Új privát üzeneted érkezett!

Üdv Mindenkinek!

Kedves Barbi!

Tegnap annyira elragadott az állat és mesefigura áradat, hogy végül csak nem fejtettem ki, örülök, hogy megtaláltad álmaid dokiját! Kép A párodnak minden elismerésem. Annak idején az én párom is kapott ilyen beutalót, de sajnos nem tudtam rávenni, hogy menjen el. Kép Bár most megigérte, hogy elmegy végre, de most meg azzal jön, hogy elvesztette a papírt. Kép Amúgy is gondolkodom, hogy el kéne menni az orvoshoz úgy általában, úgyhogy legfeljebb kérek egy másikat. Úgyhogy ha sikerül azért, ha nem sikerül azért ellátogatok hozzá szeptemberben. Addig talán vége lesz ennek a szabadságos idõszaknak. Bár a legutóbb elmentem egy másik orvoshoz, mert gondolkodtam rajta, hogy váltok, de végülis mégis úgy döntöttem, hogy maradok. Nem tudom mit fog szólni, hogy másik orvosnál is voltam. Majd meglátjuk. Remélem nálam is beválik és nem kell másikat keresnem. Még hogy a fogorvos a legrosszabb!? A fickók még nem voltak nõgyógyásznál! KépKépKép

Szóval: sok sikert nektek (is)! Kép

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Sziasztok Lányok!

Barbi!
A cica nagyon édes, imádom a kiscicákat.
Ez jó hír, hogy találtál egy jó dokit.Kép

Jázmin!
Jó nyaralást kívánok nektek!

Lora!
Gratulálok a házassági évfordulotokhoz! Mi is most leszünk 1 évesek augusztusban.

Kriszti!
Ma nem tudok emilt küldeni, mert festik az irodánkat. Most is egy másik géprõl írok. Már át is rendeztem az asztalomat, hogy ne lássák mit csinálok.

Puszi

Andi
Andy

Kedves Lanyok!

Valoban mindennap be kell lepni ahhoz, hogy a napi termest el tudja olvasni az ember lanya, mert olyan sok hozzaszolas van...

Cincerke!
Igaz, egyszer fent, egyszer lent, egyszer meg lejjebb... Mindannyian egy cipoben jarunk, megertelek, ugyanugy viselkedem en is, mint te, hiaba a kozos sors uniformizalja a magatartasunkat is. Az a jo, hogy itt el lehet mondani, mert mindig van egy, egy! sok!!!! lany, aki vigaszt ad.. Nagyon szeretem a forumon iro valamennyi virtualis baratnomet, sokat segitenek abban, hogy turelemmel /neha nelkulKép/ tuleljem a varakozas napjait. Azt akartam ezzel mondani, csak ird le, amit erzel, dobd be a kozosbe az oromod es a banatod egyarant, es mi majd egyutt orulunk vagy eppen sirunk veled... Es nagyon bizom benne, hogy elobb vagy utobb, de MINDANNYIAN atmegyunk majd a babas topicba..KépKép

Kriszti, Pucur, mail ment, remelem, megkaptatok... Megkaptatok?

Barbi, orulok, hogy sikerult jo orvost talalnod, aztan hajtsatok ti is ra, tudod, csak egy resze mulik a dokin... KépKép

Koalamaci! Imadom a Micimackot, minden mennyisegben johet nalam valamennyi rajzfilm, Vizipok csodapoktol az /okorseg/ Piiiikachu-ig... Lanyommal egyutt nezzuk a rajzfilmeket, csak egyet nem szeretunk, a Matyas kiraly-rol szolo szep magyar rajzfilmeket.KépKép... a tobbi mind johet Kép

Gabo, legy udvozolve nalunk, en is uj vagyok, tan kevesebb, mint egy honapja koptatom a forum oldalait, de mar fuggo lettem, mert a hangulat nagyon joKépKép Irj, varjuk a kovetkezo leveled!

Lora, gratulalok a hazassagi evfordulotokhoz! Az elso majdnem olyan, mint a hazassag, felejthetetlen!!! bar a tobbi is szep...

Pussz nektek, Lella
Lella

Csocsi Lányok!!!!

Ja de régen hallottam már felőletek!
Én itt vagyok nem tűntem el csak sok a munka, mert egyedül kell csinálnom. A többiek áztatják a feneküket valahol.
Valaki mengtenné, hogy kijavít 7cn... Kösziii
Lányok az a nagy harci helyzet, hogy szerintem a múltkori megint baba volt csak nem tapadt meg.Ma megyek dokihoz (Végre visszajött)és talán még megtudja mondani.
Nem értem, hogy mi volt ez, mert 2,5 napig nagyon erősen véreztem, bocsánat hogy leírom , de kettő kis valami jött ki belőlem. Vizsgálataim szerint ez megint petezsák volt.És egyik este lezuhanyoztam és azóta semmi. Mintha elvágták volna.
Nekem is pont olyan a kedvem, hogy akkor megy el a kedvem az egésztől, amikor kellene a legjobban. Lassan én is félidőben leszek, ugyhogy muszály edzeni.
No meg a mai napon van a házassági évfordulónk (3.) és ünnep nap, "NAGY párna" csata.Ilyenkor felveszem a menyasszonyi ruhámat, harisnyakötő stb... és mintha nem is telt volna el idő. Előkerülnek a pezsgős poharak... és az éjszaka elvarázsol minket.Kép

Pusszantás minden új bekapcsolódónak.
Adri mi a helyzet veletek?
Kedves Koalamacika!
Nekem is a régi mesék a kedvenceim, azokon fel lehetett nőni, de a mai "dúvad rajzfilmek" csak arra nevelnek, hogy hogyan legyél agresszív. Én szeretném, hogy a gyerekem addíg legyen gyerek, amíg csak lehet. Úgy is hamar elege lesz a felnőtt világból.
Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredtem.
Pusszzzz BUBI
bubi

Koalamaci!
Hol csinálták a második beültetést? Hány petesejt lett? Tudsz ilyen részleteket is? Hány éves a nagynénéd?... Olyan kíváncsi vagyok az ilyen dolgokra, ne haragudj!
Különben ami a nogyógyászt illeti igazad van. A lombikhoz ráadásul a beültetésig szinte minden nap kell menni hüvelyi UH-ra... no comment... akinek ez volt biztos ismeri a dörgést.

Lora! Andy! Boldog házassági évfordulót!
Nekünk 2 hete volt a második! Mi is megünnepeltük - kettesben. Remélem a következo már legalább 3 létszámmal lesz, de azt sem bánom, ha többen leszünk!!! Kép Kép Kép
Szép napot!
Cincérke
Cincérke

Lella!
Köszönöm soraidat!!!

Bubi!
Boldog házassági évfordulót!

Szandra: 4 c 56 cn Mohács 23 év
Ancsi: Adács 27 év
Kriszti: 11 c 32 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 28 cn Nyíregyháza 26 év
Boglárka: 6 c 24 cn
Margit: 4 c 24 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 23 cn Pécs 22 év
Száva: 5 c 21 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 21 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 21 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 17 cn Budapest 29 év
Lora: 9 c 11 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 11 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 9 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 7 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 7 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 6 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 3 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 1 cn Budapest Kép

Most jöttem vissza a ..., no comment...

Cincérke
Cincérke

Sziasztok lányok!

Jázmin, örültem hogy hallottam felöled! Élj úgy, ahogy a legjobban érzed magad, néha látogass ide, hogy tudjunk örülni neked! Kép

Holnap megyek orvoshoz, megnézik UH-gal, elszívódtak-e a fránya ciszták. Azt hiszem, Jázmin döntését fogom követni: kicsit eltávolodom töletek, ettöl az ügytöl, mert én kezdek becsavarodni.

Most 1 ciklusban még próbálkozhatnánk, aztán 2-ben nem, mert olyan a szakmám, hogy júniusban komoly munkáim vannak, ezek jövöre is megmaradnak, tehát máj-jún-ban "nem jöhet" a baba.

Legalább kikapcsolok kicsit.

Puszi mindenkinek: Lotti
Lotti

Sziasztok!

Most tudtam csak jönni, mert tudjátok, hónap végén mindig leáll az internet a gépünkön. Na mindegy.

Lora, Andi, Bubi!
Boldog házassági évfordulót kívánok nektek. Kép

Barbi! Örülök, hogy sikerült olyan orvost találnod, aki rendes és tényleg odafigyel rátok és mindent megtesz a siker érdekében. Remélem hamarosan IGAZI ÉS UH-N IS LÁTHATÓ eredményekkel fogsz fogadni minket. Hajrá!!!!

Lotti!
Látom, hogy mi újság veled (is)! De össze kell szednünk magunkat, muszály. Kérlek maradj itt velünk és akkor biztosan jobb lesz a kedved! Te most álltál (vagy fogsz) állni valami kezelés alatt?

Cincérke!
Ti már voltatok lombikbébi programon, vagy inszem-en? Ha igen, kérlek írj le mindent amit tudsz róla, mert már én is ezen goldolkodom. Amúgy a lombik-ot kérheti az ember, vagy csak orvosi javaslatra végzik el?

Gabo! és az Újak!
Üdv. körünkben. Ne legyetek itt sokáig, inkább menjetek át a friss kismamák topicba.Kép
Puszi Mindenkinek

Éva
Éva

Pucur, hol vagy, visszajott a neked irt diagram mail a kilsteve@hotmail.com-rol, mondvan, hogy nem jo a cim...

Bubi, Cincerke, gratula nektek, !
Drukkolok, hogy legkozelebb mar harmasban unnepeljetek, vagy negyesben....KépKép
Lella

Kriszti, vegre bejott a keped, a kutyusos, eddig csak egy kockaban kereszt volt a helyen... Imadom ezt a kutyafajtat... Olyan jo meghuzkodni a nehany szammal nagyon bundijat... Nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem mindig volt kutyam... Nemetjuhasz, altalaban. Annyira jo veluk csatangolni a hatarban, neha egyszeruen csak beszelgetek vele, azaz en beszelek, ok max.beleszuszognak a temaba, az egyetertes jelekent... Jo az eb a haznal...
Lella

kedves kutya imadok

En is szeretem oket de sajna amig a III.em-en lakunk addig ugye szo sem lehet rola.3 ev mulva epitkezunk,akkor azonnal egy magyar vizslat keritek a gyerekeknek.Kép

cuppppp K
kriszti

Bogi

Nagyon-nagyon boldog nevnapot kivanok nekedKépKépKép

Kriszti
kriszti

Éva!
Igen, mint olvashattad már az elson sikerültelenül túl vagyunk. Orvosi javaslatra lehet csak és indoloktnak kell lenni. nekem: elzáródott petevezeték.
Ezt mondták nekem, de az is lehet, hogy valahogy "meg lehet bundázni". nem tudom, de szívbol kívánom, hogy ne legyen rá szükséged. Borzasztó nagy tortúra: anyagilag, fizikailag és lelkileg is...

Nekünk otthon a szüleimnél van 2 kutyus. Én is nagyon szeretem oket,de itt Budapesten az 50 m2-en csak szenvedne...

Cincérke
Cincérke

Üdv Leányzók!

Kedves Cincérke!

1 cn? Kép De azért te se légy szomorúúúúúúúú! Kép Lesz még másként is. Kép A nagynénémmel nem igazán tartom a kapcsolatot, úgyhogy ált. a nagymamámon keresztül hallok felõle, így az információim elég hiányosak és pontatlanok. Nem tudom pontosan hány éves, de azt hiszem 29-30. A beültetést valahol a Baross utcában egy klinikán csinálták, sajnos ezt sem tudom pontosan (bár állítólag a napokban az RTL-en a Fókuszban is mutatták) és azt sem, hogy hány petesejtet ültettek be. Megpróbálok utánanézni és ha megtudtam valamit, leírom.

Kedves Lotti!

Hiányozni fogsz, de ha úgy gondolod, hogy így talán jobb lesz, megértem. Jó "kikapcsolódást" és sok sikert kívánok. Persze néha látogass el hozzánk. Kép

Kedves Bubi!

Nagyon sajnálom, ha igazad lesz. Kép Mihelyt megtudsz valami biztosat, jelentkezz! Az évfordulóhoz viszont gratulálok! KépKépKép

Koalamaci
Koalamaci

Sziasztok!

Sajna sok a munkám ugyhogy csak beugrottam hozzátok.Kép
Holnaptól viszont nem leszek jövö hét péntekig. Megyek nyaralni Kép
Ha megjöttem majd jo sokat olvashatok.

Lella!

Ne aggodj többször is átjött a mail és a csatolt file is. Köszönöm!!! Kép

Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra és hemperegjetek sokat!! Kép

Pucur
Pucúr

Üdv ismét!

Kedves Cincérke, Éva és egyéb érdeklõdõk!

Ezt találtam eddig a mesterséges megtermékenyítéssel kapcsolatban:

[url=http://www.babapont.hu/jog/babajog/lombik.html" TARGET="_top]http://www.babapont.hu/jog/babajog/lombik.html[/url]

Tehát orvosi javaslatra történik. Cincérke! A címet még keresgélem. Kép

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Az elöbb elfelejtettem:

Mindenkinek sok boldogságot kivánok a házassági évfordulokhoz!! Kép

És Boginak:
Kép

Pucur
Pucúr

Sziasztok!

Hát, ez a megszokás Kép Amint felléptem a netre a leveleimet ellenörizni, azonnal jöttem hozzátok.

Éva, igen, most kezeltek elöször Clostilbegyt-tel, amitöl cisztáim lettek. A kórtörténetem 1 spontán 2 művi abortusz. A legutóbbi 1 évvel ezelött. (Én az a fajta nö vagyok, aki nem kényszerítem a pasikra a gyereket vagy a döntésemet. Nem volt nagy az öröm a teherbeeséskor, és egyedül pedig gyáva voltam gyereket vállalni.)

Szerintem egyébként ez a műtét volt ami elrontott, azóta másképp működik minden. Talán orvost is fogok váltani.

Azért kérlek ne vessetek meg, nincs könnyü életem, elhihetitek. Kép

Puszi és szorítás mindenkinek: Lotti
Lotti

Névtelen!

Miért raktad vissza Szandrát 56 nappal?
Valaki kivette a listából és yilván azért lett kivéve, mert 56 nappal már biztos terhes, vagy új ciklusa van, de ide nem ír semmit. Szóval kedves "Névtelen" ne avatkozz a topicba!!!

S. Ildi, aki nem névtelen
S. Ildi

Lotti

Eszunk agaban sincs itelkezni feletted!Ha ugy teccik,jocskan megfizettel erte,nem?!ne legyel mar ilyen szomi!Ma nekem sincs tul jo kedvemKépNincsenek meg meg az eredmenyek,ugyhogy meg mindig csak varok,csak varok,csak varok!Kép

cupppppp K
kriszti

Sziasztok leánykák!!
Köszi mindenkinek a pozitiv véleményét az uj dokirol, én is nagyon bizom benne, ö lesz az igazi... Bemelegitésként annyit mondott, hogy idén már több, mint 70 babát "szült", és nagy-nagy örömmel segit minket is egyhez...Kép igy legyen!!!!
Házassági évfordulosoknak minden gratulám, Cincérkével mi is már tulestünk két hete a másodikon... Mit is kivánnék nektek? Szaporodást a következöre!!!
A tegnapi napunk egyelöre félsikernek mondhato, mert vért, vizeletet le tudtuk adni a laborban mind a ketten, viszont a nemes-anyagot másik, speciálisabb laborban gyüjtik, oda külön idöpont kell, és csak délelött vannak Kép
Igy ma telefonál a férjem, és jövöhétre kér idöpontot. Azért, ahogy telik az idö, kicsit kezd kételkedni, de én váltig mondom neki, nem ö az egyetlen férfi, akit ilyen vizsgálatra küldenek, és milyen jo lenne tudni, hogy övele minden rendben. Akkor már csak engem kell rendbe rakni, és onnantol kezdve ugyis minden az én "nyakamon" lesz, neki ennyi a dolga egyelöre...Persze nincs ellenvetés, csak azért kicsit vonakodik a gondolattol.
Szerintetek van olyan, hogy a hömérséklet nem mozdul ki, de azért lehetett peteérés? Mert nálam már csak ez a variáco lehetsége, azt hiszem. Nincs már nyák sem, és már a 21-ik napon vagyok, de a höm még mindig 36,5, meg se mozdul sehová. Majd a véreredményböl kiderül a progreszteron szintem, a doki arra kiváncsi nagyon.
Száva, és Andi, veletek mi van, egyidösek vagyunk, nálatok hogyan alakul a ciklus mostanság??
Na, most ennyi, nem foglalom el a drága Babanet-helyet tovább,
sziasztok,mindent bele.
Barbi
Barbi

Barbi

Bizom benne,hogy ez a doki segiteni fog neketekKép
Nalam is tok ez a helyzet se nyak se hoemelkedes,nem akarlak letorni de nekem nem volt ov.-m.Azert neked meg lehet!Hallottunk mar olyat,hogy a 22. nap kornyekere esett.

Megyek haza puszi K
kriszti

Szia Kriszti, ha még ugyan elolvasod...
Nem tör le a dolog, mert a doki ránézésböl ezt mondta, hogy szerinte biztosan nem ovulálok rendesen, de elöször papiron akarja látni az eredmnyeket, utána kedzdödik el a moka...
na, mára ennyit
Barbi
Barbi

S. Ildi

Igen én szedtem ki, pont azért amit írtál.
:-?

Jázmin
Jázmin

Hellóka Mindenkinek!

Köszönöm a gratuláciokat, és én is hasolno kivánok a jubiláloknak.

Küldtem SMS-t a dokimnak, hogy meglett a progeszteron eredményem. Ma már tutira jol tudom: 41,9 nmol/l. Válaszolt, hogy csak jövö héten szerdán lesz. Elég gáz, mert lassan félidöhöz érek, így ezt ahonapot is veszítjük. Erazmusznál olvastam, hogy legalább 64 nmol/l-nek kellene lennie a progeszteronnak. Ha nincs megfelelö szinten, a bébi nem tud beágyazodni, és megtapadni. Még ha el is csípnénk, gyogyi-bogyi nélkül nem maradna meg. Az pedig nagyon megviselne.

Barbi!
Én is rábeszéltem a páromat, hogy menjünk el. Még el is kísértem. Sajnos nem lett tökéletes az eredmény, kicsit kevesebb van, mint az átlagnak és lassabbak is. Mivel sok minden befolyásolja a mennyiséget és a minöséget, kell kontroll vizsgálat. Arra már nem olyan könnyü elcitálni. "majd a jövö héten". Tudom, hogy el fog menni, de nem bánnám, ha már meg is lenne az eredmény. Valoszinüleg csak a hormonszintemet kell belöni, de jo lenne a megerösítés, hogy vele minden rendben. Legalább tudják, milyen érzés nödoihoz járni heti rendszerességgel.

Mondok egy varázslatot:
ennek következtében mindenkit paplantigrissé varázsoltam. Azért láttok csillagokat, mert titkos a varázsige. Remlem mindenkire hatni fog.

Puszillak benneteket
Lora
Lora

Üdv Lányok!

Úgy tûnik a kedvem egyre rosszabb. Most jelenleg valahol a béka feneke alatt két méterre tartok. Kép Kép

Kedves Lora, Barbi (és aki még tudja a választ)!

Kérdéseim lennének ezzel a spermavizsgálattal kapcsolatban:
- Mennyivel elõre kell bejelentkezni?
- Elfogadják-e "hozott anyagot" Kép
- Ha nem fogadják el, akkor hogy is zajlik? Be kell menni egy szobába, aztán termeljen? Kép
- Egyéb információ...

Ha pontosabban tudnám, hogy is megy ez, talán könnyebben rá bírnám venni a páromat, hogy essünk túl rajta. KépKépKép

Köszönettel, Koalamaci
Koalamaci

Koalamaci!

Mi annak idején (lombikhoz kellett) az "anyagot" otthonról vihettük, csak az volt a fontos, hogy fél óra alatt érjünk oda, hogy aztán ők is kézbevehessék és vizsgálhassák, nézegessék... Kép

Egyébként, ha csak hosszabb idő alatt tudsz odaérni, akkor bizony egy szoba, egy kis műanyag krübli és gyerünk... (ez a változat elég vad...)
Cincérke
Cincérke

Sziastztok!

Koalamaci szia! Ha megengeded, elmondom, hogy anno a férjemnél hogyan zajlott a spermavizsgálat.

Szakrendelésre (amit úgy hívnak, hogy andrológia) kell menni, általában a körzeti dokitól kell kérni egy beutalót, máshogy nem nagyon jut be az ember az ilyen szakrendelésekre. Egyik reggel odament a rendelési idõ elejére, kapott egy mûanyag pohárkát és némi "szakirodalmat" (értsd ÖKM), és mondták neki, hogy ha akar, bemehet a WC-be (jobb helyeken erre külön szoba van kijelölve, de itt nem volt), vagy pedig - ha akarja - akár házon kívül is elintézheti, a lényeg, hogy 1 órán belül juttassa vissza az anyagot, vigyázva arra, hogy ne hüljön ki. A párom a házon kívüli módszert választotta, aztán visszafelé a kocsiban a combjai között szorongatva melegítette a cuccost, amíg vissza nem ért. Leadta és 10 perc múlva már meg is volt az eredmény. Azért ilyen gyors, mert a vizsgálók gyorsan mikrószkóp alá lökik a dolgot, megszámolják, hányan vannak, megnézik a sebességet és hogy vannak-e hibás egyedek. Kiállítják a papírt, és mehet az ember isten hírével. Hát ennyi... Remélem, tudtam segíteni valamennyit...

Ja, még annyit, hogy pl. Pesten a Bolgárkerék utcában (hogy is hívják, Családtervezõ Központ?) is csinálnak ilyet, de az fizetõs dolog, úgy tudom, bár ott a körülmények jók, értsd van külön szoba, stb...

Krisztike, cupppppppppppppKépKép Hogy ityeg? Kép

cupp,
Beja
Beja

Sziasztok Lányok!

Bubi!
Gratulálok a házassági évfordulotokhoz!
Voltál dokinál? Mit mondott?

Cincérke!
Errõl a beültetésrõl írnál egy kicsit, mert engem is érdekelne. Azt mondta a dokim szeptemberben mesterséges megtermékenyítés lesz. Elõször nem az inszem van és utána a beültetés? Lehet hogy tudatlan vagyok ebben a témában, fogalmam sincs hogy megy ez.

Barbi!
Nekem úgy alakult a ciklusom, hogy csak a 19. napon ment fel a hõm. De én elõtte Clostit szedtem és HCG szurit kaptam és ennek hatására emelkedett fel a hõm. Igaz a múlt hónapban nem szedtem semmit és akkor is fel ment. Szóval én már ezt nem értem.
Máskor sem ment fel a hõd? Ez a 36,5 tényleg nem jó.

Koalamaci!
Az én férjem is túl esett ezen a vizsgálaton, de noszogatni nem kellett. Nálunk úgy volt hogy a doki adott egy beutalót az andrológiára. Egy szobába kellett bemennie és valami tölcsér szerûbe kellett az anyagot belejõni. Bocs de máshogy nem tudtam kifejezni magam. 2 hét múlva lett eredmény és szerencsére nála minden rendben volt. Mondd meg a férjednek, hogy rengeteg férfi túlesett már ezen és nem kell félnie, mert te azért vagy ott ha valamiért nem sikerülne segítened kell.

Puszi

Andi
Andy

Halika Lanyok!

Szija Andy

De jo,hogy itt vagyKépFigyi,meg ne izgulj annyira a beultetes miatt mert ebben a honapban osszejohet,sot meg aug-ban is Kép

Beja

Nem ityeg,kicsit minusz voltam.Tudod a hormonok!De ma ugy tunik jo a hangulat.Kistoki virgonckodik??

Kriszti: 11 c 33 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 29 cn Nyíregyháza 26 év
Boglárka: 6 c 25 cn
Margit: 4 c 25 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 24 cn Pécs 22 év
Száva: 5 c 22 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 22 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 22 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 18 cn Budapest 29 év
Lora: 9 c 12 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 12 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 10 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 8 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 8 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 7 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 4 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 2 cn Budapest

cuppppp K
kriszti

Koalamaci!

Javítom mert nem belejõni hanem belelõnit akartam írni.

Kriszti!

Addig nem félek amíg nem tudom, hogy mit fognak velem csinálni. Már közeleg a szeptember nagyon!
Veled mi van? Eredmények vannak már?
Megpróbáljuk összerakni a gépemet a festés után, mert addig nem tudok emilezni.

Puszi

Andi
Andy

Andyka

ma kell 3 utan telefonalnom,nagyon bizok benne,hogy meg lesz.Bar ugyis tudom,hogy mi a gond magas a prolaktinszint.mar akkor tudtam a mikor beugrott,hogy az a szoptatoshormon,ugyanis tej szivarog a cicimbol,utananeztem tobb meddosegi oldalon is tipikusan olyanok a tuneteim is es abszolut meddoseget okoz.mar csak megerosites miatt kell megvarni az eredmenyt.Gondolom ad valami bogyot vagy szurit ami rendben tartja a hormonszinteket.Mar csak abban nem vagyok biztos,ha tegyuk fel letrejon a terhesseg akkor mi a bztositek arra,hog termelni fogom azokat a hormonokat ami a megtartashoz kell.Vagy vegig hormonokat kell szednem?

Szerintem neked nem lesz beultetesed,meg egy het es kiderul,hogy sikerult-e!!Kép

puszi K
kriszti

Cincerke, a baros utcai klinika adatai: Semmelweis Egyetem
I. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Asszisztált Reprodukciós Osztály 1088 Budapest Baross u. 27. Tel./Fax: 266-0115
ugy masoltam ki a http:/www.infertility.hu-rol, ha beleptel, jobb felol fent talalod a meddosegi kp.-ok cimeit, csak elobb be kell irni, Bp-i vagy videki cimeket kersz, majd azon belul bovebb infot is kapcs egyesevel a legtobbrol..

Lanykak, nagyon jo a www.infertility.hu, reszletes info az inszem, lombik stb. valamennyi gyerekcsinalo programrol, Andi, neked is ajanlom

En is innen kaptam preciz valaszt nehany kerdesemre, anno meg azt sem tudtam, mi is pontosan az az inszem... Meg azt is boven targyalja, ki jogosult ra, hany alkalommal ingyeneses a muveletek, stb...

Pucur, KépKépKépKép es meg folytathatnam KépKép...

kedves Lotti, en szoritok neked is, tudod, minden cipeljuk a sajat eletunk terheit a vallunkon, a lenyeg, hogy elbirjuk.

Barbi, ugy legyen, en kettot kivanok egyszerre, tiszta szivbol. Amugy jo a homerod? E.szerint csak akkor van ovulacio, ha a hirtelen leesett/ovulacios/ fokok utan felmegy 37 fok fole/vegbelben merve/, vagy egy-ket tizeddel alacsonyabb annal, szajban merve.. Drukkolok, hogy elmenjen a ferjed, az enyem pld. biztosan nem menne el egy ilyen vizsgalatra... no comment hozza.

kedves Lora, nagyon aranyos vagy, ************ ugye erted? /irtam neked az E.topicban is, elolvastad?

Andi, a HCG szuri a tuszorepeszto inj.neve, amit a kb.12.napon adnak? Ha igen, akkor elmondanam, hogy annak hatasara emelkedik meg az LH hormon szintje, ami a homerozesben ugy mutatkozik meg, hogy leesik a ho! 37 ala, van, amikor egymas utani 2 napon at esik, ez esetben az alacsonyabb ertek mutatja a petesejt kilokodesenek a pontos idejet... majd ezutan - ha volt peteeres, fel kell, hogy menjen 37 fok fole... ha nem ment fel, akkor sajna nem volt.

Ha esetleg erdekel, hogy is nez ki egy homerozos diagram, add meg a mailedet, mar egy csomo lanynak elkuldtem E.szulessel vegzodo diagram-mintajat, abban jol latszik, hogy is van ez a homerozes.

+info, most olvastam:

A magam részéről a Gynevac injekciót kuruzslásnak tartom és erkölcstelennek, hogy megjelenhet Magyarországon olyan hirdetés, mely meddőségi kezelésben eredményességre utal. Ugyanaz a véleményem mindenféle tornáról, füvekről, természetgyógyászatról, irisz-diagnosztikáról és az összes többi ma divatos, tudományosan nem megalapozott "kezelésről". Mindezt mondta Kérdéseikre Dr. Török Attila
főorvos, egyetemi magántanár,
a Baranya Megyei Kórház
Meddőségi Ambulanciájának
vezetője válaszol... az infertility.hu-n valaszolva a neki feltett kerdesekre... No comment

en azert megrendeltem, es be fogom adatni magamnak, mert hatha segit...

MAS: AMIKOR ....nagy mennyiségű hCG-t kap a beteg injectioban (kb 10000 egység!). Ezzel a természetes LH csúcsot kivánják imitálni, az ovuláció - az LH csúcs után kb. 39 órával következik be... reszlet volt az infertility.hu-rol, az alapfogalmak c. fejezetbol, ami azt latja igazolni, hogy amikor a ho hirtelen leesik, attol az idoponttol szamitott 39 oraval kovetkezik be az ovulacio - magyaran akkor kell akciozni... mit szoltok mindehhez??

a sors poenja, mi most eppen akkor akcioztunk... majd beszamolok, mi lesz, most vagyok a 20 cn-on, drukkoljatok egy kicsiket, kerlek, aug.10-en a 28-napra /nem/ varom. DE, duphastont szedek, onkent, sajnos, ami keslelteti, abban az esetben, ha nem tortent megtermekenyules...

Pussz, Lella
Lella

Sziasztok lányok!

Lella, nekem is elküldenéd a grafikont? visume@visume.hu

Semmi újság, fáj a torkom. Kép Valaki írta hogy a fontos napok közeledtével egyre kevésbé van kedve szerelmeskedni, olyan nagy a nyomás. Én is ezt tudom alátámasztani. Mintha az esély tudata blokkolna. Kép

De ezek a napok még messze vannak, még 1,5 hét.

Puszi mindenkinek: Lotti
Lotti

Lella

En is 3 napja bukkantam arra az oldara,ecceruen fantasztikus.Nagyon pontos leirast ad Torok Dr a kezelesekrol.Engem teljes mertekben megerositett a z ondiagnozisomban amit a sajat orvosom is igazolt 90%-ban ,a tobbi 10% meg a leletektol fugg.Itt is megkoszonom a diagrammot!

Lanyok,ha van ra modotok bongesszetek azt az oldalt nagyon jo.

Lotti

En is hasonlot irtam,csak nekem nem kedvem nincs hanem mindig megbetegszemTalan az is pszihes,faj a torkom,fogam stbKépKép

cupppppppiii K
kriszti

Üdv Lányok!

Kedves Beja, Cincérke, Andy!

Köszönöm szépen az információkat. Megpróbálom elõhalászni azt a beutalót, hátha megvan még. Kép Még egyszer köszi! KépKépKép

Kedves Lotti!

Én írtam anno a "blokkolás" gondomat. Lassan kiderül, hogy többünknél (pl. Bubi) ugyanez a helyzet. Szegény Kriszti meg már fizikai
tüneteket is produkál. Kép Ki érti ezt? Kép

Kedves Lella!

Küldj kérlek nekem is egy grafikont. Kép koalamaci@freemail.hu Elõre is köszönöm.

Egyébként valószínûleg a nagynéném is ezen a klinikán volt. Még nem néztem meg az oldalt, ti voltatok az elsõk Kép, de mindjárt "odalapozok".

Bubi manó!

Ne dolgozz annyit! Kép Mesélj inkább: mit mondott az orvos?

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Lella!

Nekem nem ettol megy le a hom, mert én ezt a szurit a 14., 15. napon szoktam kapni amikor megérik a tüszo. Ekkor már lent van a hom és a 17. nap körül szokott megemelkedni 37,1-re. Én úgy tudom, hogy a progeszteron szintet emeli meg és ettol megy fel a ho. Ebben a hónapban meg késobb emelkedett csak fel.
Chorigonin injekció a neve csak HCG-nek hivják.Jövo héten úgy is kiderül az eredmény.
A diagrammot jó lenne ha elküldenéd, de csak jövo héten mert rossz az irodánkban a hálózat. Majd szólok ha jó lesz.
andim@server.hansagi-szeged.sulinet.hu

Drukkolok hogy összejöjjön!Kép
Mire jó az a Duphaston?

Puszi

Andi
Andy

szija Andy

itt vagyok am csak dolgozom ezerrel.1/4 4-kor telefonalok a rendelobe!!

puszi K
kriszti

Kriszti!

A munkások tönkretették a hálózatot és csak jövo héten szerdán jön a rendszergazda vissza a szabiról. Szóval a nem tudok a héten emilt küldeni neked.
Ne dolgozz annyit!
Ird meg mi lett az eredmény jó?

Pussz

Andi
Andy

Sziasztok

hat most telleg ossze vagok torve.Kép
A prolaktinszint jo,a prog-ban nem vagok biztos.Kicsit megkever,hogy 2 fele mertekegysegben szamolnak.Na mindegy szombaton megyek a dokibacsihoz majd O kiokoskodik valamit.Huu de szomi vagyok.

megyek haza sziasztok K
kriszti

Kedves Kriszti!

Ne légy szomorú előre, várd meg mit mond a doktor bácsi! Kép

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Sziasztok Reménykedők!

Egy hónapja, hogy rátok találtam és újra erőre kaptam. Valaki ezt írta valahol "Új ciklus új remények". S milyen igazga van.
ÖRÜLÖK NEKTEK és KÖSZI, HOGY VAGYTOK. Már majdnem feladta a lelkem.
Mi 2 év 8 hónapja várjuk a mi kis Manócskánk létrejöttét, sajnos eredménytelenül.
Szeretnék feliratkozni a listátokra, csak nem vagyok tisztában, hogy az értékek mit jelentenek. Segítenétek elmagyarázni?

Üdv Mindenkinek: Gabó
Gabómanó

Koalamaci és Pucur!

Most néztem vissza, hogy üdvözöltök körötökben, ami kedves tőletek. Köszi.

Koalamaci kérésére néhány szó magamról:
2 év 8 hónapja már, hogy azt gondultuk ez a világ legtermészetesebb dolga. Manót szeretnénk és egy két hónap múlva sikerülni fog. Ez nam így történt. Egy év után doki, vizsgálatok. A hiba oka a magas prolactin. Több mint a megengedett érték duplája. Bromocriptin szedtem 1 hónapig. A mellékhatásait alig bírtam elviselni, de a célért mindent. A prolactinom lement, már szinte nem is volt. Azt monda abba lehet hagyni, akciózzunk, mindent bele. 3 hónap múlva mennyek vissza, ha nem sikerült. Nem sikerült..... Újjab hónapok, újjabb vizsgálatok, a prolactin szint visszament. Miután a doki minden vizsgálaton megkérdezte akarunk-e gyereket, úgy döntöttünk újdoki után nézek, ami nagyon nehéz volt. Új doki, több bizalom, új vizsgálatok, prolactin magas, bromocriptin-kúra. Amikor ezt meghallottam bepánikoltam teljesen. A multkori kúránál az első szemtől elájultam úgy kiütött. Negyed szemmel kezdve növeltem az adagot, de nepi egy szemnél nem bírok többet elviselni, mellé mastodynon-cseppet szedek. Eredmény: UH által kimutatott domináns tüsző. Úgy mutatta a doki a monitort, hogy mintha már pocaklakó lenne. Úgy örültem neki. Végre valami látható eredmény. VAN SAJÁT PETESEJTEM. Balimanó (a férjem) is nagyon örült. A doki megmondta az akciózás idejét. Bele is adtunk mindent. A hőm mást mutatott, mint a doki mondott, de akkor is beleadtunk "apait-anyait". Most várom, UGYE NEM JÖN MEG!!!!! Első olyan ciklusom volt, hogy van remény.
Tüneteim: fáj a hasam, mint ha meg akarna jönni, de még az messze van. A hőm folymatosan 37 fölött van.
Szerintetek ez mit jelent?
Bocs, hogy sokat írtam, de igyekeztem rövid lenni.
gabómanó (g

LELLA!

Olvastam előző soraidban, hogy van hőmérőzési diagrammod, ami terhességgel végződik.
Elküldenéd nekem is?
Minden reggel azt várom a hőadataimtól, hogy választ kapjak. Sikerült-e.
EZ A VÁRAKOZÁS MEGŐRÍT!! Milyen érzés lehet megpillantani a 2. csíkot a teszten. Megtudom én valaha?
MANÓT AKAROK A HASAMBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emilem: gabobali@freemail.hu
Puszi: Gabó
gabómanó (g

Sziasztok lányok!
Nekem tutira nem volt peteérésem ebben a honapban, mert nem mozdul a höm sehová. A höméröm biztosan jo,hiszen a hétvégén amikor belázasodtam, mutatta is a 38,5-öt, tehát érzékeli a változásokat. Nem tudom, de valahogy az az érzésem, nem müködök rendesen.
A férjem "matyi"vizsgálata (mi csak igy hivjuk a spermavizsgálatot) kicsit tolodik. Jövö héten szerdára kapott idöpontot, de utána derült ki,hogy akkor pont dolgoznia kell, szoval ma ujratelefonál, és ujabb idöpontot kér. Remélem azért még mindig menni akar, nálunk valahogy szoba sem kerül az, hogy nem megy...

Koalamaci, nem tudom, otthon hogyan megy ez a dolog, egyébként még az ittenit sem ismerem. (Kanada) Annyit irtak egy tájékoztatoban, hogy ha visszük a matyit, akkor fél ora alatt be kell érni vele, és melegben kell tartani. De ott is le lehet adni, amit az én férjem fog csinálni.Ja, és elötte 3 napig tartozkodni kell a házasélettöl, csak akkor lesz jo az anyag minösége. Valamint, még annyit irtak, hogy lehet venni olyan ovszert,amibe szintén be lehet adni, annak akinek nem megengedett, vagy nem lehetséges a "saját kéz" használata. (na jo, én ezt a témát abbahagyom, kicsit ciki...)

Lella, tudnál nekem is küldeni egy minta-példányt abbol a hömérsékleti görbéböl? Elöre is köszi: rari@freemail.hu
Na, én mára befejezem, mindenkinek további jot kivánok!
Barbi
Barbi

Gabomano!
A táblázatos adatokhoz azt kellene megadnod, hogy hányadik ciklusban probálkoztok (c), most éppen hányadik napon vagy (cn-ciklus nap), hol laksz, és hány éves vagy. Ha megirod, akár magad is felteheted a többiek közé, de valaki biztosan megcsinálja,ha nem menne.
Szia
Barbi
Barbi

Koalamaci, és a többiek!
Bár már néhányan leírtátok hogyan is zajlik egy andrologiai vizságálat, megosztom veletek, had okuljatok. Ezt a vizsgálatot ugyebár nem csinálják mindenhol. Be kellett hozzá utaznunk Veszprémbe. Mivel normál rendelésre csak másfél honappal késöbb kaptunk idöpontot, elmentünk magánrendelésre, csekélyke 4000 pezetáért. Elötte öt nappal kellett "üríteni" (a doki szavaival élve), utána semmi sex. Max 45 perc alatt be kell vele érni. Mivel "vidékiek" vagyunk, ez nem ment. Ott adtak egy steril dobozkát, egy külön helyiséget, olyan barátságos vizsgálofélét, a többit pedig gondolom sejtitek. Egy orát kellett várni, mivel az elfolyosodás után lehet csak vizságlni, az pedig normál esetben 30 perc, + a vizsgálat, elemzések, papírmunka és egyebek.
Nálunk így zajlott, remélem segítettem. Egyébként nagyon sok fiatal srác (velünk korabeliek) volt ott, gondolom nem fagyizni jöttek.

Az infinity lapján én is voltam, és tényleg nagyon jó. Ahol még szoktam olvasgatni, az a babanet orvosi rovata, és Erazmusz topikja. Vannak jó kis kérdések, és hozzá a dokik válaszai. Egy-két dolgot meg lehet belőle tudni.

Amúgy mi van ma? Alig volt hozzászolás. Bejöttem dolgozni, az elsö dolgom az volt, hogy indítottam is a babanetet.

Ölelek mindenkit, legyetek jot, és akciozzatok kedvetekre.

Lora
Lora

GaboMano

Az eselyeid nagyon jok!!!!!!!Hanyadik napon vagy?Ird meg az adataid es felkerulsz a listara.

Jo reggelt mindenkinek

Kriszti: 11 c 34 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 30 cn Nyíregyháza 26 év
Boglárka: 6 c 26 cn
Margit: 4 c 26 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 25 cn Pécs 22 év
Száva: 5 c 23 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 23 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 23 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 19 cn Budapest 29 év
Lora: 9 c 13 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 13 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 11 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 9 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 9 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 8 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 5 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 3 cn Budapest

Udv,K
kriszti

Üdv Lányok!

Jelentem megtaláltam a beutalót! Nincs több kifogás. KépKépKép Kösz az újabb infókat. Barbi "matyi" vizsgálat szóhasználata nagyon tetszett. Kép Na meg Lora: "... gondolom nem fagyizni jöttek." Kép Kedves. Kép

Tegnap este átadtam a páromnak a tõletek kapott információkat és úgy láttam egy kicsit már megnyugtatta maga a tudat, hogy legalább azt tudja mire számítson. Azt hiszem a "hozott anyag" verizót fogjuk választani. Kép Már csak Krisztitõl kérdezném (ha jól emlékszem te is III. kerületi vagy Kép), hogy nem tudod-e véletlenül, hogy hol is van ilyen andrológiai osztály? /Szombaton pedig gondolok rád. Kép/

Kedves Gabómanó!

Nagyon drukkulunk neked. És persze hogy te is meg fogod tudni (meg remélem mi is), hogy milyen megpillantani azt a két csíkot. KépKépKép

Kezdek magamhoz térni. Már majdnem a béka fenekével egy szintben vagyok! KépKépKép Lehet, hogy csak többet kellett aludnom egy kicsivel. Úgyhogy: szép jó reggelt és napot mindenkinek ebben a gatyarohasztó melegben! Kép

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

MIndenki!
Reggel veletek kezdtem a napot. Mivel új vagyok, tegnap kinyomtattam az utóbbi napok csevegéseit, úgyhogy egész este olvastam, hogy kicsit többet tudjak rólatok.

Kriszti!
A napon tuti jól kezdődött, hiszen azt mondtad az esélyeim nagon jók!!
A 27 napon vagyok, a ciklusam kb. 35 naposak.
Tegnap vettem egy tesztet, amit nem is akartam még megcsinálni, gondoltam még várok vele. Félek az egy csíkos csalódástól. Olyan jó amikor legalább bízik az ember, hogy valami történik végre. Na de nem is én lennék, reggel csak előkerült, de legnagyobb meglepetésemre nemhogy két, de egy csík sem volt rajta. Veszek ma is egyet és talán holnap jobb híreket mondhatok. (Vagy rosszabat).

Tegyetek fel a listára légyszi, de ne sokáig.
Korom: 26 év
Éldegélek: Miskolc
27c 27cn

Pusszancs Mindenkinek: Gabó
gabómanó (g

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?