Eszty, hát, ha nekem is 42 kilóra jött volna pluszban az 5, akkor örülnék, de sajna nekem az induló súlyom sem az volt, ami az ideális. Na sebaj, lényeg, hogy jó kondiban legyünk és legyen elég tejci, no meg kicsi mozgás sem árt. Hétfőn megyek kontrollra, rákérdezek, bár tegnap este már light-os hasprést próbáltam csinálni. Na nem vittem túlzásba.
Lilla, nem, mi a XII. ker-ben lakunk, így sajna nem tudunk csatlakozni, és sajna autóm nincs...
Én is a DM-es olajat kentem a hasamra, sőt, minenhova nyáron, mikor a sok naptól meg zuhanytól szárazabb lett a bőröm, és nekem is nagyon bevált.
Emlékszem, 8-10 hetes terhesen berontottam az első patikába és megvettem a Vichy kibe..szabott (bocs
) drága striák elleni krémcsomagját, duplán ráadásul, mert úgy "csak" 10 ezer Ft volt...aztán vettem még egy másik márkás haskrémet 4000-ért...aztán vettem ezt a párszáz Ft-os olajat és valahogy ösztönösen ezt kezdtem végül használni, a másik kettőt gyakorlatilag csak kipróbáltam 1-2szer.
Nem lett se csíkom, se csúnya bőrnyúlásom. Lehet ám, nem az olajon múlott, mindenesetre a fenti két hipiszupi krém sem tud többet szerintem, ezek amolyan csúnyán szólva "parasztvakító" termékek.
Morca, ez a szánkós nagyon jó!!!
Dóriképet csatolnék, de nincs olyan lehetőség a gépemen, amivel kicsinyíteni tudnám a fotót, így megint Mártit fogom megkérni.
Juj de nagyon kitoltam magammal (is) tegnap...lencsefőzeléket főztem ebédre...
Dóri egész éjjel ramazurizott, szerintem majd megpukkadt úgy fájt szegénynek a hasa, úgyhogy szadianya befejezte a lányon kísérletezést. (azért merészkedtem lencsét enni egyébként, mert szombaton ettem egy kis bablevest családi ebédnél és Dórinak meg sem kottyant)