Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Szilbee, boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Tündi, tegnap csak későn ismertelek meg :oops: séta közben mindig bambulok... elvagyok magamban :lol:

Katlina, különben is, jó munkához idő kell :wink:

Kép
pimelinda

Szilbee! Isten éltessen szülinapod alkalmából! Üdv a harmincasok táborában :wink: :lol:

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Szép napot!

Nagyon hűvi van :(
Ugye jó kis recioldalak?
Szóval most csak ezért jöttem:

Szilbee:Nagyon Sok Boldog Szülinapot! Kép

Lépek is,babalevest főzök és mézeskalács lesz,Milán ezzel nyúz napok óta :)

Kriszti:Hírek? :wink:

Na majd még benézek,sziasztok.

Kép
Kép
Kép
lucuska

Jajj de aranyosak vagytok! :D Köszönöm szépen a köszöntést! Há most már én is 30-as vagyok... :lol: Egyenlőre nem érzem magam annak.. remélem soha nem is fogom. :lol:
szilbee

Hoztam képeket Marciról! :D

Kép
Kép
Kép

Jól vannak nagyon! Kata már (érthető módon) nagyon vágyik haza! :D Marci ügyesen szopizik... Lényegében eszik, alszik, eszik, alszik... Kiegyensúlyozott, nyugodt baba! 8) Anyukájáról nem is beszélve! :D
Holnap ha minden igaz, mehetnek haza.
szilbee

Linda,semmi gond :wink: van,hogy én is elbambulok :)

Szilbee,köszi a képeket! :) Milyen édesen alszik Marci.Jól megcsikartí magát a kis édibaba :( Azt nem csodálom,hogy Kata már menne haza.Mit mesélt?Milyenek a csecsemősök?Vagy nem mondta?Megy a drukk nekik,hogy holnap már otthon aludhassanak :)

Móni,akkor ma Milán kívánsága teljesül :) Hm..milyen jó mézeskalács illat lehet most nálataok :)

Évi,hogy vagy?Meg vetted már amiket kell az útra?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!!

Szilbee: Nagyon boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!

Móni: A doki nem tudta megmondani, hogy ki lakik a pociban csak egy pillanatra látta, hogy mi is van a lábacskái között és ezért nem akarok kósza híreket terjeszteni. Majd ha biztosabb lesz akkor megírom. Megígérem. De egy biztos nagyon szégyenlős, a kezecskéjét mindig odarakta. Az arcocskáját azt megmutatta azért hogy ne legyünk teljesen elkeseredve, hogy nem láttunk belőle semmit . :roll: Az apucikánk először nagy szemekkel nézzte a monitort :shock: és utána elmosolyodott ezt soha nem fogom elfelejteni. Olyan édes volt. :D
Köszi a süti tippeket. A jövő héten ki is fogom próbálni. :)
A hétvégén nem fogok ráérni, mert a nappaliba most fogják hozzni a sarok szekrénysort. Már nagyon várom :lol:

Katlina: A házatok nagyon szép lesz. Sajnos nálunk is a pénz beszél, hogy be tudjuk fejezni a házat. És a babóca érkezése előtt még tapétáztatni is fogunk Januárba vagy Februárba. :lol:

Most megyek vasalok megint egy adag ruhát. Ez a vasalás kész kínszenvedés vagy csak nekem :?:

További szép napot mindenkinek, attól hogy hideg van odakint ne szegje kedvünket. :lol:

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Móning!

Nóri: Hát lesz ajesz bőven, bár anyuék Rékának szánt ajándékát is én veszem meg mindhárom ünnepre. Így többnek tűnik. 8) És hogy döntöd el, melyik optikának hiszel? :lol:

Linda: AKartam már írni mióta.... :roll: Szupi a hinta. Nem is tudtam, hogy a Bergon ilyesmit is gyárt. Még jó, hogy visszaadtátok a mérleget.... :lol: :lol: :lol: Réka, azaz Popi sztem egy évesen sem lesz 9 kg.

Kriszti: Eleinte enyém lány is szégyellős volt, később egyre jobban széttette a lábát, ahogy fogyott a helye odabenn. :lol:

Lucus: Méééézeskalács? Nyamnyam!

Jaaaaj, vasalás...nálamm valahogy folyamatosan kazalnyi van. :shock: :evil:

Mongi: ??

Na megyek, kérdezem RÉkától: Éhes vagy? Erre nyöszörögve elindult a konyha felé. :shock: :lol:
jaimee1

Sziasztok!

Először is Szilvinek nagyon sok boldog születésnapot kívánok!
Kép

(most még 30-on innen, aztán júniusban megtudom én is, milyen érzés :)

Nagyon édesek a képek a kicsi Marciról... ahogy összeteszi a kezecskéit :)

Tündi! Most Győrben repkednek Apáék.
A bundáskenyetet mi is nagyon szeretjük, és tök jó, hogy úgy is lehet csinálni, hogy ne tocsogjon az olajban. Ezt nem is gondoltam.

Móni! Milánt is bevonod a mézeskalács sütésbe? De jó illata is van annak, meg karácsonyi hangulata :)

Kriszti! Ezek szerint még titkolózik a pocaklakó, a nemét illetően? És neveken gondolkoztok már?
judit_79

Remélem most sikerült végre képet feltölteni.
Utólagosan a kép Szilbee-nek.

Kép

Linda: Képek Zsombiról és büszke Apukájáról. Beszéltem tegnap Gáborral és ő is üdvözöl benneteket.

Kép

Kép

Kép

Judit: Igen gondolkodtunk már a nevekről a most befutó nevek fiú az Milán, a lány az pedig Hanna. De szivesen veszem az ötleteket. :D

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Judit,próbáld ki,aztán majd írd meg,hogy ízlett a bundikenyér :wink:

Erika,hány kg most Popi?Azért jó husiban van,nem hiszem,hogy aggódásra lenne okod :D

Kriszti,kivasaltál?Aranyos a kis Zsombi is :)

Móni,kész lett a mézeskalács?Milán belakmározott belőlle? :)

Kép
Kép
tundi24

Ahoj!

Először is...
SZ.K.SZILVIÁNAK..... :lol:
Kép

Még nem tudom, mit fogok sütkérezni a bölcsibe...igazából még végignézni sem volt időm. Majd remélem, 7végén.

Tündi! Luca köhög még? Ma voltam bent a Takkoban. Semmi olyasmit nem láttam, mint amiket te szereztél be onnan :? :cry:

Sőt, játékboltokban is jártam....Elmo ügyben. De hát képesek lettek volna rábeszélni a Sütifalóra :? , hogy az Elmo, csak kék :shock: Nem ismerik ezek a dörgést :lol:

Reggel rendesen kaparni kellett a kocsiról a jeget :shock: :evil: :cry: Megint korábban kell kelni vagy 5 perccel :roll:

Szemeim...0,75-ösek (3.-ik variáció :wink: ) Olvasó(varró)szemüvegem lesz. 33 rugóról indult a licit, aztán 25-ig letornáztam. Csak a kopás elleni bevonat lesz rajta, ennyire fussa :?
Dr-nő szerint 40-45 éves korom közt alakul-romlik majd a szemem a legtöbbet, utána megáll. A próféta szóljon belőle :lol: .
Erika! Azért döntöttem végülis az Optirex mellett, mert hát mégiscsak 1 doktornő vizsgál. És végül ő az eddigi 2 vizsgálat "átlagát" hozta ki. :lol:
Pénteken, vagy hétfőn készen lesz.

Jaj, nekem meg küldtek 1 mailt, hogy lejár januárban a forgalmim, menjek el 1 közlekedésfelügyletre...stb, stb.
Isteni szerencse, hogy küldték, mert nekem szent meggyőződésem volt, hogy áprilisi a műszakim. De az a zöld kártya :oops: Úgyhogy....ááááhhh :evil:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi: 8780 g. Most elégedett vagyok a lyánnyal.

Nóri: 25? Az egész jó! Akciót elcsíptél? Ilyenkor szokott lenni 50% sok helyen. Pl. Tengerszem.
jaimee1

Erika! Rögtön ríva fakadok :shock: A Tengerszemből hajtottak el, hogy nincs is szükségem szemüvegre :? Mintha jókedvemből mentem volna oda :? Pedig ott még kedvezményesebb lett volna.

Itt az Optirexben a keretből jön le annyi %, ahány éves vagyok 8) Így is 1 17-ezres keretet választottam ki. Itt a lencse a nagyon drága, abból választott végül a csaj 1 olcsóbb, régebbi típust, hogy a 25-höz legyünk közelebb :roll: .

Mindenki bevásárolt már a fakopancs-ról? Eichorn elemes mozdonyt keresek, és ott is van. De 1500 Ft-ért nem hozatom el.
De találtam másik oldalon is, azt hiszem, a tullin, ott olcsóbb is és a fuvar is barátságosabb :lol:
Tündi! Néztem a Corás kat.-t, nem láttam benne ilyet...sem.
Lesz még egy köröm a városban....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika, nem Popi súlya átlagon aluli, hanem én Rékám súlya átlagon felüli :roll: :lol:

Kriszti, köszi a képeket. Akkor mennyi idős is Zsombi? egyidős Rékámmal?
az ultrahang nagyszerű dolog, sokat segít az apukáknak felfogni a dolgot :wink: :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
pimelinda

Mégegyszer köszönöm szépen a jókívánságokat! :) Cuppp!

Nóri! Sz. K. Sz! :lol: Tecccc! (Ez van vésetve a fém könyvjelzőmre is.)
szilbee

Jó reggelt!

Erika! Réka szerintem is pont jó súlyban van. Marci 1 évesen volt 10 kg, de a lányok általában kisebbek. És hát, szép formás, az a lényeg :)

Nóri! Nekem is az optirexből van a mostani, monitorszűrős szemüvegem, mert a cég velük állt szerződésben. Tényleg nagyon drága volt a lencse. Mondjuk nekem nagyon speciális szemem van.

Én még nem vásároltam semmit karácsonyra, tegnap délután nézegettem ezeket a játékboltokat az interneten. Marci szülinapjára daruskocsit kér, fogalmam sincs találok-e olyat...
Holnap jönnek sógoromék meg Marci unokatesója. Úgyhogy a sógornőmmel biztos elmegyünk majd shoppingolni, és körülnézek. :)

Nahát, méghogy Elmó kék :) Látszik, hogy nincsenek képben :D
Nálunk egyébként, amióta van JimJam, Marci csak azt nézi, a Minimaxról leszokott.
A Jimjam-en sokszor nagyon aranyos mesék vannak.
judit_79

Sziasztok lányok!!

Szilvi boldog szülinapot!!! Tudod tegnap még HÚ (HUSZAS) ma már HA (HARMINCAS), így leszel HÚHA. :D :D :D :D :D

Egy kérdés: nincs valakinek egy megunt vagy már nem kellő aventes itatóhoz fül, mert qra drága. (Tudom, vatera, teszvesz, csak gondoltam itt helyben is megpróbálom).

Meg Rolinak akarok venni gyerkőcágyat (nem túl széles a pénztárcám), van ötletetek hol? Használt is érdekel ha van valakinek jó állapotban és tetszik is.

Várok ötleteket, puszi mindenkinek.

UI: mi még mindig betegeskedőbe, Roli már jobban én még húzom az igát)

Kép
bmeli78

Sziasztok!

Nóri,azért megnézem a csihut hátha látok :wink: kék ELmo,hát jóóó :P

Erika,jó súly az Rékának :) Luca most 2 hónap alatt össz vissz fél kg-t hízott.És a mostani mérésen meg semmit :roll: De már nem is fognak sokat hízni.Ti is nemsokára beléptek az 1évesek táborába,le fog lassulni a hízás,ha jól tudom.Úgyhogy ne aggódj.És Luca étvágya sem vmi jó.ami foga alá való gyűri befelé,gyümik,túrós cuccok,pudingok,az ebéd meg változó,hogy megeszi-e vagy sem.De prá kanalacskával azért adok neki,max összeszorítja a száját,és rázza a fejét,hogy nem kéri :P

Meli,én egyikben sem tudok sajnos segíteni.Max nézd meg a Kindemöbel-ben,sztem ott jó áron vannak,mármint a neten nem oplyan drágák.Mondjuk nem tudom mennyit szántok rá.
Nekem ez szólt az átalakíthatós kiságy mellett,hogy így nem lesz gond a gyerekágyra sem :wink:

Judit,hajrá shoppingolás akkor :wink: Mi is megyünk délután corába,nagybevásárlást is tartani,hogy feltöltsük a készletet mire apánk hazaér :) Leadta a rendelést mit kér :)

Egy kicsit férfia téma.Vmelyik apuka használ wilkinson quatro borotva pengét?Mert a rossmannban azt mondták,hogy megszünt :roll: Ma azért megnézem még máshol is.De tényleg elég nehéz beszerezni...

Kép
Kép
tundi24

Ivett! Mátét isten éltesse sokáig!

Kép

Hú, ha belegondolok egy évvel ezelőtt hogy izgultunk.... :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Ivett! Én is nagyon boldog szülinapot kívánok Máténak!

Kép

Tündi! Ma délután mentek a Corába? Mert akkor lehet, hogy összefutunk, én is megyek Marcival.
judit_79

Ivett, Máténak nagyon sok boldog ELSŐ szülinapot kívánunk!!!

Kép

Mikor ünepplitek?Mit kap az 1évesek táborába lépett Máté fiú? :wink:

Kép
Kép
tundi24

Judit,ti mikor jöttök?Mi ebéd után megyünk :)

Évi,írj ám kicsit bővebben is.holnap lesz az indulás a nagy útra? :wink:

Kép
Kép
tundi24

Szilvi.

Utólag is NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

MÁTÉ

Boldog 1. születésnapot kívánunk

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Máténak én is Nagyon Boldog Első Szülinapot kívánok!! :) Kép

Jövök majd később,csak nemrég értünk haza,gyors ebédkészítés,és egy kis lazítás :)
Fogdokinál voltam,meg egy kicsit corázni :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Máté!
Sok Boldog Szülinapot!!!!!!
Kép

Nóri!
Ha gondolod én még nem rendeltem a fakopáncstól,de fogok,ha akarod eggyütt is rendelhetünk

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!!!

Máténak nagyon sok boldog szülinapot kívánok sok szeretettel!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Most én is benne vagyok ezekben a játék webáruházakban, és igen, sajna a szállítási költség megdobja!

Tündi! Mi csak munka után, bölcsiből menet megyünk a Corába, úgy fél 5 felé! Azért jó vásárlást nektek!
judit_79

Szilvi!
A fiatalok házától nem messze állítólag van valami traktoros üzlet ahol lehet venni maketteket is hallottál te ilyenről vagy esetleg tudod is hogy hol keressem?

Kép

Kép
katlina

Máté! nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Egy kicsit megint kiestem a ritmusból.

Szolkatának Gratulálok és jó egészséget kívánok. Marci baba gyönyörű.

Cleo! Mizu? Olyan régen irtál már ,hogy vagytok? Gondolom már nagyon várják a gyerekek a Mikit és a Jézuskát.

Jaimee! Megnéztem a babaszobában a recepteket, tényleg nagyon jók, köszi. Már ezer éve nem néztem be a babaszobába, jó hogy az eszembe juttatad.
Antónia 1 évesen volt 8700 gramm, szerintem teljesen rendben van Popi kisasszony.

Meli! Jobbulást neked. Én is múlt héten kezdtem és még mindig nem tudtam kikeveredni belőle. Szerencsére Antónia nem kapta el, Atit meg védi az anyatej. Szegény Anyukámra ragasztottam rá.
Rolinak szép nagy tortája volt.

Szilbee! Szuper jók a képek. Olyan kis tinis vagy a képeken/ meg persze élőben is/ Nem szokták mondani ,hogy sokat letagadhatsz a korodból?

Elin! Faragó főorvosnő vizsgált meg? Olyan aranyos én nagyon szeretem,2 éve ő metszette ki az árpáimat az alsó szemhéjamról.
25 az nagyon jó. Én 2 éve csináltattam 50 volt, de a lencséim kerültek irtó sokba a keret csak 13 volt kb.

Katlina! Én is Dósa doktorbácsi betege voltam, Nagyon aranyos, Anyukám évekig volt az asszisztense, nagyon szeretjük.
Nem is tudtam hogy ennyire aktiv még.
Nagyon szép lesz a házatok.

Na nekem is sikerült bevásárolnom a gyerekenek Mikire és Karácsonyra, sőt már a névnapiakat is megvettem.
Hétfőn voltunk tanácsadáson 8560gramm Ati. A hemoglobinja már jobb 108 volt, de még kaptunk egy üveg Maltofert.
A Prevenart még hagyom ,majd később.

Na most lehet, hogy jót fogtok nevetni: de valaki irja már meg nekem, hogy MI AZ AZ ELMO!!! :shock: :shock:

Lassan mrgyek főzni, holnapra.
Tegnap nutellás muffint sütöttem, de többet vártam tőle, azért ehető lett.

Kép
Kép
mongi

Máténak nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!

Kép

Mongi: :lol: :lol: :lol: Elmo - Szezám utca. És így fest.
Kép
jaimee1

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok,köszönjük a köszöntéseket!!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Jaimee! Köszi, most már képben vagyok. Hát el nem tudtam képzelni, hogy mi lehet. :D

Kép
Kép
mongi

Bevásárlás megtörtént :)

Nóri,ELMO volt a corában :) Kicsi és még motyogott is valamit 4000ft körül volt az ára,a pontos árat elfelejtettem :oops: :oops: :)

Katlina,igen van egy mezőgazdasái bolt,ahol maketteket lehet kapni.Keresztfiamnak szokott ott venni a keresztapja.Besenyszög felé volt egy laktanya és ott kell lekanyarodni balra (állítólag),most kérdeztem meg.

Mongi,jobbulást nektek is!!Mi lesz a holnapi menü?

Kép
Kép
tundi24

Esti műszak... :wink:

He-he! A mai, vagy tegnapi Néplap elejéről is Elmo vigyorgott rám...

Mongi! Nem tudom, ki vizsgált, de aranyos volt tényleg :)

Erika! Voltál dokinál?

Tündi! Mozdonyt nem néztél? :oops: :D De ha megyek a hemüvegért, úgyis bekóvájgok még boltokba...tényleg! Hol vannak még játékboltok :roll: ? Plazaban, Pelikánban voltam....Tófenék úton, Party....no, meg csak ki kéne menni akkor a Corába is.

Bnőm 5 hónapos Vivienjének kint van az első faga :shock:

Judit! Nálunk is menő volt JimJam, de mostanában már nem nézi. Van, hogy nincs is :?
Majd le akarom tölteni a Madagaszkárt, mert vmelyik nap a "Riszálom úgyis-úgyis"-t énekelte Lili. Csak úgy, spontán :lol: Diszkóznak ezek odabent a bölcsiben keményen :lol:

No, jó éjt, csinálom a kakaót

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kép
Máténak mi is boldog szülinapot kívánunk!

Kép
pimelinda

Elnézést hogy megkésve, de ...

Kinga! Nagyon Boldog 8. Születésnapot kívánunk! :)

Gergőnek! Nagyon Boldog 5. Születésnapot! :)

Máténak! Nagggyon Boldog 1. Születésnapot! :)

Zolika! Neked pedig Nagyon Boldog 12. Születésnapot kívánunk! :)

Roli Apukájnának végül, de nem utolsó sorban Boldog Névnapot!

Tündi! Már csak 3 nap! ;) :D
szilbee

Jó reggelt!

Vali,Zolikának nagyon sok boldog 12.ik szülinapot kívánunk! :)
Kép

Roli apunak nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!

Szilbee,igen már csak 3 napocska :) Nagyon várjuk már hogy elteljen!!!De csak eltelik már végre valahára :wink:

Nóri,a kis mozdonyt nem láttam,de az építőket sem :oops: sztem szépen elsuhantunk mellettük :?
Elmot viszont egyből kiszúrtam :)sztem majd nézd meg :) Egyébként abonyban van egy jó kis játékbolt,reális árakkal!!Tényleg nem drága.

Kép
Kép
tundi24

Kinga! nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Zolikának sok boldog szülinapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

RoliApu! Boldog névnapot kívánok!

Kép
Kép
mongi

Zolikának boldog szülinapot kívánunk!Kép

Roli Apujának boldog névnapot!

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Vali: Zolikának sok boldog szülinapot kívánok!

Nóri! Én is láttam az Elmót a Corában, rögtön eszembe is jutottál :)
Vonatokat nem láttam, szerintem az inkább a Tescóban szokott lenni.

Tündi! Én a helyedben már nagyon türelmetlenül várnám, hogy elteljen az idő! :)
judit_79

Judit,hát már nagyon türelmetlen vagyok én is :wink: de azért próbálom magam lefoglalni :) Holnap úszás,meg még1 nagytakarítás,vasárnap meg sütés főzés hétfőre :) Úgyhogy program van bőven.De csak hétfő lesz már végre :) A hétfő fog majd a leglasabban telni,mert akkor ugye bármikor érkezhetnek :) Vmikor reggel indulnak állítólag(remélem így is lesz) itt akkor még igencsak hajnal lesz a 3,5 óra eltolódás miatt :) Ami most jól jön,mert mire felébredünk már úton lesznek :) /elvileg-ugye itt az biztos ami már megtörtént/

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Vali:Zolikának 12.Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!!Cupp nektek :) Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Vali: Zolinak nagyon boldog szülinapot!

Kép
jaimee1

Apa nevében köszönöm!!!

Szülinaposoknak BOLDOG SZÜLINAPOT (és soksok ajándékot, na meg egy finom tortát!! - bármelyiket amit előttem felraktak :D :D :D :D )

Kép
bmeli78

Zolika!
Sok Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?