Cincerke, a baros utcai klinika adatai: Semmelweis Egyetem
I. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Asszisztált Reprodukciós Osztály 1088 Budapest Baross u. 27. Tel./Fax: 266-0115
ugy masoltam ki a http:/www.infertility.hu-rol, ha beleptel, jobb felol fent talalod a meddosegi kp.-ok cimeit, csak elobb be kell irni, Bp-i vagy videki cimeket kersz, majd azon belul bovebb infot is kapcs egyesevel a legtobbrol..
Lanykak, nagyon jo a www.infertility.hu, reszletes info az inszem, lombik stb. valamennyi gyerekcsinalo programrol, Andi, neked is ajanlom En is innen kaptam preciz valaszt nehany kerdesemre, anno meg azt sem tudtam, mi is pontosan az az inszem... Meg azt is boven targyalja, ki jogosult ra, hany alkalommal ingyeneses a muveletek, stb...
Pucur,
es meg folytathatnam
...
kedves Lotti, en szoritok neked is, tudod, minden cipeljuk a sajat eletunk terheit a vallunkon, a lenyeg, hogy
elbirjuk.
Barbi, ugy legyen, en kettot kivanok egyszerre, tiszta
szivbol. Amugy jo a homerod? E.szerint csak akkor van ovulacio, ha a hirtelen leesett/ovulacios/ fokok utan felmegy 37 fok fole/vegbelben merve/, vagy egy-ket tizeddel alacsonyabb annal, szajban merve.. Drukkolok, hogy elmenjen a ferjed, az enyem pld. biztosan nem menne el egy ilyen vizsgalatra... no comment hozza.
kedves Lora, nagyon aranyos vagy, ************ ugye erted? /irtam neked az E.topicban is, elolvastad?
Andi, a HCG szuri a tuszorepeszto inj.neve, amit a kb.12.napon adnak? Ha igen, akkor elmondanam, hogy annak hatasara emelkedik meg az LH hormon szintje, ami a homerozesben ugy mutatkozik meg, hogy
leesik a ho! 37 ala, van, amikor egymas utani 2 napon at esik, ez esetben az alacsonyabb ertek mutatja a petesejt kilokodesenek a pontos idejet... majd ezutan - ha volt peteeres, fel kell, hogy menjen 37 fok fole... ha nem ment fel, akkor sajna nem volt.
Ha esetleg erdekel, hogy is nez ki egy homerozos diagram, add meg a mailedet, mar egy csomo lanynak elkuldtem E.szulessel vegzodo diagram-mintajat, abban jol latszik, hogy is van ez a homerozes.
+info, most olvastam:
A magam részéről a Gynevac injekciót kuruzslásnak tartom és erkölcstelennek, hogy megjelenhet Magyarországon olyan hirdetés, mely meddőségi kezelésben eredményességre utal. Ugyanaz a véleményem mindenféle tornáról, füvekről, természetgyógyászatról, irisz-diagnosztikáról és az összes többi ma divatos, tudományosan nem megalapozott "kezelésről". Mindezt mondta Kérdéseikre Dr. Török Attila
főorvos, egyetemi magántanár,
a Baranya Megyei Kórház
Meddőségi Ambulanciájának
vezetője válaszol... az infertility.hu-n valaszolva a neki feltett kerdesekre... No comment
en azert megrendeltem, es be fogom adatni magamnak, mert hatha segit...
MAS: AMIKOR ....nagy mennyiségű hCG-t kap a beteg injectioban (kb 10000 egység!). Ezzel a természetes LH csúcsot kivánják imitálni, az ovuláció - az LH csúcs után kb. 39 órával következik be... reszlet volt az infertility.hu-rol, az alapfogalmak c. fejezetbol, ami azt latja igazolni, hogy amikor a ho hirtelen leesik, attol az idoponttol szamitott 39 oraval kovetkezik be az ovulacio - magyaran akkor kell akciozni... mit szoltok mindehhez??
a sors poenja, mi most eppen akkor akcioztunk... majd beszamolok, mi lesz, most vagyok a 20 cn-on, drukkoljatok egy kicsiket, kerlek, aug.10-en a 28-napra /nem/ varom. DE, duphastont szedek, onkent, sajnos, ami keslelteti, abban az esetben, ha nem tortent megtermekenyules...
Pussz, Lella