Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Először is Olivérek!!!!!
Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Mit szóltok ehhez a cudar időhöz? Én elővettem az anorák nadrágot.

Képzeljétek még mindig köhögök. Főleg az éjszakák húzósak. Mondjuk azért már jobb, de nagyon lassan javulok.

Nettke!
Beninek jobbulást!

Vikó!
Vonalzó szuper, te vagy ott???? :wink:

Lilla!
Duplóból nekünk még nagyon fontosak a kerekes elemek, úgy vadásztam össze őket vateráról + teszveszről.

Nettke!
Ha veszel pl. egy tűzoltóautót, vagy bármi ilyesmit, az nagyon kevés elemből áll. Szerintem előtte kell egy kreatív doboz, vagyis amiben rengeteg kocka van, az enyémek is mindenfélét alkotnak, elsősorban kamiont, buszt, daru, torony, mindenféle járművet, de kellenek a kerekes elemek. Mondjuk nálad csajok is vannak...., a lányokat nem tudom mit építenek.... :oops:
Szóval először jó sok kocka, aztán jöhetnek a többi dolgok amiből aztán lehet használni a különlegesebb darabokat.

Cat!
Tényleg nagyon ügyesen alkotnak a fiúk. És adtál egy jó ötletet, nem is tudtam, hogy ilyen síneket is lehet kapni, na meg az az óriási alaplap is új.
A sín is duplo?

Kata

Kép
kateduo

Nettek!
A sárga doboz, amit Cat képein látsz szerintem nagyon jó alapnak. Kapható még egy LEGO Duplo henger is, a Metróban elég jó áron szokott lenni ünnepek előtt. Nekünk van még két alaplapunk, és néhány spec dolgunk: babaház, tűzoltóállomás, tűzoltóparancsnok, hercegnő, betonkeverő, kicsi állatkert, mentőautó. Karácsonyra lesz Bob, meg supermarket. Nálunk nagy kedvenc a lego duplo!

Csajok, képzeljétek megkezdődik a munkás életem. A kellemes résszel: két napos tréningre megyek Egerszalókra a Shiraz hotelbe. Na, jó ne sajnáljatok! ;-) Egy ágyas szobám lesz!!!

Majd jövök....

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Vikóka,

Nekem jót tett, hogy el kezdtem dolgozni, szerintem te sem leszel ezzel másképp. Főleg, hogy te 3 évig voltál otthon a gyerkőcökkel.

Nettke,

Alapkockák mindenképpen kellenek. Aztán jöhetnek a kiegészítők. Nekünk van egy nagy doboz alapunk, betonkeverőink, szafari felszerelésünk. Most karácsonyra az egyik rokontól tűzoltó állomást fognak kapni.

Tegnap pedig a nagynéném előállt egy nagy doboz hagyományos legóval :) Állítólag még a miénk volt... Rengeteg kocka van benne, tele emberkékkel, katonákkal, lovakkal. Ambrus rögtön rá is cuppant :) Úgyhogy most van duplónk meg hagyományos, nagyobbaknak való legónk is.

Kata,

Az időjárásról ne is beszéjünk :twisted: :cry: :( Én nagyon, de nagyon nem szeretem a telet, akár van hó, akár nincs. A hó nem tud lázba hozni sajnos. Úgyhogy az elkövetkező hónapokat próbálom túlélni.

Cat,

A színház nekem is mindegy, hogy melyik hónap.

És igen, Nettkének igaza van: ha szeretnénk menni a Kolpingba együtt, akkor lassan le kellene foglalni valamikor. Ki mikorra szavaz?

Detti

KépKép
kiliman

Nettke :)

Igen, úgy érdemes Duploval indulni, hogy venni kell egy olyan nagy sárga dobozt, vagy azt az xxl hengert, és abban van sok kocka, meg venni kell hozzá két ilyen nagy alap lapot. Én tesz-veszen és vaterán vadászom, mert használtan is tökéletes. Aztán lehet pár szettet venni, pl. vonat, tűzoltó, rendőrség, a csajoknak hercegnős stb. Ezeket is össze fogják építeni az általános kockákkal. Ezek önmagukban nem elegek építeni, mert kevés kocka van hozzá, elég speciális, és egy idő után unalmas is, nem túl kreatív.

Csak a pénztárca szab határt ezeknek. :lol:

Kata :)
Tavaly karácsonyra a fiúk megkapták a nagy duplo vonatos szettet, azért vannak a vágányok, ezek is duplok. Arra már ők jöttek rá, hogy a nagy alaplapra rányomhatók az egyenesek, és akkor tudnak állomást építeni hozzá.

A vonathoz most lőttem a teszveszen 6-6 darab sínt még, 100 db duplo kockát, és 4 kisebb alaplapot. Na meg megint bűnbe estem, mert valaki árult Duplo farmer gazdaság zsír új készletet, a bolti ártól 2000 Ft-al olcsóbban, és nem tudtam otthagyni. Így karácsonyra az egyik gyerek kalózos duplot kap a másik duplo farmergazdaságot.

Az alaplap boltban 2600 Ft körül van, a teszveszen már 1800-1900-ért lehet lőni. Ez a 38*38 cm-s, legnagyobb.

Vikóka :)
Irigy-irigy vagyok a Shirazra. Ebben az időben én is áztatnék Egerszalókon. Szuper lesz !

Csajok :)
Ha valaki akar gyerekekkel egy jó programot, akkor menjetek el az Aréna Plazaba az Imax-ba egy 3D animációs filmre. Most vetítik, Hógolyó haditerv a címe. Óriási élmény volt nekik, de még nekünk is. 50 perces mindössze, és Télapóról szól. Kap mindenki szemüveget, amitől baromi élethű lesz az egész, mintha az orrod előtt játszódna. Imádták. Még Télapó élményajándéknak is szuper.

Színház: Nézem akkor a februári műsort. Kata neked is van kedved jönni? Musicalre. Számoltunk veled.

Cat
Kép
cateye

Cat!
Nekem februárban is Ok a színház. Sőt bármikor....

Más: meglestem a Hógolyós filmet. Kérdés: szerinted már az én Lurkóimnak is tetszene? Van gyerekszemüveg is?

Ja, bejött a DM-es cucc!

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

Utólag is köszönöm Oli nevében is a jókívánságokat!!!

Cat!
Olitoknak sok boldogságot kívánunk!
Én nem is értem,hogy képesek emberek eladni a megunt legoikat!!!Nem gondolnak az unokáikra?Annyira drágák ezek a játékok és potom pénzért eladni!!!!Pedig húsz év múlva mekkorra öröm lenne elővenni!
A pót-nagyinknál van 25éves lego (még a lányaié volt)!Majdnem olyan szuper,mint a mostani.Persze akkor még nem volt ekkorra választék,de már volt alaplap,házikó,emberek.Olyan jókat tudnak vele a fiúk játszani.Imádják.
Magának a játéknak semmi baja,szinte ugyanaz a színvilág és kompatibilis a mostani a legoval is.
A képeiteket nézve a mi 10éves lego vonatunk ( a mozdonytól etekintve) totál ugyanaz.

Lilla!
Milyen érdekes ez a névnap!!!Nálunk következetesen külön van a névnapjuk.Még nem volt belőle gondunk.Igaz,igyekszünk olyan játékot venni,amivel együtt tudnak játszani Pl. nyáron Marci a névnapjára egy kisebb vödör legot kapott/kaptak. Meg persze figyelünk arra is,hogy személyre szabott legyen azért az ajándék. Így most Oli dínókat kapott +dínós gipszöntőt.Talán mindenki talál így kedvére valót.

Nettke!
Én is híve vagyok a legonak.Azt hiszem,mindent elmondtak már róla a többiek.
Mi nagyon sokat legoztunk anno a Dáviddal és most a picikkel is.Annyi előnyünk van/volt,hogy most már a Dávid is legozik velük,így sok jó ötletet látnak tőle.
Ezzel csak azt akartam mondani,hogy legot akkor érdemes venni (ugye nem olcsó játék),ha lesz kedvetek nektek,szülőknek is játszani vele.Viszont azért érdemes venni,mert iszonyúan fejleszti a képzelőerőt és a finommotorikát is!
Én most már nagyon szeretem,mert csak elkezdek valami építeni és jönnek a gyerekek,rakják tovább.Így fantasztikus dolgokat hozunk ki belőle.
Mondjuk enyémek még így egyedül,mint Cat fiai nem ülnek el mellette.

Csajok!
Akkor beszéljünk a Kolpingról????

Ha jól emlékszem:

Lilláéknak január-február-március jó
Catéknek márciustól bármeddig
Dettiéknek bármikor
nekünk márciustól okés

Többiek?
Mindenki megírhatná,hogy időpontilag mi jó neki és akkor én kérnék egy konkrét időpontot és árajánlatot a Kolpingból.Mit szóltok hozzá?

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Cat!

Akkor Te voltál a licitáló!!! :D :D Én is láttam azokat a síneket!!!!
Színház oké, lelkes vagyok! Mindenképpen szeretnék menni.

Edit!

Kolping nekünk is bármikor jó.

Na igen a legok horror áron vannak. Én már félretettem a lego duplo primonkat, illetve anyuhoz átvittem, hogy ott meg azzal építgetnek. Itthon elég a duplo.

Vikó!

Érezd nagyon jól magad helyettem is! :D

Kata

Kép
kateduo

Cat!

Ami a képen van, az kb. hány db sín?

Kata

Kép
kateduo

Kata :)

A képen kb 20 db sín van. Most 6-6 db-ot lőttem a teszveszen még hozzá. Horror áron vannak újonnan, használtan se semmi, de tényleg játszanak vele minden nap.

Edit :)
Jól írtad, nekünk márciustól jó csak a Kolping. Februárban apósomat visszük 60. szülinapja alkalmából, és anyagilag nem tudunk még egyet oda bevállalni.

Bevallom mi is legózunk ám a fiúkkal, mert én is marhára élvezem. De magukban is elülnek 1-2 órát már vele simán.

3 év felett simán ajánlom a mozit. Mondjuk szülő átkarolásával, mert baromi hiteles, élethű, mintha 3 cm-vel előtted játszódna minden. 8)

Cat
Kép
cateye

Köszi mindenkinek a duplo tippeket, már vetetjük a rokonokkal az instrukcióknak megfelelően :lol: :lol:

Kolping nekünk elvileg bármikor, de hogy minél jobb idő legyen, március vagy április kéne (idén április végén voltunk). Ha Lilláék mennek ki, és minél korábban kéne mennünk, akkor március is tökély :D

Edit,
nekünk is megvan anyukámnál az összes legonk :lol: :lol: Azok mondjuk aprók, de 1-2 év, és jó lesz.

Vikóka,
de jó Neked!!!!!!! :wink:
Mondjuk dec 5-7-ig egy nagy gerinckonferenciára megyek Bükfürdőre. Én is alig várom!!! 3 és fél év óta ennyi napot egyedül, hát, hihetetlen :lol:

Kép
nettke

Nettke!
Akkor ne tessék panaszkodni!!!Nekem bőven osztott idén a Télapó! :wink: :lol: Érezd jól magad!

Lányok!
A Kolpingban a "B" szezon: február 27-től április 9-ig tart.A "C" szezon meg június11-ig ,de a hétvégi árak ugyanazok.
Felnőtt (hétvégi) 15.200Ft/fő.Gyerek 6.000Ft/fő (3-6év)Idegenforg.adó 290ft/fő/éj
És megjelent valami szoba-felár,ami számomra egyenlőre nem teljesen világos:
-kispartman (galériás) 4főnek 2.00Ft/éj
-kisapartman (balkonos) 4főnek 2.500Ft/éj
-nagyapartman 5főnek 6.000Ft/éj,6 főnak 2.300Ft/éj
-nagyapartman (egyszintes) 5főnek 6.500Ft/éj, 6főnek 2.500Ft/éj
Ezt a szoba-felárat kispartman esetén 5főre nem írja!Nem tudom,hogy 5fő (Anették és esetleg Meméék) nem mehet-e most már kisapartmanba,de ezt kalkuláljátok bele!
Egyre horrorabb árak vannak!!! :roll: :evil: Szerintem nagyon kezdenek elszállni! :shock: :(

Vikó?Lilla?Detti?Brigi?Judyt?

Meme!
Nektek is tessék bejeltnkezni,hogy hogy vagytok és jönnétek-e!!!!!

Edit

Kép

Kép
edit73

Nettke!
Nekem=Neked!!!!Rólad beszéltem,csak már nem tudok gépelni!

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok Lányok,

látom ti is készültök megint a Kolpingba.
Mi nem régen jöttünk meg, nagyon tetszett mindenkinek!

Edit írt a kisapartmanról, mi is öten voltunk és egy galériás kisapartmanban voltunk. Elvileg négy személyes, de kaptunk egy pótágyat, amit felcipeltünk ( jó nehéz volt) a galériára, és ott aludt a három gyerkőc, nagyon élvezték:-))
Az árakat így konkrétan nem tudom,mert mi egy akciót vettünk igénybe.

Ildikó
ildikó

Edit,

Valóban egyre drágább a kolping, de még mindig elég színvonalas. Minket mindenképpen érdekel egy újabb ilyen összejövetel, de ha lehet kérnem, akkor mi inkább szobákba mennénk, mert tavaly annyira nem jött be az apartman.
Tudom, hogy úgy legalább egy helyen voltunk, ezért sajnálnám is, de sokkal jobb volt nekünk a két egymásba nyitható sima szoba. Majd ha odajutunk, akkor még szólok úgyis.

Cat,

Most engem is felcsigáztál ezzel a lego vonattal :roll: Nekünk eddig fasíneink, vonataink voltak, és azt is nagyon szeretik a fiúk. Elég sok sínünk van már, szóval emiatt gondolkodóba estem egy kicsit :roll:
Egyébként a tiétek milyen számú legó dupló?

Detti

KépKép
kiliman

Edit,

Valóban egyre drágább a kolping, de még mindig elég színvonalas. Minket mindenképpen érdekel egy újabb ilyen összejövetel, de ha lehet kérnem, akkor mi inkább szobákba mennénk, mert tavaly annyira nem jött be az apartman.
Tudom, hogy úgy legalább egy helyen voltunk, ezért sajnálnám is, de sokkal jobb volt nekünk a két egymásba nyitható sima szoba. Majd ha odajutunk, akkor még szólok úgyis.

Cat,

Most engem is felcsigáztál ezzel a lego vonattal :roll: Nekünk eddig fasíneink, vonataink voltak, és azt is nagyon szeretik a fiúk. Elég sok sínünk van már, szóval emiatt gondolkodóba estem egy kicsit :roll:
Egyébként a tiétek milyen számú legó dupló?

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!
Sajnos csak most tudtam jönni, mert Atikának csötörtök óta 40 fokos láza volt. :( Így szombaton bevittem az ügyeltre, és ahogy éreztem szurira kell hordani reggel-este.Tegnap Ákost elvitte a párom Anyósékhoz, mert elég macera lett volna Ákost is cipelni az incióra. Amúgy a dokink is ajánlotta, hogy ha lehet válasszuk őket külön, nehogy Ákos elkapja Atikától a tüszős mandula gyulladást.
Ma reggel éppen, hogy oda értem az ügyeletre reggel 8-ra, mert nálunk 10cm hó esett. Ahogy hazaértünk építettem Atinak egy picike hóembert. :)

Lego:
Nálunk is nagy favorit. Idén is lesz a fa alatt, szerintem egy xxl henger és a már említett tűzoltó állomás.

Kolping:
Még Attilának nem említettem, így először vele kell megbeszélnem, és azután írok.

Olivéreknek nagyon boldog névnapot kívánunk utólag is!!!!

Kata!
Boldog névnapot!!!!!

Judyt
KépKép
judyt

Katat!
Boldog névnapot!

Judyt!
Jobbulást nektek!Irigykedem a hó miatt!!!Itt a hétvégén volt kb. 2,5cm,azóta semmi.Illetve van helyette hideg,eső és undorító köd!BRRRRRR!

Detti!
Észben tartom a kérésed!
Ugyanaz vele a gond,mint a Nettkéékkel.Az új táblázatban (ami a szoba-felárat tartalmazza) nem tüntetik fel a szoba esetén a 4főt (ahogy kisapartmannál sincs 5fő). Így nem tudom,ez mit jelent!!!Lehet,hogy jövő évtől 4fő már csak kisapartmanba mehet. Ha összeállt körülbelülre,hogy ki jön és melyik hónap jöhet szóba, felhívom őket!És akkor az addig felmerült összes kérdés tisztázzuk.

Edit

Kép

Kép
edit73

Judyt!
Jelentkezz,ha megbeszéltétek Attilával a Kolpingot!

Edit

Kép

Kép
edit73

Nekünk is az a kérésünk mint Dettiéknek. Két egybenyíló szobát kérünk, ugyanis idén nagyon nyomorultul aludtak a fiúk azon a kanapén. És ha már ennyibe kerül, akkor eludjanak kényelmesen. :evil: :twisted: Természetesen ha megoldható.

Judyt :)
Durván hangzik ez az injekciózás. Hogy bírja Atika? Lehet jövö nyáron ki kellene dobni azt a bünös mandulát.

Detti :)
Nekünk ez az elemes duplo vonatkészlet van:

Kép

Tavaly karácsonyra kapták. Mostmár ez nem kapható, az utódja az 5609-es számú, csakhogy 26 ezer Ft. Tavaly mi még 20-ért vettük.

Mi is többféle vonatban utazunk. Van Eichhorn favonatjuk is, tescos sínekkel, van Thomas take a long szettjük is, és a Duplo is. Igazából mindhárommal játszanak, így mindegyiket bövítem.

[/quote]

Cat
Kép
cateye

Edit,
szerintem ugyanúgy jó a kisapartman nekünk, pótággyal, mint eddig, persze majd meg kell nézni, hogy árban hogy néz ki az egybenyitós 2 szoba meg a kisapartman, mert mi is szeretünk jól aludni néha :lol: de mondjuk ez nem kulcskérdés nekünk.
Én már nagyon szeretnék menni mihamarabb, de ha az ár ugyanaz, akkor inkább egy szép tavaszi hétvégén, nem? Április vagy május.

Judyt,
részvétem, ez nagyon horror!!! ehhez képest a mi kis tüszős manduláink...semmiség! :cry: :cry:

Amúgy törpikéim jól, tegnaptól mindenki újra oviban :lol:
Határozottam javul az immunitásuk. És a Immunokids multitabs is jól szuperál, amit az orvos javasolt (ugye mi nem kaptunk Broncho-vaxont), minden átmegy 3 nap alatt rajtuk, le is kopogom. Mondjuk én minden nap adok még 20 csepp Cebiont is ősz óta, nyilván az is számít.

Kép
nettke

Sziasztok!

Kolping: hát, azt hiszem, mi akkor ebből idén kimaradunk. :( Elég biztosnak néz ki, hogy mi márc elején elpályázunk. Bár, repjegy még nincs- de az indulás előtt 1-2 héttel már tuti nem megyünk nagyon nyilvános helyekre, mert betegen gáz repülni. Én egyszer mentem kilábalóban egy náthából és a leszállásnál úgy fájt a fülem, hogy azt hittem meghalok mire leér. Ráadásul csomót körözött is. :?

színház: február még jó. Azért egy decemberi kajálást (piálást) is beiktatunk? 8) Ünnepelni szeretnék, szakdoga tegnap szerencsésen leadva. :D

Judit

Jobbulást Atinak! Volt már neki máskor is? Felmerült a műtét? Elvileg 6 éves kor alatt nem nagyon szeretik kivenni. :?

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Nettke!
Lilláék miatt került szóba március.Megvárjuk,míg Lilla bejelentkezik,hogy nekik meddig jó!Aztán megbeszéljük!
Amúgy a szép tavaszi hétvége nálam is azért jönne be jobban,mert akkor a kinti dolgokat (játszótér,gumi asztal és kalandpark) is tudnánk használni!

Szóval:
Cat 4fő 2szoba
Detti 4fő 2szoba
Nettke 5fő kisapartman
Meme 6fő nagyaprtaman (sms-ben lebeszéltük)
Kata 4fő kisapartman
mi 6fő nagyapartman

Judytra,Lillára,Brigire és Vikókára várunk!

Edit

Kép

Kép
edit73

Lilla!

Egyszerre írtunk!Sajnálom,hogy nektek ez már nem fér bele!Jó lett volna,még talizni mielőtt elmentek,mert ki tudj,mikor jöttök újra haza!

Csajok!
Akkor szóba kerülhet április végi hétvége is?

Edit

Kép

Kép
edit73

Szerintem ha Lilláék sajnos nem jönnek, akkor inkább legyen április. Nagyobb sansz van a jobb idöre.

Lilla :)
Sajnos nekem már nem jó a december annyira sürüek a napok. 4-szer megyek színházba, és 3 karácsonyi vacsorám van. :oops: :oops: Zolival már nem merem megcsinálni, hogy mégegy estét elsózok. :oops: :oops: De ha januárban nem színházazunk, akkor megyek januárban simán vacsizni.

Persze attól ti tudtok menni nélkülem.

Cat
Kép
cateye

Megjöttem!
Klassz volt. A munka elég húzós volt, hétfő 9:00 - 24:00 kevés szünettel, kedd 9:00 - 17:00, de jó volt. Jó volt mással foglalkozni, jó volt "egyedül" lenni. Ja, és a non plus ultra: lakosztályban laktam. Nem volt elég egyszemélyes üres szoba, és hát így sajnos...volt masszázskádam, szaunám, baldachonis ágyam...mint utóbb kiderült megynyertem a a nászutas lakosztályt. Egy estére, egyedül....decemberben is megyek két napra! ;-)

Kolping?
Mi valszeg nem csatlakozunk, mert ahogy tavaly is volt, mi évek óta egy baráti párral járunk le, és már minden le van szervezve. Ez van....kicsit azért sajnálom, de nem szeretnék variálni...

Decemberi tali? Csatlakozom Cat-hez, nálunk is elég sűrű már, és sem Zsolttal nem akarom megtenni, sem a Lurkókkal, hogy állandóan egyszülős vagy sitter-es estéjük legyen. Januárban akár színház, akár esti dumcsi érdekel!

Amúgy nálunk minden Ok, Lukrók oviban, én itthon.

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

Akkor megvárom,hogy Judyt és Brigi mit mond,aztán felhívom a Kolpingot.Kérek időpontot márciusra és áprilisra is!De akkor elsősorban április második felét favorizáljuk,oké?

Lányok!
Igen eltűntek a kismamáink,nem?

Ez pedig már OFF lesz:

ELADÓ EGY CÍMKÉS,ÚJ NEXT PIZSAMA NAGYFIÚNAK!MÉRET SZERINT 15-16ÉV,EZ MAGYAR MÉRETETZÉS SZERINT KB. 164-170-ES :D
Kicsit sok pizsamája lett hirtelenjében a Dávidnak( ez már az ötödik lenne) ,így ezt már nem fognánk be.Ha valaki esetleg nagyfiúnak karácsonyi ajándékot keres, ez éppen tökéletes arra! :wink:

Szép napot!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Megőrjít mostanában a bbnet! Nekem eddig be volt rakva a fórum a kedvencekbe, megnyitottam és rögtön odavitt, csak az oldalt kellett frissíteni. Én ha új oldalt kezdtünk, mindig újra elmentettem és tök jó volt. Most meg amikor legutoljára mentettem, csak a bbnet fórum tartalomjegyzékhez visz és ott még külön keresgélnem kell ezt a fórumot. :twisted: Másnál is ezt csinálja? Vagy van valakinek valami ötlete, hogy hogy juthatok rögtön ide?! :roll:

Edit

Memét nem kérdezted pizsiügyben? :) Mostanában megint nagyon eltűntek. :(
Nektek milyen duplo-k vannak, még nem írtad? Nézegetem az ebay-t, hogy ha látok vmi jót, lecsaphassak rá. 8) Favonatsinek már vannak-nálukn az alap- anyu tegnap ment el érte, pont Floridában találtam jót. :) Mostanában egyre többet mondja Niki a legot is, úh kintre benevezünk vmilyenre.

Képzeljétek, a duplo alaplap kint is k drága, kb 10 dolcsiért láttam és akkor még jön a postaktg. :roll:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Edit,
április legvége csak ne a 25-e legyen... nem tudom az hétvége-e, mert még nem néztem jövő évi naptárt, de a gyerekek szülinapja ott nem lenne klassz..

Kép
nettke

Nettke,

Árpilis 25-e pont hétvége!

Edit,

Nekünk inkább az április lenne jó, kivétel a 25-ei - Nettkéékhez igazodva :)

A decemberi tali nekem is nagyon necces, mert több céges összejövetelem lesz nekem is meg Á. is. De januártól mindenre nyitott vagyok.

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Oké csajok!Ha 25-e hétvége (majd előveszem a 2009-es naptárat),akkor 11-ei és 18-ai hétvégére kérdezek rá.Rendben?Tavaly is 20-a körül voltunk és szupi időnk volt! :lol:

Lilla!
Memével csak sms-t váltottunk,mert nagyon el van havazva és ide se ér rá belépni.
Nem kérdeztem,mert az ő fia egy fél fejjel kisebb Dávidnál és ez a pizsi rá(mármint Dávidra) is egy kicsit nagy!Reméltem,hogy valaki elviszi,mert feltettem a vaterára és a babaszobára is.
Nekünk duploból egy vödrös készlet van,de ez régi (Dávidé volt),nem tudom,hogy létezik-e még.Számát nem tudom,mert lekopott róla.Alapkockák,csövecskék és egy golyó van benne.
Aztán egy kisebb vödrös,amiből házat is lehet építeni (5416-os).Van rendőrautónk(4963),ami villog és hangot is ad ki (ebből 3db).Kukásautó,markoló,dzsipp és egy gazdasági udvar szerűség(4975),amihez futószalag,talicskás fiú és vájú van.Van állatkertes készletünk is.
Van alaplapunk is,de csak egy darab.Ezen még nem jutott eszükbe összeveszni. :wink: :twisted:
Van vonatkészletünk: elemes mozdony,sok-sok kocsival,egyenes és görbe sín+egy "X" alakú sín,híd.Ezt imádják a fiúk!!!(egyszer összerakom és lefényképezem neked)Hasonló Cat-ékéhez,de mégsem olyan.A mienk lassan 10éves,még anno a Dávid kapta.
Ennyi,ami hirtelenjében eszembe jutott!
Ja és karira tűzoltóállomást kapnak(5601- ez most akciós) és dínósat (5597).Ez utóbbit Oli miatt,mert most dínó-lázban ég!
Ha viszont kintre keresel legot,szerintem már vadászhatsz LEGO CREATOR-t is,mert hamar bele fognak nőni.Olyat keress,ami "4+"-os.Az a következő méret Duplo után. Nekünk abból van 500db-os alapkészlet (5370-es),220db-os elemtrató dobozzal (6161) meg valami sok kerekes,amiből többféle autót lehet építeni.Ehhez is van alaplap. Na azzal már egyedül építenek,meg kis egyszerű autókat is meg tudnak csinálni. (ha többre vágynak,jön a Dávid és épít nekik :wink: )

Nettke!
Hű,a szülinap nekem nem is jutott eszembe!De tuti lesz többféle időpont,így bizti nem lesz gond!

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Brigi,
elég kemény volt ez a szüléstörténet!! Amúgy nekem a köldöksérv műtétem után volt ugyanez a levegő-beszorulós érzés, én is nagyon szenvedtem tőle két napig.

Vikóka,
jó lett az új avatar, meg vonalzó! :)

Cat,
szuperek ezek a képek, hogy a fiúk így elvannak a legóval! :D
Amúgy nagyon jók lehetnek ezek a legós játékok, nekünk még csak egy pici tűzoltós meg egy pici kertészes van, nagyszülőktől kapták a csajok.

Túl vagyok a műtéten, kedden volt, Laci behozta a laptopot, így néha már elő fogom venni, mikor jobban érzem magam. NAGYON fáj, tegnap még visszacsináltam volna, hát kellett ez nekem, tuti nem vágnék bele, ha tudnám... De azért ma már jobb egy kicsit, sikerült találnom egy kényelmes pózt, amiben fájdalomcsillapítóval át tudtam aludni az éjszakát. A sebemet még nem láttam, de amíg ennyire fáj, nem is vagyok kíváncsi rá. Hétvégén még biztos itt leszek, valamikor jövő hétfőn, kedden gondolom kiengednek. A lányok borzasztóan hiányoznak, Laci bejön minden nap, de a kis pörcöket nem akarom, hogy behozza.

Puszi mindenkinek, betegeknek jobbulást!!

Kép
baba888

Baba!
De jó,hogy túl vagy rajta!Jobbulást!Biztos,hogy jobb lesz minden nappal!
Nektek lenne kedvetek április magasságában velünk tartani a Kolpingba?

Edit

Kép

Kép
edit73

Baba :)

Kitartást! Utána bomba hasad lesz, ez vigasztaljon. 8) Szerintem mire kiengednek már tuti sokkal jobban leszel.

Én csak a csaszira emlékszem, hogy mire hazaengedtek már tök jól mozogtam.

Cat
Kép
cateye

Jobbulást! Néhány hét múlva már meg leszel elégedve és örülni fogsz, hogy túl vagy rajta!

Mi jövőre sem nevezünk a Kolpingra sajnos. Nekünk tök bizonytalan, hogy jövőre lesz-e munkája Artúrnak, úgyhogy nem merjük bevállalni. :(

Amúgy hétfőn belecsúszott egy jó mély árokba az autóval, úgy hogy kijött a légzsák. Emiatt lehet, hogy gazdasági totálkáros lett a kocsi. Azon agyalunk, hogy akkor most kellene egy hétszemélyest venni.

Lilla :)
Egy tali valamikor? Most betegek a gyerekek, de jövő hétre talán túl lesznek rajta.

Kicsit húzós egyébként, hogy mindhárman itthon vannak, de ma már lényegesen jobb, mint tegnap volt. Talán, mert Borka jobban van és nem hisztizik egyfolytában. De azért a kedd volt a csúcs. Reggel tanácsadás-oltás minivel, aztán Rékával délután betegrendelés. Még az oviba is el kellett volna menni Borkáért, mert akkor ő még nem volt beteg, de oda már meg kellett kérnem valakit, mert persze sokat kellett sorban állni. Gyógyszertár is bezárt, mire végeztünk. :( :( :( Autó meg ugye nincs, és a rendelő szó szerint a falu másik végén van. Szuper volt a 15 centis hóban tolni a babakocsit, ahol nem takarították el rendesen a járdát.

Vár a munka! Puszi,

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Köszönöm a biztatást, persze minden nappal jobb, ma már hajat is mostam a csapba hajolva. :D Tegnap láttam a köldökömet, az tetszik. :)
A császár után mire hazamentem már én is tök jól voltam, de az 2 hét kórház volt. Tegnap azt mondta a doki, ha hétfőn kiveszi a dréncsövet, akkor lehet, hogy hazaenged, de azért még nem ígéri meg.

Mi nem hiszem, hogy megyünk tavasszal Kolpingolni, jövő nyárra tervezzük az esküvőt, nászút, szóval lesz kiadás bőven. :P
Mindenkinek jó mulatást majd!

Brigi,
sajnálom a kocsitokat! Artúrnak nem lett baja?

Kép
baba888

Borka ma még csak bőgött. :roll: Nem tudom mit csináljak vele. JÓ, hogy beteg, de azért nem ennyire. Remélem ez a panaszkodás használ. Mostanában már reggel bőgve-nyafogva ébred és ha rossz napunk van, akkor abba sem hagyja.

BAba :)
Köszi! Szerencsére neki semmi baja. Tök lassan ment (állítólag :wink: ), csak mély volt az árok és a döccenéstől jött ki a zsák, ahogy belebukott a kocsi eleje. Azt mondja, hogy neki sem esett. Csak azért vagyok mérges, mert könyörögtem neki, hogy nem menjen el, mert félek, hogy valami történik. Erre ..... :roll:

Megyek, mert mini ébredezik.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Már olyan rég recepteztünk, és ma kreatívkodtam egy receptet (barátnőm, Stahl, én ötletek alapján), ami nagy sikert aratott kis családom körében, gondoltam megosztom Veletek:

Halragu

60 dkg pangasius (nem megijedni, ez egy tengeri hal, amit vagy frissen, vagy fagyasztva a legtöbb szupermarketben lehet kapni)
3 közepes fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
2 ek fehérbor
4 dl főzőtejszín
1 dl tejföl
2 ek magos dijoni mustár
1 tk étkezési keményítő (ez nem muszáj)
kevés reszelt citromhéj
vaj és olaj
2 ek liszt
só, bors

1. A halat felkockázzuk (2X2), sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a liszttel.
2. Felmelegítjülk a vajat és az olajat, és megsütjük rajta a halkockákat. Szűrőlapáttal kiszedjük.
3. A megmaradt vaj-olaj keveréken megfonnyasztjuk a félkarikára vágott hagymát és belenyomjuk a fokhagymát.
4. Meglocsoljuk a fehérborral.
4. Közben egy tálban összekeverjük a tejszínt, a tejfölt, a mustárt és az étkezési keményítőt.
5. Amikor a hagyma kész, ráöntjük a keveréket és pár pericg összefőzzük.
6. Belereszelünk egy kevés citromhéjat.
7. A végén óvatosan hozzákeverjük a a halkockákat és még pár percig rotyogtatjuk.

Mi pennével ettük, de lehet szerintem krokettel vagy rizzsel is.
(3 felnőtt és 2 gyerek ebédje volt, úgy, hogy maradt egy kicsi.)

Azon is elgondolkodtam, hogy szerintem ez a szósz nemcsak hallal lehet finom, hanem mondjuk csirkével is.

Jó étvágyat! :lol:

További jó hétvégét!

Ja, Cat, Zsoltot nagyon érdekli, hogy a moziban lévő szemüveg jó-e a Lurkók fejére. Azt hiszem már kérdeztem, és lehet, hogy Te már válaszoltál is, de most nem találom a válaszod. Köszi az infot. Lucának elég kicsi feje van, és Zsolt aggódik, hogy szemüveg nélkül nem nagyon élvezné a dolgot. Amúgy már készülünk a filmre. ;-)

Viki

KépKép
vikóka

Baba,
jobbulást!!! Mostanra már biztos jobb. :) De jó lesz neked, hogy szép lesz a hasad!! irígykedem :lol:

Brigi,
ilyen kicsi gyerekhez ilyen időben nem tudna kijönni a gyerekorvos?? Ezt a tortúrát!!
Kár, hogy nem jöttök Kolpingolni.. :cry:

Vikó,
tetszik nekem a recepted!! Lehet, hogy Karácsonykor megcsinálom, jó lesz halételnek!
Ezen a "mozis fejméreten" már én is elgondolkodtam. Kedden megyek Benivel 2esben BHRG-re, és utána csinálhatnék vele valami élményszerűt is, mielőtt hazajövünk.

Holnap megyünk ismerősökkel a Csodák Palotájába, én még sose voltam, de állítólag jó gyerekprogramok vannak. Majd beszámolok, hogy mit érdemes megnézni!

Kép
nettke

Baba,

Bátor vagy, hogy belevágtál ebbe a műtétbe! Nagyon kíváncsi lennék majd a végeredményre, megmutizod majd???? Gondolom, tavaszra már szép lesz, nem?

Nettke,

Mi sem voltunk még a Csodák Palotájában. Már a mi korunkbeli gyerekeknek is van ott program? Mindenképpen számolj be majd!

Brigi,

Nekem is az jutott eszembe, hogy miért nem hívtátok ki a gyerekorvost? Én úgy vagyok vele, hogy inkább fizetek neki 1-2e ft-ot, de ne kelljen végigvárni az előttünk lévő 15 beteget.

Bernátot hétfőn visszük a Veress Gáborhoz (valami sztárdoki - gasztros - a Kismamából lehet ismerős esetleg), aki nagyon remélem, hogy majd megmondja a tutit ezzel a folyamatos büfivel kapcsolatban. Valamikor szeptember elején jelentkeztünk be, és dec. 1-re kaptunk időpontot :shock:

Detti

KépKép
kiliman

Csodák palotája:
Az én gyerekeim már kicsit több mint másfél évesen is élvezték. Mondjuk nem a csodákat, hanem a játékokat, meg az előteret, ahol hülyére rohangálták magukat. Abból ugyan már kinőttek, de van sok minden, amit akkor nem tudtunk kihasználni, mostanra viszont már tetszene nekik.

Nálunk nincs külön gyerekorvos. Lehet, hogy ettől függetlenül ki lehetne hívni, de még nem próbáltam. Nem a pénz miatt. De még egy ilyen eset és meg fogom, mert ez így elég gáz volt.

jÓ éjszakát,

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Ez a halas recept nagyon jól hangzik, imádom a halat! Igazából mindent imádok... :lol:
Köszönjük Vikóka! :D

Detti,
persze, majd megmutizom, ha már szép lesz!

Brigi,
ezek a női megézések...

Ja, amúgy eladó a 7 személyes járgányunk.
http://www.hasznaltauto.hu/2115562_renault_grand_2007

Kép
baba888

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, mert rég nem voltam, de nem pörgött nagyon a topik, bár még így is csak beleolvasni volt időm. Egy hétig Spanyolországban voltunk, most meg nyögöm az árát, mert hogy ne vegyek ki szabit (mivel már csak pár napom van és azt karácsonyra tartogattam) így most előtte meg utána eléggé összezsúfolódott a meló :(
Amúgy kint szuper idő volt, igaz, első nap esett, de ezt már megszoktam, mi bárhová megyünk, visszük az esőt :(
A csajok anyósommal voltak itthon, tök jól viselték, bár a végén már nagyon vártak minket és nekem is nagyon jöhetnékem volt már.

Karácsonyi ajándék:
csajoknak: Lego (Duploból van nagy állatkertünk, meg rengeteg plusz állatot, kerítést vadásztam hozzá darabra), nálunk ez a sláger. Majd még valószínűleg farmergazdaságot kapnak hozzá. A másik nagy sláger a Playmobil, meg most lómánia van, így szülinapjukra abból kaptak pár lovas készletet, szerintem még karácsonyra a nagy karámot is megkapják. No meg persze már beszereztem pár könyvet, diafilmet amit még a Télapócsomagba meg a karácsonyi ajándékok mellé kapnak. Anyósoméktól plüssállatokat fognak kapni mert még ez az emivel teljesen megőrjítenek, folyton újabbakat néznek ki maguknak .
A férjemnek most könnyű dolgom van, egy képet kért amit én hímzek neki, már nem sok hiányzik, karácsonyra sikerült is bekereteztetnem ha minden jól megy.
A család többi tagjának egyelőre nincs fantáziám, valószínűleg a szokásos könyv, újság, gyerekfotó kombinációkat kapják, bár még nagyon nem gondolkodtam a dolgon.

Most ennyire futotta tőlem. :(

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Ditke!
Hú,ez aztán nem semmi!1hét kettes,ráadásul Spanyolban!!!
Igen gyéren mérted az infokat!Milyen volt?Mit csináltatok,merre jártatok?Férjed élvezte ezt a fajta kényeztetést?Anyós szó nélkül bevállalta a lányokat?Azért gondolom oviba mentek ez idő alatt is!

Nettke!
Milyen volt?érdemes volt elmenni a gyerkőcökkel?Élvezték?Mit néztetek meg?
Mi is tervezzük a tavaszra!
Majd holnap meséld ám el,mi volt Benivel!
Képzeld,nálunk meg úgy tűnik,hogy Benikének is kijött a vízsérve.Legalábbis minden jel erre mutat!Úgyhogy doki!Csak előszörmegpróbálod itt kibrusztolni,hogy csináljanak neki egy alhasi uh-t,hogy ne kelljen feleslegesen Győrbe mennünk.

Detti!
Mit mondtak Bernátnak?Milyen volt a doki?

Baba!
Szép ez az autó!Miért adjátok el?

Nálunk teljes az izgalom a pénteki Télapózás miatt!A fiúk már irtóra várják (pedig tavaly is találkoztak télapóval- 3-mal is)! Már csak azt nem tudom eldönteni,hogy bemenjek-e az oviba vagy sem (merthogy be lehetne menni 1órára).Fényképezés miatt mennék,de félek attól,hogy akkor teljesen másképp viselkednének a fiúk.Szóval csak zavarnék. Ti mentek?Lilla?

Edit

Kép

Kép
edit73

Miért adjátok el ezt az autót? Olyan széép! Nekem sajnos nagy lenne, van már egy 7 személyesünk, de csorgattam ám a nyálam. 8)

Ditke :)
A betyárját milyen jó dolgotok van! Valami orvosi konferencia volt, vagy miért éppen Spanyolország? Hol jártatok?

A recept kimásolva, várja az elkészítést. Nagyon jól hangzik. Karácsonyra kacsát sütök, de lehet, hogy megcsinálom még ezt is, mert elég egyszerü, és akkor lesz halas étel is.

Hát lehet, hogy nagy lesz a szemüveg az IMAX-ban Luca fejére. Az enyémeknek pont jó volt, de ök elég nagy fejüek.

Mi volt Bernáttal és a sztárdokival?

Mi voltunk már többször a csodák palotájában és imádják a fiúk. Még kicsinek is szerették, mert szabadon szaladgálhattak, meg a tükrök baromira tetszettek nekik. Samu már akkor kipróbált egy csomó mindent.

Nálunk nem lehet bemenni az ovis télapóra. :( :( Ha lehetne tuti bemennék. Samu már teljesen be van sózva miatta. Pedig nálunk is csütörtökön lesz a dhl mikulás, pénteken az ovis, szombaton az otthoni és vasárnap még megyünk a Vasúttörténeti parkos mikulás vonattal is, szóval van mikulás dögivel.

Kész vannak az ovis képeik, majd rakok fel belöle. 8) 380 Ft per darabot kell fizetni értük. Kész horror összeg jött ki, pedig csak karácsonyra vettem a családnak.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Brigi

Jól összejött mostanában minden nektek. :evil: Sajnálom a kocsit, meg a betegséget és hogy Borka nyűglődik. :( Itt most süt a napocska, remélem ettől neki és neked is jobb kedved lesz. :)

Detti

Este mindenképp gyere és mesélj mi volt a dokinál!

Baba

Remélem már jobban vagy és hazaengedtek! Mikorra lesz szép? Én fogom még látni? :?

Nettke

Te is számolj be mindenképp a BHRG-ről, meg Csodák plaotájáról, mozizásról, akármiről amit csináltatok. A téli szünetben szeretnék sok helyre menni velük. :) Bábszínház jegyet már vettem is, természetesen a Marcipán cicára. 8)

Edit

Ez a vízsérv mitől jön ki?!!! Alkati kérdés, örökölhető, vagy mi a fene, hogy nálatok mindenkinél van?! :evil: Dávidnak is volt?
Én pont ma reggel gondolkoztam, hogy vajon be lehet-e menni pénteken fotózni? De persze mire odaértünk, elfelejtettem megkérdezni. :? Én bemennék ha lehetne. Megpróbálnék háttérben maradni, sztem úgyis a Miku lenne az érdekes nem én- ők nem azok a szoknyám mögé bújós gyerekek. :lol: :wink:

Ditke

De jó lehetett!!! Mesélj már, hol jártatok! Képeket is rakhatnál fel!

Vikó

Tuti jó csirkével is a mártás, én szoktam csinálni nagyon hasonlót pipivel. De hallal még nem próbáltam. Nekem is van egy tök jó halas receptem, ha vkit érdekel, szivesen beírom. Mi szoktuk enni Karira is. 8) Milánóis halfelfújt, v vmi ilyesmi a neve. 8)

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok :)
Hát nálunk aztán hiába süt a nap. :( Borka ma ugyan nem bőgött reggel, de azóta már minden volt. Szekrényajtó csapkodás, földön fetrengés, asztal lesöprése, stb. és amikor ez nem jött be, akkor a hűtőt kezdte szadizni, és nálam itt telt be a pohár. :oops: :oops: :oops: Én nem tudom mit lehet csinálni. És ráadásul azok a dolgok, amikkel lázba lehetett hozni, most egyáltalán nem érdeklik. :cry:

Én is azt akartam kérdezni, hogy miért adjátok el. Még nagyon keveset ment, nem??? Amúgy sajna nekünk túl drága.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Baba,

Azért adjátok el, mert nagy? Mi is el akarjuk adni a Mondeo kombinkat, mert már nagy nekünk. Nem kell már babakocsit, két kiságyat, pihenőszéket, vagy akár etetőszéket betenni, ezért tök üres szokott lenni a csomagtartó még úgy is, hogy két bőrönddel meg néhány aprósággal pakoljuk meg.
Felesleges ekkora autó már, ha meg nagyobb útra megyünk, akkor egy tetőbox-szal megoldjuk.
Most egy Nissan Quashquai-jal szemezünk :wink:

Cat,

Mi is el leszünk látva bőven télapóval :) Szerdán és csütörtökön lesz az én céges télapó ünnepségünk, pénteken a bölcsis, szombaton meg a HVG-s egész napos. De valószínűleg az én két cégesemnél csak az egyikre megyünk, mert így azért elég soknak tűnik :roll:

Brigi,

És mi történt, amikor betelt a pohár??????

Ditke,

De jó lehetett nektek! Na, csajok, akkor mostmár nem csak én vagyok az, aki a gyerkőcök nélkül megenged magának néhány napos pihit :lol:

A mai nap eddig csodásan telt! Komolyan mondom, hogy aki egy gyerekkel panaszkodik, hogy milyen nehéz, annak fogalma sincs, hogy mit beszél.(ezt nem így akartam leírni, de így legalább nyomdafestéket tűr :lol: :lol: ).
Bernát egy angyal volt, szót fogadott, evett, szó nélkül (!!!) lefeküdt, és két percen belül el is aludt.

A dokinál is tök jól viselkedett. Ez a Veress Gábor tök szimpi orvos. Ő konkrétan megmondta, hogy mi a baja a gyereknek: a gyomorgyűrűje nem zár rendesen, és ezért büfizik sokat. Tehát nem kell tejmentesen élni, meg azt a hülye szentjános-kenyérmagos tápszert adni neki, meg megemelni a fejét alvás közben... Ezek soha semmit nem segítettek.
Kapott egy gyógyszert, amit szednie kell, és ha két hónap múlva sincs változás, akkor kap egy másikat is.
De ami a jó hír, hogy nem kell műteni. Valószínűleg ki fogja majd nőni. Az a szerencse, hogy a súlya nem csökken a gyereknek, meg van étvágya (az egy más dolog, hogy iszonyúan válogatós). Ja, és persze nem is direkt csinálja, mint ahogyan ezt korábban egy orvos már mondta...

Úgyhogy ez elég jó hír. Délután meg megyünk a pulmonológiára, ahol biztosan elrendelik a májusik tartó pulmicort használatot :(

A csodák palotáját ki fogjuk mi is próbálni. Már gondolkoztam rajta korábban is, csak valahogy mindig elfelejtődött.
Ezt ismeritek: www.gyerekprogram.hu ?

Detti

KépKép
kiliman

Csak egy gyors bekukk egy kérdés erejéig:

Volt valaki közületek Disney on Ice-on? Van egy elég jó kedvezményes lehetőségünk, és gyorsan el kell döntenünk. Élvezi egy 3 éves? Milyen hosszú az előadás? Egyéb info?

Köszi, Vikóka

UI. És a panasz, hátha elmúlik: kidöntött a betegség...nem vagyok egy nyavajgós típus, de egész délelőtt feküdtem. Most megyek gőzölni meg zuhanyozni. És mit gondoltok hol van Zsolt? Svájcban!;-)

Viki

KépKép
vikóka

Lemaradt a másik kérdés: a Bábszínházba hova érdemes jegyet venni? Minél előrébb? Csak azért kérdezem, mert még soha nem voltunk, és nem lenne szerencsés alulról nézni az egész előadást. Köszi.

Viki

KépKép
vikóka

Elfenekeltem. :oops: :oops: :oops:

Ja, a sógornőm (aki állandóan panaszkodott, hogy a fia így nem alszik, meg úgy, és nekünk milyen könnyű) a hétvégén az én gyerekemet sajnálgatta, meg aggódott érte, hogy szegény nem tud aludni, és biztos már tök fáradt, és .... Az ok az volt, hogy szombat délután nem akart elaludni. Csak szunyókált időnként rövideket. Sztem egyébként normálisan alszik, sőt!!! :) :) :) Dehát ez már csak így lesz. Mindenkinek más a sok, kevés, stb.

Amúgy én most az egy nagy, egy kicsit könnyűnek érzem a két nagyhoz képest. Picur olyan könnyen kezelhető. A cici mindenre megoldás. Kár, hogy háromévesekre nincs valami ilyen univerzális bőgés és hisztigátló. 8)

Tök jó, hogy Bernáttal tulajdonképpen nincs nagy gáz és kinövi.

Jobbulást!

További szép napot, bár itt éppen esik! :?

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?