Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a jókívánságokat!Már tegnap hazajöttünk de mostanában nem lesz már annyi időm netezni,mint eddig!Mi jól vagyunk Szonja nagyon jó kislány,sok tejcim van,Hanna imádja a kishugát és teljesen nagylány lett,amíg nem voltam itthon és ezt persze az én kedves férjemnek köszönhetek,akit nagyon-nagyon SZERETEK :D :D :D :D :D Majd ha lesz időm rakok fel képeket is! :D Mindenkinek puszi! :D

Kép

Kép
melcsi82

Sziasztok!

Ma voltam védőnőnél! +7,5 kiló eddig, ő teljesen normálisnak találta a súlyom! Decemberbe nem is kell hozzá mennem, majd ő jön hozzánk január elején, még egy szülés előtti látogatásra!
Odaadta a gyerekorvos elérhetőségeit is, de január elején ráérek még felhívni! Megkérdeztem milyen márkájú babaápolási szereket ajánl, első körbe azt mondta hogy a patikai szereket használjuk!
Fel is írta a fürdető, a popsikenőcs nevét, és a köldökcsonkápoláshoz szükséges alkoholt! Hát mondta hogy a fürdetőkrémet azt nem szokták szeretni az anyukák, az állaga miatt! :? Azt ajánlotta, ha meleg vízbe feloldom, és beletöltöm egy folyékonyszappan adagolóba és onnan mindig tudom adagolni a fürdetéshez, szerinte ez a legjobb módszer! És ha száraz lesz Bencus bőre, akkor a bőrére használhatom a krémet, mint testápolót!

És most jön a szülésznő, mert délután nála is jártunk! :)
Ő már soknak találta a súlygyarapodásomat :? , így ő azt mondta, hogy figyeljek az étkezésre, kerüljem a péksütiket, a kenyeret, krumplit, rizst, édességet, sütit, sok sovány húst egyek, zöldségkörettel, gyümölcs, zöldség, joghurt, túró!
Azt mondta, hogy nem nagyon kéne 10 kiló súlytöbblet fölé mennem! :roll:
Amúgy nagyon rendes nő, megmutatta a kórházba hogy mi merre van, és január elejétől szülésfelkészítőre fogunk hozzá járni! :)
A kórház is nagyon szimpatikus! :)

Encike: Gratuálok a lánykához, örülök, hogy minden ok volt az uh-n! Képet nem tudsz felrakni!? :lol:

Melcsi: Örülök, hogy ilyen jól fogadta Hanna a hugicát, gondoltam hogy így lesz! :)
Várjuk a képeket! :lol:
zsu83

De kaptam képeket!
Benn volt az egész család és az uh-s néninek megteteszettek a csajok, hogy milyen szépek és ők is kaptak a kistesorol képet!
Jol jártam, mert 1-et fizettem, 2-t kaptam.
Majd felteszem.

Zsu!
A szülésznővel ne foglalkozz, mert szerintem tök jo a sulyod!

Amit a védőnő mondott fürdetö, tényleg fura az állaga, de én is meleg vizbe feloldom és igy jobb. Mái napig ezt használjuk. Sőt, hogy krémesebb legyen glicerint kevertetek a hidrofilbe.
encike 2

Encike: Akkor tényleg jól jártatok! :lol:
Várjuk a képet! :D
Hát igazából én se értettem, miért problémázik a súlyom miatt! És ha 10 kiló fölé megyek akkor nehezebb lesz a szülés, vagy nem tudom!? :roll:
zsu83

Zsu: a 10kg nem sok. nem tudom miért problémázik hisz vana ki 30kg is hizik. Persze az már sok de a 10 szerintem nem mérvadó hisz alkati dolog is.
Nekem a gyógyszertári krém nem vált be én nem is használtam. Kétszer próbáltam de nem sok sikerrel.
Én sima Johnson- os fürdetővel fürdettem és semmi baja nem lett a lányomnak.

melcsi: Örülök, hoyg jöttél. Majd képet kérünk ám . :)

Kép
csucsu05

Csucsu: Én se értem miért ne mehetnék 10 kiló fölé akár, és ha 12-t hízok az már rossz! Ennek örömére ma roston sült csirke lesz nálunk párolt zöldséggel! :D
Hát sokan panaszkodnak erre a gyógyszertári fürdetőkrémre, kipróbáljuk, ha nem válik be, akkor tuti, hogy én is áttérek másra!

Viszont egyvalamit nem kérdeztem meg a védőnőtöl, hogy milyen márkájú popsitörlőt ajánl!? Tapasztalt anyukák ti milyet használtok, használtatok? :)
zsu83

Zsu: Én mindegyiket kipróbáltam. Nekem egyértelműen a Nivea jött be. Talán az is a legdrágább de tényleg jó. a pampers is jó de a Nivea jobb. Volt Johnson is meg Gabi meg szinte minden. Ez tényleg izlés kérdése. Nekem a Nivea azért vált be mert jó nedves volt és az is maradt bármennyit nyitogattam a dobozt. De úgyis kipróbálod majd az összeset :)
ja egyzser vettünk tescosat na az hulla vékony és nem is nedves.

Kép
csucsu05

Pl pelusból nekem a Pampers vált be. De más egy lánynak meg egy fiúnak a pelus. A fiúk nem pisilnek anynit mellé. Libero nekem nem tetszett de nem tudom megmondani miért. Nekem a pampers sosem ázott át.

Kép
csucsu05

Csucsu, köszönöm az infót, akkor majd végigpróbálgatjuk őket! Pont az előbb beszéltem a barátnőmmel, ő is a Niveásat ajánlotta, neki is az vált be legjobban! :)
zsu83

zsu az a gyógyszertári fürdető eg y nagy sz..r..nekem még mindíg megvan ..nem használtam.. :roll:
,elcsi!!!!!nagyon várjuk ám a képeket!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát nekem csak ez a fürdető a legjobb, mivel érzékeny a bőrük. A Jonsontol tiszta kiütéses lett.
Pelusba nekem is a Pampers jött be, törlőkendője is jo, de abbol viszont Jonsont használtam.
Én is probáltam a Tescosat, de milyen büdös volt!!!
encike 2

Hát szerintem majd mindenből végigpróbáljuk az összeset! :roll: :D
zsu83

zsu azért vigyázz a probálgatással.... :)
nekünk pelenkába a liberó vált be.....törlőkendő meg hol niveás hol meg pampers volt de az utobbi iszonyat büdös..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: ha megvan a fürdető krémed akkor az már le is járt:)

Kép
csucsu05

tudom..már nem is használnám fel..csak nem tudom hol van..amugy kuka lesz...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na döntöttem a közvéleménykutatásom :D eredménye: Először pelenkából Liberó, popsitörlőből Nivea! :)
zsu83

zsu hidd el jol döntötél!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Remélem! :wink: :D
Hogy megy a suli Nita?
zsu83

megyeget..csak hülyeségeket tanítanak..pl:anatomiát..semmi köze a műkörömépítéshez... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Az anatómiát a barátnőm is utálta :? , ő is ilyen tanfolyamot végzett!
zsu83

na legalább nem vagyok egyedűl! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Úgy fáj a derekam! :? Már az éjszakai alvás is egyre nehezebb, ha oldalt fekszek, akkor Bencus balhézik, ha a hátamon, akkor meg a derekam fájdul meg! :?
zsu83

zsu ez már csak rosszabb lesz! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De megéri! :lol:
zsu83

bizony!!!!!!!!!!!minden rosszat megér!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: én anatómiából érettségiztem is:)

Kép
csucsu05

Csucsu, azért az kemény lehetett, anatómiából érettségizni! :roll:
zsu83

Zsu: meg fizikából pl:) Mi nem matekból hanem fizikából érettségiztünk. Azóta szerintem már az Eü ben is matekból kell.

Kép
csucsu05

csucsu :)
tényleg nem lehetett könnyű érettségizni belőle. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Van nehezebb dolog is. Az egyetemen még húzosabb.
Pont most filoztunk lehet még elkezdem az Eü Főiskolát. Apukám is az első diplomáját későn kezdte. SZóval lehet belevágok. Tamás azt mondta hogy mellettem áll. nekem régi vágyam amúgy csak amikor mehettem volna meghalt apukám. De megértem már rá. Igaz az anatómia meg a latin nehéz de ez van.

Kép
csucsu05

Hú Csucsu, akkor inkább a matek!
Én meg közgazdaságtanból érettségiztem, na az is egy jó tárgy!
zsu83

csucsu akkor hajrá!!!!!!!!!!
szerintem is vágj bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu, csatlakozom Nitához, vágj bele! :wink: :D
zsu83

:lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ma is éjszakás apa :cry: , de aztán itthon lesz! :lol:
zsu83

zsu az a jo ha otthon lesz!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na megyek, beáztatom magam egy kád vízbe! :D
Még később benézek! :)
zsu83

Zsu: Áztatod magad? Kismamiknak tusolni szabad. legelábbis nekem nem ajálotta doki anno a fürdést csak a tusolást.

Kép
csucsu05

lehet áztatni a kismamának magát ameddig nincs nyitva a méhszáj.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én úgy tudtam, hogy be lehet ülni kádba, max. 37 fokos vízbe! :roll: Valahol olvastam!
Hetente 2-3-szor szoktam beülni kádba! Szerintetek inkább csak tusoljak? :roll:
zsu83

zsu nyugodtan fürödj amíg nincs kinyílva a méhszájad!mert onnantol viszont tényleg csak tusolni szabad!
ezt nekem a szűlásznőm mondta még... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nita! :D

Lassan megyünk aludni, bár Bencus nem igazán szeretne aludni, kedzi a műsort! :roll:

Jó éjt!
zsu83

zsu szivesen! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, Zsu: ahogy ti tudjátok. De nekem a dokim mondta hogy ne fürödjön egy kismama. Bocsi de én hiszek neki. Hisz gondolj bele a kosz ami egész nap ránk tapad mi abban ücsörgünk. De midnenki ahogy érzi. Én csak azt írtam amit én tudtam tudok és amit az én akkori főorvosom javasolt. nekem is volt ismerősőm végig fürdőtt. De mindenki tudja mi a jó.
Én ha belegondolok normális ha tusolunk. Nem azért nem fürödhetsz mert a méhszáj niytva vagy zárva van. Hisz ha nyitva akkor te már régen kórházba pihiznél. Hanem mert fertőzések gyulladások jöhetnek elő. ami ugye a babának nem tesz jót. Koraszülés stb...
Bocsi ha leirtam az én véleményem nem muszáj figylemebe venni.

Kép
csucsu05

Ja és azt nem irtam sok dokiis másképpen vélekedik. van aki azt mondja akár uszodába is lehet menni a 36hétig.
Én nem mennék oda meg pláne.
Van ismersőm aki porul járt.

Na de nem is érdekes ez hisz mindnekinek a saját maga dokijának kell hinnie. Hisz ha nem hiszünk akkor nem is bízunk. :)

Kép
csucsu05

Én csak tusolok, régebben is ritkábban fürödtem, sokkal hamarabb felfrissülök!

Ti mit süttök-főztök Karácsonyra?
encike 2

encike én tuti csinálok töltöttképosztát sokat!!!!!!meg marcipánnal töltött kalácsot!egyenlőre ennyi a többin még gondolkodom! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike: Halászlé, újházi tyúkhúsleves , töltött kááposzta, rántott hal, és tejszines fokhagymás pukykamell lesz. desszert: Méteres torta és zserbó.
Minden évben ez nálunk a menű.

Kép
csucsu05

Sziasztok megjöttem a dokitól

háát mint a síkság a fájásgörbém. Mint ha a tegnap esti 5 perceseim nem is letek volna.

minden nap kellene mennem mától de az uzsokiba csak szombaton meg vasárnap megyek és a dokival megbizniszeltem hogy holnap nem mennék a nyírőbe hanem csak ide az sztk-ba. Mondta hogy okkés csak hívjam fel utána.

így a hétfőt is megdumizom vele sztk-ilag és kedden visznek kocsival de viszont lehet szerdán vagy csütörtökön befekvés. sőőt tutira ha addig semmi.

zsu én 45 fokosba szoktam beleüllni :lol: :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera: bátor vagy a 45fokos vizben:)
Célegyenesben vagy már ezt fél lábbal is kibirod!!

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?