Lányok! Majdnem elsírtam magam, hogy milyen tündériek vagytok!!! Nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságokat!!!
A gyerekszobához pedig van trükkje. Bár én nem így csináltam, de elmondom, hogy hogyan lehet nagyon egyszerűen festeni bonyolultnak látszó álatkákat. Először is ki kell választani, hogy mit szeretnél festeni. Ehhez nagyon aranyos meséskönyvek vannak. Majd ezután ablakhoz teszed, és milliméter papírra átrajzolod a körvonalakat. Szépen megigazítod a kép alapján, így már lehet látni, hogy mi hány cm kell, hogy legyen a falon. Ezt követően pedig vonalzóval kiméregetve arányosan felrajzolod. Én egyszerű falfestékkel szineztem ki, és kevertem a szineket, így nem is vettem sokféle színt. Nem mondom, hogy nem macerás, de egy kicsi festés is nagyon fel tudja dobni. Ha nem megy a festés semmiképpen, akkor aranyos figurás tapétából is lehet kivagdosni, és feltenni oda, ahová szeretnéd. Ha nem lenne már egy fiam, nagyon szívesen elmennék mindenkihez, megrajzolnám, ti meg kifestenétek
. De ha rábeszél valaki, még a végén, lehet, hogy megteszem
Heni: Gyönyörű, családias, meleg otthonotok van! Büszke lehetsz rá, hogy mindent ilyen szépen megcsináltatok!!
Csillag: A Túróő Rudi tényleg az emberiség legnagyobb találmánya!!! Én csak azt bírom megenni úgy, hogy ne hányjam ki. Teljesen át tudom érezni a szorongásod, amikor kinyitod a hűtőt és minden nappal kevesebb van benne
. A túróstésztához pedig jó étvágyat!
Süni: Boldog hétfordulót
! Méltóképpen megünnepeltétek
. Azért remélem még reggeli után is lustiztatok egy kicsit
Noémi: Ne parázz! Semmi baj nincs se veled, se a babival. Egyébként már akkor is parázni fog, ha nem folyamatosan mozog majd
. Emlékszem az én fiam annyira lusta volt, hogy csak reggel 5 percet és este 10 percet volt hajlandó enyhén!! mozogni. Folyamatos para volt bennem, hogy ez normális?! És így utólag, nagyon örülök, hogy nem rúgta ki az oldalam, a vesém, a hólyagom
. És nagyon sok erő a vizsgákhoz. Egy halk tanács: Ne halogasd sokáig, mert az idő előrehaladtával egyre nehezebben tud az ember másra gondolni. Én folyamatosan pakolni akartam, vásárolni, bújtam mindent. A munkámra se nagyon tudtam koncentrálni.
Ácica: Szerintem egy kis mozgás belefér! Nem kell biciklizni és karatézni, de ha sétálsz, vagy hógolyózol az embereddel, az sem egy rossz mozgás
!
Puszedli: Tényleg menj el táppénzre. Annyira gáz, hogy farkastörvények uralkodnak főleg akkor, ha kismama vagy. Egyébként a legtöbb munkahely nem érdemli meg, hogy az ember kitegye érte a lekét, mert az elismerést ritkán osztogatják, az észt és a kritikát annál többször!
Poker: Örülök én is, hogy láttad a babidat!!!
Vigyázzatok magatokra!!!!
Nagy-nagy puszi mindenkinek!!
Ui.: Magdi! Tessék gyakrabban jönni
. Nekem van nagy szám, aki nem jelentkezett egy hétig...
. Hiányzol ám!