Új privát üzeneted érkezett!

Napocskás szép jó reggelt!

Milánnak Boldog 5.Szülinapot! Kép

Egy gyors kép a Hercegnőnkről tegnapi őszi napsütésben :) Kép

Majd később jövök :wink:

Kép
Kép
Kép
lucuska

Évi,hát megértelek..a mai világban saját elhatározásból úgy dönteni,hogy munkanélküli lesz vki igen nagy felelősség.De nézd a jó oldalát,hogy már november közepe van,így "csak" másfél hónapot kell kíhúznotok.De keresgél melót,nem??
Nemsokára péntek és indultok :) Szerintem jót fog neked tenni ez a kis kikapcsolódás.Előtte menj el,turbózd fel magad. Kozmetikus,fordász,vásárolgatás :wink:
Apa egy hét múlva érkezik :) Igen már nagyon nagyon várjuk :) Csak hamar el fog telni az a 10napocska :?

Katlina,én is ötlet hiányban szenvedem a karácsonyt illetően :? De majdcsak jön valami ihlet.Robika mit kap?Étvágya javulgat??

Móni,tudja Lucád hova kell nézni :wink: Kis édes :)

Kép
Kép
tundi24

Hú már csak 10 nap!
Étvágy nagyon jó,a peritolnak köszönhetjük,remélem ha abba hadjuk is megmarad
Most visszaálltunk a tejről tápszerre mert nem tudom mért éjjelenként dobálja magát sír alig alszik valamit már nagyon sok mindent kipróbáltam de semmi,utána filóztam hogy a tej amit minden nap kap mivan ha az a bűnös,és mióta tápit kap azóta semmi probléma az éjjszakákkal,nem tudom mit nem bir a szervezte a tejből mert idáig nem volt vele gond!

Ajándék!
Ez biztos
Kép
Ez isKép

Mesekönyvet rendeletem ma
Na meg még ezt néztem neki
Kép

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Móni: Micsoda Szempilla hercegnőd van! Nagyon édes!

Tündi: Már csak egy hét és itthon van Apa? Dejó, dejó! Luca biztosan nagyon fog neki örülni.

Évi: Biztosan jó lesz az osztrák út! És tényleg kibillenthet a rosszkedvedből. A másik ügyben megértelek, én is ugyanígy éreznék.

Rólunk: Apa köszöni a köszöntéseket. 34 volt egyébként. szülinap jól telt, csendesen....Apa nem szereti a nagy ünneplést. Ajándékot is újabban magának vesz. :shock: :lol: Biztos, ami biztos. 8)

Ajesz: Most várom a csomagot a játékokkal, sütifaló bödönt rendeltem, egy telefont és egy zenélő kulcscsomót. A karácsonyit is megrendeltem, a fakopancs.hu-ról. De szerintem ez még nem a bevásárlás vége.... :roll: :roll: Sőt, bizti nem az. :lol: Mesekönyv kellene még egy halom. Imádja őket.

Még valamit akartam, dehát....agyam szita.
jaimee1

Sziasztok!

Dávidnak és Milánnak sok-sok boldog születésnapot kívánok!!

Kép

Hétvégén mi otthon voltunk, próbáltuk bepótolni a takarítást, meg a szomszédokkal melegszendvics-partit tartottunk. Én még mindig a náthával küszködöm... De már lábalok kifelé talán (remélem).
Marci szerencsére megint jól alszik, nem szokott felébredni éjszaka. Most hálózsákban altatjuk, és én is nyugodtabb vagyok, hogy nem baj ha kitakarózik.

Tündi! Voltatok megnézni a játszóházat, milyen? Hűha már csak egy hét :) Biztos nehezen telik ....

Katlina nagyon klassz játékokat néztél ki ajándéknak!
Nekünk szülinapra + karácsonyra is ki kell találni Marcinak az ajándékokat, persze ő ad ötletet bőven... Szülinapjára daruskocsit kért. Karácsonyra legót fog kapni tőlünk, de nem azt amelyiket kinézte, remélem megérti majd!

Szolkatáéknak nagy-nagy drukk! Remélem, azért majd ebben a topikban is értesülhetünk a hírről!

Móni! nagyon aranyos ez a kép Lucuskáról! :)

Évi! Fel a fejjel, ausztriai út biztos jó lesz! Fényképezz sokat :)
judit_79

Katlina,szurkolok,hogy megmaradjon robikának az étvágya a gyógyszer szedés után is.
Jó kis ajándékokat néztél ki :) Azt az alsót én is néztem :) Valami fa játékot is szeretnék Lucának,meg annyi mindent,hogy magam sem tudom :) Ebből a szempontból most jó,hogy nincs itthon apa,mert ő nem engedné,hogy játék halmokat vegyek :wink: :oops:

Erika,jajj de örülök,hogy írtál :) :) Éljen éljen éljen!!! :) :) :) Hát arra nagyon kíváncsi leszek,hogy Luca hogyan fog reagálni apa megérkezésére.Kicsit tartok tőle,de remélem,hogy megismeri.Leginkább apa miatt is,mert ő nagyon abban van,hogy nem felejti el Luca.Én mindent megteszek itthon,meg a múltkori webkamozásnál is örült neki.Úgyhogy bízok benne,hogy jól fog elsülni a találka :)
Te is jó kis ajándékokat néztél ki Popinak :) Mesekönyvhöz egy ötlet. www.egmont.hu
Én most kezdtem el a rendelést.Az első csomag meg is érkezett.És így minden hónapban kap majd egy mesekönyvet.Azt hiszem összesen 24et küldenek.De vissza is lehet mondani ha már nem kéred.Egy kis ajándék is van hozzá mindig.
A disney csomagot kértem,mert abba mindig más könyvet küldenek.De van Micimacis csomag is :wink:
Fakopáncsról mit rendeltél?

Judit,jobbulást továbbra is!!!Sztem annak a LEGO-nak is fog örülni Marci amit kapni fog :) Voltunk megnézni a játszóházat,de nem mentünk be,mert i9nkább nagyobb gyerekek voltak,simán ellöktétk volna Lucát,és én csak ugrálóvárakat láttam ott.De egy lufit beszereztünk,de este ki is durrant..érdekes...a szülinapos lufik meg még mindig tartják magukat :)
Hát remélem ez a hét hamar el fog szaladni,mert van még munkám,takarítgatnom is kellene még 1x addig.Meg nagybevásárlás.Úgyhogy remélem gyorsan elszaladnak a napok,és elvileg még hétfőn haza is érnek :)

Ajándékokkal én még mindig hadilábon állok.Ugye nénvap+karácsony+mikulás.Mikulásra a takarító szettet fogom neki odaadni.Tegnap megvettem a kis babakocsit is,mamáéktól megkapta bele a babát+egy pónis szettet,ami tele van "én kicsi" pónijaimmal/tescos-nem eredetiek/és sok sok kiegészítővel,de azokat még el kell súvaztanom,mert elég apró darabok vannak benne.Keresztanyáméktól meg vmi hajót kap,de nem árulták el,hogy milyet :wink: Szóval a mi részünkről hiányos még a lista,de tényleg annyi mindent vennék,hogy azt sem tudom,hogy akkor mit is vegyek :roll:
A család többi részéről meg nem is beszélve.Igaz a gyerekek már letudva,márcsak a felnőtteknek kell :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok ismét :)

Tündi:Igen,szeret fényképezkedni a kisasszony :) De jó,már csak 1 hét,gondolom ez lesz a legnehezebb :? Az jó,ha már Lucád jobban van :)

Katlina:Szupik az ajándékok :)

Erika:Köszi :) Mi is tegnap nézegettük apával a Popis képeket a blogodban,naggyon édi kiscsaj :) És nagyon jó fotóitok vannak.

Judit:Köszike :)

Évi:Kitartás,az út meg bizti jót fog tenni :)

Rólunk pár szó:Szerencsére mindenki jól van,kislányom is megjavult,habár ma 6kor ébresztett,de evett és visszaaludtunk 9-ig :) Most is épp szunyókál.Nagyfiam egyre jobban szereti a focit,és az edző is dícséri,habár ő ezelőtt nem focizott.Úgyhogy ennek fényében meg is rendelte a karis ajikat:Focicipő(terem és stoklis),mez,sípcsontvédő.Persze emellé majd kap még valami kis meglepit is.Milán bicót kap,robotot és építő kockát,utóbbi kettő már megvan,Lucus kap:telefon,ugró katica,felfújható henger(ezek már megvannak)rongybaba,Füles(ez nagyon tetszik neki)valami összerakót és készségfejlesztőt.Így egy kicsit soknak tűnik,de mivel ő még csokit nem eszik,így lesz Mikis ajándék is belőle és ugye Luca nap is lesz még Miki és Kari között :)
Tegnap számomra új recit készítettem,nagyon ízlett mindenkinek :) Íme: Kép

És a desszert is új volt,2x ennyi is elfogyott volna :) Kép

És a két kicsiről kép,nagyfiú nem volt otthon :( Kép
Kép

Hirtelen ennyi,közben lejárt a 2.adag mosás is és iszom egy kávét :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Húha úgylátom Luca is meg Réka is jól ellesznek látva játékokkal karácsonykor!! :wink:
Ez az egmont kiadó nekünk is hordja a könyvet most jön a második szerintem későbbiekben jól hasaználhatóak :wink:

Lucuska!
Nagyon szép szemű hercegnőtök van!!!

És ím rólunk is fotó

Kép

Kép

Kép
katlina

Lucuska!
receptet kérünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon szépek a gyerekek

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Évi, hát tudom nagyjából, mit érzel a férjeddel kapcsolatban... mint már említettem, májusban nálunk is hasonló volt a szituáció :? hááát nem mondanám, hogy repestem a boldogságtól, mikor munkanélküli lett :evil: végülis elég jól jöttünk ki belőle, mert - ugyan még mindig munkanélküli papírforma szerint -, de mellette rendesen dolgozik, így kapjuk a segélyt + fizut, hát így megvagyunk :D férjed nem ilyesmire gondolt? vagy nincs mit dolgoznia a segély mellett?
Ausztriai út: irigyellek - meg persze mindenkit, aki utazik :roll:
Csongi várja már nagyon?

Móni, ez a fotó egyszerűen nagyszerű, annyira kis tüneményes Lucád! :D

Katlina, érdekes, amit a tej-tápi váltásról írtál :shock: nincs ötletem :? ajándékok ötletesek :)

Erika, látom ajándékkal ti sem fukarkodtok :P
sütifaló bödönt én is nézegettem karácsonyra, bár még kicsi hozzá... meg a tanulókutyust. Unokatesónál van, és nagyon tetszik neki :)

Tündi, biztos vagyok benne, hogy Luca megismeri majd az apját :wink:

nálunk minden visszatért az eredeti kerékvágásba: délelőtt sokáig alvás, ritkább szopi.

hintás kép:
Kép

Kép
pimelinda

De kis aranyos!!!!És tetszik neki??
Nem tudom mi lehet ennek az oka,majd Dósa dokit kifaggatom,Évának már nem is szólok,azért fura nekem is mert 1éves kora óta kap tejet,szóval ha azt nem bírn akkor már előbb kijött volna,viszont arra gondoltam mi van ha a tej nem laktatja úgy??

Kép

Kép
katlina

Na sziasztok!

Azért nem jelentkeztem mert dögróváson vagyok (orrom folyik, köhögök, meg stb). Roli is beteg, de ő valahogy most jobban bírja, ezért hát nem is mentünk oltásra, talán majd a jövő héten. Neki nem folyik annyira za órra sem, és nem is köhög olyan erősen mint én, én teljesen kivagyok fáradva, nincs energiám.

Bocsi ha nem reagálok mindenkinek...

Szilbee, Sziszi, Dávid, Rékák, Milán stb....MINDENKINEK BOLDOG SZÜLI ÉS NÉVNAPOT!!!!

Torta: én is onnan rendeltem Rolinak a szülinapjára, egy kutyusost (gyümölcsös túrós töltet, marcipán bevonat) (ők mutattak képeket), és nagyon finom volt, nem túl édes, Roli imádta. (megmutatom ha sikerül)

Hú.. mennyi ajándék karácsonyra... én a tanulókutyust vettem neki, és nem is valószinű h veszek mást, majd még a nagyiktól kap... mert most úgy is az a kedvenc szórakozása h mindent földhöz vág.. na hát erre jó a már meglévő játék is.
:(

Majd még jövök...[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1226926507.4547.jpg[/img] torta [/img]

Kép
bmeli78

Sziasztok!

A hétvégén szinte levegőt se volt időnk venni ezért nem tudtam írni.

Linda: Gáboréknak kisfiuk van és Zsombornak hívják. Az esküvőnk előtt 4 nappal született hatalmas baba, hosszú fekete hajjal érkezett és szerintem tiszta anyja. :)

Évi: Az Ausztriai út során töltődj fel!!!!!
Péntek már nagyon itt van a nyakatokon úgy hogy irány a bolt és vásárolj, a fodrász és a kozmetikust se felejtsd el. Te legyél a legcsinosabb anyuka. Fényképeket készíts.
Nagyon meg tudlak érteni abból a szempontból, hogy nem értesz egyet férjed döntésével. Amikor én voltam munkanélküli engem ngyon megviselt, hogy a férjem tart el és akkor még a babatervünk távoli volt.

Katlina: Remélem étvágyatok nem fog változni a gyógyszer végeztével sem.

Jaimee: A sütifaló döbönt az hol rendelted és mennyiért? Mert karácsonykor fogják az unokatesómék haza hozzni a kis Zsombit és azt szeretnénk neki venni. Igaz karácsonykor még csak 3 hónapos lesz de ők Ácson laknak és nagyon ritkán jönnek haza. Sajnos a nagy távolság miatt csak msn-en beszélünk és csak képeken láttam Zsombit.

Judit: Mi is voltunk melegszendvics partin a hétvévégén vagyis péntek este. Nagyon jól sikerült a férjem kollégáinál voltunk 3 gyerekük van. A legidősebb az már 16 éves a következő az lány és már ő is 12 éves és ő volt az egyik koszorús lány is az esküvőnkön, most kapta meg a róla készült képeket is nagyon boldog volt. A legkisebb is már 7 éves neki pedig az esküvői dvd-t igértük meg hogy elvisszük. Ahogy megkajáltunk és megkapta a dvd--t nem is láttuk csak amikor indultunk haza és akkor is csak köszönni jött ki. Még soha nem volt úgy, hogy otthon voltak a gyerekek és mi nyugodtan tudjunk dumcsizni de most egy hangjuk se volt. :D

Szolkatáékról tudtok már valamit :?: :?:

Móni: A képek nagyon aranyosak.
Ahoz képest, hogy majdnem szomszédok vagyunk alig láttjuk egymást. :D
A desszert is nagyon guszta. A receptet elküldöd :?: Zsolti a férjem nagyon édes szájú és minden hétvégén készíteni kell neki valami finomságot. És már semmi újdonságot nem tudok neki adni.

Tündi:Nem voltunk az expon. Pedig én nagyon át akartam menni. De időnk az nem volt rá sajnos.
Vasárnap délelőtt főzztem, délután pedig a mamánál voltunk a kórházba meg a tescóba voltunk vásárolni. Meg apósomhoz kellett elmenni. Észre vettük és már este 8 volt.
Már alig várom, hogy holnap legyen és látthassam a kis pocaklakót. :P Zsolti mindenkinek azt mondogatja, hogy holnap megtudjuk mi is lesz a kis Manócska. Remélem nem fog csalódni. :wink:

Most megyek vasalni.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Móni,micsoda étkek :) Receptet :) Egyből éhes lettem :wink:

Katlina,Robika nagyon vagány :) És,hogy mutatja a tutit :) Édes :)

Linda,hát Réka 2x annyi idősnek néz ki,mint amennyi valójában :wink: Szeret a hintában lenni egyébként?Örülök,hogy visszatért minden a régi kerékvágásba :)

Meli,ismerős a kép :wink: A cukrász néni ezt is mutatta a lehetőségeknél :) De így még szebb,mint azon a fotón.Ha jövőre is vau-vau-zni fog Luca egy ilyet fog kapni :) Jobbulást nektek!!Roli akkor meg sem kapta az oltást??

Kriszti,akkor tényleg összejöttek hétvégére a dolgok :) De legalább nem unatkoztatok :wink: Zsolti mit szeretne amugy ki lakjon a pociba?:)

Kép
Kép
tundi24

Tündi: Zsolti szerintem fiút mert fojamatosan Milánnak szólítja pedig még nem biztos, hogy ez lesz a neve. :)

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Na, hogy felélénkült itt a forgalom :)
A képek a gyerkőcökről egytől egyig nagyon aranyosak!!

Meli! Jobbulást neked!
A Zagyvában milyen határidőre vállalják a tortát? Mi a 6-ai hétvégén fogjuk tartani a szülinapozást, mert akkor jönnek Anyuék. Úgyhogy lehet, hogy hamarosan meg kell rendelnem.

Kriszti! Hányadik héten vagy? (Esetleg csinálhatnál egy vonalzót :) )
Nekem a 18. héten határozottan kiderült, hogy Marci fiú lesz. :)
De azt mondják, hogy a lányt nem mindig tudják biztosra.

Ja, ha lány lesz, akkor biztos nem Milán lesz a neve :D
judit_79

Hát, igen.. az oltás elmaradt.. pedig lehet taliztunk volna Mongival...

Torta: hú nem emlékszem pontosan, de talán szerdán du rendeltük és pénteken du megvolt..(remélem jó a memóm)

Kép
bmeli78

Judit: A vonalzót most próbálom elkészíteni és remélem sikerült.
De ha mégsem akkor próbálkozom tovább. Még elég kezdő vagyok.
18 hetes a kis pocaklakó egyébként.
:)

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Katáéknál megszületett Marci!!!!!

Hírek!
megérkeztem 3350g 52 cm! jól vagyunk!

Kép

Kép
katlina

Katlina,nagyon szépen köszi az infót! :)

Kriszti,mostmár van vonalzód :wink: :D Lehet Zsolti már tudja mi lesz :)

Erika,most olvasom a naplóban,hogy Popi elindult!!!Nem is dicsekszel??? :roll:
Gratula az első önálló lépésekhez Popinak! :)
Kép

Szolkata,gratulálunk Marci érkezéséhez!!Jó egészséget,sok sok tejcsikét,és kellemes gyemekágyas napokat kívánunk!!
Kép

Menek terígetni :?

Kép
Kép
tundi24

Tündi: jaja, lépeget, de csak ha állva hagyom. :D

Judit: Ahogy Tündi írja, pár nappal előtte elég rendelni.

Kriszti: most éppen a Brendonban is akciós 4800 és még valamennyi.

Meli: Jobbulást!
jaimee1

Utólagosan bár, de Nagyon Boldog születésnapot kívánunk Dávidnak és Milánnak!!!! :)

Erika: Popinak gratula az első lépésekhez. :)

Szolkata, gratulálunk Marci érkezéséhez, sok-sok tejcsit és jó egészséget kívánunk!! :)

Sajnos képet nem tudtam csatolni, mert mindig azt írta ki, hogy hiba történt. Nem tudom mi az.
Ne haragudjatok!!!!!

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Katának gratulálunk mi is!

Húúú, Lucuska, az a kaja :shock: ! Nagyon guszta! Elárulod, mivel van nyakon öntve az a husika? :lol:

Linda! Réka nagyon édesen trónol a hintájában :lol:

Évi! Legalább jól lefáradsz Bécsben. Ez is egyfajta agymosás :wink:
Úgy mennék én is.

Meli! Nektek jobbulást!

Ez az egmontos sorozat nekünk is jött, aztán most szüneteltetem. Lehet, majd megint kérem, de még mindig nem Lilinek valóak a foglalkoztatók. A könyveket viszont nyűvi :wink:

Tündi! Bevásároltatok tegnap? Tesód pont olyan barátságos, mint te :wink:

Az expo nekem sem tetszett. Drága volt. Nem kicsit. :evil: Ha nem hajtogatott volna Elmo-lufit a lufibohóc....de ezért megérte :wink: .
Meg vettem 1 játszós gatyót a bölcsibe az udvarra, 1 garbót, meg 3 térdzoknit. Egyikre sem volt égető szükség.... :roll:
Itt van a kedvenc :lol:
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja, Kriszti! Kicsinyíted a képeket? Lehet azért ír hibát...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Milánnak nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Kép
Kép
mongi

Elnézést nem tudtam képet feltenni, mert Apa céges gépén vagyok.
Teljesen le is vagyok maradva a mai nappal, majd holnap pótolom, remélem irni is tudok majd . Most ugyanis össze van kötve a gépe nagy monitorral igy én totál kiszorultam. Na megyek mert vissza kell engednem dolgozni.

Kép
Kép
mongi

Ímhol a várva várt Marci!!! :D
Kép Kép Kép
szilbee

Jó reggelt! :)

Szilbee,nagyon köszike a képeket! :) szép formás babuci,és mekkora haja van :wink:
A szülinapról nem raksz képet?

Nóri,igen bevásároltunk rendesen :) Szerintem jó lett az az elmo :)
Tesóm..igen kedves,rendes..kicsit hangulat ember a sok hüle picsa miatt.

Erika,Popi a szülinapjára szaladni fog :wink: és jajj lesz neked :) És tessék aktívabbnak lenni :wink: :P

Kriszti,izgulsz már?:)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Szolkatáéknak gratulálunk, jó egészséget és sok boldogságot kívánunk!
Csudaszép a kis Marci :D

Katlina, Tündi, igen, nagyon tetszik Rékusnak a hintázás :)
mikor nevetgél, meg örül, mindig hozom a gépet, hogy lefotozzam, de elkezdi bámulni a gépet :? szóval ezért nem tudok vigyorgós képet rakni :roll:

Katlina, már akartam írni amúgy, hogy Dósa főorvosban maximálisan meg lehet bízni :) amellett, hogy nagyon tapasztalt, még folyamatosan frissíti is a tudását :D szóval bátran elfogadhatod a véleményét. A tejjel kapcsolatban én is csak arra tudok gondolni, hogy nem lakik jól éjszakára... vagy elképzelhető, hogy a hasa fáj tőle :?:

Kriszti, aranyos a vonalzód :) Gáborékat üdvözlöm és sok boldogságot kívánok nekik a kis Zsombival :D

Nóri, ez a lufibohóc nagyon ügyes :shock: :lol:

Szilbee, a másik topikban megkuksiztam a képeket :wink: Dávid a tortával nagyon édes :) ja, és szerintem tök jó rólad ez a kép az avataron

Kép
pimelinda

Persze! Teszek képet, csak mostanában megen az egyik topikra jutott időm... bocsi! :oops: :oops: (Kata szülése végett...)

Na akkor a képek...

Szombati buli apai nagyszülőkkel és Dorkáékkal (a másik topikból):

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Vasárnap anyumékkal és tesóimmal:

Kép Kép
Kép
Kép
szilbee

Sziasztok!

Tegnap már nem volt időm írni :(
Ma gyönyörű napsütés van,ilyenkor a kedvem is jobb egy kicsit :)
Mégegyszer köszönöm a dícséreteket,apának dagadt a melle,hogy milyen szép a kislánya :lol:

Linda:Nagyon édi Réka,olyan magabiztosan ül a hintában :)
Egyébként Lucáról is nehéz jó képeket csinálni,ő is rögtön észreveszi,ha fotózni akarom :)

Katlina:Robika is cuki,ő már nagyfiú :)

Nóri:Hát Lilcsi meg már igazi hölgy :) Az a lufi :)

Kriszti:Ha gondolod,amikor nagyon unatkozol nyugodtan becsöngethetsz ám,többnyire itthon vagyunk :) Lehet nemsoká megtudod ki lakik a pociban? :)

Erika:Popinak gratula az első lépésekhez!!!

Szilvi:Én is láttam a képeket,nagyon jók :) Édesek a fiúk :)

Katáéknak én is gratulálok és nagyon jó egészséget,sok-sok tejcsikét nekik! Kép

Belinkelem a két recioldalt,ahonnan szoktam főzőcskézni,sütkérezni :) Szerintem nagyon jók,könnyűek és aránylag olcsóak,ami nem utolsó szempont :) Ez a két reci az azilás oldalról van,a husis:csirkecomb burgonyabundában,a torta:jéghercegnő torta csak én a cserit lehagytam róla :?
Kriszti:Ajánlom figyelmedbe a "verden beste"nevű sütit,egyszerű és nagyon fincsi :) Volt,hogy én 1 héten keresztül naponta sütöttem :lol:

És akkor mindjárt jön a link :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

http://azila.gportal.hu/

http://andi1976.gportal.hu/

Remélem sikerült :)

Szilvi:A torták házilag készültek vagy rendelted őket?Nagyon guszták :lol: A fiúk meg tüneményesek :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Én is pont ezt akartam kérdezni,hogy amelyiket Dávid előtt van azt te sütötted????

Kép

Kép
katlina

A Dávid előtt lévő torta (mindkét napon) túrótorta volt. Nem sütöttem... Kitaláltam hozzá egy gyors zselatinlapos receptet. Bevontam tejszínhabbal (+habfixáló), azért tünik olyan krémesnek. A másik kettő, az rendelt torta (az egyik francia, a másik gesztenyés).

És képzeljétek, hogy mind a 4 torta elfogyott! És még volt 2 adagnyi csokis-mandulás süti is... amiből tesóm (bátyám) még kért volna, hogy vigyen haza, de már nem volt...

Szerdán megyek Katátékat látogatni. Hozok majd képeket! ;)

Ebéd... kismuki éhes....
szilbee

Katának nagy-nagy gratula ehhez a gyönyörű babához!!

Szilvi! Nagyon aranyosak a képek, és a torták.. hm, nem csoda, hogy elfogyott mind! :)
judit_79

Szilbee,ezek aztán a torta költemények :) Hm..de ennék belőlle :) Dév és az uncsitesója,hogy hasonlítanak :) Arik nagyon.
Várjuk a holnapi képeket a kis Marciról :)
Dévnek tetszik a FP-s mesekönyv?

Móni,megnézem majd ezeket az oldalakat,legalább tudok honnan ötletet meríteni,hogy mit is főzzek :) Kitalálni olyan nehéz,legalábbis nekem :?

Kép
Kép
tundi24

Nálunk is a kitalálással vannak gondok :wink:
Megfőzni,sütni az már nem olyan nehéz

Kép

Kép
katlina

Kép

Kép
katlina

Katlina: Nagyon nagyon tetszik!!!!!! :P Szuper! Szíp nagy nappalitok lesz!

Tündi: Mán nem is tudom, mit rendeltem a Fakopáncsról. :oops: :oops: Nekem is meglepi lesz, ha megjön a csomag.... :lol: :lol: Tologatós, húzogatós játékot, kirakóst....ilyesmit. Ha megjön, majd lefotózom őket. Remélem, lesz erőm eltenni őket karácsonyig. :oops: :roll: :roll: :roll:
jaimee1

Tündi: Na megtaláltam, mit rendeltem. :lol: :lol: :lol: :lol:

1 x Mi van alatta? fatörzses
1 x Tologatós cica
1 x Nyomogatós darázs
1 x Állatfejes pörgettyű (cica)
1 x Kerek formalap
1 x Kicsi montesszori
1 x Színes formakereső doboz
jaimee1

Katlina, jó "kis" házikótok lesz :D nagyon klassz a terv 8)

Kép
pimelinda

Katlina,nagyon tetszik a leendő házikótok :) Jó nagy lesz :wink: Jövőre már a karácsonyt is ott töltitek remélhetőleg,ugye?

Erika,én is nehezen állom meg,hogy ne adjam oda idő előtt az ajándékokat :? Klassz dolgokat rendeltél :)

Móni,az egyik oldalról cisnálaltam ma a vacsit.Bundás kenyér tepsiben sütve reszelt sajttal,fincsi lett.Fogok még onnan szemezgetni :)

Jó éjt!!!

Kép
Kép
tundi24

Dávidnak Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánok nagy nagy szeretettel!!!!/kicsit megkéstem bocsi/ Kép

Szolkatáéknak pedig nagy gratula a picurka érkezéséhez naagyon sok boldogságot jó egészséget kívánok nekik!!! :) Kép

KépKép
diÁcska

Tündi!
Biztos hogy nem ott töltjük még a jövévi karácsonyt,hitel csak a tetőre lesz így biztosan lassabban fog haladni,ahogy a "kedv"jön úgy épül a ház

Kép

Kép
katlina

Jó estét!

Én is beesek még...

Hú, ezt a 2 kajás oldalt eltettem én is. Dadus tegnap kedvesen emlékeztetett, hogy mikulásra el ne felejtsek majd sütni sütit, amit utána el tudnak adni :?

Tündi! Hol találkozik az öcséd hüle pichákkal? Nincs is egy sem :wink: :lol:

Katlina! Klassz lesz a házatok! Csak már ne csak papíron lenne 8)

Erika! Úgy látom, nem semmi ajándékmennyiség lesz a fa alatt :lol:

Holnap megint megyek látásvizsgálatra :roll: de ígérem, ez az utolsó :lol: Kivi leszek, dr-néni mit mond majd...?

Hú, hulla vagyok, és még hajat kell mosnom...

gutte nicht!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina! Nagyon klassz az alaprajz, jó az elrendezése a helyiségeknek, biztos szép tágas lesz! Hány m2, ha szabad megkérdeznem?
Sógoromék is most fognak építkezni. Hát nem egyszerű, az biztos.

Tündi! Ez a bundáskenyér tepsiben jól hangzik, ki fogjuk próbálni! :)

Nóri! Te aztán nem bízod a szemedet a véletlenre :wink:

Na, én is megyek lassan alukálni. Apa csak csütörtökön jön majd. Marci ma nagyon jó gyerek volt, míg én tusoltam, ő a szobájában játszott az autóival, mint egy kisangyal. :shock: :)

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Szilbee!!!!!

Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánok Neked!!!!!!!
Kép Kép

KépKép
diÁcska

Jó reggelt! :)

Hu...de nagyon hideg van :?

Katlina,hát sajnos a pénz beszél :( Én sem tudom meddig jutunk a felújítással.De remélem,hogy elég lesz a pénz és be tudjuk fejezni,igaz a szigetelésre már tuti nem fog maradni :?

Nóri,és milyen sütit fogsz sütni a bölcsibe? Kíváncsi leszek,hogy a doki néni mit mond a szemedre :wink: hátha nem kellene okuláré :)

Judit,próbáld ki a bundi kenyeret,szerintem fincsi lett,és nem lettem rosszul a készítésénél,mert nálunk csak apa tudott bundi kenyeret csinálni,mert ha beletettem az olajba már fordult is fel a gyomrom :roll: és így nem totyogott az olajban sem :)
Apátok gyakorlaton van?Marci ügyes volt,hogy eljátszott amíg te fürcsiztél :)

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
tundi24

Szilbee,nagyon sok boldog 3X-ediket kívánunk!!! :) :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Szilbee! Nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?