Hali!
Még bejelentkezem, aztán megyek haza.
Beszti
Örülök, hogy ok minden a picurkával! Vigyázzatok magatokra és boldog babavárást!
Parazita
Először biztos nehéz lesz neked is, míg belerázódsz a melóba, de inkább Solymitól való távollét, ahogy nekem is Danival. Én igazából még mindig nemszoktam meg, hogy nem vagyok vele, de azért mindig jobb. Próbálj a melóhelyen a munkára koncentrálni, úgy gyorsabban telik az idő és már mehetsz is haza!
Kitartás, kitartás, kitartás!!! Mindent bele, menni fog
Judy
Úgy néz ki májusban elkezdhetünk lakást nézni, a költözés attól függ, hogy már felépült-e vagy még akkor kezdik és csak jövőre. De az már mindegy csak tudjam, hogy már a sajátunkét törlesztjük. Új lakásban gondolkodunk, egyrészt a beugró miatt, mivel így kevesebb, a szocpolt is megkapjuk bevállalósan előre + így kamattámogatásban is részesülünk, na meg nem 5 millát fogunk felvenni, ami ugye a használtnál a max. határ, hanem újra. Ezért sem mindegy, hogy dolgozom vagy sem.
A másodikkal szeretnék 2 évet otthon maradni, Danival 13 hónapot sikerült.
aztán még szeretnénk egy harmadik babát is, azt 35 éves koromig bezárólag jó lenne megszülni
Nyuszi
Igen ilyen nem alvós eset nálunk is előffordult már többször és utána tetszett nem tetszett be kellett mennem dolgozni
még jó hogy nem kávézom, mert még zombibb lettem volna. Szerencse, hogy rugalmas a munkaidőm, így nem volt gond, hogy 10-re érek be
persze egy megbeszélésről ilyen esetben sem lehet késni.
most nálunk jól megy az alvás, szinte egész éjjel, és este is elalszik ismét szépen a mesélés után.
Kimozdulás
A férjem szeret hétvégén ide-oda menni még a meló ellenére is, akkor örül, hogy velünk lehet. Persze ennek ellenére nála is előfordul, hogy éppen nincs kedve, olyankor beszervezek másokat, vagy halasztjuk máskorra, ha mindenképpen kell ő is.
Csics
én nem a gyerekekre értettem, hogy idegbetegséget kapok tőlük, dehogy is!!
hanem attól kapnék, ha azt látnám, hogy nem tudok megadni nekik mindent. ez nem azt jelenti, hogy anyagias vagyok, mert pl. kínai piacon is szoktam vásárolni, butikban el-elvétve, szóval elég ritkán, de szeretem mindenféle szempontból biztonságban érezni a családomat.
Gondolni kell arra is, hogy hogyan jövünk ki, ha elmegyek szülni, gyed-re gyesre, hogy akkor a lakáshitel törlesztést, kocsit, rezsit stb-t be tudjuk- e fizetni. Én pl. számlát még sosem fizettem be határidő után, erre nagyon háklis vagyok.
Ha meg a tartalékot is feléli az ember, akkor mihez nyúljon?
természetesen nekünk sem volt még olyan, hogy nem tudtam volna megvenni hó végéna pelenkát ill. a kaját a gyereknek.
ebbő úgy tűnik ború látó vagyok, pedig nem vagyok az, csak szeretnék mindent rendben tudni magunk körül és sajnos ezek alól az anyagiak sem kivételek.
ilyen egy bika szülött (én az vagyok), szeret mindent maga körül rendben találni.
És Imibaba nagy szopibajnok? Hányszor szopizik? Tényleg csatlakozom Ágihoz, Petike nem akar szopini, amikor a kistesó hamizik?
Cipő
Én úgy vagyok vele, hogy Dani cipőiből csak a legelsőt teszem el emlékbe a babanaplóba, de a többit vagy odaadm a Vöröskeresztbe. Én sem vagyok híve más cipőjében járni, egészen másképp lehet kitaposva, mint amilyenre én taposnám, ami lehet többet árthat még egy pici lábnak, mint használ. Én biztos mindkettőnek újat, sajátot fogok venni, úgy biztosabb, hogy jól törik be a sjaát lábán.
na pusz, kellemes hétvégét, holnap megyünk tesztvezetésre a férjemmel egy Ford Focu C-max egyterűt, már várom nagyon! Május végén pedig sorsolás lesz a vezető között, hátha meg is nyerjük a végén
gumicukor