Sziasztok!
Komolyan, lányok, kinyomtataom, amit írtatok, és jegyzetelek, hogy kinek mit kellene válaszolnom! Õrület! Elõre bocs, ha ennek ellenére vki kimarad!
Bigacsiga! Elõször is Neked köszi, hogy válaszoltál. Már itt-ott írtam Neked, de soha nem írtál választ, már azt hittem, vmi miatt feketelistán vagyok Nálad!
Ildi, Pele, Bigacsiga és mindenki, aki írt pisi-ügyben, köszi! Már kifigyeltem, hogy felébredéskor pisil be néha, igyekszem megoldani. Napközben egyébként semmi gond!
Ancsa! Az én lányom is szopi után kapott (anno) gyümölcsöt, eleinte nagyon nem ment neki. Utálta a kanalat meg mindent, ami benne volt. Jó sokáig próbálkoztunk, de meglett az eredménye. Kitartás!!!
Kati! Remélem, jól sikerült a zánkai kiruccanás, jó táborozást a lányodnak!
EVEY!!! Látod, látod, nem olvasol elég figyelmesen! Én kétszer is hiányoltalak, tegnap lett volna a harmadik, de még idõben érkeztél! Szerencséd!!!
Ne aggódj a 10 dkg miatt, szerintem teljesen normális. Lehet, hogy ebben a baromi melegben nem eszik annyit, bár a 130 g szerintem pont elég! Az én Gergõmnél 5 hónaposan volt olyan hét, hogy 4 dgk-t hízott, a következõn 40-et, közben meg úgy nézett ki, mint egy szumós.
Adrián is remekül néz ki, ne aggódj! A sok szopitól meg csak több tejed lesz!
Ha vízszerelõ kell, rohanok! (Azóta sem folyik le...
)
Geri! Gratulálok a kis színésznõnek!
Ügyes gyerek, hogy még a Koltaitól sem fakadt sírva!
Évi! Ebben a nagy kánikulában én is legszívesebben egész nap ordítoznék! Azért biztos kiakasztó lehet, kitartás!!!!!!
Iboly! Ha Neked is most van, akkor boldog szülinapot!!!
Én bizony szívesen ugranék, vannak ilyen "ferde" vágyaim nekem is. Majd mesélj, milyen volt!!!!!!!!!!!!!!
Verus! Gyorsan vegyél egy lottót, nem is egy madár kakilt le, hanem a saját fiad a saját szülinapodon!!!
Snoopy! Végre valaki, aki ugrana! Mit szólnál, ha együtt kipróbálnánk? Küldök Neked képet, jó?
Lányok! Ha tudtok, KÜLDJETEK nekem is képeket magatokról! Jázminmama, Kriszta, Évi, Evey, Kati már küldött, nekik köszi! Geri, Pele, Verus, Pankamama, Iboly, Ancsa, Gabi, Snoopy meg nem
(Remélem, nem hagytam ki senkit!) NAGYON VÁROM!
Köszi és puszi Mindenkinek!
Emese