Sziasztok!
Egy kicsit megint kiestem a ritmusból.
Szolkatának Gratulálok és jó egészséget kívánok. Marci baba gyönyörű.
Cleo! Mizu? Olyan régen irtál már ,hogy vagytok? Gondolom már nagyon várják a gyerekek a Mikit és a Jézuskát.
Jaimee! Megnéztem a babaszobában a recepteket, tényleg nagyon jók, köszi. Már ezer éve nem néztem be a babaszobába, jó hogy az eszembe juttatad.
Antónia 1 évesen volt 8700 gramm, szerintem teljesen rendben van Popi kisasszony.
Meli! Jobbulást neked. Én is múlt héten kezdtem és még mindig nem tudtam kikeveredni belőle. Szerencsére Antónia nem kapta el, Atit meg védi az anyatej. Szegény Anyukámra ragasztottam rá.
Rolinak szép nagy tortája volt.
Szilbee! Szuper jók a képek. Olyan kis tinis vagy a képeken/ meg persze élőben is/ Nem szokták mondani ,hogy sokat letagadhatsz a korodból?
Elin! Faragó főorvosnő vizsgált meg? Olyan aranyos én nagyon szeretem,2 éve ő metszette ki az árpáimat az alsó szemhéjamról.
25 az nagyon jó. Én 2 éve csináltattam 50 volt, de a lencséim kerültek irtó sokba a keret csak 13 volt kb.
Katlina! Én is Dósa doktorbácsi betege voltam, Nagyon aranyos, Anyukám évekig volt az asszisztense, nagyon szeretjük.
Nem is tudtam hogy ennyire aktiv még.
Nagyon szép lesz a házatok.
Na nekem is sikerült bevásárolnom a gyerekenek Mikire és Karácsonyra, sőt már a névnapiakat is megvettem.
Hétfőn voltunk tanácsadáson 8560gramm Ati. A hemoglobinja már jobb 108 volt, de még kaptunk egy üveg Maltofert.
A Prevenart még hagyom ,majd később.
Na most lehet, hogy jót fogtok nevetni: de valaki irja már meg nekem, hogy MI AZ AZ ELMO!!!
Lassan mrgyek főzni, holnapra.
Tegnap nutellás muffint sütöttem, de többet vártam tőle, azért ehető lett.