Sziasztok!
Ismét volt ám termés ma bőven
.Az nagyon jó, hogy így beindult a topik, örülök neki.Nem győzöm olvasni, írni már kevésbé sikerül
.
AnnAnn: hintát igen a Szíváruház melletti bababoltban néztünk . Hasonló mint Barbiék hintája kb 10.000.- ft körül van. Úgy érzed, hogy kevesebb a tejcsi, vagy Hanna nem akar elegendő mennyiséget enni? Ha úgy érzed, hogy kevesebb , jók a homeós bogyók is, meg sűrűbben tedd mellre. Bár ezt biztosan magadtól is tudtad.
.
Vera: topikpörgéssel én is így vagyok.Írtál a banánról, én is úgy tudom, hogy nem igazán ajánlatos adni még nekik. Meg ha belegondolok, hogy milyen érlelőkkel lehet teletömve...Szerintem is a legegészségesebb a víz, én szoktam néha facsarni alma, szőlő lét, az tutira bio
. Később pedig nem szeretném ha olyan Colán ls chipsen felnövő gyerkőc lenne.
Docka: mikor mentek síelni és hová?(ugye Te írtad, hogy mentek?).Táblázat van a hozzátápiról azt eltudom küldeni neked, meg azt szerettem volna még ami nekem is le van mentve az LLL oldalról, de látom Gabi már írt róla.Nagyon édesek vagytok együtt
. Andris kire ütött, mert nem egészen mediterrán típus, mint te is
.
DBarbi: nagyon aranyos vagy, hogy tettél fel képet róla. Nálunk is hasolnó hintát lehet kapni, viszont amint látom nálatok kisebb tálcaféle is van rajta, vagy ezt külön vettétek? Nálunk a boltban nincs hozzá.Jó ötlet tényleg a pelenkázást segítő segédeszközök.Jó alvókája van Fanninak, maradjon is úgy. Mellesleg mennyit alszik átlagban napközben? Mászni ő sem akar még? Kiváncsi lennék és is, hogyan kaparintotta meg a kiszemelt tárgyat. Nagyon huncutok ám
.
Dandy: aranyos lehet Martin ahogy cuppog, kis falat
.
Bartka: nem értem miért apáknak jut a mosoly és nevetés, nekünk meg a többi egyébb
?Várok még fotót Emmáról.
Zit: Te is nagyon hiányoztál, de valóban a gifjeid is nagyon . Annyira más a topikot nézegetni, főleg ha babás fotók nincsenek fent , nagyon feldobja a hangulatot. Gyere sűrűbben a gifekkel együtt
.Gratulálok a répaevészethez
.
Gabi: van Robónak is telefonja, kisebb mobil is, de az olyan kisebb darabos, és állandóan bekapja, így azt nem igazán adom oda neki. Ha most nem is tudok, majd teszek fel képet a telefonjáról. Mellesleg ezen szokta hívni az itteni barátnőit és barátait
.
Meme: de csini Nóri. Látom már korán kezdi a művelődést is
. Mamuszos fotó is nagyon aranyos. Robó is kapott egy macisat, de mindig húzgálja , lerúgja a lábáról. Persze csak mókából szktam ráadni.
Orsolya: ha veszed a fáradtságot, hogy Dockának leírd, elkérhetném én is az újabb infót? Köszi.
Zsófi: mi lett Bencivel. Szegénykém
. Jobbulást neki, gyógyuljon meg minnél előbb.
Aztán gyere ha tudsz, várunk
.
Cory: Balu nem kezdi kicsit korán a csajozást,? Főleg mint látom már egy kádban pancsiznak, nem semmi
. Aranyosak nagyon.
Fürdőjátékok: nálunk is vannak többféle játékok, de elég sok elmerül, vagy félredől a vízban. Egy ari teknősmami a hátán egy teknőssel a kedvenc és egy felfújható kacsa, amit még nyáron vettem. Na az a sláger. Azzal még kádon kívül is szívesen játszik Robó.
Kicsit aggaszt a dolog, hogy Robó nem akar még mindig kúszni sé mászni sem.tegnap a doki megnyugtatott valamelyest, de rákérdeztem itt is a másik topikban, de ahogy én is olvastam már , ők is azt írták, hogy nem igazán jó ha egy egy fázis kimarad. Most azt nem állítom, hogy egyáltalán nem fog Robó mászni, de a mostani helyzetet elnézva szerintem előbb fog felállni, mint mászni. Ülni is tényleg az átlagnál szebben és hosszú idejig is elül egyedül. lehet, hogy tényleg ő ebben profibb.
Vasárnap lesz a házassági évfordulónk, igaz még egy éves, de már hét éve vagyunk együtt apával
.Szegénykém pont vasárnap dolgozik, így később ünnepeljük majd.
Holnapra mindenkinek boldog Valentin-napot kívánok és sok boldogságot
!
Gabi: itt lenne a fotó a telefonról , igaz Robó is rajta van a képen ugye nem baj?
Még egy mamuszos kép, igaz nem a legtökéletesebb Robóról, de mókás egy picit. Majd "felbotlott" annyira nézi
.
Jó éjt mindenkinek: Anita