Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsoltikán ma eszméletlen mozgási vágy tört ki, meg sem áll... Délelőtt aludt egy félórát, de azóta mint akit felhúztak Kép Most a kúszást próbálgatja: hasonfekvésben a lábait maga alá húzza, de a fejét még belefúrja a játszószőnyegbe Kép De így is halad! KépKépKép

Nagyon sokat írtatok, most témánként szólok hozzá, amig hagy a Picuri Kép

Külföld:
én is úgy tudom, hogy útlevél kell a babucik kiutazásához, és ha jól emléxem, 1000 Ft az illeték.

Öltöztetés:
előfordul, hogy többször is kell 1 nap öltözni, nálunk is szokott lenni pelus-baleset. Nyáladzás ezerrel megy, viszont mivel főleg hason van Zsoltika, a játszószőnyege nyálas Kép Illetve úgy szoktam, hogy a feje alá teszek kis frottir kendőt, abból van egy csomó itthon, így elég azt mosni Kép Nem hiszem, hogy a partedli megmaradna rajta. Azt is betömné a szájába. A frottírtörlőt is be szokta tömni Kép
Ma viszont muszáj volt levenni Zsoltiról a rugdalózót, ugyanis nagyon mászott, és a rugi egyik lábában kötött ki mindkét lábacskája Kép Kertésznadrágot adtam rá végül + zoknit (amit nemigen tűr meg amúgy), így most egész jó Kép

Vera, Ann:
nekem azt mondta a doktornő a 6 hetes kontrollon, hogy fél év múlva menjek újra. Tehát március-áprilisban kérek időpontot. Úgy nem szeretem, de elhatároztam, hogy mindenképp figyelek arra, hogy félévente meglegyen a rákszűrés. Terhességem előtt ezt kissé elhanyagoltam...

Zit,
örülök, hogy újra itt vagy! Gyere most már gyakran Kép Én sem ismertem volna meg Benit, nagyot nőtt Kép Nagyon szép súlyban van, gratulálok!

Panu,
jól értettem, lehet hogy babát vártok? KépKépKép

Még egy gyors kérdés: megfigyeltem, hogy Zsoltika öltözéskor és főleg füri előtt, amikor már pucérka, megfogja a kukiját, és nagyon erősen megszorítja... Pedig este a fürcsikor a férjemmel együtt vetkőztetjük, de annyira mocorog, alig lehet lefogni. Napközben pedig egyedül még kevésbé lehet. Szerintetek nem árt neki? Nem látszik rajta, hogy fájna neki, de akkor is... Mondjuk is neki ilyenkor, hogy szeretnénk még unokákat KépKép

Most mennem kell. Kicsit fáradt vagyok, mert nem volt túl jó éjszakánk: 11-kor még szopiztunk, aztán aludt el Zsoltika. 1-kor sírva ébredt, de sikerült elringatnunk. Aztán 4-kor szopi, 6-kor megint sírás Kép Mire a Dentinox-ot előszedtük, visszaaludt szerencsére.

Még egy kép a mászásról:

Kép

További szép napot mindenkinek!
Gabi

pgaboka

Vera,
nekem azért csinált, mert nem volt 1 évnél nem régebbi rákszűrésem. De az első trimeszterben nem akart kotorászni Kép , úgyhogy rögtön a 2. trimeszter elején. És nekem azt mondta, h évente kell.

Ügyesbarbi Kép
DBarbi, ne is mondd a hideget. Gyanútlanul kimentünk... nmajdnem visszjöttem .brrrrrrrrrrrrr... de ha már kint voltam elintéztem 1-2 dolgot. Fodrász halasztva, mert szabin van...

Hami ma alig eszik, nemtom mi van vele...

Pussz
Ann
annann

Gabi, most olvasom, h közben te is írtál: szóval nekem azt mondta, h évente kell ráxűrés...

Regi, én is én is én is nyarat akarooook!!! És menni a Velencei-tóhoz KépKépKép
Nem is rég tettem fel! Most volt fürcsis kép Kép Najó, majd csinálok és rakok fel Kép

Pussz
Ann
annann

Ann: Fanninak is erősen visszaesett az étvágya múlt 7 óta. Most nem eszik meg egy teljes üveg bébidesszertet sem. Pedig hatalmas adagokat bírt bepuszilni mostanság mindenből. 1 üveg kevés is volt. A hülye időjárás befolyásolhatja szerintem.

dbarbi
DBarbi

Kép

nálunk ez megy állandoan+ 4kéz-láb hinta és a hernyo mozgás elöre

jo nagyot usztunk, most durmol, hála, én meg ebédelek

regina
milyen hintát keresel?

sziszke
ha még nem néztél utána:
1000 ft-os illetékbélyeg, a felsorolt okmányok, + mindkét szülönek ott helyben, a köztitszviselö elött kell aláirni a kérölapot.
2 évre adják az utlevelet a manoknak.
+ foto vagy ott helyben van digikamera amivel "lefotozzák" a picurid arcocskáját.
orsolya11

Sziasztok!

Annyira hideg van kint és olyan rossz itt bent savanyodni, főleg ha néha kisüt a nap és annyira tekinget Robó is kifelé, mintha jelezné felém, hogy mikor megyünk?Picit voltunk kint délelőtt , agyonra felöltöztettem, de annyira hideg volt, hogy nem mertem kint hagyni.
Ma volt a dokibácsi nálunk, agyon dicsérte Robót, hogy milyen értelmes és szépen ülKép. Említettem, hogy a kúszást nem gyakorolja, erre ő: nem minden baba kúszik, az sem gond ha ez a fázis kimarad a gyermekeknél. Ülni viszont sokkal szebben ül, mint a tőle idősebbek. Ő ebben profiKép. Így kicsit megnyugodtam. Megvizsgálta, mindent rendben talált, megdicsérte a husikájit is. Azért csak jó, ha rátekint havonta és megnézni, megnyugtató.

Docka: Andris 2 óránkénti kelése majd elmúlik biztosan. Igaz nálunk még mindig nincs átaludt éjszaka, de azért többen is írták itt, hogy változik mindig az alvásidő náluk. Szerintem nyugodt lehetsz.

Panu: édes Liza, milyen szépen ülKép. Gyönyörű kislány. Almás fotót pedig várom!Köszi a Liberós infót.

Batka: nem semmi Emma mozizása.nem hinném, hogy Robó megmaradt volna egyhelyben. Jó kis büntit kaptunk , nemmondomKép. Jó nézni, hogy egyszál polóban vagytok kint. Képeket kérünk még még!Jól látom, hogy Emma már ennyire felemeli a popóját??nem semmiKép.

Barbi: sajnálom , hogy letelt apa éjszakázásmentes időszaka. Nagyon rossz tudom, mikor nincs otthon a párod. Nálunk is sűrűn van ilyen alkalom. Bár párom 24/72 ben jár dolgozni.
Gyarapodáshoz gratulálok.Kép

Cory: írj minnél előbbKép. Amúgy én is dettó ezt érzem sokszor, hogy mintha butulnék. Mozgatni kéne jobban az agyféltekét, hátha beindul vmi ott bentKép.

Vera: Bence ajakcsattongatása édes lehet.Olyanokat kitalálnak, hogy namégKép. Képeken gyönyörű, mint mindig. Nagyon szépen ül már ő is.Látom az ivás is nagyon megy. Miket szokott inni?

Zit: örülök, hogy végre írtál. köszönjük a fotókat is. Nem is ismertem volna meg Benit, ha nem írsz nevet a kép aláKép. Rengeteget nőtt már és milyen huncut mosolya vanKép.

Szisz: már biztosan utánaérdeklődtél az okmányoknak. Én is annyit tudtam volna segíteni, hogy okmányirodánál érdeklődni. Telefonon is adnak felvilágosítást. Hová utazok amúgy?

DBari: tényleg nagyon furcsa újszülöttet látni. Most éppen Robó képeit rendezgettem, és furcsa volt látni pindurkánakKépKis nosztlgia nem árt néha. Ügyesbarbit vennék a lányomnak ha lenneKép

Regi: cuminak meg lehet bocsájtani. Domcsiék még picit ahhoz , hogy a megszokott dolgokat elvegyük, leszoktassuk róluk. Robó sem sűrűn szopizik, de elalváshoz jól jön, sőt éjszak is sokszor elég ha beteszem a szájába. ha nem tenném be, talán fel is ébrdne teljesen.Hintát pedig talán a babashop .hu-n is lehet, hogy találsz. Mi is most néztünk egy jó kis hintát , igaz nem a neten, hanem az itteni bababoltban. Elég jól néz ki, ára is elfogadható.

Gabi: Zsoltika kúszási produkciója nagyon édes. meg lehet zabálni ahogy erőlködikKép. Egy időben Robó is felfedete, hogy ő kisfiú, ez kb 1 hétig tartott, aztán elmúlt nála.

Egy kis tavaszcsalogató kismadárkát küldök mindenkinek:Kép

Anita
anita77

Orsolya: közben írtál te is. Meg kell dicsérnem Beni négykézlábas fotóját. olyan érdekes ez a mozgás. Robó egyáltalán nem akarja csinálni, sőt hason sem akar lenni. Szemmel látható mennyire élvezi manód, még a szeme is mosolyogKép

Anita
anita77

1 pillanatra sem marad meg háton állandoan hasra vágja magát és valamelyiket vagy mind3-at müveli.

gabi
nálunk is van mostanába kukac markolászás, ha nem huzza meg nagyon szvsz nem gond, majd leszokik rola, remélemKép
orsolya11

Most csináltam ezt a képet Kép

Kép

Nagyon bejön neki a hinta Kép Csak állandóan lökni kell Kép
DBarbi

dbarbi:
erre találták fel az önmüködö hintát, csak gyözd kifizetni Kép Kép
orsolya11

Sziasztok!

Mivel apánk még mindig nem ért haza a suliból, gondoltam benézek egy kicsit, hát annyit írtatok, hogy nem győzöm követni!!!Kép

Mindenkinek köszönöm a dícséreteket, nagyon jól esik, komolyan. Kép Kép Kép

Regina:
Üdv itt, azt hiszem te azóta jöhettél, mióta én nem voltam. Kép Domi mennyi idős?

Gabi:
Nagyon édes Zsolti ahogy fúrja magát, Beni is így kezdte a kúszást, most meg kapkodhatok utána állandóan. Kép

Orsolya11:
Neked is üdv! Jó ez a kép a kicsiről, úgy látom ebből hamarosan mászás lesz. Kép

Anita77:
A te párod mit dolgozik? Mert régebben én is 24-72-ben dolgoztam, aztán 12-24, 12-72-ben.

Rákszűrés:
én is úgy tudom, hogy elég évente menni. Nekem anno a hat hetes kontrollon csinálta meg a doki.

Cory:
A butulás nálam is megvan, néha a legegyszerűbb szavak sem jutnak eszembe. Valamelyik nap pl ezt mondtam Atinak: Légyszi vedd ki az izéből az izét. No comment. Kép Kép Kép Még jó, hogy tudta miről van szó. Kép Kép

Egyik nap megfogtam egy kismama babáját, aki két és fél hónappal fiatalabb Beninél, hát ne tudjátok meg....Kép Benihez képest, mintha hópihét emelgettem volna. Olyan kis édes picike volt. Kép Kép

Amúgy Beni nagy franc, ma is szórakozott velem. Kép Elmegy a konnektorhoz és piszkálja, ha odamegyek és meglát, gyorsan átcsusszan a tv állványhoz, mintha ő eddig is csak ott matatott volna. Amikor ellépek mellőle és nem lát visszafordul a konnektorhoz. Ha visszalépek a látóterébe, újra tv állvány. A kis ravasz. A virágokról ne is beszéljünk. Ha rászólok és elindulok felé, gyorsan bekotor alá és próbál a legkevesebb idő alatt a lehető legtöbb levelet leszakítani róla. Kép Kép Kép Szóval zsiványka. Kép

HÚ, jó sok lettem, be is fejezem.Kép

puszi: zit
zit

Sziasztok!

Ann,
akkor én rákérdezek, lehet, hogy rosszul emlékszem. Én csak örülnék, ha nem kéne félévenként menni Kép Viszont arra abszolút nem emlékszem, mikor volt az én rákszűrésem. Vsz arra 1 évre kell esetleg menni... Lehet, hogy így jön ki a fél év. No ezt jól megmondtam Kép

Anita,
gratula Robókának, tényleg gyönyörűen ül! Remélem markolászás nálunk is elmúlik hamarosan Kép

Vera,
én is akartam már kérdezni: mit iszik Bence? Mi anno a köményteát próbáltuk, hát nem jött be... Banánt esztek még? Nem gond a kakinak?

DBarbi,
a hinta nagyon jó, már korábban is megfigyeltem. Mi is szeretnénk hasonlót, csak Zsoltika még nem ül stabilan. De ami késik, nem múlik Kép Ugye a Madrinában vettétek a hintát?

Orsolya,
kisfiad ügyi, hamarosan szerintem nálunk is ez megy majd Kép Önműködő hinta tényleg drága. Épp elég lesz egy ilyen állványosat venni.

Zsoltika lenyugodott Kép Aludt egyet, azóta pedig nem olyan mocorgós. Szépen elvan a szőnyegen, ez most nagyon jó, pihizek egy kicsit Kép

Puszi mindenkinek:
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Rohanunk fürdetni nyűgi Gabót, ezért most csak azért ugrottam fel, hogy lássátok a mi fognélküli mámikánkat is. Három képet teszek fel különböző nézetekből. Egyébként már nyávogni is tud.Kép vagy Kép És a zokniját is ma vette le először.Kép

Zsizsa

Kép Kép Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok Kép

Csajszik, milyen hintát vesztek? (Jó, mondjuk mi még ráérünk, amíg majd ülni tudunk Kép) Tessék kifejteni a témát bővebben! Kép Árak?
DBarbi, hova van az fellógatva?
Anita, milyen hintát találtál otthon? A piacnál lévő boltban?

Úgy látom az etetőszék mellett bejött a hinta-projekt is nálam.

Zsizsa, fog nélküli Gabi-mami csúúúúcs Kép Mi az a sárga? Kacsa? Hami kapott egy fürdő hattyút, de még véletlenül se úszna a talpán, mindig felborul. Beszerzek neki én is kacsát + kishajót is szeretnék!!!! Láttatok vmi jót? (bár mostanában nem megyünk sehova, hivatalosan is járvány van Kép )

Orsi, a mutatvány nagyon jó Kép
Zit, Beni akciói nem semmik Kép Jó ideig nyavalygunk, amíg nem csinálnak "semmit", hogy mikor kezdenek kúszni, mászni, utána meg visszasírjuk a leteszem és ottmarad időszakot KépKépKép

Pusszancs
Ann
annann

Sziasztok!

Nem semmi hogy felpörgött ez a topic, de tök jóKép
Ha nem jövök naponta háromszor, akkor nagyon lemaradok és esélyem sincs felvenni a fonalatKép

DBarbi!
Mi ma nem mentünk sétálni, utálok fázniKép
Én még a sima poharat nem próbáltam Bencénél, pedig lassan kéne, jó lenne ha megtanulna abból is inni!
Hintázó Fanni tüneményesKép

Regi!
Azért Bence is csak úgy ül meg ha én felültetem és ki van támasztva. Egyébként borul, lehúzza a fejeKép
Jól hangzik ez az informatikus könyvtáros. Azt tudom mit csinál egy informatikus és azt is hogy mit egy könyvtáros, de a kettő együtt?Kép

Gabi!
Zsoltika csúcs!Kép Nagyon kis ügyiKép
Lányok, akinek a babája ilyen mozdulatokat csinál, volt előjele már, vagy csak az egyik napról a másikra történik? Mert nálunk még semmi jele.

Banánt még csak 3-4 alkalommal ettünk az esti szopi előtt, de mivel a 3. napon ugyanúgy ébredt hajnalban, leálltam róla. Ugyanis a cél az esti teleetetés voltKép De így hogy nem jött be, nem kap mostanában. A kakija keményebb lett tőle, igazán ne szenvedett vele, csak nyögött nagyokat. De én a banános napokon délelőtt adtam neki almát is, mert az nálunk mindig beválik.

Bence a csőrösből a képen épp forralt vizet ivott, de általában a Hipp alma-szőlőlevét itatom vele. De nálunk ez nem igazán rendszeres, mert van olyan nap hogy egyáltalán nem iszik, de ha csuklik akkor odaadom neki, akkor viszont tuti egész nap csukladozik és iszikKép Nagyon élveziKép Szerintem a vizet utálja mert tud rá olyan pofákat vágni! De élvezi az ivást, ezért nyeliKép
Szeretném ha a vizet is megszokná, mert állítólag nem egészséges mindig gyümölcsléket adni a babáknak. A múltkor olvastam valahol, hogy egy felmérés szerint az ovisok 50 %-a még nem ivott vizet életébenKép És ez azért durva!

Orsi!
Beni nagyon ügyiKép Nem szokott fejreesni? Innentől kezdve lehet figyelgetni egyfolytábanKép Tényleg visszasírjuk még a nyugis időket.

Anita!
Gratula profiRobóhozKép
Tényleg nagyon ügyi fiúcskaKép
Az ajakcsattogtatástól reggel megijedtem kicsit mert nem akarta abbahagyniKép Arra gondoltam hogy lehet engem utánoz, mert mindig hápogok nekiKép és azt nagyon szereti, akkorákat vigyorogKép

Zsizsa!
Szájbeszippantós Gabó is édi nagyonKép
Borulós kacsa isKép
Miért van az tényleg hogy ezek a bébijátékok nem állnak meg a talpukon?Kép Nekünk halaink vannak (amik nektek isKép) de mind felfordulKép

Na megyek nevetni, Bencike formában van, magyaráz-vigyorog-köpködKép

Pussz
Vera

KépKép Kép
76vera

Zsizsa: Gabi aranyos nagyon. Milyen édesen pancsizikKép

Gabi: örülök, hogy Zsoltika pihi után nyugodtab lett. Jó hatással va ám egy nagy szunyaKép.

Zit: huncut Beni nagyon. Annyi eszük van már ilyenkor is, hogy simán túljárnak az eszünkön, és mi lesz még későbbKép. Apa BM szerveknél dolgozik, hivatásos ő is.

DBarbi: Fanni olyan szép leányzó. Milyen jó színe van. Kép. Cukorfalat.Lenne egy kérésem.Mi is hasonló hintát néztünk ki, megtennéd, hogy készítenél róla egy olyan fotót amin jobban látszik. Tudom, hogy régebben volt fent róla kép, de most nem találom. Légyszíves, ha nem nagy fáradozásodba kerül. Köszi szépen.

Még ilyen napot, kétszer is tudtam jönniKép. Robóka olyan kis huncut volt este. Apával nagyban játszanak, hangos nevetés , sikítozás hallatszik a szobából. Gondoltam én is benézek hozzájuk. Leülök az ágyra, Robó meglát és mivel éhes lehetett , de a nagy játékban megfeledkezett még az éhségről is, elkezdett hisztizni és bújni hozzám. Nevetés , mosoly minden eltűnt hipp hopp.Érdekes apával olyan jókat játszik, én meg megzavartam a nagy játszmátKép.Pedig olyan jó lett volna ha nekem is kacag egy picit. Sajna csak külső fül/szemtanúja lehettem.

Jó éjt mindenkinek: Anita
anita77

Sziasztok!

Minden baba gyönyörű!

Panu!
nagyon édes a pici Kép

Szisz!
Lehet hogy késő a válasz: de mi pont most kaptuk meg az útlevelet. Szóval a picinek is kell. 1000 ft az illeték és mindkét szülőnek jelen kell lenni. A régi útlevéligénylő lap nem kell és nem kell fényképet sem vinni. Viszont a gyereket "be kell mutatni" Kép Még jó hogy vittük. Kiderült hogy nem jó ha mi visszük a fényképet, ott kell helyben lefényképedzkedni.
Aztán öt nap múlva megérkezett az útlevél. Szóval elég gyorsak. Mi az önkormányzaton keresztül intéztük.

DBarbi!
Jók a poénok: mindig jókat röhögök Kép
Én is fáztam, de szerintem egész türhető volt a séta a napon. Amúgy kár hogy fújt a szél.

Tud valaki olyan site-ot ahol le van írva, hogy milyen zöldséget/gyümölcsöt lehet adni a babának 6 hónapos kortól és hogy milyen napszakban?

Köszi:

Docka
Docka

Én is teszek fel egy képet:

Kép
Docka

Sziasztok Lányok!

Többen kérdeztétek a hintát: a Madrinában vették anyuék, azt hiszem 13 000 ft. Állványos, nem kell sehova fellógatni. 25 kilóig jó. Ezen a képen talán jobban látszik. Holnap majd csinálok teljes fotót Kép

Kép

dbarbi
DBarbi

Sziasztok!

Nagyon helyesek a babák!!!

Öltöztetésről: NÁlunk változó, hogy át kell-e öltöztetni Martint vagy sem. Sokszor napokig elég napi 1 ruha, bár azt hiszem ennek lassan vége lesz. A nyála egyre jobban folyik, és lassan elkezdjük majd a gyümi evést is, akkor meg már nem lesz elég 1 ruci.

Mi a 3-as Libero után (amikor kicsi lett) váltottunk a 3-as Pampersre, ez még jó lesz egy darabig, ha a súlyfejlődésünk ebben az ütemben halad tovább.

Martin nem szívogatja be a száját, viszont nagyokat cuppogKép) Ezenkívül meg egész nap be nem áll a szája: ana-ana, mamamama, adá-adá, ededede,....

Az útlevél és rákszűrs kérdést kiveséztétek, így arra már nincs mit írnom.Kép

Mi kint voltunk ma a hyper-hideg ellenére. Megpróbálunk rendszeresen eljárni baba-mama tornára, hátha segít egy kicsit a súlyunkat karbantartani.Kép Meg volt a városban egy kis dolgom, majdnem kockára fagytam, de igazából a szél volt brutálisan hideg. Ma egyébként Martin nagyon nyügi volt önmagához képest, lehet, hogy a napirend változás is belejátszott, de valami más oka is kell legyen.Kép A leggyanúsabb, hogy jön a foga, bár még nem duzzadt az ínye.

Dandy
dandy

Sziasztok,

Ann,
haat 3 orat (1.5 oda, 1.5 vissza) kocsikaztunk a mozizasert Kép de Emma egesz uton aludt, ugyhogy nagyon jo volt. No meg ez egy bevasarlo kozpontban van, jol korulneztunk meg icipicit vasaroltunk is Kép

Gabi,
nalunk Emma majdnem igy alszik Kép nyugodt Zsoltika Kép

Orsolya,
nalunk is pont ez megy. Te hogy pelusozol? Nalunk total katasztrofa, probaltam jatekokkal lefoglalni, de repul mindegyik, es mar hason-negykezlabon is van, hintazik vagy tekereg, de tutira nem all le 1 pillanatra sem

Anita,
huncut tokeletes Robo Kép nalunk is papi kapja a nagy kacajokat...

Docka,
nagyon helyesek vagytok Kép http://otlettar.try.hu/ szerintem jo, remelem ezt cory is megerositi Kép

Zit,
jo "latni" ujra itt! Beni hatalmasat nott Kép 8300 g nem semmi! Irigykedem am egy kicsit

Zsizsa,
nektek is helyes fogatlanmamitok van Kép olyan kis helyes pofisok ilyenkor (is) Kép

Bocs, akiknek nem irtunk, de meg mindig hozzatapit keresgelek... Plussz ma extra-mamis napunk van. Nagy nehezen sikerult zsebiben elaltatni, pedig mar par honapja nem hasznaltuk alvasra, mert alig fer el benne.

Jo ejt
batka
batkamano

Sziasztok!

Csak egy rövid bejelentkezés Kép

Docka: az ötlettár-os oldal táblázata szerintem jó Kép Én az alapján fogom hozzátáplálni Zsomát Kép

Ma barátnőztem, fiaim csajoztak Kép Hulla vagyok. Megyek aludni Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Csak egy szó a pelenkázáshoz. Én nemes egyszerűséggel Fanni kezébe adom a popsitörlős dobozt. Az leköti annyira, hogy bepelusozzam gyorsan Kép Egyébként tekereg utána, mindig kell neki valami matatnivaló Kép

dbarbi
DBarbi

Sziasztok!

Hááááát, nagyon gyorsak vagytok lányok, nem bírom a tempót. Kép

Zsizsa:
Nagyon édes Gabó a képeken! Látom nektek is van kacsátok. A mienk is csak oldalt dőlve közlekedik a vízen, talpon csak a kád szélén bír megállni. Kép Ki érti ezt? Kép

Ann:
Jaja, ahogy mondod, furcsa is, hogy pár hónapja még "csak" feküdt és szinte semmit nem csinált. Kép

Batka:
Mi almával kezdtünk, nem jött be, ahogy betettem a szájába, köpte is ki. Kép A répa úgy néz ki tetszik neki. Utána krumplit és sütőtököt próbálok, aztán lehet, hogy keverem ezeket. Kép

Cory:
Na, túlestetek a háztűznézőn? Kép Kép És milyen volt? Zsoma gondolom bírta. Azon gondolkodtunk, megyünk hozzátok sűrűbben, Beni is szokja. Kép

DBarbi:
Nálunk is trükközni kell, hogy pelenkázni lehessen, de a doboz már nem jön be, mostanában két emberes lett, főleg este a pelusozás. Kép Állandóan úgy kell visszavadásznom a pelenkába. Kép

Mi most játék mobilt Kép akarunk neki venni, mert megőrül a mobiljainkért amikor látja, hogy telefonálunk. És ami nagyon tetszik még neki, az a klaviatúra, imádja püfölni Kép, plusz az egérpadot rágogatni. Kép

Szép napot mindenkinek!
zit
zit

Kép

Kacsa: nálunk is mindegyik felborul, egyet kivéve, amelyiket ha hátrahúzzuk, úszik. Azaz teper a vízben. Fanninak nagyon tetszik. A Madrinában is lehet kapni, sajna nem olcsó. Bebé Comfort és valami 1700 pénz. De talpon marad Kép

Zit: mobil nálunk si bejön. PC-hez nem engedem, nem tudom visszafogni Kép Másik "szerelme" a távirányító. Egyik este elvettük tőle (állandóan elkapcsolja a tv-t)...azt az ordítást! Asszem kezd tudatosulni benne, hogy nem mindig az van, amit ő akar Kép Erre persze Apa elgyengült és kiszedte az elemet, úgy adta vissza....lényeg a következetesség! KépKépKép

Zit: vigyázzatok a játék mobillal! A bnőm kisfia leharapta a gombjait és úgy kellett kihalászni a szájából. Nekünk olyan van, aminek hatalmas keményműanyag gombjai vannak, egyben!

Most fogom fürdetni Fannit, mert este elmaradt. 3/4 19-től ma reggel 3/4 8-ig aludt Kép

dbarbi
DBarbi

Barbi:

Áruld már el, mit csináltok Fannival, hogy alszik éjjel???? Beni egyre rosszabbul alszik, most éjjel hál istennek csak 2x ébredt fel. Hat-fél hétkor viszont már fent kukorékol. Kép Visszasírom azt a két hónapot amíg aludt kilenctől hatig. Esküszöm, lassan leütöm, hogy aludjon valamit. Este tízig itt szórakoztatta magát meg minket, most bezzeg lassan 1,5 órája alszik. Kép Én meg hulla vagyok. Na mindegy.

A távirányító nálunk is menő, az elejétől elem nélkül adjuk neki. Kép) Most meg már leszedi az asztalról is! Kép) Kösz a tippet a mobillal kapcsolatban!

zit
zit

DBarbi,
engem is erdekelne a trukk Kép

Zit,
nem tudtam mi hianyzott... hat a giffjeid! Kép Nagyon feldobjak az oldalt Kép Alvas nalunk is romlott Kép bar most par napja "csak" szopi van megint (megszamlalhatatlanul sokszor), es reggel 7 korulig nem ebred (kop-kop-kop). Es en mar ennek is uuugy orulok Kép

batka
batkamano

Sziasztok!

A mobilokkal vigyázzatok! Balu egyet már tönkretett. Rágcsálta, és zárlatos lett, átégett az alapja. Vége.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Batka:
Jaj, olyan aranyos vagy, köszi!Kép Hát nálunk hétig sem sikerül aludni. Bezzeg most két órája alszik már. Miért nem éjjel???? Esküszöm tényleg leütöm, hogy pihenjen éjjel. Kép Kép

Cory:
köszi neked is az infót. Majd akkor faragok fából. Kép

zit
zit

Sziasztok!

Pörög a topic, nagyon jó! Kép

Vera,
nálunk ennek a kúszás-mászásnak voltak előjelei. Először ugye a hasrafordulás, aztán pedig Zsoltika elkezdett "kukackodni", azaz felhúzta a térdeit, de nem ennyire Kép Úgy csinált, mint egy giliszta Kép Ja, és először ezt füri után tudta produkálni, amikor nem volt rajta ruha. Ott láttuk először, aztán pedig már a szőnyegen vagy a kiságyban is csinálta. Egyre jobban megy, napról napra ügyesebb.
Kb. 2 hete kukackodik Zsoltika, ha jól emlékszem KépKép Tegnap este már nem fúrta a fejét a törölközőbe, hanem azt is megemelte, 1-2 mp-re megtartotta magát négykézláb Kép
Zsoltikám nagyon mozgékony, már elég hamar hasira is fordult... Bence is elkezdi hamarosan, meglátod! Amúgy napközben szoktátok hasrafektetni? Vagy úgy csak aludni szeret?

Zsizsa,
Gabó jól néz ki nagyon, aranyos mint mindig. Kis fogatlanka Kép Nyávogás Kép

Ann,
hinta-ügyben egyenlőre csak tájékozódok Kép Mi a Brendonban láttunk már párat, de nem az igaziak. Árakat még nem tudok mondani. Nekem a legjobban Fanni hintája tetszik Kép

Zit,
nekem is hiányoztak a gif-ek Kép

Docka,
látom Batkamanó már segített, az LLL honlapján pedig itt vannak még hasznos tanácsok, szerintem ezt is érdemes megnézni:
http://www.lll.hu/leche/105h.shtml
Nagyon szépek vagytok Andrissal Kép

DBarbi,
bárcsak már nálunk is lenne ekkora alvás! De már feleekkorával is beérném KépKép Nálunk is elég korán van mostanság ébredés, de aztán alszik még délelőtt Zsoltika (most is) Kép

Játék mobilokról / távirányítókról tudnátok képet feltenni? Mi is szeretnénk, Zsoltika is vevő rá Kép Az igazit nem merem odaadni elem nélkül sem, mert összenyálazza, aztán még elromlik.

Ma már péntek van, úgy örülök! Mindig nagyon várom a hétvégét... Remélem jobb idő lesz, mi is idebent savanyodunk már napok óta.

Üdv mindenkinek:
Gabi

pgaboka

Megint én KépKépKép

Miután már minden létező trükköt bevetettem, hogy ösztönözzem Fannit a kúszásra, ma a legnagyobb létező csalival, a távirányítóval próbálkoztam. Nyújtózkodott rendesen, majdnem elérte, de gonoszbarbi mindig egy kicsit jobban elhúzta. Épphogy ne érje el. Aztán persze bepöccent, én mégmesszebb hagytam a távirányítót, jöttem hozzászólni, erre visszanézek és épp elkapcsolta a tv-t. Lemaradtam a nagy action-ről, hogy hogyan szerezte meg Kép

Most megint elaludt. Az éjjeli nagy alvásnak nincs trükkje. Tegnap nem aludt semmit napközben Kép

dbarbi
DBarbi

Sziasztok! Kép

Hú, már visszaolvasni se egyszerű, tényleg nagyon jó Kép

DBarbi, tényleg nagyon jó a hinta! Tetszik, h van állványa és nem kell azal kínlódni, h hova tudod felrakni, no meg így mobil is. Bár nálunk nemtom hogy fog elférni a lákásban Kép De hinta az kell!

Zit, nem mondod komolyan, h van ilyen, h a jó alvókás gyerek "elromlik" és elkezd nem aludni éjjel? Kép Kezdek beijedni!

Bár nekünk megint az evéssel van gondunk - szokás szerint Kép Pár napja nyügi, nem akar enni, persze ez meglátszik a tej mennyiségén is. Most ezerrel homeobogyó, mert nemtom mi lesz. Kivi vagyok, ilyen semmi evés mellett hízik-e egyáltalán...

Gabi, Hami is már húzza felfele a térdeit. De azt mondtam neki, h előbb azért hasra kéne fordulni lányom!!! Kép Őt ez persze nem izgatja. Kép

Remélem, ma nincs olyan hideg - bár, mi tegnap is kint voltunk abban az állat időben.

Pussz
Ann
annann

Ann

Nem akarlak elkeseríteni, de sajna nálunk ez a helyzet, volt olyan éjjel, hogy 7x kelt fel cicizni!! Kép Borzasztó volt ám! Most meg két órát aludt a lelkem. Volt itt közben a védőnő is, mondta, hogy jó álmosnak nézünk ki mindketten. Kép
Beszerzek egy Kép-t, hátha az majd segít. Kép

zit
zit

Képzeljétek, most evett meg egy kb 3 cm-es darab főtt répát és mág tátizott is hozzá! Olyan aranyos volt! Kép

zit
zit

Sziasztok!

Most csak egy pár képet teszek fel a manóról, mert már picit le vagyunk maradva. Amúgy velünk minden rendben, megkaptuk a 4hóst, úgyhogy picit nyűglődünk, de már szerencsére csak egy van, na meg jövő héten az agyhártya elleni...Kép

Szóval teszem a képeket, és majd még írunk bővebben!

Meme

A nagynénim szülinapi buliján...
Kép

Az olvasás már nagyon megy
Kép

Nagyitól kaptunk egy új mamuszt, csak még picit nagyocska Kép
Kép

Pihi a barátnőmmel
Kép
meme

Üdv Mindenkinek!

Vera:
nem esik fejre, még elötte vagy leengedi a térdeit vagy a popját teszi le s ilyenkor oldal ülésbe vágja magát.

Docka:
a kismamák nagykönyvében is van egy csomo minden, ha gondolod kiirom neked!

Batkamano:
egy kicsit tényleg nehézkesebb, pláne a lányom nyugisága után, de (már az elsö naptol kezdve)mindig mondom neki mit csinálok és neki mit KÉNE tenni, általában segit, viszont, ha elveszem a kezem rögtön hasra vágja magát s nézi a pelenkázo mintáját, ill. a popsitörlö dobozt.
ha végképp nem akarodzik neki az együtt müködés adok a kezébe egy zenélö játékot, ez mindig bejött eddig (remélem nem kiáltottam el!!)
Kép

Benedeknek apája most hozott egy iván nyuszis telefont, ami kattog, zörög, zenél és a Panna beszél a tesojához (ha végre hazahozza akártya olvasot megmutatom, nagyon édi)
A klaviatura nálunk is veszélybe van, eddig csak püfölte, de mostanába inkább le-leráncigálná.
Nekünk is bébé confort-os fürdöjátékunk van, de én kb. 1 évvel ezelött vettem a Corában, 5 db állatka van benne és egész jo.
Távirányito: az tényleg nagyon menö dolog nálunk is.

DBarbi:
az oldalra fordulásnál nálunk bejött (Panna csak az egyik oldlra akart mindig fordulni, igy szoktattuk a másikoldalra is), hogy mikor háton fekszik átellenes kezed mutatoujját odaadod a kezébe s egy egész picit huzod magad felé.
Igy nem gurul vissza,sikerélménye lesz s nem veszti el a kedvét, hogy ö is probálja.
orsolya11

Meme:
nagyon szép az a ruhácska, mint egy komoly lány olyan benne.
ugyanilyen takaronk vanKép, a sárga csikos macis.
orsolya11

Sziasztok!

Nem tudok se visszaolvasni, se írni hosszabban, mert Bence nagyon beteg. Már harmadik napja szedi az antibiotikumot, és ma lázasodott be. Az antibiotikum mellett. Nekem ez nagyon furcsa voltKépKépKép
Most nagyon anyás a szentem, máris sír utánam. Legyetek jók!

Puszka:

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Bencének jobbulást!

Képzeljétek tegnap itt volt egy barátnőm a kislányával, és most február 29-re volt kiírva a kisfiával. Mondtam neki, hogy meg fog szülni vasárnapig, de nem hitt nekem. És hajnalban megszületett a kisfia KépKép Most persze meg akarnak égetni a férjével Kép De hát látszott már az arcán, hogy hamarosan szülni fog Kép
A fiaim jót csajoztak. Rakok is fel róla két képet:
Kép
Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok, bár nem jutok naponta a géphez, úgyhogy csak néha be-benézek majd.
Kisfiam, Botond 2003. szeptember 1.-n született, császármetszéssel, 3850 gr, 54 cm. Most már kb. 7,5 kg, nagyon érdeklődő baba, bár még nem olyan fejlett, mint itt egyes babákról olvastam, ő még nem forog (igaz, vasárnap egymás után háromszor is megfordult hasról hátra, de azóta semmi), nem kúszik, meg ilyesmi, de mindent megfog, szájába tesz, a lábát markolássza...
Rögtön lenne egy kérdésem is: ti hogyan értétek el (ha sikerült), hogy önállóan játszon a baba, Boti ui. nem hajlandó még 5 percet sem nélkülem lenni, sőt, a helyzet hétről-hétre rosszabb. Még egy pár hete elvolt 10 percet a járókában, most már annyit sem. Ráadásul napközben nagyon keveset alszik (3x30 percet reggel 6-tól este fél 7-ig), úgyhogy sokszor már nincs ötletem, hogy hogyan szórakoztassam.
Egyébként olvastam, hogy van már Zsófi is a topikban, és Botond is, remélem nem keverjük majd össze egymást.
Egy kép rólunk:
Kép
Sziasztok
Zsófi
zsóf

Sziasztok!

Ismét volt ám termés ma bővenKép.Az nagyon jó, hogy így beindult a topik, örülök neki.Nem győzöm olvasni, írni már kevésbé sikerülKép.

AnnAnn: hintát igen a Szíváruház melletti bababoltban néztünk . Hasonló mint Barbiék hintája kb 10.000.- ft körül van. Úgy érzed, hogy kevesebb a tejcsi, vagy Hanna nem akar elegendő mennyiséget enni? Ha úgy érzed, hogy kevesebb , jók a homeós bogyók is, meg sűrűbben tedd mellre. Bár ezt biztosan magadtól is tudtad.Kép.

Vera: topikpörgéssel én is így vagyok.Írtál a banánról, én is úgy tudom, hogy nem igazán ajánlatos adni még nekik. Meg ha belegondolok, hogy milyen érlelőkkel lehet teletömve...Szerintem is a legegészségesebb a víz, én szoktam néha facsarni alma, szőlő lét, az tutira bioKép. Később pedig nem szeretném ha olyan Colán ls chipsen felnövő gyerkőc lenne.

Docka: mikor mentek síelni és hová?(ugye Te írtad, hogy mentek?).Táblázat van a hozzátápiról azt eltudom küldeni neked, meg azt szerettem volna még ami nekem is le van mentve az LLL oldalról, de látom Gabi már írt róla.Nagyon édesek vagytok együttKép. Andris kire ütött, mert nem egészen mediterrán típus, mint te is Kép.

DBarbi: nagyon aranyos vagy, hogy tettél fel képet róla. Nálunk is hasolnó hintát lehet kapni, viszont amint látom nálatok kisebb tálcaféle is van rajta, vagy ezt külön vettétek? Nálunk a boltban nincs hozzá.Jó ötlet tényleg a pelenkázást segítő segédeszközök.Jó alvókája van Fanninak, maradjon is úgy. Mellesleg mennyit alszik átlagban napközben? Mászni ő sem akar még? Kiváncsi lennék és is, hogyan kaparintotta meg a kiszemelt tárgyat. Nagyon huncutok ámKép.

Dandy: aranyos lehet Martin ahogy cuppog, kis falatKép.

Bartka: nem értem miért apáknak jut a mosoly és nevetés, nekünk meg a többi egyébbKép?Várok még fotót Emmáról.

Zit: Te is nagyon hiányoztál, de valóban a gifjeid is nagyon . Annyira más a topikot nézegetni, főleg ha babás fotók nincsenek fent , nagyon feldobja a hangulatot. Gyere sűrűbben a gifekkel együttKép.Gratulálok a répaevészethezKép.

Gabi: van Robónak is telefonja, kisebb mobil is, de az olyan kisebb darabos, és állandóan bekapja, így azt nem igazán adom oda neki. Ha most nem is tudok, majd teszek fel képet a telefonjáról. Mellesleg ezen szokta hívni az itteni barátnőit és barátaitKép.

Meme: de csini Nóri. Látom már korán kezdi a művelődést isKép. Mamuszos fotó is nagyon aranyos. Robó is kapott egy macisat, de mindig húzgálja , lerúgja a lábáról. Persze csak mókából szktam ráadni.

Orsolya: ha veszed a fáradtságot, hogy Dockának leírd, elkérhetném én is az újabb infót? Köszi.

Zsófi: mi lett Bencivel. SzegénykémKép. Jobbulást neki, gyógyuljon meg minnél előbb.
Aztán gyere ha tudsz, várunkKép.

Cory: Balu nem kezdi kicsit korán a csajozást,? Főleg mint látom már egy kádban pancsiznak, nem semmiKép. Aranyosak nagyon.

Fürdőjátékok: nálunk is vannak többféle játékok, de elég sok elmerül, vagy félredől a vízban. Egy ari teknősmami a hátán egy teknőssel a kedvenc és egy felfújható kacsa, amit még nyáron vettem. Na az a sláger. Azzal még kádon kívül is szívesen játszik Robó.

Kicsit aggaszt a dolog, hogy Robó nem akar még mindig kúszni sé mászni sem.tegnap a doki megnyugtatott valamelyest, de rákérdeztem itt is a másik topikban, de ahogy én is olvastam már , ők is azt írták, hogy nem igazán jó ha egy egy fázis kimarad. Most azt nem állítom, hogy egyáltalán nem fog Robó mászni, de a mostani helyzetet elnézva szerintem előbb fog felállni, mint mászni. Ülni is tényleg az átlagnál szebben és hosszú idejig is elül egyedül. lehet, hogy tényleg ő ebben profibb.
Vasárnap lesz a házassági évfordulónk, igaz még egy éves, de már hét éve vagyunk együtt apávalKép.Szegénykém pont vasárnap dolgozik, így később ünnepeljük majd.

Holnapra mindenkinek boldog Valentin-napot kívánok és sok boldogságotKép!

Gabi: itt lenne a fotó a telefonról , igaz Robó is rajta van a képen ugye nem baj?Kép

Kép

Még egy mamuszos kép, igaz nem a legtökéletesebb Robóról, de mókás egy picit. Majd "felbotlott" annyira néziKép.

Kép

Jó éjt mindenkinek: Anita
anita77

Zsófia: közben írtál, még én pötyögtem.Üdvözöllek körünkben. Nagyon aranyos Boti. Gyere sűrűbben ha tudsz.Kérdésedre nem igazán tudom a választ, mivel nálunk is ugyanez a helyzet .Robó olyan állandóan anyán lógó típus, mindig együtt vagyunk, játszani is együtt játszunk. Néha jó lenne külön picit , ha elfoglalná magát, de szerintem előbb-utóbb ez is meghozza majd a gyömölcsét ez a sok törődés. Csuda mosolygós Boti, aranyosKép.

Anita
anita77

Sziasztok Kép
Zsófi üdv itt KépBoti nagyon kis vidám figura, nagyon tetszik KépKépKép Nem hinném, h összekeverünk benneteket - no meg a másik Zsófi Zsuzsófi Kép
Sose maradt el Boti egyedül? Nem lehet, h a foga jön és ezért nyűgös? Az én Hamim még csak 3 hónapos múlt, úgyhogy nem tudok neked nagy felvilágosításokkal szolgálni, de ő már jócskán játszik egyedül (bár napja is válogatja). De én pl. kifejezetten rászóltam apára, amikor mindig kézben akarta fogni, hogy hagyja egyedül is játszani, mert arra is szüksége van! Így van olyan, h egyedül játszik, ha megunja, akkor adok neki mást, vagy átteszem máshova, vagy együtt játszunk, énekelünk stb.

Zsuzsófi, jobbulást nektek!!! Bizti azért lázasodott be, mert vírusos a fertőzés és arra nem jó az AB Kép

Meme tündériek vagytok - no meg abban a nagylányos ruhában!!! KépKépKép

Anita... tejcsi ügy. Szóval írtam ugye, h pár napja nyügi Hami. Ez már nem is olyan vészes, viszont nem nagyon akar enni. Kb. 5-7 percet a 2 ciciből összvissz. Pedig 15 öt szokott minimum. A cici plöttyedt, mint egy üres tejeszacskó, főleg az, amivel befejeztem az előző szoptatást. Viszont Hami nem jelzi, hogy éhes lenne, sőt, ha még cicire akarom tenni kiköpi és sír, h vigyem innen. Kivi vagyok, mi lesz a súlyával... Azért eszem a bogyókat. Nem vagyok nyugodt.

Varrónéni készíti nekünk az egyforma mellény, olyan édik leszünk benne KépKépKép Legalább vmi jó is történik.

Pussz
Ann
annann

Anita

mikor alszanak a babok leirom ide részletesen, jo?
orsolya11

Sziasztok!
Ma kaptuk meg a BCG újraoltást,mert sajnos nem eredt meg az első.Ráadásul pont ma féléves Balázs.
Megdícsért a dokibácsi,hogy milyen szépen fejlődik(ő 12 hetesen látta utóljára)Nálunk a 13 szerencsés szám.Dec.13-án feküdtem be a kórházba(veszélyeztetett voltam) a 13-as kórterembe.Augusztus 13-án született Bazsi 13.20-kor.Ja és a kórház is a 13.kerületben van.Visszafele bementünk az IKEÁ-ba és vettünk neki olyan felakaszthatós hálós játéktartót,remélem tetszik majd neki.Jövő hónapban új lakásba költözünk és végre lesz külön szobája.
Szerintetek jó a csőrös pohár?Mikor érdemes elkezdeni?Jó az olcsóbb pár száz forintért vagy érdemes jó minőségűt venni?
Ti milyen kanalat használtok?Én először műanyagggal kezdtem,de a paradicsomos kajáktól besárgult és nem tudom rendesen tisztítani.Aztán áttértünk a fémre, de azt meg állandóan összeszorítja a fogával és félek, hogy megsérül.Meg olyan rossz hallgatni,ahogy ráharap.
Mivel fehérítitek a kajafoltos ruhát, pelust?Balázs néha úgy eszik, mint egy kismalac,mindene foltos lesz és nem tudom mivel jönnek ki a foltok.Ti hogy csináljátok?
Van közöttetek, aki már sokféle hamit ad a manóknak?Mi igyekszünk változatosan enni,de mindenki mást mond, mit lehet és mit nem.Úgy vettem észre, a fiam jobba szereti a főzelékeket, mint az édeseket?Ti hogy vagytok ezzel?
Zit!
A TESCO-ban vettem olyan kacsát pár száz forintért, ami nem borul felnehezék van az alján!
Erika

Kép
arvaerika

Sziasztok!

Zsófi: üdv a csapatban! Én is 1-ére voltam kiírva a fiammal (5-én született), és a méreteik is majdnem azonosak, a fiam 10g-al volt több, amikor született. Most ő is 7,5 kg körül van. És még ő sem forog semerre. (A profilomban van kép róla.)

Dandy
dandy

Ann!
Nálunk is hasonló volt a helyzet a szopival: az elején általában egy órát szopizott, aztán, kb. 2 hónapja (most 5 hónapos) rászokott, hogy 2x3 perc, aztán semmit nem tudtam tenni, hogy folytassa, szintén addig sírt, míg abba nem hagytam a próbálkozást. Pár hétig idegesített, aztán beletörődtem. Még a LLL-től is hívtam valakit, azt mondta, hogy ilyenkor kinyílnak a világra, nem érnek rá olyan hosszasan szopizni. Ennek ellenére továbbra is szépen fejlődik, nem jelzi, hogy kevés lenne a tej. A mellem meg szintén nem érződik teltnek, csak hajnalban.
Szóval ne izguljál.
Egyébként nem, Boti sosem maradt el egyedül, már születése után azzal kezdte, hogy nem nagyon aludt napközben, és a hordozójában kellett hozni-vinni magunkkal a lakásban. Próbáltuk ezt kerülni, mert úgy gondoltuk, hogy a hordozó nem tesz jót a gerincének egészen az elején. Amikor letettük, általában volt nagy sírás-rívás. Lehet, hogy akkor kellett volna keményebbnek lennünk, de nem tudtam hallgatni, hogy torkaszakadtából sír, annyira sajnáltam. Időközben megtanultam fél órák alatt takarítani, főzni, stb.
Zsófi
zsóf

Dandy!
Nagyon szépek a gyerekeid, gratulálok! Én nem 1.-re voltam kiírva, majdnem 2 héttel túlhordtam.
Nekem is van kép a profilomban, az talán jobban sikerült Botiról.
Zsófi
zsóf

Sziasztok!

Gyors leszek, késő van Kép

Anita: a hinta tartozéka a tálca. Le lehet hajtani. Holnap lefotózom részletesebben KépKépKép
Robó gyönyörű a hatalmas szemeivel Kép Hajaj, hamajd ránéz a lányokra...Kép

Zsófi: szia, üdv a topicban! Jó kis vasgyúró kismanód van. Nagyon cuki Kép

Zsuzsófi: jobbulást Bencinek!!!! Szegényke Kép Remélem hamar kilábaltok belőle!

A játék távirányítónkat napok óta nem találom, ha meglesz lefotózom Kép

Aerika: mi a Nestlé-s műanyag kanalat használjuk, amit küldtek. Amúgy is műanyagot használtunk/lunk, Avent kanalak.
Csőrösből Fanni nem hajlandó inni egyelőre. Enni mindent eszik, amit adok neki KépKépKép
Ha olyan a kaja, hogy nagyon maszatol, én a partedli alá teszek egy textilpelust is, az jól betakarja Kép

Szép álmokat!

dbarbi
DBarbi

Lányok!

Többen is kérdeztetek Lauráék felől. Tudnotok kell, hogy nem igazán van jól szegény Niki, talán Laura emiatt sem igazán jelentkezik, ami érthető is valahol.Segíteni segíthetünk nekik, ha másképpen nem is, úgy , hogy gondolatban velük vagyunk és rengeteg erőt, kitartást, energiát küldünk Nikinek és szüleinek.Laurának nagyon jólesett, hogy hiányoltátok és gondoltatot rájuk. Nincs más teendőnk csak szorítani nagyon , hogy Niki jobban legyen. Biztosan együttes erővel tudunk segíteni.

Anita
anita77

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?