Baba,
Azért adjátok el, mert nagy? Mi is el akarjuk adni a Mondeo kombinkat, mert már nagy nekünk. Nem kell már babakocsit, két kiságyat, pihenőszéket, vagy akár etetőszéket betenni, ezért tök üres szokott lenni a csomagtartó még úgy is, hogy két bőrönddel meg néhány aprósággal pakoljuk meg.
Felesleges ekkora autó már, ha meg nagyobb útra megyünk, akkor egy tetőbox-szal megoldjuk.
Most egy Nissan Quashquai-jal szemezünk
Cat,
Mi is el leszünk látva bőven télapóval
Szerdán és csütörtökön lesz az én céges télapó ünnepségünk, pénteken a bölcsis, szombaton meg a HVG-s egész napos. De valószínűleg az én két cégesemnél csak az egyikre megyünk, mert így azért elég soknak tűnik
Brigi,
És mi történt, amikor betelt a pohár??????
Ditke,
De jó lehetett nektek! Na, csajok, akkor mostmár nem csak én vagyok az, aki a gyerkőcök nélkül megenged magának néhány napos pihit
A mai nap eddig csodásan telt! Komolyan mondom, hogy aki egy gyerekkel panaszkodik, hogy milyen nehéz, annak fogalma sincs, hogy mit beszél.(ezt nem így akartam leírni, de így legalább nyomdafestéket tűr
).
Bernát egy angyal volt, szót fogadott, evett, szó nélkül (!!!) lefeküdt, és két percen belül el is aludt.
A dokinál is tök jól viselkedett. Ez a Veress Gábor tök szimpi orvos. Ő konkrétan megmondta, hogy mi a baja a gyereknek: a gyomorgyűrűje nem zár rendesen, és ezért büfizik sokat. Tehát nem kell tejmentesen élni, meg azt a hülye szentjános-kenyérmagos tápszert adni neki, meg megemelni a fejét alvás közben... Ezek soha semmit nem segítettek.
Kapott egy gyógyszert, amit szednie kell, és ha két hónap múlva sincs változás, akkor kap egy másikat is.
De ami a jó hír, hogy nem kell műteni. Valószínűleg ki fogja majd nőni. Az a szerencse, hogy a súlya nem csökken a gyereknek, meg van étvágya (az egy más dolog, hogy iszonyúan válogatós). Ja, és persze nem is direkt csinálja, mint ahogyan ezt korábban egy orvos már mondta...
Úgyhogy ez elég jó hír. Délután meg megyünk a pulmonológiára, ahol biztosan elrendelik a májusik tartó pulmicort használatot
A csodák palotáját ki fogjuk mi is próbálni. Már gondolkoztam rajta korábban is, csak valahogy mindig elfelejtődött.
Ezt ismeritek:
www.gyerekprogram.hu ?
Detti