Sziasztok Csajok!
Jöttem, hogy elbúcsúzzak Zölditől, erre most olvasom, hogy már ma be kellett feküdnie... Azért így is mennek a drukkok! Szerintem te vagy az, aki valamennyiünk közül a legjobban megérdemli, hogy végre babázhasson!!!
Szeles!
Sajnálom, hogy korábban be kell feküdnöd a vártnál!
Mush! Boci!
Szépek a babaszobák!
Andy!
Hatalmas nagy gratula Reginához!!! Jó egészséget és sok tejecskét nektek!!! Nagyon sajnálom, hogy a szülés szép élményét elrontották a végén...
Elég szörnyen hangzik, amit leírtál... De most már élvezd a babázást és főleg azt, hogy Regina ennyire minta baba!!!
BB!
Neked is nagyon nagy gratula Ádámhoz!!! Hasonló jókat és minden szépet, mint Andynek!!!
Sarmon!
Nagy-nagy gratula Írisz születéséhez!!! Vigyázz magatokra és sok boldogságot kívánok a kislányodhoz!
Vera!
Mi újság veletek??? Ti még egyben???
Nálunk: Már két éjszaka olyan érzésem volt, hogy beindulnak nálunk is a dolgok, de csak vaklárma volt és alig aludtam...
Jó hír, hogy a vérnyomim beállt normálisra! Bár lehet, hogy csak az kellett, hogy legyen jövés-menés körülöttem és ne a nyomimmal foglalkozzak egész nap. Szombaton vendégeink voltak, egy tüneményes 9 hónapos kislánnyal Apa barátja meg felesége. Aztán du meg bementünk a Vörösmarty térre. Hát pont egy hatalmas hózápor közepette sétáltuk végig a vásárt!
Nagyon élveztük! Vettünk egy szép párologtatót, most is fahéjas narancs illatú illóolaj párolog benne és a gyönyörű havas környékkel együtt eléggé karácsonyi hangulatot teremtettek itt nálunk...