Új privát üzeneted érkezett!

Csajok december 17-én után ki van még kiírva,akinek még írhatnék sms-t?

solya051020
Káld

Kati sajna már olyan szinten be vagyok dagadva, hogy alig bírok menni..., már ezért is várom, hogy itt legyen.

Kép

Kép
dcili81

erika. nagyon tuti gergo szobaja! en is szeretnek olyan szemetest!!! nagyon siraly!!
orulok, hogy apa megkapta a fizut vegul! azt meg sajnalom, hogy megszunik a melohelye. remelem hamar talal masikat.

en lemostam megegyszer az ablakokat (4edszer), igy most mar megfelel magas igenyeimnek!

cili. nincs mit! lehet csak bescannelem. mi az emil cimed? ja es beszelsz angolul?

hanyingerem van. :?

kati. aida volt tegnap szerintem. nem sokat jon mostanaban.

eniko. varom aposom,hogy feltegye a fuggonyt es akkor majd utana csinalok kepeket.

KépKép
KépKép
mush589

rolam majd valoszinuleg wera baratnomtol vagy az anyukamtol hallotok majd, ha valami action van! :lol: de en tenyleg decemberre tervezem a szulest! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Mush dcecilia@mailbox.hu az e-mail címem és igen beszélek angolul.
Köszike!

Kép

Kép
dcili81

Kati! Solya! Mush! Köszi!
Solya! Én utánad vagyok kiírva, nekem is küldheted, de azért egy pár számot még vigyél magaddal.

Nektek is feltűnt, hogy a kiscsajok igyekeznek annyira kibújni?
Cili! lehet, hogy Dani nem akarja megtörni , már most udvarias :D

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika! Nagyon szép Gergő szobája!

Bkatalin! Jobbulást neked! Drukkolok, hogy ne kelljen szúrkálni!
Nyugodtan küldheted az SMS-t!

Solya! Nekem is írhatsz!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Erika nem hiába mondják, hogy a fiúk lustábbak...
Amekkora buli volt egy fél órája olyan csend lett...
Iszonyú ronda felhők jönnek errefelé..., remélem nem egyszerre fog leesni fél méter hó... :shock:

Kép

Kép
dcili81

Solya: mire megírtam volna, kik vannak még utánad, megtették ők maguk (asszem, Mágnes van még...) :D De én is boldogan bevállalom, hogy írj :D (azt tudod, hogy 3 hete új a számom? 30/891-4912, csak biztos, ami tuti :D)

Bkati: jobbulást nektek...

Az előbb kimentem apának "segíteni" kiszedni a kútból a szivattyút meg összetekerni a csövet, olyan jól esett egy kis friss levegő, kicsit esik a hó... Eltunyultam ez alatt a 3 itthon töltött hét alatt :oops:

Kép

Kép
gabilany79

Bkati: dobhatod az üzit nekem is :D

én is legszivesebben már babáznék de annyira ráálltam hogy decemberi lesz hogy nem szeretném ha nagyon előbb jönne...sőt megbeszéltem vele és remélem hogy hallgatni fog rám,hogyha előbb akarna kibujni akkor ne a dec.2-át válassza mert aznap lenne a névnapja.és pár nap különbséggel sem tul jo...de mi van ha aznap jön...névcseréről szo sem lehet,apa megtiltotta hogy ilyenekre gondoljak.

kiváncsi vagyok most meddig huzom,mert ma megjegyezték hogy elvan torzulva az arcom :shock: de hogy mi rajta a torz azt nem tom mert én nem látom annak...lehet hogy kigubbadt a szemem???

a csajok állitolag télleg előbb jönnek.....és ez most kezd bebizonyosodni.

Kép

Kép
nikianya21

Gabilany:köszi szépen,leírtam a számod.

Isarenikő,Erika:a ti számotokat megtalálom a táblázatban?Különben én is arra gondoltam h több számot viszek magammal.És köszi nektek is h mehetnek az üzik.

Én is úgy hallottam ha kislányok előbb jönnek,nálunk Réka 3nappal előbb is jött.Ezért is félek h Olivér majd később fog jönni.De viszont védőnő azt mondta h általában úgy szokott lenni,h a két szülés hasonló szokott lenni...nem tudom mennyire van ennek igazság alapja,de remélem egy pici azért van.

solya051020
Káld

Soya! Igen benne vagyunk a táblázatban.

Kép
Kép
Kép
erika26

Sarmon!
Gratulálok Ìriszhez!!! Sok tejcsit kívánok!!!

Mush
Ha minden igaz én ma kezdek el teázni!

Andy!
Gyönyörü a kiscsajszi! :P
Szerintem nincs összefüggés a málnalevél tea és burokrepedés között! :? :? Legalább is remélem!!! :wink:

Nekem meg pont fordított tapasztalatom van! Az ismerösi körömben inkább a fiúk jönnek elöbb!!! :roll: :roll:
susy75

Remélem Csaki-ékkal minden rendben!!!!!!!!!!!l Lassan már ök is otthon vannak!!! :roll: :roll: :P
susy75

Húha!

Mióta utoljára benéztem, akkor Sarmiékról még nem volt hír. Most meg már olvasom, hogy megvan a picilány!

Sarmi!

Nagy gratula nektek is! Szép kis babó lehet! Sok tejcit kívánok és egészséget!

Én úgy gondoltam, hogy a tatabányai topikból fogom megkérni az egyik anyukát, hogy írja meg majd nektek a jóhírt, mert itt már nem lehet tudni, hogy ki-ki után jön. Ezen a héten nagyon beindul a babaeső.

Tegnap én is készre összepakoltam a kórházi pakkomat. Talán az itt olvasottak térítettek észhez, hogy ideje már 100%-á tennem a csomagot.
Sterilizáltam a mellszívót és cumisüveget. Most jut eszembe, hogy a bimbóvédőt elfelejtettem. Na akkor még az is.
Sajna Daninál kellett az elején. Most jó lenne már nem úgy szoptatni, de azért legyen kéznél, ha kell. Nehogy ezen múljon.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na már Zöldinek is be kellett vonulnia!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Solya! Az én számom is benne van a táblában!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

erika:

nagyon szép kis szoba!!!!

boci: nekem meg megmaradt igí 2 zacskó tea :roll: elküldjem?:)

andy

ui.: ez a Regi már félelmetesen jó gyerek. hangját se hallani, csak alszik, meg ha felkeltem eszik (mondjuk elég nehéz felkelteni meg ébren tartani) sztetek ez normális??? :)

andy

Kép
andy30

Andy!

Az én Danim is rettentő aluszékony volt. Mondjuk Ő kis súllyal született (2870 gr), megviselte a hosszú vajúdás és be is sárgult egy kicsit. Ez mind okozhat aluszékonyságot.
Mi is állandóan a fülét dörzsöltünk, talpát "csikiztük"...stb. és nagyon nehéz volt nekünk is felkelteni, ha evésidő volt. De aztán normalizálódott a helyzet.
Szerintem ne aggódj! A lényeg, hogy gyarapodjon!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Én is nagyon szívesen vállalok "hírhozó" szerepet!
Leírom a számom, hátha valakinek, mint pl. nekem is nincs meg a táblázat: 06-30/470-1378.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

bb és sarmi: Hatalmas gratula a babákhoz és sok boldogságot, egészséget!!

Sajnos én ezt lassan már nem tudom követni.. :roll: Csak úgy "potyognak" a babák. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hurrá! Újabb babánk született!

Sarmon! Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok neked és Írisznek!

Én ma voltam a munkahelyemen egy kicsit segíteni. El voltak ájulva, mennyire lent van a hasam és hogy csak 4,5 kg-ot híztam. Jólesett, hogy azt mondták, csinos kismama vagyok, mert hát egy alapból 75 kg-os nőre ezt ritkán mondják!

Itt voltak anyukámék. Kaptunk tőlük 50.000 Ft-ot, hogy besegítsenek a szülés költségeibe. Majdnem elájultam!

Most fogjuk díszíteni a lakást, nagyon jól érzem magam (eltekintve a bedugult orromtól), fizikailag és lelkileg is helyrejöttem. Holnap elfogadom azt, ami következik, akár bent kell maradnom, akár hazaengednek.

Itt még mindeig nem havazik, csak irdatlanul fúj a szél. Remélem, ha edig nem hatott ránk a front, ezután sem fog és Hunor még egy hétig bentmarad a pocakomban.

Szép estét mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Sarmi:
Gratulálunk Íriszhez!! Sok boldogságot nektek!!!

Solya:én vagyok itt a topicban a legutoljára szólő, dec. 31-gyel.. :) Szóval jühet az sms!

Zöldi már elfoglalta az ágyát a patológián! Boztos izgatott lehet :)

Annyira megijedtem a nagy babaesőn, hogy gyorsan összeszedtem Beni hazajövős cuccosát... :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Andy: jaj de rendi vagy, köszi de éppen most vettem. Igaz én egyenlőre egy zacsival! :lol: :lol:
Apa elvitt ebédelni (inkább estebéd) és beugrottunk az itteni Tacskóba és ott a Herbária boltban volt.
Tényleg a tacsitok hogyan fogadta Regit? Megmutiztátok már neki?? Irigy vagyok, hogy ilyen jó kislány!!

Szeles: örülök, hogy te is jól vagy!
Vendég

Benéztem hátha van újabb baba, de nincs, mi történt? 8) 8)

A derekam leszakad... pedig nem csináltam ma semmit, pihiztem csak.

Kép

Kép
dcili81

Lassan már +10 kg-nál járok. :D Rámfér. ;) Ki lesz a következő babóka??

Verával mi van?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok Csajok!

Jöttem, hogy elbúcsúzzak Zölditől, erre most olvasom, hogy már ma be kellett feküdnie... Azért így is mennek a drukkok! Szerintem te vagy az, aki valamennyiünk közül a legjobban megérdemli, hogy végre babázhasson!!!

Szeles!
Sajnálom, hogy korábban be kell feküdnöd a vártnál!

Mush! Boci!
Szépek a babaszobák!

Andy!
Hatalmas nagy gratula Reginához!!! Jó egészséget és sok tejecskét nektek!!! Nagyon sajnálom, hogy a szülés szép élményét elrontották a végén... :evil: Elég szörnyen hangzik, amit leírtál... De most már élvezd a babázást és főleg azt, hogy Regina ennyire minta baba!!!

BB!
Neked is nagyon nagy gratula Ádámhoz!!! Hasonló jókat és minden szépet, mint Andynek!!!

Sarmon!
Nagy-nagy gratula Írisz születéséhez!!! Vigyázz magatokra és sok boldogságot kívánok a kislányodhoz!

Vera!
Mi újság veletek??? Ti még egyben???

Nálunk: Már két éjszaka olyan érzésem volt, hogy beindulnak nálunk is a dolgok, de csak vaklárma volt és alig aludtam... :-( Jó hír, hogy a vérnyomim beállt normálisra! Bár lehet, hogy csak az kellett, hogy legyen jövés-menés körülöttem és ne a nyomimmal foglalkozzak egész nap. Szombaton vendégeink voltak, egy tüneményes 9 hónapos kislánnyal Apa barátja meg felesége. Aztán du meg bementünk a Vörösmarty térre. Hát pont egy hatalmas hózápor közepette sétáltuk végig a vásárt! :-D Nagyon élveztük! Vettünk egy szép párologtatót, most is fahéjas narancs illatú illóolaj párolog benne és a gyönyörű havas környékkel együtt eléggé karácsonyi hangulatot teremtettek itt nálunk... :-D

Kép
Kép
lbernuska

Itthoni mozizunk apával, annyira jó... Vörösbor, pattogatott kuki, aztán eperpuding (betoltam az egészet fél lityi tejből :oops: )... szegény Kristóf negyedórát csuklott :D

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Hatalmas gratula mindhárom babának és mamának!! (ugye 3?)

Teljesen izgatott lettem, pedig már úgy éreztem, hogy jöhetne Szabi.

Aida!
[quote]K írta:i lesz a következő babóka??

Szóval én vállalnám...

Nálunk semmi hóesés, csak hideg van..

zsebi_baba

Sziasztok,

Tiszta hatás alatt vagyok ebben a babaesőben :D

Az előbb eléggé megijedtem, ugyanis jo egy deci szintelen szagtalan meleg viz szerű dolog folyt belőlem.... :shock:

Olyan volt mintha bepisiltem volna.... Bocsi hogy igy részletezem :oops:
Azt hittem nálam is elindult, felhivtam a szülésznőt, azt mondja bemehetek ha akarok megvizsgálnak...de a magzatviz az egzben elfolyik, nem rlszletekben, szoval figyeljem magamat :shock:
Azota semmi.... másnak is volt már esetleg ilyen? :?:

Cili, a derekam nekem is fáj :? :?

Kép
Kép
zsiraf8

Zsiráf! Nekem is így indult az előző szülésem. Máig sem tudom, mi volt az, mert később burkot repesztettek, tehát az nem repedt meg előtte, az biztos. Bementünk a kórházba, és még haza akartak küldeni, de szerencsére nem mentem, aztán kb. egy óra múlva elkezdődtek a fájások. Drukkolok neked!!

zsebi_baba

lányok lányok

itt vagyok és még egyben csak a naponkénti bejárkálás ctg-re bkv-val kimerít.

nagy gratula a megérkezett babáknak!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

zöldi neked meg ezer drukk a holnaphoz :lol: :lol: :lol:

én meg most tanácstalan leszek holnapig mert nemrég voltam wc-n és vártam a barnamacit és előtte nyomás nélkül jött egy kicsike folyékony. megszagoltam de nem volt se szaga se színe . tudjátok a pisi miatt. de abbamaradt és nem volt sok mennyiség. holnap rákérdezek a dokinál mert ide az sztkba megyek most a sajátomhoz csak kedden. de se fájás se semmi egyelőre. Nyákok jönnek ami nekem fehér és nem sok mennyiség így lehet nem is nyákdugók azok.
most nézem a keményedéseket amik másabbak. nem fájnak úgy mint az előzőek és furcsán bizsereg a hasam. de sztem az nem az lehetett mert ah nincsen lent a feje akkor zuhatagként jönne víz nem egy kicsi folyásként.

harivera
Budapest XXI. kerület

Zsiráf!
Nem igaz, hogy egyben elfolyik a magzatvíz!!!! Ha a baba feje be van ékelödve és elzárja az utat, akkor csak szivárog!!! :?
susy75

Vera: nekem most volt a 3. vagy 4. éjszaka, hogy ilyen van (főleg folyás meg némi nyák, se színe se szaga - bocs :oops: ). Sőt, ma már napközben is volt egy kis löket de előtte-utána semmi :shock: . A másodiknál felhívtam a dokim, és azt mondta, hogy simán lehet a nyákdugesz, mert van olyan, hogy színtelen...

Zsiráf: az egy deci szerintem is kicsit sok, de amúgy nálam pölö az van, amit az előbb írtam Verának :? Én sem fájok amúgy, de a derekam már hetek óta szinte egyfolytában, úgyhogy nem is tudom, hogy fogok majd különbséget tenni, ha tényleg itt az idő :roll:

Kép

Kép
gabilany79

Vera:
Azt hittük már te is... Annak idején meg mertem volna esküdni rá, hogy te leszel közülünk az első :)

Zsiráf:
Magzatvíz szerintem sem csak egyszerre folyhat el.. Na sebaj, rövid időn belül úggyisd kiderül, hogy az volt-e...

A derekam rettenetsen fáj... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Nagyon aktívra sikeredett a délutánunk. Elkészültek a Télapós és karácsonyi remekművek. Zalán festett egy nagy Télapót, az a szobája ajtajára került, de kész van a Télapó-fa, az adventi koszorú és végre Hunor méhecskéi is zümmögnek. Íme néhány fotó:
Kép Kép Kép Kép Kép
Ha benntartanak holnap, küldök valakinek sms-t, ha hazaengednek, itt jelentkezem. Látva a vérnyomásom, egyre inkább meggyőződésem, hogy nst után jövök haza. Szorítsatok egy kicsit nekem is! Persze holnapra első helyen: ZÖLDI!!!

Jók legyetek! Üdvözlettel: Laura

Kép
Kép
szeles4

Köszi lányok, egyenlőre fájás nincs különösebb, és viz sem jött több...ez kb egy liternyi lenne, ugye?
A derekam viszont nagyon fáj, igaz kb 2 órát pakoltam, mostam, teregettem, rendezkedtem..

Egyenlőre akkor ne menjek be a korházba?

Kép
Kép
zsiraf8

cili. elkuldtem. majd szolj, hogy megkaptad-e.
megyek hajat mosni es zuhanyozni. majd gyuvok.

KépKép
KépKép
mush589

Isarenikő,Erika,Mági:köszi szépen akkro mentem a számotokat.

Zsiráf:akkor lehet te leszel a következő?

Szeles:persze neked is mennek holnap a drukkok,de sztem tuti hazamehetsz.Nagyon szépeket kreatívkodtatok.

Amúgy nekem is ma nagyon fáj a derekam,sztem ez a front lehet...

Magzatvíz:én is úgy tudom h nem csak egyszerre folyhat el...nekem pl 3éve először csak szivárgott,majd kezdett folyni rendesen.

solya051020
Káld

Susy:táblázattal hogy állsz?Sikerül megcsinálni?Bocsi ha türelmetlen vagyok :oops: :oops:

solya051020
Káld

susy: Milyen táblázat?
Mert a született babák sorban kerülnek ki az oldalunkra:
http://www.kismami.net/index.php/kismami/babak

Természetesen csak azon mamik babái vannak ott akik a mamik táblázatban is szerepeltek. Hisz pl. csakegy spha nem volt oda a táblázatért és nem is volt benne.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Szeles!
Szép hangulatos dolgokat csináltatok!!! :wink:

Solya!
Igen, kész van! megpróbálom felrakni! :wink:

Aida!
A született babákról van ez is, csak szeretnénk itt a topikban egy olyasmit mint a novemberieeknél van. :P

Lányok mitöl lehet, hogy nem a gyomrom hanem a nyelöcsövemnél ég??? :roll: :roll: De már kb egy hete, és állandóan büfögök (már bocsi). Olyan rossz!!! :cry: :cry:
susy75

Dehát az oldal nem azért készült hogy ne kelljen ide betáblázni hanem ott mindent nyomon lehet követni? :?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Most szomorú lettem, annyit dolgoztam vele. :( Direkt ezért.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Andy! Tényleg napról napra változik Regi! Egyre szebb! Nagyon angyali! És irigyellek, hogy végigaludtátok az éjszakkát! Kívánom, hogy így is maradjon!

Susy! Ez a nyelőcső égés nálam is probléma. Ami érdekesség, hogy csak akkor, ha a jobb oldalaom fekszem... Most elmúlt, mert rájöttem, hogy a szénsavas ásványvíztől van... Így azt csak napközben iszom, estére már csak teát... Te nem szénsavasat iszogatsz? A büfi nálam a terhesség eleje óta megvan... Most már azon röhögünk Apával, hogy tanítom Mesit büfizni! Pedig korábban én sem voltam böfögős fajta... :lol:
sinaszi

Mush köszi megkaptam!

Kép

Kép
dcili81

Az lehet, hogy nekem a múlt héten egy kicsi, szerintem nyákdugó eltávozott, és azóta semmi. Ez lehet, hogy ilyen darabokban jön? :shock:

Nyelőcsőégés, nagyon rossz, de nekem egy pohár tej, vagy 1-2 rennie mindig segít....

Kép

Kép
dcili81

Szóval ilyesmire gondoltam! Még nem tökéletes, holnap ügyködök rajta!!:wink:
Csakit is beírnám csak nem tudunk róla semmit...
Lehet van olyan adat,ami nem jó, akkor szóljatok!!!!

Remélem nem baj, hogy kórházat ,ahol szültek nem írtam be! Ha egyéb ötlet van írjatok csajok!

Kép
susy75

Sina!
De én is egész nap szénsavasat iszok! :roll: Lehet az is gond????
Remélem nem refluxom van...

Aida!
Ezt tényleg csak azért raknák ide, hogy itt is lássuk ki szült már meg.
Te is nagyon ügyesen csinálod, arra is szükség van!!!!! :lol: :wink: :wink:
susy75

Cili! A nyákdugós dolog kijelentés vagy kérdés volt?

Susy! Nekem tetszik a tábla! Csakit viszont ne írd bele, mert ő azt mondta, hogy nem szeret táblázatokban szerepelni!

Aida! Ne értsd félre... Szerintem csak itt is szeretnénk látni a táblát... Ez nem a Te oldalad ellen szól... csak lusták vagyunk néha! Az általad készített honlap nagyon jó és hasznos és szerintem sokan látogatjuk is! Úgyhogy ne izgulj! Nem volt felesleges a sok munka! :wink:
sinaszi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?