Új privát üzeneted érkezett!

Szia Doriss

Miért nem írtál már korábban is hozzánk, lehet, hogy egy picikét meg tudtuk volna könnyíteni a fájdalmad, ha itt kibeszélhetted volna egy picit magadból :cry: Lelkiismeretfurdalásod egy percig se legyen, nem mi akartuk így :cry:

Nagyon sajnálom, ami veletek történt.

A második babát úgy érted ugye, hogy a 2. szülött babádat, és nem két babát vesztettetek el?

Az első szülött gyerkőc mennyi idős?
Vendég

Boboka! :)

Igen,a 13,5 hónapos lánykánknak lett volna egy testvére. Őt vesztettük el.
Nem írtam, mert nagyon magamba zárkóztam...
És hat hetes kontrollra már el sem tudtam menni a nőgyógyászomhoz, mert kórházba kerültünk a Kislányunkkal. Kiderült Nála egy elég rémísztő betegség... :cry: Remélem, a kezelések, amiket most kap, megoldják.
Aztán amikor elmentem "hathetes" kontrollra még a szövettan eredményét sem kérdeztem meg... annyira kétségbe astünk a Lányunk betegsége miatt, hogy csak arról beszéltem az orvosommal... ezért is gyötröm magam, hogy úgy viselkedtem, mintha nem is történt volna semmi. á, totál gáz vagyok még mindig!
A párom mondogatta, hogy miért nem írok Nektek... De még most is úgy érzem, nem foglalkoztam eleget ezzel a második Babával.
Vendég

Nem késtél le semmiről, foglalkozhatsz bármikor Vele. Sosincs késő hozzá.

Milyen betegsége volt/van a kislányotoknak?

Milyen kezeléseket kap? A gyermekklinikára hordjátok kezelésekre?
Vendég

A Heim Pálba hordjuk, de voltunk Vele már több orvosnál is az elmúlt 2 hónapban.
Szeptember végén egyik nap arra ébredtünk, hogy lebénult a jobb keze... Kórházban volt mindenféle vizsgálat, szív uh-tól Ct-n át az MR-ig. Átmenetileg oxigénhiányos állapotban volt, de a pontos okát nem tudják. A kezét már szépen használja, a vizsgálatok szerint nincs maradandó, mi is úgy látjuk, fejlődik.
De napokig a kórházban ilyen szavakat hallottam: trombózis, vérrög, agyvérzés...
Most véralvadásgátló injekciót adok a hasába minden reggel, ezzel az a baj, hogy vigyáznom kell, mert el is vérezhet, ha pl elesik. És már többször voltunk a múlt héten is a kórházba, mert a hasán a szuri helyén nem akart elállni a vérzés. jó, tudom, így nem vérezhet el, de a kórházban is azt mondták, inkább vigyem be mindig.
(remélem nem baj, hogy így betörtem, és Rátokzúdítottam mindent. de bennem most érett meg, hogy bármelyik problémámról tudnék beszélni)
Vendég

Ne butáskodj, itt mi is mindig egymásra "zúdítjuk" minden bánatunkat, örömünket :wink:

Szegény lánykád, de azért hál Istennek kezd szépen helyrejönni :wink:
És semmi előzménye nem volt, csak egyik reggel nem mozgatta a kicsi karját?

Hát igen, a legrosszabb, mikor az embert rémisztgetik / közlik vele egyik pillanatról a másikra, hogy a gyerkőc nincs jól.

Az injekciót akkor adod be mindig, mikor még alszik?
Vendég

Helló!

Itthon vagyok. Képzeljétek reggel irtam megyek alkudni a kötelezőmből . 10.000 forintot sikerült is. Azért durva nem, aki újonnan megköti kevesebb lesz neki, mint a régi ügyfeleknek. Persze hülyék lennének értesiteni róla.

Doriss!

Én is köszöntelek téged. Nagyon sajnálom ezt az egészet amin keresztül kell menned. Rendes férjed lehet, hogy biztatott irjál nekünk, mert én mindig attól félek, meg hát ugye van rá példa is hogy azt gondolják nem teszünk jót egymásnak. Pedig nagyon is sokat segitünk egymásnak. Azt gondolom ezt te is észrevetted rajtunk. Én a lányoknak kösznhetően, megúsztam talán a pszichológust, vagy talán a nyugtatókat. Nem lehet tudni. Nem vagyok még jól, de már tudok beszélgetni és kikapcsolódni. És ahogy néztem a dátumot veled még előbb történt, mint velem. Huuu és tudod milyen nehéz volt először nekem is itt megszólalni. Amikor taliztunk a lányokkal még mondtam is nekik utólag tök bénának éreztem magam. Gyere közénk amikor csak tudsz, jobban fogod érezni magad én biztos vagyok benne. És a kislányoddal remélem minden rendben lesz. Nem lehet másként. Kép Ezt a ölelést küldöm nektek.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike:)

Ügyi vagy a kötelezővel:):):) Hogy csináltad? Csak bementél, aztán mondtad neki, hogy irgum-burgum :?: :wink: :wink: 8)
Vendég

Boboka

Szia!

Nem képzeld el ha felmondod a biztosításod és újra megkötöd, akkor jóval kevesebb. MÉg most nov. 30-ig lehet felmondani és dec 15-ig kell újra kötni. Ennyit megér szerintem.

Kép

Kép
melcsike70

Van a neten egy ilyen program amivel újra lehet számolni minden biztosítónak kiadja, az éves diját, és amit ott kiszámoltam, annyit számoltak a biztositónál is. Úgyhogy úgy mentem hogy konkrétan tudtam, hogy kb. annyival kevesebbnek kell lennie. És bejött. Mondtam a csajszinak, hogy felszeretném mondani a biztositásom, és kérdezte, hogy el akarom e vinni. Mondtam neki, ha tudtok valami jó ajánlatot mondani, hogy megérje itt maradni akkor nem. Egy pillanat alatt kiszámolta és már egyből 8.000 forint minusz, aztán hogy egy évre egyben kifizettem, minusz 2.000 forint. Igy 27.000 helyett 17.000 lett.

Kép

Kép
melcsike70

Igen, ilyet már én is hallottam.

Nekünk a régi biztosítónk csődbe ment nyár végén (még ezzel is kellett foglalkozni...) és kb. szeptemberben kötöttünk újat. most nem akartam ilyenekkel foglalkozni, de lehet, hogy kíváncsiságból megnézem én is. Mi is a net...k-en keresztül kötöttük most is, meg anno is, nagyon meg vagyok velük elégedve, gyorsan elintéztek mindent:)
Vendég

A nővérem most nyáron tette le a jogsit és most került először a nevére biztositás tehát az A0-ban lesz jövőre még és még igy is hogy felmondta és újra kötötte 7000 forinttal lett kevesebb neki. Nem mindegy egy negyed év lement róla. De ezt már mondjuk tavaly is tudtam, én már két éve minden évben ilyenkor felmondom és újra kötöm. 32.000 forintról indultam 2 éve és már 17.000- nél járok. Hallod ez nem kevés.

Kép

Kép
melcsike70

Doriss
Sajnálom, hogy itt vagy, meg örülök is neki.
Sajnálom, mert annak, aki itt van, oka van, és örülök, mert biztos tudunk segíteni, bár az én párom szerint nem épp jót tesz nekem.
Szerintem meg nem így van, úgyhogy maradok.

Betti
Kép
betti0412

A Startlap.hu -n megtalálod a kalkulátort rákell klikkelni arra hogy Biztosítás és mind a 15 biztosítónak egyszerre kiadja mennyi az éves dij.

Ja ki kell tölteni az adatokkal.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2008.11.24 14:25-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Még jó, hogy maradsz. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Lányok, este csak később tudok jönni majd, barátnőm jön hozzánk. Szerintem lesz kb. 21-22 mikor tudok írni :oops:

Tünci már addigra biztos alszik :cry:

Kisanya, majd megy ám privi, csak egyszer jussak oda :wink:

Én meg majd szeretnék képeket ám Kisanyától:):):)
Vendég

A múlt héten olvastam a magyar híreket és pont arról beszéltek, hogy azok akik újonnan kötik a szerződéseket a biztosítóknál kevesebbet fizetnek mint a régi szerződésesek.. Sőt arról is beszéltek, hogy az emberek rájöttek a kiskapura és felbontották a szerződéseket és újra kötötték így nyerve akár több ezer forintot is..Te kis okos, erre rájöttél és te is megtetted. Hogy nem sül le a kép a szolgáltatók bőrréről.. de örülök, hogy sokan rájöttek erre és megtették a lépéseket, de mi van azokkal, akik erről nem tudnak??

Doriss én hisze, hogy ez a topic nagy segítség mindenkinek, hiszen ha csak kiírjuk a fájdalmakat már az könnyít a lelkünkön, arról nem is beszélve, hogy itt sorstársak vannak, akik meg is értenek téged, nem úgy mint a "kivülállók".

Képzeljétek tegnap levágtam magamnak a hajam rövidre. Igazán teljes borotválásnak indult (mindig kiakartam probálni) de megijedtem, ezért csak rövid haj lett :).. egyelőre..nem vagyok normális..

Kép
leda2002

Sziasztok!

Voltam ma testkezelésen megint, kiderült, a csajszinak, aki csinálja ugyanaz a nőgyógyásza, mint az enyém.
3 gyerkőcöt szült nála.

Szerdán 4.-re megyek beszélgetni.........., egy szakemberhez.
Egyenlőre nem alkotok véleményt.

Betti
Kép
betti0412

A decemberiben minden nap jön baba. Nem semmi, megindultak kifele.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Na most úgy "in medias res" bekapcsolódom...

Betti!
Megosztod majd velünk, amennyit meg lehet???
Kiváncsi vagyok..nekem akkor sokat segített, de később már úgy gondoltam nem bajom van, hanem szívet tépő fájdalmam..azon meg sokkal többet segítetek Ti!

KépKépKép
tünci28

hú, én már semmi pénzért nem olvasnék bele a "saját"topikomba..ott már bizots mind megvan...

ma volt bennt az egyik ismerősöm, egy helyre jártunk szülésfelkészítőre..szép kislánya van, megcsodáltam...
aztán bejött a kolleganőm, akivel együtt kínlódtunk a babáért..ő mindenórás..messziről intett, én messzire elkerültem...

aztán séta haza, sötétben..sírás...

mentem volna a temető felé,vitt a lábam, húzott a szívem...

KépKépKép
tünci28

Lányok!

Mi ez a nyiratkozási mánia?????????????
Kérek hosszú hajakat!!!!!!!! :lol: :lol:
tünci28

Na most kiírom az egész napit!

Doriss!
Nagyon sajnálom, amin keresztülmentetek és szívesen látunk bármikor,amikor csak érzed gyere és írj, bármiről!!!

Lányok, hazafelé majdnem már a buszon elsírtam magam..nem tudok megbírkózni a mindennapokkal, ma nagyon rosszul voltam,nem is látja senki,de alig élek..egyszerűen nem hiszek most benne, hogy valaha rendbe jön bármi..hogy valaha sikerül..ma annyi kismamát láttam, egymás után, ismerősöket is..olyan könnyűnek tűnik..de mégsem hiszek..Miért????????
tünci28

Ugye Tünci, milyen könnyűnek tűnik.
Mikor nekem is mondta a kozmetikus, hogy 3 gyermeket hozott a világra, hogy csinálta?
Olyan könnyűnek tűnik, messziről.

Betti
Kép
betti0412

megyek aludni
esik valami cucc az égből, itt hónak nyoma sincs, minden csont száraz, szerencsére, de most esik az eső, vagy valami olyassmi, és ha az ráfagy az útra....hát reggel lehet felrakom a korcsolyákat a kocsira.
Lassan érek majd be az biztos.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Tünci, sajnálom, hogy ilyen nehéz nap volt :cry:

Itt is esik a hó délután óta.

Pont azon gondolkoztam hazafelé, hogy a kis csöppségem már mennyire élvezné a hópihéket :cry:
erre jött a hidegzuhany barátnőm személyében...

Gyerekkori barátnő. Mutatom a kis albumot, slendrián módon lapozgatja, látom marhára nem érdekli, közben elkezd másról beszélni. Csak lapozgatja, azt mondja, hát, milyen pici, mekkora, tenyér nagyságú? :shock: Mondom nem, sokkal nagyobb. Erre a csaj: de nem szabad egy percig sem azon gondolkozni, hogy mi lett volna ha. Mondom nem szoktam ezen gondolkozni. Erre csak hajtogatja a magáét. Aztán a sokkoló kérdés: ÉÉÉs, változott valami? :shock: :shock: Mondom légyszi, ismételd meg, mert nem értem a kérdésed. Ez ment vagy két percig, néztem mint rozi a moziban. Mondja, hogy de hát nem változott semmi, neeeem? Hát, mondom azon kívül, hogy meghalt a kisfiam nem. De végül is ez semmiség ugye? Azt mondja, hogy hát igen. Tehát nincs semmiféle szemléletváltozás neeeem? :shock:
Hát ez volt az utolsó csepp a pohárban. Végül is meghalt a fiam, hogy lehet valaki ennyire tapló bunkó paraszt, hogy ezt semmiségnek titulálja??? :shock: :shock: :shock:

Jól nevelt kislány lévén végigvigyorogtam még két és fél órát, de az 100 %, hogy egy baráttal kevesebb, erre nekem nincs szükségem. Marhára nem érdekli az, hogy mi van velünk, ez nem barátság. Ja, és a sztori slussz poénja: az album közepén elkezdi nekem ecsetelni, hogy tudoood, az a csaj, aki ugyanúgy augusztus végére volt kiírva mint te, x nappal túlhordta a lányát, és a szülés részleteit másodpercre lebontva, hogy hogy szült, és hogy ki volt bukva a csaj, hogy két napra elvitték tőle a babáját.... No comment.... És én balga, nem mondtam akkor, hogy na most elég, én erre nem vagyok kíváncsi.

Gondolkoztam, hogy ezt kiírjam e ide, hiszen akár ő is olvashatja, bár nem mondtam, hogy írogatok ide. Ezek után úgy éreztem, nem méltó arra, hogy ezt megosszam vele.
Vendég

Boboka, Lányok!

Én most "mérges" vagyok.. Miért nem mondjátok el az érzzéseiteket ilyen helyzetben, miért pofiztok, miért akartok megfelelni?? Boboka miért nem állítottad le a csajt, hogy nem érdekel a mások szüléstörténete, nem bírom hallgatni, örülök, hogy a kisbabák jól vannak, de nekem erre most nincs idegem. Miért nem mondod meg neki, hogy a te gyermeked nem semmiség, hanem a te fiad és a te fájdalmad. Ha ő továbbra is úgy gondolja, hogy semmiség, akkor nincs miről beszéljetek és fájó de könnyű búcsút mondtok egymásnak egyelőre. Miért kell több feszültséget és düht felhalmoznotok?? Melcsike szólt be valakinek nem olyan régen, egy bunkó megjegyzésre. Jól tette! Állandóan azt mondjátok, hogy ki akartok állni a babáitok mellett, de mindig sírva és meghúnyászkodva, jó képet vágva menekültök el.. Ez nem tesz jót, és nem is vagytok ti sem őszinték másokkal.. Na Uff beszéltem.. Nem akarok bántani senkit, ne haragudjatok, de nem bírom ezt olvasni már..

Kép
leda2002

Leda, elhiszed, hogy mennyire sokkolt a csaj??? Egyszerűen szóhoz sem jutottam.
Nem egyelőre mondunk egymásnak könnyű búcsút, hanem örökre. Ennyi volt.

Én őszinte voltam, de olyannal, akin látom, hogy semmi értelme mondanom semmit, nem állok le "vitatkozni", kiállni magamért. Szépen végig gondoltam a két óra alatt a kb. 14 éves barátságot, és levontam a következtetéseket. Igaz a mondás, hogy a bajban ismerni meg a barátot.

Minden szituáció más. Hétvégén a rokonságnak a legnagyobb baja az volt, hogy még van hasam. Mi az, nem divat a hasleszorító már a kismamáknak manapság??? Na ott kiálltam magamért, nem hagytam szó nélkül.

Ez a szituáció azok közé tartozott, amikor annyira sokkol valami, hogy szóhoz sem jutok, elkezd hevesen verni a szívem, remegni a szám, és egy büdös szót se tudok kinyögni. Ez abszolút nem őszinteség kérdése. Ez intelligencia kérdése, és sajnos az most nem nálam hiányzott.

Nem szeretném tovább ecsetelgetni a szitut, és magyarázkodni, úgy érzem nincs miért.
Vendég

Én igen nyers tudok lenni ilyenkor és fogom faképnél hagyom azt aki ennyire tapló. De őszintén mondom még soha nem bántam meg. De nem is mernek azok mégegyszer olyasmiről beszélni előttem. Megfélemlitettem őket. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

És te se haragudj Leda, azt hittem ez olyan fórum, ahova kiírhatjuk, ha valami bánt, és nem szelektálunk a mondanivalónk közül. Ha nem bírod olvasni, nem kell, nem kell elítélni a cselekedeteinkért, hogy mit miért csinálunk. Emberek vagyunk, így működünk, vannak dolgok, amik csak akkor jutnak már eszünkbe, hogy másképp kellett volna csinálni, amikor már késő.
Vendég

Boboka teljesen megértelek, nem is kell nekem meg senkinek sem magyarázkodnod :).. azért lehet, hogy majd ha kérdi mi a bajod érdemes lenne neki elmondani, hogy miért nem akarod látni.. tényleg annyira de annyira idegesítő, hogy az emberek miket beszélnek, azt érzem, hogy kiütnőm az összeset legközelebb.. na milyen harcias lettem.. tényleg nem akartalak megbánatn, nehogy megharagudj rám.. A Betti babalátogatása is annyira de annyira embertelen volt és az, hogy tényleg emberek elvárják, hogy oda menjetek és gütyőgjetek, meg szülsétörténeteket halgassatok. Mi lett volna, ha Betti a saját horror szülsétörténetét hozta volna elő.. jogosan.. az is szüléstörténet..vagy nem??

Kép
leda2002

Ugye lányok nem haragszotok meg egymásra itt. Ne ijesztegessetek. :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Leda

Tényleg nagyon keménynek tünsz most Bobokával szemben. Végül is ha tényleg nem volt lelkiereje, akkor most mit csináljon. Más ám ha kivülről nézzük. Nekem is sokszor volt olyan hogy egy hatalmas gombóc volt a torkomban és nagyot kellett nyelnem, hogy kimondjam, vagy bőgve mondtam ki a dolgokat. Nem mindig könnyű.

Kép

Kép
melcsike70

Ilyenkor azt az érzés keltetik velünk, hogy nem történt semmi és nekünk is el kéne hinnünk ezt. Nehéz nagyon. Meg azok nem olyan szülések, meg nem olyan igazi babák stb. a sok tapló szerint. Engem is megüt ettől a guta. HIdd el én is ki tudnám az ilyeneket ütni.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, részemről nincs harag. Csak valahol már nem tudom, hogy mi a normális. És egy pár percre elbizonytalanodtam, hogy már itt is ki lehet e írni a bánatunkat, vagy jön utána az irgum burgum, hogy mit miért csináltunk stb.

Egyszer Hettuli írta, és most nem szó szerint idézem, hogy mit képzelünk mi magunkról, hogy nézzük a "normális" emberek oldaláról is a dolgokat, hogy ne erőltessük magunkat rájuk stb. Ez az egyik nézet.
A másik, hogy mindig álljunk ki magunkért. Mindig mondjuk meg, hogy nekünk ez nem jó stb. stb. Ez a másik nézet.

Rengeteget nyeltünk az elmúlt pár hónapban, a kollégáktól, a rokonoktól, az ismerősöktől. Engem ebben az egész mai sztoriban a legjobban az bántott azon kívül, amilyen közönnyel beszélt és kérdezett a csaj, hogy ennyire rossz emberismerő vagyok, hogy ennyi éven keresztül mi a fenének voltunk barátok, hiszen most látom, mennyire nem vagyunk egy hullámhosszon.
Vendég

Boboka

Szerintem sem vagytok egy hullámhosszon. Én is igy vagyok az emberekkel már szelektáltam őket. Nekünk alig maradt rokonaink akivel szóba állok. De akik maradtak azok teljes mértékben mellettünk vannak. Mindenki sajnált, mindenki sirt először, de a legtöbbjüknek egy három napos csoda volt. És én ezt nem tudom elviselni, nem azt mondom hogy velem sirjanak, de hagyjanak sirni.

Kép

Kép
melcsike70

Tegnap találkoztam egy másik, szintén nagyon régi barátnőmmel. Ő ajánlgatta volna nagyon a pszichológust.
De vele legalább tudtam beszélgetni, mindenről. Nem láttam a közönyt a szemében. Nem vittem túlzásba, nem erőltettem rá semmit, csak mondtam, hogy nem minden nap könnyű. És nem akart másról beszélni, nem akarta a témát lezárni. Én is meghallgattam az ő problémáit.

Inkább legyen az embernek kevesebb, de igaz barátja, rokona.
Vendég

Ez így van. Most legalább mindegyikünk kideritette, hogy ki igaz és ki nem.

Más:

Szombaton irtam hogy meg volt a Barci első fociedzése, ma annyit könyörgött, hogy vegyek neki focimezt, hogy beadtam a derekam neki. Reál Madridos mezt kapott. Van Nistelroy 17es mezét. Ha rosszul irtam ki a nevét nem ér nevetni.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, fociban nem vagyok otthon, biztos jól írtad ki :wink: Ha mégsem, akkor átkereszteljük, ezentúl így hívjuk:)

Biztos csini a nagylány a mezben:)

Hetente egyszer fog járni edzésre?
Vendég

Ja és ma kiakadtam kicsit. A T betűt tanulták és megőrülök tőle, hogy nem akar elszakadni a televiziótól mert az van benne hogy televizió betű. Irok egy példát: Ital Barci igy olvassa i-te- al . Kész voltam. :x

Kép

Kép
melcsike70

Igen szombatonként, csak nem tudom mi lesz majd ha bejön a tavasz, mert szombat délelőtt 11-12 ig van foci és szombat délelőtt járt lovagolni is, mert akihez járt az akkor tartott edzést. Remélem valamelyik csak változik majd.

Kép

Kép
melcsike70

Valamelyik tanár így tanítaná őket?
Vendég

Ja és anyám öccse, focizott a Rába Eto-ban anno, már 56 éves, nem most volt. De én még kisgyerekkoromból emlékszem rá. És meséltem neki, és azt mondta a BArci anya beszélni kellene a B.-vel, hogy ha van olyan meze amit kinőtt adja nekem. Na gondolhatod az én nagybátyám sosem volt alacsony 190 kerülgeti, sőt még anyám sem emlékszik rá hogy volt e kicsi pedig az öccse.

Kép

Kép
melcsike70

Nem hanem a televizió a bemutató kép a t betűnél és mindig megakad rajta a szeme és ugye kimondva nem ugy mondja tö...tö... hanem te...te... és egyszerűen nem akart elszakadni, hogy az e betű utána mondja.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka! Nagyon de nagyon sajnálom, ha megbántottalak. Nem volt szándékomban, sőt nem is ítélekzés volt, azt semmiképpen nem szeretném, ha ide nem tudnád leírni amit érzel.... Igazán a barátnőd háborított fel és a sok érzéketlen ember és nyílván (az én szemszögömből, hiszen nálam már régebben történt) úgy érzem, hogy másképp reagáltam volna le, ami persze semmit sem jelent, hiszen nem vagyunk egyformák. Persze anno én se tudtam megszólalni, mert mindig a sírás határán voltam. Ahogy telt az idő, egyre jobban bántott, hogy nem álltam ki magamért és a babámért jobban, de akkor abban a helyzetben nem tudtam. Talán ezt probálom itt kivetíteni és hangsúlyozni nektek, de valszeg nem jó hangnemben. Még egyszer bocsánat és mindenkinek szól akit megbántottam volna.. Uff többet nem szólok..

Kép
leda2002

De amúgy nagyon szépen ir, ahhoz képest hogy első osztályos. A osztfönöke is megjegyezte hogy gyönyörű a füzete. Én mindig csúnyán irtam. :oops: Most is.

Kép

Kép
melcsike70

Leda

Nem ám eltünsz az életünkből :( Nem jól hangzik ez a Többet nem szólok. Ugye nem? :(

Kép

Kép
melcsike70

Leda, nagyon buták vagyunk:):)

Azóta azon kattogok én is, hogy ugye most nincs harag :roll:
Tudom én, hogy nem engem akartál megbántani, csak valahogy egy kicsi világ omlott ma össze bennem, és lehet, hogy én is érzékenyebben reagálok a dolgokra. :oops:

Nyugodtan mond ám meg mindig a véleményed :wink:
Vendég

Leda, ugye az fel sem merült, amit Melcsike írt?

Húúú, most addig nem fekszek le, amíg meg nem nyugtatsz :wink:
Pedig nagyon fáradt vagyok ám, úgy hogy gyorsan írni, hogy minden ok :wink:
Vendég

Jaj Boboka remélem csak én dramatizálom túl. Leda............. Leda.............. merre vagy? :roll:

HOgy lehetek ilyen h....... hogy ilyet irok. :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Biztos Barak nem hagyja Ledat a géphez jönni:):)
Legalábbis tényleg remélem, hogy én sem bántottam meg :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.24 23:09-kor.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?