Új privát üzeneted érkezett!

Lehet hogy vakbélgyulladás! :shock: :shock: :shock:

Kép
andkata

Anyjuk, tudod, én fenyegettelek titeket, hogy ha nem szülsz, beelőzünk :D

Ok, szólj csak bármikor!

Dolgozni: tesóm egy reklámújságnál dolgozik, olyannál, amit be szoktak dobni talán hozzátok is - HEKKI, annak kéthetente van lapzártája, és én nézem át, hogy minden benne legyen, amit a megrendelők kérnek. Meg helyesírásilag is, bár ez sajna nem mindig látszik, mert sok olyan anyag van, amit képként küldenek, és ronda lenne, ha beleírogatnának. Kb. 2 óra kéthetente, ennyi "luxus" van az életemben, arra jó, hogy Anyuéknak egy kicsikét tudunk segíteni. Remélem, jövőre is meglesz még...

Na, de télleg megyek, mindjárt jön Anyukám gyerekfelvigyázni.

Kép
Kép
bondi

Véda, Isten éltesse Lilut!

Csabinak jobbulást!

Kép
Kép
bondi

[quote="andkata"]L írta:andkataehet hogy vakbélgyulladás! :shock: :shock: :shock:

Kinek szívem?
20150601134430

Andkata! Tesódnak? Én is mindig ettől féltem! :shock:

Anyjuk! Köszi, ma megyek a gyógyszertárba és kérek egyet! Mi is az pontosan? HIPP micsoda?

Megkaptuk ma a táppénzt! :lol: Éljen! Augusztus óta nem kapott apa semmit, csak most egy fél havi fizut, meg végre megjött ez a táppénz. Pont ma akartam betelefonálni, hogy mi van már!

Kép
szly27

Kata! Az szép!!!

sz.andi

andi, felejtsd el a sunyimódot! mi kíváncsiak vafyunk rád!!! én is most kezdek egy kicsit befordulni, de küzdök ellene...

vicces, hogy már nem először írta azt valaki a szoktatni helyett hogy szoptatni... :) csak nem szoptatós anyukák vagyunk? :)

babu, gratula szabifiúnak! :)

anyjuk, a ruhákat majd csak holnap viszem, mert van még amit tegnap mostam ki és mára nem száradt meg.valaki amúgy küldje már el priviben hogy hova kell menni...

képzeljétek, tegnap este fürdetés előtt Eliot feküdt a pelenkázóján és hangosan nevetett az apjának. aztán nekem is. annyira édes volt. csak felvenni nem sikerült, de majdnem megzabáltam. :)

Ma meg lesz öt órám, már előre utálom... :( és a fejésből is elegem van. tudom hogy eliotnak kell, de már nagyon nehezen tudom magam rávenni... :( még az a szerencse hogy ilyen hozzáállással is van elég... ez tényleg nem az én ügyességem, hanem adottság és tudom hogy meg kéne becsülni... :( és csomót gondolkozom azon, hogy ha a következő gyerek megszületik, reméljük egészségesen, akkor nem lesz-e más a kötődés azzal, hogy fogom tudni szoptatni? Nem tudom, hogy hogy fogom tudni őket egyformán szeretni. Lehet, hogy eliotot jobban fogom azért mert ő az első és annyit kell vele, érte küzdeni, de lehet, hogy a következőt fogom jobban, mert 'tökéletes' lesz? Bocsi hogy hülyeségeken filózok, de kicsit iejesztő a dolog...

na most eldugulok és folytatom a fejést...

KépKép
muffin

Szly: en a sparban vettem hipp ors 200.

hu, holnap hogy fogok Titaektol ennyi cuccal hazajonni?
Muffin: en sajnos nem tudom a cimet, azt tudom hogy tudok odajutni :oops: sajna ez a tajekozosdi nagyon nem az en teruletem....

Azon meg hulyeseg filozni hogyfogod tudni egyforman szeretni oket- amugy szerintem ket tok egesszeges gyonyoru, szoptatott stb gyermek eseteben is felmerul az emberben hogy az elos mindig is az elso es hogy lehet majd a masodikat, 3madikat is ugyan ugy szeretni- mert mikor ott lesz a karodban a kis csoppseg, akarmilyen is, imadni fogod! Eliotot pedig mar most is imadod!
A fejes meg, gondolj arra milyen nekem leulni fejni tudva hogy max 60 jon le, es megis megteszem, pedig az elso gondolatom mindig, hogy minek.
De Neked legalabb van ertelme hogy csinalod, es ennek eredmenyet nem csak a cumisuvegben latod, hanem ha ranezel akisfiadra akkor is!
Vendég

Kata; Te jo eg! Hogy tortent? Es ilyenkor mi a teendo?
Vendég

Hahó!

Ismét tuti éjszakánk volt! Kettőtől kezdve folyamatosan mocorgot, cicit keresett, majd négykor végleg felébredt! Aztán szokás szerint, amikor végre visszaaludt, én már kelhettem Zsuzskához.
Azért most tudtam aludni egy órát.

Andi, nehogy eltűnj! Én spec. arra várok, hogy megmond mikor lesz a következő tali!!!! Van már valami elképzelésed, hogy neked mikor lenne jó?

Jaj, Kata, nagyon drukkolok a tesódnak!

Kép
Kép
patr

Evelin!
Szerintem nem agyalsz hülyeségeken.

Ez a kérdés szerintem mindenkiben felmerült. Én anyukámat is kédeztem erről, hogy ugyanúgy szeret-e minket? Azt mondta, hogy ugyanolyan intenzitással, de másképp.
Nem is tudna egyformán, annyira mások vagyunk és annyira másképp, más formában igényeljük.

Hugi pl. sokkal bújósabb, neki könnyebb kimutatni.

Persze Eliot a sok küzdés miatt más dolog, úgyhogy bocs, ha azt gondolod, beleokoskodtam.
Vendég

Lányok!
Még egy utolsó: Azt álmodtam, hogy Emmát babakocsistól elhagytam és csak otthon vettem észre.
Visszarohantam és egy OTP-automatánál volt és irtóra sírt.

Meglett tehát, de nagyon rossz volt.
Majd utánananézek mit jelenthet ez.

Kata, remélem tesódnál megolják a problémát! Nagyon szorítok!

Orsi
Vendég

Sziasztok csajok!

Először is jelentem sikerült Áront ébren tartani 21-ig. :wink:
Kis nyafi volt de nem volt vészes,most 8-kor van fürcsi,20:30-kor hamma és azon el is alszik.
Első nap felkelt ugyanúgy 5-kor,hamma és puppu.
Tegnap viszont 21-kor elaludt és 7:15-kor gagyarászva kelt fel!
Jupijjjjjjjéééééééééééééééé
Mindig ilyen éjszakát szeretnék!
Tegnap voltunk a havi 1X-i ellenőrzésen és megkérdeztem a dr-t,hogy mikor kell a kukijával valamit kezdeni,mert ugye az volt a legújabb,hogy 1 éves koráig nem szabad,erre ilyet szól: HÁT EDDIG IS KELLETT VOLNA!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Na most akkor kell vagy nem kell???????????,,
Fiús anyukák hogy csináljátok????????

Muffin! Elhiszem,hogy fárasztó már a fejés,de azért tök jó,hogy így sikerült a tejcsi dolog!
Ezen én is szoktam gondolkodni,nemtudom elképzelni,hogy mi lesz ha lesz egy kistesó!
Hogy hogy lehet egyformán szeretni?????????
Majd megtudjuk ezt is! :wink:

Véda! Szerintem is lehet a foga,Áron ugyanezt csinálta,elég ijesztő volt!
Remélem nem lesz beteg! :wink:

Kike! Küldök pü-t!

Wera! Mi újság "bugrival"????????
Apa?
Meggyógyult?

Kata! Drukk a tesódnak!

Csomó mindent akartam még.....................................

Kép

Kép
ibm

wááá a fejést még nem fejeztem be, de a gyerek már ébren van... pedig még reggelizni is akartam. :( orsóanya, egyáltalán nem okoskodtál bele, kíváncsi vagyok mindenki véleményére. :)

KépKép
muffin

ja és kata szorítok nagyon a tesódnak! amúgy holnap én is fel tudlak venni, mert nem lesz ugye babakocsis téma. :) és akkor patti esetleg hozhat mást is. de persze ha úgysincs más, akkor nem szóltam. :) a múltkor csak a babakocsi volt a gáz... :)

KépKép
muffin

Ami!
Mi nem csináljuk sehogy. Doki szerint 1 év után kell.

Áronci ügyes, csak így tovább!
20150601134430

Ami! Mi sem csinálunk semmit a fütyivel! A doki azt mondta, hogy majd szól amikor már kell!
Vendég

Sziasztok!

Patr!
Szolidalitok veled, mert ramaty éjszakánk volt..... ég a szemem a fáradtságtól, de fel kellett kelni, mert főzni kell délre. Lizy is mire visszakerült az ágyába, és mire elaludtam volna, akkor ujra kelt. Mindezt fél 3-tól.
Most is látszik rajta, hogy tök álmosak, karikásak a szemei, de nem aludna ám. :evil:

akata!
Huh, szegény tesód. De ilyenkor mi a teendő? El sem tudom képzelni, hogy egy kismamán vakbélműtétet hajtanak végre. Nem kockázatos az?

Véda!
Reméljük nincs semmi baj Csabival....lehet tényleg csak a foga kínozza.

d.dodó

babu, köszi a karis vonalzót! :)

KépKép
muffin

eliotnak egy kis nyűglődés árán sikerült talán visszaaludnia. remélem is hogy még alszik egy darabig, mert tegnap kimaradt a délelőtti alvás, és egész nap olyan nyűgös volt, mint még soha... (amikám gondoltam is rád sokat. :) de örömmel olvasom, hogy áron baba a javulás útjára lépett. :)

nem elég hogy hullik a hajam ezerrel, de olyan száraz a bőröm, hogy ilyen még nem volt. Ráadásul ekcémás a fejbőröm már évek óta, semmi nem használt, és most az arcomra is lejött. :twisted: :twisted:

nagy nyűglődés van, úgyhogy megyek. szerintem a pocija mert tekereg... éjszaka is többször felsírt, pedig soha nem szokott...

KépKép
muffin

Jó reggelt!

Levi éjjel cicizett! Hurrá! De reggelizni megint nem akart. :(
És mi ma mr letoltunk egy egész almát! Tegnap összesen kettőt.
Cicit rendületlenül tömködöm azért a szájába....

Fütyi. Hát én az esti fürdésnél finoman hátrahúzom amíg megy, kitörlöm azt a fehér trutyit és ennyi. Nekem is azt mondták, hogy nem kell vele foglalkozni.
Viszont egy ismerős babánál már teljesen hátra lehet húzni. Ő egy hétel fiatalabb nálunk.

Muffin! Meglátod, a kistesót is ugyanúgy fogod szeretni! De van benne valami, amit Orsi mond, mindenkit kicsit másképp. Mivel nincs két egyforma gyerek, melyik hogyan engedi.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

kuki: mi sem nyúlunk még hozzá, nekünk is azt mondták hogy 1éves korig ne! De többektől hallottam hogy azért kellene (tapasztalt fiús anyukáktól)

muffin: ilyeneken én is sokat szoktam agyalni és nem jutok semmire. Anyukám azt mondta hogy ugyanúgy szeret minket-benne fel sem merült soha ez a kérdés :?

kata: szorítok a tesódnak !!!!

orsi: én is küzdök az édességek ellen - direkt nem veszek semmit itthonra- inkább szenvedek

bondi: boldog hófordulót Natinak, Otinak pedig jobbulást!

én pici fiam is mostanában felsír sokat éjjel. gondolom a torkától van! de azért 20.30tól hajnal 4ig alszik. aztán még picit visszaaltatja magát, ma 7kor keltünk.

Viki mi mai is kitettünk magunkárt kaki ügyben. Remélem ez így marad már és nem csak 2-3 naponta lesz[/img]

Kép
mancsi76

Sziasztok!

Minden kis és nagy betegnek jobbulást!

Sajnos nálunk bekövetkezett az amtől féltem! :cry:
Gergő nem hajlandó cumisüvegből enni. Csak a teát issza meg. Tegnap este, fürdés után be kellett sűrítenem a tejpépet és kanállal adni neki. Ma reggel a 160 tápból a felét se ette meg! :cry: Pedig neki még kéne!!!!! :evil:
Az éjszakánk a szokásos sz@r volt. 1/2-9-től 12-ig aludt, utána óránként nyüszi, fészkelődés, stb... :evil:

KépKép
hene

Ibm! Gratu a jó éjszakához! :D

Lányok, nektek nem mondták, hogy a hozzátáplálás miatt máshogy kell szedni a Vigantolt?
Csak mert tegnap ugye szinte semmi tejet nem evett, hát nem adtam neki. Mert ugye az van ráírva, hogy csak kizárólagos anyatejes táplálás esetén. :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Muffin! Szívesen! :wink:
Vendég

Muffin, nekem is ilyen problémáim vannak a bőrömmel. Nekem a kezem szárad és reped ki annyira, hogy vérzik.
Flp termékeket ismered? Úgy néz ki nekem haszál belőle az egyik!

KépKép
hene

Kriszta, én úgy tudom a Vigantolt 1 éves korukig kell adni! Az nincs összefüggésben az anyatejjel, mert az D vitamin!

KépKép
hene

Hene, nálunk ugyanez van!
Mit csinálsz, amkor így nyüszörög?

Kép
Kép
patr

Adik neki inni, hasra vágom, és alszik tovább. De 1 óra múlva megint kezdi. Múltkor kipróbáltam, hogy adok neki enni, mivel ő már nem eszik éjszaka, ugyanezt csinálta, tehát nem éhes.
Azt mondja a védőnő, hogy ha majd napközben jobban kifárad éjszaka is jobban fog aludni! De már nagyon kivagyok tőle!

KépKép
hene

Kriszti! Köszi!
Az a Konakionra vonatkozik nem?
A Vigantól én is úgy tudom,hogy kell!

Köszi a kukis válaszokat! :wink:
Asszem majd néha próbálkozom. (ha engedi)

Kép

Kép
ibm

Patti!
Nem lehet a foga miatt? NEm piros az ínye?
20150601134430

Jelentem szeretjük a barackot is. :lol:
20150601134430

Viki, dehogynem! De attól még nem állapot, hogy óránként ébreszt!

Kép
Kép
patr

Lackó nem lett lázas? (az oltástól)

Kép
Kép
patr

Kriszti! A Vigantolt kell szedni! A konakiont nem kell mert K-vitamin van a tápszerben!

Viki! Ügyik vagytok!

Hene! Sajnálom a nem evést!
Vendég

Hu, tényleg. Összekevertem. Ezt jól elszúrtam. :oops: :cry:
Remélem nem lesz belőle baj.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára terek.krisztina 2008.11.20 10:51-kor.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Patti, én már kipróbáltam, hogy éjszaka mikor felébredt bekentem az inyét Dentinoxal. Semmi változás.

KépKép
hene

Babu, köszi az együttérzést!

KépKép
hene

Amikor ráérek senki nincs. A fiacskám meg felébredt! Na pá!

KépKép
hene

Hene! Vagyok..sunyiban...közben megy a tesz-vesz!

Patr! Ez is a bajom! Nem bírom apával megbeszélni, hogy mikor menjünk Pestre! Sosincs ideje! De ígérem, keresek egy napot és nem lesz apelláta!!! Pontosan hol lenne a tali? Csak a kalkuláció, tervezés szempontjából. Én egyáltalán nem ismerem Pestet és nem tudok A pontból B pontba elmenni!!!Kép

Nagyon jó lenne pedig egy kicsit kikapcsolódni! Jó lenne, ha sokan rá is érnétek! De kinézek egy napot és kész!!Kép

sz.andi

Patti!
Nem lett lázas, szerencsére. Kelhet simán a foga miatt többször. Sajnos.

Dundi úrfi elaludt. Köv. altatásnál sétálunk, mert nem bírja a benti létet. Sokkal jobban alszik, ha kint mászkálunk.
20150601134430

Párom dolgozik, felhívtam, azt mondta, hogy jövő hét utáni héten oké! Majd pontosítunk, megnézi hogy dolgozik, de megoldjuk!Kép

sz.andi

ez murphy!:)

Levi aki amugy 3 orat alszik delelott es Anna aki amugy masfelet, mindeketten ebren vooltak meg mielott hazaertunk volna:)
De nem esek panikba!
Levit megprobaltam visszaaltatni, semmi, szoval most megy az ismerkedes!
Max delutan hamarabb dolnek ki mindketten!

Tita: NE AGGODJ!
Es PIHENJ IS!!!!!!!!!!!kulonben irgum burgumm!
Vendég

Na, Lizy ma egy fél üveg alma-aszalt szilvár evett. Most meg megint egy sor szenvedés után elaludt végre.
Én nem értem miét alszik napközben ilyen nehezen. Aztán általában 20 perc után ébred is.

d.dodó

Tami!! Ott van Levi?? De aranyos vagy! El is felejtettem, hogy ma mennek Titiék! Ügyes vagy, meg tudod oldani! Képet csinálj róluk sunyiba!! :lol:

sz.andi

Tami!
Bébisintérkedsz? Kérünk képeket Leviről és Annáról!

Titikének nagy pusszantás!
20150601134430

Andi!
Örülök, akkor végre összehozzuk valahogy! Azon a héten a péntek nem jó!!

Akkor jövő hét utáni héten tali nálunk!!! Majd összeszervezzük, hogy mindenki (aki szeretne) el tudjon jönni! A Moszkva térig szívesen elmegyek azokért, akik nem tudnak kocsival jönni! Bár onnan meg egy busszal lehet hozzánk jönni.
És azon a héten jön a MIKULÁS! :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Kép
Kép
Kép
Kép

hat nem mondom erdeklodnek egymas irant :wink:
Vendég

Andici!
Ez nagyon egyszerre volt! Puszillak! Viki királynő hogy van?
20150601134430

Tami!
Nagy gáz nem lehet, ha még a géphez is tudtál ülni!! :lol:

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?