Olyan viccesek az emberek... 11-kor csengetnek. Már ki is akadtam, mert ma jönnek az internetet bekötni, de du. 1-re ígérkeztek. De nem ők voltak, hanem 2 pasi, akik közölték, hogy akkor most lecserélik a gázóránkat.
Kérdem, hogy az ilyenről nem szokás előre értesíteni az embert??? Válasz: Nem kaptak értesítést??? Aztán a végén kiderült, hogy a mi óránkat nem is kell cserélni... Szerintetek??? Hogy lehetnek ezek a szolgáltatók ilyen baromira jól szervezettek??? Iszonyatosan ki tudok akadni ilyenkor!!!
Gabi!
Csak viccűtem!!!
Nyugi, nem szülsz még!!! Tudod, nem ér beelőzni!!!
Márti!
A kórházi állapotok tényleg elég durvák lehetettek régen nálatok! Fekve vajúdni, ennél nagyobb kínzást nem is nagyon tudok elképzelni! Na és ez a vattás sztori…
Zöldi!
Jót röhögtem az elmebeteg szomszédod művén… Ez nem semmi! Nem is lesz túl nagy baj, ha elköltözöl ebből a házból! Basszus, nem semmi a pocakod mérete! Kíváncsi leszek, mekkora lesz Hanna!
Boci!
Dörgölj mindent anyósodék orra alá!!!
Mush!
Nálatok az árak eszetlen magasak. Már korábban is dobtam egy hátast, már nem emlékszem minek az árát írtad le, de az is húzós volt… Amúgy nekem is a kockás szőnyeg tetszik jobban.
Boci!
Nagyon szép a Boci-poci és a frizkó is!