Sziasztok lányok!
Erre minden rendben, de hahó lányok... így begyorsítani...tegnap du. voltam utoljára és azóta vannak történések, de rendesen. Mire mindent megválaszolok, ez egy giga-mega levél lesz! sztem ki van csukva, hogy elolvassátok, és bocsi érte...
Köszönjük mindenkinek a gratulációkat a bilizéshez... át is adtam kisfiamnak, aki nagy lelkesedéssel fogadta...
és közölte, hogy akkor most kapok egy kindertojást
. Persze Nagyi irány a boltba a kinderért, hogy a bilizési lelkesedés megmaradjon...
Csaki! Mi van veletek?
Nagyon drukkolok nektek! Ügyesek legyetek! Egyébként nagyon jókat kacagok a neveken (Manga Ica) amit írsz... csak majd jelentkezz, hogy jol vagy-e
egyébként nem azt mondtad, hogy ne hasonlítson a Lillára? Mert szerintem a Csilla-Lilla hasonló... Nekem a Luca Bianka nagyon tetszik...
Mindenki, aki dokinál volt, örülök, hogy rendben vagytok...
Cili! Egy hét? huh, az nem sok... de nagyon drukkolunk...olyan izgi
Harivera! látom nálad belassult a hercegnő...
de a pocid jó nagyot nőtt... viszont te kicsit szomorkásnak tűnsz. Nem javult a helyzet?
Gálzsuzsa! Nálunk detto igy néz ki a terhesgondozás. Egyébként meg úgy látszik kezdesz ráálni a nem alvásra
...
Solya! Nagyon szép pocid van! És atya isten mennyire fiatal vagy!
Manna! Túlélték a macik a mosást? A kézzel mosható babaruha nem egy jó fej ajándék... bár tény hogy nem mindegy, hogy kézzel mosható 90C-on-e?
Kajálás... látjátok, még maradnak egy kicsit a csemeték odabenn, nekem azt mondták, hogy a szülés előtt az ember lánya nem éhes, meg hányás meg ilyenek...
na nem tudom ebben mennyire higgyek...pláne, hogy ez Csakinál annyira nem jött be...
Mush! Jó hogy megint velünk vagy... anyu rendkívül kitartó...volt, hogy közelharcot vívtak a biliért, de sikerült. Öt napig nem aludt
vitte pisilni, minden féle dolgot kitalált, aztán jól megdícsérte... és utsó körben hozott egy szomszéd kisfiút, aki ugyan idősebb az Eriknél, de nem
sokkal magasabb, és nincs pelusa...erre Erik már teljesen ráállt a dologra...
Nekem az oroszlános szőnyeg jobban tetszik, demivel nem tudom milyen lesz a gyerekszobátok úgy alles zusammen nem vállalok garanciát a döntésemért
Kacsához még egy tipp: tegyél hozzá a tepsibe egy héjas, savanykás almát. Az íze nem lesz almás, de sokkal porhanyósabb lesz a húsa.
Isareni! Örülök, hogy nincs komolyabb gond...
Laura! Ez nagyon aranyos volt Zalántól...
én is meghatódtam... sajnos influenza itt is járt... kemény három nap és éjszaka, de utána jobb
Gabilány! Folyhat a víz akkor is ha zárt a méhszáj és nem ment el a nyákdugó... nem feltétlenül ott lyukad a burok ahol kell, ezért nem ártana dokihoz menni. nekem az elsőnél ez volt... meg is ijedtek, hogy esetleg valami fertőzés, pedig szép tiszta volt a vizem. És csak azért repedt meg a burok, mert a kisfiam megijedt egy mentőautóra és akkorát rúgott.
Nagyon jó pofa az a receptes könyv. jó kis ajándékokat is lehet belőle varázsolni
Márti! Beindult a fészekrakó ösztönöd... közeledik a szülés... vigyázz azért magadra
Zöldi! Vigyázz azzal a fickóval... ez télleg nem komplett..., piritsd meg neki, és vidd fel teával
szép a pocid...
Bocipoci is szép nagy már! És nagyon helyes az a hintaszék...