Új privát üzeneted érkezett!

Reggel 131/96 volt, de nekem ez picit magas. Lehet valakinek alapból ennyi, de nálam általában 115-125/80-95 között szokott lenni.

Kép

Kép
dcili81

zoldi.
L-es. (166 cm vagyok, es 40-es ruhakat hordok/hordtam?

ugy ertettem, hogy miert repesztenek magzatburkot? :wink: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Cili:
nekem nem megy ülve a vasalás...Tegnap én is vasaltam2 nagy kosár ruhát...Persze kissebb megszakitásokkal... Leültem pihizni vagy 4x

Kép
Kép
Kép
f.marti

marti, de miert repesztik? miert nem hagyjak magatol?

KépKép
KépKép
mush589

mush:
eslő szőnyeg. :) Vastagabbnak is tűnik, és ha később azon hempereg, nagyobb is szerintem

Magzatburok:
Nem mindenkinél reped meg. :) Nekem is repesztettek, vajúdás közben, ettől kezdve gyorsabb lett a folyamat.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hát ha nem reped magától, akkor repesztik, de van ahol megrepesztik hamarabb, a vajudás alatt...Egyesek szerint azért, hogy siettessék a szülést...Nem tudom :roll: Csak a saját tapasztalatömat tudom, nekem amikor repesztették rá 4-5 percre megvolt a baba...Mindkettőnél...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Oksa, akkor próbálok előkeríteni egy betétet, talán van valahol... És figyelem ezerrel...
A kórházi csomagom egyelőre 2 papucs meg egy csomag körömvirágos nedves WC papír, úgyhogy nem lesz nehéz összeszedni, ha muszáj... :P De erre most még nem is akarok gondolni...

Mush: szerintem is első szőnyeg...

Kép

Kép
gabilany79

Anyáám... totál kirügyezett a fejem... olyan az arcom, mint 14 évesen.. Na nem olyan hamvas, hanem olyan pattanásos... :x

Kép
Kép
Kép
mágnes

gondolom mondhatod, hogy ne repesszek? csak kivancsi vagyok. nem tudom, hogy jo vagy rossz ha repesztenek.

akkor a tanacsok alapjan megvarom, amig megjon a kockas szonyeg, es amikor bepobaltam a szobaba, akkor dontok, hogy megtartom vagy visszakuldom. meg veszek egy oroszlant is, eloben jobban lehet hasonlitgatni. apanak meg nem mondom meg, hogy mennyibe kerul, nehogy befolyasolja az ar. :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Gabi:
hogy cipeled el ezt a sok korházi cuccost? :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

mush:
hát az attól függ, mert van, amikor indokolt. Ha nem reped meg magától, akkor nem tud a baba jönni, és az neki sem jó hosszú távon, hogy jönnek az összehúzódások, de még mindig burokban van...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Márti nekem hála istennek nagyon kényelmes ülve vasalni! pont akkora magas a kisasztal, hogyha rárakom a deszkát, elférek a pocakkal is.

Kérdés a jobb vagy bal kezem mérjem a vérnyomást?

Mági sajnállak. Nekem hála istennek előnyömre változott a bőröm, imádom is érte a kisfiam... :lol:

Kép

Kép
dcili81

Cili! Nekem azt mondta a dokim, hogy ha az alsó érték 95 felett van, akkor nyomás a kórházba. Pláne, ha fehérje van a vizeletben, vizesedsz és 3 kilót nőtt a tömeged 2 hét alatt. 10-ből 9* vaklárma, de én biztos nem kockáztatnám a toxémiát!!!

Kép
zölddisznó

Mindkettőn

Kép
zölddisznó

Zöldi most mértem a jobb karomban 145/77 pulzus 88.

Kép

Kép
dcili81

Ja és bocs, de rosszul írtam eddig max 85 volt a per érték!

Kép

Kép
dcili81

mentem a masik szonyeges boltba (ahol a padloszonyeget rendeltuk), fizetni a cuccokert.
"csak" 350000 forintba kerul a 3 szobaba a padlo szonyeg. fajni fog kifizetni az tuti. meg jo hogy van hitelkartyank. :shock: otthon is ilyen draga?

KépKép
KépKép
mush589

Bal karon 136/81 pulzus 84.

Kép

Kép
dcili81

sziasztok.

nahh erről hogy én fogok szülni elsőnek :lol: :lol: :lol: :lol:
csaki már lehet babázik gabi meg lehet babázni fog nemsoká. :lol: :lol: :lol:
én meg még mindig semmi.
amúgy az eslő időpontom nov.26 épp ezért várunk jövőhét végéig max dec.1-ig. de már nem érdekel. Báár para van mert nagyon nem mozog.

csaki kinek küld smst hogy ha megvan a pici??
nagyon irigykedek most :lol: :lol:

és megy a drukk ezerrel.

harivera
Budapest XXI. kerület

Hát ez korházfüggő... Van ahol hiába mondod...
Nálunk ezelőtt 6 évvel mikor Robit szültem elég mostoha körülmények voltak...A maradi gondolkodás....Hiába mondtál akár mit...Ahogy megszokták évek hosszú során...Vajudás hanyatt fekve, szülés szintén....nem beszélve arról, hogy ők adtak steril vattát...3 csikot egy napra és nagyon kiabáltak, hogy nehogy valami mást tegyünk be, mert ha befertőzől akkor őket vonják felelőségre....Tudod mennyi időre volt elég 3 csik vatta??? Max. 2 órára...Az ágy tiszta vér volt, nem jöttek lecserélni a lepedőt én szedtem le és törölközőt tettem oda...ÁÁÁÁ, elég durva voltde mostmár teljesen modernizálódott a korház, legalábbis azt mondják....Majd látjuk :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Van egy nem éppen normálos pasi a házban egy emelettel feljebb...mai műve:

Kép Kép

Szerintetek? És ez mind előttem landol az urvaron.

Már volt tortaszelet is a lábtörlőmön...mert nagyot tud ám dobni!

Kép
zölddisznó

Ibernuska: hát nekem az a 2-3 óra is sok amit itt lesznek. Igaz a kukoricaszedés miatt jönnek, tehát kint lesznek a kertben, aztán remélem mennek is haza ezerrel. Bár nem hagyom ki azt hogy megmutatok mindent a gyerekszobába és külön kihangsúlyozva, hogy kitől kaptuk! Mert ugye tőlük semmit sem kaptunk!

Mush: 1-es szőnyeg!
Vendég

Zöldi a kultúra..., de milyen szépen kivágta, vagy harapta a belsejét...

Boci hajrá, ki ne hagyd a lehetőséget!!!!! 8) :lol:

Kép

Kép
dcili81

Mush mit tud a padlószőnyeg ennyi pénzért? Nekem kicsit soknak tűnik.... :shock:

Kép

Kép
dcili81

Zöldi: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Zöldi:
fúzd fel egy cérnára és akaszd a kilincsére :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

fúzd-fűzd

Kép
Kép
Kép
f.marti

Van tegnapi pocakom is:

Kép

Kép
zölddisznó

nekem is cili. hidd el. azert is megyek, hogy pontosan lebontsak hogyan jott ki ez az osszeg. mar 3-szor voltam ott fizetni. ketszer nem volt kesz a szamla harmadszor, meg elugrottak meretet venni valakihez, pedig telefonaltam elotte, hogy akkor majd megyek 1 ora mulva.
megtepem oket, ha ma sem sikerul elintezni!

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. te nem tudsz nagyot dobni? :wink: en biztosan osszeszednem es betenem az ajotja ele vagy hasonlo. vannak fura emberek az tuti. :?

KépKép
KépKép
mush589

Mush: hát ilyen bocifejem lett és ekkor a bocipoci 37 hetesen!Nem ér hangosan röhögni. A frizkó olyan kismamis, rövid!
Mi ilyen szőnyeget vettünk. Nagyon vastag, 140x200cm és kézzel készítik nem messze innét! Ára: 6600Ft. Amúgy nagyon sok szőnyegem van tőlük, és tök egyszerű tisztítani!Ja és a hintaszékbe meg lett a párna, anyukám meg varrt rá huzatot, ami olyan mint az ágynemű!
Kép
Kép
Vendég

Kép Kép

Kép
zölddisznó

Húh kicsit mintha torzulnának az arcok.... :shock:

Kép

Kép
dcili81

A fura pasi tényleg ért. fogy., szegény nem tehet róla. Csak néha bosszantó cuccokat is dobál, meg gusztustalanokat.

Kép
zölddisznó

Márti: apa fogja cipelni helyettem, meg ne emeljem magam :lol:

Zöldi: arra nem gondoltál, hogy titokban odavan érted, és azért kaptad a tortát, mert tudja, hogy a kismamák kívánósak :twisted: :lol: szerintem ajinak szánta... :wink: és azért dobta, mert szégyellős a szentem...

Vera: én szívesen átengedem neked az elsőbbséget :wink: :lol: :lol: :lol:

Úúúúúgy izgulok Csaki miatt... Ráadásul ott szül, ahol én fogok... Kíváncsi leszek, mit mesél majd...

Kép

Kép
gabilany79

Cili! Az enyém alapból ilyen!

Kép
zölddisznó

Zöldi: akkor előző mondat visszavonva :oops:
Egyébként szééép poci...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Megjöttem a nyílt napról, tündéiek voltak a gyerkőcök. Írtam Eszternek SMS-t, hogy talán ma meglesz az első baba (bocsánat Verzsóék után az első). Ő is nagyon szorít és mindenkinek kitartást kíván. Ők jól vannak, minden nap jár NST-re, de egyelőre minden rendben van.
Az én vérnyomásom most ingadozik, hol 84 a perem, hol 100. Mivel az egik gyógyszeremet elvették, ez nem igazán csoda, a másik dózisát emelhetem, úgyhogy délben is beveszek majd egyet. Remélem, még helyreáll, mert nems zeretnék idő előtt kórházba kerülni.

Zöldi: nagyon csinos vagy! És köszönöm a homeós tippeket. Most jobban vagyok mint reggel, de érzem, hogy nem az igazi. Lázam szerencsére nincs.

Most Csakegy példájából okulva elmegyek megveszem Télapóra az ajándékokat, meg a DM-be, met egy-két dolog hiányzik a kórházi csomagomból. Ma délután bepakolok.

Üdvözlettel: Laura

Kép
Kép
szeles4

zoldi. csinalj kepeket minden nap most mar, mert nem sokaig lesz ott az "dudor"! :lol:

boci. jo lett a hajad. tenyleg kismamis.
a szonyeged es a hintaszeked is szuper.
nalunk padloszonyeg lesz a babaszobaban is, csak en akartam valamit, ami feldobja egy kicsit. es a mutatott szonyegeket talaltam. este hozok kepet, hogy hogyan halad a babaszoba.

na most mar tenyleg megyek. gyors leszek, mint a villam.

KépKép
KépKép
mush589

Cili: na nekem is mindig ilyen torz fejem van! :lol: :lol: Eddig még senki sem mondta, hogy torzulnék! :lol:
Vendég

Zöldi:
valami avantgard művész a kedces szomszéd??? Nem gondoltál még arra, hogy összeszeded a "művét" és hasznosítod képkeretként?
Egyébknét összehoznám a lányommal, ő a párizsi közepébe lukat harap! :wink:
megyek barátság sütit sütni, meg gombócot :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csakegy: Drukkolok!!!!!!!!!!!!! Remélem mihamarabb jön a jó hír!

Én is rosszul aludtam. Kezd elönteni az Adrenalin. Tegnap este összepakoltam a szülős csomagomat....ettől tisztára bepörögtem. Most már szinte csak erre kattog az agyam!

Zöldi: Az hagggyán hogy baracklekvár folyik a fáról, de diós süti a dióról és málnabefőtt a bokorrol... :D :D :D

Ma megyek a szülésznőhöz, majd jól kikérdezem az EDA-ról!!!

Kép
mannababoca

Boci a jómúltkor voltatok lagziban, és akkor tettél fel képeket, azóta kicsit torzul az arcod, de lehet te is már vizesedsz!
Szép a szőnyeg, meg a hintaszék is.

Zöldi neked sem ilyen volt az arcod az elején... :lol:

De jó én meg már azt hittem, csak én puffadok! 8) :lol:

Kép

Kép
dcili81

Most találtam egy érdekes cikket, hogy karácsony előtt ennyi meg ennyi nappal mit érdemes csinálni, hogy ne legyen őrület abban a 3 napban.

Én spec tudom mit csinálok karácsonykor: szoptatásevésalváspelenkázás
szoptatásevésalváspelenkázás
szoptatásevésalváspelenkázás...

Kép

Kép
dcili81

Cili: hát ja azért a smink sokat tud segíteni ám!! Amúgy persze hogy vizesedek!!! :lol: :lol: Ez az állapot ezzel jár!
Vendég

Megyek, kreatívkodok kicsit...

Addig is a legutóbbi művem, a receptes mappa. Ez A4-es, most készül hozzá egy A5 méretű is...
Kép

Kép

Kép
gabilany79

A vérnyomi beállt 125-130/77-80-ra! Jóka!!!

Kép

Kép
dcili81

Olyan viccesek az emberek... 11-kor csengetnek. Már ki is akadtam, mert ma jönnek az internetet bekötni, de du. 1-re ígérkeztek. De nem ők voltak, hanem 2 pasi, akik közölték, hogy akkor most lecserélik a gázóránkat. :shock: Kérdem, hogy az ilyenről nem szokás előre értesíteni az embert??? Válasz: Nem kaptak értesítést??? Aztán a végén kiderült, hogy a mi óránkat nem is kell cserélni... Szerintetek??? Hogy lehetnek ezek a szolgáltatók ilyen baromira jól szervezettek??? Iszonyatosan ki tudok akadni ilyenkor!!! :evil:

Gabi!
Csak viccűtem!!! :lol: Nyugi, nem szülsz még!!! Tudod, nem ér beelőzni!!!

Márti!
A kórházi állapotok tényleg elég durvák lehetettek régen nálatok! Fekve vajúdni, ennél nagyobb kínzást nem is nagyon tudok elképzelni! Na és ez a vattás sztori…

Zöldi!
Jót röhögtem az elmebeteg szomszédod művén… Ez nem semmi! Nem is lesz túl nagy baj, ha elköltözöl ebből a házból! Basszus, nem semmi a pocakod mérete! Kíváncsi leszek, mekkora lesz Hanna!

Boci!
Dörgölj mindent anyósodék orra alá!!! :twisted:

Mush!
Nálatok az árak eszetlen magasak. Már korábban is dobtam egy hátast, már nem emlékszem minek az árát írtad le, de az is húzós volt… Amúgy nekem is a kockás szőnyeg tetszik jobban.

Boci!
Nagyon szép a Boci-poci és a frizkó is!

Kép
Kép
lbernuska

Vajon Csakiék hogy vannak? Izgulok értük. :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: