Új privát üzeneted érkezett!

Ilke, Judy,

gratulálok a legifjabbakhozKép!

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Csics
Értem ezalatt pl. szoba. Már nem férnénk el 3-an 1 szobában. 5ünknek már kicsi lenne a lakás, idegbeteg anyukája meg ne legyen egyik gyerekemnek sem. Másik, hogy nem szeretném hó végén számolni a pénzt, hogy vajon tudok-e pelust venni, mert már az összes elfogyott, vagy csak vajas kenyeret tudjak adni.
+ az sem utolsó szempont, hogy mondjuk 4-5 év otthonlét után mennyire várnának vissza a munkahelyre és mondjuk 2 pici gyerekkel kellene állás után néznem, ami nem valami leányálom pár barátnőm elmesélése szerint.

Kataa
Nálunk is a gyártási év az a jövő év lesz és a következő a születési Kép

Banyóci
Pár hónap!!! mi az 1-1,5 évhez képest! Én repesnék a boldogságtól, ha már csak pár hónapot kellene várnom.

KépKép
KépKép
gumicukor

Judy
Mi múlt 7végén pakoltuk el jó mélyre a kisrucikat, tényleg milyen kis picikék!!! Hihetetlen. Mondtam Dodesznak, hoyg az mind az övé volt, több sem kellett neki, felnyalábolta őket és hurcolta mindenhova magával - alig bírtuk rábeszélni, hogy dobozoljuk be őket szépen Kép Nálunk még mindíg ezerrel dúl a ruhamánia KépKép

Csics
Azért van pár dolog, amit nem tudnék most megadni én sem ha most itt lenne egy kistesó. Emlékszem Dodesz régen volt, hogy este fél6-6-tól csak kézben akart lenni. Most ez lehetetlen lenne, mert most is itt van ő is, aki szintén igényli, hogy beülhessen az ölembe, igaz rövidebb időkre, de többször is. Vagy pl. úszni sem tudnánk járni, vagy max csak úgy, hogy egyikünk úszik a másik a másik gyerekkel. Most mi már több, mint egy éve rendszeresen mindketten járunk vele, ide-oda úszkál közöttünk. Azért ha nagyobb a korkülönbség ezek jobban áthidalhatóak lesznek. Most még túrázni sem tudnánk úgy mint eddig, hiszen felváltva hátihordozózunk vagy épp babakocsizunk, ha mindkettőnkre jutna egy gyerek cipelni, biztos nem mennénk inkább, vagy max. kocsival megközelíthető helyekre Kép

Nyusz, Ilke, Forti
Én meg irígykedek rendesen a kertészkedés/kert miatt!!

rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Kataa!

Általában kb a felét megissza a tápszernek és a pelenkázás közben oda szoktam neki adni a maradékot és általában megissza. De aztán ha olyat reggelizek ami tetszik neki akkor eszik belőle, de van hogy nem. Inkább az esti szokott kimaradni, valamelyik nap is ivott pár kortyot aztán annyi. dre nem kelt fel éjszaka miatta.
Ma reggel viszont repetázott is a tápszerből, úgyhogytök változó. Igaz kiderült hogy a repetát a babái részére kéri, mert elfelejtett hagyni nekikKép De aztán csak megitta ő kb fél óra múlva.
Ő a tejet nem nagyon szereti, én szoktam neki adni ah mi iszunk bögréből, de 1 dl -nél több még sose kellet neki, de van hogy csak 1 korty.

Én a siesta cipők leárazásáról mindíg lemaradok, mire odaérek már nincs a méretébenKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Zsuzsa
Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok!

Dec 8
Akkor szerencséd van, hogy Lili ilyen jól veszi a bölcsis akadályokat.

Zita
Gratulálok a munkához! Én úgy érzem, hogy a Petra még nagyon kicsi nem tudnám egész napra itthon hagyni. Szerencsére erre nincs szükség. Én csak akkor szoktam itthon hagyni mikor vizsgázom és ahogy vége van rögtön jövök haza még egy üzletet sem nézek meg. Tudom ez azért már túlzás mert néha olyan jó lenne nélküle elmenni valahova. A mozit is már fél éves tervezzük de még mindig nem jött össze.

Nyuszi
A Petrának is nagyon érzékeny a bőre csak gyógyszertárival fürdetjük meg a testápolója is gyógyszertári. Én egyszer próbáltam ki a Johnson terméket és olyan piros lett a nunija, hogy szegénynek annyira fájt. Már minden popsi krémet kipróbáltam mikor egy hét után rájöttem, hogy a habfürdőtől van. Abbahagytam és két nap alatt elmúlt.
Hajvágás: én hátul nem vágom neki csak a frufruját szoktam.
A Máv-ba fogok szülni. Nekem szerencsére nem fáj a derekam, a Petránál sem fáj de viszont állandóan keményedik a hasam. Neked ez még nem korai?

Gömb
Gratulálok a vizsgáidhoz! Hát szerintem is könnyebb volt munka mellett. Nem tudom, hogy most majd két gyerekkel, hogy fog menni. Hol vetettek házat?
Nekem azt mondták a kórházba, hogy akinek vesemedence gyulladása van annál mindenkinek megcsinálják. Nekünk két hetente kell menni vizelet vizsgálatra. Lili meddig szedte az antibiotikumot? Neki milyen vizsgálatok voltak? Mi most megyünk pénteken valami izotópos vese vizsgálatra.

Beszti
Szerintem egy ekkora gyereknek még jó ha ebéd után alszik. Meg hát neked is. Én mindennap alszok a Petrával ebéd után. Mikor nem voltam fáradt akkor meg csomó mindent megtudtam csinálni addig. Nekem nem volt húsundorom.
Jó Beninek az ágya csak én arra gondoltam, hogy ha feláll mert a kiságyba mindig feláll mikor felébred akkor így nagyobbat esik mintha nem lenne az a védőrács.
Te most is a Máv-ba fogsz szülni?

Bili: Én is kedvet kaptam hozzá ás vettünk is a Petrának egyet hétvégén. Már kétszer belepisilt.

Forti
Gratulálok az alváshoz! A Petra is pár napja olyan jól alszik. Most is este 21-től aludt reggel 9-ig. Olyan jól kipihentem magam. Egyszer kelt fel 6-kor mikor a párom kel. Ja és 9-kor nekem kell felébreszteni mert még tiszta kóma.
Hétfőn voltam UH-on és 1820g még kb 5-6 hét van hátra. Már eléggé félek mert tudom mi vár rám.

Farsang: nekem ha hétvégén van az jó mert akkor apa betud minket vinni, hétköznapra már nem vállalkozók mert babakocsival, busszal azért nekem már elég tortúra bemenni.

Csics
Mikor szopizik Imi baba akkor Petike nem akar? Éjjel hányszor etetsz?

Manó
Először szalmonella fertőzése volt, utána rota vírus, majd húgyúti fertőzés és ebből lett a vesemedence gyulladás. Ez sajnos mind a hasmenés következménye.

Gumicukor
Én egy hónapja kiszedtem a kiságyból két ágyrácsot és a Petra éjjel még soha nem mászott ki pedig nappal ki-be járkál. Én is kicsit tartottam tőle, hogy majd éjjel koricálni fog de szerencsére nem.

Panda
Nem semmi, hogy ilyen körülményes ez az óvoda, bölcsöde beíratás.

Kryss
Szegény Rebi a 14 lépcsőfok jó sok. Remélem nem lett semmi baja.

Ilke
Mikor mentek a vérvételre? Biztos nem lesz semmi baja és akkor végre ehet már rendesen.

Ági és Petra
petra2

Ági!

és még én panaszkodtam EmmávalKép Szeerncsére mi a rota és szalmonella után megálltunk. Ez a ves dolog továbbra is nagyon rosszul hangzik, drukk hogyminél előbb teljesen rendbe jöjjön.

Többiek!

Jut eszembe, mikor is lenn a farsang? mert 21-ére váratlanul befutott egy esküvői meghívó. Mondjuk cska a szertartásra, de azért jó lenne ha nem a farsanggal lenne egyben.

manó

KépKép
manó

Nahát lányokKép
Nem vagyok jó darabig (sajnosKép)és mire visszajövök újabb kistesók jönnek? Hú de irigykedem! Gratula minden babásnakKép

Gumicukor!Kép
Nálunk a szitu ugyan az. Én is irigykedem a jól kereső férfiemberekre, vagyis a párjukra, mert most mi is a szavaiddal élve "alapozunk" anyagilag a kistesóra.
Bár még az is elképzelhető, hogy egy kisebb hitelt kell felvegyünk a kistesó miatt. Úgy vagyok vele, hogy inkább hitel, mintsem várjak még 3-4 évet a gyerekre. Addigra már tényleg "vén" lennékKép

Mindenestre szeretnék egy újabb 7-8 hónapot otthon lenni a következő babával. Mi 2-3 hónapon belül elkezdünk akcijózni a kistesóértKép, addig meg most csinálok egy Gynevac kúrát.

Kryss
Jól látom kicsi Rebi leesett a lépcsőről? Hát valóban 14 fok az jó sok! christopher is szokott lépcsőn fejjel lefelé elindulni. Szegénykémnek olyan púpok vannak időnként a fején, pedig egy éves kora óta önállóan lépcsőzik! Meg kellett neki tanítanunk, nem volt mese.

Puszika mindenkinek,
MJ - Moni
mj__móni

Gumicukor

Hat igen, a lakas az mas. Meghat ti meg tenyleg raertek a gyerekekkel ,mindig elfelejtem, hogy te 7 evvel fiatalabb vagy nalam . En ezalatt a 8 ev alatt amit ledolgoztam gyujtogettem az egzisztenciat es most a babagyartas van napirenden. Meghat az sem mindegy hogy az ember parja mennyit keres.

Agi

Nem tudom hogy korai-e a kemenyedes, allitolag igy segit a meh novekedni sajat magan .(Braxton-Hicks osszehuzodasok. Az a gaz, ha rendszeresek, mondjuk 5-10 percenkent, mint a szules elott. Nekem most a kemenyedesek most meg csak egyediek. Kemeny fel-egy percet a pocim, aztan kesz. Ilyen rendszeres tipusu kemenyedes Emivel csak az utolso hetekben volt.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa
És töményen adod vagy ahogy Zita írta? Felesben?
Már az első nap reggel este azt adtad neki, vagy fokozatosan növelted a mennyiséget és az adagszámot? Megmondom őszintén én is szívesen abba hagynám már a tápszer vásárlást, csak eddig nem mertem váltani tejre. Meg nem is nagyon tudtam hogy hogy csináljam.

Ági
Olivér 1820 gramm?? Kis picike. Nem kevés kicsit? Csak kérdezem mert úgy emlékszem Levi mintha már 2 kg fölött lett volna.
Nem felejtettük ám el a pocis kép igényünket. Kép Kép

Nyuszi
Rólad is kérünk pocis képet. Légyszi, légyszi!!!

Ilke
Tényleg mi van a vérvétellel? Nem szerdán voltatok?

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok Lányok,

Megint lemaradtam az olvasásban...visszafelé kezdtem el olvasgatni, hátha van valami érdekes...és... Kép
...Ilke, Judy, Orsoly,
Óriási gratula a pocaklakókhoz! KépKépKépKépKép

Ági,
A III. ker-be költözünk, az Eurocenter fölé.
Vesemedence-gyuszi - nekünk mostanában kell mennünk vese UH-ra, azon kívül nem tudok más vizsgálatról. Gondolom, az eredménytől függ, hogy mi lesz a jövőben. Antibiotikumot kb. 3-4 hétig kellett szednünk a kórház után, a kórházban 10 napig kapott intravénásan, tehát összesen kb. 5 hétig kapott. Azóta a havi vizeletvizsgálatok vannak, és fél év után az UH. Ja meg ha bármikor belázasodik Lili, akkor is mennünk kell vizeletvizsgálatra. Remélem, nem lesz olyan tortúra, ami nálatok.
Remélem, minden rendben lesz Petránál.

Rit,
Nem felejtkeztem ám el Rólatok, csak volt egy kis esemény nálunk a héten... Kép

Farsangozni mi is mennénk.

pusz,
gömb
gombolyu

Ági,
Inkább én irigyellek téged (ahogy Ilkének is írtam): új kégli, benne hamarosan két gyerkőc... Te már sínen vagy.

Zita
parazita

Sziasztok

Kepzeljetek Alex tegnap eset egy nagyot szajaban valami jatekkal,ugyhogy most a szajan van egy dudo sebbel: ( Ugy nez ki mint egy verbeli boxolo: )Szerencsere tud enni,bar estere mar megint nem akrt soakt vacsizni ugyhogy maradt a tej cumisuvegbol.Ugyhogy a leszoktatas meg varat magara mig rendesen vacsizik.Ez viszont a foga miatt van,mar a 12.latszik neki,de tobb is van a mi dudorodik,ugyhogy napok otta nyalzik is.

A masik nagy hirt meg tegnap kaptam a leges legjobb baratnom is babas: ))Annyira jo ,mert az elozo pasijaval mar volt lombikja is 2*,most meg az aktualissal siman osszejott: ))Igy a szeptemberi eskuvo majusi lesz ,de lenyeg a baba: ))

Banyoci
Gartula az uj agyhoz.Neunk is varnak amr a bio matracok a sorukra,csak keretet kene venni/csinaltatni hozza,de iszonyu arak vannak : (Nem baj majusig meglesz ez is: )

Nyuszi
De jo hogyEmi mar igy megerti hogy jon a teso: )Hat igen a masodik baba mar sokat orokol,de nme baj igy van ez jol.Bar nekunk meg az egesz fius csalad miatt csak fius cuccok vannak,bar amiket en vettem (mivel nem tudtuk a nemet) azok jok lennenek lanyra is: )Egyebkent nem vagyok hive a tulzott keke-szurke fius ruhaknak.En adok sarga-piros ruhakat is ra.Olyan vagany bennuk: )

Judy
Remelem tenyelg elkerulod a hanyingert.Hat en is nagyon rosszul voltam: ( Dolgozni dolgoztam,de az mar nem ugyanaz ha itthon kell gondoskodni egy gyerkocrol.

Gumicukor
Igazad van,bar lakas az majd megoldott dolog lesz majustol(vegre mindenkinek kulon szoba: ))bar lakashitel is lesz ugy 10 evig,de azert ennyit nem varnek: )Nehez is allast keresni ha mar 2 gyereke van az embernek.Bar ha nem emgyek vissz a ketto koztt,szerintem majd visszavesznek utana: )Es az a lenyeg hogy akkor legyen olyan allas aholnem kell tulorazni,mert akkor a gyereket kiteszik az ovi ele: )

Rit
En meg pont arra gondsoltam hogy mostmar mindenhova el tudunk jarni vele,nem gond az etetes+alvas,jo ez a kis szabadsag vegre: )

Mano
Ebben a boltban pont hogy a nagy cipok maradtak meg ,talan meg sikerul talalnod.

Agi
Ne izgulj,mar utdod mi var rad.Erdekes en nem felek majd a csaszartol,nem volt borzaszto: )

Forti
Tomenyen,es rogton azt adtam neki,bar par napig csak a regeli volt tej,az esti tapi.Aztan egy het utna mar mindegyik tej,neha rakok bele gyerekgrizt,hogyelfogyjon a nyitott doboz: )
Ha nincs tole folyamatos hasmenese akkor ok.Alexnak par napig higabb volt a kaki,de nem volt soxor es nem hasmeneses jellegu.A adoki szerint igy allt ra a tejre.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Végre láttam tegnap UH-n a gyerkőckét is (és apuja is). Kicsit ilyenkor bizonytalanságban van az ember, mert a múltkor még csak petezsák volt, és ugye annyi rosszat hall az ember... Meg nekem semmi, de komolyan semmi tünetem sincs (aminek persze nagyon örülök), csak az álmosság. De mi van, ha mormota lettemKépKép, és az azért van?
A picikénk megvan, vert a szive és mocorgott.KépKépKép Úgyhogy most megnyugodhatok!KépKép

Rit!

Nagyon jók a gyöngyeidKépKép, de mikor csinálod őket? Ezt nálunk biztosan nem lehetne gyerekkel együtt...

Siesta: hát én nem tudom, hogy szabadna-e lenni benne sarokemelőnek vagy nem, de én nagyon szeretem őket. Az áruk tényleg húzós, viszont ha az ember megtalálja az "igazit"KépKép! Szépek. Beni már csak szezononként egyet kap, a nagyon extra elmenős cipőként (nem lenne szívem elnézni, ahogy szanaszét rúgja, pl. babamotoron való motorozás közben (amit egyébként sem kellene csinálnia, de hát nem lehet róla lebeszélni), arra kap 1000 Ft-os cipőt). Meg Nátán is.

Szopi: a cici ma éjszaka nálunk is elment aludni. Nem tudom, mi volt vele, de többször is felébredt ma Nátán. Beni irtó édes volt, hallottam, hogy pátyolgatja, beszél hozzá, altatgatni próbálja. Egyszer sikerült is, csak aztán 20 perc múlva megint felébredt, és akkor már apját hívta. Úgyhogy végül közöttünk kötött ki, de sikerült szopi nélkül elaludnia, pedig mindig kérni szokta ilyenkor.

Evés: nálunk ezt szerintem eltanulta tőlünk és Benitől, mindig egyedül eszik (kanállal vagy villával az ételtől függően), és nem is engedi, hogy én etessem. Nem mindig minden oda megy a hami, ahova kéne, de azért ügyeskedik.

Új dolgok: nálunk szinte semmi nem kell a babának. Majd kell egy másik ágy Nátánnak. Mi Nátánnál nagyon sok mindent újonnan vettünk különböző oko miatt (babakocsi, járóka, bölcső), azokat nyugodt szívvel adom a picinek is, nincsenek lestrapálva. Ruhánk is van sok, és az eleje (kisebb méretek) még unisex is. Meg később sem olyan nagy gond, ha kislány lesz, ő felveheti a kék dolgokat is.

Anyagiak: először szerintem nem olyan megterhelő, inkább később az. Először hordhatja a nagyobbról maradt ruhákat a pici, szopizik, arra nem kell külön költeni. Persze vannak dolgok, amik kellenek. Ha valaki előtte is otthon volt, akkor valószínű jobban jár, mert nem csökken a jövedelme (mintha munkából menne GYED-re), hanem még nőhet is (pl. több családi pótlék, több családi adókedvezmény: ez nekünk eddig 8 e Ft volt, amit az én kevés jövedelmem miatt nem is tudtam igénybe venni évközben, csak havi kb. 1 e Ft-ot, most 30 e Ft-ra nő (emiatt a férjem fogja a családi pótlékot kapni, hogy évközben igénybe tudjuk venni, és ne csak év végén, így aztán havi 29 e Ft-tal többet kapunk majd havonta, ami ugye nem is kicsi pénz)). Viszont a későbbiekben már azért sokat számít a következő gyerek (amikor pl. cipőt, ruhát kell venni mindegyiknek egyszerre, vagy már rendesen eszik).

Ági!

Igen, a MÁV-ban. Nem sikerült elriasztani, sőt pont emiatt a dolgok miatt most nagyon jókat hallottam rólaKépKép. A dokim meg változatlanul OK.

Besyti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Agi,
hat nalatok is mindjart baba lesz! Ugy rohan az idöööö!Kép

Moni,
nalunk a lepcsöhazban volt a balaset, a lakasban nincs lepcsö...De en nem gondolom, hogy külön tanitani fogom neki a lepcsözest...
MOst ugyis, akarhanyszor megyünk el a lepcsö környeken, oda mutat es mondja, hogy: "aua". De mar szinte ugy mondja, mintha egy regi, jo ismeröst üdvözölneKép!(valahogy igy:nahat megint itt van!Kép)

Tej
Rebek neha kapott mar par kortyot, tisztan tejet. De altalaban mondhatni 2/3 os tejet kap, vagy meg higabbat.Mert, a (malata)tejeskavembol iszik, vagy a teambol, es azok meg javareszt vizzel keszülnek...

Pocakosok
Csatlakoznek Fortihoz, en is szivesen latnek pocakos kepetKép!!!

Hazvetel
Tegnap megegyszer megneztük, tetszik, nem ertjük miert csak ennyit kernek erte...szerintünk az arahoz kepest nagyon jo allapotban van...Tettünk egy valamivel magasabb arajanlatot, mint a meghirdetett(mas mar tett ajanlatot, csak nem tudjuk mennyit kinalt), es most meg kell varni, hogy alakul a dolog...Persze azert merülnek fel bennem böven ketelyek is, de azert örülnek is, ha összejönne...Es akkor ugyis jo lesz!Kép

Beszti,
emlekszem, milyen megnyugtato ilyenkor latni a pöttömöket!MIkor Rebek 12 hetes volt, tanfolyamon voltam 3 napig.Es akkor 100%, hogy ereztem a ficankolasat.Mert sokat , nyugodtan kellett ölni...Különben erre nem volt modom, se a munkahelyemen, sem pedig itthon Aaron mellett...Es utana ujra csak a 22.-ik heten(Aaront a 16.-heten ereztem elöször) ereztem ujra, kesöbb mint az elsö terhessegnel. Es meg panaszmentes is voltam(mindket gyereknel)...kepzelheted, hogy izgultam, hogy tenyleg minden rendben van-e!KépKépKép

Megyek tenni valami hasznosat...Rebek ma megint ott alszik az oviban...de azert 12-re felmegyek erte, es kint az elöterben olvasok...

nalunk nagy hoeses van!!!

Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Miket olvasok???
MINDEN POCAKOSNAK ÓRIÁSI GRATULÁCIÓÓÓÓÓ!!!

Jó ideje nem írtam, most sem tdtam visszaolvasni rendesen, de az aktuális oldalon is van információ, épp elég Kép!

Noémi múlt hét óta beteg, vagy 5-6 napig lázas is volt, már jobban van, de nem az igazi. Ráadásul hétfőre én is belázasodtam, 39-40 fok között ingadozott egész nap a lázam, azt hittem, megdöglök, egyedül a két gyerekkel. de szerencsére a láz másnapra teljesen elmúlt, csk az orrfolyás maradt meg, meg egy kis fejfájás. tegnapelőttre meg kijött egy akkora herpesz az orrom és a szám közötti részre (meg az orromba), hogy elmaszkírozás nélkül szerepelhetnék egy horrorfilmben. Annyira fáj, hogy nem is tudok orrot fújni (pedig nagyon folyik), hanem példamutatóan odaállok a porszívóhoz és kiporszívózom Kép. Néztek is nagyot a gyerekek, mikor meglátták, hogy anya porszívózza az orrát Kép.

Forti!
Még régebben olvastam, hogy valami sapit akarsz a Liberóról eltenni a tesónak. Ő Levi tesója lesz majd? Mert ha jól emlékszem, egyszer (még vagy egy évvel ezelőtt) azt írtad, hogy szinte biztos, hogy Levinek nem lesz tesója. Meggondoltátok Kép???

Cipő
Nálunk ugyanúgy van, mint Besztiéknél, elmenős cipőnek van egy "normális" cipő, de homokozni, motorozni, játszótérre stb. egy olcsót adok rájuk. illetve csak most, hogy nagyobbak, mert amíg csk tanultak járni (1 éves koruk körül), akkor mindenhová a jó minőségű cipőben mentem velük, mert a sima tornacipő szvsz nem jó. amikor már rendesen tudnak menni, akkor igen.

Igyekszem rendesen visszaolvasni, de most mennem kell, mert Ádám nagyon pakol.

Panda

panda
Halásztelek

Nyuszi!
Bocs, elfelejtettem írni, hogy megjött a méled, fel is adom hamarosan a kendőket, csak valahogy el kell jutnom a postáig.

Panda

panda
Halásztelek

Csics,
KösziKép.

Kataa,
Lilivel elég rendesen a 4. hónap végéig tartottak az egész napos rosszullétek. Nagyon kivoltam a vége felé. Iszonyat sokat hánytam veleKép. Nagyon bízom benne, hogy most nem lesz ilyen, mert akkor nem tudom, hogy hogy tudom majd ellátni a családomat.

Nyuszi,
Szerencsés vagy, hogy megúsztad rosszullétek nélkül.
Azt a 3 növénykét amit említettél, azokat ki kell a földbe ültetni, vagy csak cserépben szépek?

Judy,
Szerencsés vagy, a sógornődet teljesen meg tudom érteni. Sajnos nekem sincs semmi segítségem. A földdel kapcsolatban hogy érted, hogy vigyázzak?

Conti,
Képzeld tegnap beszéltem azzal a dokival, akihez járunk az allergiavizsgálat miatt Lilivel és azt mondta, hogy a gyógyszertári fürdetőt ő senkinek sem szokta ajánlani, mert egyáltalán nem jó. Sokkal jobbak az olajos fürdetők. Mi most az Eucerint használjuk és már alig látszanak Lili foltjai.

Ági,
Tegnap mentünk volna vérvételre, de sajnos át kellett tennünk jövő hétre.

Farsang,
Helyszíneket végighívtam, de képzeljétek, nem találom a papírokat, amikre írtam. Lehet, hogy apa tegnapi porszívózása van a háttérbenKép, ilyenkor mindent összedobál válogatás nélkül. Majd este kifaggatom. Mindenesetre sajna egyik sem volt lényegesebben olcsóbb, mint a Kölyökpark, sőt. Egy helyet kellene még felhívnom, feltéve ha megtalálom a számátKép.

Beszti,
Örülök, hogy minden ok a pindurkával. Már én is úgy várom a jövő hét csütörtököt, akkor megyek én is dokihoz.
Szerencsére nekünk sem kell venni semmit, max 1-2 beépített szekrényt készít majd a párom Lili új szobájába a játékoknak, mert azokat már alig tudjuk hova pakolni.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Zita!
Fel a fejjel! Gondolom, rossz lesz majd az átállás, újra munkába menés, Solymi nélkül töltött napok, de majd belerázódsz. Mondom én, aki nem akar visszamenni dolgozni két gyerek közt.Kép De tényleg. Te is sinen vagy, attól, hogy nincs kertes házad, és két gyereked. Van egy szép családod, és lesz egy jól fizető munkád. És majd ha te leszel kismama, rád irigykedünk.Kép

Lekopokom, Peti egyre többször átalussza az éjszakát. Néha hallom picit felsírni, de szerintem azt álmában teszi, mert utána csend van. Mostmár én is végigalszom az éjszakát, az első pár alkalommal megszokásból ébredtem, és izgultam, mi lehet a gyerekkel.Kép

Viszont dillemmában vagyok a párommal. Most már szinte állandó a hétvégi vita, mert ő ugye dolgozik, és hétvégén nem akar menni sehova, itthon akar pihenni. Én viszont alig várom, hogy kimozduljunk. Én megértem őt is, de én is szeretnék emberek között lenni, érdekeseket látni, kikapcsolódni. Persze, mondja, menjek tesómmal vagy barátnővel, nade én az ő társaságára legalább annyira vágyom, mint a kimozdulásra. Ti hogy oldjátok ezt meg? Ráadásul fiatalnak gondolom még ahhoz magam, hogy folyton itthon üljek. És persze nem költséges szórakozásra vágyom, csak egy kiállításra, egy családi rendezvényre stb. És igenis én is dolgozom, mert Petit ellátni, gondozni is komoly felelősség, ráadásul ahogy leteszem aludni, tényleg ülök a gép elé - és amikor ki-babaneteztem magam Kép - és dolgozom.
Kicsit el vagyok kenődve.

Na, most tényleg dolgozom egy kicsit.

Dió
szabotimi

Sziasztok!

Holnap megyek a suliba. Hát, nem is tudom, de már nem vagyok olyan lelkesKépKép

Nyuszika, Gumicukor
Én is ráértem volna még a bébikkel, de a párom idősebb nálam 8 évvel és sürgette az eseményeketKép A munkával remélem szerencsém lesz, úgy kalkulálnak velem, hogy szülök még egy babát és a nyugdíjba menő kolléga helyére visszamehetek.
Remélem a párom munkája biztos, mert igaz hogy már megvan a ház, de nagyon sok a törlesztésünk.

Gumicukor
A lakás tényleg jó lesz majd. Mikor tervezitek a költözést?
Hát tényleg nem jó, ha az anyuka filléres gondok miatt idegeskedik. És akkor a következő bébivel tovább otthon tudsz majd maradni?

Zita
Milyen volt az első nap?

Dió
Nálunk szerencsére a párom eléggé jövő-menős, könnyű rávenni a kimozdulásra. megértelek, hogy picit ki akarsz mozdulni a mindennapi robotból.
És ha kész tények elé állítod a párodat, hogy már megszervezted a programot? Akkor se lehet kirobbantani otthonról?

Ilke
Mi is sokáig eucerin olajfürdőt használtunk. Most már elég a gyógyszertári fürdető is.
A földet a toxoplazmózis miatt írtam, hogy terhesség alatt kesztyűben ajánlatos kertészkedni. Én pont ma borítottam fel egy nagy cserées virágot, az összes földje kiszóródott, mentem is a kesztyűértKépKép

Panda
Jobbulást a betegeknekKép

Kataa
Szegény AlexKép

Beszti
Uh-ért irigy, már én is váromKépKép
Igazad van az anyagiakra, kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond.

pusz, jó hétvégét
Judy
Judy

Sziasztok

Panda

Nem surgos, meg eleg hideg van.Kép

Forti

Ezt a teso dolgot mar en is akartam kerdezni...Kép

Gumicukor

Tegnap ejjel Emi nem akart aludni. Miutan ejjel 2 kor mar fent volt egyszer de teaval visszaaludt, 4kor ismet riasztott es egy orat ultem mellette, nem volt hajlando aludni. Illetve aludt volna szegeny , de nem birt. Csak forgott, neha felnezett, hogy "anya" ellenorizven, hogy ott vagyok-e meg mellette. Adtam neki Panadolt, meg mindig semmi. 5-kor meguntam, bevittem a mi halonkba kettonk koze, bekentem a fogat meg Dentinoxszal es nagy nehezen 3/4 6-ra elaludt. En meg akkorra ugy megeheztem, hogy fel kellett kelnem enni.Kép Persze volt vagy fel 7 mire elaludtam es 7kor meg kelt a parom. Olyan zombi voltam, hogy meg, Emi meg elmocorgott vagy 8ig, de mar nem nagyon aludtam. Eszembe jutottal, hogy ha most dolgoznom kene menni, elpusztulnek...

Lanyok

AKi mar megkereszteltette a gyereket. Szokas valamit adni a papnak? (penz, ajandek)

Beszti

Eloszor en kb 7 hetes koraban voltam uh-on, aztan meg 12 hetesen. En is csak onnan sejtettem, hogy minden ok babailag , hogy iszonyu almos, faradekony voltam, meg ahogy abbahagytam Emivel a szopit elkezdtem hizni.Kép

AGi

Nagyon izgi, hogy te mar ennyire a finishben vagy!Kép Hany kilot hiztal most masodszorra?

Pocis kep

Igerem a hetvegen rakok fel egyet.Kép
Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Dió!

Mintha az én férjemről írtál volna! Nálunk is ugynaez van, ő sme kar sehová menni, én morcoskodok, erre elmegyünk, de alig várja hogy hazérjünk. Ez vanKép Semmi jó megoldást nem tudok én sem.

manó

KépKép
manó

Sziasztok
nyuszi
enged meg az anyosodnak hogy az uj unokájának vegyen valamit föként ha ebe örömét leli Kép.

Judy
és igaság szerint az 56 ruhák max 1 hónapig jok a gyerekekre legalábis mire már kicsi az 56 badyk rugdalozok imi ugynö mint esö után a gomba Kép .

Gumicukor
értem én is ezért megyek vissza tanulni + dolgozni hogy több pénzünk legyen viszont ha csak vajas kenyér lenne itthon akor sncs vége a világnak és ha kevés pénzünk a ho végén akor nem megyünk vásárolni hanem azt eszük ami a hütöben van tartalékba viszont pelenkára nálunk még mindig volt pénz meg petike enni valojára is .Idegbetegséget késösöbb is kaphatsz tölük tök mindegy mennyi idö mulva lesz kisteso Kép .

Ági
ne aggodj moziba már több mint másfél éve nem voltam ketesben a páromal több napra legutobb tavaly tavaszal mentünk Párizsba .Ne félj semmi baj nem lesz bár bevalom hogy most iminél én is féltem a szüléstöl petikénél egyátalán nem féltem legalábis nem emlékszemrá Kép.

Kataa
ugylátszik a gyerekeink követik egymást multkor petike is elesett és felhorzsolta a száját alul ami kicsit be is dagadt söt masnap is ugyan ugy elesett csak akor a felsö ajkát horzsolta fel és dagadt be egy kicsit Kép igy felemás szája volt pár napig Kép Kép

Beszti
én pont tegnap mondtam apjának hogy petikének is majd ugy vegyünk cipöt hogy egy szép drága cipöt amibe eltudjuk vini vásárolni nagypapához,nagymamához STb meg egy olcsobat amit itt a játszon viselhetne .

Lányok
képzejétek ma regel leforáztam magam egy picit magyárán szolva egy pohár vizel Kép ugyhogy alig várom hogy vége legyen enek a napnak Kép .

pusz csics és a fiuk
csics

Ilke

Eddig viragladaban viritottak, mivel csak erkelyunk volt, de most ki lesznek ultetve a palantak a kertbe.Kép
A lobeliarol nincs kepem, de a masik ketto igy nezett ki:

KépKép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Beszti
Gratula a sikeres uh-hoz!En most meg ugy vagyok vele hogy legyen neki olyan a mi jo a labanak.Eddig mindig a dragaban volt,el is hasznalt elegge kettot,legalabbis tetejuk eleg starpas lett.Gondolm majd nyaron a homokozoban mar ugyis szandiban lesz: )
Meghat ket gyereknel mar ertem a dillemad.Tenyleg Natan nem hordta a teso cipojet?/egyaltalan tegyem el azokat amiket kinott??Erdemes?

Kryss
En sem tanitom Alexet lepcsozni,mert magatol csinalja,azt meg hogy ne essen ele nem attol fugg mennyit tanitanam hanem fel tudja e mar fogni hogy az veszelyes ha nem kapaszkodik: : )Nem?
Miert kell higitani a tejet?Bics higy ilyen tudtalan vagyok,de nekema doki is vedono is aztmondaj adhatommar siman neki hiszen akkor mikor kezdtuk mar 15 hos volt.

Panda
Javulast a csajoknak!!
Anyukamnak volt ilyen sebe pont nem reg amikor beteg volt es nagyon nehezen gyogyult,Vegul egy borgyogyasz irt kremet.

Ilke
Es mikortol voltal rosszul Lilivel?/mert en aznaptol hogy megcsinaltam a tesztet: ))Pont a 12.het vegeig: )Drukkolok hogy meguszd: )
Most akor hol is lesz a farsang???Mikkamakka vagy Kolyokpark??

Dio
Ismeros a szitu csak abban kulonbozik hogy O eljon velem szivesen csak en talajam ki hogy hova is.Az meg neha eleg nehez.Igy minden hetvegen amikor nem anyueknal vagyunk akkor beszervezek egy barati talit vagy hozzank hivunk vendegeket es valamit ami Alexnak is erdekes.Mikor az ember nem dolgozik kepes megunni otthon.Persze mas nem tudja amig nem probalta: )Talan ezert jo lenne visszamenni dolgozni is.Pedig emlekszem a hatam kozepere kivantama vacsorakat,de most meg imadok vendeglobe jarni: ))Persze mert akor sem nekem kell fozni: )
Hetvegen en is inkabb vele mennek mindenhova,hetkozben ugyis baratnozok kulon eleget; )

Judy
Es a babo szuletese utan is csinald a sulit??vagy halasztasz?Gondolom nem lesz egyszeru,foleg segitseg nelkul.Bator vagy: ))

Nyuszi
Ha katolikus a keresztelo azert nem kell fizetni.Azt mondtak dobjunk a perselybe amit szanunk.A papot esetleg ebedre szoktak meghivin ha ismeros,de ha ez nalatok nem jatszik akor valami konyv fele ajandekot biztos nem utasit vissza.Penzt annal inkabb.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Hali!

Még bejelentkezem, aztán megyek haza.

Beszti
Örülök, hogy ok minden a picurkával! Vigyázzatok magatokra és boldog babavárást! Kép

Parazita
Először biztos nehéz lesz neked is, míg belerázódsz a melóba, de inkább Solymitól való távollét, ahogy nekem is Danival. Én igazából még mindig nemszoktam meg, hogy nem vagyok vele, de azért mindig jobb. Próbálj a melóhelyen a munkára koncentrálni, úgy gyorsabban telik az idő és már mehetsz is haza!
Kitartás, kitartás, kitartás!!! Mindent bele, menni fog Kép Kép Kép

Judy
Úgy néz ki májusban elkezdhetünk lakást nézni, a költözés attól függ, hogy már felépült-e vagy még akkor kezdik és csak jövőre. De az már mindegy csak tudjam, hogy már a sajátunkét törlesztjük. Új lakásban gondolkodunk, egyrészt a beugró miatt, mivel így kevesebb, a szocpolt is megkapjuk bevállalósan előre + így kamattámogatásban is részesülünk, na meg nem 5 millát fogunk felvenni, ami ugye a használtnál a max. határ, hanem újra. Ezért sem mindegy, hogy dolgozom vagy sem.
A másodikkal szeretnék 2 évet otthon maradni, Danival 13 hónapot sikerült.
aztán még szeretnénk egy harmadik babát is, azt 35 éves koromig bezárólag jó lenne megszülni Kép

Nyuszi
Igen ilyen nem alvós eset nálunk is előffordult már többször és utána tetszett nem tetszett be kellett mennem dolgozni Kép még jó hogy nem kávézom, mert még zombibb lettem volna. Szerencse, hogy rugalmas a munkaidőm, így nem volt gond, hogy 10-re érek be Kép persze egy megbeszélésről ilyen esetben sem lehet késni.
most nálunk jól megy az alvás, szinte egész éjjel, és este is elalszik ismét szépen a mesélés után.

Kimozdulás
A férjem szeret hétvégén ide-oda menni még a meló ellenére is, akkor örül, hogy velünk lehet. Persze ennek ellenére nála is előfordul, hogy éppen nincs kedve, olyankor beszervezek másokat, vagy halasztjuk máskorra, ha mindenképpen kell ő is.

Csics
én nem a gyerekekre értettem, hogy idegbetegséget kapok tőlük, dehogy is!! Kép hanem attól kapnék, ha azt látnám, hogy nem tudok megadni nekik mindent. ez nem azt jelenti, hogy anyagias vagyok, mert pl. kínai piacon is szoktam vásárolni, butikban el-elvétve, szóval elég ritkán, de szeretem mindenféle szempontból biztonságban érezni a családomat.
Gondolni kell arra is, hogy hogyan jövünk ki, ha elmegyek szülni, gyed-re gyesre, hogy akkor a lakáshitel törlesztést, kocsit, rezsit stb-t be tudjuk- e fizetni. Én pl. számlát még sosem fizettem be határidő után, erre nagyon háklis vagyok.
Ha meg a tartalékot is feléli az ember, akkor mihez nyúljon?
természetesen nekünk sem volt még olyan, hogy nem tudtam volna megvenni hó végéna pelenkát ill. a kaját a gyereknek.
ebbő úgy tűnik ború látó vagyok, pedig nem vagyok az, csak szeretnék mindent rendben tudni magunk körül és sajnos ezek alól az anyagiak sem kivételek.
ilyen egy bika szülött (én az vagyok), szeret mindent maga körül rendben találni.

És Imibaba nagy szopibajnok? Hányszor szopizik? Tényleg csatlakozom Ágihoz, Petike nem akar szopini, amikor a kistesó hamizik?

Cipő
Én úgy vagyok vele, hogy Dani cipőiből csak a legelsőt teszem el emlékbe a babanaplóba, de a többit vagy odaadm a Vöröskeresztbe. Én sem vagyok híve más cipőjében járni, egészen másképp lehet kitaposva, mint amilyenre én taposnám, ami lehet többet árthat még egy pici lábnak, mint használ. Én biztos mindkettőnek újat, sajátot fogok venni, úgy biztosabb, hogy jól törik be a sjaát lábán.

na pusz, kellemes hétvégét, holnap megyünk tesztvezetésre a férjemmel egy Ford Focu C-max egyterűt, már várom nagyon! Május végén pedig sorsolás lesz a vezető között, hátha meg is nyerjük a végén Kép

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa
Ezt arra az esetre írtam, ha kettő lenne Kép Így most persze könnyen kimozdulunk, pláne mi. Na most esetleg lesz aki szörnyülködik, de holnap reggel megyünk a Vértesbe sátorozni, vasárnap este jövünk - természetesen Dodival együtt Kép

Beszti
A gyöngyözés az estére marad, bár van, hogy egy-egy nyakláncot összedobok napközben v. mikor alszik.

Panda
Jobbulást Noéminek!!

Ilke
Nálunk ezt a részt apa átvette tőlem: ő volt kívánós, hányingere is neki volt és még aluszékony is ő volt inkább KépKép - bezzeg a pocakot én cipelhettem! Kép Az össz tünetem az volt, hogy ha megerőltettem magam, mondjuk hegyi menetben egy idő után elkezdtek dobolni a fülemben. Ez is elég volt, nagyon utáltam Kép

gumicukor
na én meg direkt mindíg késve fizetem be a számlákat. Persze csak annyit kések, hogy ne számoljanak késedelmit, de minek fizessem időben, ha később is megy még büntimentesen, addig se az én pénzemet használják! Kép

rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Először is köszönöm a gratulációkat, és én is gratulálok Judynak, ILkének, és a többi pocisnakKép.

Sajnos nem tudok sűrűn jönni, mert ugye a babával mindig van valami vizsgálat, meg az esküvőt is nagyban szervezni kell. Azért próbállak olvasgatni titeket, de olyan sokat írtok egy nap..

Beszti!
Köszönöm, hogy beraktál a táblába, bár be kell valljam kicsit rosszul esett, hogy nem szóltál róla. Szerettem volna én elmondani a hírt nektek. De nincs harag, annyira nem vettem magamra. Viszont szeretnék kérni valamit. Átírnád nekem a pocaklakó szót babucira? Nem szeretem ezt a szót, valahogy... nem tudom, csak tőlem idegen kifejezés. Szóval megtennéd nekem? Hogyhogy az ősziben nem te csináltad a táblát? A tiéd sokkal szebb lett volna.
Te hogy vagy? Irigyellek hogy láttad UH-n a babát. Én is voltam tegnap dokinál, de csak sima vizsgálat volt, és a 13 hetesre még majdnem két hetet várnom kellKép. De ha lesz kép megpróbálom felrakni.

Csics!
Megnéztem Imibabát, nagyon édes! Hogy bírod két gyerekkel? Nagyon nehéz? Van segítséged?

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Rit
Betegek vagyunk. úgyhogy bölcsibe a héten nem voltunk. Elvileg kedden mehet, de remélem hogy úgy is lesz, mert nagyon lassan javul, pedig nagyon menni akar.
Sajna hétfőtől én is dolgozom ki is vagyok borulva, hiszen a gyerek nincs beszokva rendesen. Egyenlőre apja fogja vinni, de pl. pénteken neki is dolgozni kell. Szóval nagyon be vagyok szarva.
Hannán is kitört a ruhamánia. van egy kis kötött kötényruhája, amit kinőtt. Mondta a dédi (aki kötötte) hogy hozzáköt még és jó lesz. Nem adta oda neki. Közölte hogy Hanna-Hanna és elrohant vele alig lehetett elvenni tőle.

Manó
Legalább nem leszünk egyedül új baba nélkül Kép

Hanna nem akar enni. Nagyon jönnek a rágó fogacskái, rengeteget sír miattuk. És csak pépet, meg pudingot, meg tápit hajlandó enni. Próbálkozom, de hát nem tömhetem belé. Remélem most már hamarosan túl lesz rajta, mert már lassan egy hete nem hajlandó ebédelni (úgyhogy husi, főzi semmilyen formában nem megy le nála).

Orsoly, Betti!
Gratulálok!! Mi van itt, megint nagyon rossz volt a TV műsor a fázós téli estéken? Kép

Gumicukor
Én inkább téli gyerek párti vagyok, ugyanis férjem dec-márc nem dolgozik. És az nagyon jó egy pici gyerekkel. Sőt mikor Hanna született már novemberben sem dolgozott. Szóval majd igyekszem legközelebb valahogy így időzíteni. Már ha lehet ilyet egyáltalán Kép
Hanna is kenyértető leevő, már amikor eszik. már a májkrémet is képes leeni Kép Mi is szendvicskenyeret szoktunk adni duplán, de szépen szétbontogatja. Kép

Zita
Én is nagyon el voltam kentyeledve, az utolsó babás munkanapomon. Kiváncsi leszek hogy fogom bírni a hétfőt.

Ilke
Mi lesz a bulival?
Én Hannával végig émelyegtem, meg hánytam is de csak a 12-ik hétig. Remélem a "minden terhesség más" be fog jönni nálad.

Ági
Hanna a Baba termékektől lesz teljesen pöttyös.

Kataa
Én is attól a naptól voltam rosszul, ahogy bebizonyosodott hogy jön őnagysága Kép El is gondolkodtam ennek pszichés indíttatásán.

Puszi
dec8
dec8

dec8
Pedig a Hanna már így is elég pöttöm, úgyhogy csak ne fogyózzon. Lehet, hogy a sok gyerek között majd megjön az étvágya, Dodesz pl. ha mást lát enni, azonnal kunyizik és előadja, hogy éheztetem. Aztán ha nem tetszik annyira fel is hagy a témável, de ha fogához valót kap, akkor le nem tudom mosni magamról, hogy tényleg nem éheztetem KépKép

De klassz!!!! Mennyire esik a hó!!!! Jót fogunk szánkózni Kép bár így lehet, hogy nem sátorozunk Kép majd a helyszínen eldöntjük.
Jó 7végét mindenkinek!!!!!!

rit

rit

anemona7

Dec8!

Ez jó!Kép nekünk is szezonon kívülre lett időzítve a szülés. Kép Én azért legközelebb tavaszit szeretnék, kora tavaszit, mert Emmával már muszáj lesz akkor is kimozdulni, amikor még nagyon pici a pici és akkor jobb ha jó idő van.

TZezsek fel a profilomba képet Emma lábáról, tegnap csináltukKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Kataa,KépKép
ha egy gyerek nem szokta meg meg a tehentejet, es addig mindig csak anyatejet kapott, vagy tapszert, akkor (legalabb is) regebben adtak neki 2/3-os vagy 3/4-es tejet. Ez azt jelenti, hogy vizzel hiditottak ilyen aranyban.Talan volt meg valami hiper-szuper elkeszitesi modja, nem emlekszem. En ezt meg tanultam a suliban...Söt, meg nehany csepp citromot is csepegtettek bele, mert, hogy az kicsapja a tejet es igy könnyebben emeszthetö...Azt hiszem, ilyet ma mar nem sokan csinalnak!
Ja, es ha egy gyereknek hasmenese lesz a tejtöl, akkor esetleg azert, mert neki meg tul "tömeny"(tul sok idegen feherje...stb). Marmint a szervezetenek....
Na szoval Rebeknem en meg nem adtam tul sok tejet, de ugy gondoltam, hogy ha ilyen higitott allapotban kapja, biztos nem lesz ba...es hat nincs is...
A tehentej megsem olyan egszseges, mint a mi gyerekkorunkban modtak...
Szval valahogy igy van, de lehet, hogy belöszöttem egy par marhasagot is!Kép

Most mennem kell...elöbb adtak a ahzibuli elsö reszet, most megy a masodik...Annak idejen en annyiszor lattam!!!!
Most meg nosztalgiazom!KépKépKép

Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Panda, Nyuszi
Milyen jó a memóriátok! Kép Kép
Igen, valóban így volt, hogy nálunk csak a Levi lesz, én magam is a szülés után nagyon sokáig így gondoltam, de aztán az ÉN nézeteim változtak. Ugyanez a páromról egyenlőre nem mondható el. Nem bánnám ha változna a dolog, jó lenne Levinek egy tesó. Majd meglátjuk! Mondjuk túl sok idő nincs, mert én is idén töltöm a 33-at.

Képzeljétek Levi egész éjjel hányt, reggel is kihányta a teát amit megivott. Most próbálom kis adagokban adni neki, hátha bentmarad. Ha nem du. hívom a gyerekdokit hogy jöjjön ki. Mondjuk ennek előzménye hogy tegnap levittem az orvoshoz mert folyik az orra és tüsszög, a doki kérdezte hogy hányás hasmenés nincs-e. Mondtam hogy nincs, erre ő csak c vitamint írt, tüneti kezelésre. Erre éjszaka... Kép

Forti

Kép
Kép
forti

sziasztok, beugrottam egy gyorsra indulás előtt Kép
Tegnap apa jól megetette a csemeténket pirított tökmaggal Kép vagyis nem ő ettette, de hagyta, Dodi meg lelkesen falta - ennek eredményeképp ma reggelre jó pöttyös a szája körbe + hasmenése is lett Kép - remélem így legalább gyorsan átmegy rajta és megjavul....

Manó
Dorannak is ilyen kis bumszli a nagylábujja, eddig itt keseregtem, hogy milyen bután néz ki kislány létére, de ezek szerint mindenkié ilyen és még alakul?????????

Forti
Kép Hát igen ezek szerint a járvány arra is járvány Kép jobbulást Levinek!
Nálunk pont fordítva volt a dolog, én nem akartam hanem a papa vágyott kistesóra, de mára már beadtama derekem Kép

rit

rit

anemona7

Manó
Nagyon jó lába van a lánynak!

Hanna ma hajlandó volt enni, igaz csak sonkát meg sült krumplit, de az is valami Kép
Voltunk ma a Tropicariumba, hát e gyereknek a műanyag függöny ajtók tetszettek a legjobban, meg a lépcsőzés a boltban Kép. A cápák kicsit, meg volt egy kismajom az nagyon tetszett neki, de folyton elbújt és keresni kellett Kép Nagyrész viszont visongot, hogy mit csináljak.

Rit
nekem a dió veri ki hasonlóan a számat. de másnapra el szokott múlni, max neogranormonnal szoktam bekenni, ha csípi.
Nálunk is az a helyzet, hogy én nem akartam másikat, és még mindig győzköd apa. egyenlőre egy késleltetésben egyeztünk ki (ő 4 gyereket akar legalább).

Puszi
dec8
dec8

Dió, Gumicukor, dec8,
Köszi a biztató szavakat!
Asszem munkában nem lesz hiány, úgyhogy lesz mivel elvonnom a figyelmem. Ha meg nincs meló, jövök haza Kép

Dió,
Hát ez nem könnyű probléma... A párodnak nincsenek olyan barátai, akikkel szívesen csinálna programokat? Hátha az működne. Az én párom is néha nyivákol, hogy "mert mindig a te barátaiddal megyünk mindenhová", mire én, "miért, a te barátaid mikor hívtak minket utoljára bárhova is?". Kép

Zita
parazita

Sziasztok

Ma megint csend van....Kép Viszont szep az ido!Kép
Kerdes:
Szerintetek 36 hetes terhesen el merjek menni Peter Gabriel koncertre?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali!

Tegnap voltunk tesztvezetni a C-max-ot. Nagyon jó volt, csak olyankeveset mentünk, ráadásul félúton cseréltünk a párommal. Eddig még nem mentem még a saját kocsinkkal sem hóban, erre egy vadiújjal meg igen. De jól ment, nem volt semmi csúszkálás. Amit sajnálunk, hogy igazából pályán nem tudtuk kipróbálni, mert oda nem terjed ki az útvonal, pedig kíváncsi lettem volna milyen. Azért jó érzés volt, hogy amikor visszaültünk a miénkbe, nem éreztük fapadosnak és olyan jól ment.

Rit
Akkor látnád az én lábujjam!!! Kép Utálom, mert akkora, hogy még. Dani is tőlem örökölte, ami modjuk férfiembernél nem baj, remélem, ha lányom lesz, az övé kisebb lesz. Apukám csepegtette belém ez a nagy ujjat Kép Ráadásul Dani a felfelé növő körmöt is örökölte, mindkettőnké olyan, így neki is biztos az összes zoknija a lábujjánál fog kilyukadni. Kép

Nyuszika
Koncert
Szerintem nyugodtan, feltéve, hogy nem lesz bazi nagy tömeg. Anyósom a férjem születése előtti este koncerten volt, a sógornőm születése előtti este moziban. Dani születése előtti napon mi is moziztunk, a Penge2-t néztük Kép
Viszont olyan ruciba menj, amiben jól látszik a pocid, hogy ne nyomjanak össze, bár szerintem PG koncertre viszonylag kulturáltabb tömeg jár, mint mondjuk egy Pokolgép (létezik még egyáltalán?)re.

pusza
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor

Mindenkeppen ulojegyet vennenk es sor szelere, nem a kuzdoterre. Szerintem 36 hetesen mindegy mit veszek fel, nem?Kép

Kép
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyusz
szerintem el - na nem az első sorba Kép Én is 36 hetesen voltam Joe Cocker koncerten - végigtáncoltuk apával az egészet Kép

gumicukor
Dodesznak is felfele nő a körme, de csak a nagylábujján. Mondom, olyan mint Emmáé Kép Akoor ezt nem növik ki??

Ja igen: visszajöttünk, nagyon jó volt. Végül Vérteskozma mellett aludtunk az erdőben, kint 2 fok volt, bent 6 Kép de a hálozsákokban jó meleg. Dodesz lerúgta magáról a zokniját, de csak reggel vettem észre és jó meleg volt a praclija. Majd teszek fel képeket a hóban sátrazásról. Voltunk Gánt mellet is a bányászmúzeum melletti tanösvényen sétállni, na onnan meg el se akart jönni, úgy tetszett neki. Szánkózni sem nagyon akart, csak gyalogolni dombon fel-le. Hagytuk hagy menjen előre, olyan mókás volt, ahogy mászott fel a dombon a szúz hóba: mint valami miniatűr sarkkutató KépKépKép

dec8
hát igen, gondoltam, hogy nálatok a papa több gyereket tervez, mondom az én izraeli barátomnak most karácsonykor született meg a 17. Ahhoz képest nem is sok a 4 KépKép
Jobban van már a leányzó??
én is neogranormonnal kentem neki, bejött Kép

rit

rit

anemona7

Sziasztok

Megjottunk a nagyitol: )A bal jo volt ahhoz kepest hogy bal: ) Alexra a dedi vigyazott,allitolag egyszer felkelt,de 10 perc rabeszelesre sikerult elalaudnia.
Ja es az asztalnal ult velunk a VV2 Petere is: )En ismertem(mert ugye birkozo) de parom ugy 20 perc mulva jott ra kivel is dumalunk : ))Nagyon durvakat mondott errol az egesz businessrol,fele sem igaz ezeknek a valosag showknak.Meg jo hogy nem nezzuk, mindenesetre szomoru mennyi embert hulyitenek ezzel: )
Sajnos a tombolan nem nyertunk,pedig vettem egy csomot

Gumicukor
En is idoben szeretem fizetni a szamlakat: ))En halak vagyok megis szeretem ha minden rendben van es nyugodtan elhetunk: ) Ezert is lenne jo egy kicsit visszamenni dolgozni ,hogy ujra tobb legyen a GYas stb,na persze szerencsere nem erdekes,de ugy vagyok vele,hasznaljuk ki amit lehet: )MEghat ha megszoktun kegy eletszinvonalat nehez lenne abbol leadni: )

Rit
En is erre gondoltam, hogy most mar barhova lehet vele menni,nem hisztizik semmitol: )
Verteskozma,nagyon tunderi falu,es vannak ott vendeghazak is,egyszer ott is aludtunk: ))

Dec8
Sok sikert a munkahoz,Hannanak meg jobbulast es aztan bolcsit!

Mano’
Alexnak nem ilyen a labujja es nem is felfele no a korme,szerintem ez adottsag,orokles miattt lehet.Persze ahogy no nem fog annyira latszani: )

Kryss
Ezt en is hallottam,de ez egy regi teoria,es foleg akkor amikor nem volt eleg a mama teje es tehentejet kapott a baba.Szerintem ez igy jol csinaltuk hogy napokig csak1* kapott aztan amikor nem volt hasmenes es mas tunet tole, akkor kapott 2*.

Forti
Jobbulast Levinek!!!

PArazota
Neked is jo munkat holnapra!!!Egy kicsit irigykedem am,: ))De csak egy kicsit: ))

Nyuszika
Ha jol leszel,miert-ne.Bar a hangos zenet nem nagyon kedvelik a babak,de lehet hogy a tied igen: ))Probalj minnel messzebbre ulni.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa

Hat igen en sem az elso sorban akartam a kuzdoteren csapolni... Kép

Tettem ki pocis kepet a profilomba!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszika!

Én 10 nappal Emma születése előtt autóversenyen voltam, a box utcában álltam ráadásul, versenyautók mellett.Kép Mondjuk ez acska nank mond valamit hangerőben aki mellett indítottak már beilyet, de hidd el nagyon hangos. Úgyhogy szerintem nyugodtanKép

Jajj lányok!

Ma nálunk is horror volt. Emmát megharapta egy nyúl, elég ronda aseb, vidéken csak felnőtt orvos i ügylet volt, bekötöztíék, de holnap viszem a heim Pálba. Kb 20 percen át nem tudtuk elállítani a vérzést, elég durva volt, mindenünk csupa vér lettKép Most már nem fáj neki, de még mindíg szivárog picit. Drukkoljatok holnapra.
,
Rit!

nekem iszonyat bumszli lábujjam van és nem nőttem kiKépKépKép emmáé semmiKép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!
Szombaton el akartunk menni a Tropicariumba, de az a tömeg ami ott volt, az nem emberi. El is ment az egésztől a kedvemKép. Én már elég régen voltam utoljára a Camponában, régebben viszont amikor még a párom Budafokon lakott, akkor sokat jártunk oda. Akkoriban mindig csak páran lézengtek ott, erre a tömegre abszolút nem voltunk felkészülve. Pl. azt se tudtam, hogy épült oda egy Tesco is. A Tropicarium előtt tömött sorokban álltak az emberek. Szerintem a következő próbálkozásunkat valamelyik hétköznap délelőttre fogjuk időzíteni.
Lányok, lehet, hogy baromságot kérdezekKép, de az első anyajegyek megjelenése mikor aktuális a gyerkőcön? Tegnap észrevettem Gyurci hátán az elsőt, és nagyon meglepődtem. Ez nem korai még? Vagy normális?

Gumicukor!
Én is nagyon remélem, hogy az a pár hónap valóban csak annyi leszKép! Annyit még valószínüleg tényleg kibirok!

Kataa!
Hogy van Alex szája? Remélem már szépen gyógyul!
Mi is elég sokat mászkáltunk az ágy miatt, és volt szerencsém megtapasztalni, hogy milyen brutális összegeket kérnek értükKép! Végülis a KIKA-ban sikerült vennünk egy szerintem nagyon jó ágyat egész jó áron, csak nekünk még matracot és ágyrácsot is kellett vennünk. Igy a végösszeg már nem volt annyira baráti. De mindegy, a lényeg, hogy azóta sokkal pihentebbek vagyunkKép.

Beszti!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van a babávalKépKépKép! Remélem most már megnyugodtál!

Panda!
Jobbulást nektekKép!

Forti!
Levi jobban van? Gyógyuljon meg hamarKép!

Nyuszi!
Szerintem is nyugodtan menjélKép!

Lábméret, lábujj: Most, hogy megnéztem Emma lábátKép, rájöttem, hogy Gyurcinak miért csak 20-as a lába még mindig. Eddig is láttam, hogy picike lábujjai vannak, de valahogy nem gondoltam, hogy más babának nagyobb lehet. De most már a napnál is világosabb, hogy az apja lábát, lábujjait örökölteKép.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Manó!
Jujj! Szegény EmmaKépKépKép! Remélem nem lesz semmi gond vele! Drukkolok nagyon, és puszi neki!

Nyuszi!
És hol a pocidKép? Amúgy jó a képKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Kataa szerintem is jol csinaltatok igy a tejjelKép!

Nyuszi,
nekem annak idejem a dokim is az mondta, mehetek, bar en csak a 34. hetben voltam...Azt mondta, ne a hangfalak ele üljekKép...en mar elterveztem, hogy viszek magammal egy kisparnat, hogy a pocaklakot vedjem a nagyon hangostol..Kép aztan Whitney Houston lemondta a koncertet hangszalgyulladas miatt!

Mano!
Szegeny EmmaKép!Remelem, minden rendben lesze sgyorsan begyogyul a harapas!

Kepzeljetek, mi ma uszodaban voltunk Lutzmannsburgban...allitolag itt van Europa leghosszabb csuszdaja..Aaron es stephan ki is probaltak! Rebek meg Olyan ügyes volt a karuszokkal! A Babamedenceben, ahol a viz akb. a mellkasaig ert olyan ügyesen setikalt, es neha azt mondta, hogy leül a vizben (üle) ez azt jelentette, hogy felemelte a labat es lebegett. Szoval nagyon elvezte es csuszdazott ö is es beugrott a vegen a vizbe...persze en vartam ra!Nagyon elveztek...Bar en szivesen usztam volna, de erre nem került sor..majd par ev mulva!Kép

Megyek aludni, en is nagyon elfaradtam!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

tettem képet a profilomba ksi sérültről mikor már megnyugodott. Az volt a legrosszabb hogy kb 1 órát sírt, nagyon felzaklatta a dolog. A képen látszik is a kötés a bal kezén. Mindnebe belenyúl vele, úgyhoyg már kb 3x cseréltük azóta.
Hát nagyon bizakodom hogy nem kell vele semmi különöset scinálni, de a férjem szerint lehet kicsit megszabjákKép

manó

KépKép
manó

Nyuszi
Tényleg hol a pocid?? Kép Kép Jól van látom, látom!! Jó növekedés a pocaklakódnak.

Banyóci
Ma már egy kicsit jobban volt, ma már nem hányt, viszont szinte egész nap aludt. Tiszta bágyadt volt. Máskor már reggel fél7-kor kukorékol és rohangál a nappaliban, ma pedig még fél 12-kor is aludt utána evett és vissza aludni! Nagyon furcsa volt, de gondolom jól esett neki. Még mindíg hőemelkedése van, az orra mondjuk nem folyik ez bíztató jel. Majd meglátjuk holnap mi lesz!

Manó
Jobbulást Emma kezének. Nekik még nem adnak tetanuszt?

Puszi mindenkinek
Forti

Kép
Kép
forti

Forti, Banyoci

Igy 23 hetesen ez is eleg nekem es hol van meg a vege!Kép Emivel alig latszott valami felidosen.Kép
Forti

Es mit mondott az orvos mi ez a Levinel?

Mano

Gyors gyogyulast a kis sebesultnek!

Kryss

Azert ez pech a Whitney-vel!
AMugy a parom jobban felt mint en magamat!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa
Hát persze, hogy nem igaz!! Pl. a neten (a hubon, ahonnan töltünk) már előre megvolt a lista, hogy kik lesznek bent, pedig a beszavazósó akkor még el sem kezdődött. De hát valamiből össze kell gyűlni Stohl Buci újabb jaguárjára a törött helyett Kép Amúgy is forgatókönyvől van az egész és direkt úgy vannak bent emberek, hogy botrány az legyen. Amúgy a mostani csaj is aki bent van elég rendesen pornózott, ráadásul ugyanazt a nevet használja - de hát gondolom megmondták neki, hogy játssza az ártetlant Kép Csak azt nem értem, miért kell ezt főműsoridőben, így egyetlen filmet sem látunk este, mert mire film kezdődik, már hulla vagyok. Amúgy meg nem fizetünk előre a tv-re így csak ez a köcsög rtl klub jön be nálunk Kép

Vendégházak vannak bizony, de úgy nem elég izgalmas! KépKép

Nyusz
Végre valaki rakott fel pocis képet!! Tök jó, még nem is nagy! KépKép

Manó
Megy a drukk Emmának! És hogy a csudában csinálata, nem volt ketrecben a nyúl?

Banyóci
Első anyajegyek másfél-két éves kor körül jönnek ki.

Kryss
Én úgy úszom, hogy Dodesz ott van velünk a medencében, karúszóban lebegve. Nagyon tetszik neki, bár ritkán csináljuk, csak amikor valami búvárdolog van a Kondorosi úti usziban Kép

rit

rit

anemona7

Sziasztok

Nekunk eleg rossz ejjelunk volt,Alex felebrredt es kb 2 ora mulva aludt csak el.Kicsit szorcsogott az orra,kiszivtuk,bekentuk a mellkasat ha nem kapna levegot,evett,ivott,de csak nyuglodott.Aztan meg 6-kor mar ebren volt,ugyhogy ugy nezem nathas lesz.: ((
Eszik,iszik,jatszik mint szokott, nem lazas csak eppen jon az orrabol.Most volt egy kis harcunk az orrszivoval.Amikor a multkor volt beteg akkor is kellett 2 nap amig nem sirt hanem turte szotlanul : )

Nyuszik
Latszik am az a kis pasi: ))

Mano
Hol voltatok,ahol megharapta a nyul??Es az ujjan vagy a kezen???Ha az ugyeleten nem mondtak hogy ossze kell varnni,csak nem kell majd a Heim-ben sem.Drukkolok.

Banyoci
Hat igen telen mindig tobben vannak.Hetkoznap viszont alig nehany raeros anyuka: ))Mar teljesen elmulta szajarol a seb,nem is latszik semmi: )Nekunk is megvan a bio matrac+agyracs,de a keret is kb ugyanannyi lesz mint ez a ketto,ugyhogy a vege tenyelg draga,de a lnyeg hogy jol aludjunk.
Anyueknal is az van es imadjuk: )
Alexnak is 20-as a laba: )

Megyek mert extra nyug van: )Nekem ez olyan szokatlan es eleg rosszul viselem ha hol sir hol nem,komolyan mondom szinte faj belul haneki rossz: (((

Kataa

Kép
Kép
kataa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?