tamara, szerintem én is tudok összeszedni párat ami nem kimondottan fiús.
majd szétnézek. Holnap úgyis járok 14. ker felé.
ronix, én sem hagynám annyiban a dolgot! Bár a tanár a felelős, azért én a másik oldalról is látom a dolgot. A legfőbb gond azzal van, hogy otthonról mit hoznak a gyerekek. Valószínű ez a gyerek akkor sem fogja vissza magát, ha a tanár ott van. Ettől függetlenül nem hagyhatta volna őket magukra. Nekem volt egy olyan esetem, hogy órán az egyik gyerek felállt, odament a másikhoz és eltörte a kezét mert a pad éléhez vágta. Én voltam a felelős? Valahol igen, mert én voltam ott a felnőtt. De mégsem éreztem magam annak, hiszen fél másodperc alatt történt, és az a gyerek otthonról hozta az agresszivitást. Úgyhogy én nem feltétlen csak a tanárra húznám a dolgot. Szerintem sokkal felháborítóbb, hogy a polgármester úgy áll hozzá, hogy intézzétek el csendben. Igenis elő kell venni azt a tanárt, de elő kell venni a gyereket is szülőstül!!!
villanyszámla. Csajok, tényleg nem hülyeség az energiatakarékos dolgokat megvenni. Nekünk a házban az összes izzó az, a mosógép, mosogatógép, hűtő, sütő is az. A főzőlapom indukciós, aminél elvileg nincs is takarékosabb. És meg is látszik a villanyszámlán. (ja és mániákusan lekapcsolunk mindig minden villanyt, és általában ki is húzzuk a berendezéseket, hogy még készenlétben se legyenek, mert az is fogyaszt). Így tavaly kijött másfél évi villanyszámla (fél év amíg még nem laktunk itt, de a felújítások folytak és ahhoz is kellett áram, meg egy év úgy hogy már itt laktunk és úgy volt 46000, pedig előtte egy fillért sem fizettünk. Úgyhogy szerintem váltsatok ti is minimum energiatakarékos izzókra és ha bármilyen gépet venni kell, még ha kicsit drágább is, vegyétek meg a takarékost...
marcsi, a felvett összeg meg valószínű azért lett most több, mert gondolom deviza alapú, és akkor x ft volt egy frank pl. most meg ezerrel felment az ára. Úgyhogy te hiába fizetted forintban idáig, ők a devizát veszik alapul...
emlékeztek hogy pár hónapja volt egy esetem a postával, hogy eltűnt egy csomagom amerikából? nem is lett meg. Viszont most nagyon úgy néz ki, hogy eltűnt mégegy... Amire nagyon mérges lennék mert abban viszont egy csomó olyan dolog volt, amire már nagyon vártam és volt közte olyan is ami nem volt olcsó. Úgyhogy most nagyon remélem hogy ez legalább meglesz. Ha nem, nem tudom mit csinálok, de tuti nagyon ideges leszek.
na most megyek én is dolgomra. lemondtam a délutáni óráimat, nem akartam szivatni szegény gyereket mert kicsit nyűgi volt, ugyanis délelőtt nem tudott aludni pedig mindig szokott. És jól is döntöttem, mert hazaértünk, evett és most alszik.