Új privát üzeneted érkezett!

na, mérgemben jól egy mondatba fűztem Léna szájpenészét meg a kutyátokat, Ronix
de értitek
... bocseszka, elborult az agyam a kartöréstől.

KépKép
szkagi

Bencusnak jobbulást!

Köszönöm a részvétet, sajnos ki kell fizetni!
Ági, nem diktálunk, átalányt számolnak mindig az előző év alapján!
Tavaly kevés lett, annak alapján számolták az ideit. Viszont úgye akkor laktunk itt összesen hárman, aztán hirtelen sokan lettünk! Gondolom ettől nőtt meg főleg a fogyasztás. Sokkal többet megy a mosógép, a vasaló, stb.
De valamit ki kell találni, hogy ne legyen ennyi a számla! Lassan csak a rezsire keresünk! :cry:

Kép
Kép
patr

Pati - nagyon sajnáom a számlát, ez tényleg durva, de hát mosni, vasalni, világítani kell... viszont az árakat nem tudom hová nyomják már fel ennyire, azért ez nem normális dolog! Ilyenkor mindig felhúzom magam hogy a fizetések bezzeg nem nőnek bakker! :evil: Mi is jártunk így egyébként, ezért én aztán fel is emeltettem az átalányt mert nem akartam mégegyszer megszívni.

Ronix - teljesen egyetértek a többiekkel, ezt nem szabad csendben elintézni!!! Az egészben az a legfelháborítóbb hogy egy vezető beosztásban lévő személy kéri ezt tőled! Gusztustalan!!! :x :evil:

Vidokata - eddig még nem adtam Nórinak olyan almalevet mert senki sem írta hogy lehet... 8) De megkóstoltam a Hippeset és ugyanolyan tömény az is. Szóval szerintem fogok adni neki. Viszont ez a vízzel hígítás nem rossz ötlet! :wink:
Nagyon jók a Dóri fotók!! :D :D Nem gondoltam hogy neki is ki fog hullani a haja. Nórinak már alig van pár szál a hosszúból, ráadásul legújabb szokása hogy szopi + elalvás közben tépi hátul magának ahogy bírja :shock: . Ne tudd meg mennyi marad a markában! Állandóan mosom a kezét mert másképp ki se tudom szedni belőle :roll: De már sűrűsödik a pici rövid hajacskája, bizti Dórinak is így lesz majd! :)
Okés, akkor remélem hozzánk is jöttök majd talira! Egyébként Újpestról egész könnyen ide lehet jutni bkv-val is, pont 1 óra az út :D (rengeteget ingáztam amikor már megvettük ezt a lakást, ment a felújítás de még ott laktunk Újpesten)

Ami - Áron baba gyönyörű még mindig! Szerintem hosszabb a haja mint bármelyik csajnak itt! Nem semmi!!! :D :D
Vendég

Új babakocsi csörgő, ha érdekel valakit. 1 Ft-nál jár és 6 óra van még hátra:

http://www.vatera.hu/babacsorgo_babakoc ... 27013.html
Vendég

Patr pü. ment.
Sajnálom a villányszámlád.jó nagy marhaság ez az átalányfizetés,de nálunk is így van.

Ronix sajnálom a fiadat.Ezt ne hagyjátok annyiban.és még lénádnak is a szájpenész hozzá.na meg a kutyusotok is.borzalmas emberek vannak :wink: :wink:

Kép
csugi

Sziasztok!

Mire visszaolvasok, Brúnó hív, most is csak gyorsan reagálok, amire emlékszem!

Kike, VKata! Isten éltessen Benneteket, névnaposok! VKata, Dórikád igazi szépség!

Véda! Lilukádat, szépséges kislányodat is Isten éltesse, nagyon boldog szülinapot neki!

Bencuri! Kisfiadnak gyors gyógyulást!

Ronix! Teljes mértékig egyetértek Szkagival, ne hagyd annyiban a dolgot! Az ilyen esetekből szokott riportot csinálni a Fókusz, Aktív....

Mennem kell, oáááááááááááá van! :)

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Viki - elküldenéd nekem lécca priviben a jogásznyelvre fordított gyerekdalokat amit vmelyik nap bemásoltál ide?!? Elfelejtettem lementeni és már vagy 20 perce próbálom visszakeresni de nem találom! :twisted: 8) Köszike!
Vendég

Szly!
Rolkó hogy van? Javult?

Dundi lenyomott 2 óra csucsut és vigyorogva ébredt. Most a pénzes játékot nézi az Rtl-en, és vidáman durrogtat. 4 körül megyünk szurira.
20150601134430

Verus!
Visszakeresem, és átküldöm.
20150601134430

Ronix! Ezt tényleg ne hagyd annyiban! Ez felháborító!

Fú, ezeket a magas számlákat nagyon sajnálom!

Levi még mindig nem akar enni. :? Már kínomban odaadtam neki a tegnap összegyűjtött tejet. Azt megitta. Kicsivel több, mint 100ml volt.
Azóta volt kaka és pisi is bőven, de mégis aggódok, hogy mi van?!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

VAgyok en is, csak nem volt net eddig, mert elvagtak valami vezeteket.
Delelott mondjuk amugy is varosban voltunk, vettem par karacsonyi ajandekot( konyveket) meg turiztunk picit( sikeres volt mert a fo cel papanak jogguing volt es szuper niket talaltam 1200ert :P ). Aztan igyhogy nem volt net, foztem mostam, Annaval jatszottunk, olvastam( az egyik ajandekkonyvet elkezdtem :oops: ).

Ronix: nagyon durva!!!!!!!!!!!!Amugy mindenkivel egyet ertek: NE HAGYD annyiba! A minimum, hogy a biztosito fizet, de igaz a tanar elleni fegyelmi is! Lazan! Nekunk is ilyen volt a tesi tanarunk, benn ult, mig mi kinn voltunk...Az ilyen azt is megerdemelne, hogykitegyek a szuret!

Kike: boldog nevnapot!

masra nem igen emlekszem :oops:
Vendég

Tita: akkor holnap jon Levi? Esetleg a stadionokhoz kimenjek ele?
Ha 10kor indultok es mi is, akkor a stadionnal atveszem, es mar fordulhatsz is vissza.
Aztan delutan valamikor jossz erte.
Vendég

MAV?????????????????????????Metre jarsz? Konyvet megkaptad?
Vendég

Zsuzsi köszi átadom neki, h gyógyuljon meg!

Anyjuk nagyon ügyi vagy, h ilyen jó szabadidőt találtál párodnak! :D
bencuri

Patti neked is köszi!

Tényleg Zsuzska mit szólt amiket neki irtunk a hajpántról? vagy nem mondtad neki?
bencuri

Igen igen VKata: szoval ha nem tudsz, akarsz sok penzert "szupi" melegitot venni, ugorj be egy turiba, ezer alatt talalsz tok jot! en egy turanacit vettem magamnak 900ert! Szupi jo!
Neztem is Neked is, de nem tudom tetszett e volna neked! Egy bordo mexx macinaci volt, asszem az is 900ert.

Nem akarok pofatlan lenni, de nincs olyan Budapesti kislany, aki mar a 62es meretet nem hirdja es tudna Annanak kolcson adni 1-2 rugit, nacit, vagy kisfolsot?
Valahogy annyira nincs ebbeol a meretbol nekunk. Ma neztem a turiban de csak egy kisnadragot sikerult.
Nem arrol van szo hogy semmi nincs, de amilyen utemben mostansag hasznalja lanykam a dolgait, nem igen van valtas.Boltba meg most nem vehetek:(
Vendég

Anyjuk!
írtam privit!
más téma :wink:

Kép
kimma

Anyjuk!
megkaptam,koszi szepen!
miert nem nezel ruhat teszveszen? sok jo van es eleg olcsok is.
ruhicsomiban sztem megeri.
Vendég

sziasztok, anyós nemrég ment el, nagyon jól nyomta, megint van 3 napra ebéd. Olyan rendes, tényleg szeretem, néztük az ablakból ahogy jött, kissé döcögve, fáj a háta, lába és mégis jön. Adél úgy szereti, mindig vigyorog rá. Biztos ezért is jön :)

Adél délelőtt keveset aludt,most is irtó éberen nyomja másfél órája, szerintem a hidegfront. Sajnálom szegényt, mert így nem tudja jól kipihenni magát...

Pati én is szeretnék 68as rugit, de ujjasat! Tényleg akkor ok lenne a péntek? Mert ott megnézhetném...

Véda, mi az hogy Csabi kinőtte a babakocsis alvást? Köszi a képet, Adélnak megmutatom!
Boldog szülinap Lillunak!

Rolinak jobbulást! Hogy van most Szilvi?

Orsi, köszi a sok könyvajánlatot apának már fel is írtam, de a gyerekkönyvre már nem emlékszem....Pedig könyveket szeretnék Adélnak különben mindene megvan és játékot is egy csomót kaptunk ajándékba...

Kata, Dóri szépséges. Szerintem nagyon hasonlít Zsoltra. De a lányok már csak ilyenek, Adél is tiszta apja...

Roni, ez nagyon durva!!!! Tényleg beszélned kellene az igazgatóval. Szájpenészre gyógyszer, fertőtlenítgetés,
Jobbulást a gyerekeknek!

Tamara én adok! Ha felébredt megnézem mi van, de tutira tudok adni, mi már kezdjük a 68-ast...
Hol van olyan turi ahol melegítő is van? Én is elmennék...nem megyünk együtt valamikor?

Kép
andkata

Kata: en az astorian voltam, de van tobb helyen is ilyen tui, en meg a fovamternel tudom ugyan ezt, nem tudom milyen ceg, sarga papiron vannak az arak. Minden nap uj aru es szerintem megfizetheto.
Jajj nagyon megkszonom ha tudunk koolcson kapni! Nem kell sok, tenyleg csak 1-2 , csak az ilyen szitukra mikor igy megcsappan a mi keszletunk.
Nem tudom ki mennyire oltozteti be otthonra agyerkocot, de en eleg retegesen, mert tok ossze vissza megy a futes:(
es hat mire osszegyulne egy adagnyi mosas, mar nincs mit folvegyen.
Meg csinije van, de ilyen itthonka szeru nincs.
de akkor megkoszonom Kata! Szerintem csak par hetig fog kelleni mar a 62es.
Vendég

tamara, szerintem én is tudok összeszedni párat ami nem kimondottan fiús. :) majd szétnézek. Holnap úgyis járok 14. ker felé. :)

ronix, én sem hagynám annyiban a dolgot! Bár a tanár a felelős, azért én a másik oldalról is látom a dolgot. A legfőbb gond azzal van, hogy otthonról mit hoznak a gyerekek. Valószínű ez a gyerek akkor sem fogja vissza magát, ha a tanár ott van. Ettől függetlenül nem hagyhatta volna őket magukra. Nekem volt egy olyan esetem, hogy órán az egyik gyerek felállt, odament a másikhoz és eltörte a kezét mert a pad éléhez vágta. Én voltam a felelős? Valahol igen, mert én voltam ott a felnőtt. De mégsem éreztem magam annak, hiszen fél másodperc alatt történt, és az a gyerek otthonról hozta az agresszivitást. Úgyhogy én nem feltétlen csak a tanárra húznám a dolgot. Szerintem sokkal felháborítóbb, hogy a polgármester úgy áll hozzá, hogy intézzétek el csendben. Igenis elő kell venni azt a tanárt, de elő kell venni a gyereket is szülőstül!!!

villanyszámla. Csajok, tényleg nem hülyeség az energiatakarékos dolgokat megvenni. Nekünk a házban az összes izzó az, a mosógép, mosogatógép, hűtő, sütő is az. A főzőlapom indukciós, aminél elvileg nincs is takarékosabb. És meg is látszik a villanyszámlán. (ja és mániákusan lekapcsolunk mindig minden villanyt, és általában ki is húzzuk a berendezéseket, hogy még készenlétben se legyenek, mert az is fogyaszt). Így tavaly kijött másfél évi villanyszámla (fél év amíg még nem laktunk itt, de a felújítások folytak és ahhoz is kellett áram, meg egy év úgy hogy már itt laktunk és úgy volt 46000, pedig előtte egy fillért sem fizettünk. Úgyhogy szerintem váltsatok ti is minimum energiatakarékos izzókra és ha bármilyen gépet venni kell, még ha kicsit drágább is, vegyétek meg a takarékost...
marcsi, a felvett összeg meg valószínű azért lett most több, mert gondolom deviza alapú, és akkor x ft volt egy frank pl. most meg ezerrel felment az ára. Úgyhogy te hiába fizetted forintban idáig, ők a devizát veszik alapul...
emlékeztek hogy pár hónapja volt egy esetem a postával, hogy eltűnt egy csomagom amerikából? nem is lett meg. Viszont most nagyon úgy néz ki, hogy eltűnt mégegy... Amire nagyon mérges lennék mert abban viszont egy csomó olyan dolog volt, amire már nagyon vártam és volt közte olyan is ami nem volt olcsó. Úgyhogy most nagyon remélem hogy ez legalább meglesz. Ha nem, nem tudom mit csinálok, de tuti nagyon ideges leszek.
na most megyek én is dolgomra. lemondtam a délutáni óráimat, nem akartam szivatni szegény gyereket mert kicsit nyűgi volt, ugyanis délelőtt nem tudott aludni pedig mindig szokott. És jól is döntöttem, mert hazaértünk, evett és most alszik. :)

KépKép
muffin

hú csajok, most fejtem, de úgy érzem mindjárt leszakadnak a bimbók... miért van az, hogy ha már egyszer hozzászokott az ember melle, hogy időszakosan tök érzékeny lesz megint? nagyon rossz...

KépKép
muffin

Kép apával teljes a bizalom :)

Kép az új textilkönyvemmel- Köszi Julcsi!

Én egy ilyen baba vagyok mostanság:
Kép Kép Kép

Kép haver éppen puszit készül nekem adni...
Kép adhatnád gyorsabban is...

Kép ezt szólom az öltözéshez!

Kép
andkata

AKata!
gyönyörűséges Adél :P :wink:

Kép
kimma

ja a hétvégéről...Ezt az elejére akartam...

Kép
andkata

Evelin, nekem is szokott néha fájni a mellbimbóm...
Nagyon rossz, szóval megértem...

Hogyhogy nem aludt a kis hétalvó délelőtt? Jártatok valahol?

Kép
andkata

Adél nagyon szép! :)

Kép
dittke

Kata, most jónak tűnik a péntek, csak nekem még mindig az odáig való vezetés okoz gondot!És hát oda azért mégsem vinném magammal Szabolcsot, hiába lesz szabadságon.
Tami, nekünk is van kinőtt 62-es, mi már el is felejtettük, hogy valaha volt! bőven a 74-es jó most.
Tuti van, a mi nem kimondottan fiús!

Csugi, postázzam a bodykat?

Evelin, az összes izzónk energia takarékos! Na jó nem az összes, de elég sok!

Kép
Kép
patr

Muffin: koszonom elore is!
Nincs bajom a fius dogokkal sem, van nekunk is!

Adel gyonyoruseges! Es olyan jo, hogyilyen vidam!
Multkor Aleko is mondta hogy o annak orul a legjobban hogy Anna ilyen kis vidam. Es tenyleg, a legnagyobb nyuglodeseben is ki tud preselni magabol egy mosolyt, nekem meg persze konnybe labad a szemem.
Tenyleg babaknak tud konnybe labadni a szeme nem sirastol?
Mert en Annan mintha neha azt latnam, hoyg nez ram, es "meghatodik"( vagy csak bemeselem magamnak?) :oops:
Anna tovabbra sem tud kanallal enni:(
Oke nem eroszak meg ilyenek, de nem ertem miert nem haladunk.
Vagy mokakent fogja fel, vagy duhos lesz, ma egy falat se csuszott le.

Mikor lesz Orsi tali?

Penteken kb hanyan leszunk?
ha a foldre le is fekvos feladatot csinalun kb hanyan ferunk el?
Kata? Tita? Wera? Vagy ki az aki ha jon nem szeretne tornazni?
Csak mert nezek feladatokat.
Legyen ugy, hogy osszeallitok egy 30 perces feladatsort, es azt csinaljuk? Vagy vigyem a dvdt es arrol nezzuk?
es a babas legyen vagy a sima baba nelkuli, de szoptatas mellett is csinalhato?
Vendég

Mi mennénk!
és tornáznék.

Tamara akkor viszem a tápot és ruhát is...

Kép
andkata

Kata: nagyon koszonom!
es tornara "kivansagod" van?
Meg enekre/ mondokara?
Meg etelre?
Vendég

Miért főzni is fogunk? :)
Mindegy csak tejmentes legyen!

torna mindegy mozgasson!

Mit vigyek?

Te babakocsival jössz?

Kép
andkata

Andi!!??

Kép
Kép
patr

nem kendovel megyunk szerintem.
de nem tudom meg, mert akkor meg rajtam alszik, es nem tudok tornazni.
ha nem esik akkor kocsival megprobalom.

tenyleg Tita a keletinel honnan indul a 30as?

HAt igen valamit eszunk is, multkor sali volt sultkrumplival es retes.
legyen most a Milanoi?Az percek alatt megvan!
Vendég

Sziasztok!

visszaolvastam de én nem tudom a lépést tartani...

ronix: te szegény, tényeg csőstül jön ha jön ....

viki: Lackóval minden oké? nincs láz?? egy oltást kapott?

olyan szívesen mennék a talira és tornáznék is ,de Zsöminek piros a torka és nem akarom hogy bárki is elkapja... (illetve ha szívesen látnátok egyáltalán a talin :oops: )

Adél : http://szbea15.uw.hu/smiley0%20(11).gif
kiváncsi vagyok sikerü-e a smile?

ma sétáltunk együtt Orsival! Emma olyan tündérke- kis vigyori!!

Kép
mancsi76

Sziasztok!

Patr! A kinek magasabb a villanyszámla hátralékát te nyerted, nekünk csak 84000 ft. A héten be kell fizetnem! :cry:

Köszönöm mindenkinek! Rolinak még mindig megy a hasa. Két smectát már bevágott. Már pelenkát adtam rá, mert szegénykém mire szólt, mindig bement a kaki! Hőemelkedése van. Kúpot nem adok neki, mert szerintem kijönne. Panadolt kap. Meg minden kaki után szigorú ivás! Nem annyira tetszik neki, de muszáj!

Nagyon szép babákat láttam, nem merek felsorolni! De tényleg tündériek!

Szerencsére Jázmin egy angyal! Mindig így van, ha Roli beteg, Jázmin olyan, mintha itt sem lenne! Alszik éjjel! Nappal nem nyűgi, csak ha álmos vagy éhes! Eljátszik a szőnyegen! Imádom őket!

Szerencsére apa most jött haza! Mostanában ez már nagoyn korainak számít!

Kép
szly27

áááá nem sikerült a smyile! mit kell csinálni??? HELP !!!

Kép
mancsi76

Ronix!Sajnálom a bajokat és tanár ügyben Muffinnal értek egyet!

Kép
szly27

Mancsi! Jobb egérrel rákattintasz a smileyra, TULAJDONSÁGOK, HELY:ezt Másolás, itt a babán katt a KÉPre, utána beillesztés.

Kép
szly27

Szly köszi!
próba: Kép

ilyen hideg lesz a hétvégén

Kép
mancsi76

Lányok :P
Nagyon szépen köszönjük Liluval a jókívánságokat! Jól esik a figyelmességetek!

Ronix :(
Egyetértek a többiekkel, de Muffinnal is...

Akata :P
Gyönyörűséges Adél hercegnő 8) Ha felébredt Csabi mutizom ám neki :wink:
Babakocsiban alvást azért nőttük ki, mert sem széltében, sem hosszában nem kényelmes már neki. Főleg, hogy hason tud csak aludni, és az helyet követel... De ma már a 3. alvása megy a kiságyban. Elég jól alakul, de majd holnap elmesélem.

Most mennem kell, mert drága lilu pörög ezerrel itt mellettem, Apa is megjött, stb...

Hogy is mondja Wera?

Cuppa!!! 8)

Véda
Vendég

akkor folytatom:
KIKE:

Kép

Kép
mancsi76

Tamara, találtam ruhákat, rugi csak egy van, az is régies, de minden más van! lyat is viszek, ami nekünk kicsi, de szerintem Rátok még okés! milánói ok!

Mit vigyek?

Adél mindenkinek köszöni! :) :oops: 8)

Kép
andkata

Ez a gyerek ma egész nap csak kézben akar lenni! És egyedül vagyok itthon 8-ig! :( Apácska hazaviharzott, felkapta a ping-pong ütőjét, és már itt sincs!

d.dodó

Véda:milyen nagylány már Lilu!
Nagyon boldog születés napot neki!!
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Mancsi:köszi :D

Kép
Kép
Kép
kike

Véda: Lilunak is nagyon boldog szülinapot kívánok! Lesz party???

Kike: Zsömi is állandóan karmolja magát! minden reggelre van egy újabb harci sérülésünk!

Evelin: neked már tegnap akartam írni hogy gratulálok eiotnak az átfordulásért!!!! Kép

Kép
mancsi76

Hát igen! Itt a tél!Jó hideg lesz a templomban! Kép

Kép
szly27

Egy kérdés!!
Tud valaki olyat csinálni,hogy-tahát van két fénykép,azok amit az oviban csináltak,és Anyukám szeretne olyat,amin a három gyerkőccel vagyok,de amelyiken én mosolygok,a Domi nem,és fordítva-szóval valamelyikőtök tudna segíteni,hogy az egyikről levenni engem,és a másik engem felrakni oda??No el jól megaszontam-képmontázsnak,vagy minek hívják,de nekem túl bonyolult :oops:
Segítsen valaki,légyszi!!

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:52-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?