Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok 4 Kép

Móni
SziaKép Köszi, a függöny nekem is a kedvencem. Remélem a baba szeretni fogja majd Micimacit....

Szülőszobát most nem láttam, valóban ennyire szörnyű volt? MÁV-os szülés nem lesz, azt mondta tegnap a szülésznő, aki a szobákat mutogatta, hogy a MÁV-os kismamik nem vállalták el a riporternő felkérését.

Eszty
Nekem is nagyon száraz lett a bőröm, főleg a vádlimon és a lábszáramon. A lábszáramon kivörösödik néha és viszket a bőr. A szárazságtól csupán. Babaolaj és a gyógyszertári kikevert testápoló használ. Próbáld ki. A nylonharisnya is szárítja ám a láb bőrét.

Szilvus
34+6
szilvus

Eszty,
én is azt hallottam, hogy a várandósság velejárója a viszketés, és ha nagyon durva, akkor orvoshoz kell menni vele, mert ha jól emlékszem, valahogy a májfunkcióval van összefüggésben. Nekem is szokott viszketni a bőröm, jó sok testápoló viszont segít Kép
Móni
kirmon

Kitty
Mikor lesz Telihold? Az biztosan előcsalogatja RékátKép
szilvus

Sziasztok,

Most szállt el a levelemKép, így most rövid leszek.

Kitty, rámentem én is a linkre, simán bejöttek a képek. Próbálkozz, hátha csak megviccelt a gépKép

Mariann, Erika, honnan másoljátok ezeket a helyes képeket? Olyan édik, és úgy feldobják a leveleket!Kép

Na most szaladok, mert a pocaklakó ebédért harcol odabenn.

Móki
móki

Léna,
a neten nézted a szülőszobát ma, vagy videóra vettétek fel? Mert és a tv2 oldalán próbálkozom, de csak a múlt heti van fenn, a tegnapi még nincs. Én bénázok, vagy még tényleg lehet, hogy nem rakták fel a legfrissebbet? Kép

Móki
móki

Szilvus!
Én legközelebb csak március 4-én megyek a dokihoz. Tegnap érkezett hozzánk új butor, igy nem tudtam elmenni a szüléselőkészitőre. Olvastam, hogy te voltál. Megirnád nekem egy kicsit részletesebben hogy mi volt, illetve miket tapasztál? Irhatsz priviben is :darla13@freemail.hu.
Andival mi újság, szoktatok még találkozni?
darla

Sziasztok!

Móki, én videóról néztem, de elvileg a www.korridortv.hu oldalon megtudod nézni.Én most voltam ott és a tegnapi adás is fenn van már(két régebbivel együtt).Kiválasztod, betölti és már nézheted is elvileg. Nekem nem jött össze, mert elkezdte lejátszani, csak épp kép nem jött.Hátha neked sikerül, próbáld meg.Kép
Puszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

Ez a Szülőszobás rész tipikusan az volt, amit ha előbb látok, mint ahogy teherbe esek tuti az életben nem akarok gyereket, csak ha feltelálják az instant vízben oldódó gyerekkeveréket, amit pohárban összekever az ember és már kész is...

Én elhiszem, hgy fáj a szülés a vajúdás, és mindenki máshogy éli meg, de azért ennyire... Nekem a sanda gyanúm az volt, hogy volt ebben némi színészi teljesítmény is, hisz a saját szülésem valahogy nem volt ennyire gázos, pedig én is vajúdtam két napon keresztül folyamatosan (egyik nap 10 perces fájásokkal, a második 1,5 percesek, amik már igen komolyak voltak...)

Móki!

Én sűrün keresgélek a neten mindenféle képeket, mert mániákusan gyüjtöm a jópofa dolgokat...Kép

Kitty!

Hamarosan megemészted a kislányod, előbb utóbb el kellene már kapni apát... (én beszélek aki jócskán túlhordtam annak idején a kislányom, uszkve 10 nappal ) Drukkolok neked, hogy a frontok meghozzák áldékony hatásukat.

Bőrszárazság: valóban a terhesség velejárója, nekem is mindkét terhességnél a 25-26 hét köül jött elő (valószínűleg ahogy tágul a bőr), és nekem is a Vichy termékek váltak be nagyon. Nem olcsó de megéri...

Hízásügyileg: most tartok a 29. hét 4 napos terhességnél, + 7 kg-nál, és 106 cm-s hasbőségnél. Védőnő szerint is a súly ok (előző terhesség alatt 13 kg-t híztam), a has elég nagy de nem baj, majd max megtámasztom késöbb valamivel alúlról, nehogy felboruljak. Kép

Történt egy jópofa dolog a napokban: nagylányom, aki 2 hét múlva lesz 2 éves, fürdés közben igen furcsán kezdett el méregetni. Azt már megszokta, hogy a hasam helyén egy hordót cipelek, de az még nem tűnt fel neki, hogy a mellem most kezt Pamela Anderson-éhoz hasonlítani méretben, és a bimbóudvar besötétedett és megnőtt. Kislányom állt előttem tágra nyílt szemekkel, meredten bámulta a melleimet, és csak annyi jött ki a torkán, hogy cici, cici, de az olyan csodálkozó hangnemben,hogy azt hittm megfulladok a röhögéstől. Az a napunk szinte azzal telt végig, hogy pólón keresztül is a cicimet simogatta (talán azt gondolva, hogy így meggyógyul???), és aki jött hozzánk aznap, annak gyorsan el lett újságolva általa, hogy cici, cici, és mutogatott rám a kisasszony...

üdv

Erika
goczane

Sziasztok! Kép

Attila Kép
Köszönjük a beszámolót Kép Végre sikerült megnéznem a képeket is, Lili tündéri kislány Kép Fantasztikusan jó képeket sikerült készítened! Kép A legjobbakat kívánom mindhármatoknak! Kép

Kitty Kép
Milyen böngészőt használsz? Tegnap én sem tudtam megnézni a képeket, csak ma reggel Explorer-rel, azzzal egyből megnyitotta.

Eszty Kép
Nekem eddig is száraz volt a bőröm, de a terhesség alatt még szárazabbá vált. Többet kenegetem, sűrűbben, de nekem is szokott viszketni a bőröm, főleg a pocakomon. Csak úgy elkezd viszketni, akkor ciki, amikor nyilvános helyen, boltban, vagy valahol vagyok Kép

Gyomorégés: Én már hónapok óta küzdök vele, most már mindennap van. Állítólag azért, mert alacsony vagyok, és jobban nyomja a gyomromat Nándi. Meleg tejet szoktam inni, de nekem az csak 15-20 percre csillapítja, aztán kezdődik előlről Kép Így sajnos gyógyszerrel csillapítom (Quamatel), napi 1x muszáj ehhez folyamodnom, annyira ég. A tabletta nekem kb. 1 óra múlva hozza meg a hatást.

Én is néztem a Szülőszobát, igaz, hogy a második felét csak ma reggel videóról. Én is kezdek egyre jobban félni....Nekem sem volt túl szimpatikus, hogy kiabált a nő, de csak azt remélem, hogy én nem fogok. Állítólag nem lehet kiszámítani, hogy akkor éppen ki mit fog csinálni....meg nem vett levegőt, csak ordított, így a baba is oxigén nélkül van...az a kis csöppség is végig küzdi a szülést.

Üdv,
Pumukli
31+1
pumukli

Pumukli,
szaraz ugyan a hasamon a bor, de az nem viszket annyira, mint a labam es a tenyerem, ahol nem latom szaraznak a borom es semmi sincs rajta, ami megindokolna, hogy viszkessen. Remelem hamar elmulik!

Eszty
eszty

Pumukli!

Köszi, ez nem jutott eszembe. Mozillát használok általában, na de most megpróbálom Explorer-rel.

Nekem is száraz nagyon a bőröm, alapban is, de terhesen pláne.Sőt a hajam is, nem győzőm balzsmozni. Nekem anno a bőrgyógyász írt valami testápoló krémet, jó zsírosat, én azt használom. Sőt fürdéshez is írt krémet,ami fürdés után olyan, mindha már krémezve is lenne. Ez nem a hidrofilos,amit a babáknak is adnak, de az is jó.
Megpróbélom megkeresni a krém és a fürdető receptjét, ha feliratod a dokival,a kettő együtt kb.300 Ft, és rengeteg van benne.

Képzeljétek, allergiás lettem a zselére, amit használnak UH-n,meg NST-n. Csak ott kiütéses a pocakom,ahova a tappancsot teszik. És ugye már minden nap járok. Megőrülök,úgy viszked.

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Most néztem meg, telihold múlt pénteken volt, úgyhogy jóideig várni kell rá. Kitty, talán a babód nem a következő teliholddal akar kibújniKép

Köszönöm, megvolt a szülőszoba, ma frissítették, miután keresgéltem, rá pár percreKép

attila, nagyon jó volt olvasni, hogy milyen a 'másik' szemével a szülés. Nagyon büszke lehet a két csajszi, hogy ilyen emberrel oszthatják meg az életüket! Boginak mielőbbi megerősödést kívánok, s még sok ilyen szép manócskát a családba! Kép

Nekem is kicsit száraz a bőröm, de inkább azt vettem észre, hogy sokkal érzékenyebb, mint korábban volt. Hiába a csupa pamut cucc, még sokszor így is viszketek.

Móki
móki

Sziasztok!
Köszönöm a tippeket gyomorégésre.
A vérképem, a cukorterhelésem is jó. Egyik sem indokolja a diétát. Persze azért nem kell olyan szigorúnak lennem.
Feltettem egy képet magamról, a 34. héten készült.
Holnap megyek 3-d-s uh-ra, kíváncsi leszek ott mekkorának mérik.Lehet, hogy túl jól bejött a biztatás a bébimnek, mert a 31. hétig végig 1 héttel kisebb volt, most meg úgy belehúzott, hogy csak na.
Eszty!A viszketés lehet a terhességtől is.
Szép estét mindenkinek!
F Kata 35+2
filep_katalin

Attila! Még egyszer gratulálok a képeket nagyon jol néztek ki! és a baba gyönyörü!

Kata! Én 88,5-s BPD-vel szültem Orsit, aki majd 3kg lett. Semmit se jelent hogy szerintük kisebb egy baba!

Én a hidrolfilos krémmel fürödtem mert nekem is nagyon száraz lett a böröm. A hajam nem változott.

Gabi! Iszonyu nagy a hasad!!! Nem semmi.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Orsi ma még alig evett, mert du. 2x is kihányta böfizés közben a tejcsit. Most ettünk 1 orája ez eddig benne maradt. Hát most olvastuk a könyvben hogy nem szabad öket teljesen fekve etetni mert a levegö a tej alatt marad a gyomorban és akkor egyszerre jönnek fel. Mondhatta volna ezt a védönö vagy orvos.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Jó reggelt, sziasztok! Kép

Fel kell íratni receptre ezeket a gyógyszertári készítményeket? Úgy értem a testápoló és a fürdő krémeket?

Üdv,
Pumukli
pumukli

Szerencsés Péntek 13-át mindenkinek!

Pumukli!
Még nem volt időm megkeresni a recepteket, de ha hazajövök NST-ről előbányászom Őket. Csak azért írtam, hogy jobb feliratni, mert úgy 300 Ft körül van, egyébként meg 3000 Ft. Amúgy a körzeti is felírhatja,nekem ott van benn a gépében, telefonon rácsörgök,ha kell, és várnom sem kell ha beugrok érte,már adja is. Ennyit megér.

Mint látjátok én még itt. Tegnap du.5 órától olyan fájásaim voltak,hogy hú, és kb.15 percenként jöttek egész 10 óráig,amig le nem feküdtem.Gondoltam pihenek egy kicsit, hogy éjjel pihenten indulhassak a kórházba. És az ágyban elmúlt minden. Szegény férjem éjjel 1-ig netezett, mondván,hogy kár lefeküdni erre a kis időre.

Kitty
40+3
kitty123

Sziasztok!

Kitty látom te még mindig itt, szegény.

Tegnap megvolt az első CTG, már a dokihoz menet elkezdett a hasam keményedni még montam is a páromnak hogy csak ne hogy bent tartsanak. Amikor az asszisztens meglátta a hasam, csak annyit mondott hogy jól lent van. Aztán alig tudta a tappancsokat feltenni mert Réka annyira mozgott, aztán amikor sikerült rögtön mutatott is egymás után két erős fájást. Kérdezte hogy ezt érzem? mondom igen érzem de nem fájt tulságosan. Mondta hogy majd a dokim megnézi és majd eldönti hogy mi legyen. Aztán egy kis nyugodt percek jöttek, utána Réka megint elkezdett mozogni, de nagyon és akkor már levették rólam a gépet. Végül is minden rendben van, de azt mondta az asszisztens hogy nem valószínű hogy 2 hét mulva találkozunk a vizsgálaton. Hát kiváncsi leszek.

A vizeletemben talált fehérvérsejtre nem kell szednem semmit, és megjött a hüvelykenet vizsgálat eredménye is és negatív lett.

Gabi

36+2

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi!

Te vagy ebben a profi,segítsél!: 1222 mit jelent? Az 1 már jót jelent ugye,annak minél kisebb számnak kell lenni? A másik 3 szám? Az gondolom a méhszáj nyílása, de miért 3 szám van? Ez egy tegnapi eredményem, legközelebb holnap nézik. Remélem még haladtam egy kicsit.

Kitty
40+3
kitty123

Kitty a nyakcsatorna rövidülve van, és a külső belső méhszáj nyitva van. Mindenképpen jó úton haladsz, és könnyebb lesz a szülés.

Gabi

Kép

gabi1

Kitty: a chaten van egy anyuka aki a másodikat szülte most a mult héten, fájások nélkül 3 ujjnyira nyitva volt, délelött fél 12-kor megrepesztették neki a burkot és 12:35-kor megszületett a kislánya.

Jó gyors volt mi? ilyet szeretnék én is

Gabi

Kép

gabi1

Sziasztok! Kép

Darla
OK, elküldöm Neked a múltkori jegyzeteimet. Harsányi doktor volt az előadó, és pont arról beszélt, mint asszem 2 hónappal korábban. Jó hangulatban telt az előadás, sok Kispapa is ott volt, igy a doktor úr, mint papa mesélte el a tapasztaltakat, némi humorral fűszerezve. Igy újabb jegyzeteket nem is készitettemKép
Andi jól van, már nem dolgozik január óta, otthon nincs internetje (még), igy csak néha tud bejelentkezni. Szépen növekszik a pocakja, Lili nyugodt baba, de még mindig faros, és néha nagyon nyomja a mama bordáit. Nagyon drukkolok Andinak, hogy Lilike megforduljon! Még nem lehetetlen! Kép

Kata
Szép a pocak! Látod: mi pocakméretben is egyformák vagyunkKép

Gabi
Nem győzöm mondani: lenyűgöz a pocód! Kép Szép hegyes! De ezzel már tényleg ne vezess!Kép Aranyos lehet, amikor mozog az egész, ha Réka ugrabugrálKép

Kitty
Ezek szerint még mindig együtt. Jól érzi magát a baba odabenntKép

Ma megyek a cégünk Farsangi bulijára. Kaptam egy gyönyörű kimonót, igy aztán Gésa-mama leszekKép Persze a vastag öv nélkül, azzal már nem annyira volt csini a ruha. Nélküle viszont nagyon jól néz kiKép BIZTOS senki nem ismer majd felKép Hehe.

Szilvus
35
szilvus

Pumukli! A fürdökrém 100g 100 Ft ha nincs recept ha van akkor 10 Ft.

Kitty! Hát ez a front lehet hogy mégis hamarabb kibujik a pici?

Tündi! a kutyus nagyon jol fogadta Orsit, nem akarta mindenáron megnyalni, felugrálni rá. Be se akart szökni hozzá a szobába, de szerintem azért mert megszokta a tesom kisbabáját is.
Azért ez nagy könnyebbség hogy ugymond tudomást se vesz róla. Amikor fürdettük akkor a kád széléhez közelitett, de leszidtuk ennyi volt csak. Szerintem nálatok is hamar megszokja a kutyus a babát.

Szilvus! Érzed magad jol, klassz lehet egy ilyen buli!

Meg megjöttünk a csipöszürésröl, neg. lett Kontroll 3 hónap mulva.
Végre eszik megint Orsi, ill. nem hányja ki. Viszont most az eset ota 4 oránként kér is enni, lassan csak beáll neki is egy ritmus.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!Kép
Szilvus!
Jó bulizást!Kép
Karmen!
Örülök, hogy kezd minden helyrerázódni!Orsikának pedig nagyon jó étvágyat kívánok!Kép
Leone!
Mész Angliába?
Ma fél 3-ra megyek 3D-s uh-ra, szorítsatok, hogy minden rendben legyen.
Szép napot!Kép
F Kata 35+3
filep_katalin

Szép napot Mindenkinek!

Jól eltűntem az utóbbi időben,de most végre be tudok jelentkezni és tudok írni nektek! Hááát,közben megszületett itt két baba, nagy-nagy gratula Karmennek és Boginak és persze drukkolok Kittinek is, hogy minél hamarabbb létrejöjjön a nagy találkozás!!!!!!!!!!!

Szilvus ugyan már elmondta a lényeget rólam, mivel szerdán találkoztunk, együtt voltunk a szüléselőkészítőn a MÁV-ban. Lili baba jól érzi magát, a mamája egyre kevésbé...Kép Sajnos még nem fordult be,pedig mindjárt itt a 35.hét,úgyhogy egyre jobban fenyeget a császározás veszélye, hacsak nem lesz pici baba, akkor esetleg megpróbálják a faros szülést, amit viszont én nem szeretnék annyira a rizikó miatt (meg szerintem az orvosok sem...).

Szenvedéseim fő okát a borda- és oldalnyomás okozza, ami néha már tényleg elviselhetetlen..Kép olyannyira,hogy még egy egy kis séta is megizzaszt és muszáj leülnöm úton-útfélen, úgyhogy leginkább autóval viszik a fenekemet,amiből már egyre nehezebb a kikászálódás...Kép

Bejátszik egy kis kéz (ujj)-és lábfejpüffedés is,jó poén volt, amikor most szerdán a doki felhívta a figyelmet erre a szüléselőkészítőn és mondta,hogy pl. a gyűrűket nem árt levenni, főleg a császár miatt is fontos, én meg ott kínlódtam, mire végre le tudtam szedni őket, már vissza se kerülnek....

Sajnos a 18.-i találkozóra nem tudok elmenni, mert nem leszek Pesten, de üdvözlük mindenkit, aki részt tud venni!

A beszerzésekkel márjól állunk, még babaápolószereket meg apróságokat kell venni és lassan én is elkezdem összecsomagolni a kórházi csomagomat...

Mindenkinek további jó pocakosodást kívánok!!!!

Puszi
AndiKép
34+4
bagandre

Szia Andi!
Képzeld nekem is faros volt még a 34. heti vizsgálaton és szerdára 11-re megfordult 35+1 hetesen.Úgyhogy még semmi sincs veszve. Beszélj hozzá mondogasd neki, hogy ha így érzi jól magát maradjon így, de ha itt az idő jó lenne, ha megfordulna. Lehet, hogy hülyeség, de nekünk úgy látszik bejött.Mikor mész legközelebb uh-ra?Én ma, méreteket összevethetnénk!Méhszájad hogy áll?Nekem 2100-ast mért a doki szerdán.
Puszi
F Kata 35+3
filep_katalin

Sziasztok!
Látom, jó nagy volt a termés tegnap óta!
Én egyre jobban örülök, hogy nem nézem a Szülőszobát. Azt hiszem, nem lenne rám jó hatással. Mert azért egyre jobban izgulok így is. Ráadásul pár napja kijött az aranyerem is. tegnap vettem a gyógyszertárban kenőcsöt (Sperti - azt hiszem, az a neve), azzal kezelgetem. Valamit talán használ. Attól tartok, a szüléskor még rosszabb lesz.

Kitty!
Már biztos, nem sok idő van hátra! Hátha most a hétvégi enyhülés meghozza az "eredményt". Drukkolok!

Erika!
Jópofa a lányod!

Szilvi!
Jó bulizást kivánok!

Karmen!
Jó, hogy Orsi evése lassan beáll. Érdekes, hogy a kutyus nem foglalkozik Orsival. Az sem zavarja, ha esetleg sír?

Mára ennyit, mindenkinek jó hétvégét!

Üdvözlet!
PTünde
ptünde

Szia Kitty, sziasztok töbiek!
Most kapcsolódom hozzátok először. Kitty, neked hány nappal engedik a kiírt időponton túl a babahordást? Én is egy pici Rékát tartogatok a hasamban, nálunk 4-5 nap után megindítják a szülést, ami nekem éppen 1 hét múlva következik be. Ettől nagyon félek, továbbá az amnioszkópiától is (remélem jól írtam, a magzatvíz megtekintése), mert teljesen zárt a méhszájam a tegnapi vizsgálat szerint, és megrövidülve sincs. Állítólag ilyenkor nagyon fájdalmas, tudsz, tudtok erről valamit? Ezt kétnaponta végzik el a kiírt időpon napjától kezdve, CTG minden nap van. Már nagyon nehezem viselem pszichésen és fizikailag is az utolsó napokat, valahogy elvesztettem a türelmem, nagyon szertnék már ilyen vizsgálatok nélkül is túllenni a szülésen. Hol fogsz szülni, Kitty? Kérsz valamilyen érzéstelenítőt a terveid szerint?
Üdv.,
L.Kata
L.Kata

Karmen,
nagyon jo olvasni, hogy Orsi kezd jobban enni.

FKata,
minden rendben lesz az uh-on. Majd szamolj be, hogy mi volt.

Eszty 32+4
eszty

Tünde! Nem zavarja szerencsére. DE irtam hogy lehet hogy azért mert tesom sokat volt itt Csillussal és akkor megszokta a kisbabát.
Ha kiviszem a karomon a babát akkor van hogy követ van hogy rá se hederit. De akkor is nyugodt ha mellettünk van.

Köszönöm hogy bátoritottatok Orsival kapcsolatban ma tényleg jo az étvágya! Lehet hogy lassan nem lesz szükség mérlegre?

Andi! Szobatársamnak 38 hetesen fordult be a baba, remélem Neked nem kell addig várni, csak hogy megnyugodj! Amugy én császárral szültem és alig volt fájdalom, én rettegtem pedig töle.

Kata! Na mi volt? mekkora a babuci?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok!

Attila!
Hát, én is nagyon meghatódtam a leveleden és nagyon jó érzés volt olvasni, hogy ilyen élményekkel gazdagodtál a szülés alatt. Igazán szépek vagyok együtt hárman, remélem csodaszép időszak áll előttetek. Kívánok Nektek minden jót!

Gabi!
Megpróbáltam elérni ma a dokim telefonon, de nem sikerült. Ha Neked ilyen magas fehérvérsejtszámmal nem kell szedned semmit, akkor talán nekem sem. De azért holnap még próbálkozom a telefonálással. Egyébként az előző leletemen a hemoglobin ugyanennyi volt, de nem ajánlott semmit. Én Elevitet szedek kétnaponta, vasat eddig nem vettem. Remélem mindenk ok.

Eszty!
Én írtam még a 4. hónapom környékén, hogy elképesztően viszketek. Meg is ijedtem, mikor hallottam, hogy ez májproblémára is utalhat. Rögtön elmondtam a dokinak és ő megnyugtatott, hogy a bőrszárazság és a feszülés mellett a hormonváltozás eredménye is a viszketés, úgyhogy nem kell aggódnom, mert ha komolyabb bajról lenne szó, akkor más jelei is lennének. Idővel alább hagyott a dolog, aztán néha visszatér.

Kép TALÁLKOZÓ Kép
Tegnap felhívtam a Vörös Oroszlánt. A sima teázó részbe nem lehetett asztalt foglaltatni, mert náluk az érkezési sorrend dönt, de a szupi különtermet megkaptuk!!! Ez tíz személyes, keleties hangulatú, abszolút nemdohányzó, el van szeparálva a többi helységtől, szóval csak mi leszünk ott nyugiban. Állítólag nagyon kényelmes ülőpárnák vannak, jól ki lehet nyújtózni. Annyi volt a feltétel, hogy minimum 3000 forint értékben kell fogyasztanunk (mármint összesen, nem személyenként), de ez gondolom tíz embernél nem jelent gondot, ugye?
A pontos cím még egyszer: Jókai tér 8. Az Oktogonnál érdemes leszállni a 4-es vagy 6-os villamosról, és a Körúttal első párhuzamos utcán kell bemenni (a sarkon lévő Burger King után az első), onnan 1,5-2 perc séta. Vörös színű, kör alakú cégér jelzi az ajtó fölött, hogy megérkeztetek. Aztán emelet, és ott pedig megkeresitek a különtermet. Ja, a telefonban a srác megkérdezte, hogy mekkora a hasunk, mert ha esetleg nem férnénk be tőlük, akkor valamit kipakolnak előtte Kép. Mondtam, hogy talán erre mégsincs szükség...
Szóval 18-án, 17 órakor találkozunk ott!!!!!! Már alig várom Kép.

Jó hétvégét mindenkinek!

Brigi (26+7)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok! Kép

Most jöttünk haza a dokitól, minden rendben. Zárt a méhszáj, az uh szerint 34 hetes a terhesség. Továbbra is szednem kell az Elevitet, és vasat.
Méretekből nem sokat jegyeztem meg.....BPD: 84mm, súlybecslés: 2083g. Hétfőn megyek vérvételre Kép Ha továbbra is minden ok, akkor csak 1 hónap múlva kell újra menni.

Kellemes hétvégét!

Pumukli
31+2
pumukli

Sziasztok!

Brigi, a sarkon jobbra vagy balra kell elindulni?vagy ennyire nem vagy járatos arra?Az asztalt név szerint foglaltad vagy elég ha azt mondjuk, hogy a különterembe jöttünk?Kép

Kata, milyen volt az uh?jól sikerült?Mi holnap megyünk a Soroksári útra, és én mondom Sárának, hogy tudja, hogy holnap szereplés lesz, szóval domborítson valamitKépKép

Lányok, az a szám, amit azt hiszem a méhszájjal kapcsolatban szoktatok emlegetni az pontosan mit jelent?Mert azt már leszűrtem, hogy minél alacsonyabb annál jobb, de ezt hogy mérik?És mivel?Ja, és mikortól?
Bocs ha nagyon "amatör"vagyok, de nekem ez még nem tisztaKép
Olyan szépen esik a hó, nálatok is?Reggelre, ha így folytatja biztos nagy hó lesz, bár autóval megyünk az uh-ra, de annyira nem szeretek hóban autózni.Remélem megússzuk gond nélkül.

Na, nem is szaporítom tovább, azt hiszem szó menésem lettKép.
Mindenkinek szép, havazós estét, puszi , Léna

Ui.:Kitty vagy még?

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Karmen!

Jó olvasni,hogy Orsi ráérzett,hogy milyen jó is az evés. Ezután már úgy fog gyarapodni,hogy Te is meglepődsz. Szerintem hozzá kellett szoknia az új környezethez.

Pumukli és akit érdekel!

Leírom gyorsan a recepteket:

Fürdetőkrém:
Polysorbat 20 gta 50.0
Glycerini gta 250.0
Alk.cetylstearyl gta 25.0
Vaselini albi gta 200.0

Testápoló:
Ung. Burowi
Ung.emollientis
Ung.refrigerans
aa gta 100.0

Igy volt a recepten. Szerintem mind a kettő jó, a fürdető jobb szerintem,mint a Hidrofilos.

L.Kata!
Üdv itt köztünk.
Azt nem tudom,hogy nálunk hány nappal engedik meg túlhordani a babát,szerintem amig a vizsgálatok (NST, magzatvíznézés, Flowmetria)azt mutatják, hogy jól érzi magát benn, addig hagynak. Perzse azért nem heteket. Én most már 3 nappal vagyok túl a 40+0-n, és ha addig semmi, hétfőn be kell feküdnöm, de nem mondta az orvos,hogy indítanak is. Így is 6 napot hagynak. Ahogy lejárt az időm csináltak egy NST-t,meg magzatvízvizsgálatot, és innentől naponta NST, 2 naponta meg nézik a magzatvizet.
Hát nem mondom,hogy kellemes az aminoszkópia, kb.annyira kellemetlen,mint egy rákszűrés, de ki lehet bírni.
Én Tapolcán fogok szülni, ez egy kisvárosi kórház, nincs semmi extra lehetőség a szülésnél, de én az orvosomban nagyon bízok, az előző babát is nála szültem. Érzéstelenítőt sem kérek(szerintem itt nem is lehetne), de eddig 2x szültem, és mindig természetesen, érzésteleítő nélkül,és nincs semmi rossz emlékem. (Majd most meglátjuk mi lesz)
Amúgy én is türelmetlen vagyok már, én is szeretném már kézben tartani a babát. De majd talán most már hamar eljön az időm.

Szerintem én a Babanet mellől megyek szülni is.

Kitty
40+3
kitty123

Léna! Kép

Vagyok.

Kitty
kitty123

Sziasztok!
Hajrá Kitty!KépKépKép
Köszönöm az érdeklődést.A vizsgálat szerint rendben van a bébim,de sajnos ez volt az egyetlen pozitívum.A doki nagyon bunkó volt /Kecsk./.Benyögte a bébi nemét, meg se kérdezte, hogy tudom-e vagy akarom-e tudni egyáltalán.Azt mondta, hogy ekkora hassal ne képzeljem, hogy már 35 hetes vagyok.Meg hogy a babám már nem fog hízni vagy inkább fogyni.Hogy nem lesz nagy baba,aztán gondolkoztunk hogy a hízás dolgot a hasméretre érthette.Ráadásul 6mm-rel mérte kisebbnek a fejét, mint szerdán a saját dokim.Ekkora eltérés tán nincs gép-gép között?!Figyelmetlen volt, nem volt olyan precíz, mint először.Így, hogy nem mért pontosan hirtelen 2 héttel lett kisebb, mint kéne, pedig a fogadott dokim 2-szer is pár nappal nagyobbnak állapította meg, mint amennyinek kéne lennie.Nagyon csalódott voltam, bőgtem is egy sort.Kép
Ha majd valaki csinálja a táblázatot be lehet írni, hogy Lili Mia lesz a kisbabám, ha minden igaz.Ráadásul rá van tekeredve a köldökzsinór a nyakára és nem mondta azt se hogy ez most baj-e vagy nem olyan vészes.Hiába vagyok csecsemő-ápoló terhes most vagyok először én is.
Bocsika az érzelemkitörésért és a terjedelemért.
Ja a méretek:BPD:86mm,FL:66,6mm;AC:306,3mm; HC: 300,5mm; OFD:101,4mm;súly: 2379g
Haskörátmérőm pedig 98 cm.
Puszi mindenkinek!
F Kata /azért is 35+3/Kép
filep_katalin

Erika!
Neked ezekkel a méretekkel mennyi idősnek mondta az uh?És a doki mit mondott rá?
F Kata /azért is 35+3/
filep_katalin

Sziasztok,

Én is eltűntem egy kicsit, de betegek voltak a lányok és két hétig itthon volt a Kata is az oviból és két beteg nyügös manó eléggé elfárasztott így pocakkal.
Olvastam, hogy mit szól a kutya az új családtaghoz, az én szálkástacsim mikor az első lányom megérkezett kétlábon állt majd egy percig a kiságy előtt, azután ha szoptattam, csak a férjem meg az anyukám léphetett a szobába mert ő halk de határozott morgásba kezdett, ha szoptatás ala akart más bejönni a szobába. Na és amit csöndben írok él-hal az anyatejért, árgus szemekkel figyelte, ha valamelyik lányom bukott rohant és felnyalta a padlót, és ha csak nagyon keveset fejtem éjjel 5-10 ml akkor ő megkapta, láttátok volna ahogy kitámolygott a helyéről mikor beindult az elektromos tejszívó. A másodiknál már rutinosan akkor jött csak, mikor megállítottam.
Szerdán én is ott vagyok, már én is nagyon várom a talit.
Attila, tényleg jó volt olvasni a soraidat, felolvastam apának. Garatulálunk nektek!
Kitty szorítok neked, hogy eljöjjön hamar a nagy nap, én egyik manómat sem hordtam túl és eddig meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg előfordulhat, Katával már a 39. héten olyan türelmetle voltam, hogy alig bírtam. egy nappal a kiírás előtt érkezett. Anyukám nagyon aranyos volt mert pont nálunk volt és azt mondta, hogy majd ő csinál nekem egy szülésindító varázsfürdőt... megyek be a fürdőszobába hát a víz tetején meghatározhatatlan lila pacnik úsztak. Kiderült, hogy egy délafrikai barátnőm által hozott várandósók testápolóját öntötte a vízbe, mert nem ért angolul és a body lotion-t habfürdőnek gondolta. De azért beleültem és nagyon jót fürödtem. Aztán bementem anyához, hogy jó éjt kívánjak, és egy kicsit ledőltem az ágyára, ő ekkor már észrevett egy kb 7 cm átmérőjű vízfoltot a lepedőn utánam, de gondolta, had aludjak még, így amikor éjjel felkeltettem ,hogy szivárog a magzatvíz, ő éberen csak ennyit mondott: tudom. Hát ennyit a varázsfürdőről. Amjd én is szeretnék még egy 3D-t az utolsó hetekben, mert azon jól látszik a zsinór és nekem a második lányomnak 5x volt a nyakán, de még így is ki tudott bújni nyakig mikor aztán sűrű tekercselés kezdődött, de ő elindította a szülést a 37. héten, gondolta így kicsit kisebben nagyobb az esélye a zsinórral.
A faros babával tényleg érdemes őszintén elbeszélgetni, sokszor szokott hatni. Na sziasztok, megyek aludni, bár mostanában rám nem jellemző módon húzom halasztom a lefekvést, ugyanis nagyon fáj a derekam, szinte mindegy milyen pózban, vagy sugárzik, vagy úgy bele nyilall ha megmozdítom a lábamat, hogy csak na. napközben minden rendben, csak ágyba menni ne kelljen. Az első két lánnyal az égvillágon semmi gondom nem volt.

Sziasztok,

Rita
boksay_rita

Kata!

35 hetes és 2 napos voltam mikor voltunk UH-n, a gép 33 hetes 5 naposnak mondta. Doki teljesen meg volt vele elégedve, meg velem is, semmit nem jelent ez az egész. A gyerekem paraméterei születéskor: 56 cm és 3550 gr. szerintem ezek az adatok nagyon is jók, tehát hiába mondta kissebbnek az UH nem lett belőle vézna visszamaradott baba, tehát Te is úgy fogd fel: doki gondoljon amit akar, a babád szép egészséges és ez a lényeg. Ezután az UH után mégegyszer voltunk a 39. héten, akkorra a bébink már 3415 gr volt, tehát pont abban az időszakban vagy, mikor híznak mint a bolondgomba... Ne izgulj semmi gond nem lesz.

Fel a fejjel
Erika
goczane

sziasztok!

mint látjátok az időn( 3.24)nem alszom túl jólKép Semmi baj nincs, egyszerűen megébredek, és nem tudok visszaaludni. A forgolódással (ami 1-1 kisebb földrengéssel ér fel), nem akarom apát is felébreszteni.

LKata, szia ! a barátnőm 5 nappal hordta túl a babát, a méhszáj teljesen zárt volt még csütörtökön is, s tegnep jött a hír, hogy mégis úgy gondolta, ideje kibújni. Ne izgulj, majd mi szorítunkKép

Brigi, köszönjük a szervezést! Nagyon kedves tőled! Már alig várom a jövő szerdát!

Karmen, nagyon örülök, hogy Orsi rendesen eszikKép

Csak nézem, hogy mindenki hogy elszaladt a hetekkel! Már nagyon tavaszodikKép (nem úgy az idő - bár én be kell valljam, imádom a havat! Amilyen nagyon esett este, most csend van.
Léna, így nem lesz gond az autózás!Kép

Mindenkinek szép napot kívánok, addig is aludjatok jól!

Móki
móki

Sziasztok,

Kitty, Móki, köszi a megnyugtató reakciókat!!! Csodálkozom, hogy nálatok nincs lehetőség érzéstelenítésre, az EDA-ra, miközben minden nőgyogyó attól van elszállva, hogy korunk nagy vívmánya, minek is kéne fájdalommal szülni, ha nem muszáj. Ettől függetlenül én sem tervezem, hogy kérek bármit is, én tartok attól, hogy gerincközelbe szúrnak, és esetleg elhibázzák, vagy nem érzem, mikor kell majd nyomni.

Léna, voltam szülésfelkészítő tanfolyamon, ahol elmondták, mit jelentenek pontosan a számok a méhszáj esetében:
pl. C 3000 esetében (alap, ha még semmi változás nem állt be) sorban a számok:
3 = méhnyak hosszúsága cm-ben (ez szülésközelben elkezd rövidülni)
0 = teljesen zárt, ha itt más szám áll, annyi ujjnyira van kitágulva már, minél inkább magas a szám, annál közelebb a szülés időpontja
0 = nyakcsatorna, szintén elekedő szám lesz
0 = belső méhszáj, neki is jól ki kell tágulnia szüléskor

A nullák tehát mindig nyugalmi állapotok, ami 38. hétig optimális, utána már elkezdhet alakulni, tehát az első szám csökken, a többi nő.

Remélem érthető, nekem ennyi jött le.

Az alvás nekem is óriási gáz, úgy fordulok egyik oldalamról a másikra, mint egy partravetett bálna. Aztán persze néha a hátamon kelek, amit ugye nem szabadna, mert elzárhat valami vénát, amitől csökken az oxigén, célszerű a bal oldalon feküdni.

F Kata, én úgy tudom, hogy a baba korát max. 20-dik hétig lehet pontosan megmondani, mert onnantól minden baba másképpen, más ütemben fejlődik. Főképp függ a genetikai adottságoktól, hogy apa és anya mekkora volt, meg számos egyéb tényezőtől. Ezért is van, hogy 18., 30., 38. heti UH-n már csak a BPD-ből tudnak kiindulni és következtetni. Ha Ti mondjuk 2800 grammal születettek, nem lesz elefántbébitek, de attól ő ugyanúgy megfelel a korának. Ha egy orvos paraszt, bármit közölhet, csak megbántson vele. Az ilyeneknek valami nincs rendben otthon ... , tudod.

Leírom nektek, nekem hogyan kezdődött a terhességem, nehogy Ti is így járjatok véletlenül. Én hülye, elrohantam fantasztikus nőgyógyászomhoz,akihez akkor már hossszú évek óta jártam az István kórházba, hogy hát 3 hónap óta miért nem esek már teherbe, biztos valami baj van, nézzen meg. megállapította, hogy nem lehetek hormongyógyszerek nélkül terhes, mert nincs peteérésem. Még abban a hónapban, 3 napra rá, ha 14. napot számítunk megfogant Réka, és nem jött meg másfél hete, mire visszatérve hozzá kizárta a terhességet egy 4D UH géppel manőverezve, minden egyéb vizsgálat nélkül. Felírt egy gyógyszert dupla adagban, hogy megjöjjön, majd mégegyet, mely stimulálja majd a peteérést. Hát be is szedtem őket ügyesen, mire elkezdtem vérezni, és rettenetes hányingerem volt. Mentem hozzá kontrollra, hogy na, van -e már végre peteérésem, mire láttuk megdöbbenve a kis dobogó szivecskét. Szeretném elfelejteni azt a pillanatot és kétségek közt őrlődést, nem tettek -e kárt a gyógyszerek a baba fejlődésében, főleg abban a kritikus időszakban. Ágynyugalmat, majd kontrollt javasolt, ekkor láttam utoljára, ajánlás útján átmentem egy másik kórházba egy nagyon kedves doktornőhöz, aki aztán végigvitte a terhességemet. Azt mondta, legyek nyugodt, ezek női hormonok, a babában nem okozhattak kárt, de amíg vérzek, csak pisilni keljek fel az ágyból. Közben nem bírtam ki, elmentem genetikai UH-ra is, ahol hosszadalmas vizsgálatok után szintén megnyugtató választ kaptam. Az AFP-m szerencsére jó lett, így megnyugodtam, persze, még most is félek egy kicsit. Az elején kihagytam, hogy a menses kimaradása után pont 1 héttel, mielőtt orvoshoz mentem, vettem egy tesztet, ami negatív lett.
Ennyi a története a dolognak, számomra azért tanulságos, mert akkor is türelmetlen voltam, és elfutottam 3 hónap "gyakorlás" után az orvoshoz, most pedig azért türelmetlenkedek, hogy mikor érkezik Réka. Pedig biztosan akkor, amikor ő szeretne, nekem nem kéne siettetni lelkiekben sem. A 38. heti UH-n volt 3510g, remélem sokkal nagyobb már nem lesz...

Üdv.,

L.Kata
39+4
L.Kata

FKata! Elöször is, látod az UH nálam is mennyit tévedett. 88,5-s BPD-vel majd 3kg volt Orsi!
A lényeg hogy a babád egészséges semmi mással ne törödj!!

LKata! Megdöbbentö, barátnöm is igy járt, neki is gyogyszert adtak mert nem jött meg a vérzése azt nem vették észre hogy terhes. Most 5 honapos a kislány.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Szomorúan olvasom, hogy másnak is sikerült "kiváló" dokikba botlania, nem csak nekem (bár nekem más problémám volt, a szakmai hozzáértés erősen megkérdőjelezhető!). Persze most már sikerült megtalálnom álmaim dokiját( 21.héten voltam, épp jó idő, a dokiváltáshozKép ), s remélem nem kell olyan ütemben váltogatnom tovább, mint azt tettemKép

Móki
móki

Sziasztok!

Hú, mekkora hó esett, de itt nálunk mintha már olvadna. Hétvégén ki sem dugom az orromat a lakásból (lusta vagyok kiásni a kocsitKép )

Kitty
Szóval még mindig ittKép Nagyon drukkolok! Kép

Karmen
Örülök, hogy Orsibaba jól eszik. Te hogy vagy? Hogy viseled? Fáj a varrat? Milyen érzés az össehúzódás a szoptatások alatt? Nézed-hallgatod Orsika lélegzetét éjjel, ha alszik? Szeret pancsizni? Mosolyog már rátok? A Kispapa - gondolom - teljesen bele van szerelmesedve!

F.Kata
Ne törődj az orvossal. Szép és egészséges lesz a kislányotok. A hasméret pedig nem egyenesen arányos a baba méretével. Egyébként ekkora súllyal, amit mért a babára, úgy gondolom nem lehet sokkal fiatalabb a terhesség. Olyan aranyos kis pisze orrocskája van! Kép és Ő lesz a harmadik LilinkKép

L.Kata
Öcsém is igy születettKép Anya 2x is kapott gyógyszert, hogy majd megjön Neki, merthogy a doki nem diagnosztizált terhességet. Oszt a mensi helyett félidőben megmozdult a baba...Mondjuk ez 20 éve volt.

Brigi
Nagyon jó lesz a teázás, már várom! Kép Majd bepréseljük magunkat a szeparébaKép

Most pedig megtanítom a páromat, hogy kell ide bejelentkezni, hogy majd annakidején tájékoztatni tudjon benneteketKép

Lányok, Bogika készitette a táblázatot, most hogy állunk? Kitty következik, utána Gabi = vagyis két kislány érkezése várható. Ki a következő? Ildivel mi van? Régen hallottam róla. Humi, Te is eltűntél!

Puszi Mindenkinek!

Szilvus
35+1
szilvus

Sziasztok!
Szilvus!
Gabi előtt még mi következünk Ladányi Katával (március 3-ra vagyunk kiírva), Gabi utánunk egy héttel. Persze Kitty a legközelebbi.

L.Kata!
Üdvözlet! Akkor ugye Te is előttünk vagy?

Pumukli!
Jó, hogy minden OK.

Móki! L.Kata!
Az alvás nekem is nagy probléma, egész éjszaka forgolódok egyik oldalamról a másikra. Én háton nem bírok feküdni, mert rosszul érzem magam. Sőt mostanában a bal oldalamon se túl kényelmes. Igyekszem későn lefeküdni, hogy ne ébredjek föl mindig hajnalban. Meg napközben is próbálom elkerülni az alvást, így többször sikerül reggelig aludnom. Csak megfordulni ne kellene!

L.Kata!
Tényleg felháborító, hogy a mai világban egy orvos nem ismer föl egy terhességet. Nekem szerencsém van a dokimmal, bár én csak a terheségem kezdete óta járok hozzá. (Az évi egyszeri rákszűrést+vizsgálatot nálunk megszervezték a munkahelyen, és oda jártam). Bízom benne, hogy a szüléskor is rendes lesz.

Nagyon irigyellek benneteket a találkozó miatt. Én sajnos kicsit messzi lakom (Szegeden), ezért nem tudok elmenni. Jó lesz nektek!

További kellemes hétvégét!
PTünde
ptünde

Sziasztok!

Szilvus,
Jól esett, hogy hiányoltál! Kép
Tényleg jól eltüntem. Épp a Picurkánk fogantatásával egyidőben fogtunk bele a tetőtér beépítésbe és bár már elkészült, a takarítás, pakolás, stb. miatt nem nagyon marad időm másra. Így is attól félek, hogy nem leszünk kész a nagy napig.

Brigi,
Fantasztikus szervező vagy! Kép A talin számíthattok rám is. Nem biztos, hogy odaérek 5-re, mert még mindig dolgozik nálunk a festő, nekem pedig őrizni kell, de igyekszem nem sokat késni.

Pumukli,
Neked engednek Quamatelt szedni? Nekem azt mondták a gyógyszertárban, hogy a tabletták nem ajánlottak, csak az Almagel vagy a Maalox szirup.

Bogi, Attila,
Így utólag is nagyon gratulálok nektek Lilihez, Attila fantasztikus képeihez és persze Boginak, hogy mindezt ilyen ügyesen végigcsinálta. Kép Kép Kép

Karmen,
Jó olvasni, hogy kezdenek megoldódni Orsi etetésének gondjai. Kép Írj még magatokról egy kicsit!

Móki,
Finoman szólva "kíválónak" nem nevezhető dokikról kisregényt tudnék írni, annyi tapasztalatot szedtem össze az elmúlt években. Olyannal is találkoztam aki az általa diagnosztizált hármasiker terhességemmel, 5 perccel a rendelési idő vége előtt küldött el a magánrendeléséről úgy hogy véreztem - mondván, hogy át kell adnia a rendelőt.

Kitty, Kép
Nagyon szoritunk neked! Most hallottam, hogy jön az újabb hidegfront. Réka baba hátha előbújik a hatására.

Gabi,
Nagyon jó az utolsó kép, amit felraktál. Kép
Fantasztikus méretű pocakod van! Az előző gyerekekkel is ekkora volt?

Lányok,
Mostanában ha nincs rajtam melltartó folyik az előtejem. Ez ugye normális? Nektek mikor kezdte?
Magamról még annyit, hogy kezdek nyugodtabb lenni, mert kb. 1 hete végre rendesen és rendszeresen érzem Kristóf mocorgásását (amit már min. 2 hónapja éreznem kellene).

Puszi:
Humi (27+5)
humi

Sziasztok,

keddre vagyok kiírva,de semmi előjele,hogy lenne valami. Azért nem szeretném sokkal túlhordani a babát, mert továbbra is az amnioszkópiától tartok, nem is a mondott fájdalomtól, hanem hogy véletlenül megrepesztik a burkot. Jó lenne, ha Réka baba döntése lenne a megszületésének pillanata, és nem orvosi beavatkozás. Ezért is csinálják csak 37. héttől, mert kockázatos.

Tudjátok véletlenül, hogyan kell fogyasztani a málnalevél teát, leforrázva? Ez tágítja, puhítja a méhszájat, vagy miért is könnyíti meg a szülést?

Üdv.,

L.Kata
L.Kata

Sziasztok!

Brigi,
a viszketes mostmar kezd mulni, de ahogy irtad, beugrott, hogy tenyleg irtad anno, hogy viszkettel.

Ma voltunk vasarolni, megvettem jopar dolgot. Szerintetek bodyt hol kapok? Mar csak azt nem vettem, mert itt az uzletben nem volt, vagy legalabbis nem lattam. Kép

Eszty 32+5
eszty

Sziasztok!

Még mindig itt Kép, veletek Kép. Reggel NST OK volt, az aminoszkópia is. Viszont a bűvös 4 számból az utolsó három már 333. Ez azért ígéretesnek hangzik.
Olyan izgi volt, mert mivel hétvége van, ilyenkor a szülőszobán csinálták az NST-t. Most újra felidéztem,hogy milyen is. Már nagyon szeretnék oda visszamenni. Közben elbeszélgettem a szülésznővel is ,nagyon rendes volt.
Most már úgy éreztem,hogy az orvos is direkt erősebben vizsgált meg, talán azért,hogy hátha megindul valami. Persze semmi.
Utánam jött egy lány, akinél szintén aminoszkópiát akart csinálni, de nem sikerült mert annyira zárt volt a méhszáj. Én nem is tudtam,hogy olyankor nem lehet megcsinálni.
Még reménykedek,hátha hétfőre,mire már befektetnének én már babázok.

L.Kata!
A málnalevél teából egy csapott evőkanál kell,és ezt kell leforrázni 1 liter vízzel. Ezt kell beosztani egész napra. Én már lassan megszeretem az ízét.

Karmen!
Tényleg írj egy kicsit bővebben Orsiról,ha van időd!

Kitty
40+4
kitty123

Sziasztok!
Már sokkal jobb kedvem van és ezt nektek is köszönhetem.KépKépKépNa meg persze apucinak isKép!
Hát egy 3 és fél kilós baba is bőven elég lenne nekem, nem muszáj akkorának lennie mint nekem /4450g/.
Nagyon aranyosak vagytok!
Karmen! Orsi jól eszik már?
Erika! nekem 33+2-nek mondta az uh.Mekkora most a babóca?Remélem.Most főleg a nyakára tekeredett köldökzsinór az, ami miatt izgulok.Mindig van valami és lesz is.Kép
L Kata!Kitartás biztosan nemsokára kibújik a kis Réka.
Szilvus!
Hogy sikerült a farsangi bál?Szerencsére nemsokára megyek a saját dokimhoz is 22-én, ő is csinál uh-ot.Te is akkörül mész, ugye?Kíváncsi leszek.
Jó hétvégét és Valentin napot!
F Kata 35+4
filep_katalin

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?