AErika: látom a többiek már szépen leírták a bogyókat, mást én sem tudok írni. Csőrőspohár: nálunk inkább varázsitatós pohár van. Szelepes és jól zár. Robó szereti , jól iszik belőle mellette még pohárból is iszogat. Szóval nálunk nem zavarta a pohárból ivást a csőrős itatóka. Foltokkal én is gondban vagyok, jó lenne vmit kitalálni rá.
DBArbi: köszi a szívecskéket
. Most ahogy rápillantottam Fannira még a lélegzetem is elállt. Milyen nagy már, mintha nem is ő lenne. A farmercuccról pedig nem is beszéltem még
. csuda csini nagylány már
.Látom nálatok is menő a távírányító
.Szépen ül már Fanni is.Holnapra Fanninak boldog 8 hót kívánunk!!
Susie: táblázat ment. Emlékeztél még a kapapos képre? De drága vagy. Tényleg nem macsó Robó a szerkóban, főleg ahogy apája fogja
, de a mamusz miatt tettem fel a képet a felette lévőt meg a telefon miatt. Termékbemutató volt éppen
.
Barbi: de csinik vagytok az egyforma szerkóba. Talán bébi-mami divatbemutatóra indultatok
? Édesek vagytok nagyon. Ádi is hatalmas fiú már. Gurulós kaki nálunk is megy. Bár nem csak attól ami fog, minap kérdezte a dokibácsit és azt mondta, hogy adjak több folyadékot, mert lehet, hogy attól van. Bár Robó nem nagyon van oda a teákért. Azaz egy két kortyi és kész. Jó kirándulást Nektek, remélem jó időtök van/volt.
Meme: Nórinak is utólag boldog 4 hót kívánok.
Hú , jó hosszú lettem és képzeljétek Robó azóta is alszik. Már ötször szaladtam ki hozzá, és még mindig húzza a lóbőrt. Előtte jól behamizott persze
.
Diti, Meme, Edit, nyuszimanó, Judit, Docka, Szisz, Dea, Gabi75 és a többiek merre vannak?
Szisz: talán azóta teleltek már?
A foltokkal én is gondban vagyok. Tényleg ti mivel szeditek ki a színes rucikból? Minap sütőtök fogta agyonra be a kedvenc ruginkat. Érdekes, mert nem evészet közben kenjük össze, mikor előke is ott van. Nagyon szépen eszik ilyen téren Robó, hanem inkább utánna néha úgy veszem észre, hogy túleszi magát, és olyenkor jön a büfivel együtt a kaja is. Másnál is van ilyen???
Több helyen is olvstam, hogy addig adjuk a babának még éhes...Na nálunk Robónál nincs elég. Képes nagy adagokat megenni, mellette pedig később kiadja a felesleget.Nehéz eltalálni mennyi az elég..
Tényleg jó hossz lett, de azért pár képet én is teszek fel:
Ho-hóóó Babanetes barátaim, itt vagyok én is
:
Úgyis szét tudom húzni, ha én akarom:
Kicsit szerény de azért csábos fiúcska vagyok:
Mindenkinek további szép napot: Anita és Robó