Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Évi, igen én írtam a hasrafordulás körüli mizériát. Képzeld, vissza még mindig nem fordul, pedig fizikailag tuti képes lenne rá. Egy hétig tartott a borzalom. Addig ahogy letettem a hátára fordult a hasára, bömbölés, visszafordítás, újra hasrafordulás, bömbölés. Ördögi kör. Csak úgy volt nyugtom ha fogtam a kezemben, vagy a hordozóba ültettem. Mostmár tök jól elvan a hasán. Nézelõdik, játszik, "úszik", fekvõtámaszozik. Vissza az istennek nem fordulna.

Verus, azt hittem az én postafiókommal van gond, merthogy Iboly fényképe sem jött meg, csak a kísérõszöveg. Ezekszerint nem csak az én 7 éves lányom nem zuhanyzott élete elsõ nyaralásán. Holnapután megint megy egy hétre táborba, remélem ott azért majd fürdik (meg fésülködik).

Emese tortájának szerintem legalább a felét én ettem meg. Isteni volt!!!

Na mennem kell, mert itt áll mögöttem apa kiscsajjal a kezében és rám várnak (nélkülem megáll az élet). Pedig megbeszéltük, hogy 9-10-ig ülhetek a gép elõtt. De nem hagynak Kép Kép
Emese! Azt hiszem így az emil megírása késõbbre marad Kép

Jó éjszakát
Kati
Csőre Katalin (cskati)

Sziasztok!

Ancsa, az nagyon jó jel, ha Timi beszél a dokiról. Arra utal, hogy nem elfojtja a történteket, hanem dolgozik rajta, azaz elkezdte feldolgozni. Ilyenkor jó belekapcsolódni a beszélgetésbe, és 1000edszer is elmesélni, hogy mi történt. Akkor se ijedjetek meg, ha esetleg "brutálisan" fog orvosost játszani a babákkal, mackóval. Ez teljesen természetes, csak azért van, mert ő agresszív behatolásként élhette meg a doki tevékenységét, és ezt adja vissza. A szobatisztasággal hogy álltok?
Ami a hordozókendőt illeti: az én Hannám 11kg fölött van, másban már nem bírom el, de ebben még simán viszem egész nap álatkertben, kiránduláson, vagy ha mászkálunk a városban. Nagyon kényelmes.

Évi!
Örülök, hogy megnyugodtálKép Ti melyik strandon voltatok?

Judó!
Jó étvágyat a salihoz! Mi is imádjuk, amikor összejön a tágabb család, tuti, hogy ilyen saláta vanKép

Verus!
Klassz, hogy ilyen fiatalon lett babád! És pont az Anyatej Világnapján születtélKép, igazi nagycsaládos anyukához illőnKép És terveztek még babát?
Tomit meg abszolút megértem, tényleg határozott lánykáid vannakKépKép

Évi!
Áron pont így volt anno, imádta magát a tényt, hogy képes hasra fordulni, de utált hason lenni, és ordított, hogy mentse már meg valaki. Persze azon nyomban visszafordultKép Nálunk kb 1 hónapig tartott, amíg hátrafordulni is megtanultKép

Puszi: Pele
Pele

Szép jó estét Mindenkinek!

Akkor most szép sorjában:

Ancsa! Na, ugye, megmondtam????? (mármint a hason alvást) Nem mintha annyira okos lennék, de nálunk nagyon jól bevált. Bátran ajánlom mindenkinek!

Kati! Örülök, hogy ízlett a torta, bár amikor eljöttünk, a maradéka elég löttyedt állapotban volt. Igazán akkor finom, amikor kiveszed a hûtõbõl.
Megpróbáltam, amit javasoltál a betûkkel kapcsolatban, jelentem: sikerûûûûûûûûûlt! Kép Köszi!
Várom az emilt!!!!!!!!!!!
Ja, és köszi azt is, hogy úgy látod, hogy nem látszik a 3 gyerek rajtam, sajna, én azért látom Kép

Verus! Sajnálom, hogy Neked nem jutott a sütibõl, ha legközelebb találkozunk, viszek külön Neked egyet, jó??? Kép

Évi! Én azt hiszem, hogy csak az nem mindegy, hogy azembernek egy vagy két gyereke van. Mert ott nagy a különbség. Hogy utána három, négy, ..., az már szinte fel sem tûnik. N, ez azért túlzás, de azért majdnem igaz.
Verus, Te mit gondolsz?

Mari! Képek mennek.

Képzeljétek, milyen nagyon ügyes voltam ma! Pár napja nem folyik le rendesen a mosogatónk, én du. úgy döntöttem, megjavítom. Szétszedtem a szifont, ömlött a víz, nem tudtam úgy összerakni, hogy ne csöpögjön. Okosan rájöttem, hogy rossz a tömítés, erre szétvágtam egy régi szoptatós bimbóvédõt tömítésnek. (Hajrá, éljen a szoptataás, ki tudja, mire jók a kellékei késõbb!) Amikor már kellemes strandhangulat volt a konyhában, és már "majdnem" kész voltam, hazajött a férjem (azt mondta, ma késõbb jön), és közölte, hogy imádja, ha a nõk elkezdenek javítgatni, még szerencse, hogy idõben jött, így talán nem kell az egész mosogatót kicserélni! Pedig tényleg MAJDNEM kész voltam már! 1000 köszönet a gyrekeknek, akik közben aludtak végig! Tiszta õrület, amikor vagdostam a bimbóvédõt, Rátok gondoltam, hogy ezt feltétlenül el kell mesélnem Nektek! (Na, erre is azt mondta a párom, hogy kezdek belecsavarodni a Babanetbe.)
Szóval, ha vízszerelõre van szükségetek, szóljatok bátran, szívesen segítek! Kép

Na, elég mára ennyi belõlem, bocs a szófosásért, de nagyon jólesett!
SZIASZTOK KépKépKépKépKép
Emese
Emese (emese)

Pele!
Ne haragudj, hogy itt kérdezlek, de nem tudom, hol kéne máshol. Itt meg biztos itt vagy.
Te mint psz., tudnál nekem segíteni abban, hogy kell egy gyereket leszoktatni az alvás közbeni bepisilésröl? Én eddig úgy gondoltam, hogy ezügyben nem lehet semmit tenni, csak kivárni, de szept-ben oviba megy, akkor meg már elég ciki. Ráadásul éjjel nem szokott bepisilni, de délután gyakran. Úgyhogy pelusozunk, pedig már rég nem kéne. (Ja, ez a kisebbik fiam, nem a nagyobb. Az lenne csak a szép!)
Nagyon-nagyon köszi, ha van valami jó ötleted!
Emese
Emese (emese)

Sziasztok Lányok!

Judó! Annyira örülök, hogy végre személyesen is taliztunk és nagyon köszönöm a bókokat. Nyugodtan follyál bele a dumcsiba, hiszen látod jól megvagyunk itt mindannyian. Téged sem így képzeltelek el KépKép

Geri! Tessék meggyógyulni gyorsan. Gondolod, hogy nátha? Gondolok Rátok!!!!!

Évi! Hát tényleg gyakran pendülnek egy húron a lurkók. Ma már nekünk csudi jó napunk volt, persze 4 kakis pelussal...De a babános tejet 1 perc alatt begyűri a Kismanóm. Ma is kicsordult a szememből a könny a boldogságtól amikor szopi után hozzámbújt Panka. Tiszta szentimentális lettemKépKép

Gabi1! Hogy vagytok?

Emese! Én is sajnálom, hogy nem tudtunk beszélgetni de remélem legközelebb több időtök lesz.

Kati! Nem is csak a felét, majdnem az egészet, nekem nem is maradt márKépKépKép Kitti egyszerűen tök ari, ahogy vigyorog és magyaráz. Hová küldjem a képet Rólatok?

Moni! Hajrá! Gondolok ám Rád és meglátod minden O.K. lesz./Bár te már tudod milyenKép/

Iboly! Igazad lehet, bár nem allergiás lett a lánykám a gyümire, csak hirtelen sok almát kaphatott és megfogta a pocit. Most csak banánt kap 1x anyatejjel mixelve. / bocs, hogy ide írtam /

Na megyek dolgomra, puszi mindenkinek.

Üdv:Pankamama
PM

Sziasztok Lányok!

Geri gyógyulj!!! De gyorsan!!

Emese, szerintem is így van, hogy az ember lánya meg sem érzi a 3. vagy 4. vagy sokadik gyerekétKép Persze tényleg túlzás ez így, de hát azért közben nönek a gyerekek és akivel találkoztam az láthatta, hogy milyen sok -apró- dologban képesek segíteni a naygobbak,(pl. WC-re kiséri a nagylányom a kisebbiket, miközben én szoptatok..stb.). Szóval ha 2 kicsi van a háznál idönként fáradtabb és kimerültebb az anyuka, mint én.
KösziKép mármint a sütit!

Pele, nem baj, ha majd én is "nyaggatlak" szakmai dolgokkal? Nem túl terhes ez így?
Tervezés..? Most, egy ideig nem szeretnék új kistesót a gyerekeimnek, de ki tudja mit hoz a jövö?! A férjem-uram nem zárkózik elKép Sem a gondolat elöl, sem pedig elölemKép
És Ákost sikerült meggyöznöd az 5 gyerek okozta jóról és szépröl?
Na, mit szólsz, pont a szoptatási világnapra születtem?! És 11 hónapos koromig én is csak anyatejen éltemKép

Ildi, jó volt téged is megismerniKép Igaz, a lányodat csak nem láttamKép

Jó éjt mindenkinek: Verus
verus (verus)

GERI!
Bocs, hogy az elöbb kihagytalak, gyógyulj meg, de hamar ám! Küldök néhány mosolyt, hátha attól könnyebben megy: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Szeretettel: Emese
Emese (emese)

Sziasztok!

Emese!
Kérdés, hogy volt-e már ágytiszta időszaka, vagy sem? Az ritkább, hogy du. pisiljenek be, gyakoribb, hogy éjszaka. Így azt gondolom, ha éjjel nem pisil be, nem valószínű, hogy orvosi oka van (mert egyébként minden olyan esetben, amikor primer bepisilés van, tehát még nem volt ágytiszta, először orvosilag kell kivizsgálni), de erről talán Szandra tudna többet mondani.
Van egy mechanikus módszer a leszoktatásra: ki kell figyelni, hogy kb. mikor szokott bepisilni, és előtte fölébreszteni, bilire/WC-re ültetni. Fontos, hogy TELJESEN éber legyen, ne félálomban kornyadozzon, mert akkor pont az rögzül, hogy alva lehet pisilni. Utána jutalmazni kell pl. 1 kocka csokival, és mehet vissza aludni. Ezt a felébresztési időt kell aztán mindennap pár perccel előre vagy hátra tolni, amíg el nem jutsz a lefekvési vagy felébredési időig. Kicsit energiaigényes, de működik. Persze vigyázni kell, mert a háttérben húzódó esetleges szorongást nem oldja meg, így tünetváltás következhet be (pl. körömrágás), amennyiben szorongásos alapon kialakult bepisilésről van szó. Ilyenkor teljes megoldást egy terápia hozhat.
Egyébként Áronnak is volt olyan ovistársa, aki még nem volt megbízhatóan ágytiszta, őt az óvónénik mindig felébresztették.

Sok sikert!

Pele

Nagyon köszi, Pele a tanácsokat!
Az a helyzet, hogy csak akkor pisil be du. is, ha elötte leves, innivaló stb. volt, és nagyot alszik rá, de hiába pisiltetem meg mindig lefekvés elött, néha nem jön be a dolog. Az oviban meg, ugye, mindig ott a leves, a víz, meg nem is nagyon tudnak odafigyelni, hogy mindenki rendesen pisil-e. Nem minden alvásnál van ez így, van, hogy egy hétig semmi, aztán megint. Nem hiszem, hogy lelki oka lenne, de sose lehet tudni. A felébresztöst meg fogom próbálni.
Még egyszer köszi, Te nagyon kedves szöke nö!!!! HIHI! Kép
Emese
Emese (emese)

Sziasztok!

Emese, Verus!
Kinyomtatom a páromnak a sok gyerek kérdéskörében tett hozzászólásaitokatKépKépKép

Verus!
Dehogy baj, kérdezz nyugodtan! Én meg majd igyekszem válaszolni! Ákos puhítása meg folyamatban vanKépKépKép

Pele

Sziasztok Lányok!

Ha szabad én is beleszólók:

Emese!

Amikor nálunk tavaly Donát ovodába ment a délutáni alvásnál nem volt megbízható szobatiszta. Éjszaka még pelenkáztam az is többnyire azért, mert csak oda tudott kakilni. Én úgy oldottam meg a dolgot, hogy nem pelenkáztam augusztus elejétol a délutáni alváshoz. Az oviból az elso félévben ebéd után hazavittem és otthon aludt. Arra gondoltam ha otthon történik a baj nem olyan nagy lelki teher mint az oviban. A második félévtol ott aludt rendszeresen, de akkor már nem pisilt be az alváskor. Tavasz végén nyár elején szép lassan az éjszakai pelus is lekerült róla, a kakilás is megoldodott és végre szobatiszta lett. Én ezeket a dolgokat oszintén elmondtam az ovónonek is és o ezzel a tudattal állt a Donát problémájához.

Nekem az urológus azt javasolta engedjem annyit inni a gyereket amennyit akar, ne korlátozzam a folyadékfogyasztását, mert a szomjas gyerek még inkább hajlamosabb a bepisilésre.
Ne hagyjam rá a pisilés dolgot, hanem szoktasam rá a napközbeni rendszeres pisilésre. Magyarul figyelmeztessem, hogy menjen pisilni.
Most már nem kell magától megy.

A hugom csinált egy naptárt a falra a hét napjaival. Nyomtatott ki felhot, napot. A kislánya maga ragaszgatja fel attól függoen száraz vagy nedves lett.
Nyomtathatsz ilyet is Kép, Kép.

Nem tudom a te gyerekeid mennyit isznak napközben, de nem kell nagyon aggódnod egyrészt azért, mert rettenetes keveset isznak az oviban másrészt nagyot fog fejlodni és nálatok is simán megfog oldódni minden.

szia

bigacsiga Kata
bigacsiga

Szia Emese!

Abból, amit leírtál, én sem gondolom, hogy szorongásos tünet lenne. (Meg ugyan mitől szorongana egy ilyen mosolygós családbanKépKép) Ez inkább akkor mondható, ha min. 3x bepisil egy héten. Áronnal is előfordult a minap, hogy megevett egy fél dinnyétKép, aztán bepisilt éjjel. Mi ilyenkor, ha sokat iszik, elalvás előtt a lelkére szoktuk kötni, hogy ha pisilnie kell, ébredjen fel, és szóljon. Ez általában bejön, ilyenkor nagyon megdicsérjük. Ha meg nem sikerül, nem szólunk semmit.
Egyébként, ahogy Bigacsiga írta, biztos, hogy az idegrendszer, a hólyag érésével előbb-utóbb meg fog oldódni.

Puszi: a szőke nő (na, ez már rajtam ragad!)
Pele

Sziasztok!

Verus, sajnálom, hogy végül nem láttad a lányom, magam sem tudtam mikor hol vannak, de végül mi becsülettel 6-ig ott voltunk (úgyhogy én láttam mi minden maradt ott, egy rakás kaját vitt Dorka a helyi kutyáknak, amit már nem mert senki hazavinni). De majd legközelebb pótoljuk!!
Pele, sok sikert kívánok neked párod gyõzködéséhez!! Én Zsoltot és Ágit (5 gyerek) faggattam a nagy létszámról, meg melléjük küldtem a párom, mit szól hozzá alapon Kép
A bepisilésrõl: nálunk az oviban (túl azon, hogy isznak rendesen, udvari játéknál is hozzák ki tálcán a poharakat, vizet a dadusok) igen sûrûn pisiltették õket. A napi menetrend minden komolyabb pontja mellé a mosdózás is be van iktatva (azaz evés elõtt, után, kimenés elõtt, után, ez egyezik az ebéd elõttel, majd ebéd után, alvás után stb stb nem is tudom, de kijön vagy 6-8 alkalomra). Én épp attól tartottam, hogy az én fiam nem is tud ilyen sûrûn pisilni... Egyébként a tavasszal egyszer a majdnem 6 éves lányomnak is sikerült az oviban alvás közben bepisilni. Egyszerûen csak sokat ivott. Ja, nálunk az almakompót a csúcs, ha azt esznek, akkor rettentõ sokat pisilnek, s ezt eleinte kudarcok árán tapasztaltuk ki ...
3 évesen meg szerintem ez még simán belefér!

Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Verus!

Most nézem, Bigacsiga Kata már tett fel fotókat a taliról ([url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/283/1347.html?996532451" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/283/1347.html?996532451[/url])
és itt a 23h 06-os elsõ kupacban pl. a negyedik képen (egy csomó ember az asztaloknál) látszik a lányom. Nem mondom, hogy fergetegesen, de ha egyébként láttad, talán beazonosítható. Ezen a képen a kép legalján látszik valaki FILA feliratos polóban és tõle balra (hosszú hajjal) ott van a lányom (amúgy a nagyfiam és a párom is látszik a közelben). Hátha láttad és így összeáll, hogy õ az.
Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Szijasztok!

Gyorsan ide is megirom, hogy pár perce fantasztikus hirt kaptam: megszületett Moni kislánya, Viktória Kitti, ma 14:25-kor.
2900 gramm és 49 cm.

Annyira örülök, gratulálok!

Szijasztok, Lara
lara (lara)

Halihó!

Moni! Leszek az első aki szívből gratulál a kis Csodához és nagyon sok boldogságot kívánunk mindannyiótoknak. KépKépKépKép Várjuk majd a beszámolót.

Pusssz:Pankamama, Pankapapa és Panka
PM

Azt hittem, már itten nincsenek is olyanok, akikre vonatkozna az "első napok, hetek " cím, itt már csak óvodás és egyéb nagy gyerekes problémákról olvashatunk?
2 hetes anyuka
Névtelen

Sziasztok!

Moni! Isten éltesse a kislányodat és gratulálok a az egész családnak!

Hú, mennyit írtok, alig gyozöm olvasni!

Pankamama, de jó, hogy hiányoztam neked, mit szólnál, ha szombaton találkoznánk a Margitszigeten? Én is szívesen megismernélek már.

Snoopy, örülök, hogy jobban vagy, tejcsi majd alkalmazkodik.

Anyatej Világnapja aug 1. de a Séta a Szoptatásért AUGUSZTUS 4-ÉN szombaton délelott 10 ÓRAKOR lesz.
Találkozunk 10-kor a MARGITSZIGETEN, a SZÖKOKÚTNÁL, majd elsétálunk a volt Vörösmarty kertmozi melletti JÁTSZÓTÉRRE.
Szervezok: LA LECHE LIGA MAGYARORSZÁG és A SZOPTATÁSÉRT MAGYAR EGYESÜLET.

Emese, szerintem is a második babánál a legnehezebb, a többi már "gyerekjáték". Hahaha.

Gabi1, ne aggódj Norbi súlya miatt, ahogy no, egyre kevesebbet fog hízni. Ilyen tájban van egy növekedési ugrás, valószínuleg most majd többet fog szopizni pár napig, mint a megszokott. Oltást hogy viselte?

CsKati, egyszer a nagyfiamról én is egy kiló koszt sikáltam le táborozás után. Kiderült, hogy csak vízzel zuhanyozott, azt is gyorsan, mert tele volt a fürdo pókokkal.

Gyengélkedoknek jobbulást, kicsiknek, nagyoknak egyaránt.

Üdv. Iboly
Iboly (iboly)

Halihó Lányok!

Móni!
Ez ám a jó hír! Óriási gratula nektek, és ha lesz egy kis időd, várunk! Kép Kép

Geri!
Gyógyulj meg gyorsan, hiányzol ám! Kép

Pele!
Köszi szépen a választ, kicsit már rosszul éreztem magam amiatt, hogy ilyen sokat kérdezek! Képzeld el, hogy tegnap már kérte a bilit a kakikhoz, és ma is, talán kezd megoldódni a dolog. A pisit sűrűbben eljátssza, de mikor ilyen jó idő van, ez se gond.
Ha tényleg ilyen jó a hordozókendő azt hiszem beszerzem. Nem túl bonyolult a megkötése?

2 hetes anyuka!
Kérdezz! Itt általában minden olyan témát kivesézünk ami felvetődik! Mivel most éppen az ilyen "nagygyerekes" témák merültek fel, ezért most erről szól a topic, mégha így a cím kicsit megtévesztő is. De ha kérdezel megosztod velünk örömödet, problémádat meglátod, hogy jó társaságba kerültél! Kép

Pankamama!
Szopi előtt vagy után szoktad adni Pankának a gyümit? Én már mindkettőt kipróbáltam, de se így, se úgy nem képes néhány kanálnál többet megenni.
Viszont most már csak heti 10 dekákat hízik.
Szerintetek ez elég?

Voltunk ma tanácsadáson, megmázsálták a fiamat, kereken 9 kg, és állítólag 71 cm. (Szerintem legalább 74, dehát ők tudják). Olyan síkítást rendezett a Tomi, hogy azt hittem ki fognak minket hajítani onnét. Most ez a legújabb szokása, de olyan éles hangon és sokáig képes csinálni, hogy néha azt hiszem valami baja van. Közben még a hangmagasságot is váltogatja, mintha énekelne. Lehet, hogy operaénekes lesz? Kép

Na mennem kell, mert a párom már itt toporog, hogy mikor engedem át neki a gépet!

Sziasztok
Ancsa
anyanyanya (anyanyanya)

Sziasztok!

Csak röviden.

Móni, Te megérezted...Nagyon gratulálok, jó egészséget, sok tejcsit nektek!

GERI GYÓGYULJ MEG!!!!!!KépKépKépKépKépKép

Csongi ma egy angyal volt. Persze a mamánál könnyu!Kép

Kedves Névtelen 2 hetes anyuka! Írd meg mi érdekel mi nagyon mobilak vagyunk!!! Itt egy vegyes de nagyon szuper társaság van, tuti van válasz a te kérdésedre is!

Na csocsi

Évi
Évi (Évi)

Sziasztok Lányok!

Még nem olvastam el, csak annyit szeretnék írni, hogy nézzétek meg a www.dunaujvaros.com honlapot, ott is a "Teljes szívvel" c. cikket. Érdemes!!!

Most elkezdek olvasni.
Gerianikó

Sziasztok!

Én is csak röviden.

Geri! Jobban vagy már? (Remélem igen Kép)

Móni! GRATULÁLOK!!!!!!! Sok-sok boldogságot Nektek!!!! Küldök egy pár mosolygós arcocskát Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Remélem hamarosan beszámolsz nekünk az eseményrõl!!!

PM! Azért az túlzás, hogy az egész tortát én ettem meg. Amikor az utolsó szeletemet elvettem még volt 2 Kép Kép Kép
emil: csorekati@freemail.hu

Holnap megyünk Zánkára, visszük a leányt a táborba (és mellesleg strandolunk mi is egy kicsit). Lehet, hogy holnap még olvasni sem tudok jönni... hogy fogom kibírni... Kép

2 hetes anyuka! Írjál nyugodtan és akkor már nem csak "nagy" gyerekes problémákról lehet itt olvasni Kép Kép

Szia Minkenkinek!
Kati
Csőre Katalin (cskati)

Sziasztok!

Most sikerült ide jutnom. Jó hogy így aggódtatok értünk. Az éjszakát jól viseltük, igaz éjszakára adtam neki kúpot. Viszont az oltás után egész délelőtt és még a fél délutánt is végig ordította aztán aludt egy nagyot és mintha nem is kapott volna oltást olyan nyugodt volt. A súlyáról annyit hogy a tanácsadáson megmérték és kiderült hogy a mérlegem nem jó. (digitális 15000 ft volt). Szóval 5750 g és 61 cm. Az orvos szerint ez tökéletes.

Móni én is gratulálok a picihez.

Geri neked pedig jobbulást kivánok.

A szobatisztaság nálunk több ütemben alakult ki, amikor a Norbi született akkor kezdett rászokni a Wc- re majd ismét pelusoztunk és most 2 hete már nem kell csak éjszakára pelenka. Eleinte nehezen ment a kakilás de a napokban már sikerült. Betti egyébként 2,5 éves. Decemberben megy oviba.

Most egyelőre befejezem.

Hol lehet rólatok képeket nézegetni?
Rólunk van az ismerjük meg egymást topikban Gabi1 néven kép. Ha van kedvetek nézzétek meg.

sziasztok

Gabi1
gabi1 (gabi1)

Hello Lányok!
Látom én nem nagyon hiányzok, sírok...
Most már tényleg elküldöm a képeket, csak a párom "átcsinálta" a programot és még nem volt rám ideje.
Ma nagyon megijedtem: Adrián nem hízott egy hét alatt egy dekát sem. Van ilyen? Vagy rosszul mértem? Lemértem és esti szopinál kiürítette mindkét cicim és így is csak 130 gr volt. Létezik, hogy gyakori szopinál elapad a tej? Teljesen megzakkantam.
Egyébként az oltásról: be kellett borogatnom a lábát, mert óriási vörös folt lett rajta és lázas is. Remélem holnap jobban lesz.
folyt.
Evey

folyt.
Geri!
Nem írtad, hogy hogy vagytok? Remélem már meggyógyáltál?

Lányok!
Szeptemberben próbáljuk meg úgy csinálni, hogy mindenki legyen ott a talin!

Moni!
Szívböl gratulálunk és sok boldogságot és sok-sok tejet kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mari!
Küldöm a képeinket! Te is küldj!

2 hetes anyuka!
Az én kisfiam például 2 hónapos, úgyhogy van azért itt olyan, akire még ráillik a cím! De nem ez számít, hanem az, hogy mi itt igazi barátnök vagyunk, akik mindent meg tudnak beszélni és mindenben segítenek egymásnak, amiben csak tudnak.

Iboly!
Küldj képeket nekem is és add meg a címed, hogy tudjak én is küldeni!

Évi!
Csongi már jobban van? Megkaptad a képeim?

Verus!
Boldog szülinapot, ha holnap nem tudnék jönni!

folyt.
Evey

folyt.
Emese!
Nagyon kreatív vagy! Nem jönnél el hozzánk is megszerelni egy-két dolgot?

Gabi1!
Most megyek és megnézem a fotóidat!

Lányok!
Egyébként már én is feltettem a mi fotóinkat, ha van kedvetek nézzétek meg, már aki még nem látta!

Krisztáék és Jázminmamáék biztos jól nyaralnak ebben a kánikulában. Jövö héten mi is megyünk.
Puszi,
Evey
Evey

Na itt vagyok!

Hú mennyi minden és én megint nem vagyok erőm teljében. Pedig annyi mesélni valóm van...

Az előbbi címen van néhány dolog, de részletesebben én tudnám elmesélni. Szóval kicsi Lili statiszta lett Koltai róbert új filmjében. Újszülötett (KépKépKépKép) játszott KépKépKép a filmben, egy szinésznő tartotta a kezében. Benne lesz a filmben is és úgy néz ki a Nők Lapjában is, mert éppen akkor jött az újságíró és kérdezgetett a film legfiatalabb statisztájáról. Fotó is készült én sajna elfelejtettem elvinni a gépet. Kép Pólyában volt 1 órán keresztül szegénykém, meg kis rékliben és sapkában, de szuper jól türte. Aludt is egy adagot. És mindenki körülrajongta. Ő meg osztogatta a mosolyokat. Előtte elmagyaráztam neki mi lesz és nagyon jó kislány volt. Pedig izzadt mint a paci. Szóval nagy élmény volt.

Most csak pár hozzászólás:

Kati! Nem hagytam ott dobozt a talin. Amikor én táboroztam 2 hétig nem mostam fogat, de fürödtem. Aztán utána még egy hétig a mamámnál voltunk és ott sem. Még emlékszem rá, hogy milyen volt. Így visszanézve undorító, de akkor csúcs volt. Mi is voltunk gyerekek, nem? KépKépKép

Verus! Gyógyulok nagyon igyekszem, de a nátha nagyon elkapott. Láz már nincs, de levegőhiány az van.

Gabi! Sajnálom, hogy rossz időtök volt. Hiányoztál ám te is.

2 hetes anyuka! Gyere, gyere, gyere a kérdéseiddel!!! Kép Mi itt édesek, cukorfalatok, kdevsek, aranyosak és persze okosak vagyunk KépKépKépKép Ugye lányok?

MÓNI! GARTULA, GRATULA!! Akkor mostmár gyere ám ide is. Kívánunk nektek sok tejcsit és nagy alvásokat!!!

Júdó! Nem emlékszem rád Kép Pedig jó az arcmemóriám. Hol van rólad kép? Köszönöm a dicséretet a ruhámra én is nagyon szeretem, csak fog és megfogta Lili fehér naciját, amiből ki sem jött a piros ill rózsaszín.

Dia! Bori is szép nagyon!!! Kis göndör fürtjei...

Madárka! Mizújs veletek?

Kriszta, Jázminmama! Csatlakozom hozzátok nyaralásilag!!KépKépKép

Bocsi, hogy nem mindenkinek írok! Kép Kép

Most befejezem, hamarosan jelentkezem, tudósítok a Balaton partrólKépKép

Puszi:

Anikó
Gerianikó

Verus!
Megjött az emiled, képeket elmentettem, meg amit írtál azt is, de le kellett törölni az emilt, mert betelt a postafiókom. Emilben akartam válaszolni, de így már nem tudom az új címed Kép Elbénáztam.
Írd majd meg légyszi újra. Köszi.
Képeket is köszi!
Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED holnapra!!!! Kép Kép
Kati
Csőre Katalin (cskati)

Anikó!

Gratulálok "Babszem" Lili Hannának, a legifjabb színésznonek!!! Meg a büszke mamájának is.

Iboly
Iboly (iboly)

Halihó!

Lányok!

Elküldtem az összes fotót amit csináltunk a " Az ismerjük meg egymást/ babanetes találkozó fényképek" topicba amit a Bigacsiga nyitott. Ne haragudjatok, hogy a babásakat nem sajár e-mailetekre küldtem de az igen sok idõ lett volna és különben is így mindenki megcsodálhatja a tündéri gyerkõceiteket és a családotokat. Ha valaki kér valamelyikbõl akkor írjatok az udvari@axelero.hu-ra.

Geri! Ez tök jó. És melyik filmben, mikor vetítik, melyik Nõk Lapjában és hogy kerültetek oda? Gyógyulgass és jó pihenést.

Kati! Csak vicc voltKépKép Jó strandolást!

Iboly! Sajnos nem tudok menni mert már más programom van, de remélem a szeptemberi talin találkozhatunk végre.

Ancsa! 1/4 banánt lepasszírozom és 10 ml tejjel összekeverem, ezt lapátolja be lelkesen Panka du. 4 körül és utána 1/4 óra múlva már akar szopizni/ kis bélpoklos lett/ Ma már õszibarackot is passzíroztam hozzá. Almát már nem adok, mert nagyon megfogta a hasát. Õ már nagyon várja a délutáni gyümievést, nyílván nem volt elég csak a tejcsi. De ha Tomi nem eszi, akkor ne erõltesd. Én boldog lennék ha Panka hetente "csak" 10 dekát hízna. 3 kilóval nehezebb mint a lányom, ugyhogy nyugiKépKép

Evey! A lányom - amikor néha mértem mennyit eszik - esténkét 2 cicibõl 90 grammokat evett még 4 hónaposan is, mondogatták, hogy biztosan azért mert nincs a cicimben több tej. Ez hülyeség, valszeg csak " annyira" volt éhes. Tejcsid van, ne mérj, ne stresszelj, olyan kiegyensúlyozott kis lurkód van, ne félj nem éhezik, atej meg nem fogy csak úgy ukk-mukk-fukk el.

Verus! Isten éltessen sokáig!!!!

Jó éjt: Pankamama
PM

Sziasztok!

Ancsa!
Nehogy rosszul érezd magad! Kérdezz csak nyugodtan!
A kendő megkötése gyakorlat kérdése (épp a másik topicban írtam, hogy mikor először próbálkoztam, Áron elémállt, és megkérdezte: "Anya, neked ez most torna?"KépKépKép), de mindenesetre nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik, és hamar bele lehet jönni, Nagyon jó a leírása.

Evey!
Nekem NAGYON is hiányoztál!!!! Ma lejár az eddigi előfizetésünk, úgyhogy éjfél után már csak a dormouse@freemail.hu címre tudsz képet küldeni. De te a mieinket megkaptad???
A gyakori szopitól csak TÖBB lesz a tej! Szerintem simán van olyan, hogy a babák egyszer kevesebbet, egyszer többet híznak. Vagy lehet, hogy most hosszra gyúrKép Ha egyébként nyugodt, nem sír, akkor nem lehet nagy gáz.

Gerianikó!
Gratulálok Lilinek a filmes karrierhez!

Móni!
Gratulálok a babádhoz! Sok tejcsit és még több örömet kívánok!

Cskati!
Jössz ugye szombaton? Jön még valaki közületek, lányok?

Puszi mindenkinek: Pele
Pele

Lányok, asszem, még nem mondtam, hogy a szilárd étel bevezetésénél eloször kéne megszoptatni a babát, utána kínálni a gyümivel, fozelékkel. Így tuti, hogy nem apad el a tej, mert nem marad ki egy szopi sem.
Érdemes az elso próbálkozásokat délutánra idozíteni, amikor nyugodt, kipihent a kicsi és fogékony valami újra.

Evey, jó hír! Utánaolvastam a problémádnak és állítólag általában "csak" addig tart, ameddig a laktációs amenorrhea, vagyis amíg megjön az elso menzesz ill. megtörténik az elso ovuláció. Ez pedig változó, minden nonél máskor következik be.
Küldök képet.

Jázminmama, Kriszta nagyon szuper idot fogtak ki a nyaraláshoz.

Andi, hová tuntél?

Verus, holnap lesz a szülinapod? Isten éltessen!

Én holnap kapom meg az egyik szülinapi ajándékomat: siklóernyos repülés, tandemban visznek fel. Szorítsatok, azt kérdezték, nagyon hányós vagyok-e???????

Üdv. Iboly
Iboly (iboly)

Kedves Verus!
Nagyon igyekeztem, hogy én legyek az első, de mindenki megelözött. Nem baj, akkor is sok szeretettel: NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED! KépKépKépKépKép

A többit majd holnap, mert itt alszom el a gép elött! Jó éjt mindenkinek!

Emese
Emese (emese)

Kedves Lányok!

NAGYON KÖSZÖNÖM A JÓ KÍVÁNSÁGOKAT MINDENKINEK!KépKépKépKép

ÉS ÉLJENEK -SOKÁIGKép- A SZOPTATÓS ANYÁK IS!!

Kati, nyugodtan írj a régire, az outlook-om leszedi az odaírt leveleket, csak én válaszolok másikból. De ez ne zavarjon meg senkit!

Móni, gratulálok én is, várunk vissza.

2 hetes anyuka, az elöttem szólók mindent leírtak, de biztosan tudod: "néma gyereknek..."! De én is ám egy nagyon kedves és aranyos..(lásd Geri) csajszi vagyokKépKép (meg kicsit nagyképüKép)

Ildi, megtaláltamKép Hát, tényleg nem sok látszik belöle -a hosszú haján kívül- de majd legközelebbKép

Geri, sajnálom, hogy ilyen vacakul vagy. Lilinek meg külön gratulálok, a kis pólyásKépKép

Iboly, Te egy nagyon bátor nö vagyKépKép Én le nem ugranék, még tandemben sem!!

Képzeljétek, lehet, hogy Jancsi nem sokára kúszni fog! Egyfolytában próbálkozik, felhúzza a popsiját és elöre löki magát, a keze idönként még maga alá szorul, de kis torna után kiszedi. És olyan édes!!Kép Mint egy kis kukacKép
Tegnap este el kezdett sírni az én Hannusom, nem tudtam, hogy mi a baja..kiderült, hogy azért sír, mert hallgatta a Dzsungel könyvét (tudjátok a Dés-Geszti féle) és az egyik szomorú dalon sírt!
Úgy szeretem, hogy ilyen kis szentimentális! Persze melléfeküdtem, hogy megvígasztaljam, és elaludtam én is vele...

Szerintetek jelent az vmit, hogy ha az embert a kisfia a szülinapján lekakilja?!?KépKépKép

Szép napot mindenkinek!
Verus
verus (verus)

Sziasztok!
Most beszéltem Mónival, nagyon gyors szülése volt, a kislánya jól szopik, majd még biztosan mesél!
Gerianikó! Én tulajdonképpen cska Pankamamát ismertem (vagyis leveleztünk), de Titeket is olvasgatlak, hátha nekem is aktuális lesz majd a topik címe! Ha gondolod küldök magamról képet, ami alapján be tudsz azonosítani. Legközelebb majd rendesen bemutatkozom!
Lara, neked is egyre közelebb az időpont!
Pankamama, milyennek képzeltél? remélem nem csalódtál nagyon... Kép
Üdv: Judó
Judó

Sziasztok!

Verus, utólag is boldog szülinapot!Kép
Iboly, neked is most van? Akkor neked is minden jót kívánok!Kép

Lányok, én megint nagyon kivagyok..Kép Jöttem ide lehiggadni!
Ma Csongi reggel óta sír. Semmi nem jó neki. Most végre elaludt. Eddig 5-ször cicizett...
Mi lehet? Lehet, hogy a foga? Mert meleg volt már, de nem készítette ki ennyire. Holnap este mennénk a Mamihoz Erdélybe. Szombaton keresztelo.Jó lesz, ha végigsírja az egészet. Csak nem?!

Nekem már elore hiányoztok. Valószínu maradunk a Mamikánál egy jó hetet! De rossz lesz nélkületek!

Evey, megkaptam a képeket, válaszoltam is. Nem kaptad meg?

Iboly, na én aztán nem ugranék...

Jó ido van a nyaralókra! Kriszta, Jázminmama Ti kis mázlisták!!!

Tényleg, Madárka hol vagy?

Geri, gratula Lilihez! Hogy kerültetek Ti oda? Én is akarom!!!!!!!!

Sziasztok

Évi
Évi (Évi)

SZijasztok!
Judó! Igen, közeledik a nagy nap, már csak 9-10 hét...jaaaaaj, még azért leirni sok ám! :-)))
Már nagyon készülök, hogy majd ebben a topicban helytálljak :-))))addigis szorgalmas olvasója vagyok!
Szijasztok, Lara
lara (lara)

ISTEN ÉLTESSEN MINDEN GYERMEKET ÉS ÉDESANYÁT AZ ANYATEJ VILÁGNAPJA ÉS A SZOPTATÁSI VILÁGHÉT ALKALMÁBÓL!

Iboly
Iboly (iboly)

Sziasztok!

Iboly!
Nagyon jó neked! Márhogy az ugrás miatt különösen. Ne hagyd, hogy ezek a csajok elbizonytalanítsanak. Szívesen mennék Veled én is. Képzeld el a jelenetet, amint hánysz. Már ez is megéri, ahogy a produktum beteríti a népet...Kép

Geri!
Ne hagyd magad!!!!! Te neked kell nyerni igen hamarost. Nem hagyhatod, hogy megzavarjon egy ilyen kicsinyke kórokozó! Gratulalok a lányodnak a türelméért. Neked meg mint a büszke anyukának. Remélem még a Nők Lapja honlapjára is felkerültök és tiétek a világhír.

Verus!
Megkésve bár, de törve nem én is Boldog szülinapot kívánok.

Egyéb hírek: Tegnap Zsombit megcsípte egy darázs!
És még leölni sem tudtam, mert elrepült, Kismanó viszont az ölemben ordított. Egészen 5 percig, aztán vigasztalásul még szopott vagy fél litert,és békésen elaludt. Csendes elégtétellel számolgattam a vízbefulladt darazsakat úszás közben. A dongókat és a szúnyogokat is. Egyébként bányatónál nyaraltunk tegnap délelőtt.

Evey!
itt is köszi a képeket! Szerintem aggodalomra semmi ok. Könnyű ezt mondani. De szerintem a mérleg csak az idegeskedésért van. Ha Szopós malac kiegyensúlyozott, élénk, akkor semmi baj nem lehet. Mindegy, hogy mennyit eszik és, hogy mennyit hízik. Ő tudja, hogy neki ezt hogyan kell csinálnia. Zsombi három hete nem látott mérleget, amikor véletlenül látogatóban ( egy kéthetes menyasszonyjelöltnél Kép )rátettem, mert már kiváncsi voltam, hogy mennyivel tudok nektek eldicsekedni, hiszen a régi adatok már igen idejétmúltak, ahogyan a karizmaim jelzik...

Többiek!
Itt szédületes a képek forgalam, de hozzám alig jut el Kép. Elfeledkeztetek rólam?

Móni!
Hatalmas gratuláció az egész csapatnak (Apuka, Anyuka, Bébi) és a sikerre való tekintettel további sok-sok tejet és a szopik között pihentető alvásokat.

Snoopy
snoopy

Sziasztok,
én megint le fogok maradni, bár lenne minden nap idõm csevegni, de valahogy nincs! Nem is tudom mikor kapcsoltam be a gépet utoljára... egyszer talán majd összejön. Egyébként jól vagyunk, csak olyan fura, hogy Emma majd három hónaposan is végigalszik nappalt-éjszakét, néha úgy érzem, nem is ismer minket. Lehet, hogy a meleg? De nem akarok panaszkodni, mert Kamillával meg pont az volt a gond, hogy soha nem aludt. Az azért rosszabb volt.
Snoopy, küldtem emailt, megkaptad?
Évi! Tudom, hogy ilyenkor hónapokon keresztül nagyon sok mindent a fogzásra fognak, de az órákon át tartó sírás-remegés tényleg tipikus fogzási fájdalomnak tûnik, és általában megszûnik, amikor az elsõ pici foga áttöri az ínyét. És az elsõ a legfájdalmasabb!
Móni, gratulálok én is!
Andi
andi

Sziasztok!

Isten éltessen, Verus! Hogyan telt a szülinapod? A lekakilás tuti, hogy jó jel! Nekem egy barátnőmet Hannus folyton lekakilta, aztán most lesz az esküvője (na jó, te erről már lemaradtálKép), és még babát is várKépKép!
Aranyos volt a történet Hannusról. Én is pont ilyen vagyokKép

Évi!
Nekem olybá tűnik, mintha Csongi a te izgatott lelkiállapotaiddal rezegne együtt (babanetes tali, utazás). Nem?

Ma szintén egész nap strandoltunk, nem lehet másképp kibírni ezt a hőséget. És olyan aranyosak voltak a gyerekek, együtt játszottak, pacsáltak! Áron igazi "nagytestvérmódra" viselkedettKép

Snoopy!
Ez a darázscsípés borzasztó! Hannus fülére is szállt ma egy, de szerencsére el tudtam hessinteni.Nagyon félek tőlük, mert én allergiás vagyok rá! És beborogattad?

Pele

Sziasztok Lányok!

Verus!
Én is kivánok neked, nagyon boldog születésnapot! Vegyél egy lottót, hátha szerencséd lesz! Kép

Iboly!
Ha te is szülinapos vagy, akkor neked is sok boldogságot! Bátor vagy, hogy ilyet ki mersz próbálni! Majd írj, hogy milyen volt!

Geri!
Gratulálok! Hogy lett a lánykádból színésznõ? Írj le mindent, nagyon érdekel!

Gabi!
Nálatok beveszik az oviba a gyereket, ha te otthon vagy a másikkal? Nekünk azt mondták, jövõ áprilisban újra próbálkozhatunk. Kép

Évi!
Ez tényleg szörnyû, hogy Csongi ennyire nyügi. Kép Ilyenkor tényleg könnyû a fogzásra fogni a dolgot, de nagyon valószínû, hogy az is bejátszhat. Nem próbáltad még a Dentinoxot, hátha attól egy kicsit megnyugszik. Ha igen, akkor biztos a foga. Kép Tominál be szokott jönni, hogy amikor már semmit nem tudok kezdeni vele, és még mindig sír akkor bekenem az ínyét, és legalább addig csöndben van, amíg lenyalogatja. De van amikor el is "felejti", hogy elõtte sírt. Kép

Jaj, lányok! Egy kicsit el vagyok keseredve, amiatt hogy kisfiam nem akar áttérni a vegyes étrendre, mert hogy fogok én így akkor szeptembertõl újra suliba járni. Heti egy nap ugyan, dehát azért akkor is kéne ennie valamit napközben. Vajon ez egy hónap alatt megoldódhat?

Sziasztok

Ancsa
anyanyanya

Sziasztok!

Ancsa!
Saját tapasztalat, hogy ez hetek, sőt szinte napok alatt is megoldódhat! Hannus sokáig nem akart semmit enni cicin kívül, aztán egyszer csak megjött a kedve, most meg már mindenkitől "lejmol".

Pele

Sziasztok!

Programváltozás történt, a nagy melegre való tekintettel már holnap reggel utazunk.
Így most vagyok egy ideig utoljára! De jövök ám, el ne felejtsetek!

Pele, én azért nem hinném. Szombat óta (tegnapi nap kivételével)minden nap rátört valami. Minden nap azért én sem izgulok. Ma délután aludt egy nagyot, majd strandoltunk, de este ahogy hazaértünk megint rákezdett. Lehet, hogy nem szeret itthon lenni? Azért én mindig megpróbálok nyugodt maradni (jaj de nehéz), mindenféle praktikát kipróbálok, hátha elmúlik...

Ha nagyon "rossz" fiú lesz, akkor vasárnap jövök, ha bírja a mamáékat akkor csak a jövo hét végén!
Addig is minden jót!

Sziasztok

Évi
Évi (Évi)

Évi!

Ez csak egy ötlet volt az alapján, amit olvastam. Elhiszem, hogy nehéz nyugodtnak maradnodKép, nagy erő kell hozzá ilyenkor. Remélem, hogy hamarosan rendbejön minden.
Jó utat nektek!

Pele

Szia Mindenki!

Köszönöm a jókívánságokat. Igazán 16-án volt a szülinapom, csak akkor nem volt jó az ido a repüléshez. Ma meg lemaradtam a dologról, mert nagy volt a szél odafönt, azt mondta a tandemes srác, hogy talán így elsore mégsem kéne ekkora szélben pörögnöm. Pedig délután 2-ig izgultam, hogy mi lesz már. Lányok, nem kell kiugrani sehonnan, hanem már nyitott ernyovel kell felszállni egy hegyrol. Így azért jobban hangzik, nem igaz? Kép Egyébként évek óta várok a pillanatra, úgyhogy Snoopy, nem tud lebeszélni senki. Hányásról még annyit, a férjem a lelkemre kötötte, hogy csak olyat reggelizzek, amit szívesen látok viszont... Kép

Évi, hiányozni fogsz, de biztos vagyok benne, hogy Csonginak is jót tesz majd a környezetváltozás. Érezzétek jól magatokat!

Pankamama, de kár, hogy nem találkozunk szombaton! Szeptemberben muszáj lesz!

Snoopy, a darázscsípés írtó vacak, szegény Zsombi!
Képzeljétek, Gergot kb. 2 hete csípte meg egy darázs, sírás, amikor hazaértek (apával volt) szopi, paradicsom a csípésre, úgy tunt, semmi komoly. Napokkal késobb jött ki rajta a pánik. Este 10-kor felébredt, fülére szorított kézzel zümmögött, sírt keservesen, szakadt róla a víz. Rövid szünetekkel ez ment éjjel 1-ig, akkor a férjem elvitte autózni, hátha elalszik. Addig semmivel nem tudtuk megnyugtatni, még a szopi sem kellett neki. Apja bevitte a kórházba, nézzék meg, nincs-e valami a fülével, vagy a hasával, de semmi. Éjjel kettokor végre hajlandó volt cicizni és egy perc alatt elaludt. De az a tehetetlenség, amit addig éreztünk...

Sziasztok
Iboly
Iboly (iboly)

Pele!

Köszi, hogy ötletet adsz! Szívesen fogadom bármikor.

Most már tényleg jó éjt!

Évi
Évi (Évi)

Sziasztok!
Komolyan, lányok, kinyomtataom, amit írtatok, és jegyzetelek, hogy kinek mit kellene válaszolnom! Õrület! Elõre bocs, ha ennek ellenére vki kimarad!

Bigacsiga! Elõször is Neked köszi, hogy válaszoltál. Már itt-ott írtam Neked, de soha nem írtál választ, már azt hittem, vmi miatt feketelistán vagyok Nálad! Kép

Ildi, Pele, Bigacsiga és mindenki, aki írt pisi-ügyben, köszi! Már kifigyeltem, hogy felébredéskor pisil be néha, igyekszem megoldani. Napközben egyébként semmi gond!

Ancsa! Az én lányom is szopi után kapott (anno) gyümölcsöt, eleinte nagyon nem ment neki. Utálta a kanalat meg mindent, ami benne volt. Jó sokáig próbálkoztunk, de meglett az eredménye. Kitartás!!! Kép

Kati! Remélem, jól sikerült a zánkai kiruccanás, jó táborozást a lányodnak!

EVEY!!! Látod, látod, nem olvasol elég figyelmesen! Én kétszer is hiányoltalak, tegnap lett volna a harmadik, de még idõben érkeztél! Szerencséd!!! Kép
Ne aggódj a 10 dkg miatt, szerintem teljesen normális. Lehet, hogy ebben a baromi melegben nem eszik annyit, bár a 130 g szerintem pont elég! Az én Gergõmnél 5 hónaposan volt olyan hét, hogy 4 dgk-t hízott, a következõn 40-et, közben meg úgy nézett ki, mint egy szumós. Kép Adrián is remekül néz ki, ne aggódj! A sok szopitól meg csak több tejed lesz!
Ha vízszerelõ kell, rohanok! (Azóta sem folyik le... Kép)

Geri! Gratulálok a kis színésznõnek! Kép Ügyes gyerek, hogy még a Koltaitól sem fakadt sírva! Kép

Évi! Ebben a nagy kánikulában én is legszívesebben egész nap ordítoznék! Azért biztos kiakasztó lehet, kitartás!!!!!!

Iboly! Ha Neked is most van, akkor boldog szülinapot!!! Kép Én bizony szívesen ugranék, vannak ilyen "ferde" vágyaim nekem is. Majd mesélj, milyen volt!!!!!!!!!!!!!!

Verus! Gyorsan vegyél egy lottót, nem is egy madár kakilt le, hanem a saját fiad a saját szülinapodon!!! Kép

Snoopy! Végre valaki, aki ugrana! Mit szólnál, ha együtt kipróbálnánk? Küldök Neked képet, jó?

Lányok! Ha tudtok, KÜLDJETEK nekem is képeket magatokról! Jázminmama, Kriszta, Évi, Evey, Kati már küldött, nekik köszi! Geri, Pele, Verus, Pankamama, Iboly, Ancsa, Gabi, Snoopy meg nem Kép
(Remélem, nem hagytam ki senkit!) NAGYON VÁROM!

Köszi és puszi Mindenkinek!
Emese
Emese (emese)

Sziasztok!

Kedves szülinaposok, sok boldogságot!!!

Évi!

Igaza van Pelének, próbálj meg nagyon lenyugodni, ha máshogy nem megy, akkor menj ki egy tíz percre a babától és fújd ki magad, szedd össze az erödet és csak úgy menj vissza hozzá. Ha te nyugodt maradsz, akkor ö is könnyebben megnyugszik. Amúgy sok mindentöl lehet ilyen sírás, az egyik legjellemzöbb a fogzás, aztán lehet melege, Bori is sokat bögött ma, bedugtam egy kád finom langyos fürdöbe, pancsizott egy jót, és rögtön jó kedve lett. Kitartott egészen estig.

Geri! Gratulálok, Bori meg már egy botrányos színházi premieren van túl...Kép Ezek a fiatal színésznök!

Jányok, képeket én sem kapok, csak egyet kaptam eddig, ti pedig nézzetek be a [url=http://communities.msn.com/BoriBartok" TARGET="_top]http://communities.msn.com/BoriBartok[/url]

No, puszilok mindenkit, jó ugrást Ibolynak!

Dia
Dia

Halihó Lányok!

A teraszon ülve irok nektek Balaton parti nyaralóból. Nem is vagyok szemét, mi? Kép Azért remélem még elolvastok.

Isteni itt a levegő, Lili alszik is mint a bunda. Sokkal elviselhetőbb a meleg, mint a betonrengetegben. De azért ott sem rossz Kép

VERUS! NAGYON BOLDOG SZÜLCSINAPOT kivanunk neked mindketten. Remélem csaptatok egy nagy bulit és a férjed sem felejtette el... Kép Szerintem ez a lekakilás dolog azt jelenti, hogy ki kell mosnod a ruhádat. Vagy nem? KépKépKép

Emese! Még nem válaszoltam a terpesz pelenka ügyben. Csak annyit kellene, hogy egy sima pelenkát kéne belerakni a másik pelenkába. Semmi mást. De ebben a melegben még abba is bepállik a popsija... Nemhogy dupla pelus.

Hoztam egy csomó cuccot, de minek? Ma is csak egy pelenkában hesszeltünk. Azt is hoztam egy csomót. De minek? Vehettem volna itt is. Igaz is annyi cuccal jöttünk erre a másfél hétre, hogy alig fért a kombi autó hátuljába.

Amikor kiderült, hogy Lili baba apocakomban van Apukám hatalmas nagy örömében feltette a netre a dunaujvárosi honlapra fórumba és ott azonnal lelkes emberek hada kezdte el várni. Mivel nem tudtuk mi lesz a neme és mert inkognitoban akartunk maradni, a lelkes tábor elnevezte Babszem Lili vagy Babszem Botondnak. Igy nevezték addig amg meg nem született, amiről aztán egy cikk is készült nagyon újszülött fotóval.Hétfőn hivott egy jó ismerősünk, hogy kellene egy csecsemő a forgatásra és ránk gondolt. Nem tudta, hogy Lili az ún. fórum bébi. Mellesleg ez a csaj is a Dunaujvaros.com-nál dolgozik. Elvállatuk a dolgot és menet közben derült ki, hogy Lili az a kiscsaj, akit már ismernek a netezők. Szóval igy kerültünk ide, remélem nem voltam zagyva, de ha vkit jobban érdekel tényleg nézzen el a www.dunaujvaros.com oldalra.

Évi! Jó nyaralást és jó keresztelőt. Mondtam már, hogy a miénk 18-án lesz? Sajna nem esküvővel egybe kötve, mert a pap nem vállalta azt. Nem érdekből házasodunk...

Iboly! Remélem még élsz... Kép Vagy csak holnap ugrasz?

Snoopy! Ez a darázscsipés... Én is félek tőle. Jó ez a fél liter tej duma. Kép

Egyébként kezdek kilábalni a náthából, remlem a nap hatására teljesen elmúlik.

Most befejezem, mert ez a laptop az agyamra megy. Bocs megint azoktól, akiknek nem irtam.

Puszi ezerrel:

Anikó
gerianikó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?