Új privát üzeneted érkezett!

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 00:05-kor.

Heni

Kép
szheni

Csillagtáncos:
gratulálok! a lába tényleg nem látszik, de sztem tök édes!! Tök jó, hogy túl vagy rajta! Mármint ezen az első 12 héten!
Ne félj, nem sokáig lesz már az a hűtő büdi! Remélem legalábbis!

Nekem is mondta a szerkesztő, hogy mentsük le gépre, mert hiába ragasztjuk be majd a könyvbe, oan rossz minőségű, hogy hamar kifakul:(. Csak azt nem értem, ha a papír ilyen tré, akkor nekünk miért nem osztogatják gyakrabban a fotókat? Mert ha vmi jó minőségű papírról lenne szó, és nem adnának.. de így??

Heni
köszönöm neked is és mindenkinek (nem sorolok fel mindenkit név szerint, de köszi nektek), aki ennyire biztat!! Már amúgy nem fáj a pocim, csak egy-egy ponton néha beszúr.

Heni: egs! most én is lenyomnék egy pár szem toffifeet.
7 végén benyomtam egy jó nagy dobozzal!

Ácica:
nyugi!! Nő a baba, kell a hely, nem lesz baj, de úgyis mindjárt mész UH-ra, és meglátod minden rendben lesz!!!

Este lehet megsütöm a másik rúd túrós rétesemet. Nyamm!

Anyukámmal beszélgettünk telefonon, megjegyezte, h túrómániám van :shock: :lol: , csak mert csináltam túrós palacsintát, túrós rétest, és túrógombócot is nagyon akarok enni.

Pusz
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 00:06-kor.

Heni

Kép
szheni

Heni: nekem jan.-ban lett volna átjárhatóságim.
Szept.-ben el kezdtem a clostit, 3 hónap kúra, aztán jött voln a katonavizsgálat, majd az átjárhatósági, én totál rá voltam készülve, hogy kelleni fog, de nem jött be, ami nem baj!!!

most én is éreztem a pé-t,a clostival, előtte nem.

Legalább a duphastonról is nemsoká le lehet állni, már úgy várom!

Neked meg az utroról.

Neked a lombik miatt volt méhtükrözés vagy lapar?
Vendég

Heni: de gyönyörű!!!
És a házatokból pont a dunára láttok?
Köszike!!!

Érdekes, ha magamnak kell kotyvasztani, nem is vagyok fáradt hozzá! :lol: , küldökmajd ha kész lesz! :wink:
Vendég

Szheni, Puszedli!

Köszi a megnyugtató szavakat. Amikor mást kell nyugtatgatni, abban nagyon profi vagyok, de ha magamat... :o

Heni!
Nagyon szépek a képek, bárcsak itt is havazna!!!

Puszedli!
Nem is tudom, miért gondolja anyukád,hogy túrómániád van? :shock: :lol:
Nekem tésztamániám van. Mintha olasz lennék, minden jöhet, ami tészta vagy pizza, vagy kelt tészta...
Nem éppen a legegészségesebb kaják, sajna... :?

Kép
ácica

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 00:06-kor.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Ma nem volt tanítás a nagynak, így a kicsi is itthon maradt, és meghosszabbítottuk a hétvégét. Társasoztunk ezerrel. Ma is sikerült egy csomó mindent megcsinálnom itthon, remélem elmúlik az ólmos fáradság mostmár.

Heni, szépek a képek! Tényleg hatalmas a kertetek! Már a pocak-fotód óta akartam írni, hogy nagyon klassz a házatok, ami a háttérben látszódik!

Ácica, csípések alakulnak? Te se aggódj, kedves! Mikor mész UH-ra?

Puszedli, ne aggódj! Minden rendben van, tuti. Lehet a heg, lehet kicsit hátrahajló a méhed, és ahogy emelkedik ki, az okoz fájdalmat. Nekem ma éjjel annyira húzódott, hogy azt álmodtam, szülök. Pajzsmirigy UH - nagyon gáz. Engem 1x a nődoki utalt be mammográfiára s.o.s., 2 hét múlvára kaptam időpontot, addig rettegjek, ugye. Másnap reggel a Telki kórházban azonnal fogadtak. Sajnos, amióta a gyerekekkel is kell ilyen-olyan orvoshoz járni, egyre inkább az van, hogy vagy a fizetős megoldás, vagy a várakozás, kétes eredményességgel. Csak tudnám, minek fizetek tb-t, lassan semmit nem lehet igénybe venni.

Betegek, gyógyuljatok!

Noémi, Balta babának a neve honnan ered? Művésznév?

Csillag, nagyon szép a babád!

Sziasztok!

Ezt ismeritek? http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Benta&year=2009&month=6&day=3&babycount=1

Benta
benta

..

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Pocifájósoknak üzenem, hogy kitartás!!!Nekem is sokat fájt a hasam, bár nekem a belecskéim puffadtak (már bocsi), elég kellemetlen
:(...újabban a derekam fáj....ott is lazulnak az ízületek, nyúlnak a szalagok és éjszakánként gyomorégésem van.....de amúgy minden OK :D ...szombaton voltam bababoltban és kárpótoltam magam néhány rucival...persze a babócának is vettem ezt-azt :wink: , vasárnap pedig abbahagytam a Duphastont és azóta sokkal nyugisabb vagyok.....

Csillagtáncos!

Édes a bébid :wink: és szerintem nagyon jól látszik!!!!

Heni!

Szép a környéketek! Remélem itt is lesz hó...eddig kb. 5 percet havazott...
:?

KépKép
amadea

Ja....és a házfotóra szerintem a többiek is kíváncsiak :wink: ...én mindenképp :D

KépKép
amadea

Heni: én is kérek képeket! Imádok képeket nézegetni!
Én a mienkról nem küldök, mert egy szimpla panel, semmi extra nincs benne.

Azt hittem a Duna, oan víz volt :oops: , mindegy, azért szép a kilátás!!
nem tudom betudom-e tenni ezt a linket, ill. hogy megtudod-e nézni, neked biztos ismerős lesz:)

http://picasaweb.google.hu/lh/photo/95N ... XW1oKMB5fE

Heni a lombik előtt sokáig próbálkoztatok, mire kiderült, hogy baj van?

Ácica: a pizza, hmm! napok óta arra hajtok, hogy nyerjek a rádióban, de nem jön be:(, de nem adom fel!!

Benta: tök jó, hogy ma is együtt voltatok otthon! nincs is annál jobb, mint amikor hosszúak lehetnek a hétvégék!

Amadea: én is arra várok, hogy abbahagyhassam a duphastont! már nincs is oan sok hátra! meg már meglesz a 12 hetes UH is!
Nem voltak drágák a cuccok a brendonban?
Lefotózhatnád őket! :wink:

A Tescoban láttam karácsonyos bébirucikat! jajj, de édesek voltak! alig várom, hogy vehessek egyet!!

Képzeljétek, lehet febr.-ban táppénzre megyek, mert a főnökömék kitaláltak vmit, és nagyon nem tetszik.
Jutalékos rendszerben dolgozunk, mint iroda én 5%-t kapok a forgalom után, ami az alapfizut 30-40 e-rel megemeli. ez eddig nekem fixen járt. És jan.-ban jön az utódom, így febr.-tól kitalálták, hogy tervet kell teljesíteni nekünk is :shock: , ha nem lesz bizonyos alapforgalom akkor csak az alapfizu jár. Na, ezt nem kockáztatom meg, az a 30 e Ft rengeteg pénz! Szóval ha nem változtatnak rajta, akkor elmegyek hamarabb táppénzre. Meg az utolsó hónapokban ne várják már el, hogy kajtassak ügyfelek után!

Asszem ennyit akartam csak írni.
Szép estét!
Lassan kész a rétes, jöhettek enni!
Vendég

Benta ez a link állati jó!!!
Vendég

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 00:07-kor.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok Csajok!

Nos, tényleg régen voltam már. Sajnos annyi probléma adódott, hogy nem volt időm feljönni. Múlt héten beteg volt a gyerek, majd elkaptam én is :cry: . A hányás mellett pont kellett még a köhögés, az orrfújás és a mandulafájás. Most már jobb a betegeségem,de nem tökéletes. Orvoshoz nem volt időm sajnos elmenni, mert a 12. Uh után azonnal ültem kocsiba, mentem Borsdoba, mert nagymamám nagyon-nagyon rosszul van. Én nem szeretek ilyet sem mondani, sem gondolni, és nem is az én szavaim ezek, hanem az orvosé, állítólag haldokilik. Ez eltarthat akár több hétig is, de lefelé-lefelé megy. A szivem szakad meg érte. Nagyon rosszul néz ki.

Én múlt héten voltam a 12 hetes vizsgálaton. Jelentem minden rendben van velünk. Gyönyörű volt, és ugyanolyan lusta, mint amilyen a fiam volt :). A nevekkel csak én vagyok bajban, mert az uram érdekes neveket akar. Ha fiú: Dormánd (ebbe megyek bele), vagy Burtáj Bendegúz (ezt abszolut ellenzem). Ha kislány: Barka Borbála (ezt szeretném én), vagy Alirán (ezt az uram). Van még vita kettőnk között, de nem adom fel. És bízom abban, hogy egy romantikus estén majd meggyőzöm :)!

Ja és hogy a problémát tetőzzem magamnak, múlt héten döbbentem rá, hogy pénteken államvizsgázom a kriminalisztikai szakjogászképzésen. Nincs erőm, kedvem, energiám tanulni. Még mindig hányok, és emiatt szar a közérzetem is. Még nem híztam egy kilót sem, és a dokim már nagyon fenyeget egy kis kórházi infúzióval. Pont az hiányzik már nekem...

A táblázatot nem tudom felrakni, mert nem tudok HTML kódot feltölteni. Állítólag kezdő felhasználó lévén nem megy. Ha valaki nem kezdő, az szólhatna, elküldöm neki, mert hátha megy. Vagy kapocsolatba lépek valakivel, aki már rakott fel táblát.

Az újaknak puszi itt, és gratula nekik. Aki már túlvan a 12 hetes vizsgálaton, annak is nagy gratula!!! Szépek a babák lányok!!

Heni, Magdi, köszönöm, hogy hiányoltatok. Nagyon édesek vagytok. Mindenkit nagyon puszilok, attóől függetlenül, hogy nem emeltem ki!!!

Kata2
torokka

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 00:07-kor.

Heni

Kép
szheni

..

Heni

Kép
szheni

Édes vagy Heni! Megpróbálok magamba diktálni valamit és legalább fél óráig bent is tartani :)

Küldök én is képet Bongor szobájáról. A 9. hónapban csináltam a saját kezemmel :). Nagyon büszke vagyok rá, mert rengeteg munka van benne, de szerintem nagyon jól sikerült. Most Dr. Bubót fogok festeni :)!

http://kepfeltoltes.hu/081124/IMG_4312_ ... es.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/081124/IMG_4313_ ... es.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/081124/IMG_4314_ ... es.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/081124/IMG_4329_ ... es.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/081124/IMG_4332_ ... es.hu_.jpg
torokka

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 00:08-kor.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Jelentem olykor olvasgatlak, de írásra időmből nem futja. De hát említettem, hogy van már 3 lányunk, holnap vizsgázom német modulból, szal időkrízis rulez.
7végén voltunk a Nyugati Kárpátokban, király volt, jó nagy hó. Igaz törpét nem vittük, ő a Mamával maradt, de így jobb volt neki is.
PM-ben átlökheted Kata a táblát, remélem engem titulál eléggé régi felhasználónak, hogy ez ne legyen az ok.
Aprósággal pénteken megyek dokinénihez, már nagyon várom. Addig a laborjaim is elkészülnek (remélhetőleg).
A barátnőm épp most szül a dokinénimnél, izgulok is rendesen. Remélem nem tart túl soká, bár első gyerkőc, szülés indított. Nos kiderül.

Ja, ha pm-et ír valaki, akkor légyszi írja meg ide, hogy tudjak róla, mert sokszor bejelentkezni sem futja, marad az olvasó üzemmód.
További jó, nyugis babavárást.
nekem krumplis tészta undorom van minimum 21 éve (akkor ettem először), de pizza asszem jöhet. főleg ha kerül rá némi savanyú ubi. azt tonna számra bírom tömni magamba.
kissmanó

Heni, csodálatos a házatok! Annyira meghitt, otthonos, gyönyörű! Rengeteget dolgozhattatok vele! Dorog vagy Egom?

Puszedli, sajnálom a munkahelyed hozzáállását, de talán jobb is lesz így, addigra már jól fog esni a pihenés. Persze ha nem így tervezi az ember, akkor gáz.

Torokka, szia! Nagyidat nagyon sajnálom. Nem fogsz unatkozni mostanság. Bongor szobája nagyon klassz, ügyes vagy!

Jó éjt, csajok!

Benta
benta

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 00:08-kor.

Heni

Kép
szheni

Nem hiszem el, hogy még sehol senki! Jó reggelt! Megyek a drága munkahelyemre, de csak látogatóba, kicsit segíteni nekik. Annyira brrr az idő, nincs kedvem elindulni.

Szép napot!

Benta
benta

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 00:09-kor.

Heni

Kép
szheni

Jó reggelt!

Kata2: álomszép gyerekszoba lehet! És örülök, hogy jelentkeztél végre! :lol: :lol:
Heni: a te képeidet vhogy nem bírja a gépem, sose nyitja meg... :( Így csak megpróbálom elképzelni.... ami persze korántsem ugyanaz... :(

Benta: remek ez a babys kép! :D

KfNoémi: bocs, elírtam, szóval hasi UH+ nőgyógy vizsgálat lesz nekem január elején a 19. héten.

Ácica: remélem, tudsz képet kérni, főleg, hogy férjed nem láthatja. Vagy vigyél fényképezőgépet, és fotózd le a kivetítőt. Mi múltkor vittünk biztonságból, de nem kellett, mert adtak.

Puszedli: én a túrórudira vagyok rákattanva. Sajnos már csak 9 db van erre a 4 hétre, amíg megint hazamegyünk... De ma megpróbálok túróstésztát csinálni, feltéve, ha a boltban kapok rendes túrót, mert eddig nem láttam, csak a "Cottage Cheese-t" (mellesleg kefírjük és kaukázusi kefírjük sincs nekik, pedig nyamm, de szeretem... küldjetek fénypostával, légyszi! :lol: )

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Jaj, a Kitolásról akartam írni, hogy én is megvettem, és akkor adtam oda a férjemnek, amikor a legelső vizsgálaton voltunk ,vagyis amikor kiderült. Egy jó részét együtt olvastuk el, és hangosan röhögtünk rajta. Amikor egyedül ültem a dokinál a váróban, szerintem mindenki hülyén nézett rám, úgy rázkódtam a nevetéstől... :lol:

Múltkor írtátok a rémálmokat: nekem kb egy hete van majdnem minden éjszaka... ÉS én többnyire életszerűen álmodok... Némelyik egészen ijesztő... :x

A babaszobával mi úgy állunk, hogy tavasszal fogjuk felújítani a házat. Ez egy elég öreg, csaknem 100 éves ház, és bizony sok mindent javítani kell rajta (persze nem minden 100 éves... :) ). Nyilván csak hitelből fog sikerülni, de remélem, egész sokat tudunk majd szépíteni rajta! A babaszoba helye is eldöntött, de egyelőre a mi szobánkban lesz a kiságya, és majd később költöztetjük el a saját szobájába. De van egy nagy-nagy kertünk is, amiben jókat tud majd játszani. és egy kutya, aki mellé tavasszal hozunk egy pajtást, hogy ne unatkozzon.

Heni: ez egyik kép már egész jól bejött, tényleg szép helyen laksz!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok!
Kata, nagyon boldogságos névnapot kívánok én is!! Kitartást az összegyűlt problémákhoz. Nem irigyellek... A gyerekszobátok nagyon klassz. Ügyes vagy, le a kalappal.

Szheni, nagyon hangulatos az otthonotok, szuper!! Mi is terveztük a tetőteret, de nem merünk most belevágni. Marad a belső átalakítás. Nekem is volt hsg, de szerencsére nem volt fájdalmas. És vasárnap megkaptam az utolsó Progeszteron szurimat, ma beadtam az utolsó Fraxiparint. Már csak az utrok vannak :D Egészségedre a csokihoz. Az IR miatt megcsináltatom ezen a héten a terheléses vércukor vizsgálatot. Nagyon rendes a nővérkénk, mert csütörtökön jön házhoz reggel 1/2 7-re, leveszi a vért, aztán nem glükózzal itat, hanem 1 kiflit és 2 dl tejet kell bepuszilnom. 2 óra múlva pedig megyek a rendelőbe a második vérvételre.

Ma betöltöttük a 12. hetet!!! Meg is ünnepeltük. Férjem szabin van ma és holnap. Ágyba reggeliztünk (bundáskenyeret, citromos, mézes teát ).
Tegnap nagyon vicces volt a védőnőnél. Azon túl, hogy elfelejtettem vizeletet vinni, ott meg nem tudtam produkálni, egy dolog. Vérnyomás rendben, 1 kg-t híztam. Aztán mondtam, hogy én még soha nem hallottam a babánk szívhangját, csak a pulzálást láttam. Erre a drága védőnőm mondta, hogy akkor nézzük meg, hátha hallunk valamit az ő uh gépén. Hááát, csak a köldökzsinór pulzálását hallottuk (az rendben volt), de a kis sértődős mindig arrébb úszott, amikor ott voltunk a közelébe :D Lehett hallani a mozgását. Mindegy, holnapig már kibírjuk. Azért nagy élmény volt így is.

Mindenkinek csodaszép napot!

KépKép
süni76

Jó reggelt Mindenkinek!

Olyan szép a reggel. Én a II. kerületben lakom, a hegyes részén. Nálunk kb. 10 cm-es hó van, a fákon, a kertben, reggel még az autót is körbe kellett "ásni". De annyira jó. Csak jobb lett volna otthon maradni, ahelyett, hogy itt az irodában görnyedek egész nap.

Benta, Balta baba, hivataloan Baltazár, bár nem így fogják hívni a gyerekünket. A férjemnek tetszik ez a név, mondván, hogy tipikusan egy rosszcsont neve, de én pont ezért nem vagyok érte odáig. Szeretnék olyan nevet adni a gyerekünknek amivel bármi lehet az életben. Ne értsetek félre...de vannak olyan nevek - főként itt az amerikai nevekre gondolok magyarosítva leírva, amiből véleményem szerint nem lehet túl nagy karriert befutni - kivétel mint sztriptíztáncosnő :D

Szheni, örülök, hogy Te is ezen a véleményen vagy, és Mia tök jó, amit írtál...megpróbálom nem "kórosnak" felfogni az aggódásomat. De tényleg, ma is olyan napra ébredtem,hogy legszívesebben azonnal rohannék a dokihoz, hogy megnézze a kicsikémet, hogy minden rendben van-e vele. Bár én hallgatok a megérzéseimre, és azok általában jót súgnak - mégis olyan hihetetlen belegondolni, hogy jövő ilyenkorra, már lesz egy fél éves gyerekem...talán a hihetetlenség miatt is aggódom folytonosan.
Most éppen azt várom nagyon, hogy kezdjen már el mocorogni, de tudom, hogy az sem lesz megnyugtatóbb, mert ha mondjuk 1/2 - 1 napig nem érzem, akkor majd azért parázom be...

Trokka, a szoba gyönyörű. Nagyon ügyes vagy. A csillagokra én is gondoltam, azok tényleg nagyon hangulatosak...de ez a festés...
Sajnos nálunk egyenlőre nem lesz gyerekszoba, a hálóban lesz a pici helye, de kb. 1 éves korára költözést tervezünk...lementem az ötleteidet addigra...

Szheni én is voltam átjárhatóságin, de érdekes módon nekem nem fájt, így én nem is tudom hasonlítani.
De kb. 1,5 éve volt egy méhen kívüli terhességem - bár én ebben kételkedem - és akkor teljesen másképp fájt. Szóval tényleg meg lehet különböztetni az érzéseket még úgy is, hogy az ember tapasztatlatlan.
Szheni Te otthon vagy? Nem dolgozol már? Biztosan írtad, csak nehéz lenne visszakeresni.
Iregyellek ha így van. Most én is úgy érzem jobb lenne, főleg, hogy közeleg a karácsony..dehát majd jövőre!

Trokka a problémádat átérzem. Én jogot hallgatok másoddiplomásként, és ugye hamarosan újra vizsgaidőszak. Valahogyan nincs kedvem hozzá, de már így is nyúzóm jó pár éve..nem akarom tovább. Meg arra hajtok, hogy majd májusban nagy pocakkal könyebb lesz átmenni 1-1 tárgyból. De mondjuk most ez sem vígasztal. Tanulni kell, le kell ülni, és annyira nincs kedvem hozzá.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Kata: boldog névnapot!

KfNoémi: megértelek. Én is tanulok még másoddiplomásként. És mivel ez az ausztriai lehetőség is ebből adódott ,itt is kell vizsgázzak, meg otthon is... De annyit alszom még mindig, hogy semmihez sincs kedvem, pláne nem a vizsgákra készülni... De én is abban bízok, hogy majd könnyebb lesz a pocakkal. Szerintem már februárban is, nem gondolod? :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

hello Lányok! nagyon sokat bírtatok én meg nagyon el voltam havazva, ezért ost csak úgy nagyjából olvastam el, ami történt:)jelentem, a túró-mánia itt is dúl. meg, ai még nekem, az a spenót. A családom teljesen kiakadt: spenót+joghurt+fokhagyma+ só. isteni finom.
A belvárosban is van hó, és rettenetes hideg, de n a meleg szobában ülök, mivel tanulok. Aki még szintén tanul, annak drukk! Mikor lesznek a vizsgák?
Amúgy érdekes, Mia, amit írtál, hogy az a has még nem a bébi:) akkor biztos tényleg a bélés, vagy ilyesi, mert a barátaim észrevették ( csak nem akartákmondani, nehogy megbántsanak...hogy nekem nem volt ekora hasam:))
amúgy, ma töltöttem a 13. hetet,és ugye csütörtökön megyek a 12. heti uh-ra...:) nagyon izgulok.
Ja, és a kisvakondos gyerekszoba csudaszép:)
szóval, minden jót mára is Nektek!
üdv,

mormota
mormota20

Sziasztok Lányok!
Mindenkinek szép, boldog, babás napot kívánok!
Kata, téged Isten éltessen sokáig még pluszba.
Csillagtáncos, gyönyörű a babád és teljesen jól kivehető.
A gyerekszoba csodaszép, mindig is irigyeltem, ha valaki ilyen ügyes. Az én kézügyességemmel ezt nem lehetett volna kivitelezni.
Tegnap én is voltam dokinál. Az új dokinőnél. Nagyon szimpatikus volt, kedves és nagyon fiatal. Egyetlen dolog, amiért kicsit aggódom, hogy nem tudom mióta praktizálhat, de remélem azért van elég tapasztalata. Bár a régi dokim (aki most szül ebben a hónapban) ajánlotta, akiben megbízom, úgyhogy remélem nem lesz semmi baj. Csakhát egy kismama ugye mindig aggódik valamin.... :wink:
A babuci 2.48 cm-es volt és 9 hetes, 1 napos és tündéri. Pont fent volt és kalimpált a kezeivel, meg a lábaival. Nem is gondoltam, hogy ennyire jól fogom látni. Nagyon nagy élmény volt. Sajna képet nem sikerült kapnom, mert pont kifogyott a gépből vagy valami ilyesmit mondott a doktornő, mert megpróbálta csak nem sikerült neki. Talán majd legközelebb.... :)
Persze megkaptam a beutalókat ezekre az első kötelező "turnékra", azt hiszem jövő héten kezdem intézni. Ami nem nyugtat meg, hogy a háziorvoshoz, mikor megyek, akkor valószínű ott kell "sorakoznom", ahol a sok beteg ember vagy nem nagyon látok más megoldást. Ti hogy oldottátok ezt meg?
A narancslekvárnak a receptje istenien hangzik, lementem és egyszer még megcsinálom. :lol: Azt hiszem nem mostanában, mert most állandóan fáradt vagyok. Talán a karácsonyi szabi alatt. Már számolom a napokat, hogy mikortól lehet egy kicsit otthon maradni.
poker

Sziasztok!

Heni: nagyon szép a házatok!

Kata: boldog névnapot!!! és örülök, hogy azért jól vagytok. Bár a mamád állapotának nem örülök, de sajnos eljön az az idő, amikor már hagyni kell elmenni. Nehéz ezt felfogni, meg persze elengedni is. Nekem áprilisban halt meg a nagymamám, végül a tüdőgyulladás vitte el.

Poker: gratulálok a kis csöpphöz!

torokka: gyönyörű a kis szoba, hogy milyen ügyes vagy! Sajnos nekem nincs ilyen jó kézügyességem:(. És gratulálok a 12 hetes vizsgálathoz! Lassan már mindenki túl lesz rajta!!

mi jól vagyunk, a vakbelemnél még szurkál, a pocimat is érzem, de a mellem u.olyan érzékeny mint 3 napja, kicsi hányingerem is volt, szóval minden rendben.

Szép napot!
Vendég

poker, nálunk a háziorvosnál előre megbeszéltük mikor akarunk menni (nővérkémmel aki szintén babás) és aznap fél órával előbb bejött rendelni, 1. hogy nem kelljen a betegek között lenni 2. a betegeknek se kelljen vármi, mert egy EKG nem 2 perc... nem tudod valahogy elintézni hasonló módon?

Kata, happy névnap! :D

Holnap megyek 12.heti uhura, kicsit izgulok!!!!szorítsatok majd léccilécci!!

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok Drágák!

Örülök, hogy jól vagytok! Merthogy jól vagytok, ugye? :D

Kata!
Végre! Én is hiányoltalak ám! :) Örülök, hogy jól van a babó, nagymamádat viszont nagyon-nagyon sajnálom. A halál akármilyen nehéz is nekünk, hozzátartozóknak felfogni, egyfajta megváltás lehet. Főleg ha nagyon szenved, vagy nincs ereje már élni. Én is ezzel a tudattal voltam képes megbékélni apósom halálával, akit már pelenkázni kellett, nem tudott beszélni, és borzasztóan szégyellte, hogy ennyire kiszolgáltatott helyzetben van... Szeptemberben ment el. Költözésnek fogtam fel, és tudom, hogy mindent lát és tud odafentről. Szoktam neki mesélni az UH-okról, meg hogy hogy vagyok...
Azért a remény mindig megmarad. Imádkozok érte!
A gyerekszoba gyönyörű, méltán lehetsz büszke rá!
És nem utolsó sorban NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT kívánok!

Heni!
Gyönyörű a házatok, és a környék is. Nagyon szeretem én is azt a vidéket. Tavasszal jártunk arra utoljára a párommal. Kis kétnapos kirándulás: Visegrád, Esztergom. Esztergomban aludtunk egy koliban..., hát az elég gáz volt, de ennyire volt pénzünk, és a látnivalók kárpótoltak. :D
A saját városomat is szeretem, de azért a hegyek!!! Azok nagyon hiányoznak.

Poker!
Gratula az UH-hoz! Legközelebb biztos kapsz majd képet is. Milyen jó lesz majd megmutatni a gyerkőcnek, hogy ilyen voltál 9 hetes embrióként! :wink: :D

Mormota!
Nekem is nőtt a hasam, pedig még csak 10. hetet töltöttem. :shock: Még a munkahelyen nem vették észre, mert hát eddig is volt pocim. :oops: Gondolom, szintén udvariasak.

Hú, most elcsábultam, jóízűen kortyolgatom a hosszúkávémat, finom fahéjjal!!! Hm. Ami jó a mamának, jó a babának alapon! :wink:

Kfnoémi!
Részvétem az irodai görnyedés miatt. Dettó! Nem tudom, milyen helyen dolgozol, de próbálj sokszor felállni, ha lehet! Én is azt csinálom. A múltkor már néztek is rám, hogy állva dolgozok. Hát ez van! A lábamat is felteszem: fejére fordítom a kukát (persze nincs benne szemét :lol: ).
A tanuláshoz kitartást! Csillagtáncos, Neked is! Nem is tudom, hogy bírjátok! Minden elismerésem. Én tavaly vizsgáztam júniusban, és már akkor is nagyon nehezn tanultam, pedig akkor még nem is volt babó, és nem voltam ilyen álomszuszék...

Puszedli!
Tök durva, amit a munkahelyeden csinálnak!!! Próbálj minél hamarabb eljönni, mert annál a kis alapfizunál még a táppénz is jobb, nem? Az ügyféltoborzás amúgy sem valami hálás, stresszmentes munka. Vigyázz magatokra!

Amadea!
Nemsokára már a picurnak is vásárolhatunk, de addig is jó álmodozni, nemde? :wink:

Puszi mindenkinek, annak is , akinek külön nem írtam.

Kép
ácica

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 00:09-kor.

Heni

Kép
szheni

..

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Csillagtáncos, legyen igazad. Jó lenne, ha már februárban "tolathatnánk" a vizsgákra. Azért a duplázás miatt nem írigyellek.

Poker, én a háziorvoshoz pénteken megyek. Mondta az asszisztense telefonon, hogy akkor vannak a legkevesebben, és megbeszéltem vele, hogy hívjon be soron kívül. Mondtam neki, hogy kismama vagyok, igazából a pecsétre van szükségem, és nem szeretnék valami megfázást összeszedni. Ráadásul az én dokim olyan lelkiismeretes - meg szeret is beszélgetni :D - hogy 1 beteg kb. 20 perc.
Gratulálok az uh-hoz. Olyan hihetetlen, hogy csak pár hét van köztünk, és mégis mekkora a babaák méretei közötti különbség. Olyan hihetetlen, hogy eltelt pár hét és már 7 cm. Most már tényleg nagy baba.

Ácica, köszi az irodai tippeket. A kukát megfogadom. Én ebéd után szoktam a közeli pékségbe kimenni, friss kenyérért. Az az igazából vett mozgás. Emiatt is várom már a hétfői dokit, mert kapok igazolást, hogy mehetek tornázni.
Így is képzeljétek - újra kijött az aranyerem. Szerintem a nehézség is a mozgáshiány miatt van. De most aszalt szilvázom ezerrel.

Szheni, köszi most már képben vagyok. Szerintem is bele lehet jönni az otthon levésba. Mikor 1 hónapig 2 munkahely között voltam nagy terveket szőttem, de aztán olyan gyorsan elrepült az idő, hogy szinte semmit sem valósítottam meg.
Én az Utrot csütörtökön hagyom abba. Nekem azt mondta a doki, hogy betöltött 12. hétig az előírt adag (nekem 2x2) utána 3 napig 2x1, és utána 3 napig esténként 1. Én ezt egy kissé elnyújtottam, biztos ami biztos. Addigra már tuti működnie kell a méhlepénynek.

Noémi

KépKép
KépKép
kfnoémi

Heni!

Ha idegesít, hogy nem ment a védőnő, akkor inkább hívd fel! Biztos kicsit elfoglalt... Mondjuk ez nem mentség!
Megkérdezhetem, mit tanítasz?
Nekem is van magántanítványom, franciát tanítok.
De jó, hogy tudsz kötni! Igazán szép ajándék lesz a férjednek!
Bárcsak nekem is lennének jó ötleteim, meg kézügyességem!
De eddig "unkreatív" vagyok. :D

Kép
ácica

Kfnoémi!

Nekem is nagyon hiányzik a mozgás, merthogy eddig bicajjal jártam munkába. Ezért kezdtem el Réka kismamatornáját, de kicsit tartok tőle, mert a védőnő azt mondta, hogy ne tornázzak a 20. hétig, de ezt írtam is már korábban. Szóval hiányzik a mozgás, pláne így ülőmunka mellett...

Kép
ácica

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 00:10-kor.

Heni

Kép
szheni

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 00:10-kor.

Heni

Kép
szheni

Heni! Köszi szépen, most már tényleg látom a képeidet, de jó!!! Épp ajánlani akartam egy képkicsinyítő oldalt, nekem is csak azzal sikerült csatolni, mert eredetileg túl nagyok a képek. Azért leírom a linket, hátha vkinek jól jön: http://www.shrinkpictures.com/

Nyamm, volt túró a boltban, így lett túrós tészta! :lol: Vacsira is ezt eszem...

Ácica: nyugi, én is elég unkreatív vagyok, vagyis ötletem olykor lenne némely, csakhát a kézügyesség ugye... Mindig rettegtem általánosban a technika és rajz óráktól... Úgyhogy elismerésem minden kismamánknak, aki barkácsol! :D

Puszedli: szerintem se hagyd, hogy így bánjanak Veled! Amíg biztosan ennyi a fizud, addig próbálj meg elmenni...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

..

Heni

Kép
szheni

Lányok! Majdnem elsírtam magam, hogy milyen tündériek vagytok!!! Nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságokat!!!

A gyerekszobához pedig van trükkje. Bár én nem így csináltam, de elmondom, hogy hogyan lehet nagyon egyszerűen festeni bonyolultnak látszó álatkákat. Először is ki kell választani, hogy mit szeretnél festeni. Ehhez nagyon aranyos meséskönyvek vannak. Majd ezután ablakhoz teszed, és milliméter papírra átrajzolod a körvonalakat. Szépen megigazítod a kép alapján, így már lehet látni, hogy mi hány cm kell, hogy legyen a falon. Ezt követően pedig vonalzóval kiméregetve arányosan felrajzolod. Én egyszerű falfestékkel szineztem ki, és kevertem a szineket, így nem is vettem sokféle színt. Nem mondom, hogy nem macerás, de egy kicsi festés is nagyon fel tudja dobni. Ha nem megy a festés semmiképpen, akkor aranyos figurás tapétából is lehet kivagdosni, és feltenni oda, ahová szeretnéd. Ha nem lenne már egy fiam, nagyon szívesen elmennék mindenkihez, megrajzolnám, ti meg kifestenétek :). De ha rábeszél valaki, még a végén, lehet, hogy megteszem :lol:

Heni: Gyönyörű, családias, meleg otthonotok van! Büszke lehetsz rá, hogy mindent ilyen szépen megcsináltatok!!

Csillag: A Túróő Rudi tényleg az emberiség legnagyobb találmánya!!! Én csak azt bírom megenni úgy, hogy ne hányjam ki. Teljesen át tudom érezni a szorongásod, amikor kinyitod a hűtőt és minden nappal kevesebb van benne :lol: . A túróstésztához pedig jó étvágyat!

Süni: Boldog hétfordulót :D ! Méltóképpen megünnepeltétek :). Azért remélem még reggeli után is lustiztatok egy kicsit :wink:

Noémi: Ne parázz! Semmi baj nincs se veled, se a babival. Egyébként már akkor is parázni fog, ha nem folyamatosan mozog majd :lol: . Emlékszem az én fiam annyira lusta volt, hogy csak reggel 5 percet és este 10 percet volt hajlandó enyhén!! mozogni. Folyamatos para volt bennem, hogy ez normális?! És így utólag, nagyon örülök, hogy nem rúgta ki az oldalam, a vesém, a hólyagom :lol: . És nagyon sok erő a vizsgákhoz. Egy halk tanács: Ne halogasd sokáig, mert az idő előrehaladtával egyre nehezebben tud az ember másra gondolni. Én folyamatosan pakolni akartam, vásárolni, bújtam mindent. A munkámra se nagyon tudtam koncentrálni.

Ácica: Szerintem egy kis mozgás belefér! Nem kell biciklizni és karatézni, de ha sétálsz, vagy hógolyózol az embereddel, az sem egy rossz mozgás :)!

Puszedli: Tényleg menj el táppénzre. Annyira gáz, hogy farkastörvények uralkodnak főleg akkor, ha kismama vagy. Egyébként a legtöbb munkahely nem érdemli meg, hogy az ember kitegye érte a lekét, mert az elismerést ritkán osztogatják, az észt és a kritikát annál többször!

Poker: Örülök én is, hogy láttad a babidat!!!

Vigyázzatok magatokra!!!!

Nagy-nagy puszi mindenkinek!!

Ui.: Magdi! Tessék gyakrabban jönni :D . Nekem van nagy szám, aki nem jelentkezett egy hétig... :oops: . Hiányzol ám!
torokka

Jó reggelt Lányok!
Remélem mindenki jól van. Köszönöm a babucis gratulációkat!
Szheni, gyönyörű a házatok. Jó lehet, ilyen ügyesnek lenni.
Az én párom csak "mekk mester" módon tud tevékenykedni a ház körüli munkákban, úgyhogy sokszor inkább annak örülök, ha nem nyúl semmihez. De persze ugye ettől a ház nem lesz szebb. :?
Az én kézügyességem szintén nagyon gagyi.
Kata, nekem már a "vonalzóval kiméregetve arányosan felrajzolod"-nál óriási problémáim lennének. De azért cuki vagy, hogy így leírtad.
mniki, köszi a háziorvosos tippet, majd valamit megpróbálok intézni, csak az a baj, hogy nem túl közeli a kapcsolatom a dokival, mert 3,5éve lakunk itt és azóta szerencsére csak egyszer voltam nála, mikor a jogsimat kellett hosszabbítani, úgyhogy biztos, hogy nem ismer meg, de azért remélem, hogy empatikusan fog állni a dolgokhoz. :roll:
Mindenkinek szép napot! :D
poker

Jó reggelt Lányok!

Trokka, köszi a bíztatást. Igazad van, teljesen feleslegesen parázom.
Anyukám mondta, hogy ez teljesen rossz mentalitás: olyan, mintha verőfényes napsütésre ébrednék, és ahelyett, hogy örülnék neki elkezdenék sírni, hogy de mi van ha beborul.
Ez most nagyon beleette magát a fejembe, úgyhogy mostantól erre fogok koncentrálni!

Én még mindig olyan hülyeségeket álmodok. Ma éjjel pl. a babával álmodtam. Először tök pici volt, és lenyelt valami üveggolyókat, aztán zokoktam, de végül kicipzároztam, és kiszedtem a golyókat...

A második részében pedig teljesen babaméretű volt, és otthon hagytam egyedül, mikor meg eszembe jutott, rohantam...

Nektek nincsenek ilyen hülye álmaitok? Egyedül vagyok ezzel? Bár mindig is volt bennem egy kis félsz, hogy a kisember tőlem függ, és hogy mindent jól fogok e csinálni...de tudom, hogy ezek az álmok enyhén szólva is hülyeségek...

Szheni, tényleg nagyon kreatívak vagytok!

Ácica, szerintem túlzás, hogy a 20. hétig ne mozogj. Utána már szinte el sem fogod tudni kezdeni. Szerintem a 12. hét után nyugodtan lehet. Ebébként szerintem a doki a mérvadó. Ha ad igazolást arról, hogy járhaszt, akkor nyugodtan. Már korábban írtam, de azért most is: szerintem ilyen állapotban biztosabb egy gyógytornász által vezetett kismamtorna, mint a házi videók. Ha mégis azt választod, csak óvatosan!

Még jövök ma, írjatok!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Hello lányok!

Én egy lusta nőci vagyok, alapállapotomban futok meg heti 2 aerobic, de terhesen csak hasat (no meg segget) növesztek. Egyelőre bőven elég a lightos meló, 2x3 edzére ill. a mindennapos ovi-isi körökre hurcolászás a fiúkkal. Plussz a családdal járó tennivalók, bevásárlás, főzés. Jó kis logisztika. Focicucc, judocucc, tesicucc, uzsonna, innike, néha ebéd a pasinak, iskolatáska, befizetnivaló, logopédia, gyümölcsnap, színház, kirándulás. Ez az én sportom.

Gyerekszoba: DIAVETÍTŐ! Egyszerűen kivetíted a kívánt mintát és körberajzolod, kifested!

A tanulósoknak kitartást, ezt már nem bírnám, öreg lennék hozzá.

Heni, a házatok még mindig nagyon tetszik, annyira hangulatossá teszi a galéria! Hol lesz a bébi szobája? Védőnőd jelentkezett?

Mniki, szorítunk nagyon!

Sziasztok!

Benta

Kép

Kép

Kép
benta

Sziasztok!

Kata!

Sajnálom, hogy beteg a nagyid :( ....mi tegnap vesztettük el nagyapát... :(
A babaszoba viszont tényleg csúcs!!!

Heni!

Nagyon szép a házatok, igazi meleg családi fészek.

Puszedli!

Én úgy voltam a Brendonnal, hogy tuti nem fogom oda betenni a lábam, mert drága, puccos, stb.....viszont csak ott találtam olyan kismama nacit, ami jó is lett rám....A Micimackó drágább és fele akkora választék sincs....amúgy például a rácsvédő 1600 Ft volt, a Corában meg 3e....szóval ki lehet fogni klassz dolgokat nem horror áron....babarucikat a C&A-ban láttam nagyon édeseket kifejezetten olcsón....2 body 800 pénz volt és minőségi, pamut....

Vizsgázókkal és munkahelyen kínlódokkal nagyon együtt érzek!

Mi ma voltunk UH-n, minden rendben a babával, egészséges és fütyköse van....nem gondoltam volna, hogy már meg tudja mondani, de a város legjobb ultrahangosa nézett...neki elhiszem...
Hasi UH volt és amúgy nem volt egy nagy élmény...utána még órákig fájt a hasam úgy összenyomkodta....De a bébi cuki volt :D

Amúgy ez a pocak még tényleg nem a baba, a növekvő méhünk(ami még a köldököt se éri el) nyomja felfele a hasi szerveket...nekem már a köldököm is kezd eltűnni, pedig még tényleg nincs nagy hasam.....

KépKép
amadea

Tudtam, hogy kifelejtettem valamit:

Kata!

Boldog névnapot kívánok!!!! :wink:

KépKép
amadea

Sziasztok!

a finom túrós rétes! Bár én a meggyet nem szeretem.

Csillagtáncos: örülök, hogy találtál túrót! érdekes, én a túró rudit nem szeretek most enni, mármint nem kívántam meg. Csak a túrós sütiket.

Heni: hívd fel a védőnőt sztem is, lehet tényleg elfelejtett :shock: .

Benta: én is lusta vagyok, mondjuk, én nem voltam sportmen, de szerettem csavarogni, de most csak a meleg lakás, a meleg takaró, a férjem ölelése és egy jó film kell a boldogságomhoz!

Noémi: nekem elmúltak a hülye álmok, de azóta is álmodok elég sokat.

Reggel volt egy kis hányingerem, a hasamat érzem hol jobban, hol kevésbé, hol nem, de megpróbálok nem parázni, ill. a melleim is megint érzékenyek, nem bírtam rajtuk aludni.

Kata: nagyon ügyes vagy, én még ennyire sem bírnék rajzolni:(.
Heni: ti is nagyon kreatívak vagytok, tök hangulatos a ház.

Ácica: egészségedre azt a finom kávét!

Majd januárban szólok, hogy fogok továbbdolgozni, ha ragaszkodnak a rendszerhez, a főnökök is megérthetik, hogy 30 e az 30 e Ft.

Nem tudtok vmi otthon dolgozós munkát? Vagy hol lehetne találni? munkaügyi központban? Vmi gépelős jól jönne...

puszi mindenkinek, szép napot!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?