Új privát üzeneted érkezett!

Drága Ági!
Sztem ez nem mellgyuszi, mert 1 hónapja tart, nincs csomó, és láz sem. Inkább a bimbó területe lett valamiért hyperérzékeny. Másra nem tudok, gondolni, minthogy Nándika valahogy rosszul szívja, rosszul szopik. Ezt így látatlanba nehéz megmondani,de azt vizsgáld meg, hogy teljesen feléd fordul-e. Tehát a pocija összeér a te pociddal? Kinyitja rendesen nagyra a száját? Mindkét ajka kifelé fordul szopinál?
Csabi egy ideig rendszeresen úgy kapta be a cicit, hogy a felső és alsó ajka is befelé fordult, és szinte rágva szopott. Iszonyú fájdalmas volt, de szerencsére óvatosan szopi közben a mutatóujjammal valahogy kifordítottam neki mind2-t, és akkor már nem fájt.
Ha nem boldogulsz, hívj fel a LLL honlapjáról egy szoptatási tanácsadót, vagy menj be Nándikával a Szent István Kórház szopi ambulanciájára. Ott meg is néznek egy szopit, és segítenek :wink:

Véda
Vendég

Mártikám!
Üdv itt!!!! Kép Már vártalak! ;)
Nem tudom mi ütott Dundiba.

Leus nagyon cuki!!!! Kép

Megyek kinyírom szomszédot! Megint fúr! Kép
20150601134430

Kép Mit főzöl ma AnyaMaci?

Kép
20150601134430

Nagyon édes Lackó Fickó!! :P :P

Már reggel hat óta nem aludt Domi egy szemhunyásnyit sem! :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Köszi! :oops:

Laci is nemrég ájult be. Már olyan szinten fáradt volt h monoton hangon öööööööööö-zött, aztán paff és bealudt.
20150601134430

Viki: Mail ment. :lol: Nem lehet, hogy a szomszédotok elszabadult valamelyik elmebetegek részére fenntartott intézményből? Kérdezzetek rá a rendőrségen, lehet, már körözést adtak ki ellene.

Egyébként Lackótok továbbra is sármos. Ahogy elolvastam a szomszédos mondatodat, hirtelen azt hittem, az lesz Dundus pólójára írva: "Útálom a SZOMSZÉDOT!" :lol: :lol:
fmarti

Viki!
Lackó fickónk miért ébredt ennyiszer a drága? Szopizni akart? Tejcsit szaporít? Vagy csak túl sokat aludt napközben?

Csabeszt 3/4 9-kor tettem le, és 1/2 10-kor aludt el. Ez viszonylag jó volt a tegnapelőtthöz képest... :? De fetrengés most is volt, és nem tudom, mire vélni... Fekszik a hasán - ahogyan aludni szokott - aztán elkezd tekeregni, feszíteni, sikítani. Nem tudom, mi baja. A torka fájna ennyire? Kapott Nurofent is tegnap, és úgy is ezt csinálta :( Végül háton aludt el, és a fejére húzta a takarót :shock: Akkor meg én nem mertem elaludni, nehogy mefulladjon alatta :roll: Aztán letolta magáról valamennyire, így nyugodt szívvel elaludtam. 1 óra múlva ismét sikított. Cici - alvás, cici - alvás, ez ment reggelig kb. 4 felvonásban. Remélem, csak a torka viseli meg ennyire, és nem akar a nyugis jó alvó kisfiúból átváltozni :roll:

Csajok, ma alig leszek. Du. szülinapi zsúr lesz Lilunak :evil: A hátam közepére hiányzik most... de már megígértem, nem akarok neki csalódást, jönnek a pajtásai is. Ráadásul ígértem tombolát, vetélkedőket... Na, majd megpróbálok topon lenni. a szemem alatti karikák meg nem érdekesek, azt hiszik majd, panda az anyja :lol: :lol: :lol:

Vigyázzatok az utakon!

Véda
Vendég

[quote="fmarti"]V írta:fmartiiki: [size=7]Nem lehet, hogy a szomszédotok elszabadult valamelyik elmebetegek részére fenntartott intézményből? Kérdezzetek rá a rendőrségen, lehet, már körözést adtak ki ellene.

Egyébként Lackótok továbbra is sármos. Ahogy elolvastam a szomszédos mondatodat, hirtelen azt hittem, az lesz Dundus pólójára írva: "Útálom a SZOMSZÉDOT!" :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csak abbahagyta a fúrást. Bár nem hiszem h van még náluk ép falfelület.

NA megyek, hasznossá teszem magam. Még pizsiben vagyok :oops:
20150601134430

Dóri!
Nem tudom miért volt a sok fentlét. Szaporítana? Lehet, bár annyit evett h reggelre pótlást is kellett adni, pedig ezt nem szoktam.

Lilunak jó zsúrozást! NAgy muri lesz? Jön a Rózsalovag is? Képet ne felejts el!
20150601134430

Tök szép lennél Pandának!

Kép

Kép

Megyek, felébredt a Henceg!
20150601134430

Bizony ám,kérünk sok képet-Panda Anyuról is :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki!
Csak 7 kislány lesz összesen. Fiúkat nem akart hívni. rózsalovagot meg pláne nem, hisz nem kék a szeme, és az nála kizáró ok :roll: Kép? Most is kinit van a hófehér kertben, és annyira gyönyörű a lila csillogó sapkájában, olyan szépen kiemeli a hamvas kis arcát. Megyek, lefotózni, erre "NAAAAAAAAAA, neeeeeeeeeee, ne rontsd már el ezzel a hülye fényképezőgéppel a napomat!!!"
De du. akkor is fogok fotózni :evil: :lol: (Majd paparazzi módra...)

Márti!
Üdv itt! Újabb szép kiscsaj a láthatáron. Lea... A neve is gyönyörű! Hol laksz? Első baba?

Pat!
Zsu és Zso is gyönyörű! Tök jó a kép! Ez rugós hinta?

Csajok! Aki adós a szüléstörténettel az írja már le, lécccccciiiiiiiiiii!!!
Amúgy minél tovább vártok az ihletre, annál több apró, de fontos emlék merül majd feledésbe. Nagy kár lenne érte. 20 év múlva, ha előtte nem írtátok le, csak a markáns jellegzetességek maradnak majd meg, és sok szép dolog feledésbe merül :(

Na, tényleg megyek valami vetélkedőt összeütni!

Véda
Vendég

Viki! A fiad egy tünemény!
Kép
Kike! Nem semmi! Miért nem szeretnek aludni ezek a kölkök!? :roll:

Kép
dittke

Köszi, jó vicc Kép

Véda
Vendég

kemény egy hónap,és 4 éves lesz a fiacskám :D jó karácsonyom volt négy éve :P

Kép
Kép
Kép
kike

Bocsi, lányok, most altattam el a hölgyeményt, és most gyorsan próbálunk megreggelizni apával (mivel várhatóan 20 percig fog aludni a drágánk :lol: ). De utána próbálok jönni és írni.

Puszi!
fmarti

Lilunak és persze nektek is jó szórakozást! :D

Kép
dittke

Viki :P
Tényleg a kisHenceget kihagytam a dícséretből!
Dehát tudod, hogy IMÁDOM! Főleg, ahogy néz. Meg lehetne zabálni Kép

Véda
Vendég

Dittke:nem tudom-eddig nem csinált ilyet-tegnap kezdte az alvás sztrájkot :roll: :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Dittke :P
Köszi!
Iza hercegkisasszonyról dobjál képet! Meg a nagyokat is rég láttuk, leszámítva az avatarodat!

Véda
Vendég

Már nyekereg hogy álmos-leraktam,de csak sír-pedig nem kap enni,az bezzeg kell neki-állandóan zabizik,aztán meg büfögi vissza a tejet :twisted: :twisted: :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Naaaa,csak nem elaludt végre??Csend van-huuuu :D

De ha csak húsz percet alszik,négy óra nem alvás után........... :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki: micsoda bodyja van az kisfickonak:)csak nehogy vegul tenyelg megutalja a spenoto :roll:
Amugy a 37 az nem sok, Annanak minid 37 folotti( levonassal egyut).

Most en sem leszek delutanig, var akonyha, na meg a takaritas( tegnap megsem csinltam meg :oops: , hazajott Aleko az uvolto gyerekkel- nem eleg beszedes ez hogy a gyerkem akarhanyszor az anyosnal jar, uvolt egy ido utan( szoval nem csak engem csinal ki :twisted: )- es eleg hosszadalmas volt megnyugtatnom).

Addig is mindenkinek szep napot! Lilunak jo partyzast!

Agi;sajnalom a fajdalmat, sajnos otletem nincs( bar epp multkor mondtam a talin hogy en szivesen megeltem volna barmilyen fajdlamat, belovelles, gyulladas, felazas, barmit, csak lett volna tejem....)de az tenyleg segitseg lehet ha szakemberhez fordulsz! Hisz ez neked sem Nandikanak sem jo ha fajdalmas a szopi!

Mindenkinek szep havas vasarnapot!
Vendég

Tita: milyen volt az eskuvo? Hogy viselkedtek a rokonok? Sokkoltad oket a hirrel?

kata: hogy vannak az imainkba foglalt "betegek"?
Gyonyoruseges Adel? Eves, alvas?

Muffin? Orulok, hogy Eliotnak bejon a kislegenyke! Szerintem annyira csunya hogy mar helyes:)Vag ynem tudom olyan fura figura! De jo szines es puha! Es a fiuknak sem art egy baba!Anna nagyon nagy szeretettel ajandekozta neki!
Sajnalom hogy fol nem tudtalak hivni! Remelem jarsz majd meg erre ugy is hogy legyen alkalom!
Es kivanok sok erot hogy a godorbol sikeruljon kimaszni hamar!
Akarmilyen nehez is, a melyben is lasd meg a fenyt ( ami nem is olyan kicsi) hisz Eliot mosolyog rad, figyel rad, fordul gyonyoruen eszik, a mutete jol sikerult, jo alvo es eg yimadni valo kiskrapek!
Szoval a sok nhezeg mellett ott eg yhalom jo dolog!
Nem tudom vallasos vagy e, de ha nem is ezt neked kudlom:
http://www.barefootsworld.net/footprints.html
Vendég

Ági!

GARMASTAN kenőcs!! Én is használtam még az elején és nagyon jó.
Annyi hogy szopi elött le kell mosni!!!!
csipcsab

Sziasztok!

Köszönöm lányok a választokat a bukással kapcsolatban! olyan jó h vagytok! :D

Ági sajna én nem tudok segíteni ezzel kapcsolatban, de próbáld ki amit a lányok irnak hátha segít !

Muffin, örülök, h jelentkeztél! kérünk majd Elioról és az új barátjáról képet, ahogy együtt játszanak!

Márti, üdv!

Tali, nagyyon jók a képek! irigy-mirigy vagyok!
jövőhéten bizti nem megyünk mert mindketten szurit kapnak!

Viki, Lackót imádjuk, és ez a body! :wink:

Patr, gyönyörüek a gyerköceid! jó kis hintát vettetek! :wink:

Most megyek mert megyünk mamázni!

puszi minden baba hasára! :D
bencuri

Sziasztok!

Patr!
A gyerekeidért továbbra is odavagyok!!! Már az én lányom szeme is barnul :D

Viki!Lackó szuper abban a fölsőben, de aztán ne csodálkozz, ha nem lesz főzelékes! Nálunk a kaki mindig irtó nyögéssel megy, utána meg olyan, mintha egy féliu üres mustárostudust megnyomnál:)
Sajnálom az éjszakai keléseket.

Ági!Sajnálom a cicigondot, én az elején küzdöttem ilyennel, szerintem a szopási technikával lehet gond, nálunk nem lógott ki az alsó ajka, az volt a baj.
Bár lehet, h. hülyeség, amit írok, mert ti azért már összeszokottabb páros vagytok!

Evelin!
Sajnálom, hogy sokat búsultál, nem igazán tudok mit írni, vigyázz magadra, a ksimanódnak nagy szüksége van egy vidám anyukára. Bár gondolom, hogy néha nagyon-nagyon nehéz lehet!

Kike!
Látom Domi is nyűgösködik. Emma tegnap max 1, 5 órát aludt összesen és sehogy sem volt jó neki! Én az időjárásra, meg a szélre fogtam. Remélem kis proff jobb kedvre derül.

Márti!
Jó, hogy jöttél, ha én mondhatok ilyet, mert én is nemrégi betolakodó vagyok ebbe a jól összeszokott kis csapatba.
Lea és a lányom szinte teljesen egyidősek.

Véda!
Jó bulit Lilunak!

Akata!Köszi a feltöltött szöveget. Telitalálat minden pontja!
Jót mulattam és felkészültem a jövőre.

Na, felcihelődök, olvasok még és aztán megyünk mostohaanyámat köszönteni.

Szép napot!
Vendég

Na, ebből sem lesz olvasás!
Törpilla felébredt!
Szerintem tuti nemalvós napunk lesz ma is:)

(hacsaknem mekínálom egy kis pálinkás kenyérrel:))
Vendég

Lőjetek le!!! Tegnap este már bőgve raktam le a gyereket, hogy semmit nem csinál, semmit nem kapok cserébe azért hogy ezerrel próbálom fejleszteni... Erre ma reggel azzal indított, hogy úgy fordult hátról hasra, hogy még a kezét is kihúzta maga alól, aztán meg folytatta azzal, hogy hasról hátra fordult, amit még soha nem csinált, ráadásul mivel nem támaszt fel, ezért annyira vicces, hogy erőből kell hátra fordulnia is, mert nem elég hogy elbillenti a fejét. El is kínlódott vele egy ideig, de megcsinálta fejemelés nélkül... :) Miért van az hogy mindig megvárja a totál kiakadást és másnap tuti produkálja magát??? :)

KépKép
muffin

Evelin!

Látod mennyire szeret? És nagyon ügyes fiú!!! Legyél rá büszke.

(Megnyugtat valamennyire, hogy az én lányom még mindig nem fordul semerre, se véletlen, se direkt)
Nagyon jó anyukája vagy!!!

Márti!
Köszi az oldalt, már tudom, mit kérek Karira:)
Vendég

Orsóanya:sajnálom hogy Emma sem akar ma aludni-csak össze kéne a két nemalvósat rakni,hátha kifárasztják egymást. :lol:

Domi is csak keveset aludt,azóta ismét fáradtnak tűnik,de nem aludna semmi pénzért :roll:

Muffin:gratula kicsi Eliotnak-látod,türelem és megy minden magától,ahogy kell-lehet hogy kicsit később,vagy máshogy csinálja a dolgokat,de megcsinálja csakazért is,és ez a lényeg!! :P :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok, én is vagok, csak a háztartás megint kicsit győzedelmeskedett felettem. Már kész a tökfőzelék- szójatejszínnel...
Adél jól van, éjszaka is rendes volt, én is aludtam. Mondjuk szopi után nem akart visszaaludni, de cuki volt mert nem sírt, gagyarászott.. Egy idő után rávettem hogy mégis aludni kellene...:)

Betegeinkről annyi, hogy ta tesóm változatlanul, görcsoldó, fájdalomcillapító nem nagyon enyhít, de elviselhető a fájdalom. A kruppos fiúcska gyógyulóban A várandós barátném pedig görcsmentes :lol: , holnap UH, aztán lehet hogy haza. Jupié!

Ágica, van egy barátnőm, aki csomó idő alatt jött rá, hogy a melltartóbetéttől fáj a mellbimbója...Te nem használsz? Én Aventes bimbóvédő krémet nyomok egyébként, de csak esti fejés után szoktam bekenni. Általában nincs gond így, habár Adél újabban néha " harap". Valahogy az ínyével...Az nagyon rossz.
Drukkolunk hogy segítsen valami!

Vik, sajnálom a ropssz éjszakát! Ott nem volt hóvihar? Nem az kavart be? Mindig evett is Lackó?

Véda, kitartás! Nem irigyellek, ennyi alvás mellé 7 vendég. Hajrá-hajrá! Hogy van Csabó és a babakocsi?

Márti, üdv itt! Lea képet kérnénk! Elfogyott a tejcsid vagy mi történt 3 hónap körül?

Katus, hogy van Dórci?

Tamara, hajrá a takarításhoz!

Evelin, annyira örülök! :) Látod, most jön a DOMB, mondtam! Éljen Eliot! Déliután megyünk. De szerintem fél6 körül itthon vagyunk. Várlak!

Kép
andkata

Sziasztok!
Minekünk elég jó éjszakánk volt. Délelőtt sétáltunk egyet (van vagy -5 fok), de szépen süt a nap. Főzni nem kell, mert maradt tegnapról.

Muffin!
Látod-látod! Nagyon ügyes Eliot.
Lizy pl a multkori megfordulása óta egyszer sem csinálta ujra!

d.dodó

Sziasztok!

Márti isten hozott köztünk! :)

Véda én még adós vagyok a szüléstörténettel, de azt hova tudom megírni hogy ne itt jelennyen meg hanem a szüléstörténetekbe??
Vagy nem baj ha itt lesz a közösbe?

Muffin azta ez tök jó hogy Eliot hasról hátra fordult. Tudod hogy én hogy örülnék neki ha Vivi megtudná csinálni? Azt várom már napok óta de semmi. Csak a hasra fordulás megy neki,de vissza már nem tud. Úgyhogy látod? Eliot már ebbe is ügyesebb. Szóval ne szomorkodj, mert a te kisfiad ugyan olyan ügyes mint itt bármelyikünké!!:)

Kép
linda24

Dóri!
Milyen a buli?

Apa mit szólt a Rózsalovaghoz?

AKatus!
Mindig evett. :shock:

Evelin!
Ügyes Eliot! Tudja ő h mit írsz ide és meg akarja cáfolni!

Orsi!
[quote]( írta:hacsaknem mekínálom egy kis pálinkás kenyérrel:))

Hatott?

Én is adós vagyok a szüléstörténettel, de az enyém marha rövid. :roll:

Dundi alszik 1 órája, de nagyon felületesen.

Tejcsi fronton nálam sincs vidám helyzet. Pedig eszem, iszom mindent, amit kellene, lehetne, stb.
20150601134430

Iza reggel óta 40 percet aludt! :roll: Tegnap bezzeg aludt 4 órát!
Néhány kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
dittke

Eliot nagyon ügyes! :D

Kép
dittke

Mi lehet vajon Sziszkával? Nagyon régen jelentkezett! Reméljük Lucus jól van...

Kép
andkata

Dittke:ennivalóan édesek a gyerekek!! :P :P

Oltári hülye szél van kinn. :twisted:

Viki:sajnálom a tejcigondot.
Nekem meg alig van időm akár inni is-néha nap már azt veszem észre hogy tisztára kiszárad a szám kívül,mert alig iszok,talán csak egy litert egy nap :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

És oltári nehéz,ilyenkor három gyerekkel,mikor Apa éjszakás,és nappal alszik,vagy mikor délutános. :evil: :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Hát Kike, nem lehet könnyű. Kitartás!

Dittke, irtó édesek a gyerekek.
Hogy van? Három lány, egy fiú?
És te hogy bírod?

Kép
andkata

Uff, köszönjük a bókokat! Szerintem is gyönyörűek, de már irtam, hogy én elfogult vagyok :lol: :lol: :lol: Vajon miért? :lol:

Kata, örülök, hogy jobban van a tesód, remélem most már nem lesz nagyobb baj! Melyik kórházban van? (lehet, hogy már kérdeztem, sőt lehet, hogy már írtad is, csak kicsit felületesen olvastam vissza :oops: )

Ági, én is csak a Garmastant, vagy a bimbóvédőt tudom javasolni, illetve, amit Véda írt, hogy nézd meg, hogy Nándi jól kapja-e be a cicit. Attól nagyon lehet, hogy fáj, Zsolti is néha nagyon érdekes kapja be, olyankor kiabálni tudnék!

Andi, semmi gond, de ha kiderült, hogy melyik nap, akkor légyszi tedd közkinccsé, hogy minél többen legyünk!

Kép
Kép
patr

Kata:köszi,próbálok talpon maradni......

De tényleg mit panaszkodok,mikor Dittkének négy van.......

Csak hát azt hiszem most az is ugye közbeszól nálam hogy nemsokára megjön :evil: És ilyenkor egy hétig dilis vagyok,megy depis. :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Gyereket beöltöztettem eszkimnak és kiraktam a teraszra. Apája meg egyfolytában azt mondogatja, hogy nem fog mefázni??? :roll: Remélem nem, de kell neki a levegő. Szerintetek mennyire bírják a gyerkőcö a hideget? Azt olvastam, hogy -5 fokig lehet őket levegőztetni. :roll:

Véda: Köszi. :) Veresegyház mellett lakunk, és igen, első baba. :lol:
Szüléstörténettel kapcsolatban igazad van, biztosan el tudják homályosítani az évek az emlékeket (bár eddig még én sem írtam le sehol, hogy milyen is volt életem egyik legcsodálatosabb napja :oops: ).
Leánykádnak kellemes délutánt, neked meg küldök egy kis +++++++++++++++++++++++ energiát, hogy elbírj a gyerkőcökkel. És én is kíváncsi vagyok a képekre a banzairól, és Lilláról. :)

kike: Akkor te 4 évvel ezelőtt a gyerekágyas részlegen karácsonyoztál? Az tényleg érdekes lehetett, viszont ilyen szép karácsonyi ajándékot ritkán kap az ember. :)
A nem alvó gyerekek közé az én gyerekem is mehetne... És minden elismerésem a három(vagy több)gyermekes anyáké, én ezzel az eggyel is néha kivagyok purcanva, fogalmam sincs, mások hogy csinálják. :oops:

anyjuk: Itt most szakad a hó, szóval bejött a kívánságod a havas vasárnapról. :D Remélem, már túl vagy a takarításon, én a mai adagot átraktam holnapra, egyedül mosni volt erőm (vagyis bepakolni a mosógépbe a ruhákat :lol: )
Tejcsi téren sorstársak vagyunk, nekem sem vált be semmilyen praktika a tejszaporításra, pedig már többkötetes tanulmányt írhatnék a kipróbált módszerekről. :cry:

bencuri: Köszi :) Te hova valósi vagy (neked nem látom a kiírást az avatarod alatt :oops: )

muffin: Gratulálok Eliotnak a mutatványhoz, nagyon ügyes! Enyém gyerek egyáltalán nem mutat hajlandóságot a hátról hasra forduláshoz, sőt utál hason lenni. Kis idő után megunja a dolgot és a legtöbb esetben elkezd sírni, hogy fordítsuk vissza. Párszor már magától is megfordult hasra, de csak akkor, ha kedve tartja, egyébként magasról tojik arra, hogy a vele hasonló korú gyerekek már rég pörögni szoktak. :lol: Úgyhogy tényleg legyél nagyon büszke Eliotra és magadra is!

orsóanya: Köszi neked is! :) Emma július hanyadikán született? Ő sem egy nagy alvó? Én is úgy gondolom, hogy ha Leán múlik, maximum ezt a vasárnapi tempót tudom tartani fórumozás tekintetében. :lol: Neked melyik tipusú kendő tetszik?
(Időközben 2x ébredt fel a gyerekem, mostmár idebent alszik a kiságyában... vajon meddig??? :roll: )

andkata: Tökfőzit én is kedvelem! :D Irigykedem Adélod alvókája miatt. :lol: Meg egyébként is nagyon kiegyensúlyozott babának gondolom őt. Nem tévedek ugye? :lol:
Lea 3 hónapos korában mondta az a doktornénink, hogy kapjon tápszeres pótlást is, mert az azt megelőző 5 héten keresztük éjjel-nappal 1.5-2 óránként szopizott. Még ha volt is valamennyi tejcsi a ciciben, akkor sem ette meg teljesen. Sőt volt, hogy a másik cicit el sem fogadta. Emellett éppen annyit gyarapodott, amennyi az előírt, plussz már egész nap valami iszonyat hasfájása volt, mert nem tudta normálisan emészteni a kaját a gyakori evések miatt. A széklete sem volt túl jó... Mivel piszkosul kimerült voltam, szerintem ez is közrejátszott, hogy a tejem is lecsökkent, de már nem is tudom, hol ronthattam el. Fejni csak a kórház utáni 1-2 hétben volt időm, utána anyira sírós volt a leánykám, hogy nem tudtam magára hagyni. Ha esetleg aludt, akkor próbáltam enni, meg a házimunkát (valamennyit) elvégezni. Bár mi nem lenne elég tejszaporításra, ha a 2 óránkénti szoptatás éjjel is 5 héten keresztül? :roll: Így elkeztük a tápszeres pótlást, aminek az lett a következménye, hogy mostmár max napi 50 ml tejcsit tudok lefejve odaadni Leának. :cry:

Linda: Neked is köszi! :) Mi újság Szegeden? Éltem ott 6 szép évig, én nagyon kedveltem a várost!

Viki: Küldjem azt a tejszaporítós homeos bogyeszt? Nem akarok erőszakoskodni, de nekem már nem tud segíteni, hátha te hasznát vennéd. Bár neked szerencséd van Lackóval, ő nem válogatós, mint Lea szívem, akiből a hozzátáplálni kívánt bármilyen szilárd halmazállapotú anyag hamarabb jön ki, mint ahogy a szájába raknám. :lol:

dittke: Szépek a gyermekeid (mint ahogyan itt mindenkié :D )!
fmarti

Elaludt Iza!!!
Kép
Igen, 3 lány és 1 fiú!
Van amikor már teljesen kész vagyok.

Kép
dittke

Viki, Lackó nagyon cuki, nagyon jók ezek a feliratos bodyk! :lol:

Márti, szia :) Viki, most már az össze zugolvasó előkerült? Legalábbis akiket vártál? :lol: :lol:

Evelin, pénteken voltunk Titiéknél, este amikor hazajöttünk Szabolcs feltünően rosszkedvű volt, kérdeztem mi baja van? Azt mondja, hogy a többi baba sokkal jobban forog, mozog, mint Zsolti! Ilyen hülyeségen rágódott! Annyira nem egyformák, és nem egyforma tempóban feljődnek! És annyira semmit nem jelent még ilyen kis korban! Szabolcs fia (a másik :lol: ) állítólag már kilenc hónapos korában elindult. Ehhez képest jelenleg katasztrófális a mozgáskoordinációja! Szóval hidd el, Eliot nagyon ügyes! És a nálunk lévő talin kötelező a megjelenés nektek! :lol:

Dittke neked is nagyon helyesek a gyerekeid!

Kép
Kép
patr

Márti:először is hadd köszöntselek itt nálunk,köztünk,azt hiszem még nem tettem meg :oops:
Igen,benn karácsonyoztam,ennél szebb karácsonyi ajándékot el sem tudok képzelni,és ráadásul,ő az egyedüli szőke közöttünk :D :D
Itthon a karácsonyt egy héttel előbbre hoztuk a Vercsi miatt :)
Hogy hogyan csinálják mások?:hát,én csak próbálom túlélni a napokat...Egyiket a másik után...

Dittke:hát,elismerésem,tényleg,és még egyet semmi pénzért nem válallnék be.......Lehet hogy jobb lett volna nagyobb korkülönbség köztük,nem tudom...

Hihi-Domi egy órája alszik
:P :P :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Nem úgy a két gyerek :twisted: egy órája ágybazavartam őket,de csak szórakoznak :twisted: :twisted: Kiraknám őket a hóra,de nincs hó-csak viccelek :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Még nem olvastam vissza, csak egy kis kiakadásra jöttem.

A buli 4-kor kezdődik, ráírtam minden meghívóra, és a sok rossz tapasztolatomból kiindulva azt is, hogy 6-ig tart :oops: Erre fél 12-re :!: :!: :!: idejön az egyik kiscsaj (pont, akit a legkevésbé bír...) :twisted: Az apja csak befarolt a kocsival, ajtó kinyit, gyerek a nyitott kapun be, én csak bámulok, és mire mennék, hogy hékás még 4,5 óra van kezdésig, addigra apuka , mint a villám úgy eltűnt... :twisted: :twisted: :twisted: Még csomó dolog van hátra, és egyáltalán ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Bocsi, de olyan jól esett... Este majd jövök, talán vidámabban!

Véda
Vendég

Nekem még ez a korkülönbség is kevés néha!
A nagyobbak itt se akarnak pihizni! :cry:
Remélem alszanak legalább 3 órát! :D Na jó, kettővel is megelékszek. Megyek elmosogatni, utánna vasalok egy kicsit. Persze, ha addigra nem kel fel! :(
Kép

Kép
dittke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?