Új privát üzeneted érkezett!

Üzenet:

ÍRISZ 2580 G, 48 CM MAKK EGÉSZSÉGES!!!!!!!!!!

Gratulálunk Sarmonnak is!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dcili81 2008.11.23 12:31-kor.

Kép

Kép
dcili81

Manna!
Szerencsére én is igy állok, hozzá, és nem is félek a szüléstöl!
Remélem tényleg menni fog!!! :P

Mush!
Iszod már a málnalevél teát???
Nekikezdek a táblának,mert nemtom Aida benéz e, már kérdeztem kb 3-4 napja,de akkor nem reagált rá! :? De ha megcsinálja én örülök neki! :P
susy75

Ó de drágák vagytok!

Kezdődik az izgalom, melynek legbiztosabb jele, hogy sorra jönnek - maguktól a barnamacik elköszönni :)

Szeretném Verának és Andynak üzenni, hogy a hordozókendőt nem felejtettem el, csak mivel nekik is egy kicsit most máshol jár a gondolatuk, nem nagyon tudtuk a részleteket megbeszélni. De fejben tartom!

4-ig még leszek.

Kép
zölddisznó

Azt hiszem én vagyok a legjobban lemaradva mindennel! Nekünk még az ablakokat meg kellene csináltatni, a gyerekszobát át kellene rendezni. Még semmit össze nem raktam! Azért bízom benne, hogy van még időm. Ja és a gyerekszobába még egy szekrényt is kellene csináltatnom!
Sőt, szülés előtt még a spejzt is szeretném rendbe tenni!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

[quote="solya051020"]A írta:solya051020kkor optimistán állok a dolgokhoz,és beszélgetni fogok még jobban Olivérrel,hátha megkönyörül rajtunk :lol: :lol: :lol:

Solya! Eddig hogy beszéltél szegény magzatoddal, hogy moat megfogadod, hogy jobban beszélsz vele!?? :twisted:

Természetesen Sarminak én is küldöm a sok-sok drukkot!
sinaszi

Remélem ez a hatalmas vihar ami készülödik errefele, meghozza a kisfiamat is!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Sarmi! Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi történik itt? Decemberre nem is marad senki???? :shock: :lol: Biztos jó a topiknév? Szerintem már Veráék is túlvannak rajta!
sinaszi

Sina én is ezen gondolkoztam, lehet át kellene kereszteni, "majdnem decemberi kismamikra"!

Most már csak azt nem tudom én kinek tudok írni, ha megvagyunk, mert lassan mindenki előbb meglesz mint mi.... 8) :lol:

Kép

Kép
dcili81

hahó!

Köszi lányok, olyan boldog vagyok (már amikor épp nem sírok a hülye hormonoktól:)
Regi 5 napos, de már belejöttünk a szopiba, nagyon jó baba, tegnap is átaludta az éjszakát (elvileg fel kéne költeni enni, de én is bealudtam és csak reggel 6kor ébredtem, úgyh éjfél után csak 6kor ettünk :oops: ) nem sírós (egyelőre) eszik alszik, édes pofa olyan ügyesen szopizik, és a tejcsim is beindult!

szülés:

kedd hajnal fél 1kor arra ébredtem h pukk, elfolyt a vizem (jó ijesztő volt, apának is:) hívni dokit, mondja h menjünk be a kórházba ő persze épp nem volt ügyis, ugy keltettem fel, még tettünk vettünk és 3ra bementünk (nem indultak fájások meg h elment a víz, nem mertem otthon maradni). Vizsgálat, bő két ujjnyi stb., várjunk, közben beöntés, tusolás, apa be, külön szülőszobába be, ctg fel, várjunk. semmi:) reggel 7(!) vizsgálat: 4 ujjnyi (fájások semmi-hihetetlen), baba jól van, dokimat felhívták, reggel 8ra jött is ügyelni épp, vizsg.: bő 4 ujjnyi fájások nélkül :roll: -jöjjön az oxitocin h legyen fájás a kitoláshoz :shock: ..tiz perc mulva már 2 perces, majd egypercesek (kibírható jógalgzéssel meg apával ah számol és simiz) egy óra múlva vizsg.: mingyá baba lesz :roll: ..csináljak 10 tolót magamtól, hátha jön, de csak addig jutott h látszott picit a feje, na akkor doki, rásegítés, 3-4 nyomás, utsóra Regi egyben ki:) ez a kitolás össz. 20 percig tartott.
a vizsgálatok fájtak nagyon, a többi nem :roll:
és most a fekete leves: rásegítés v nemtom mi miatt gátvágás, (ez még ok) de belül repedés (köszi doki) +méhlepény nem akart kijönni, úgy nyomták ki belőlem, utána a belső varrsá, meg kaparás, mert maradtak bent darabok (ez még egy órát tartott), lényeg h egy hang nélkül szültem kb másfél óra alatt, de utána 40 percig kiabáltam a fájdalomtól (le is kötözték a lábam :?
de utólag ez már nem számít. dokik aszonták szép fegyelmezett szülés volt, én voltam a leggyorsabb aznap, pedig két nap alatt 32 (!) baba született!!

ugyh ha nincs a repedés stb akkor egy nagy semmi volt az egész!!!!tehát csak biztatni tudok mindenkit!!

bocs a részletes beszámolóért, gondoltam jó lesz:) ráadásul most szedtem igy össze először..

gátseb: két napig felkelni alig birtam most meg már tök jól vagyok!!!

a kisbabám gyönyörű, okos, igazi kisangyal, mingyárt még jönek képek, napról napra máshogy néz ki (egyre szebb persze:)

bbnek is nagy gratula!!!!mekkora baba!!! nem volt az elszámolva? Regi csak 3 kiló igaz h kislány és ők kisebbek.

andy

Kép
andy30

Sarmon. Sok sok boldogasgot a kicsi Iriszhez! Remelem hamar hazaengednek titeket! Sok-sok tejcit!

na engem jol megrikattak ezek a babahirek! :oops: :oops:

Suzy! hajra a tablival. igazad van Aida nem regalt ra. :roll: meg nem iszom a teat pedig mar nagyon kene. szegyellem magam. :oops:

KépKép
KépKép
mush589

Sarmi!!!!!!Nagy nagy gratula nektek is!!!!Sok boldogságot Íriszhez!

Sinaszi:hát beszéltem én vele eddig is,és eddig hallgatott is rám/ránk,így talán most is fog,bár azért még jó helyen van odabennt,azért még ne akarjon megszületni...

Isarenikő:sztem én még nálad is jobban le vagyok maradva,nálunk még csak a ruhák vannak kimosva,vasalva,én még a kórházi csomimat sem raktam össze(kicsit tartok tőle,olyan érzésem van ha összepakolom,akkor tuti be kell feküdnöm előbb...hülye vok mi?)
A jövő héten állunk még csak neki a gyerekszobának,még a kiságy is anyumnál van...úgyhogy nem tudom mi lesz velünk.

solya051020
Káld

húha ez aztán a babaeső!!!!!

sarmi nagy grat!!!!!

zöldi:

igen én is gondoltam rá, kéne a kendő ha még lehet! mit kell hozzá csinálnom majd ird már meg léci!

andy

Kép
andy30

andy. jo hogy jelentkeztel. es szuper, hogy Regi ilyen jo baba.
nem kaptal semmi erzestelenitot a vegen? szadistak!
varjuk a kepeket! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sarmi! GRATULÁLOK ÍRISZHEZ!

Kép
Kép
Kép
erika26

musi: csak a külső varráshoz kaptam, de ott is éreztem mindent :x de az kibirható lett volna a kaparás meg a belső cucc volt a gáz..azzal meg sietni kellett, mert vmi vérömleny is keletkezett v mi :roll:

na jönnek a képek:

Kép
Kép
Kép

Kép
andy30

Hú, csak kapkodom a fejem...

BB, SARMON: GRATULÁLOK, JÓ EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOG BABÁZÁST!

Várjuk a mielőbbi élménybeszámolókat és fotókat!

ZÖLDI! Neked nagyon kellemes utolsó babavárós napot, és mennek a drukkok holnapra!!!

Kép
trombibébi

végezetül a legdurvább: mérleg uannyit mutat mint terhesség előtt és küldöm a képet a hasamról amin a dokik meg a kismamik is csodálkoznak (én is)

Kép

ah kijött Regi már ilyen is volt!!

andy

Kép
andy30

nem semmi a pocid Andy. ezt nem sokan csinaljak utanad az tuti.
Regi nagyon szep. es meg mindig csokos a szaja. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

trombi. mar neked is csak 2 het van vissza! Jeeeeeeee!

KépKép
KépKép
mush589

Olyan zaklatott lett a babóm.... :shock:

Kép

Kép
dcili81

Basszus, titeket még egy ebéd erejéig sem lehet magatokra hagyni :lol:

Sarmi: Gratulálok Íriszhez, és nagyon sok örömet és sok tejcsit kívánok nektek!

Andy: Regi tényleg egyre gyönyörűbb, és nagyon formás kis baba. A hasadon meg csak ámulok :shock:
Egyébként a végigaludt éjszakán ne aggódj, egyszer pont úgy voltam védőnőnél, hogy egy 1,5 hetes babát hozott hozzá az anyuka, és neki azt mondta, hogy nappal mindenképp ébressze fel enni, de éjszaka nem muszáj, ha éhes lesz, úgyis nyilvánvalóvá teszi :D

Sina: én hős leszek, és bevállalom a decembert :wink: :lol:

Ja, és azon gondolkodtam, hogy én majd Máginak és Enikőnek fogok írni, ha nem bánják :D, dehát ebben a kavarodásban végül semmi nem biztos.

Kép

Kép
gabilany79

Andy! Regi nagyon szép! Kicsit irigy vagyok! :wink:
Na és a pocid nem semmi!

Mush! Akartám már írni csak mindig elmaradt, nagyon szép lesz a lakásotok, a babaszobának is szép színei vannak!
Nálunk a festő nagyon elrontotta a tapétázást, pedig olyan szép lett volna! :evil:

Bocika! Nálatok is nagyon szép lett a babaszoba.

Kép
Kép
Kép
erika26

Andy minden tekintetben mázlista vagy! Irigyellek!
Regina nagyon szép kisbaba! A hasadon meg sem látszik, hogy terhes voltál. Szerintem sokunk irigykedni fog, hogy már most végigalussza az éjszakát a leány! :lol:

Kép

Kép
dcili81

Andy! Cím, méret, utalás. Cím? méret: xxl-re emlékszem, utalás: profilomban számlaszám (konkoly-Tálos Györgyi néven) 1000.-+460.- )anyag+posta) de ez ráér, ha megkaptad.
Majd figyelmeztess, ha már itthon vagyunk! ;)

Sarmi! Yessssssssszzzzzz! Gratula!

Kép
zölddisznó

Gabilany! Szerintem azért még vigyél pár tel. számot magaddal! Már tényleg semmi nem biztos!
Én azt hiszem pószanit kérem meg a januári topikból, hogy írjon nektek, talán az biztosabb. :D

Kép
Kép
Kép
erika26

Gabi! Ne izgulj, minden rendben lesz!
A 62-68-as overál tökéletes! Legalább egész télen tudjátok használni!

Sarmi! Nagy-nagy gratula pici lányodhoz! Mielőbbi felépülést és jó babázást kívánok neked!

Cili! Nekem nyugodtan írhatsz! Én nem sietek sehová!

Andy! Nagyon jó hírek! Olyan jó ilyet hallani, hogy ügyesen szopizik és alszik a pici.
A dokid elég bunkó ezek szerint! Engem felháborít,, mikor ilyet hallok, hogy egy nagyon szépen haladó szülést így elcsesznek! Ha nem sietteti (szerintem még oxitocin sem kellett volna), tuti nem sérülsz. Sajnálom, hogy ezt át kellett élned! A kaparást minden érzéstelenítés nélkül csinálták?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sarmi: nagyon-nagy gratula!

Andy: köszi a részletes beszámolót. Regina gyönyörű. A hasad nem semmi, mintha nem is szültél volna!

Erika: köszi a dicséretet!
Vendég

Enikő akkor te leszel az én emberem..., csak aztán nehogy te is megelőzz!!!!! :wink:

Kép

Kép
dcili81

Andy: csak annyi kérdés, hogy mondjuk előtte nap éreztél valami furcsát, vagy csak tényleg a magzatvíz folyásra ébredtél???
Vendég

Dani az előbb hagyta abba a csuklást, már azt hittem soha nem ér véget, nagyon belejött.... :lol:

Kép

Kép
dcili81

Solya! Én is így állok valahogy! Csak a kiírás szerint több időm van! :D

Andi! A lányod továbbra is gyönyörű!
A hasad meg, hihetetlen! Ha nem láttam volna korábban, el sem hinném, hogy itt baba volt! Nagyon csinos vagy!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mush előre is köszi az illóolajokat!

Lányok nem tudom ki hogy van vele, de én spec 5 percenként járok pisilni!!!!!! :roll:

Kép

Kép
dcili81

Gabi! Nekem nyugodtan írhatsz, továbbitom a lányok fel!

Mush! Ha apa összerakta a bútorokat várjuk a képet a babaszobáról!

Cili! Ígérem nem foglak! Kivároma sorom! Amúgy is még sok elintézni valóm van! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

köszi lányok!

zöldi: 178 vagyok apa meg 186 ugyh bizti az a méret lehet.ű

ok, akkor ah irtad fog menni minden priviben irom a címet is, és előre is hálás vagyok!
végül nagy drukk neked!!!!!!!!!!!!!!!

boci: az a legdurvább, h előző este megittam egy pohár málnalevelet, addig nem mertem, de mivel aznap töltöttem a 38.at mondom elkezdem, erre hajnalban már ment is a viz, h összefügg-e nemtom, egylbként semmi előzménye!!!!!!még keményedés se volt egy hete alig!durva. álmomban...

na megyek, mert szopitime van:):):):):):) fantasztikus érzés lányok!!

majd jövök.

andy

Kép
andy30

Gergő szobája:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
erika26

Andy: én pont tegnap akartam venni olyan teát, de nem kaptam. Hát hogy segít vagy nem ezt nem lehet tudni!
Jó szopizást és sok-sok tejcsit!
Vendég

Erika:húúúú nagyon tuti Gergő szobája!!! Jó ízlésed van! :lol:
Vendég

Gratulálok a Kismamiknak és a Babáknak!
Mielőbb várjuk haza őket a hírekkel!

Zöldi:ügyes legyél,gondolunk rád! :wink:

Andy:nem semmi ahogy visszament a pocid.... :shock: Nagyon szép Regi.Jó hogy már túl vagytok rajta!

Vera:jelentkezz ha még egyben vagy!!!!!!!!

Rólunk:Én is dec20-ra vagyok eredetileg kiírva,de a doki szerint a mikulás meghozza a kisfiunkat.
Én nagyon szeretném ha még bent maradna,mert már beleéltem magam a decemberbe.De szerintem ezzel sokan vagyunk így!

Mit jelent a cx:1000?

KépKép
lyndee

Erika nagyon szép lett a szoba!

Lyndee, az jelenti, hogy egy cm a méhnyakad, és zárt vagy!

Én kb 1,5 hete iszom a málnalevélteát...., szörnyű íze van! Remélem azért segíteni fog!

Kép

Kép
dcili81

Erika, nagyon szép a szoba, a szemetes különosen tetszik :D

Merre vetted?

Kép
Kép
zsiraf8

BB és Sarmi:nagyon sok gratula mindkettőtöknek.nagyon ügyik voltatok.

és tényleg.hirtelen hogy beindultak az események.lehet ez a jo kis időváltozás hozza meg a hatását.

Kép

Kép
nikianya21

Köszi Boci!

Kép
Kép
Kép
erika26

Andy: irigy-irigy :wink: :lol:

Én tegnap vettem is ilyen teát, ha ezen múlik, elkezdem inni... :lol:

Erika: nagyon otthonos Gergő szobája... Tényleg jó az ízlésed... Lehet, hogy butaságot kérdezek, de az a kék pelenka- vagy szennyestartó? :oops: Megkérdezhetem, mennyi volt és honnan? Ja, és a telcsiszámos táblázatot azért kinyomtattam biztos, ami tuti, és a táskámban van :)

Enikő: köszi :D

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok lányok!

Hát látom a fronthatás érződik, kezdődik a babapotyogás :)

BB! Gratulálok nektek! Élvezzétek a sok gyönyörű pillanatot!Kép

Sármi! Gratulálunk a kislányodhoz Íriszhez, és boldogan hallottam, hogy minden rendbedn! Drukkoltam értetek!
Kép

Andy! Gyönyörűséges a kislányod! Kívánom, hogy a jó alvókáját sokáig megtartsa! :)

Sajnos visszaolvasni nincs erőm, pedig nagyon szeretnék. Az a fránya influenza, ami elkapott bennünket a múlt héten, mára elég durva arcüreggyulladássá fejlődött. Holnap házidoki, aztán nőgyógyi... remélem nem kell felszúrkálni... elég rossz emlékeim vannak róla gyerekkoromból... inkább még két szülés... :)
És borzasztóan izgulok, nehogy a kisababámnál ez problémákat okozzon.... a kisherceg nagyon ellustult mostanában... nem tudom mi lelte, de nagyon nem bulizgat odabenn. Úgy irigyellek benneteket már babát dajkálók...

Zöldi! Neked pedig nagyon drukkolok... remélem még olvasod ezt a sort mielőtt elmész...

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Gabilany! pelenkásnak vettem ill. kaptam anyukámtól. Szokott lenni nálunk egy kis piac és ott árulja egy nő. 1900 Ft., volt

Kép
Kép
Kép
erika26

na én tök béna vagyok! Sármi, neked is nagybetűt akartam, de nem akarta elfogadni.....

szóval mégegyszer! és kárpótlásul óriással :)

SÁRMI és ÍRISZ! GRATULÁLOK!!!!!

bkatalin

Cili! Te nagyon sürgeted azt a babót! :) De teljesen megértelek én is szeretném már egészségesen a kezemben tartani :)

Aidáról tudtok valamit? Olyan régen volt erre... és szerintem nem tud még az utsó három babókáról sem, különben vélhetően felkerült volna már a honlapra is....

Harivera! Veled vajon mi lehet?:

Nikianya, Isareni! Én arra gondoltam, hogy nektek jeleznék ha van valami... megengeditek hogy zavarjalak benneteket egy sms erejéig?

Csaki! Ti nem vagytok még otthon?

bkatalin

Cili! Zsiráf nektek is köszi a dícséreteket, közben már válaszoltam is a kérdésedre. Az előbb nem láttam, hogy te is kérdezted :oops:

Nagyon melegem van! Ki kéne menni lehűteni magam egy kicsit!

Ja azt el is felejtettem írni a nagy babaesőben, hogy apa megkapta az okt.-i fizut, viszont közölték, hogy megszűnik a cégnek ez a része, ahol dolgozott, úgyhogy holnap megy leszámolni.
Hát ez rosszkor jött nagyon, de nem idegesítem magam rajta, majd lesz valahogy.

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika:nagyon szép a babaszoba!

Andy:hihetetlenül gyönyörű a kicsilány,és azok az ajkak ...:) :)
És megy az irigykedés a poci miatt.

Gabilany úgy nézem a vonalzót h utánam vagy kiírva,akkor ha szabad,neked megy majd az sms,de ahogy elnézem ezt a mai napot,én már nem lepődnék meg semmin... :) :)

solya051020
Káld

Erika! Nagyon szép a babaszoba... és az a kuka tüneményes :)

bkatalin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?