Kedves mindenki aki a " Bardóczí dr."-hoz írt levélre reagált!
Örömmel veszem, hogy nem vagyok egyedül aki a dr. úr táborába tartozik.Nem akartam belefolyni a társalgásba de a lekiismeretem nem hagy nyugodni.
természetesen, mint anyuka én is megértem a problémákat melyet át kellett élnie Magdolnának. Az akkori helyzetett csak ő élhette át, de akkor sem lehet ilyen stílusban egy orvosról beszélni.
Tudom, hogy részére felháborító lesz amit írok de én igen is mellette voksolok. Röviden miért:
- vörös vagyok születésemtől fogva ami az orvosok szemében nem pozítívum( velem ijesztgetik az orvostanhallgatókat)
- a vércsoportom is agoddalomra ad okot
- az orvosi szakzsargon szerint " öreg szülőnő" vagyok, tehát inkább a 40-hez közelebb( habár sokan azt állítják letagadhatok egy- két évtizedet)
- örökletes epilepszia van a családomban
- fájások nélkül, elfolyt magzatvízzel szültem ( császárral)
- komplikáció hála orvosomnak nem volt
Talán ennyit tőszavakban. Az egyedüli voltam a császárosok közül akinek a varratát könnyen minden fájdalaom nélkül ke lehetett venni. A vágásom szinte láthatatlan, habár a természet igen vacak bőrrel áldott meg. szeretném a második babámat is nála szülni, feltéve ha elvállal.
Tehát mindenkinek szuverén joga jót vagy rosszat gondolni, de ha probléma adódik nem a háta mögött hanem akkor és ott helyben kell lerendezni a vitás kérdéseket. Ha kérdés vagy aggály merül fel nem útólag kell tőle kérdezni hanem azonnal, higgyétek el válaszolni fog.
Visszatérve a kórház elhagyására az információ amit megosztottál velünk nem éppen a reális valóság. Sajnos igen sok leendő anyuka szeretné ha BZS lenne az orvosa és ez az orvos társadalomban nem érdem.Mint minden hierarhikus rendszerben ő is akasztotta a fogaskerekeket. Ráadásul még szeretik is ez az igazi vörösposztó.
Röviden ennyit, de én is aláírom a levelemet ha valakinek vitatkozni lenne gusztusa állok elé.
Takács Erika,
makeup@axelero.hu.
( egy 2 éves kimagasló IQ-val rendelkező kislány édesanyja)