Új privát üzeneted érkezett!

sina:
persze, én örülök, ha hozhatom a hírt a táblázatban benn vagyok, de ha nem találod, szólj, és elküldöm priviben!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sina: neked is köszi! Amúgy 28-át én is kinéztem magamnak!!! :lol: :lol:
Vendég

Mági! Kérhetek privit?? A lustaság fél egészség! :lol: :oops:

Boci! Azt nézem, hogy 1 nap van közöttünk, tehát akkor nem vagyok türelmetlen! Vagy nem csak ÉN vagyok türelmetlen! :lol:

Cocavágás! Húúúúú! Szerintem Te vagy most a legjobban besózva! Mekkora buli lesz utána Nálatok! Ennyi várakozás után... Természetesen mennek a drukkok! :D Persze csak ha megérkezik a kendő! :roll: :wink: :lol:
sinaszi

Zöldi! Persze, tudom, itthon előkészítem, és ha nagyon kell, apa majd hozza. Meg van két kis kezem is.... De ahogy magam ismerem.. na mindegy, nem vagyok pesszimista!!!!
Hétvégén takarítasz? Csak nem fészekrakó ösztön???? :wink: :wink:
Izgi, hogy tudod, hogy hétfő a nagy nap!Drukkok mennek!!!

zsebi_baba

Nekem tegnap az Uh-os mondta, hogy megváltozot az arcom. Apa azóta ezzel poénkodik... :?

zsebi_baba

Sziasztok!!

Sarmi: ezt már nem olvasod,de megy a drukk 1000-rel.

Boci,Mush:szépek a babaszobák

Szeles:szép "kis poci" :lol: :lol:

Zöldi:milyen érzés így h tudod előre mikor babázhatsz?

solya051020
Káld

Ja voltam ma nst-n és minden rendben van(lekopogom).

És tegnap megjártam a védőnőt is.ott is minden ok súly két hét alatt 1,5kg-ot híztam,eddig össz:8kg.vérnyomi 125/80,de mondta védőnő h ez a vége fele normális h kicsit magasabb.ez tényleg így van?pisibe semmi sincs,haskörfogat:106cm röviden ennyi,majd még jövök este,de most apa már piszkál h jönni akar netezni.

solya051020
Káld

Sina! Nem vagy az és én sem! :lol: :lol:
Vendég

Front van, ugye? Percek óta sétálgatok, egyszerűen nem tudom megnyugtatni Kicsikristófot, már több, mint 3/4 órája pörög, de olyan szinten, hogy már kicsit hányingerem van :( A lába a bordáim közt, a buksija a hólyagomnál, és a kettő közt folyamatosan tekereg... Ennyire még sose fájt, ha aktívkodott. Komolyan, szerintem lassan jönnek az Alien véresebb jelenetei, ha így haladunk...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Vettem a piacon sertéscombot. Az én tudományommal azt se tudom mit csináljak belőle....SEGÍTSETEK lányok!

manna
mannababoca

Sziasztok!

Hu, ha, megint irtatok rengeteget!

Mush, Boci:
szépek a babaszobák!

Laura.
de jó, hogy nagyfiadat nem kell műteni!
Szép kerek a pocid :lol:

Zöldi:
vasárnap délután már befekszel? Hu de izgi, akkor hétfőn te már Hannázól!
:lol:

Gabilány:
ha lehet én is kérném az öreg nénét őzikéstől... :oops: :lol:

Sarmi:
drukkok mennek!!! vajon babázik már???

Kép
Kép
Kép
f.marti

ja irom priviben Gabi az e-mail cimem

Kép
Kép
Kép
f.marti

Gaby nekem pont az ellekezője, belassult, nagyon! Lehet itt a vég??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Manna: pörkölt, ki is ránthatod, de a kedcencem a sajttal almával töltött hús, lehet belőle göngyölt husi (olyan zsemlés töltelékklel), brassói aprőpecsenye, tepsis krumpli...

Ha kell még szedek össze... :wink:

Kép

Kép
dcili81

Ja a leendő Olivernek boldog névnapot!!!! :lol:

Kép

Kép
dcili81

Boci, Sina! A gyerkőcök többsége 40 hétre születik! Majd ne keseredjetek el, ha a tietek is kivárja ezt az időt!

Zöldi! Hagyd azt a fránya takarítást másra! Te meg kényeztesd Szorítok neked, hogy szép élmény legyen minden pillanat!

Andiról tudtok valamit? Eltünt már egy ideje!

Manna! Mikorra akarod megcsinálni? Ha nem sürgös, klopfold ki, pácold be (só bors, mustár, olaj) 1-2 nap múlva pici olajon mindkét oldalát hirtelen süsd fehéredésig, majd pakold vissza ugyanoda és kis lángon készítsd meg puhára. Nagyon fini főleg krumplival!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Manna: én jó kis göngyölt húsit csinálnék belőle!
Vendég

Enikő! Ne rontsd már el az illúziót!!!! :twisted: :lol:

Gabi! Ismerős az érzés! Már van, amikor sírásközelben vagyok, olyan fájdalmasak a mozdulatok... mintha a pocakomon ki szeretne bújni a kicsi lány. Igazi kis terminátorKA! :lol: És persze ez mindig este 11 körül történik!
sinaszi

Mági! Köszi! Mentettelek! :)
sinaszi

A göngyölt husi az meg milyen?
mannababoca

Kiklopfolod a hússzeleteket, pici só, bors, ételízesítő.
A töltelék: zsemlét tejbe, vaz vízbe beáztatod, majd kinyomkodod. Hagymát apró kockára vágod, belerakod a zsemlét, pici só bors, vegeta, és annyi tojást raksz hozzá, hogy jó kis masszát kapj. Ezt a hússzeletekre rakod, és feltekered. Egymásmellé rakod olajat raksz alá, és megsütöd. Hát nálam ez a göngyült husi. Fini mellé a rizi bizi.

Kép

Kép
dcili81

Zöldi, megy a drukk, tök jó hogy hamarosan babázol! :D

Mai pocikép, (34. hét 6. nap)
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sina:
cáfolok kicsit, statisztikák alapján a gyerekek 10%-a születik a kiírt időpontban! A többiek a 38-42(!) hét között :wink:

Apa hazajött és feljavította a pacsinkatésztát, és kisütötte :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Aida:
jól kigömbölyödtél :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes:
milyen ügyi apa!

Aida:
,pstmár nem tudod letagadni hogy babát vársz :lol: :wink:
Hogy vagy? Mostanában nagyon keveset jössz!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na akkor friss pocakkép:
Kép

És ez lesz Dani birodalma:
Kép

Kép

Kép
dcili81

uff!
de jot aludtam. fel 6-kor elnyomott az alom. tokkomas vagyok, lehet, hogy visszafekszem. ameddig szunyaltam apa osszetette a pelenkazot. tobbre nem volt lelkiereje szegenynek. majd ha minden egyben lesz, akkor fotozok, addig nem farasztalak titeket.

tegnap este is meg most is begorcsolt a jobb huvelykujjam. tok kellemetlen.

aida. szep a pocod.

koszi a szobadicsereteket. alig varom, hogy minden kesz legyen.

mi lehet sarmonnal?

KépKép
KépKép
mush589

Marti, köszönöm érdeklődéset. Mostanában sokat van jóslóm, kegyetlenül tud feszülgetni a pocakom. :( Ezért nagyon sokat pihenek, heverészek. Nem is mindig vagyok gép előtt, ha igen akkor is hamat feladja a pocakom, meg Noli is rúgdos.

Cili, ott is van szép poci! A Dani lak meg ejha! :) Szép.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

cili. neked is szep nagy mar a pocod!
dani birodalom is nagyon tuti!

fog meg valaki halozsakot hasznalni? az enyemek 0-6 honapos korig vannak. azt egy tok ujszulottre is ralehet adni? vagy az elso par hetben takarjam be pleddel?

boci,sina. azt hittem december 28-ra gondoltatok! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Mush, Aida köszi!
Aida atied is nagyon formás! Most már látszik, hogy Noel ott lapul... 8)

Mush én fogom használni újszülöttre is, és van takarója is meg plédje is. Kizárt, hogy megfázzon...

Akkor szélvihar van, mindjárt elviszi a ház tetejét....

Kép

Kép
dcili81

Cili, Aida: szép pocik!

Cili: jó kis kuckó Daninak!

Manna: én úgy csinálom a sajtos-tejfölös göngyölt húsit, hogy kiklopfolom a szeleteket, megsózom és borsozom. Mindegyik szeletre teszek egy kis szelet füstölt tarját v. sonkát és egy kicsi darabka sajtot. Felgöngyölöm és fogpiszkálóval megtűzöm, szorosan egymás mellé rakom egy tűzálló tálba és picit meglocsolom olajjal. Egy pohár tejfölt kikeverek egy kevés olajjal, zúzok bele fokhagymát és ráöntöm a húsira, a végén sajtot reszelek rá. Lefedem alufóliával és 30-40 percig sütöm, majd leveszem a fóliát és 10 percig pirítom. Nálam ez a göngyölt, de Cilié is jól hangzik!

Mush: csaknem lesz belőle dec. 28. Amúgy én is hálózsákot adok majd a gyerkőcre és az enyém is 0-6 hónaposig van méretezve.
Vendég

Cili! Nagyon jól néz ki a Dani birodalma! És ekkora pocakot!

Aida! Szép pocak!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zöldi, jeeee :D :D :D szuper, én még kedden megyek a felkeszitőre, majd gyalogolok lefele, hatha latlak :D
Hétfőn is leszek a klinikán , délre megyek uhura.

Trombi, Te is jössz kedden? A légzőgyakorlatok miatt megyek, szerintetek arra érdemes? Vagy majd a szülésznő mond közben mindent ugyis?

Szépek a pocik :D
Cili, ez megint egy nagyon jo receptnek tűnik, hajlok rá kiprobálni.

Én is fánkot ennék, napok ota :D

Házassági kivonattal kapcsolatban: ha én felvettem a férjem nevét ugy hogy xxné és utána a sajátom, akkor is kellene hogy valami utalás legyen a hivatalos kivonaton a gyerek nevére vonatkozóan? Nem látok rajta semmi ilyesmit...
Berni, miket tettél a kh csomagba? csak ugz nagyságrendileg... egy vagy két táskád lesz?

Illetve egy kérdés... Ha bekerülök szülni, akkor miben érdemes leginkább? Hálóing? Én két pizsit vettem a korházi időre, de maga szülés-vajudás hogy megy? Vagy csak egy polo?

Kép
Kép
zsiraf8

Cili:
szép pocak!
Neked is jó lent van már!
nekem már annyira lent van, hogy lábam zsibbad, ha ülök :lol:

Aida:
és a fekvéssel megszűnik a görcs?

Zsiráf:
Szerintem póló vagy rövid hálóing

Kép
Kép
Kép
f.marti

A.m.
Köszi az érdeklődést!
Mostmár jól vagyok sokat pihenek, fekszek kímélem magam, ma pletyiztünk a lányokkal (Orsi, Andi)hatalmasak a fiúk ott is.A lányok csodálták a hasam, h milyen régnek tűnik mikor nekik is nagy hasuk volt.Minden egyes mozdulatnak nagyon örülök még ha picit fájdogál is jó élményként élem meg a szerdai eset után.
Minden jót nektek.

Kép

Kép
bellanitta

Basszus nagyon nagyon szeretnék már kettőben lenni..., én most vagyok azon a ponton, hogy elbőgőm magam, ha nem szülhetek....

Kép

Kép
dcili81

Apa azt mondta, hogy elmenőben van a front, remélem Kicsikristóf is megnyugszik végre. Azóta is pörgés van, hol fekszek, hol ülök, hol sétálok. A hasam meg most olyan, mint a kő...

Aida, Cili: nagyon csini pocik :)

Cili: nagyon tetszik Dani ágya :D

Zsiráf: háttö..., nekünk azt mondta anno az anyakönyvvezető, hogy a gyerek neve tök független attól, hogy én vagy apa felvettük-e egymás nevét valamilyen formában, attól még neki is lehet egy csomó vari :roll:

Szerintem én is hálózsákozni fogok, van vagy 4 (ujjatlan is meg hosszú ujjú is). Meg van ilyen nagyon vastag bélelt pizsirugim, esleg még az lesz...

És nagyon örülök, hogy örömet szerezhettem Öreg nénével meg az őzikéjével :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2008.11.21 22:06-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Cili: én ma este éreztem ezt először komolyan (persze, eddig is vágytam/vártam, hogy megszülessen) teljesen kikészített ez a 3-4 óra... De ne aggódj, neked már nincs sok hátra :)

Kép

Kép
gabilany79

Fulladok, zsibbad a kezem, de jó éjszakának nézünk elébe...

Gaby én megértelek, imádom a fiamat, ahogy matat, egy oson kúszik, de mostanra már teljesen elfáradtam...

Kép

Kép
dcili81

Gabilány:
nekem is balettórát tart már pár órája a kis balerinám.Sehogy sem jó, sem ülve, sem fekve....

Cili:
kitartás!!!! A türelem babát terem :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ugy látom sokunknak jó éjszakája lesz megint :evil: én ülök, de ez sem jó fészkelődök mint egy bolhás kutya :x

Kép

Kép
bellanitta

Na megyek megpróbálom az alvást, de szerintem semmi esélyem rá, főleg, hogy apa ugy horkol, kihallatszik csukott ajtón keresztül...
Azt hiszem a nappaliban fogok aludni.... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó éjt kivánok mindenkinek!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

nalunk meg total csondben van Picur. meg se mozdult egesz este! :roll:

kitartas lanyok. ezt az 1-2 hetet mar fellabon is kibirjatok!

lanyok. ti hogy oldjatok meg, hogy apa is be legyen vonva a baba szultese utan? lesz valami kulon feladata? szerintem ez segitene, hogy kialakuljon a kotodes koztuk is, nem? en arra gondoltam, hogy majd apae lesz a furdetes.

magahoz tert apa es most szereli ossze a tobbi butort. en meg probalok helyet keresni a torulkozoinknek. eddig a baba szobajaban voltak. nem egyszeru, mindent at kell rendeznem szep lassan, uj helyet talalni dolgoknak.

KépKép
KépKép
mush589

[quote="f.marti"]
írta:
f.martiAida:
és a fekvéssel megszűnik a görcs?

Nem mindig, mikor milyen "kedve" van.. :roll: Volt már olyan is, amikor sétálásra múlt. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Párom kivételesen kitett magáért, elintézte, hogy dec.4-től, január 5-ig itthon legyen velem/velünk. :D

Szükségem van arra h ne legyek egyedül ezekben a hetekben.. :oops:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Felébredtem, írtam fél órát, majd elküldés helyett frissítettem...no komment.
Nyugodalmas jó éjszakát.
Akinek nem megy, nyugodtan szórakoztasson, mert én 6-11-ig jól kialudtam magam.

Kép
zölddisznó

zoldi. ha nem tudsz aludni akkor akar ujra is irhatnad! :wink: :twisted: en meg azt hittem, hogy fejvesztve takaritasz! :wink:

en eppen vacsorazom. ma kicsit eltolodtak nalunk a dolgok az alvas miatt.

KépKép
KépKép
mush589

Ahhoz én lusta "disznó" vagyok. Inkább varrok. Még egy hálóing szoptatósítása hátra van.
Holnap (ma) takarnyázom majd, de csak úgy lájtosan.

Kép
zölddisznó

Hálóing kész, meg egy szopipárna póthuzat is. Akkor most könyvespolcot pakolok, jó?

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Micsoda öröm, én vagyok az első!!!!!!! Persze amikor felébredtem potom 5 óra alvás után nem pontosan így gondolotam... :twisted:

Lányok! Nagyon szépen köszönöm a sertéscombos recepteket! A felét kisütöttem rántott husinak, ami nagy tetszést aratott, a felét megcsinálom göngyöltnek.

Trombi: Én sem vettem fel a férjem nevét, de meg kellett adni a születendő gyermek nevét, emlékszem meg is lepődtünk a dolgon. :D

Zöldi: Utcsó nap babanélküliségben! Talán egy frenetikus jó tanácsként annyi, hogy PIHENJÉÉÉÉMÁÁÁ, mert biztos leszívja az energiát a császár!

Tegnap itt volt a hugim, olyan aranyos volt, én ültem, ő meg pakolta a táskákat a szülőszobára, meg utánára. Így majdnem mindennel kész vagyok. Már csak papucsot kell vennem, fejhallgatót a rádiómhoz, és kimennem a KARÁCSONYI VÁSÁRBA A HÓESÉSBE!!! És jöhet Domi. (Most, hogy ezt így leírtam, tisztára be vagyok szarva.) Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy milyen lesz vele, miben lesz más mint eddig.

Ja és tegnap a vásárcsarnokban, amikor odaadtam a férjemnek a szatyrot, azt mondta egy kedves kofa, hogy én is cipekedhetnék, mert akkor könnyebb lenne a szülés. :D :twisted: :twisted: Hááááát mondjuk b. meg. Erre a szakorvosi tanácsra és megjegyzésre nem volt szükségem, ráadásul múlt héten azért cseszett le egy kofa, hogy miért cipekedek! :twisted: :twisted: Azon gondolkozom, hogy az embereknek nincs elég dolga saját maguk körül? Egy babázós nőnek a homlokára van írva, hogy hülye tanácsokat várok, mert analfabéta vagyok???

Kép
mannababoca

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?