Sziasztok!
Ma voltam védőnőnél! +7,5 kiló eddig, ő teljesen normálisnak találta a súlyom! Decemberbe nem is kell hozzá mennem, majd ő jön hozzánk január elején, még egy szülés előtti látogatásra!
Odaadta a gyerekorvos elérhetőségeit is, de január elején ráérek még felhívni! Megkérdeztem milyen márkájú babaápolási szereket ajánl, első körbe azt mondta hogy a patikai szereket használjuk!
Fel is írta a fürdető, a popsikenőcs nevét, és a köldökcsonkápoláshoz szükséges alkoholt! Hát mondta hogy a fürdetőkrémet azt nem szokták szeretni az anyukák, az állaga miatt!
Azt ajánlotta, ha meleg vízbe feloldom, és beletöltöm egy folyékonyszappan adagolóba és onnan mindig tudom adagolni a fürdetéshez, szerinte ez a legjobb módszer! És ha száraz lesz Bencus bőre, akkor a bőrére használhatom a krémet, mint testápolót!
És most jön a szülésznő, mert délután nála is jártunk!
Ő már soknak találta a súlygyarapodásomat
, így ő azt mondta, hogy figyeljek az étkezésre, kerüljem a péksütiket, a kenyeret, krumplit, rizst, édességet, sütit, sok sovány húst egyek, zöldségkörettel, gyümölcs, zöldség, joghurt, túró!
Azt mondta, hogy nem nagyon kéne 10 kiló súlytöbblet fölé mennem!
Amúgy nagyon rendes nő, megmutatta a kórházba hogy mi merre van, és január elejétől szülésfelkészítőre fogunk hozzá járni!
A kórház is nagyon szimpatikus!
Encike: Gratuálok a lánykához, örülök, hogy minden ok volt az uh-n! Képet nem tudsz felrakni!?
Melcsi: Örülök, hogy ilyen jól fogadta Hanna a hugicát, gondoltam hogy így lesz!
Várjuk a képeket!