Jó reggelt!
Micsoda öröm, én vagyok az első!!!!!!! Persze amikor felébredtem potom 5 óra alvás után nem pontosan így gondolotam...
Lányok! Nagyon szépen köszönöm a sertéscombos recepteket! A felét kisütöttem rántott husinak, ami nagy tetszést aratott, a felét megcsinálom göngyöltnek.
Trombi: Én sem vettem fel a férjem nevét, de meg kellett adni a születendő gyermek nevét, emlékszem meg is lepődtünk a dolgon.
Zöldi: Utcsó nap babanélküliségben! Talán egy frenetikus jó tanácsként annyi, hogy PIHENJÉÉÉÉMÁÁÁ, mert biztos leszívja az energiát a császár!
Tegnap itt volt a hugim, olyan aranyos volt, én ültem, ő meg pakolta a táskákat a szülőszobára, meg utánára. Így majdnem mindennel kész vagyok. Már csak papucsot kell vennem, fejhallgatót a rádiómhoz, és kimennem a KARÁCSONYI VÁSÁRBA A HÓESÉSBE!!! És jöhet Domi. (Most, hogy ezt így leírtam, tisztára be vagyok szarva.) Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy milyen lesz vele, miben lesz más mint eddig.
Ja és tegnap a vásárcsarnokban, amikor odaadtam a férjemnek a szatyrot, azt mondta egy kedves kofa, hogy én is cipekedhetnék, mert akkor könnyebb lenne a szülés.
Hááááát mondjuk b. meg. Erre a szakorvosi tanácsra és megjegyzésre nem volt szükségem, ráadásul múlt héten azért cseszett le egy kofa, hogy miért cipekedek!
Azon gondolkozom, hogy az embereknek nincs elég dolga saját maguk körül? Egy babázós nőnek a homlokára van írva, hogy hülye tanácsokat várok, mert analfabéta vagyok???