Sziasztok!
Köszi a sztorikat hiszti ügyben, kicsit megnyugodtam. Egyébként én is végigcsináltam már minden trükköt (oda nem figyelés, figyelemelterelés, előszobába zárás - csak másodpercekre!), de ha igazán bevadul, semmi nem működik, ahogy Pilla is írja. Sokszor hagyom dühöngeni, csak hát ugyebár van egy testvére is, aki lehet, hogy alszik, és nem szeretném, ha felébresztené, de sajna olyan is volt, hogy méregből hozzávágott egy könyvet Marci, de szerencsére az apján landolt, és csak onnan csúszott Simire. Úgyhogy nagyon kell vigyáznom, mert sokszor ön- és közveszélyes.
Majd kinövi, csak mindenki bírja ki addig ép ésszel és testtel.
A következetességgel van nálunk a legnagyobb gond, és tudom, hogy ez nagy hiba. Nem én nem vagyok az, hanem rajtam kívül mindenki! Még az apja is enged neki néha, hiába mondom, hogy Marci érdekében ne tegye, nem hallgat rám. A nagyik meg kifejezetten sz.nak rá arra, amit kérek, erről már ugyebár írtam eleget, nem ragozom. Kezdem úgy érezni, hogy szélmalomharcot vívok, és sajna ebben nincs támaszom. Így persze én vagyok a mumus Marci szemében.
A férjem mindig elhatározza, hogy innentől kemény lesz, aztán kampányszerűen az is, de másnap minden kezdődik előről.
Mali, Pilla,
nagyon szépek a képek! A torták is nagyon tetszenek!!! Látszik, hogy mindkét gyerkőc nagyon jól érezte magát!
Giga,
örülök, hogy Lili nem bárányhimlős! Egyébként be van oltva ellene?
Mali,
gondolom, hogy meglepődtél Dani kijelentésén! Drukkolok! Az idegen dokitól meg ne félj, ugyebár nekem sem a sajátom volt ott, és semmi hátrányom nem lett ebből. Szülésznőd van? Nyugi, én is iszonyatosan vizesedtem, de nekem sem volt semmi gond a vérnyomásommal! A lábam akkora volt, hogy semmilyen cipőmbe nem tudtam beletenni, szerencsére nyár volt, a kertben a férjem szandálját hordtam, egyébként meg egy vietnami papucsot, mert csak abba ment bele a lábam.
Katica,
jaj, ne írj ilyen szomorú dolgokat, annyira megviselnek! Épp elég volt Botika harca....
Olyan szörnyű dolgok történnek, és annyira igazságtalanul! Persze a hiper-szemét emberek meg élnek ezer évig egészségesen!
Tiop????
Lányok, ti már megkezdtétek az ajándékbeszerzést Karácsonyra? Én már 90%-ban túlvagyok rajta, gyerekeknek minden megvan, férjemmel nagy romantikusan egy UPC-bekötést és antivírus-frissítést "veszünk" egymásnak (mindig "meglep" ilyen szép dolgokkal!), már csak az ősök vannak hátra, de nekik nem veszek, hanem hagyományosan Marci- és Simi-videót csinálok. Tegnapelőtt voltam Ikeában, ott hagytam a Gyed-em felét
, de olyan szép dolgokat vettem! Főleg ünnepi díszeket - asztalterítőt, tányérokat, gyertyát, gyertyatartót stb...