hello Lányok! olyan jó volt olvasni Benneteket! Nekem ma megint szörnyű rohanás volt, majdnem elájultam a bíróságon, mert leesett a vércukrom, mert nem fejeződött be időben a tárgyalás... nektek is van ilyen, hogy egyik pill-ról a másikra leesik a vércukrotok?
mia, köszi, hogy megosztottad az orvosod nevét:) szerintem én voltam nála még egyszer régen tinédzser koromban, esztéká rendelésen. és csudaszép a gyermek.
képzeljétek, hogy jártam! elmentem ma a Jánosba, hogy megkérdezzem, akkor megoldható-e az esztékás UH, mert igazából nem sajnálom a pénzt, de ha egy vizsgálat kötelező, én meg fizetem a tébét, akkor azért miylen jó lenne ha... számomra ismeretlen doki volt, bemegyek ( majdnem 6 óra volt, elég ciki), előadom fentieket szabatosan, azzal, hogy egyébként kedden voltam magándokinál, aki nem végzett uh-ot, hanem a mellette lévő fizetős uh-ot ajánlotta, mertogy ő nem utalhat be esztékára, de én meg úgy gondolom, hogy... (ld. fent). Na, erre úgy felháborodott.Hogy ő igazán nem érti, hogy egyes orvosok ezt hogy képzelik, hogy lehúzzák a beteget, de a felelősséget viselje más, és hogy ezen ő hogy fel van háborodva, és ha ő valakit kezel, akkor számára az teljesen természetes, hogy végigkséri az egész időszakot, és ő méri le a mindent, usw. Csak néztem rá, és iszonyú kellemetlenül éreztem magamat, hogy későn ilyen illetlen dologgal jöttem, és hebegtem, hogy sajnálom, nem akartam feldúlni a lelki világát, és ne haragudjon, nekem ez az első gyerekem, nem is készültem rá, fogalmam nnincs, mi hogy megy, én azt sem tudtam, hogy létezik olyan, ahol az orvos maga végzi az uh-ot. Hogy mér, mire gondoltam, ki végzi. Mondom, jóvan, jóvan, csak meglep. Aztán hirtelen megkérdeztem, hogy, mér, egyébként, ha megkérdezném magát, hogy lenne-e az orvosom, elvállalna-e? na erre eléggé meglepődött ( ha a bíróságokon bírnék ilyeneket kérdezni de jó lenne:)) és mondta, hogy nem azért mondta, meg minden, gondoljam ezt át, és hogy úgy van értelme, ha nyíltan beszélünk a dolgokról, ő nem rám haragszik, hanem bosszantja az, hogy menő magánorvosok át próbálják hárítani a felelősséget. Mondom, ez oké, tehát nem vállal. Erre mondja, hogy, nem az, hogy nem vállal, szülést ő is magánpraxisból, viszont. Mondom az oké, csak, szóval, hogy nekem az jó, ha valaki megmondja a dolgokat, meg foglalkozik vlem, mert nekem fogalmam sincs semmiről, ezért szeretnék egy jó orvost, és bár nekem tetszett a nagyon menő, csak az azért fura, hogy más anyáknak (nektek) a magánorvosa beutalja őket a köt vizsgálatokra a kórházba, az a doki pedig azt állítota, erre nincs mód. Mondta oké, csütörtökön csinál UH-ot 9-12 közöt, menjek. Mondom, az 13. hét, oké? mondta, oké. úgyhogy iylen érdekes lett a vége. Nekem nagyon szimp volt, úgyhogy most válságban vagyok. Ez sokkal szimpatikusabb volt, mint a keddi, azt hiszem nagyobb bizalommal volnék hozzá, csak ez olyan... nem tudom, hogy illendő-e ilyen gyakran orvost váltani. vagy, hogy... aztán jól megsértek mindienkit a nagy mérlegelésben és a taxiban fogok szülni...szóval én nagyon tartok a Jánostól is, de lehet, hogy azért hétvégén felszaladok a szülészetre, hogy milyen körülmények vannak ott, hátha csak túldimenzionálom... attól, hogy a töbi osztály leírhatatlan, ez még lehet rendben... jájájáj. A tesóm szerint a bizalom fontosabb, mint a név, meg a körülmények... hát nem tudom...
Meg azt sem tudom, hogy ugye hétfőre van időpontom a kombinált tesztre, amire ugye kell 12 hetes uh. .. szóval olyan nagyon bonyolult minden.
ne haragudjatok, hogy ezt mind Rátok zúdítottam, remélem mindenkinek jó éjjele lesz, nem lesz rosszul, és szépet álmodik..
na, nem fárasztalak Benneteket tovább. jó éjt