Új privát üzeneted érkezett!

Tünci emailt kapott!

Kép
leda2002

Jó estét Nektek!

Huu de nagyon hideg van ma. Hordja a havat, fúj a hideg szél. Utálom a hideget. :evil:

Tünci

Sajnálom hogy ilyen rosszul sikerült a mai napod.

Leda

Hogy vagytok? Milyen idő van felétek?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike szia! Tegnap esett a hó, igaz, többnyire havas eső volt. Mára már nyoma sincs a tegnapi hónak, süt a Nap, kellemes hideg van. Biztos vagyok, hogy ott sokkal hidegebb van mint itt... érdekes.. globális felmelegedés..

Kép
leda2002

Leda

Nálunk meg lehet fagyni :evil: Én legalábbis csak addig voltam kinn, amig ki-be szálltunk a kocsiba, de elég is volt. Rendesen ráfagyott a hó a kocsira. Mindenütt jó de legjobb otthon a jó meleg lakásban. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Mi nyugatra lakunk, azt mondják itt korán esik a hó, aztán semmi, de semmi nem volt! Egyetlen pelyhecske sem!!
Hideg az viszont cudar van! :cry:
tildi78

Szia Tildi!

Nem hordja nálatok a havat? Nálunk szinte egész nap. 86-os főúton jöttünk haza, de rendesen csúszot. Ha éjjel ráfagy, akkor nem irigylem azt akinek ott kell autóznia. Mert nálunk az a szokás, hogy az közútkezelők nyáron fel vannak készülve, de ilyenkor általában, nem foglalkoznak az úttal. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Elmegyek aludni, látom ti is fáradtak vagytok.Aludjatok jól.

Kép

Kép
melcsike70

Úgy látom itt esett éjjel is,a szél is megint fúj nagyon...

egész éjjel az esti vitával álmodtam, lesz amit visszaviszek a boltba, aztán mondtam a páromnak én soha többet nem veszek semmi ilyesmit..de el nem jött volna ám, rám bízta, aztán meg nem jó!!!4 :evil:

Leda!
megkaptam, olvastam,köszi a vígasztalást..most reggel már jobb,de azért még haragszom rá...

egész nap rohangáltam, este még visszamentem a boltba is, későn értem haza, pedig az volt a szabadnapom!!!
szóval értékelhetné....

na mindegy..

látom nem volt nagy mozgás tegnap,este benézek egy kicst, elolvasom, amit írtok, aztán bezuhanok az ágyba..

Mondtam, hogy 1-jétől, este 9-ig vagyunk nyitva??? :evil:

Bende, ha ilyen vacak időben is leviszed sétálni Nikit, gyertek be picit melegedni hozzánk!!!

Puszi!!

KépKépKép
tünci28

Na de Tünci, mit csináltál itt negyed hétkor???

Hettuli, megy a kép.

Megyek én is, megint csak ennyire futotta. Dógoznom kő (=írni).

Csók!

És nemsokára, remélem, érkezik majd vminormális-féle hsz. is tőlem!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Sziasztok!

Mindenki elfoglalt? :(

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!
Én is vagyok, csak nem voltunk itthon a hétvégén.
Kinek hogy telt?
Baromi hideg van....

Betti
Kép
betti0412

Senki sincs???? :roll:

Betti

Fázósan telt nagyon a hétvége, egyébként semmi különös nem történt.

Kép

Kép
melcsike70

Kisanyácska,azért mert mentem dolgozni,most értem haza....

megint marha sokan voltak..

KépKépKép
tünci28

arnika, hettuli
Tök jó, hogy jöttetek.

Elmentem látogatni és nagyon nagyon sz@rul éreztem magam, de túléltem. Úgy bőgtem otthon utána mint egy nem normális.
Szombaton délelőtt döntöttem mégis úgy, hogy megyek, essünk rajta túl, jobb később sem lesz.
Egyébként aranyos a kicsi.

Betti
Kép
betti0412

Betti miért kínzod magad?

Kép
leda2002

Leda
Egyszer úgyis neki kell ennek is menni.
Férjem tegnap azt mondta, visszafelé fejlődök és szedjem össze magam.
Elgondolkodtam, talán igaza volt.

Betti
Kép
betti0412

Betti

Nincs igaza a férjednek. Kép Te is azt érezted, hogy nem fog menni a látogatás, amig igy érzed ne csodálkozz ha szarul érezted magad akkor és utána. Tényleg csak kinozod magad. Nem kell minden áron másoknak megfelelned. És tudod lelkileg is kell erősödnöd, mert jöhet hamarosan a kistesó.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Most jöttünk haza, hétvégén nem volt időm írni :cry:

Tünci, akartam pénteken írni este egy üzit, hogy nem tudok írni nektek, de férjem lebeszélt, hogy már tök késő van, ne zavarjalak... Szóval tök sokat gondoltam rátok a hétvégén:):)

Mindjárt visszaolvasok, húúú, van mit, termeltetek rendesen:)

Hettuli, a te szomorú történetedet már olvastam, nagyon sajnálom :cry:
Vendég

Biztosan igazatok is van, csak én azt tapasztalom, ha kiállok magamért hülyének néznek.
És tényleg nagyon rossz volt, tudom, már késő bánat, de ez van. Csak ültem ott és vigyorogtam mint egy tökéletlen, a babához hozzá sem értem, az már nem ment és hallgatam a szülés történetét, meg a babázás örömeit. Ez úgy kiütött, hogy már az autóban rámjött a bőgés, de még bírtam, de otthon aztán előjött, mire a párom nekem esett, hogy szedjem össze magam, vagy menjek pszichológushoz, meg tele van a töke már ezzel.
Na.
Aztán megbeszéltük.

Decemberi topocban hogy jönnek a babák novemberben, azt a mindenit!

Betti
Kép
betti0412

Hettuli én is sajnálom.

Betti
Kép
betti0412

Ja és ami a legjobb, hétvégén meg kell jönnie. Az első napot beírom majd valami ciklus kalkulátorba és onnantól úgy lesz, ahogy Tünciéknél volt..... :D Kicsim, most......

Betti
Kép
betti0412

Betti

Nagyon-nagyon szoritok. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Na visszaolvastam mindent.

Betti, nagyon sajnálom, hogy így alakult a látogatás. Nagyon sokáig voltatok?

Írtad, hogy férjeddel megbeszéltétek a dolgokat. Kicsit megértett azért?

Az szerintem nem visszafejlődés, ha kimutatod az igazi érzéseidet.
Vendég

Nekem is pénteken jött meg a 4. mensi. És 28. napra, ilyen még nem volt a szülés óta, eddig mindig a harmincvalahanyadik napra jött meg.

Tünci, az tök jó, hogy azt mondták az ismerős párnak, hogy a császár után pikk pakk jöhetne a 2. baba.

Én már Lackó születése előtt is latolgattam a császárt, de akkor magamban lebeszéltem magamat róla, mert annyi támadás érte azokat a nőket, akik császárral "akartak" szülni. Szerintem kíméletesebb a babának mindenképp. Sok helyen lehet olvasni, hogy "szenvedje" csak meg a baba a kifelé vezető utat, de én nem szeretném a kicsikém egyetlen percig sem szenvedni látni...
Szóval ez már nem lesz kérdés, hogy csaszi vagy sima.
Vendég

Betti, mindannyian veletek vagyunk / leszünk :wink: és nagyon szorítunk majd.
Vendég

Boboka

Szijjjjjjjaaaaa

Képzeld amikor én szültem, akkor nem volt a fődoki, mert szabin volt, és szinte mindenkit császároztak. Ez nagyon érdekes volt, pedig aztán szinte mindennap volt bőven, elvoltak a dokik havazva.

Kép

Kép
melcsike70

Csak azért írtam a császárról, mert ha nagyon sokat várnánk a kistesóval, akkor esély lehetne a sima szülésre, de én arra nem nagyon hajtok. Itt nem az én igényeim lesznek a fontosak, a lényeg szó szerint az lesz majd, hogy a baba egészséges legyen.

De ez még odébb van...

Barátnőmmel találkoztam ma. Mondtam, hogy január végén lehet, hogy kezdjük a próbálkozást.

Erre ő: miért, már muszáj?
Mondom semmi sem muszáj, de szeretnénk, mert gondoljon bele, hogy még pár hónapja a pocakomban volt a fiunk, és egyik pillanatról a másikra ketten maradtunk, és igen, szeretnénk kistestvért, de nem azért, mert muszáj :shock:
Vendég

De kevés az esélye a normál szülésnek egy császár után nem? Mert mindig ezt hallottam. Ilyenről beszéltetek valamelyik dokival már?

Kép

Kép
melcsike70

Akkor van esélye, hogy ha kivárjuk a kb. 12-18 hónapot. De mi ugye ezt nem szeretnénk.

Betti, a babalátogatóba mit vittetek? Mert férjemet ma hívta a haverja, lassan oda is kéne menni látogatni. Aranyos volt a srác, kérdezte, hogy én már vagyok e olyan lelkiállapotban, hogy menjek hozzájuk, férjem mondta, hogy szerinte még nem. Abban maradtunk, hogy elmegyek, veszek a babának valami ajándékot, és a férjem elmegy egyedül hozzájuk. Kérdeztem, hogy neki nem lenne e nehéz. Azt mondta, hogy nem gáz, mert kb. két percig fogja látni a babát, úgyis a haverral fognak dumálni.
Vendég

Betti, azért az nagyon nagy dolog, hogy ott sírás nélkül végig tudtad hallgatni a szüléstörténetet. Büszke vagyok rád :wink:
Vendég

Én nem tudtam volna végig csinálni. Azért nagy lelkierő kellett volna.

Kép

Kép
melcsike70

Én sem lennék még rá képes. Vagyis úgy érzem, az egyik baráti párnál már lehet, még ebben sem vagyok 100 %, de ott nagyon aranyos a lány, és ő tuti, hogy nem kezdene el tukmálni olyan történeteket, amiket nem én kérdeznék. Vagy már nem tudom, már annyi mindenben csalódtam az elmúlt hónapokban az embereket illetően. A másik párnál tuti, hogy nem lenne tekintettel rám senki.
Vendég

Ne is menj ha nem akarsz. Én lehet nem fogok soha többet menni, kórházba tuti nem. Én többet nem megyek szülészetre.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, akkor a kistesó csodababát otthon fogod megszülni? :wink:
Vendég

Boboka

Még egy baba? Jó lenne. De hát nem nagyon számitok már rá, hogy csak úgy összejönne.

Kép

Kép
melcsike70

Barcika és Bogika angyalka, ők azok voltak. Nekem kettőt jósoltak, hát ők azok.

Kép

Kép
melcsike70

Megyek ágyba tévézni. Jó éjt.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, soha nem szabad feladni a reményt!
Ne is gondolj rá, aztán ha akar, úgyis jönni fog, nem lehet kiszámítani a természetet:)

Menjél Melcsike, jó éjt neked is.
Vendég

Hali!
Gondolkodtam,hogy beleszóljak-e, de csak nem bírom ki,hogy ne. Végülis az is egy stratégia,hogy kikerüljük ezeket a szituációkat,de...nemtudom.
Melcsike nem tudod kikerülni a szülészetet,pl. 20év múlva nagymama leszel alig várod majd, hogy bemehess látogatni, most a csodababáról nem is beszélve.. vagy egy rosszabb variáció, ha valami nőgyógyászati műtéted lenne, akkor is rá kell szánnod magad, mert nem csak magának árt az ember olyasmivel, ha halogatna egy ilyen dolgot,de a környezetének is-persze ezek csak hipotézisek.
Betti olyan elszántnak látszottál, hogy most nem..,de aztán mégis. Nem tudom,hogy ez mennyire a saját döntésed volt, vagy csak meg akartál felelni (én már egyszer ostoroztalak itt emiatt tudom). Amit most kérdezni szeretnék az az, hogy nem tudnál valahogy felkészülni, hiszen biztos, hogy kerülsz még ilyen szituációba. Nincs egy olyan jó barátnőd, akinek kis gyereke van, és tudod, hogy tekintettel lenne a veled történtekre megbeszélnéd vele, hogy szeretnéd meglátogatni, de félsz az ilyen szitációktól...és nem tudod, hogy két percet tudsz-e maradni, vagy hogy sírsz-e...szóval így felkészülni, ha esetleg jön megint egy "éles"helyzet?
madamrekamé

Jó reggelt!

Csatlakozom Madamrekaméhoz és gyorsan beleszólok én is!!!
:D
Emlékeztek, hogy kb másfél hónapja elmentem a gyerekkori barátom barátjához, ahol két gyerek is van, a kislány másfél éves????
úgy féltem...és az ANYUKA(csupa nagybetűs)milyen csodálatosan segített át "azon"?????
És most megint voltam és azt a kislányt olyan jó ölelgetni..és mosolyogni látni, meg hogy bizalommal hozzám bújik és befészkeli magát az ölembe...és ez még kell is..
De az én döntésem volt,senki másé...

És látok most mellettem is késve feltörő fájdalmat, gyászt..erővel elnyomni egy darabig lehet csak...

Sajnálom Betti,Melcsike, hogy ilyen nehéz ez nektek!tudom, ohgy az!!!
De nemsokára babázunk ám, mert Betti Kicsikéjét kézről -kézre adjuk..meg Bobokáét is... :lol:

KépKépKép
tünci28

most megyek dolgozni, aztán szerdán itthon leszek,hozzák a szőnyegeket, akko r majd leszek egész nap..

puszi mindenkinek!

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Most délelőtt megyek még a biztosítóba, megpróbálom lejjebb alkudni a kötelezőmet. Képzeljétek elküldtem a tesómat, az én biztositomhoz, fel annyi lett neki, mint volt a másiknál, ja és még az enyémnél is kevesebb.

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt:)

Marha fáradt vagyok, tegnap még fél egyig csináltam apa papírmunkáját, meg hajmosás stb. Azt hiszem bedobok egy kv-t:)

Betti, zöld teából tudsz olyat ajánlani, aminek az íze viszonylag elfogadható, és nincs az a rossz kimondott zöld tea íze? :)

Hétvégén bűnöztem: volt egy kis süti meg egy kis pogácsa is :lol: :oops: 8) Nem vagyok egy édesszájú, de nagyon jól esett

Szép napot mindenkinek
Vendég

Megdöbbentő, ami ma történt.

Bejött az egyik pszichológus csajszi hozzám, aki az egyik intézményem vezeti.
Egyéb ügyben, de mivel a párom azt javasolta a hétvégén, keressek szakembert, megkérdeztem, tud-e valakit akihez érdemes fordulni, biztos tudja mi történt.
Azt mondta ő is az, de ő nem tud engem elvállalni, mert érintettség miatt nem lenne megfelelő. Vele is ez történt, azóta van már két gyermeke, és igazából csak akkor nyugodott meg, mikor az első egészséges babája megszületettt, aminek már több mint 10 éve, és hogy átment a másik oldalra ő is ha babakocsit látott.
És lányok, ami a megdöbbnető, hogy kicsordult a könnye, tördelte a kezét és törölgette a szemét.
10 év után.
Miről is beszélünk itt 3-4 hónapok elteltével?

Betti
Kép
betti0412

Boboka
Az összes zöld tea nem jó, de van egy Teakanne: Zen Chai.
Általában lehet nagyobb multiknál kapni, az még ízesítés nékül is finom.

Betti
Kép
betti0412

Halihó!!

Megvolt az esküvő!!
Hát Lányok!Két 85-éves emberke az oltár elött!!!!
Gyönyörű volt!!!!
Végig bőgtem azt az egy órát.

Bettikém!!!
Hogy vagy?
Érdekes a pszihológus történet.
sütõtök

Köszi Betti, ma megnézem valahol azt a teát:)

Hát igen, nem tudom mit várunk itt magunktól alig pár hónap elteltével :cry:

És tudott ajánlani valakit a csajszi?

Én is mondtam barátnőmnek tegnap, hogy itt olyan jó, hogy vagyunk egymásnak, tök sokat segítünk, meg egyfajta kis terápiás csoport a mienk :)
Erre néz rám ledöbbenten, mintha hülye lennék, hogy miért nem megyek el pszichológushoz, meg miért nem szedek nyugtatókat stb. Mondom, hogy mert úgy érzem, nincs gyógyszerre szükségem. Pszichológushoz meg majd ha úgy érzem el fogok menni, de egyenlőre még annak sem érzem szükségét.

Csak olyan fura volt, hogy majdnem hülyének nézett, hogy miért nem megyek.
Vendég

Betti

Nekem egy olyan ismerősöm van már egyszer irtam akivel 20 éve történt meg kétszer is meghalt neki a korababája. A környezete sem tudta, mert sosem mondták senkinek. De most amikor velem megtörtént, szükségének érezte hogy beszéljen velem róla. Nagyon oda volt, és nagyon sirt. Kétszer is kibeszéltük magunkat. Ő sincs rajta túl. 20 év, pedig felnőtt fia van már.

Kép

Kép
melcsike70

Sütike

Ez nagyon nagy szerelem lehet, ha ennyi idősen oltárhoz állnak. Remélem sok évet el tudnak igy együtt tölteni. Aranyosak lehettek.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok Lányok!

Nagyon sajnálom, hogy Nektek is ilyen fájdalmas emlékeket kell őriznetek...
Első pillanattól kezdve olvaslak Benneteket, augusztus 13-án vesztettük el a második Babánkat... a tizedik héten. Belehaltam.
Sosem leszek túl rajta. Gyötör a lelkiismeretfurdalás, mert voltak kétségeim: mit fogok csinlálni két pici Babával, segítség nélkül... Szegény érezte, hogy mennyire félek, és meggondolta magát. Ne értsétek félre, nagyon örültünk Neki, vártuk, "terveztük", csak nem gondoltuk, hogy ilyen hamar sikerül.
Én utána szedtem nyugtatót, mivel már halucináltam is többször. Rémísztő voltam. most már nem szedek...
És beindult a tejem a műtét után, gondoltam szoptatom a nagyot, de már nem fogadta el :shock:
Az ötödik házassági évfordulónk estéjén kezdtem el vérezni. Tudtam, éreztem, hogy baj van. Először azt mondták, uh nélkül, hogy pihenjek.(nem uh-tak, mert akkor épp nem véreztem) Aztán hétfőn láttuk az uh-n, hogy két hét alatt nem nőtt semmit, és már szívhangja sincs.Szerdán délben műtöttek.
Jó volt mindig olvasni a soraitokat, mivel a barátnőim közül senki nem vesztette el a Babáját. A legjobb barátnőm 1,5 hónappal korábbra van kiírva, mint én lettem volna. Sokszor eljönnek hozzánk, mindig sírok utána. Nagyon szeretem őt, azért "kínzom" magam. Senki nem értette meg miért sírok rengetget. Volt egy szomszédom, aki 10 nappal a műtét után közölte velem, hogy minden fejben dől el!!!! Hát, majdnem eldöntöttem az ő fejét!!! És hallgattam még hasonló baromságokat.
Még most sem múlik el nap, hogy ne sírjak.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?