Úgy látszik, jó sokáig írtam...
Bejött néhány levél...
Anita!
Áfonya, és Phaedra a nagy hűtőmágus
Van mágnes, lapban-tekercsben vágható öntapadós, és darabos is, ezt bele kell tenni öntéskor. Áfonya tanácsolta egyszer, hogy érdemes előtte megnézni, hogy melyik oldala tapad a hűtőre
Ancsa!
Nincsen benne semmi trükk, vagy ilyesmi. Felkentem a ragasztót, enyhén megszikkadt, de nyirkos volt még. Ráraktam a szalvétát, és kézzel jól kisimítottam. Aztán fentről megint átkentem. Valahogy ilyen sima lett
Jucus!
Köszönöm
Koda!
Karácsony környékén úgy sefteltünk, hogy postán küldözgettünk egymásnak a kiöntött formákból néhány darabot.
Minden elismerésem a figura kifestéséért. Sosem visz rá a lélek
Rücskös köcsög: Jó régen "öntöttem" papírmasé port tejfölöstetőbe. Nem használtam semmire, tegnap viszont a kicsi köcsögöket ráragasztottam, majd körbevágtam, és ezt tettem fel a kész képre. A papírmasé felülete volt ilyen rücskös.
Van Aeroplastom is, de az ennél némileg macerásabb, ez hipp-hopp vágható ollóval.
Nem használok lakkot ott, ahol nem muszáj, a ragasztót viszem fel második rétegnek a teljes felületre, hogy a fény egyenletesen törjön meg.
Kedvencem a Pannoncolor ragasztója, de használtam már Deka ragasztót, az sem rossz, a Kreatív Hobbi ragasztója nem volt olyan nagyon jó. Ezt most éppen Knorr Prandell koncentrátummal ragasztottam. Még nem használtam eleget ahhoz, hogy bármit is kijelentsek róla
Amina!
Van karom a tetőcserepeden? Vagy csak két furat?
Hogy is volt pontosan az a körtés repesztés utólag?
Bordó patina helyett vehetnél bordó cipőpasztát, az nagyon jól fed... Tapasztalatom szerint az idősebb generációnak biztos van otthon, lehetne kölcsönkérni is (nekem is van, de nem adok
)
Moderálás: azt is jó néven veszem, ha valaki szól, hogy a befejezem nem "ly"-nal írandó
Akkor legalább tudom, hogy olvassa valaki a locsogásomat. (egyébként tudok ennél szebbeket is írni
)
Vettem Forstner fúrót!
Miért nem beszélget velem senki az ilyenekről?
Hmm.
Csi